Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;


Εν μέσω φοροεπιδρομών, απατηλών προεκλογικών εξαγγελιών που δεν τηρούνται, ρεβανσιστικών συμπεριφορών και μιας κρατικής μηχανής εν υπνώσει, λόγω αφενός των μπερδεμένων αρμοδιοτήτων στην ανασύνθεση των νέων υπουργείων και αφ` ετέρου της καθυστέρησης τοποθέτησης των γενικών και ειδικών γραμματέων, κάποια πράγματα περνούν χωρίς να δοθεί η πρέπουσα δημοσιότητα .

Έτσι λοιπόν λίγοι πληροφορήθηκαν ότι ο περιβόητος Τζορτζ Σόρος βρέθηκε στην χώρα μας πριν λίγες ημέρες.
Αφορμή και ...άλλοθι… για την παγκόσμια αλεπού, μια κοινωνική εκδήλωση. Συγκεκριμένα βάφτισε την κόρη του επιχειρηματία Στ. Ζαβού.

Μάλιστα το γνήσιο δημοσιογραφικό τέκνο του Ατλαντισμού στην χώρα μας , ο Αλέξης Παπαχελάς, που τον συνάντησε στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου ξεναγήθηκε,-όπως κάθε ...VIP που επισκέπτεται την Αθήνα στις μέρες μας- τον παρομοίασε με τον ...Κίσινγκερ και τους άλλους εβραϊκής καταγωγής ....διανοούμενους .Τι άλλο θα γραφτεί από τον κ. Παπαχελά πλέον;
Θα το ξεπεράσω θυμίζοντας τα λόγια του Γάλλου συγγραφέα Λα Ροσφουκώ :«Η υποκρισία είναι τα λύτρα που πληρώνει η αμαρτία στην αρετή».

O «τρομοκράτης» του συναλλάγματος, ο «φιλόσοφος» του καπιταλισμού ή το -κατ` άλλους- προσωπείο του εμπορικού τμήματος της CIA, ήταν στη χώρα μας «persona non grata» λόγω του Σκοπιανού και των υπόγειων δραστηριοτήτων του.

Και λέω …ήταν… γιατί καθώς φαίνεται …δεν είναι πλέον!!! Μέσα σ` αυτά που αναρωτιόμασταν προεκλογικά τι κρύβει ο κ. Παπανδρέου, ήταν και οι επαφές του με τον κ. Σόρος.
Ο Γ. Παπανδρέου τον είχε συναντήσει στη Νέα Υόρκη, όταν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (πρωτοφανές) είχε πάει στην Αμερικανική μεγαλούπολη για να παραδώσει , σε ρόλο κλητήρα , το πόρισμα της Επιτροπής Στίγκλιτς στον Χ. Λ. Θαπατέρο, ο οποίος θα το μετέφερε στους G20.

Βέβαια σας είχα αποκαλύψει τότε (εδώ) ότι ο πραγματικός λόγος που μετέβη ο κ. Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη ήταν το ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον (Clinton Global Initiative -CGI).
Εκεί συναντήθηκε με τον κ. Σόρος , την κ. Μαντλίν Ολμπράιτ και με τον πρόεδρο των Σκοπίων κ.Gjorgje Ivanov και τον πρώην πρόεδρο της γείτονος κ.Branko Crvenkovski.

Αναρωτιόμουν τότε «ποιος χρωστάει και σε ποιους ;» Τώρα πλέον το παζλ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η εικόνα είναι αποκαλυπτική.
Τα ΜΜΕ τόσο στην επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη , όσο και στην επίσκεψη του Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα ... «περί άλλων ετύρβαζαν». Δύο τρία αρθράκια σε παραπολιτικά μονόστηλα και το έργο αφέθηκε εξ` ολοκλήρου στον εξειδικευμένο υμνητή Αλέξη Παπαχελά.

Ο κ. Σόρος λοιπόν συναντήθηκε και στην Ελλάδα με τον κ. Παπανδρέου και κανείς δεν το ανέφερε. Ούτε ο Τύπος , ούτε το Μέγαρο Μαξίμου. Λες και ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι ένα ιδιότυπο ιδιωτικό αξίωμα, οι ενέργειες και οι συναντήσεις του οποίου δεν μας αφορούν. Επίσης ο κ. Σόρος είχε και μια σειρά ….άλλων συναντήσεων, μεταξύ των οποίων μεγαλοδημοσιογράφοι και εκδότες.

Έρχονται εξελίξεις στο Σκοπιανό. Εξελίξεις που δεν έχουν συζητηθεί μέσω της διπλωματικής οδού ,αλλά μέσω ...ιδιωτικών συναντήσεων και με σαφείς δεσμεύσεις. Θυμηθείτε με!


ΥΓ. Ο εξειδικευμένος υμνητής του Ατλαντισμού γράφει στη συνέντευξή του, ότι Τζορτζ Σόρος -όπως του είπε- αναμείχθηκε στο θέμα γιατί ήταν απλά .....αντίθετος με το ελληνικό εμπάργκο.
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

28 σχόλια:

  1. Κι αν ήρθε να βοηθήσει την εκλογή προέδρου στη ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.57
    Λάθος
    ήρθε να πάρει το ΕΝΑ ΔΙΣ που έταξε ο ΜΗΤΣΟΤΟΣ στον ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ για να ...αγοράσει από τους σκοπιανούς το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Βλέπεις ο ..κομιστής, ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γρυλλάκης έχασε το δρόμο και από τότε χάσαμε και το όνομα.
    Ασε που η κόρη σαν ΥΠΕΞ, επέτρεψε τον σλάβο να προσγειωθεί στην ΚΕΡΚΥΡΑ με το αεροπλάνο των Σκοπίων που έφερε φαρδεια-πλατειά την γραφή
    ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τους δύο προηγούμενους σχολιαστές.
    Ακόμα και για τα Εθνικά θέματα παραμένετε ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.
    Παραδείγματα Ελλήνων πολιτών προς αποφυγή. Μπροστά στο "κομματικό όνειρό σας" ή τα διάφορα σας μικροσυμφεροντά σας δεν λογαριάζεται τίποτα. Ούτε πατρίδα, ούτε ιστορία , ούτε τίποτα.
    Αποδεικνύεστε και πιο επικίνδυνοι και χειρότεροι από τα Τσιπράκια.
    Μια άλλη εκδοσή τους, με μουτσούνα δεξιά ή κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά.
    Πράσινα ή γαλάζια κομματόσκυλα που μπροστά στο δικό σας όφελος δεν θα διστάσετε να ξεπουλήσετε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο νέοι θάνατοι απ' τη νέα γρίππη. Αλλος ένας τομέας που οι "θαυματοποιοί" του ΠΑΣΟΚ έδειξαν ότι είχαν έτοιμο σχέδιο: Ο,τι λάχει, και αν χαθούν και λίγοι Ελληνες, έτσι και αλλιώς τα πρασινοκάναλα των μεγαλοεργολάβων θα το αποκρύψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.15
    Ερωτώ ευθέως, αν ειναι αλήθεια, οτι ο Μητσοτός έστειλε τον Γρυλάκη σε αυτήν την αποστολή.
    Αυτά τα καπηλοπατριωτικά να τα πουλήσεις αλλού.

    Οταν ο ..καταλληλότερος ήταν στην αντιπολίτευση, σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είχε πεί το, εξης αμίμητο:''η Τουρκία έχει υπουργό εξωτερικών, είναι ο κύριος Σημίτης''.
    Τότε χάρηκες όμως έ; Τί αγαλίαση!! Προδότης ο Σημίτης, ενώ ο Μητσοτός ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..

    Α και που είσαι,
    ξαναπιάσε την μέση και παθητική φωνή, κάπου χάνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ.....
    ΛΕΤΕ.....
    "Έρχονται εξελίξεις στο Σκοπιανό. Εξελίξεις που δεν έχουν συζητηθεί μέσω της διπλωματικής οδού ,αλλά μέσω ...ιδιωτικών συναντήσεων και με σαφείς δεσμεύσεις. Θυμηθείτε με!"

    Στις "εξελίξεις" συμπεριλαμβάνετε και την συναινετική ...τουλάχιστον των δύο μεγάλων κομμάτων ονομασία ..... ονομασία "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας"???
    Γιατί εάν προκύψει μια τέτοια ονομασία ....δεν χρειάζεται να "θυμηθούμε" ΤΙΠΟΤΑ!
    Έχει "ευλογηθεί" η οπισθοχώρηση από το δήθεν ΒΕΤΟ της κυβέρνησης Καραμανλή ΜΕΧΡΙ την ταύτιση των κοινών απόψεων των δύο μεγάλων κομμάτων για την περιβόητη ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ...που έχει όμως το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    Όλα τα άλλα πιστεύω είναι περιττά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Ορίζοντα
    Δήθεν VETO ; Δεν νομίζεις ότι τα γεγονότα είναι πρόσφατα, σε σημείο που προσβάλλεις τόσο την μνήμη μας , όσο και την νοημοσύνη μας;
    Κάτι τέτοιες πατριδοκαπηλίες είναι το γνώρισμα του Καρατζαφίρερ!
    Ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι το τσιράκι του συστήματος το οποίο επιδιώκει (στην ουσία και όχι στα λόγια, γιατί τα τελευταία είναι το μέσον που χρησιμοποιείται για τον τελικό σκοπό)την τελική πλατφόρμα που μας ετοιμάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολίτη, όπως βλέπεις γεωπολιτικά σενάρια λόγω ...βαφτίσεων, δεν πείθουν ούτε τους πιό φανατικούς.
    Οταν λείπει το πραγματικό ρεπορτάζ, επιστρατεύονται τα "μυστικά σενάρια συνομωσίας" που αρέσουν στους Ελληνες.
    Πες μας την ξεκάθαρη θέση σου γιά το Σκοπιανό, πες μας τι έκανε η κάθε Κυβέρνηση που πέρασε (γεγονότα, όχι κάποιος μου είπε να σου πω) και να σχολιάσουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο οι τυφλοί και οι μωροί δεν βλέπουν ότι το παιχνίδι έχει ξεκινήσει.
    Ο ρόλος που έπαιξε στην Γιουγκοσλαβία ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ρόντο, συνεχίζεται τώρα στα ευρήτερα Βαλκάνια με τον Δρούτσα(Συν τον Ρόντο που επιμελώς αποκρύβουν τα κανάλια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ΠΡΟΣ Ανώνυμο:
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ..... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ "ΒΕΤΟ" ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ "ΒΕΤΟ"...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ "ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ? ΜΟΥ.
    ΣΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον απο πάνω: Η απάντηση είναι:Μπήκαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ; Γιατί οσονούπω το new administration by Giorgakis ετοιμάζει εκπλήξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντως όχι βέτο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ "ΒΕΤΟ"
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ..... ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΞΕΡΟΥΝ" ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ "ΒΕΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακαλώ τα σχόλια όχι με κεφαλαιογράμματη γραφή.

    Ευχαριστώ!

    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ορίζοντα
    Μάλλον παίζεις με τις λέξεις . Αυτό κάνει και ο Καρατζαφίρερ.

    Επειδή δεν έχουμε τρελαθεί θα σου παραθέσω σχετικό δημοσίευμα του Βουκουρεστίου( υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΑ άλλωστε που επιβεβαιώνουν την μνήμη μας και την νοητική μας κατάσταση):http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=887702

    "Η Ελλάδα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συναινέσει ( τι σημαίνει φίλε Ορίζοντα αυτό;) στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, εφόσον δεν έχει λυθεί ακόμη το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα κατά το δείπνο των ηγετών των κρατών-μελών της Συμμαχίας να αποφασιστεί η αναβολή της πρόσκλησης ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

    Όπως τονίστηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία, για να συμφωνήσει η ελληνική πλευρά θα πρέπει να βρεθεί κοινά αποδεκτή ονομασία, που να περιέχει γεωγραφικό προσδιορισμό, να ισχύει έναντι όλων και να επικυρωθεί με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΝΑΤΟ Τζέιμς Απατουράι, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους λίγο μετά το τέλος του δείπνου των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της Ατλαντικής Συμμαχίας, δήλωσε ότι η Ελλάδα ξεκαθάρισε( τι σημαίνει φίλε Ορίζοντα αυτό;) πως παρά το γεγονός ότι θα επιθυμούσε και αυτή να δει το συντομότερο δυνατό την ΠΓΔΜ να εντάσσεται στο ΝΑΤΟ, δεν είναι δυνατόν να συναινέσει( τι σημαίνει φίλε Ορίζοντα αυτό;) στο βαθμό που παραμένει ανεπίλυτο το ζήτημα της ονομασίας.

    Κατόπιν αυτών, ομοφωνία υπάρχει μόνο( τι σημαίνει φίλε Ορίζοντα αυτό;) για την ένταξη της Αλβανίας και της Κροατίας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ.

    Μα έχουμε τρελαθεί εντελώς. Το ΔΕΝ συναινώ (όταν εκ του καταστατικού του ΝΑΤΟ απαιτείται ΟΜΟΦΩΝΙΑ , σημαίνει VETO)

    Αυτός ήταν ο Πατριώτης Κώστας Καραμανλής .
    Ή μήπως ο πατριδοκάπηλος Καρατζαφίρερ θα τον κατηγορήσει και αυτόν;

    Η εμμονή σας δε σε ένα άρθρο που αφορά την σχέση του Σόρος με τον Γ. Παπανδρέου, να γυρνάτε την κουβέντα έξω από αυτούς ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ αυτό που σου έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιό μου.
    Ότι δηλ. ο Καρατζαφίρερ ( και οι συν αυτώ)είναι το τσιράκι του συστήματος το οποίο επιδιώκει (στην ουσία και όχι στα λόγια, γιατί τα τελευταία είναι το μέσον που χρησιμοποιείται για τον τελικό σκοπό)την τελική πλατφόρμα που μας ετοιμάζουν!

    Ορίζοντα εκανα μια γρήγορη αναδρομή σε πολλά post αυτού του blog και διαπίστωσα την σχεδόν πλήρη απουσία σου από τους σχολιασμούς.
    Σήμερα σε βλέπω πολύ δραστήριο αλλά για αλλαγή της κουβέντας και όχι για σχολιασμό των σχέσεων Γ.Παπανδρέου-Σόρος.Αυτό λέει πολλά!!!!!!

    Ο 1.34

    Υ.Γ Και για να μην γράφεις(απαντώντας μου ως ο ..επάνω ή ο κάτω....) Ανώνυμος χωρίς καν την ώρα , να σου πω ότι τι όνομά μου είναι Άρης.
    Ζητώ συγνώμη και από τον διαχειριστή που έκανα κατάχρηση της φιλοξενίας του απαντώντας σε άσχετα με το post σχόλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Προς ανώνυμο 4:29 μμ
    Πρώτα απ όλα ..δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας να με αντιπαραβάλετε (τις απόψεις μου εννοώ) με τον Καρατζα-φύρες.
    Δεν θα αναλωθώ όμως σε αυτό γιατί το θέμα μας είναι άλλο!
    Επειδή δεν παίζω με τις λέξεις.... ανεξάρτητα του αποτελέσματος της μη αποδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από την ομολογουμένως αποφασιστική στάση Καραμανλή που καθώς φαίνεται για εσάς αποτελεί και την ουσία ...επισημαίνω για να ξέρουμε τι λέμε!
    ΒΕΤΟ: είναι το δικαίωμα αρνησικυρίας με το οποίο ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ, ή ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ή ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ή λήψη απόφασης από συλλογικό όργανο!!!!

    Και ερωτώ.... Υπήρχε λήψη ΑΠΟΦΑΣΗΣ του συλλογικού οργάνου???
    Σας παρακαλώ χωρίς να θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις ας αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ως είναι. Δεν είναι ανάγκη την μεγαλοπρεπή στάση του Πρωθυπουργού εκείνη την περίοδο να της δίνουμε και την αξία της Επαναστατικής διάθεσης η οποία εάν ήταν επαναστατικά συνειδητή σήμερα δεν θα είχαμε "διαπραγματεύσεις" ...
    Μην "βαφτίζουμε" πράγματα για να νοιώθουμε ικανοποιημένοι λόγω προσκείμενης συμπάθειας σε χρώματα και πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε ΟΡΙΖΟΝΤΑ,
    Βέτο η Ελλάδα δέν προέβαλλε στή σύνοδο, γιατί δέν χρειάστηκε. Τά πράγματα δέν έφθασαν εκεί, ακριβώς επειδή είχε καταστήσει σαφή τήν πρόθεσή της νά τό πράξει.
    Αυτό όσο νά πείς έχει μιά διαφορά (τεράστια) από τό "δήθεν ΒΕΤΟ" όπως λές στήν αρχική σου ανάρτηση.
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα γι'αυτό δεν υπήρξε τέτοια απόφαση ευλογημένε! Γιατί έπεσε βέτο! Άσε τις σοφιστείες με τους ορισμούς που κόβεις/ράβεις κατά το δοκούν!

    Και στην τελική, εσύ βάφτισέ το «μη βέτο», αν γουστάρεις! Μπήκαν τα Σκόπια; Δεν μπήκαν... Αυτό ήταν το ζητούμενο (να μην μπούνε), όχι πώς ορίζει το βέτο ο Ορίζοντας και ο Ξυρίζοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καποτε,οι δεξιοι,σκοτωναν Ελληνες,εν συνεργασια με Αμερικανους.
    Σημερα,βλεπω οτι οι ιδιοι δεξιοι,μιλανε για εκπροσωπο του Ατλαντισμου στην Ελλαδα.
    Πως εγινε αυτη η ...μεταλλαξη ρε παιδια;
    Και κατι off topic,για τους βαμμενους της παρεας.
    Διαβαστε στη Ζουγκλα του Μακη,για τους 5 φοιτητες στο Παν/μιο της Ακουιλα,που μαγικω τω τροπω,και παρα τω νομω,μετενεγραφησαν στο ΑΠΘ,και μαλιστα ιατροι οντες,περασαν πρωτα απο τη Φιλολογικη Σχολη,και μετα,μεσα απο εσωτερικη μετεγγραφη,στην Ιατρικη,ενω ο νομος του 2005,το απαγορευει ρητα!
    Θαυμα,θαυμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε συ ανωνυμε,το πασοκ φταιει και για τη γριπη;
    Και γιατι δεν το καταθετεις στην Ιατρικη Σχολη,να παρεις και... βραβειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε συ ανωνυμε,το πασοκ φταιει και για τη γριπη;
    Και γιατι δεν το καταθετεις στην Ιατρικη Σχολη,να παρεις και... βραβειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρχίστε να βλέπετε κατά....Μελούνα μεριά. Κοντεύουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καιρός είναι να τελειώνει αυτή η εκκρεμότητα του μακεδονικού. Μακάρι ο Σόρος να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αν και δεν νομίζω ότι η έλευσή του στην Ελλάδα είχε κάποια σχέση με το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλά παιδιά χαχαχ είναι τρελλα η κατάσταση με τους γενικούς γραμματείς χαχαχα παιδιά , όχι άριστοι δεν είναι για τα βρόνταλα είναιο φίλος του φίλου ώ φίλε ο δήμαρχος της ιου ο μελισσοκόμος ειδικος στον τουρισμό και ο πυροσβέστης στη βιομηχανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ... "η εκκρεμότητα του Μακεδονικού"...δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ...γιατί είναι ντροπή να ανάγουμε σε "εκκρεμότητα", ζητήματα ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, εδαφικής ακεραιότητας και συνόρων, ιστορικής καπηλίας και απουσία εθνικής μνήμης... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!, αν σας ενοχλούμε να φύγουμε κύριε Αθηναίου ή επιπόλαιε "διεθνιστή" να πάμε αλλού..να μην έχετε τέτοιου είδους "εκκρεμότητες"...ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟ...είστε καλά ρε εκεί κάτω στην "πρωτεύουσα" ή το έχετε χάσει τελείως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν και έχω γεννηθεί και ζω στην "πρωτεύουσα", συμφωνώ, απολύτως, με τον "Ανώνυμο" της 23ης Νοεμβρίου 2009, 12:18 μμ.
    Δυστυχώς, φίλε μου, ο κόσμος δεν πάει καλά! Το "Μακεδονικό" είναι ένα θέμα, για το οποίο πρέπει όλοι οι ΄Ελληνες να νοιαζόμαστε, να μας απασχολεί η επίλυσή του και να το θεωρούμε - όπως, σωστά αναφέρεις - θέμα ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Παρά ταύτα, το περνάμε ελαφρά, επιδιδόμενοι σε .... βλακώδη, γύρω από αυτό, λογοπαίγνια και, επί πλέον, μας κουράζει και μας ενοχλεί το γεγονός, ότι παραμένει, ακόμη, σε "εκκρεμότητα".... Δυστυχώς, φίλε μου, έτσι όπως καταντήσαμε, θα πρέπει να παραδεχθούμε, πως η χώρα μας κατοικείται, πλέον, από .... ανθέλληνες... ΄Ολοι κοιτάζουν την καλοπέραση και την τσεπούλα τους. Αυτά είναι τα μοναδικά τους ενδιαφέροντα. Οι αξίες, τα "πιστεύω" και τα ιδανικά έχουν εκλείψει. Ποιός να τα εμφυσήσει, άλλωστε, στα νέα παιδιά? Το σχολείο, με τους αδιάφορους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία και, εν πολλοίς, αγράμματους δασκάλους ή οι... διαλυμένες οικογένειές τους?? Ειλικρινά, στεναχωριέμαι, διότι ζω αυτές τις τόσο άσχημες, για την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες, εποχές... Εγκαταλείψαμε τα ΄Ιμια, αμαχητί, στους Τούρκους και ο, τότε, ΥΠΕΞ, είναι, σήμερα, Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και ουδείς ομιλεί, όταν ο.... Τσιτουρίδης βρέθηκε εκτός υπουργείου, επειδή, επί Πασοκ, πέτυχε να πάρει μεταγραφή, για το άρρωστο παιδί του, από το ένα Παν/μιο, στο άλλο... Καταργούνται τα Υπουργεία Μακεδονίας - Θράκης και Αιγαίου και περνάει στα....ψιλά... Σπεύδει ο νυν Πρωθυπουργός, αμέσως μετά την εκλογή του, να επισκευθεί, πρώτα, την Τουρκία και, μετά, την Κύπρο - ενώ, μέχρι σήμερα, συνέβαινε, ακριβώς, το αντίθετο, με τον κάθε νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Ελλάδος να μεταβαίνει, πρωτίστως, στην Κύπρο, ώστε να υπάρχει συντονισμός, μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου - και το θέμα, ίσα- ίσα, που αναφέρθηκε... Καταργείται η λέξη "ΕΘΝΙΚΗΣ" από τα Υπουργεία Παιδείας και Αμύνης και ουδείς ασχολείται, για την σκοπημότητα αυτής της ενέργειας....
    Και, φίλε μου, δεν είναι μόνο το όνομα των Σκοπίων, που μας "καίει" ή έπρεπε να μας "καίει", ως ΄Ελληνες. Είναι η παραποίηση της Ιστορίας και η προς πάσαν κατεύθυνση προσπάθεια των Σκοπιανών να καθιερωθούν, ως Μακεδόνες και απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν είναι Σλάβοι και πρωτοπαρουσιάστηκαν στην περιοχή εξακόσια χρόνια μετά τον Μεγάλο Αλέξανδρο.... Κι αυτό είναι και το χειρότερο, διότι, ακριβώς, δείχνει τις επεκτατικές τάσεις, που έχουν, εις βάρος της χώρας μας, της οποίας και την Ιστορία και τα εδάφη διεκδικούν.
    Αλλά, γιατί να ανησυχούν οι νεοέλληνες?? Μήπως, πρόκειται να πάνε να πολεμήσουν??? Το πολύ - πολύ να χρεισθεί ένα, ακόμη, "ευχαριστώ", από του στόματος και του νυν Πρωθυπουργού, προς τους φίλους μας Αμερικανούς, που, την δεδομένη στιγμή, θα σπεύσουν να επιλύσουν το θέμα "ειρηνικά" και, κατά τα φαινόμενα, εις βάρος μας (όπως έγινε και με τα ΄Ιμια)....
    Και έχουν το θράσος ορισμένοι να αμφισβητούν το Veto, που άσκησε ο Κ. Καραμανλής, με αποτέλεσμα τα Σκόπια να είναι, σήμερα, εκτός ΝΑΤΟ, παρά τις, περί του αντιθέτου πιέσεις των ΗΠΑ, που επέλεξαν τα Σκόπια, για να κάνουν την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή βάση τους και "κόπτονται", για την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ....
    ΄Οπως αναφέρεται, ανωτέρω, VETO είναι το δικαίωμα αρνησικυρίας, με το οποίο ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ ή ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ή ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ η λήψη αποφάσεως από συλλογικό όργανο. Ε, αυτό δεν έγινε, με τα Σκόπια??? Λόγω του VETO, που άσκησε ο Κ. Καραμανλής, εκ μέρους της Ελλάδος, εμποδίστηκε, ματαιώθηκε και ανατράπηκε η λήψη αποφάσεως του ΝΑΤΟ, περί εισδοχής των Σκοπίων σ' αυτό, μέχρι της επιλύσεως της διαφοράς τους, με την Ελλάδα. Η Ίστορία γράφεται και δεν αλλάζει. Και ο Κ. Καραμανλής, με το VETO, που άσκησε, έγραψε Ιστορία, είτε αυτό συμφέρει κάποιους είτε όχι. Η ουσία είναι, πως ο Κ. Καραμανλής έκανε το καθήκον του και απέδειξε και το σθένος και την αγάπη του προς την Πατρίδα. Να δούμε τι θα κάνει ο Γιωργάκης, όταν, λίαν συντόμως, θα βρεθεί σε ανάλογη θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θέλετε λίγο γέλιο;
    τώρα στο www.fimotro.blogspot.com
    Άγορεύει ο Πολύδωρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ποτε σκοτωναν οι δεξιοι ελληνες φιλε?? αλλοι εφυγαν στα βουνα ως ληστοσυμμοριτες γιατι δε γιναμε με το ζορι αντι με σταυρο στη σημαια με σφυροδρεαπανο. αυτοι ποθι εκοψαν κομματια 600ανθρωπους και τους πεταγαν στο πηγαδι στο μελιγαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πόση ηλιθιότητα υπάρχει σε αυτόν τον τόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή