Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

«Ασθμαίνουσες» δικαιολογίες από την κ. Σιούτη και το Μαξίμου!


Την συγκεκριμένη απάντηση την περίμενα και μάλιστα μια εβδομάδα νωρίτερα. «Στοχοποιούνται πρόσωπα, που είναι κοντά στον πρωθυπουργό, από ...συμφέροντα που ανησυχούν για το μέλλον τους...» έλεγαν χθες πηγές (πάντα …ανώνυμες, που μέσω των... πτηνών τις περνούν στην κοινή γνώμη.)

Αναφέρονταν στον κ. Παμπούκη, την κ. Μπιρμπίλη και την κ. Σιούτη. Η τελευταία είναι ως γνωστόν η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.

Η κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι η νομική σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου, Γλυκερία Σιούτη, είχε επιστρατευτεί από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της SIEMENS.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το 2007 «η στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού ήταν μέλος της ομάδας νομικών που είχε επιστρατεύσει ο πρώην ισχυρός άνδρας της SIEMENS για να αποφύγει την έρευνα της «Debevoise & Plimpton» για τις μίζες και να κερδίσει χρόνο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «ο Χριστοφοράκος, επικαλούμενος το νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων καθυστερούσε μέσω νομικής διαδικασίας την έναρξη της έρευνας και το νομικό όχημα επίκλησης του νόμου στηρίχθηκε στο ότι η εταιρεία που θα διενεργούσε την έρευνα είχε έδρα τις ΗΠΑ και για την εξαγωγή δεδομένων σε χώρα εκτός της Ε.Ε. χρειαζόταν η άδεια της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων».

Η κ. Σιούτη απάντησε με επιστολή της ότι «δεν υπήρξε ποτέ δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου. Η εταιρεία SIEMENS είχε αναθέσει στη δικηγορική εταιρεία, στην οποία συμμετείχε, την περιγραφή του νομικού πλαισίου της προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρείας και του προσωπικού της, στην περίπτωση κατά την οποία στο πλαίσιο ...κάποιου ελέγχου (sic!) αυτά της ζητούνταν».

Επί της απάντησης της κυρίας Σιούτη έχω τις ενστάσεις μου. Kατ` αρχάς η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Χριστοφοράκος είχε επιστρατεύσει την ομάδα των νομικών στην οποία συμμετείχε και όχι ότι την διόρισε δικηγόρο του.
Τα επικοινωνιακά και λεκτικά πυροτεχνήματα λοιπόν καλό θα ήταν να τα αποφεύγει , καθώς θα φέρουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα απ` ότι επιδιώκει.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι πράγματι δούλεψε για την SIEMENS του κ.Χριστοφοράκου. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από την δικογραφία όπου αναφέρεται ότι έπειτα από τηλεφωνική συνδιάσκεψη της «Debevoise & Plimpton» με το νομικό επιτελείο της «SIEMENS ΗELLAS» στις 30 Απριλίου 2007 «συμφωνήθηκε να γίνει κοινή προσέγγιση της ΑΠΠΔ (Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) για να συζητηθεί η διαδικασία. Συμφωνήθηκε να ετοιμαστεί για την κυρία Σιούτη και τον κ. Φλογαΐτη ένα ενημερωτικό σημείωμα».

Στις 15/06/2007 υπήρξε τηλεφωνική συνδιάσκεψη των δικηγόρων του αμερικανικού γραφείου ερευνών με τους «Γιαννίδη, Φλογαΐτη και Ταζεδάκη», στην οποία, μεταξύ 7 θεμάτων, συμφωνήθηκε να «συναντηθούν Γιαννίδης, Σιούτη, Μήτρου και Ταζεδάκη για να ....συμφωνήσουν επί του νομικού πλαισίου της έρευνας».

Άρα αγαπητή κυριά Σιούτη η SIEMENS και ο κ. Χριστοφοράκος δεν σαν ανέθεσαν «την περιγραφή του νομικού πλαισίου της προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρείας και του προσωπικού της, στην περίπτωση κατά την οποία στο πλαίσιο ...κάποιου ελέγχου (sic!) αυτά της ζητούνταν», όπως ισχυρίζεστε στην ανακοίνωση σας ,αλλά για τον συγκεκριμένο έλεγχο της«Debevoise & Plimpton».

Σας ανέθεσαν στην πραγματικότητα μια νομική ντρίπλα με σκοπό να κωλυσιεργήσει η έρευνα και να προλάβει ο κ. Χριστοφοράκος να καλύψει τα ίχνη τόσο του ιδίου όσο και ....κάποιων άλλων!
Και εκ του αποτελέσματος τα κατάφερε τόσο καλά, ώστε και σαν κύριος να φύγει ( μη χρησιμοποιώντας την δεύτερη ταυτότητα την οποία είχε βγάλει ...μυστηριωδώς επί ΠαΣοΚ), και να αρχίσει να κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος στην Γερμανία, απαλλαγμένος από τα οποιαδήποτε …αμαρτήματά του.

Η κυρία Σιούτη ( δικηγόρος γαρ) επιχειρεί και μια δεύτερη επικοινωνιακή-λεκτική «ενατένιση». Ισχυρίζεται στην ανακοίνωση της ότι «όλα τα ανωτέρω συνέβησαν ...πολύ πριν... η δημόσια ζωή βρεθεί αντιμέτωπη με τη λεγόμενη υπόθεση Χριστοφοράκου».

Επιχείρημα τόσο αστείο που ακόμα και οι ένθερμοι υποστηρικτές του ΠαΣοΚ δεν θα μπορούσαν να το υιοθετήσουν.
Η υπόθεση ήταν ευρέως γνωστή από το 2006 .H SIEMENS HELLAS είχε αρχίσει ήδη να τραβιέται από τους εισαγγελείς. Ο προφυλακισμένος σήμερα κ. Μαυρίδης κατέθετε στους Ελβετούς ανακριτές Λίναρντ Οξνερ και Κλερ Νταμς στις 30/3/2006 και τις 19/6/2006.

Μάλιστα στις αρχές του 2007 επέστρεψε 7,8 εκατομμύρια ευρώ στη μητρική SIEMENS, προκειμένου αυτή να αποσύρει την αγωγή της (η οποία όμως εξαιτίας προφανώς της συνεχιζόμενης έρευνας από τη SEC απέφυγε να την αποσύρει ).

Όλα αυτά ήταν ευρέως γνωστά και δημοσιευμένα στις εφημερίδες από το 2006. Πως εσείς ενάμισι χρόνο αργότερα και με τις εφημερίδες σε καθημερινή βάση να φιλοξενούν ανταποκρίσεις με τις ....«εξομολογήσεις» Σίχατσεκ, ισχυρίζεστε ότι δεν γνωρίζατε;

Εκτός αυτού βέβαια, το λεκτικό πυροτέχνημα της κυρίας Σιούτη είναι αστείο και για έναν ακόμα λόγο. Εάν δεν γνώριζε μια νομικός και καθηγήτρια , τότε για ποιο πράγμα ...διαπραγματευόταν… με την μεγάλη( και θεοσκότεινη) αμερικανική εταιρεία «Debevoise & Plimpton»; Γενικώς και αορίστως;

Τέτοιου είδους «ασθμαίνουσες» δικαιολογίες …ούτε για τα μικρά παιδιά. Μόνο για ελάχιστους μωρούς και άλογους οπαδούς., οι οποίοι το « νόμιμο δεν είναι οπωσδήποτε και ηθικό» το είχαν «παντιέρα» και που σήμερα περιέργως ….. την έχουν υποστείλει!

29 σχόλια:

  1. Το να ευθυγραμμίζεται κανείς με τους αυριανιστές Κουρήδες μπορεί να κατηγορηθεί για λαικιστική αντιπολίτευση το να ευθυγραμίζεσαι όμως με τα έντυπα μεγαλοεργολάβου τότε σίγουρα ευθυγραμίζεσαι με τα συμφέροντά του και επομένως κατηγορήσαι για συμμετοχή σου στη διαπλοκή. Τι έγινε θες να γλύψεις και συ κνένα κοκαλάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος 7:32
    Καλημέρα σύντροφε! πάλι με πιστολιές ξεκινήσαμε σήμερα?
    Επί του περιεχομένου κανένα σχόλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια πολίτη. Με ποιό δικαίωμα το ΠΑΣΟΚ ματάιωσε την επέκταση υης αττικής οδού; Με ποιό δικαίωμα στέρησε από τον Μπόμπολα να εκτελέσει άλλο ένα μεγάλο εθνικό έργο πνοής; Με ποιό δικαίωμα στέρησε τα κέρδη από τους μετόχους της αττικής οδού; Συγχαρητήρια σε σένα λοιπόν που ενώνεις την φωνή σου με το Πρώτο Θέμα στην αντεθνική αυτή ενέργεια του ΠΑΣΟΚ. Όλοι εμείς που έχουμε θιχτεί από τέτοιες ενέργειες αναπολούμε τις όμορφες στιγμές που ΥΠΕΧΩΔΕ και ΑΚΡΩΡ σαν μια γροθιά χορεύαμε τσάμικα και εθνικούς χορούς κάτω από το λογότυπο της Εθνικής Εταιρίας του Μπόμπολα.
    Συνέχισε τον αγώνα. Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΣΟ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΡΑΒΟ!ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ....ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΟΥΦΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ...ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @9:45

    Για ξαναδιάβασε τι έγραψες. Αν αλλάξεις τα νοήματα θα γίνει

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΟΣΟ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!

    Ήταν πράγματι ειδεχθείς οι όροι και αποδεικνύεται από τα τσάμικα.

    Αλλά σε βλέπω πράγματι πολύ ενημερωμένο. Δηλαδή μας λες το ΠΑΣΟΚ θα ενδώσει στους εκβιασμούς. Ε!! Να βάλατε και σεις ένα χεράκι για να βοηθήσετε. Αυτό και αν είναι επιβεβαίωση των παραπάνω σχολίων. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολίτη το ωραίο είναι ότι αυτούς τους μωρούς καί άλογους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιεί η Ιπποκράτους και ο Ξενίδης για το διαδίκτυο.

    Θα μου πεις είναι δυνατόν να χρησιμοποιούσε κανέναν λογικό άνθρωπο?

    Στύλ bαbis - Pilot κλπ μόνο μπορεί να χρησιμοποιεί ως φασιστική οδό της σαχλαμάρας.

    Το κύριο γνώρισμα τους είναι ότι ποτέ μα ποτέ δεν γράφουν περί του θέματος και αναλίσκωνται σε μικροσαχλαμαρίτσες.

    Όπως το παραμύθι που τους έχουν πει να γράφουν, ότι δηλαδή τους ..."πολεμά" ο Μπόμπολας.
    Ήμαρτον κύριε. Τόση ανοησία μαζεμένη? Ποιον Θεωρούν ότι θα ξεγελάσουν ?

    Ο Μπόμπολας του Εθνους και του ΜEGA εναντίον του ΠΑΣΟΚ!!!!!!
    Άλλο ανέκδοτο δεν έχουν? Κάτι με Τοτό ας πούμε?

    Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν Κ Υ Ρ Ι Ε ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H μεγαλύτερη ξελτίλα έγινε με τα βιογραφικά.
    Γ.Γ.στο Υπουργείο Υγείας η Κ.θάλεια Δραγώνα τέως σύζηγος του εκδότη Δραγώνα καθηγήτρια χωρίς πτυχείο.Κατάφερε να τις αναγνωριστεί απο το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα ψυχολογίας απο το Πανεπιστήμιο του Μπέρπιγχαμ χωρίς βασικό τίτλο σπουδών.ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΑΙΣ.
    Ετοιμάζεται βόμβα και στη Γ.Γ. Αθλητισμού.
    Και μετα σας φταίνε τα παιδιά των stage.
    Όσο για την Αυριανή και το Πρώτο Θέμα δικά σας εκτρώματα- πράσινα σκυλια- είναι εσείς δημιουργήσατε τα διαβάσατε, απλώς δεν ξοφλήσατε τις επιταγές,και σήμερα δαγκώνουν
    ΑΥΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαλαζιος Βορράς

    Μάθε πρώτα ορθογραφία και τα λέμε.
    Μπορεί να πιούμε κα καφεδάκι στο Μπερπιγχαμ ή στο Άμρεσταμ.
    Μου κάνεις και τον έξυπνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε πολίτη. Φαίνεται ότι έχει αρχίσει η μέθοδος του σαλαμιού, η μέθοδος του αργού θανάτου για τους γιωργάκηδες -εφόσον δεν τα ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ στους ούτω καλούμενους εκδότες. Αυτό είναι η ουσία. Οσο -ακόμα και για επικοινωνιακούς απλώς λόγους- οι πρασινοσκώληκες κάνουν ότι δεν ενδίδουν στους Μπόμπολες, τόσο οι τελευταίοι (επειδή δεν διακρίνονται για τη σοβαρότητά τους και τη διακριτικότητά τους) θα υποβάλουν την new administration by Bravogiorgos σε μαρτύρια.

    Εξάλλου,oι "άλλοι" δεν θα τον χρειάζονται για πολύ. Τόσο μόνον όσο να υπογράψει τις μεγάλες γκρίζες συνθήκες για τα εθνικά μας θέματα. Επειτα η κασέτα (ο υπό αντίληψιν κος Γιώργος) θα αυτοκαταστραφεί!!!! Νομίζω ότι του μένουν μόνον 5 μήνες (κρατησέ το φίλε πολίτη αυτό).......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να παει σπιτι της η ΚΥΡΙΑ.
    ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @10:44 πμ

    Ο Μπόμπολας του Εθνους και του ΜEGA εναντίον του ΠΑΣΟΚ!!!!!!
    Άλλο ανέκδοτο δεν έχουν? Κάτι με Τοτό ας πούμε?

    Μάλλον δεν σου τα έχουν πει καλά. Το "Θέμα " το ξέχασες ή απλώς το παρέληψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ.θάλεια Δραγώνα
    http://www.antinews.gr/?p=22454#comment-350141

    ο βιος και η πολιτεια της μεσα απο ενα βιβλιο

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. upomonh 95 mhnes akoma vre xazoulides neodimokrates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αλήθεια απ'όπου κι αν ακούγεται και γράφεται παραμένει αλήθεια. Τι θα λέγατε αν ο Παπανδρέου έπαιρνε για νομικό του σύμβουλο τον Κούγια? ο Μπόμπολας θα σας έφταιγε πάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ τι λες που ο Πάκης ήταν υπουργός για 5,5 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντως εχετε πλακα οι κλαιουσες της ΝΔ.
    Δηλαδη,καθε δικηγορος,που αναλαμβανει καποιον,φορτωνεται αυτοματως και τα ανομηματα του;
    Πρωτοτυπη θεωρια στ αληθεια.
    Συνεχιστε,σιγα σιγα,θα ανακαλυψετε κι αλλα τετοια.
    Και το συνταγμα θα καταργησετε σε λιγο.
    Σηκωνω τα χερια ψηλα με το χαλι σας.
    (Μετα λυπης το λεω αυτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μας λενε οτι χρωσταμε 120 η 130% του α.ε.ε.
    ε, και??? δηλαδη αν εγω σε ολη τη ζωη μου εχω συσωρευσει δανεια 12.η 13.000 ευρω και εχω εισοδημα 10.000 το χρονο τι σημαινει.
    οτι δεν μπορω να τα ξεπληρωσω κανονικα?
    αρα, πιστευω οτι ειναι μια απατη για να μας περνουν διαφορα αντιλαικα μετρα, και οι μεν και οι δε, αν θελεις δε το συζηταμε, σε δημοσια η ιδιωτικη συζητηση.
    ειναι ασχετο με το θεμα, αλλα νομιζω οτι εχει ενδαιφερον.
    ενα ειναι το μετρο για την οικονομια.
    το εμπορικο ισοζυγιο.
    ολα τα αλλα..ειπαμε..για να κοιμαται ο λαος και να τρωνε ορισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΡΩΤΗΣΗ; To σκανδαλο που ειναι? Ενας δικηγορος (νομικος) που υπερασπιζεται εναν δολοφονο σε δικη ειναι ΜΙΑΣΜΑ? ελεος πια. Για μενα σκανδαλο φιλε μου ειναι αυτος που τα παιρνει χοντρα π.χ. ψηφιζοντας νομους χαριστικους και γενικα οτι εχει να κανει με το ΧΡΗΜΑ του Κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι έγινε βρε συντρόφια με την σημαία του Νόμιμου και ηθικού?
    Την διπλώσαμε, την καταχωνιάσαμε στο μπαούλο και θα την ξαναβγάλουμε όταν πάλι έρθει η ΝΔ στην εξουσία?
    Σημαία και ιδανικά alacarte?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι γεγονός ότι παρά τα προβλήματα η κινητικότητα που εμφανίζει η κυβέρνηση μας έχει ξενίσει μετά τη νιρβάνα και κυρίως την υποτίμηση του αντιπάλου των τελευταίων έξη χρόνων. Άν αποτύχει ο Παπανδρέου που τον μόνο αντίπαλο που έχει είναι τα μεγέθη του πατέρα του και του παππού του όλοι θα πουν το περιμέναμε! Άν πετύχει όμως που είναι πιθανόν με το αθόρυβο πείσμα που τον διακρίνει, οι αντίπαλοί του πρέπει να αποχαιρετήσουν τις ελπίδες τους για πολλά χρόνια! Τώρα αν κάποιες επιλογές κριθούν και αποδειχθούν άστοχες, όλα μπορούν να διορθωθούν! Άλλωστε όταν πράττεις κάνεις και λάθη! Άς περιμένουμε λίγο. Στον Καραμανλή δώσαμε και δεύτερη ευκαιρία, με τα γνωστά στους νοήμονες αποτελέσματα! Έτσι δεν είναι πολίτη που απ' τη γραφή σου έχω την αίσθηση ότι κάπου έχουμε συναντηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε μα είστε φοβεροί οι πασόκοι... ήρθατε στην εξουσία και νομίζατε πως ξεπλύνατε τη βρώμα που σας σκέπαζε. Θα σας δω όταν αρχίσουν τα δύσκωλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ;

    ΣΗΜ: ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΕΜΠΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε παιδια ο Βουλγαρακης χρησιμοποιησε τον νομο για να ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙ (να κλεψει εμεσα το κρατος) ετουτη εδω την δουλεια της εκανε για να ζηση φανταζομαι τα εσοδα που ειχε απ αυτην την δουλεια να τα δηλωσε στην εφορια αλλο το ενα αλλο το αλλο μην μπερδευουμε τις βουρτσες με ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ας απαντήσει κάποιος από τους εύθικτους υποστηρικτές του Πασοκ. 1)Τί γίνεται με το προεκλογικό κέντρο του Σκανδαλίδη το οποίο ήταν κτίριο του Δήμου Αθηναίων? 2) Τι γίνεται με την υπόθεση Καρύδη στον Πειραιά?
    Δε φτάνει ν'αλλάζετε στα λόγια. Εύχομαι με τον ΓΑΠ να πέσει επιτέλους η αυλαία του δικομματισμού και της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φτηνη αντιπολιτευση κιτρινισμος στο επακρο, σας εχει διδαξει ο τριανταφυλλοπουλος ολους, ακουει ο καθε βλαμμενος και μια εξυπναδα μη πω μπαρουφα και τον θιξω την σερβιρει στο νετ και πιστευει οτι εκανε. Τι εκανε ρε ο Σκανδαλισης αν του το παρεχωρησε ο Κακλαμανη τι να πει δεν το περνω μην εκτεθω σε κατι ηλιθια μυαλα πια ειναι η συμφωνια την ξερεις ? εχεις στοιχεια να καταθεσεις ? αν σε παει καποιος εισαγγελεα θα κλασεις πατατες θα εχεις καποια ντοκουμενα να τα στηριξεις? γιατι οι δικαστες καποιους σαν εσενα οταν σας πανε μεσα σας βγαζουν εξω ελλειψει στοιχειων. Βγες θαρετα εξω κατταγγειλετο και δωσε και στοιχεια γαμωτο ολο ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ γαμωτο Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. που είναι οι γενικοί γραμματείς ρε παιδιά ; που χάθηκαν οι "αριστοι" "πράσινοι"; γιατι δεν τους διοριζουν; αφου τους ξέρουμε; αφού από πριν τους είχαν κανονίσει . υπάρχει γγ σε σημαντικό υπουργείο που μας το είχε πει δύο μήνες πριν τις εκλογές που και με ποιόν θα πάει χαχαχαχ τόση αξιοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τόση υποκρισία; έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το πρώτο θέμα επιμένει.. ο ΓΚΑΠ χαμπάρι δεν παίρνει.. ήξερε ποια είναι πριν την πάρει.. έχω μια απορία. Τί τους θέλει τόσους συμβούλους γύρω του? γιατί τόσο ισχυρό Μαξίμου ως ένας άλλος λευκός οίκος? Έχει αντιπρόεδρο, έχει υπουργό επικρατείας, έχει προσωπάρχη... μακάρι να του βγει.. αλλά σαν πολλά κοκόρια μαζευτήκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε 10,00, δε μ'ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες του κτιρίου του Δήμου Αθηναίων. Αν είναι όμως αλήθεια, το καταδικάζω ηθικά. ΠΟυ είναι το πρόβλημά σου? Όλοι ξέρουμε τι περιουσίες ξοδεύονται για την εκλογή στις περιφέρειες της Αθήνας. όσο για την κίτρινη δημοσιογραφία συμφωνώ. Αλλά πρέπει να υπάρχει και μια κατάληξη. ή ο ένας λέει ψέμματα ή ο άλλος. Έχουν γίνει όλα τόσο κυνικά που έχουμε χάσει τη μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή