Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Εδώ ισχύει το ...«Βους επί γλώσσης»


Ο άνθρωπος για τον οποίον ο μακαρίτης Τάσσος Παπαδόπουλος έλεγε ότι όσο ζούσε δεν θα του επιτρέψει ποτέ να ξαναπατήσει το πόδι του στην Κύπρο, λόγω του ύποπτου ρόλου του στο σχέδιο Ανάν, ή εάν θέλετε ο άνθρωπος που προκάλεσε την έκρηξη του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη και σε μια σύνοδο κορυφής έδωσε εντολή να επιστρέψει στην Ελλάδα μια ομάδα 7 συμβούλων που συνόδευε τον τότε υπουργό εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου, ...ξανακτύπησε!

Αυτή την φορά θέλησε να τινάξει στον αέρα τη προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Φυσικά αναφέρομαι στον ...αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Δρούτσα.

Στη πρώτη προγραμματισμένη ενημέρωση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τους βασικούς άξονες της εξωτερικής πολιτικής, φανέρωσε το «νέο πολιτικό ήθος» (sic!) που ευαγγελίζεται η νέα κυβέρνηση , με τους βουλευτές της Ν.Δ. να αποχωρούν από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας τον κ. Δρούτσα ως…. «πολιτικό συκοφάντη»!

Τι συνέβη ; Στο επίμονο αίτημα των βουλευτών της Ν.Δ. να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της επιστολής Ερντογάν προς τον πρωθυπουργό κ.Γ. Παπανδρέου και στην ερώτηση του κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη αν στην επιστολή του ο κ. Ερντογάν θέτει θέμα μειονότητας, προέβη σε βαρύτατο πολιτικό ατόπημα (αλλά και ...βιασμό της νοημοσύνης μας), απαντώντας ότι « η σημερινή κυβέρνηση δεν συζητάει θέματα που αφορούν τους Ελληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας με ξένες κυβερνήσεις και τρίτες χώρες», προσθέτοντας όμως ότι ....«σε αυτό το θέμα υπήρξε διολίσθηση επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης».. (?)

Ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης και αφού το θέμα είχε πάρει διαστάσεις, ο κ. Δρούτσας εμφανίστηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και προσπάθησε με …λεκτικές ακροβασίες να «λειάνει» την αναφορά του. Είπε ότι στη σημερινή κυβέρνηση δημιουργήθηκε ....«η αίσθηση»(?) ...για διολίσθηση πάνω στο θέμα της μειονότητας.

Φυσικά αυτό που δεν είπε ο κ. Δρούτσας είναι ότι ο Ερντογάν, στην πρόσφατη επιστολή του προς τον σημερινό πρωθυπουργό, ζητάει διάλογο εφ' όλης της ύλης, θέτει θέμα μειονοτήτων, ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση αφήνει σκόπιμα να... σέρνεται, προκειμένου να ωριμάζει το κλίμα προς μια τέτοια κατεύθυνση.

Στην Επιτροπή οι βουλευτές αναφέρθηκαν και στην τριμερή συνάντηση στις Πρέσπες (Παπανδρέου, Γκρουέφσκι, Μπερίσα) καλώντας την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει κατηγορηματικά, αν εκτός από θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, είναι πιθανό να τεθούν και …άλλα ζητήματα.

Στο θέμα της τριμερούς συνάντησης αναφέρθηκε και η κα Λιάνα Κανέλλη, διερωτώμενη αν έχει σχέση με την επίσκεψη του Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα . Ζήτησε δε να της απαντηθεί επίσημα με ποιους κυβερνητικούς παράγοντες συναντήθηκε.
Επισημαίνω ότι η επικείμενη τριμερής συνάντηση στις Πρέσπες έγινε γνωστή ....από τα ΜΜΕ των Σκοπίων(?) και όχι από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας. Το ίδιο είχε συμβεί και με την επίμαχη επιστολή του κ.Ερντογάν όπου την πληροφορηθήκαμε από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η απάντηση και το ύφος του κ. Δρούτσα επιβεβαίωσαν αυτό που πολλές φορές έχω τονίσει, περί ύπαρξης μυστικής διπλωματίας, μακριά από τα βλέμματα των ελλήνων πολιτικών και των πολιτών.

«Αλίμονο αν οι πρωθυπουργοί Ελλάδος και Σκοπίων ....δεν θίξουν το θέμα που μας ενδιαφέρει. Δεν πρόκειται όμως για διαπραγμάτευση ή άλλη οδό διαπραγμάτευσης(sic!) για το θέμα της ονομασίας» απάντησε ο κ. Δρούτσας, όταν ΟΛΑ τα ΜΜΕ της γείτονος χώρας παραθέτουν μέχρι και λεπτομέρειες που θα τεθούν στο τραπέζι του επικείμενου διαλόγου.

Αυτό που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία , είναι η “Τριμερής των Πρεσπών“ να μετατραπεί σε προκάλυμμα διμερών διαπραγματεύσεων “Γκρουέφσκι-Παπανδρέου” για το όνομα.
Κάτι τέτοιο θα υπονόμευε τη διαδικασία εξεύρεσης λύσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ, καθώς και την επίσημη θέση μας , με την οποία είναι σύμφωνες και οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, ότι το θέμα του ονόματος δεν είναι διμερές, αλλά ζήτημα Περιφερειακής Ασφάλειας και Σταθερότητας.

Κάποιοι έχουν ανοίξει (ξανα) τους «ασκούς του Αιόλου» της μυστικής διπλωματίας. Όσο για τα ελληνικά ΜΜΕ , εδώ ισχύει το ...«Βους επί γλώσσης».

28 σχόλια:

  1. Ακόμα δεν εχουμε δει ΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν καταργηθεί οι κρεμάλες για εθνική προδοσία!
    Ο΄πολύς εξευτελισμός των ΄λλήνων δεν θα βγεί σε καλό. Το γνωρίζουν ορισμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Κύπρο δεν θέλουμε να τον βλέπουμε ούτε ζωγραφιστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για Σκόπια και Τουρκία συζήτησε, χθες, με το γ.γ. του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, στο πλαίσιο επίσκεψης στην έδρα της συμμαχίας, όπου ενημέρωσε τους νατοϊκούς για την Υπουργική Σύνοδο του ΟΑΣΕ (1-2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα).

    Μούγκα το σύστημα των ΜΜΕ.Τον έχουν αφήσει και κάνει όπια συζήτηση θέλει και δεν ενημερώνει και κανέναν.Τα εθνικά ζητήματα δεν έχουν χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.07
    Είδατε , είδατε, πως δεν είδατε..
    -Τούρκο πτέραρχο στο στρατηγείο της Λαρισας.
    -Τον σκοπιανό ΥΠΕΞ να προσγειώνεται στην Κέρκυρα με αεροπλάνο''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ''
    -Επιθέσεις εικονικών στόχων από τουρκικά αεροσκάφη στο Φαρμακονήσι.
    -Τον Καραμανλή στην Ε.Ε. να ακούει τους ομολόγους του να αποκαλούν τα Σκόπια, Μακεδονία και μην αντιδρά.
    -Καί παλαιότερα τον Γριλάκη απαεσταλμένο του Μητσοτάκη στον Γκλιγκόρωφ, να προσαπαθεί να ..εξαγοράσει το όνομα της Μακεδονίας μας με ένα ΔΙΣ δραχμές.

    Καθε φορά σας τα υπερνθύμιζε ο Καρατζαφέρης, αλλά εσεις ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα εάν εμφανιστούν στη τριμερή συνάντηση στις Πρέσπες με τα γνωστά ταμπελάκια "Macedonia"στα πέτα ( ως συνήθως) , τι θα κάνει ο Γιώργος Παοπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:17,
    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ!!!!!!

    ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 12.17
    Πολύ ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ βλέπεις. Προσεξέτο γιατί "το πολύ το ΄΄΄΄-΄΄΄΄ κάνει το παιδί ΄΄΄΄΄΄!
    Έλεος φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο David Hannay που μισήθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ξένο απεσταλμένο για το Κυπριακό, ήταν ο απεσταλμένος των Βρετανών για τη λύση του Κυπριακού.

    Ο David Hannay λοιπόν έχει γράψει και βιβλίο επί του θέματος: "Cyprus: the search for a solution".
    Εκεί περιγράφει κυνικά πως σχεδίαζαν να πιέσουν τον Παπαδόπουλο να πει το ΝΑΙ και πως ενημέρωνε στο breakfast τον Dimitri Droutsas, Papandreou’s adviser για τις εξελίξεις....!!!!!!

    Αυτά για όσους λένε ότι ο Παπανδρέου δεν είχε ιδέα για το τι γινόταν…

    Tώρα ότι και να πούμε βέβαια το παιχνίδι χάθηκε…
    Αρκεί να μην ματώσει και η Ελλάδα μαζί με τους κ. Παπανδρέου-Δρούτσα και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.24
    Aν υπάρχει κάτι αναληθές να το ανατρέψεις με επιχειρήματα καθεστωτικέ ψευτο-δεξιέ.
    Τα υπόλοιπα είναι ..προφασεις εν αμαρτίαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ Κ.Π
    Φίλε Πολίτη,
    Το σημερινή σου ανάρτηση είναι τόσο σοβαρή και κρίσιμη που προκαλεί ανατριχίλα.
    Φοβούμαι πως όποιες επιφυλάξεις εκφράζονταν όταν ανέλαβε ο εν λόγω κύριος ως υπουργός Εξωτερικών, δυστυχώς θα επαληθευθούν σύντομα με τον χειρότερο τρόπο.
    Τότε, στις Θερμοποπύλες ο Εφιάλτης πήγε κρυφά μέσα στην νύχτα και οδήγησε τους Πέρσες στο στρατόπεδο των Ελλήνων.
    Σήμερα ΕΜΕΙΣ με τα ίδια μας τα χέρια βάλαμε τον Εφιάλτη (μεταφορικά και κυριολεκτικα)στο "στρατόπεδό" μας. Ας μη κλαίμε γοερά μετά.
    Αλλά από την άλλη σκέπτομαι:
    "Μήπως όμως δε μας ένδιαφέρει;"
    Ίσως να μας απασχολεί περισσότερο τι τζίπ πήρε ο γείτονας (ασχέτως οικονομικών δυσκολιών).
    Πολίτη ελπίζω πως εφόσον υπάρχουν πολίτες σα κι εσένα, ακόμη, ίσως αποτραπεί η παραχώρηση εδάφους ή άλλου κυριαρχικού δικαιώματος "ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ" ή πως ακριβώς το είχε πει ο πρωθυπουργός μας.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
    Ευχαριστώ
    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ φοβάμαι ότι κάποια ή καί όλα τά ανοιχτά εθνικά μας ζητήματα, Σκοπιανό, Αιγαίο, Κύπρος, Δυτ. Θράκη, θά "κλείσουν" σύντομα, δλδ θά θυσιαστούν, ώς αντάλλαγμα γιά τήν νεκρανάσταση τής οικονομίας.

    Καί δυστυχώς μέ μιά οικονομία τελείως αναξιόπιστη (όπως μάς λένε ή όπως είναι), πού αδυνατεί νά καλύψει τίς διεθνείς υποχρεώσεις της, κάτι γιά τό οποίο όλοι μας λίγο πολύ ευθυνόμαστε, τά περιθώρια αντιρρήσεων είναι μηδενικά.

    Ολοι ξέρουμε ότι όποιος δέν μπορεί νά αποπληρώσει τό δάνειο του, μέ μετρητά, τό πληρώνει σέ "είδος".

    Ισως αυτό εξηγεί, άν καί πρόωρα ακόμη τά συμπεράσματα, τή "φυγή" Καραμανλή πού δέν τού πήγαινε νά ...υποκύψει στό μοιραίο.

    Ο Γιωργάκης ελπίζω νά μήν αποδειχθεί πιό "large", άν καί όπως είπα τά περιθώρια μας είναι μηδενικά.

    Επίσης εύχομαι όλα τά παραπάνω νά αποδειχθούν αποκυήματα τής φαντασίας μου.

    Φιλικά

    ΥΓ. Αν όμως στέκουν, θά πρέπει τά επόμενα χρόνια νά "ματώσουμε" οικονομικά, γιά νά μή μάς βάλουν χέρι στό "οικόπεδο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρίν 50 ημέρες που έπεσε η κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ σε αυτό το πόστ είχα γράψει επί λέξι (ελπίζω αλλά πολύ το φοβάμε να μην γυρίσεις ως σωτήρας 'οπως έκανε ο θείος σου το 1974 )τραγικές στιγμές για τον ελληνισμό ,διχοτόμηση της ΚΥΠΡΟΥ.
    ΠΟΛΙΤΗ είμαι σίγουρος τώρα πλέον αν και πέρασαν μονο 50 ημέρες, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ θα έρθει σωτήρας ,τρομάζω όμως για την ζημιά που θα έχει γίνει στην χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να ξεχνάμε ποιοι λέγανε ΝΑΙ στο σχέδιο Ανναν πριν το καταψηφίσουν στην Κύπρο. Γιώργος Παπανδρέου, Ντόρα Μπακογιάννη και ποιοι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ΄ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ. ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Μάρκο
    Ζητώ συγνώμη αλλά θεωρώ ότι τέτοιου είδους σχόλια ενέχουν πάντα τον κίνδυνο "νομικών επιθέσεων".
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τό 1974 ο Ελληνισμός ακρωτηριάστηκε μέ πρόσχημα, δικαιολογία ή όπως αλλιώς θέλετε τήν αποκατάσταση τής Δημοκρατίας.
    Καί τότε η φαγωμάρα μας έφερε τή χούντα, από τήν οποία γιά νά απαλλαγούμε, πληρώσαμε τό γνωστό δυσανάλογο κόστος.
    Γιά τά σημερινά χάλια τής οικονομίας φταίει πάλι η φαγωμάρα μας καί η εξωφρενική 30χρονη κακοδιαχείριση.
    Στή θέση τής Δημοκρατίας βάλτε τήν οικονομία καί κάντε τούς παραλληλισμούς.
    Θά είναι κρίμα καί εθνικό έγκλημα νά επαναληφθεί η ιστορία, καθώς τό δίς εξαμαρτείν ούκ ανδρός (ή λαού) σοφού.

    Πάλι εύχομαι τά παραπάνω νά είναι προΪόν τής νοσηρής φαντασίας μου.
    Αμφιβάλλω όμως πολύ γιά τή σοφία μας σάν λαός καί (εκάστοτε) ηγεσία.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. politis-gr, παρακαλώ, δεν παρεξηγούμαι, αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Blog όπως το press-gr και το preza-tv γράφουν πολύ χειρότερα και όμως, κανείς ασχολείται. Για να μη μιλήσω για το "ακαταδίωκτο" του indymedia. Άλλωστε, δεν νομίζω ότι μπορεί να δεχθεί "νομική επίθεση" μια αναφορά στις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου...;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΜΑΡΚΟ το πρεζα δεν τους ενοχλεί.Ο πολίτης τους είναι κακό σπυρί.Σ αυτόν την έχουν φυλαγμένη, δεν τους έχει κάνει και λίγα.
    journal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι λες ρε παιδί μου τόσο άσχημα ΘΑ τα κάνει ο Παπανδρέου; Πω Πω. Δηλαδή ο Καραμανλής τα έκανε ρόιδο ε; Πω Πω. Και τώρα αυτός ο προδότης και το 44% των ελλήνων προδοτών ΘΑ τα κάνουν όλα προδοτικά. Ευτυχώς που υπάρχετε και σεις και θα αποτρέψετε την προδοσία με αυτές τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΘΑ γίνουν από τους προδότες έλληνες του 44%. Για ρίχτε μια ματιά στον γυαλό. Μήπως δεν είναι στραβος αλλά στραβά αρμενίζετε. Άντε μπράβο. Για ρίχτε μια ματιά.
    Σιγά μην την έχουν φυλαγμένη σε ένα καφενείο πικραμένων από την πρόσφατη λαική ετυμηγορία που μαζεύονται για να λένε τον πόνο τους προκαλώντας με τα σχόλιά τους τον γέλωτα αλλά και τον οικτο προς τους θαμώνες του καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 5.54
    Πικραμένο σε βλέπω και εσένα φίλε ,αν είναι όπως τα περιγράφεις για να τριγυρνάς και ΕΣΥ μέσα στο "καφενείο των πικραμένων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ προφανές ότι η συνάντηση των Πρεσπών δεν γίνεται για να επιβεβαιώσουν οι δυο πλευρές το αδιέξοδο των συνομιλιών υπό τον ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Είναι ακόμα μάλλον πρόδηλο ότι ούτε και σε τελική συμφωνία μπορούν να καταλήξουν οι δυο πλευρές μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, όταν θα γίνει το συμβούλιο κορυφής της Ε.Ε. και θα τεθεί θέμα έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ, στην οποία η Αθήνα αντιτίθεται όσο δεν υπάρχει συμφωνία για το όνομα.

    ΕΙΝΑΙ όμως μάλλον σίγουρο ότι οι δυο πρωθυπουργοί θα εμπλακούν σε μια διαδικασία, που θα «ελαφρύνει» μέσα στο 2010 τα ελληνικά εμπόδια για την ένταξη της ΠΓΔΜ στους ευρωατλαντικούς θεσμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΝΑΙ προφανές ότι η συνάντηση των Πρεσπών δεν γίνεται για να επιβεβαιώσουν οι δυο πλευρές το αδιέξοδο των συνομιλιών υπό τον ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Είναι ακόμα μάλλον πρόδηλο ότι ούτε και σε τελική συμφωνία μπορούν να καταλήξουν οι δυο πλευρές μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, όταν θα γίνει το συμβούλιο κορυφής της Ε.Ε. και θα τεθεί θέμα έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ, στην οποία η Αθήνα αντιτίθεται όσο δεν υπάρχει συμφωνία για το όνομα.

    ΕΙΝΑΙ όμως μάλλον σίγουρο ότι οι δυο πρωθυπουργοί θα εμπλακούν σε μια διαδικασία, που θα «ελαφρύνει» μέσα στο 2010 τα ελληνικά εμπόδια για την ένταξη της ΠΓΔΜ στους ευρωατλαντικούς θεσμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη απόπειρα 'νέας διαδικασίας' βαρύνεται ευθύς εξ αρχής από δυο κινήσεις των Σκοπίων:

    Η πρώτη είναι η παραπομπή της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
    Είναι μάλλον "αχώνευτο" να επιχειρείται 'νέα προσέγγιση' με την προσφυγή να τρέχει σε βάρος της Ελλάδας.

    Το δεύτερο είναι η συνεχιζόμενη εμμονή της κυβέρνησης των Σκοπίων να θέσει σε δημοψήφισμα για τελική έγκριση την οποιαδήποτε συμφωνία.

    Αν πράξει το ίδιο και η χώρα μας, τότε η προσπάθεια λύσης θα προσεγγίσει το άπειρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,

    η συνάντηση των Πρεσπών, γίνεται σε μία χρονική στιγμή που η αντιπολίτευση κατακυριεύεται απο εσωστρέφεια και παρελθοντολογία
    είναι και πολιτικά και εθνικά ανέντιμο να γίνει το συγκεκριμένο χρόνο...
    όσο για το περιεχόμενο της, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. πως πρόκειται για υπαναχώρηση απο τη θέση του veto στον δρόμο της "γείτονος" προς το ΝΑΤΟ...
    οι συμψηφιστικές λογικές της κυβέρνησης τόσο σε εθνικά θέματα, όσο και στην οικονομία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΩΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, μεθόδευση που για πρώτη φορά στην ιστορία του έθνους μας (αν κάνω λάθος διορθώστε με), λαμβάνει σάρκα και οστά...
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ' ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εδω ο κόσμος καίγεται......
    Η ιστορία έδειξε ότι όταν ακούς ΜΕΓΑΛΑ λόγια να προσέχεις....
    Όσα χρόνια θυμάμαι ( και είναι κάμποσα...) όλοι για το καλό μας και για το ....δημόσιο συμφέρον πάσχιζαν και πασχίζουν.... Τώρα πώς γίνεται να μας οδηγούν στην καταστροφή δεν το κατάλαβα. Κι εμείς καθόμαστε και μαλλώνουμε για Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα. Μήπως είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να γυρίσουμε την πλάτη σε όλο το πολιτικό σύστημα που μας δουλεύει κανονικά; Μια ζωή πλήρώνουμε όσα αυτοί αποφασίζουν ότι πρέπει να δώσουμε και πάντα τα ταμεία είναι άδεια. Αλήθεια μιλάνε για περικοπές μισθών. Άκουσε κανείς να μιλήσει για περικοπές στους μισθούς και τις παροχές των βουλευτών; (έτσι, για τα μάτια του κόσμου , βρε αδερφέ) Τα 2-3 πολιτικά γραφεία τους τι σκοπό έχουν και ποιο λόγο ύπαρξης; Χειραγώγησης πολιτών και εξαγορές ψήφων, μήπως;
    Όνειρα γλυκά σε όλους μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή