Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Οι πράσινοι ...φόβοι και οι κουμπαριές!


Τελικά ο εκφοβισμός των πολιτών περί ( δήθεν) χρεοκοπίας της Ελλάδας που έχει επιμεληθεί το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Γ. Παπανδρέου , αρχίζει και αποδίδει καρπούς.

Το σενάριο καλό. Οι ρόλοι μοιρασμένοι και καλοπαιγμένοι. Οι γκεστ σταρ ...όλα τα λεφτά. Το έργο έχει τεράστια ...χρηματική...επιτυχία. Σπάει ...ταμεία!
Τώρα αυτά είναι ασφαλιστικά ταμεία, τα ταμεία της Ιπποκράτους , τα ταμεία κάποιων επιχειρηματιών ή τα ταμεία των τραπεζών, σε όποιο και να ποντάρετε θα πάτε ...ταμείο!

Οι πολίτες έχουν τρομοκρατηθεί. Μαζί με αυτούς και κάποιοι μέσα από το ΠαΣοΚ. Έρχονται δύσκολες ημέρες σου λένε και πρέπει να εξασφαλιστούμε.
Διαβάζω π.χ στο «Παρόν» της περασμένης Κυριακής ότι νεοεκλεγείς βουλευτής του ΠαΣοΚ προσέλαβε στο γραφείο του ως συνεργάτες …τη γυναίκα του, τον γιο του και την κόρη του.
Να μένουν όλοι οι μισθοί στην οικογένεια, δηλαδή. Αυτό θα πει οικογενειακός προγραμματισμός σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Όμως μην νομίζετε ότι η αληθοφάνεια του σεναρίου που επιμελείται το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης επηρεάζει μόνο …άπειρους νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ. Επηρεάζει και μεγαλοστελέχη της ΙΔΙΑΣ της κυβέρνησης.

Ο ...κύριος αναπληρωτής έχει τοποθετήσει την γυναίκα του στη θέση ...συμβούλου του με 8.000 ευρώπουλα τον μήνα!

Βλέπεται ότι δεν είναι μόνο η υπουργός κ. Μπατζελή που κοίταξε από την αρχή να εξασφαλίσει τους συγγενείς της. Υπάρχουν ακόμα δεκάδες παραδείγματα .

Τρομοκρατήθηκαν μάλιστα τόσο πολύ που θέλησαν να ...εξασφαλίσουν και τους κουμπάρους και τις κουμπάρες.
Κουμπάρος στη θέση γενικού γραμματέα. Έχει τα προσόντα μου λένε. Από την άλλη όμως, πως εμένα ένα πουλάκι μού είχε σφυρίξει ότι ο κύριος γενικός ήταν τόσο σίγουρος που το ..κελαηδούσε εδώ και εκεί, πολύ πριν ...αποφασιστεί;

Αμ ό άλλος; O ....Διπλωματικός ; Ο κύριος αυτός κατέχει εξέχουσα θέση στη νέα διακυβέρνηση. Προσέξτε! Εξέχουσα θέση!
Τελικά ...φοβήθηκε και αυτός από τα λεγόμενα του κ. Γ. Παπανδρέου - πριν φύγει για τις εξωτικές διακοπές του- και θέλησε να εξασφαλίσει και αυτός μια κουμπάρα του.
Την απέσπασε λοιπόν στο διπλωματικό του γραφείο σε θέση ...ειδικού συμβούλου, αμειβόμενη με 7.000 ευρώπουλα τον μήνα! Η απόσπαση μεν είναι στα όρια του νόμου , αλλά η κουμπάρα το μοναδικό πτυχίο που διαθέτει είναι ....ΤΕΙ Νοσηλευτικής!

Μια νοσοκόμα
...πάντα την ήθελε η διπλωματική υπηρεσία θα μου πείτε. Όχι δεν υπαινίσσομαι ότι είναι άρρωστη ως υπηρεσία. Μόνοι τους το λένε! Θα μας στοιχίσει λίγο ακριβά ως ειδική σύμβουλος , αλλά ..χαλάλι. Κουμπάρα είναι αυτή!

Πέραν λοιπόν της χιουμοριστικής διάθεσης που έχω σήμερα για ....την διαφάνεια που ευαγγελίζονται , ορκίζονται και προσκυνούν, μήπως κάποιος από τους φίλους του ....σοσιαλισμού, μπορεί να θυμηθεί το ....ποίημα περί νομίμου και ηθικού; Αυτό ντε , το φιλοσοφικό ερώτημα που απαντήθηκε ευκόλως και κατά το δοκούν.

Ισχύει και σήμερα; Γιατί διακρίνω μια ...μουγκαμάρα. Εκτός εάν ξαφνικά έγιναν ένθερμοι «οπαδοί» του Ιρλανδού συγγραφέα Oscar Wilde που έλεγε ότι ...«Ο καλύτερος τρόπος ν' αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να ....υποκύπτεις σ' αυτόν»!


ΥΓ.
Από το επικοινωνιακό τσουνάμι περί χρεοκοπίας φοβήθηκε μέχρι και η κυρία Μαργαρίτα. Πέραν λοιπόν του κτήματος και των δεξιώσεων που επιμελείται , σκέφτηκε , τώρα στα …80φευγα της, να γίνει και ..τηλεοπτική παραγωγός. Να ...εξασφαλιστεί και αυτή πριν επέλθει ο «Αρμαγεδδών» της….. χρεοκοπίας!

43 σχόλια:

  1. Και μάλιστα Γενικός Γραμματέας του κουμπάρου του.
    Καλά πάμε. Αυτό θα εννοούσε το προεκλογικό σλόγκαν του Παπανδρέου. ΠΑΜΕ! Βουρ για τη μάσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ένας Υπουργός με ...κουμπάρο Γεν.Γραμματέα βρίσκεται σε Υπουργείο που αγαπά την εργατιτότητα και είναι επί του δρόμου που ανεβαίνει Ομόνοια!
    Αυτά από εμένα.
    Λαμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μπατζελή είναι στο Μεγκα τώρα, με τον Οικονομέα και τον Καμπουράκη.Δεν τόλμησαν να της κάνουν την ερώτηση για τους διορισμούς της οικογένειάς της και την άφηναν να "ομολογεί" και να καταγγέλει την προηγούμενη κυβέρνηση, με ύφος θλιμένο για τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
    Ηθοποιός είναι η γυναίκα; Φοβερή σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι φταίνε οι άνθρωποι αν οι συγγενείς τους είναι "άριστοι"΄? με βάση τον πασοκικό ορισμό του "αριστου" φυσικά
    Ελπίδα Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά ποιός είναι ο εισηγητής αυτής της καινοτόμου πρωτοβουλίας περί τωων βιογραφικών?
    Ελπίδα Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέσα στους 20 μετακλητούς υπαλλήλους, ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος δεν έχει βάλει καμία θυγατέρα, κουμπάρα,συννυφαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κάτι είδα, κάτι άκουσα, κάτι μου είπανε, κάτι διάβασα στη φυλλάδα του γνωστού εκβιαστή Κουρή,δεν είναι στοιχεία! Δώσε ονόματα και αριθμούς αλλιώς είναι όλα λάσπη! Γιατί δε λες τους μισθούς των συμβούλων του Παπανρέου που δημοσίευσε το Βήμα και δεν ξεπερνάνε τα 2000 ευρώ! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @9,55
    Και το μισθό της προσωπάρχη του Μαξίμου προ Παπανδρέου; Δεν εννοώ επί Καραμανλή φυσικά.
    Επί Χριστοφοράκου εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά γιατί σταματήσατε το κραξιμο?Δέν σας άρεσε το πόστ στις 9:36

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γίνεται χαμός αριστερά δεξιά με τις τοποθετήσεις. Ο ρεβανσισμός είναι εδώ με το χειρότερο πρόσωπο του και αφήστε κάποιους να λένε το αντίθετο. Κάνουν τη δουλειά τους όπως και στις προηγούμενες κυβερνήσεις τους απλά το πάνε πιο αργά, πιο μεθοδικά και πιο "αστικά.

    Το opengov ομολογουμένως θα ήταν μία καινοτόμα διαδικασία για την ελληνική κοινωνία. Αποδείχτηκε μία επικοινωνιακή πλάκα που ήδη έχει γυρίσει μπούμεραγκ. Μπορείτε να ψάξετε και να μας πείτε πόσοι και ποιοι από τους τοποθετημένους είχαν καταθέσει τα βιογραφικά? Μπορείτε να μας πείτε πόσες σφαγές γίνονται εδώ και πολλές πλέον μέρες και σε ποια υπουργεία προκειμένου να καταλήξουν στους αρεστούς? Δεν κατάλαβαν και μάλλον ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον τίποτε. Καλύτερα να βγαίνεις και να λες εξ αρχής την αλήθεια παρά να παραπλανάς. Ποιος θα έλεγε και τι, αν έβαζαν τους ανθρώπους τους να εφαρμόσουν την πολιτική για την οποία ψηφίστηκαν και θα κριθούν? Ή ας έκαναν σωστά την διαδικασία του open.gov.
    Επίσης να δώσουμε και μία συμβουλή εκεί στο Μαξίμου. Με καλή προαίρεση γιατί αγαπάμε την Ελλάδα και σεβόμαστε τους θεσμούς. Κάποιοι εκεί τριγύρω σας, σας δίνουν παραπληροφόρηση για πολλούς και πολλά προκειμένου να πάνε να κάνουν επιτέλους εκείνοι τη δουλίτσα τους (πιο χοντρά το λένε εκεί που τρώνε και πίνουνε τα απογεύματα και τα βραδάκια). Συκοφαντούν ανθρώπους, υβρίζουν ανθρώπους χωρίς να ξέρουν ποια είναι η αλήθεια. Θα εκτεθούν και μαζί με αυτούς κ πολλοί άλλοι. Καλό είναι πριν να κάνετε τις όποιες κινήσεις και τα διάφορα(ξέρετε εσείς) να έχει πιο αντικειμενική πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαυρα σκυλιά, ασπρα σκυλιά, ολοι οι σκύλοι μιά γενιά. Εκτός απο τον Ραν Ταν Πλαν της ΤτΕ, ειδικό χαζόσκυλο που υπακούει στα λάθος αφεντικά της Νέας Τάξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φοβερές εξαγγελίες του υπουργείου υγείας. Με διαδικασίες εξπρές εκτός ΑΣΕΠ θα διορισθούν (=τοποθετηθούν) 1000 νοσοκόμοι και 200 γιατροί τις επόμενες ημέρες, δήθεν λόγω της νέας γρίππης. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ παραδίδει μαθήματα διορισμού των στελεχών των κλαδικών του. Σε λίγο θα διορισθούν "εκτάκτως' αστυνομικοί, πυροσβέστες, δημοτικοί υπάλληλοι, κ.α. Κατά τα άλλα τα πράσινα κανάλια ακόμα λιβανίζουν τη δήλωση "όλοι οι διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ"!!! ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επί 5,5 χρόνια τα Πασοκοκάναλα μας είχαν φουσκώσει τα μυαλά μας ότι η ΝΔ είναι υπεύθυνη ότι 1 στους 3 έλληνες ζούσαν κάτω απ' το όριο της φτώχιας!!! Μόλις 50 ημέρες του εκλεκτού των νταβατζήδων, και ανακάλυψαν τα πράσινα ΜΜΕ ότι οι έλληνες που ζούνε κάτω απ' το όριο της φτώχιας είναι μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι του Κολωνακίου!!!!!!!!!!!!!! Ο απόλυτος παραλογισμός!!! Απ' τον παραλογισμό του ότι 1 στους 3 Έλληνες ζει κάτω απ' τα όρια της φτώχιας (επί 5,5 χρόνια αγνοούσαν τη φοροδιαφυγή και τη μαύρη εργασία!!!), στο παράλογο συμπέρασμα ότι όλοι οι έλληνες φτωχοί επί ΠΑΣΟΚ είναι πλέον μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι!! Άρα ούτε ταμείο της φτώχιας χρειάζεται, ούτε στήριξη αυτών των κοινωνικών ομάδων επί ΠΑΣΟΚ. Στήριξη της επιχειρηματικότητας των μεγάλων ομίλων (ήτοι των νταβατζήδων) χρειάζεται, όπως απροκάλυπτα μας αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περί Νομίμου και ηθικού δεν βλέπω τους γνωστούς-ανώνυμους να λένε τώρα τίποτα.

    Ή κατάπιαν την γλώσσα τους και "έκοψαν" το χέρι με το οποίο ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ή ήταν κομματόσκυλα τα ...βολευτήκαν τώρα (βεβαίως-βεβαίως) και δεν ασχολούνται με το σπορ των ανώνυμων σχολίων και την καλιέργεια προπαγανδιστικού κλίματος.
    Αθάνατη Ελλάδα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φωτιές άναψες και σήμερα.Έπεσαν τα πρώτα τηλέφωνα ...ποιους φωτογραφίζεις.Ο ΓΑΠ τους έχει ήδη την κίτρινη κάρτα.Μπορεί να θεωρείται λιγος αλλά ο Παμπούκης και ο Ξινίδης όχι...

    Από μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:55,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ (ΠΑΡΟΝ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙ ΗΘΟΣ ΚΑ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟΥ Γ.Α.Π.!!!!!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!!

    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ!!!!!!!!!!

    ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xania@42volt

    Μάλλον υπάρχει γραμμή να απαντούν μόνο αν είναι ΒΕΒΑΙΟΙ πως δεν κυκλοφορούν στοιχεία.
    Για τα θέματα που είναι οφθαλμοφανή και εύκολα αποδεικνυόμενα απλά "σφυρίζουν αδιάφορα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @9.55

    Είσαι άσχετος/Ο Κουρής που έχει το παρών είναι υπόδειγμα δημοσιογράφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟ Κ.Π
    @12:41 και 12:32
    Συμφωνώ απόλυτα ο κ.Μάκης Κουρής (ΠΑΡΟΝ) είναι ίσως η μόνη εφημερίδα όπου διαβάζεις άρθρα χωρίς κομματικές προκαταλήψεις. Ο 9:55 τον μπερδεύει προφανώς με άλλον Κουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιός είναι ο Διπλωμάτης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε την ενημέρωση μας αν έγραφες ονόματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γράψτε κανένα όνομα ρε σεις. Τι το παίζετε; πολιτικοί; Εκτός κι αν περιμένετε κάτι άλλο ή εκβιάζετε εμεσως. Ονόματα όχι γενικολογιες. Αυτές τις ακούμε από τους πολιτικούς στην τηλεόραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα περί βιογραφικών είναι πράσινα άλογα σαν την πράσινη ανάπτυξη που ευαγγελίζονταν. Οτι θα τακτοποιήσουν τους δικούς τους και μόνο είναι γνωστό. Ακόμα και αν υπάρχουν ικανοί άνθρωποι με προσόντα απο την άλλη πλευρά αυτό τους αφήνει παγερά αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. meta apola ayta perimenoume na paei h ellada mprosta!ntroph,den kseroune oti kapoia stigmh tha vgoune ola ayta sthn epifania k tha matheytoune;h aiwnia ellada mpaxalo!pote den rwthsan na mathoune an yparxoune gynaikes anerges,xwrismenes me paidia pou megalwnoune k pote den gyrise h politia nasxolithei k na prosferei saytes mia douleia pou na mporoune na zhsoune kiaytes kalytera.mono ton eayto mas vlepoume,meta theloume na legomaste eyrwpaioi.eimaste makria apo aytous,pio konta me tous tritokosmikoys laoys eimaste.......!ntroph mas!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολίτη, άσχετό με το σημερινό ποστ, αλλά εάν δεν τους ξύπναγες εσύ από την προηγούμενη Παρασκευή με τον Χατζηνικολάου και τον Παπακωνσταντίνου( και την Δευτέρα κάλεσε ο Καραμανλής τον Χατζηνικολόυ), δίνοντας ημερομηνίες συγκεκριμένες για το τι έχει πει ο Προβόπολος για την ενημέρωση των πολιτικών για την οικονομία, ακόμα θα μας κοίμιζαν με το παραμύθι "δεν ξέραμε", "δεν γνωρίζαμε", "δεν το περιμέναμε"!
    Νάσαι καλά...

    Δημ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Mετά την ..επίσκεψη της Μπακογιάννη στον πατέρα Άνθιμο, σήμερα πήρε την ευχή και ο Σαμαράς.
    Πολύ σοβαρή διαδικασία η ανάδειξη αρχηγού στην ΝΔ, απαιτείται η ευλογία του Θεού μέσω του εκπροσώπου του.
    Ιεροτελεστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΟΧΗ.ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ.ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΠΑΝ,ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΣΚΙΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΤΗΝ 101η ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όντως οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες.Ήρθαν έτοιμοι να κυβερνήσουν από καιρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Ελλάδα ανήκει στις κλαδικές....... Πάμε όλοι μαζί οι πασόκοι... Κανένας Πασόκος δεν περισσεύει.... Ζήτω τα πράσινα νταβατζοκάναλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Ανοίγει ο φάκελος του Ασφαλιστικού" . Τίτλος πράσινου νταβατζοκάναλου!!! Πριν από 1 έτος μόνο ζωντανούς που δεν είχαν κάψει τους Υπουργούς Εργασίας της ΝΔ!! Πλήρωσε τωρα κσομάκη, να έχουν λεφτά να φάνε οι πράσινοι νταβατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και που εισαι ακομη απο Δευτερα θα τα πουμε με το μαγαζακι του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολύ ωραία σχόλια.
    Πλήρης ομοφωνία.
    Μουλάς ο ΠΟΛΙΤΗΣ και φρουροί της επανάστασης οι υπόλοιποι.
    Τί είστε εσείς ρε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δηλαδή που να διαφωνήσουμε ρε φίλε;
    Εσύ διαφωνείς με το άρθρο;
    Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι οι κουμπάροι των προηγούμενων ήταν ...κουμπάροι και αυτοί των σημερινών δεν είναι;

    Τώρα για το ερώτημά σου για το τι ήμαστε θα σου απαντήσω μόνο για τον εαυτό μου καθώς δεν έχω κανένα δικαίωμα και καμία εξουσιοδότηση να απαντήσω εκ μέρους άλλων σχολιαστών.
    Εγώ λοιπόν φίλε μου δεν είμαι πρασινοφρουρός ούτε κομματόσκυλο (όπως διαφαίνεται από το σχόλιό σου ότι είσαι εσύ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το κύριο άρθρο αναφέρεται σε διορισμούς κλπ χωρίς αξιοκρατία. Αφού είστε άνετοι και ωραίοι γιατί δεν γράφεται συγκεκριμένα ονόματα και ποσά? Τι είναι υπουργείο εργατικότητας, σε δρόμο που οδηγεί στην Ομόνοια και τρίχες. ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δείτε και αυτό : Πολίτη, νομίζω αξίζει ένα άρθρο αύριο :
    Δραστική περικοπή του προγράμματος ενίσχυσης των ελευθέρων επαγγελματιών από τα 250 στα 70 εκατομμύρια ευρώ αποφάσισε η κυβέρνηση Παπανδρέου.

    Το πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες κατάθεσης υποβολής φακέλων ουσιαστικά με την μείωση αυτή απευθύνεται πια σε μια μικρή μερίδα επαγγελματιών με μεγάλα ετήσια έσοδα, αποκλείοντας τους μικρούς και μεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες.

    Μετά και την περικοπή του προγράμματος των μικρών επιχειρήσεων, καθίσταται σαφές ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου είναι να κατευθύνει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ προς τις Τράπεζες και τους μεγάλους ομίλους εταιριών αποπληρώνοντας έτσι τα «χρέη» που το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του δημιούργησαν κατά την προεκλογική περίοδο.

    Τα πρώτα βήματα για την ενίσχυση της οικονομικής ελίτ που στήριξε τον Παπανδρέου γίνονται στο φως της δημοσιότητας χωρίς κανέναν πια ηθικό ενδοιασμό. Οι όροι διαφάνειας και ισονομίας που τόσο πολύ υπερθεμάτισε το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του προεκλογικά πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα! Με την περικοπή του συγκεκριμένου προγράμματος ουσιαστικά τιμωρούνται οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρούσαν τα αυστηρά κριτήρια που έθετε αυτό και που ανέμεναν την κοινοτική ενίσχυση προσδοκώντας σε βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συνέχεια στο προηγούμενο : Η πραγματικότητα διατυπωθηκε απο την πλεον αρμοδια υπουργο Λ. Κατσελη κατα την αναφορα της στην αναδιανομή των κονδυλιων του ΕΣΠΑ. Πιο συγκεκριμενα αυξάνονται τα κονδύλια του ΤΕΜΠΜΕ τα οποια αποτελούν ουσιαστικά δωρεαν χρήμα προς τις τράπεζες για να το δανείσει ΕΝΤΟΚΑ σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Το δε πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων το οποιο επισης ενισχύεται ουσιαστικα στην συντριπτική του πλειοψηφία απευθύνεται σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες συμπράξεις αυτών (α ρε νταβατζοκάναλα, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!) καθώς και σε ΣΔΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους με αυτά που γράφετε εδώ. Οι άνθρωποι είναι καβάλα στο άλογο και δεν καταλαβαίνουν τίποτε από όλα αυτά. Γιατί να μην πληρώσουν καλά και τους συγγενείς τους? Με τέτοια οικονομική κρίση δεν είναι άδικο να μην κοιτάνε τα του οίκου τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. και με 160 κομμάτια κάνει οτι γουστάρει αμα λάχει και δεν τον κουνα ΚΑΝΕΝΑΣ. Οπότε τραβάμε γερά κουπί και κεφαλάκια μέσα. Σε λίγο θα πουληθούμε σκλάβοι στα σκλαβοπάζαρα του ΔΝΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Nikman
    Φαίνεται που δεν είσαι κομματόσκυλο.
    Στην ηθελημένη πρόκληση που έκανα με το σχόλιο μου...ο μόνος που..τσίμπησε είσαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΗ 8:29!!!!!!

    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΚΑΦΡΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και δε μου λετε πατριωτες.Οταν ο Παπαντρεου,ρωτησε τον Καραμανλη στο debate,ειναι σωστα τα νουμερα κ Πρωθυπουργε;Θυμαστε τι απηντησε αυτος;
    "Απολυτως σωστα".
    ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟς ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ,Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς τον προηγούμενο
    Αγαπητέ μου όταν η αμάθεια είναι κύριο γνώρισμα μας γιατί πιάνουμε το καταραμένο πληκτρολόγιο και λέμε τις "παρλαπίπες μας", αντί να ασχοληθούμε με καμιά πασιέντζα?

    Ο κ. Παπανδρέου ερώτησε εάν είναι σωστά τα νούμερα και ο κ. Καραμανλής του απάντησε βεβαίως.

    Θυμάσαι λοιπόν τι νούμερα είχε δώσει ο κ. Καραμανλής?
    6% για το έλλειμμα του επταμήνου.Που είναι το λάθος?

    Ο κ. Καραμανλής πήγε σε εκλογές , είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, δεν τον κορόιδεψε?
    Είπε ότι είμαστε λόγω της κρίσης σε έκτακτη ανάγκη σαν χώρα . ότι πρέπει να ληφθούν άμμεσσα σκληρά μέτρα για την οικονομία που φυσικά θα έφερναν αντιδράσεις από μερίδα των πολιτών, αλλά ήταν αναγκαία.
    Άλλος φώναζε ..."Λεφτά υπάρχουν" για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό και να υφαρπάξει την ψήφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή