Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Για γέλια ή για κλάματα…;


Μετά τις πρώτες σαράντα ημέρες διακυβέρνησης του ΠαΣοΚ εύλογα αναρωτιούνται οι πολίτες εάν θα πρέπει να γελάνε ή να κλαίνε.
Τι άλλο να αναρωτιούνται όταν οι οποιεσδήποτε προεκλογικές εξαγγελίες ανατρέπονται από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Προχθές ο κ. Γ. Παπανδρέου βγαίνοντας από το άτυπο υπουργικό συμβούλιο δήλωσε ...υπερηφάνως ότι: «Δίνουμε μάχη για την ανόρθωση του κύρους και της αξιοπιστίας της χώρας διεθνώς»…..
Μία ώρα αργότερα οι Βρυξέλλες ανακοίνωναν την υπαγωγή της Ελλάδας σε αυστηρότερο καθεστώς επιτήρησης κλιμακώνοντας τις πιέσεις τους για δημοσιονομική προσαρμογή!..

Το ΠαΣοΚ βλέπετε τα ...παραφούσκωσε (πράγμα που σας είχα προειδοποιήσει εξ αρχής) στην προσπάθειά του να παίξει μικροκομματικά παιχνίδια , αγνοώντας ότι καταρρακώνει την αξιοπιστία της χώρας μας διεθνώς.

Προεκλογικά βέβαια ο κ.Γ.Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα δήλωναν σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται επ` ουδενί να ακολουθήσουν το παράδειγμα της... επάρατης ΝΔ και της απογραφής του κ. Αλογοσκούφη !
Εάν θέλουμε μάλιστα να είμαστε δίκαιοι η απογραφή Αλογοσκούφη είχε κάποιους πυλώνες λογικής επάνω στους οποίους εδράζετο. Αυτή η καταγραφή- του μετέχοντος στα ΔΣ του ΟΤΕ όταν η SIEMENS …έκανε πάρτι-κ. Παπακωνσταντίνου στερείται οποιασδήποτε λογικής.

Είναι σαν να πυροβολεί τα ίδια τα πόδια του! Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο διεθνώς, η κυβέρνηση υπονομεύει την αξιοπιστία της χώρας καθαρά για μικροκομματικούς σκοπούς, προκειμένου από την μία να κατηγορήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους και από την άλλη να έχει την ...ευχέρεια την επόμενη χρονιά να παρουσιάσει οικονομικούς δείκτες που θα φανερώνουν ,με την μείωση τους, το ...μεγαλοπρεπές έργο της κυβέρνησης.

Συγχρόνως όμως αυτή η υποβάθμιση θα δυσκόλεψε το έργο της ίδιας της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ αφού θα οδηγήσει σε αυξημένο κόστος δανεισμού και για τη χώρα και για τις επιχειρήσεις. Και εν μέσω κρίσης αυτό είναι ….αυτοκτονικός ιδεασμός !

Είναι τελείως αντιφατικό να δηλώνεις :«Δίνουμε μάχη για την ανόρθωση του κύρους και της αξιοπιστίας της χώρας διεθνώς» και την ίδια στιγμή να δίνεις μάχη προκειμένου να πείσεις τις Βρυξέλλες-που θυμούνται την δημιουργική λογιστική του κ. Σημίτη και...κάτι παθαίνουν- ότι ….η Ελλάδα είναι ψεύτρα και αναξιόπιστη …!!!

Είναι τελείως αντιφατικό προεκλογικά με κομπορρημοσύνη να δηλώνεις: « Εμείς ξέρουμε να διαπραγματευόμαστε με την ΕΕ» και μετεκλογικά ο κ. Παπακωνσταντίνου σαν βρεγμένη γάτα να τους παρακαλά να …μην βαράνε πολύ και να δηλώνει ότι θα ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί ….!!!

Είναι τελείως αντιφατικό από την μια προεκλογικά να λες: «Λεφτά υπάρχουν» και μετεκλογικά να ισχυρίζεσαι ότι …«είμαστε στο χείλος της χρεοκοπίας»…!!!

Είναι τελείως αντιφατικό να δηλώνεις έλλειμμα 12.5% από την δεύτερη ημέρα που ανέλαβες την εξουσία ,(χωρίς να γνωρίζεις καν τους οικονομικούς δείκτες, αφού ήταν αδύνατο σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με την κρατική μηχανή σε ...αδράνεια λόγω των αλλαγών στα υπουργεία) και από την άλλη να διορίζεις μετά δεκαπέντε ημέρες ....ανεξάρτητη αρχή προκειμένου να διαπιστώσει ...πόσο είναι το έλλειμμα…!!!

Αφήστε που η αντίφαση ....διορισμένη - ανεξάρτητη αρχή ...βγάζει μάτια!!!! Πόσο μάλιστα όταν αυτή ( η …διορισμένη-ανεξάρτητη ντε!) αποτελείται από φίλα προσκείμενους και κομματικά στελέχη) .

Έχουν άδικο λοιπόν οι πολίτες που δεν ξέρουν αν θα πρέπει να γελάνε ή ...να κλαίνε;

26 σχόλια:

  1. Άρχισε πάλι το γνωστό. Εμείς μια χαρά τα κάναμε αλλά το ΠΑΣΟΚ φταίει. Αυτό ακούγαμε 5,5 χρόνια μέχρι στις εκλογές. Και εκεί κάτι έγινε. Το θυμάσε ή όχι; Ο λαός τιμώρησε τον πραγματικό φταίχτη. Αλλά φαίνεται χαμπάρι δεν πήρες τη έγινε. Έχεις ανοίξει ομπρέλα αλλά δεν βρέχει και το επιχειρήμά σου είναι πραγματικά για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε να γελάει , ούτε να κλαίει.
    Τώρα μόνο να βογκάει, όπως πολύ εύστοχα χρησιμοποιείς τον Αρκά.
    Να βογκάει και να σκέπτεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπακωνσταντίνου θυμόταν, όταν πήγαινε στις Βρυξέλλες να εξευτελίσει την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, τι έλεγε όταν ο Γ. Αλογοσκούφης ζητούσε το 2004 απογραφή;
    Το ΙΔΙΟ και απαράλλαχτο ΠΑΣΟΚ. Να μην πω και χειρότερο από το προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2010, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά τα επικίνδυνα μικροκομματικά παιχνίδια που παίζει η Κυβέρνηση με το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας.

    Τα τεχνάσματα του ΠΑΣΟΚ για να φουσκώσει το έλλειμμα του 2009 και να εμφανίσει πλασματική βελτίωση το 2010, είναι εμφανή παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε extra ,πέρα όμως από τα λογιστικά κόλπα, το προσχέδιο του προϋπολογισμού αντικατοπτρίζει μια άλλη, διαφορετική πολιτική από εκείνη με την οποία το ΠΑΣΟΚ διεκδίκησε και πήρε την ψήφο των πολιτών.

    Είναι ένα σύνολο φοροεισπρακτικών μέτρων, τα οποία απέχουν έτη φωτός, τόσο από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ, όσο και από τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε 7΄.32 το χεις παραξυλωσει,η πες κατι σοβαρο η μην λες τιποτα.γιατι οπως πας τρεφω σοβαρες αμφιβολιες αν ξερεις καν τι σημαινει δημοκρατια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.50
    MALLON ESY DEN JEREIS APO DHMOKRATIA.
    DEN ANEXESAI TIPOTA.
    NEYRIKE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η λογική του ανώνυμου 7΄.32 είναι το πρόβλημα της χώρας.
    Θεωρεί ότι με το που "Τιμωρεί" κάποιο κόμμα ο "λαός" μηδενίζει το κοντέρ.

    Με αυτή την λογική το 2004 που "Τιμωρήθηκε" το ΠΑΣΟΚ μηδένισε το κοντέρ του και τώρα πια μπορεί να μιλά χωρίς να έχει κανένα βαρίδι από το παρελθόν του.

    Δυστυχώς οι αποτυχίες των κυβερνήσεων είναι σωρευτικό φαινόμενο.

    Στην συσσώρευση χρεών από το 1981 μέχρι σήμερα (αλλά δυστυχώς και η συνέχεια της ίδιας τάσης αύριο) έχουν ευθύνες ΌΛΕΣ οι κυβερνήσεις διαχρονικά , με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ να έχουν τις μεγαλύτερες ευθύνες ακολουθούμενες από κοντά από αυτές της Ν.Δ και τελευταίες τις οικουμενικές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς τα πράγματα στην οικονομία είναι πολύ άσχημα και οι πολιτικοί μας ταγοί κατώτεροι των περιστάσεων. Η εικόνα που αποκομίζω εγώ είναι οτι ο μεν κ.Παπαθανασίου απέκρυψε την πολύ άσχημη εικόνα εκτέλεσης του προυπολογισμού ο δε κ. Παπακωνσταντίνου έκανε την χειρότερη δυνατή επιλογή , να φουσκώσει κατά το δυνατόν το έλλειμα. Τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για την νέα κυβέρνηση , παρά την σαρωτική της επικράτηση στις εκλογές. Η κ Κατσέλη απαξιώθηκε πλήρως απο την κυβέρνηση της, ο δε κ. Παπακωνσταντίνου αποδεικνύεται ασόβαρος με τις κουτοπόνηρες επιλογές του και την φαιδρότητα της εξεταστικής επιτροπής. Σ αυτή την δύσκολη συγκυρία θα έπρεπε η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση να εξηγήσει με σαφήνεια την περίσταση, να λάβει όλα τ αναγκαία μέτρα και ν αφήσει στην άκρη τις προεκλογικές της υποσχέσεις . Θα πρεπε εμείς οι πολίτες , ανεξαρτήτως πεποιθήσεων να την στηρίξουμε αυτην την δύσκολη ώρα και να αφήσουμε την κριτική μας γι αργότερα - αλλιως προβλέπω σκληρη δοκιμασία για την κοινωνική μας συνοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα κοπει το ετακ.. το πληρωσα,θα καταργηθουν τα sτage αλλα θα μοριοδοτηθουν... τερμα η μοριοδοτηση, δεν αποσυρω 15 χρονων αυτοκινητο 600 ευρω τελη. Οχι 100 μερες παιδια σε 25 τα εκανε αυτα και ξερετε? τον ψηφισα γιατι τον πιστεψα. Λυπαμαι για αυτο, ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 20η ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το προσχέδιο του κρατικού Προϋπολογισμού, δεν αποτελεί άλλη πολιτική από αυτήν της ΝΔ, αλλά σηματοδοτεί την συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης ενάντια στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, ενάντια στα λαϊκά νοικοκυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχει κανένα πρόβλημα ο πρώτος σχολιαστής. Κάθε μέρα πρώτος πρώτος εμφανίζεται. Αρχίζει νωρίς το μεροκάματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν οι κολλητοί σου φούσκωναν το έλλειμμα με την απογραφή εκτελούσαν θεικό έργο και έφταιγε το ΠΑΣΟΚ. Όταν δεν υλοποιούσαν τότε τις προεκλογικές υποσχέσεις πάλι έφταιγε το ΠΑΣΟΚ. Τον Οκτώβριο έχασε τις εκλογές η ΝΔ γιατί έφταιγε το ΠΑΣΟΚ. Το έλλεμμα πήγε στο 12.7 αλλά παρόλο που κυβερνούσε η ΝΔ φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Για κάτι τελος πάντων δεν έχετε το θάρρος να πείτε ότι φταίει η ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "εκαστος δυο σάκκους φέρει...."
    ετσι ειναι politis...O κος Αλογοσκούφης μας εβαλε δις σε επιτήρηση..οχι "χαλκεύοντας" τα δημοσιοοικονομικά στοιχεία(οσοι γνωρίζουν..κατανοούν) αλλα λεηλατώντας την εθνικη οικονομία και τον εθνικό πλούτο!!
    Το παραμύθι της ελάττωσης του δημοσίου χρέους στο δήθεν 3% του ΑΕΠ το 2007,θα το βρης στην εφ απαξ μαιμού αυξηση(!!!!) του AEΠ κατα 9,2% ..τότε που ηθελε να το κάνη μεχρι και 20%..ξέρεις με το να βάλη απόδειξη στα ...κόκκινα φανάρια !!!!Θυμίσου τότε που γελούσε οχι μονο η Ευρώπη,αλλα και η Μπιάφρα!!!Και εαν κάποιος νομίζη οτι ειναι πλουσιότερος απο τον κάτοικο του Μονακό(34η - Ελλάδα 33η) ας..μου το αποδείξη!!
    Αυτά και αλλα πολλά καλούδια που εχει κάνει η ΝΔ στα εξη περίπου χρονια της "συνετης και αξιοκρατικης " διακυβέρνησης θα τα βρης πολυ ευκολα στο WFO...τόσο απλά!!!!!!!!!
    Πιστεύω να κατανοεις τους δημοσιοοικονομικούς ορους!!!!
    2003 8% κατω απο το οριο της φτώχειας...
    2008 21% ..σου λέει τίποτα;(eurostat,outlook,wfo)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H μισή διαφορά του παρουσιαζόμενου ελλείμματος σε σχέση με το πραγματικό ( το οποίο στην πραγματικότητα δεν ξεπερνά το 8,3%), οφείλεται στην αναθεώρηση της "άσπρης τρύπας" που δημιουργείται κυρίως από τα χρέη των νοσοκομείων - ενώ η άλλη μισή διαφορά, οφείλεται στην δυσλειτουργία των εισπρακτικών ελεγκτικών μηχανισμών, στη μη εφαρμογή εξαγγελθέντων μέτρων και στην επιδείνωση της κρίσης.
    Αυτή είναι η αλήθεια που προσπαθεί να παραποιήσει ο Παπακωνσταντίνου.

    Αλλά τι περιμένουμε από πολίτες υπνωτισμένους( για όσους αμφιβάλουν από την τωρινή νοητική τους κατάσταση καλό θα ήταν να ρίξουν μια ματιά στο bannerακι (η φωτό , κάτι τέτοιο τέλος πάντων)που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το άρθρο.

    Που είναι η κατάθεση Μαυρίκη .....οοοεεεοοοο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διόρθωση! Μαυρίδη εννοούσα. Ο Μαυρίκης ήταν ...άλλο ανέκδοτο του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέσα σε 40 μόλις ημέρες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει “πετύχει” να είναι:

    - Η κυβέρνηση χωρίς Γενικούς Γραμματείς.

    - Η κυβέρνηση των, έως χθες, κλειστών λιμανιών.

    - Η κυβέρνηση των ρεβανσιστικών απολύσεων νέων ανθρώπων.

    - Η κυβέρνηση των “φουσκωμένων” ελλειμμάτων.

    - Η κυβέρνηση των φόρων.

    - Η κυβέρνηση των θεαματικών υπαναχωρήσεων και της έλλειψης συντονισμού.

    Από χθες, ετοιμάζεται για μία ακόμα νέα “επιτυχία”.

    Αντί ολοκληρωμένου σχεδίου, συγκροτημένης πολιτικής και συγκεκριμένων μέτρων για έξοδο από την κρίση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαγγέλλει Εξεταστικές Επιτροπές για την Οικονομία.

    Η κυβέρνηση ετοιμάζει το άλλοθι της εγκατάλειψης των προεκλογικών της υποσχέσεων.

    Πρόκειται για απαράδεκτη και ανεύθυνη μεθόδευση που θα βρει τη Νέα Δημοκρατία απέναντι. Πυροδοτεί ένταση, τη στιγμή που η Οικονομία απαιτεί ηρεμία και υπευθυνότητα.

    Πρόκειται για εκκωφαντική ομολογία αδυναμίας. Μιας κραυγαλέας αδυναμίας, που καμία επικοινωνιακή μεθόδευση εκδικητικότητας δεν μπορεί να κρύψει.

    Τα συγχαρητήριά μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απλα.....εκει που ειναι και τα δομημένα ομολογα..το Βατοπέδι..τα τηλεφωνικα κέντρα,οι γάμοι ,τα βαφτήσια,και κάποιοι εισαγγελέις...Ζαγοριανός αν θυμάμαι τον λέγανε και τώρα τον κυνηγάνε , οι συσκευές της Mizens,οι Πακιστανοί..οι υποκλοπές,οι εξωχώριες εταιρείες,τα αναψυκτηρια,τα αυθάιρετα,η Ολυμπιακή(το μάθατε οτι τους πληρώνουμε400.000 τον μήνα και ...κααααάθονται)οι κουμπάροι,τα φιλαράκια και κάποιες επιτροπούλες με κάτι εξυπηρετησούλες που μας κοστίζουν περίπου 300 ψωρομιλλιόνια τον χρόνο!"ετσι σεμνά και ταπεινά"
    Παρεπιπτόντως...(για τους ξυπνητούς και κάποιας νοημοσύνης)τι θα γίνη με τα 240 εκατομ. ευρώ που κατα πάσα πιθανότητα θα επιδικασθούν υπερ της παλαιας Ολυμπιακής απο το Ευρωπαικό Δικαστήριο!Νόμιμος αποδέκτης θα ειναι ο κος Βγενόπουλος σαν φυσικός αγοραστής και διάδοχος!
    Δηλ δίνης 115 παιρνης την Ολυμπιακή και σε ενα χρόνο παίρνης και 240 !
    ΙΑΝ -ΣΕΠΤ 2009 -1,4% ΑΕΠ...πόσο ανεβαίνη το ελλειμα? για τους υποψιασμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κυβέρνηση επιπόλαια και βιαστικά φούσκωσε το έλλειμμα από το 6% στο 12,7%, τραυμάτισε έτσι την αξιοπιστία της χώρας και τώρα που βλέπει τις συνέπειες τα φορτώνει σε μας τους απλούς πολίτες και ζητά να τα πληρώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ντροπή σας αχάριστοι!
    Η σημερινή κυβέρνηση θα μπορούσε να το εκτοξεύσει ακόμα στο 17% και στο 27% ή όσο έκρινε ότι θα εξυπηρετούσε καλύτερα το κομματικό της συμφέρον.

    Περιορίστηκε να το ανεβάσει ΜΟΝΟ στο 12.7% και αντί να της πείτε ευχαριστώ, γκρινιάζετε κιόλας.
    Α ρε ΠΑΣΟΚ φιλεύσπλαχνο. Τέτοια κάνεις και μετά δεν μπορούμε να σε ...ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O στόχος της μείωσης του ελλείμματος από το 12,7% στο 9,4%, θα γίνει κατορθωτός με εικονικά μέσα σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνον γιατί το έλλειμμα είναι "τεχνητά διογκωμένο", αλλά και διότι η καταγραφή δεν θα περιέχει εφάπαξ δαπάνες που χρεώθηκαν στο έλλειμμα του 2009, όπως τα έξοδα για την διενέργεια των εκλογών, η μεγάλη εξόφληση των χρεών των νοσοκομείων, ή οι κρατικές αποζημιώσεις για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές μετά την αποκρατικοποίησή τους.

    Στην πραγματικότητα ωστόσο, στον τομέα των δαπανών, απουσιάζουν μόνιμα μέτρα, οι μειωμένες επιχορηγήσεις στον ΟΑΕΕ θέτουν σε κίνδυνο την αποπληρωμή των συντάξεων, λείπουν αναφορές σχετικά με την πολιτική προσλήψεων στο Δημόσιο

    Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να πειστεί για την αποτελεσματικότητα των προθέσεων της κυβέρνησης - και είναι κατά την γνώμη μου σχεδόν βέβαιο, ότι αναμένεται νέος γύρος μέτρων μέσα στο 2010.

    Thaberos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 5:52
    Αντέγραψες την ανακοίνωση Κουμουτσάκου!!!
    Τέτοια έλλειψη επιχειρημάτων...
    Πολίτες της Ελλάδας είμαστε όλοι. Δεν είμαστε υπόδουλοι κομμάτων. Τα συμφέροντα των κομμάτων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τα δικά μας.
    Οταν το καταλάβετε η Ελλάδα θα πάει μπροστά.

    Υπογραφή
    Πασόκος
    Αλλά κυρίως Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολίτη, εξαιρετικό το κείμενο σου!

    Δεν θυμάμαι όμως, αν το έλλειμα το ανακοίνωσε ο Προβόπουλος λίγο πριν της εκλογές κοντά στο 10% και έπειτα το ΠΑΣΟΚ, ή ο ίδιος ο Προβόπουλος το αναθεώρησε στο 12,5%; Όποιος γνωρίζει λεπτομέριες ας κάνει τον κόπο να με διαφωτίσει.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Ελληνόψυχο

    Φίλε αντιγράφω από άρθρο του πολίτη πριν ένα μήνα περίπου(Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009):

    "Ο κ. ..διοικητής λοιπόν προεκλογικά μας μίλαγε για έλλειμμα που μπορεί να φθάσει το 8%. Μετεκλογικά και κατόπιν των συνδιασκέψεων με τον κ. Παπακωνσταντίνου ( του ..λαδωμένου ΟΤΕ ντε!) άρχισε να ανεβάζει καθημερινά την ...ταρίφα.

    Στην αρχή 10%. Μετά δύο ημέρες, και φυσικά καινούργιες ...συνδιασκέψεις με τον νέο τσάρο της οικονομίας (περαστικά μας !), η ταρίφα ανέβηκε στο …12%! Τώρα κάτι μου λέει ότι θα την οριστικοποιήσουν στο …14%-15%!

    Από την μία δεν θα επικαλεστούν το σύνθημα «παραλάβαμε καμένη γη» -όπως είχαν υποσχεθεί-και από την άλλη εμμέσως θα το περάσουν στην συνείδηση των πολιτών.

    Άρχισε δηλαδή ξανά η ... «επαναστατική λογιστική», δημιούργημα των συμβούλων του κ. Σημίτη. Μην ξεχνάμε ότι μεταξύ αυτών ήταν και ο σημερινός υπουργός οικονομίας κ. Παπακωσταντίνου.

    Θα παρουσιάσουν ως ...μέγα κατόρθωμα - απόρροια αυτής της ….«επαναστατικής λογιστικής», - την μείωση του ελλείμματος το 2010 στο 8%-9% και θα ...θριαμβολογούν. Κύριες και κύριοι ...Περαστικά μας ! Μετά την απομάκρυνση εκ ...της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!"

    Ελπίζω φίλε να σε βοήθησα.

    Ανδρέας Καλύβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαριστώ πολύ Ανδρέα!

    Κατατοπιστικότατο. Απλά όπως περιγράφει ο Πολίτης, βγήκε τόσες πολλές φορές με αναθεωρημένες αναφορές ο διοικητής που έχω χάσει τον λογαριασμό...

    Είναι προφανές το τι συνέβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Υπουργεία , προσωρινά εκτός λειτουργίας

    Το πλήρες άρθρο

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή