Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Οι κρίσεις ...πουλάνε καλά !


Παρακολούθησα χθες το βράδυ την «τηλεοπτική συνέντευξη» του μετέχοντος στα ΔΣ του ΟΤΕ επί εποχής του τρικούβερτου γλεντιού της SIEMENS και τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, κ. Παπακωνσταντίνου, σημερινού υπουργού ....Οικονομικών ( sic!).

Τα εισαγωγικά στο «τηλεοπτική συνέντευξη» ας προβληματίσουν τον κ. Χατζηνικολάου, καθώς έχει χάσει ρόλο, αρχές, ορίζοντες και δημοσιογραφικούς δρόμους.

Γενικά ήταν μια «στημένη συνέντευξη» προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα τα οποία ακροβατούσαν μεταξύ της θυμηδίας και του οίκτου, τόσο για τον δημοσιογράφο , όσο και για τον ....υπουργό Οικονομικών.

Την ώρα που ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του κάνουν, κυριολεκτικά, «κουρελόχαρτο» τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις ο κ Χατζηνικολάου περιοριζόταν σε «soft» ερωτήσεις που δεν τιμά ούτε τον ίδιο , ούτε την μακρόχρονη παρουσία του στον δημοσιογραφικό χώρο.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν προκλήθηκε και δεν απάντησε φυσικά για το φούσκωμα του ελλείμματος που τεχνηέντως επιχειρήθηκε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το υπουργείο.
Αυτό που ακόμη και το Econimist σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο "Μαθήματα αριθμητικής" παραδέχεται ότι «υπάρχουν υποψίες ότι τα στοιχεία ‘μαγειρεύονται’ για να δυσφημιστεί η προηγούμενη κυβέρνηση και να τονιστούν τα κατορθώματα της σημερινής ».

Όταν για κάποια στιγμή ο κ. Παπακωνσταντίνου ψέλλισε το γνωστό "δεν γνωρίζαμε το πραγματικό ύψος αυτού που παραλάβαμε", δεν κατακεραυνώθηκε από τον κ. Χατζηνικολάου ,αφού είναι γνωστό ότι ο κ.Προβόπουλος ομολόγησε ότι : «Ενημέρωσα για την κατάσταση των δημοσίων ελλειμμάτων τον κ. Καραμανλή στις 2 Σεπτεμβρίου και τον κ. Παπανδρέου στις 8 Σεπτεμβρίου», ένα μήνα προ των εκλογών. Το επιχείρημα λοιπόν ότι «δεν ξέραμε και γι’ αυτό τώρα ξεχάστε όσα είπαμε προεκλογικά » δεν μπορεί να σταθεί !

Ο έμπειρος δημοσιογράφος που έχει μετακομίσει στον χώρο των «νταβατζήδων εκδοτών» παρέμεινε με εκλεπτυσμένη σοβαροφάνεια ...δημοσιογραφικά άφωνος.
Δεν έθεσε καν το έλλογο ερώτημα γιατί καταφεύγουν στην υπερφορολόγηση και βάζουν το μακρύ χέρι του φορομπηχτικού μηχανισμού στην τσέπη της μικρομεσαίας οικογένειας, όταν προεκλογικά επανειλημμένα ερωτούντο «Πού θα βρείτε τα χρήματα, για να πραγματοποιήσετε αυτά που υπόσχεστε;» και απαντούσαν ότι: «Έχουμε εξασφαλίσει τα λεφτά, έχουμε προϋπολογίσει, έχουμε μελετήσει εκ των προτέρων».

Δεν έθεσε καν το ερώτημα γιατί κουρελιάζουν για ακόμη μια φορά τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και προχωρούν σε πάγωμα -στην ουσία- μισθών και δεν προσανατολίζονται στην είσπραξη των ... 31 δισ. ευρώ από ανεξόφλητους φόρους, όπως τεχνηέντως προπαγανδιζόταν προεκλογικά σε μια προσπάθεια να κατηγορηθεί η τότε κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, αλλά και να ισχυροποιηθεί επικοινωνιακά η χρηματοδότηση του οικονομικού προγράμματος του ΠαΣοΚ.

Την επόμενη φορά λοιπόν, ο κ. Χατζηνικολάου καλύτερα θα ήταν να ...θυμηθεί ποιος ο ρόλος του δημοσιογράφου, ποιος του εκδότη «μικρονταβατζή» και ποιος του εκπρόσωπου τύπου ενός υπουργείου ή ....ενός πολιτικού.
Το τελευταίο δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο του πράσινου κ. Παπακωνσταντίνου!

ΥΓ. Ο τίτλος είναι του Ιταλού συγγραφέα και ακαδημαϊκού καθηγητή της Σημειωτικής Umberto Eco. Με τα ακαδημαϊκά γραπτά του ο Eco εστιάζει στη σημειολογία και στις επιπτώσεις της στην κοινωνία.

34 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω να προβληματιστεί και είναι κρίμα.
    Πραγματικά η χθεσινή παρουσίαση του Παπακωνσταντίνου και ο τρόπος που τον χειρίστηκε ο Χατζηνηκολάου στο δελτίο του ALTER προκάλεσε θυμηδία.
    Έβγαζε μάτια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Υπουργικό Συμβούλιο προχθές αποφάσισε αντί να περιορίσει τις πελατειακές σπατάλες, αντί να περιορίσει τη φοροδιαφυγή, να παγώσει τους μισθούς 500.000 εργαζομένων οι οποίοι παίρνουν 2.000 ευρώ και πάνω.

    Αναρωτιέμαι αυτοί είναι οι έχοντες και κατέχοντες που μας έλεγε ο Πρωθυπουργός ότι θα πληρώσουν με δίκαιο τρόπο;

    Αναρωτιέμαι αυτές είναι οι πραγματικές αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό που έτάζε προεκλογικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αναξιοπιστία των δημοσιογραφικών αστέρων είναι γνωστή ανέκαθεν και στους πάσι.Η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης Παπανδρέου αποκαλύπτεται τώρα.
    Η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είχε αρχίσει να φυλλορροεί από τις πρώτες μέρες της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, οδηγείται σε ολοσχερή κατάρρευση. Ανακοινώθηκε ήδη το πάγωμα των μισθών.
    Προεκλογικά επιτίθεντο σφοδρότατα στον Κώστα Καραμανλή που προσπάθησε να πει αλήθειες περισσότερες απ’ ό,τι άντεχε, φαίνεται, το πολιτικό σύστημα.
    Τώρα με ψέματα προσπαθούν να πουν τι?
    Ότι έδωσαν μάχη για να παραφουσκώσει το έλλειμμα? Ότι έδωσαν μάχη για να πείσουν τις Βρυξέλες ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα ψεύτρα, είναι μία χώρα αφερέγγυα.
    Δεν ενδιαφέρθηκε το ΠΑΣΟΚ για την αξιοπιστία μας έναντι των Ευρωπαίων εταίρων.
    Αλλά δεν ενδιαφέρθηκε και για την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας με αποτέλεσμα σήμερα να δανειζόμαστε με επιτόκια διπλάσια σε σχέση με τις άλλες χώρες.
    Χρησιμοποιώντας πάλι τη γνωστή πια δημιουργική λογιστική έσπευσε να παρουσιάσει την πραγματικότητα πολύ πιο ζοφερή από ότι είναι.
    Με τεχνάσματα που αφορούν τα κρατικά έξοδα και τα εισπρακτέα έσοδα μετέθεσε όλα τα έσοδα στον επόμενο προϋπολογισμό του 2010, ενώ αντίστοιχα έσπευσε να πληρώσει για δαπάνες οι οποίες δεν είχαν υπολογιστεί, με τεχνάσματα που έχουν επιπτώσεις όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον της εθνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας.
    Αναξιοπιστία στη νιοστή !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κατηγορείτε την ΟΝΝΕΔ Κολωνακίου[Χατζηνικολάου].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά ΟΝΝΕΔ Κολωνακίου; Το ΠΑΣΟΚ Κολωνακίου θες να πείς στο οποίο μετακόμισε ο αστέρας Νίκος Χατζηνικολάου, -ο οποίος σημειωτέον όταν θέλει να κατακεραυνώσει ανθρώπους που έχουν στοχοποιήσει οι ούτως καλούμενοι νταβατζήδες της Ενημέρωσης ή Αποχαύνωσης και το ΠΑΣΟΚ, γουρλώνει τα μάτια του, σκύβει μπροστά με απειλητικό ύφος ενθυμούμενος τα περί επικοινωνίας κελεύσματα των αμερικανών ειδικών.

    Και πώς έγινε εκδότης ο κύριος; Στον κ. Ρουσόπουλο όταν ισχυρίσθηκε ότι τα λεφτά για τη βίλα του τα έβγαλε από τη δημοσιογραφία, τον λοιδωρήσαν και του τσαλάκωσαν κάθε έννοια αξιοπρέπειας, στον κ. Χατζηνικολάου γιατί καταπίνουν πανεύκολα το γεγονός ότι βγάζει λεφτά από τη δημοσιογραφία;

    Πάντως, αν ρωτήστε την πιάτσα ξέρουν πολύ καλά τί καπνό φουμάρουν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι-εκδότες (Θέμος, Μάκης, Χατζηνικολάου κ.α)......
    Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν ότι έγραψες ένα ολόκληρο κείμενο για να χτυπήσεις αυτό : "το τελευταίο δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο ...".

    Τόλμησε ο Ν.Χ. και είπε τίποτα καλό για τη Μπακογιάννη και βγήκε το σπαθί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Χατζηπαπάρας είναι γνωστός για τις soft συνεντεύξεις του. Άλλωστε ποιος ξεχνά παραμονές εκλογών του 2004, όταν Πάχτας και άλλα "φυντάνια" του ΠΑΣΟΚ έκαναν αυτά που έκαναν, εκείνος καλούσε στο στούντιο για βαρυσήμαντες συνεντεύξεις τον...Αντώνη Ρέμμο και την Άννα Βίσση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά τι έγινε με τον πράσινο πρωϊνό; Μήπως αρρώστησε; Περαστικά του. Μας λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τό ΠΑΣΟΚ είπε θά εισέπραττε τά 10 τουλάχιστον από τά 31 "παγωμένα" δίς οφειλετών. Μετά τό κατέβασε στά 2 γιά νά παραδεχθεί τελικά ότι καί κάτω από ένα καλά είναι.
    Είπε θά δώσει αυξήσεις πάνω απ' τόν πληθωρισμό καί δέν θά φορολογήσει τή μεσαία καί κατώτερη τάξη.
    Επίσης έκανε παιχνίδι μέ τό έλλειμμα.
    Ωραία. Τό ΠΑΣΟΚ είπε άλλα καί κάνει άλλα.
    Επικοινωνιακά όμως μέχρι τώρα παίρνει άριστα.
    Παλιές του τέχνες άλλωστε.

    Η ΝΔ πού θά 'πρεπε νά υπερασπίζεται τόν εαυτό της αλλά καί νά κάνει τό καθήκον της σάν αντιπολίτευση τί κάνει?
    Γιατί άν περιμένει από τόν κάθε Χατζηνικολάου νά αντιπολιτευθεί τό ΠΑΣΟΚ, ε, εδώ γελάμε.
    Αντ' αυτού, εκτίθεται ακόμη περισσότερο, παρελαύνοντας καθημερινά από τά κανάλια τών κατά τά άλλα νταβατζήδων, ασχολούμενη μόνο μέ τά εσωκομματικά της καί μέ έναν τρόπο πού υποθηκεύει καί τό όποιο μέλλον της.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρήστο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως τελικά, ΗΔΗ δικαιώνεται απο την ιστορία ο Καραμανλής?
    Μήπως βιάζεται το κόμμα να τον αντικαταστήσει...
    Μήπως η παραίτηση ήταν μία κίνηση δικαιολογημένης αγανάκτησης και πολιτικής ευθιξίας, η οποία υπό τις παρούσες συνθήκες, μόνο αναγκαία δεν ήταν... το αντιθέτο μάλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι τουλάχιστον φαιδρό να ισχυρίζονται κάποιοι ότι ο Χατζηνικολάου έχει την παραμικρή ιδεολογική σχέση με την ΝΔ, επειδή μπορεί στα 20 του να ήταν στην ΟΝΝΕΔ. Και η Δαμανάκη ήταν στο ΚΚΕ, τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Ο κύριος αυτός και με τον διάβολο θα πήγαινε, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Απορώ πως εμφανιζόταν επί Καραμανλή ως πιθανός υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αθήνας! Αν τον επέλεγαν, η ΝΔ θα πάθαινε ένα ακόμη κάζο επιπέδου...Τζανετάκου ή Κωνσταντόπουλο, που κάποιοι...λούληδες πρότειναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8.29
    ΝΑΙ
    ΝΑΙ ΟΝΝΕΔ Κολωνακίου με πατέρα ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ της ΝΔ.
    Δεν θυμάσαι την επιμαχη ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Κολωνακίου για το Πολυτεχνείο, δια χειρός Χατζηνικολάου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ Κ.Π
    Πολίτη καλημέρα,
    Δεν παρακολούθησα την ανωτέρω συνέντευξη, δεν έχω όμως καμμία αμφιβολία ότι διεξήχθη με τον τρόπο που αναφέρεις για αυτό και δεν παρακολουθώ τις συνεντεύξεις του εν λογω μεγαλοδημοσιογράφου - εκδότη κλπ.
    Οι σημερινές μεγαλοεφημερίδες ανακάλυψαν επιτέλους τον μεγάλο ΕΧΘΡΟ του λαού. Καιρός ήταν!!!
    Τόσα χρόνια κανείς δεν είχε καταλάβει πως οι μεγαλογιατροί μας ρουφάνε το αίμα - στην κυριολεξία.
    Ήρθε λοιπόν το θηρίο ο Παπακωνσταντίνου να τους πίασει. Ζήτωωω!!! Να τους στείλει σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως. Να τους περάσει από κρεματόρια. Τώρα που βρήκαμε τον εχθρό σώθηκε η χώρα.
    Ναι αλλά υπάρχουν και κάτι άλλοι μεγαλοτέτοιοι... όπως μεγαλοδημοσιογράφοι αστέρες της ΤV. Αυτοί;;;;
    Πάντως, τώρα πια, με τέτοια κυβέρνηση που έχει τα συμφέροντα του τόπου, σα τα μάτια της, ας κοιμόμαστε ήσυχοι. Η κυβέρνηση αγρυπνά.

    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Χατζηνικολάου απλά ενα μοσχοαναθρεμένο παιδάκι του συστήματος των ΜΜΕ είναι ο οποίος δεν κάνει και τίποτα προτώτυπο, λειτουργεί σύμφωνα με τα πρώτυπα της κολοτούμπας η οποία είναι ΕΘΝΙΚΟ μας σπόρ.
    Δεν ήταν ενας απλός ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ήταν και υπεύθυνος της ΜΑΚΙ στις αρχές της δεκαετίας του '80. Μάλιστα σε μια εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ το 1982 σε κεντρικό κινηματογράφο της οδού Σταδίου, όχι απλά φώναζε με την Ντουντούκα αλλά μιλάμε για λυσαλέο αντιΠΑΣΟΚΙΚΟ μένος. Φυσικά και όταν πλάκωσε το Τσουνάμι των ιδιωτικών ΜΜΕ το σύστημα του έφτιαξε μια εξαιρετική συνέντευξη με την συχωρεμένη την Αλίκη την Βουγιουκλάκη τότε, η οποία παρεπιπτόντως δεν έδινε σε κανέναν συνέντευξη και έδωσε στον Λεβέντη τον Νικόλα κατά παράκληση απο ότι λεγόταν τότε του Πατέρα του, βουλευτή της ΝΔ και εκλεκτού στελέχους της παράταξης.Φυσικά μετά και την οριστική είσοδο του στο πλουσιοπάροχο star system των ΜΜΕ όλα τα μέχρι πρότινος πολιτικά και κομματικά πιστεύω πήγανε περίπατο.Το μόνο αξιοθρήνητο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο άνθρωπος αυτός μας παρουσιάζει και ένα προφίλ ανεξάρτητου Δημοσιογράφου - Πολίτη ο οποίος τίποτα δεν γνωρίζει για το έγκλημα, κάτι το οποίο για όσους γνωρίζουν μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. www.piitikiperiodos.blogspot.com διηγημα αφιερωμενο στα γεγονοτα δεκεμβριου 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6.36
    Η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας φάνηκε πρί απο μερικούς μήνες.
    Η κυρία Μέρκελ εξέδωσε ομόλογα ου γερμανικου δημοσίου με σκοπό να συνγκεντρώσει 5 δισ ευρώ και η ζήτηση ήταν μόνο για 3,5 δισ.
    Ο κύριος Αλογοσκούφης ζήσε 3,4 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 10 ΔΙΣ.
    Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1.29
    Ο Μάρκος με το παραμύθι τα ξέρει αυτά που γράφεις, ή ηταν κι΄αυτός ΜΑΚΙ;
    Ακου ΜΑΚΙ;[Γάλλοι αντάρτες στον Β΄Παγκόσμιο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...ειναι πια τοσο λιγος ο εν λογω δημοσιογραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το μεγαλύτερο κακό στην ΝΔ το έχουν κάνει τα ίδια της τα παιδιά...Τρανό παράδειγμα ο συγκεκριμένος κύριος...

    Δυστυχώς η σε μικρή ηλικία ανέλιξη στα όργανα του κόμματος, και ιδιαίτερα της ΟΝΝΕΔ και το σπρόξιμο από τους μηχανισμούς (στην συγκεκριμένη περίπτωση περιγράφηκε πολύ καλά από άλλο σχολιαστή), οδηγούν σε αλαζωνικές συμπεριφορές, οι οποίες σε συνδυασμό χρωτούμενα από την περίοδοσο ανέληξης...έχουν αυτήν την εξέλιξη...

    Αλλά η ιστορία έχει δείξει πως την αλλαζωνία την ακολουθεί η πτώση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εκτος απο την ενημερωση προβοπουλου,ας θυμηθουμε τις δηλωσεις Αλμουνια οτι ολοι οι πολιτικοι ειναι ενημερωμενοι για την κατασταση της Ελληνικης οικονομιας,οπως επισης και τις δηλωσεις Παπανδρεου στην ΔΕΘ οταν ερωτηθη επ αυτου και ειπε πως εχει επαφες με τον Αλμουνια και δεν τον φοβιζουν τυχον πιεσεις απο την ΕΕ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κ Χατζηνικολάου καλά κάνει. Είναι επιχειρηματίας και κυνηγάει κρατική διαφήμιση.
    Τα έχει καλά και με ΝΔ και με ΠΑΣΟΚ. Το ότι παίζει 80% υπέρ του ΠΑΣΟΚ δείχνει το πόσο έξυπνος είναι. Αλλιώς θα είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Το πιό προσοδοφόρο επάγγελμα σήμερα είναι αριστερός ή να το παίζεις αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η πλήρης απόδειξη πως έπεσε ο Καρμανλής. Με τις τσιρίδες επί 5,5 χρόνια των πράσινων ΜΜΕ, που έβλεπαν τους μεγαλοεργολάβους τους-μεγαλοεκδότους τους να μην παίρνουν φράγκο απ' τον κρατικό κουρβανά. Φαντάζεστε τα σημερινά μέτρα να τα έπαιρνε ο Καρμαναλής; Τα πράσινα ΜΜΕ θα είχαν ξεσηκώσει τον λαό σε επανάσταση να ανατρέψει δια της βίας τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Χ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ-ΑΥΤΗ ΝΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΗΣ Ν.Δ.ΤΟΝ Γ.ΤΡΑΓΚΑ-ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ?ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ?ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΙΩΣ.......ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΣΑ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ-ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΣΚΕΨΟΥ Ο MEGAPASOK ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΕΜΗ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ 2400 ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ 1700 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 12 ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Η ΟΧΙ?ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ? Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΟΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. o Kos Xατζηνικολαου ηταν Υπ.της ΜΑΚΙ το 1983-1985 και οχι μονο ανηκε στην ΟΝΝΕΔ αλλα και το 1985 σε μια συγκεντρωση στην Καλαματα που θα μιλουσε ο Ε.Αβερωφ του εσπασαν το χερι φιλοι του τωρα ομοιδεατες(ΠΑΣΟΚ),επειδη φωναζε κατα του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ .Μιλαμε οτι τον θυμουνται τουλαχιστον ολοι απο την παλαια ΟΝΝΕΔ.Καταπληκτικο προφιλ εχει αυτος ο Δημοσιογραφος ...ποτε δεν θυμαται απο που ξεκινησε..και πως ξεκινησε..ας μην ηταν ο πατερας του Νεοδημοκρατης και Βουλευτης και θα λεγαμε τι θα γινοταν.Κριμα...πολυ κριμα..Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παντα ετρεφε φιδια στις πλατες της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μη ξαναπειράξετε τον Παπακωνσταντίνου. Θα σας καταγγείλω στο Χαμόγελο του Παιδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το χρήμα δεν έχει χρώμα, ούτε ιδεολογία...
    πείτε μου ΕΝΑ κανάλι που στήριζε τον Καραμανλή 5,5 χρόνια...ΚΑΝΕΝΑ! και αυτό επειδή ήταν η μόνη κυβέρνηση που συγκρούστηκε με τα μεγάλα συμφέροντα και το πλήρωσε βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. To ΠΑΣΟΚ φουκσκώνει το έλλειμμα για να εκμηδενίσει τις πιθανότητες πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο.
    Τόσο απλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επείγων άρθρο, παρακαλώ, αύριο για τη γρίππη. Επί ΝΔ, το ότι καθυστερούσε η διάγνωση σε κάποιον , ήταν αιτία για τα πρασινοκάναλα των μεγελοεργολάβων να παραιτηθεί ο Καρμανλής!!! Επί ΠΑΣΟΚ, έγινε μπαχαλο με τη χρησιμότητα ή μη του εμβολίου, καθυστέρησε ο εμβολιασμός 1 ολόκληρο μήνα (!!!!!!!!), πεθαίνει κάθε ημέρα και από ένας σύνάνθρωπός μας, και το πρασινοκάναλα ή σφυρίζουν αδιάφορα ή ρίχνουν τις ευθύνες στον κακό τον "ιό".. Α, ρε, ελληνικέ λαέ, μια ζωή κουτόχορτο τρως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ ένα θέλω να πω. Το ΠΑΣΟΚ βγήκε κηβέρνηση ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή ο λαός είχε ανάγκη από υποσχέσεις,οι οποίες όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν ΜΟΝΟ στα χαρτιά. Οι αλήθειες που παρουσιάζονταν από τον κ. Καραμανλή και την τέος κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας, δυστυχώς ήταν πολύ σκληρές για να τις αντέξει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολίτη τι συμβαίνει με εσένα.
    Την Παρασκευή γράφεις για τον Χατζηνικολάου και την Δευτέρα τον καλεί ο κ. Καραμανλής.....
    Όχι φυσικά για δακτυλίδια και φερετζέδες που αφήνει βλακωδώς να διαρρεύσει μέσω του γνωστού δημοσιογράφου.
    Αλλά για "διαμαρτυρία"(το γράφω ευγενικά γιατί εάν το έγραφα όπως θέλω θα παρεξηγείτο ο κ. Χατζηνικολάου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τώρα ο ΝΧ δεν ασχολείατι πολύ με την κυβέρνηση. Κύριο μέλημά του είναι πως θα πριμοδοτήσει τη Ντόρα. Οι Ντορικοί καλεσμένοι του έχουν τον τριπλάσιο χρόνο από τους άλλους. Στην εκπομπή της Δευτέρας δε, ειναι πολυπληθέστεροι. Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Του μετέφερε(το λέω και εγώ ωραιοποιημένα ντε) την έντονη διαμαρτυρία πολλών στελεχών ότι με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της διαδοχής της ΝΔ τόσο από το κανάλι όσο και από το ραδιόφωνο και την εφημερίδα , δίνεται μοχλός διάσπασης για την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή