Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Οι …αρεστοί και όχι οι άριστοι !



Πριν δέκα ημέρες, με αφορμή την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, η κοινή γνώμη αναρωτιόταν εάν οι «αντεξουσιαστές της εξουσίας» ήταν τόσο θρασείς που θεωρούσαν τους πολίτες ιθαγενείς ή επρόκειτο περί μιας καθαρά συμπτωματικής περίπτωσης.

Έγραφα τότε (εδώ) ότι η γνωστοποίηση της τοποθέτησης του κ. Γιώργου Δημήτραινα στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, φαίνεται πως αρχίζει να θέτει ευθέως υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία των διακηρύξεων της κυβέρνησης ότι θα επιλέξει τους «άριστους και όχι τους αρεστούς».

Το ΠαΣοΚ ανακοίνωσε και άλλα οκτώ (8) ονόματα της περίφημης... ανοιχτής και διαφανούς (?) αξιολόγησης της κυβέρνησης για την επιλογή των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων.

Η συντριπτική πλειονότητα (7/8) των προσώπων, έγραφε χθες ο Γιώργος Κατσιγιαννης, που ανακοινώθηκαν προέρχεται από τους ....τομείς Εργασίας και Πολιτικής της Ιπποκράτους. Το όγδοο πρόσωπο είναι η προερχόμενη από τους Οικολόγους Πράσινους κυρία Μαργαρίτα Καραβασίλη .

Όλοι οι υπόλοιποι εργάζονται για τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ανήκουν στον ευρύτερο κύκλο των συμβούλων του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης, ήταν συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου από το υπουργείο Εξωτερικών, ο γενικός Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδης Σπινέλλης, είναι μέλος της Επιτροπής για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση που είχε συγκροτήσει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ το Μάρτιο του 2009.

Σε ότι αφορά το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Στέφανος Κομνηνός, προέρχεται από το Ινστιτούτο Πολιτικής Επιμόρφωσης του ΠαΣοΚ, ενώ ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή, Δημήτρης Σπυράκος, προέρχεται από τον Τομέα Δικαιοσύνης του κόμματος και στο παρελθόν ήταν σύμβουλος του Κώστα Σημίτη.

Το μεγάλο όμως ...«colpo grosso» σας έχω πει ότι θα γίνει στο ...περιβάλλον. Έτσι εκεί χρειάζεται ειδικούς και …έμπιστους ανθρώπους .Μετά την στενή επί χρόνια συνεργάτιδα και ...πολύ έμπιστη κυρία Μπιρμπίλη ακολουθούν και οι υπόλοιποι φίλοι , σύμβουλοι και ...έμπιστοι του κ. Γ. Παπανδρέου.

Ο ειδικός γραμματέας Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων, Ανδρέας Ανδρεαδάκης, είναι... φίλα προσκείμενος στο ΠαΣοΚ. Ο γενικός γραμματέας Ενέργειας Κώστας Μαθιουδάκης είναι τα τελευταία χρόνια επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας Ενέργειας της Ιπποκράτους και συνδέεται φιλικά με τον κ. Γ. Παπανδρέου.

Η γενική γραμματέας Χωροταξίας και Αστικής Ανάπλασης κυρία Μαρία Καλτσά ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνδέεται και αυτή φιλικά , αλλά ....με τον αδελφό του πρωθυπουργού κ.Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος θα αναλάβει την ...αφανή εργασία του ...project.

Δυστυχώς το ΠαΣοΚ προχωρά σε τόσα λάθη και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, διαψεύδοντας τον Γερμανό Καγκελάριο Όττο Φον Μπίσμαρκ που έλεγε ότι «Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές». Το ΠαΣοΚ βλέπετε συνεχίζει και ...μετά τις εκλογές !

27 σχόλια:

  1. To ότι οι αρεστοί θα λύνουν και θα δίνουν στο Τζεφρέικο, ε, νομίζω ότι αποτελούσε σίγουρο στοίχημα... Εκτός κι αν γεννηθήκαμε μόλις χθες και δεν ξέρουμε πόσο κάνει 1+1...

    Επίσης, το άλλο με τον Τοτό το μάθατε; Σαν να ξεπλήρωσε κάποιος ένα χρέος ή μία υπόσχεση (λέω τώρα εγώ ο αδαής) βάζοντας στο τιμόνι της Πυροσβεστικής έναν περίεργο τύπο που έλεγε ότι αρκούν δύο αεροσκάφη και δύο ρίψεις για να καθαρίσει τελείως τη φωτιά της Αττικής...Έναν αλαζόνα τον οποίο έκαιγε ένα πόρισμα (που από την πολλή εκτίμηση που έχουν στις ανεξάρτητες αρχές οι του νεοΘασόκ το πέταξαν στα σκουπίδια) επιρρίπτοντάς του σοβαρότατες ευθύνες για την πύρινη τραγωδία στη Βορειοανατολικής Αττικής...Έναν τύπο που καθησύχαζε την πολιτική ηγεσία τα ξημερώματα Σαββάτου λέγοντας ότι δεν υπάρχει
    κανένα πρόβλημα ενώ η μισή Αττική παραδινόταν στις φλόγες....Χμμμ...

    Αυτός ο φυτευτός αρεστός...δεν ξέρω...κάτι μου λέει ότι (αφήστε με εμένα να γράφω συνωμοσιολογικά σενάρια) αντί να συρθεί στα δικαστήρια και να αναλαβει τις ευθύνες του για το ολοκαύτωμα, επιβρεύθηκε σαν να έκανε κάτι καλό για το Θασόκ...Μα κάτι πράγματα που βάζει ο νους του ανθρώπου...Κάτι συσχετισμούς που κάνει... Α πα πα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό δεν είναι ότι μας φλόμώσες στα ψέμματα προεκλογικά. πχ σαν το ρήγμα αλλά συνεχίζεις και μετεκλογικά. Για την περίπτωσή σου λέει τίποτα ο Όττο Φον Μπίσμαρκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για άλλη μια φορά η κενή νομιμοφάνεια λάμπει:
    Ανοιχτή διαδικασία επιλογής ΓΓ, αλλά τελικά επιλέχθηκαν και θα επιλεχθούν τα παιδιά μας.
    Τελικά, το πρόβλημα της ΝΔ ήταν ότι δεν είχε παρόμοιο άλλοθι - συγνώμη, εννοούσα ανοιχτές διαδικασίες επιλογής - για να τοποθετήσει τους δικούς της?
    @ Ανώνυμος 6:44
    Καλημέρα σύντροφε! Πρωί πρωί σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και νάταν μόνο αυτό... έκανε ένα μήνα να εφαρμόσει την πολιτική Καραμανλή... με άλλα λόγια ξόδεψε κρατικό χρήμα επί ένα μήνα χωρίς λόγο. Θα μπορούσε να πάρει το σχέδιο Καραμανλή και να το εφαρμόσει ευθύς εξ αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως ο Σπιννέλης είναι ακαδημαϊκός με καλό βιογραφικό και έργο, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτομάτως δημιουργούνται σκιές λόγω του ότι ήταν/είναι μέλος κάποιας σχετικής επιτροπής που συγκροτήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρομαι στην περίπτωσή του και μόνο επειδή τη γνωρίζω καλά (όχι προσωπικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος ανησυχεί για τα πρόσωπα χάνει την ουσία.
    Γιατί δεν περιμένουμε λίγο να δούμε τις πολιτικές και μετά να κρίνουμε και τα πρόσωπα και την κυβέρνηση;
    Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πρεμούρα να ανακαλύψετε λάθη σε μια κυβέρνηση που μόλις ξεκίνησε.
    Όπως δενε καταλαβαίνω ποιός ευφιής συμβούλψε την Μπακογιάννη να ασκήσει κρκτική στις 30 πρώτες μέρες της κυβέρνησης.
    Αυτό δεν ξανάγινε!!!
    Η αντίδραση των νεοδημοκρατών είναι το ίδιο άθλια με εκείνη των πασόκων το πρώτο διάστημα που είχε χαθεί η εξουσία και βρέθηκαν στην απέξω.
    Βέρτικο!!!!
    Παρτε το πιο χαλαρά για να έχει ουσία και αξιοπιστία η κριτική που κάνετε βρε παιδιά.
    Προς το παρόν δε διαβάζεστε, όπως το ίδιο συμβαίνει με όλο τον αντιπολιτευόμενο τύπο.
    Πολύ ζόρι έχει πέσει επειδή χάθηκε η... εξουσία.
    Γιατί επιτέλους;
    Είναι ανόητοι οι έλληνες που καταψήφισαν τη Ν.Δ.;
    Γιατί υποτιμάτε έτσι την ψήφο των πολιτών;
    Αφήστε να δούμε και όταν έλθει η ώρα τα λέμε και με το ΠΑΣΟΚ, που θα κριθεί το ίδιο και ίσως πιο αυστηρά από τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμε, τους παραμορφωτικούς φακούς βγάλ' τους. Η αναξιπιστία δεν χρειάζεται...πίστωση χρόνου για να κριθεί. Όταν λες ότι θα κάνεις προσλήψεις Γ.Γ. μέσω ίντερνετ, βάζεις χιλιάδες κόσμου να μπουν στη διαδικασία και τελικά διορίζεις τους κομματικούς σου φίλους, θέλεις να μην το κρίνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα συγχαρητήρια μου για το blog σου.
    Αντώνης Καρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ..ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ..
    ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΣΘΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ''ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ'', ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάρκο, μπορείς να μου πεις αν πρέπει να κάνουμε κριτική και στη ΝΔ που έφερε τη χώρα στα πρόθυρα πτώχευσης, γιατί δεν βλέπω να έχουν διάθεση να το συζητήσουν εκεί στη ΝΔ. Α, ο Βουλγαράκης τι έκανε εκεί στο συνέδριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Koita afentiko,ειπαμε,σας καταλαβαινουμε.ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕς ΗΜΕΡΕς,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑς ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ.
    Οι γραμματεις,δεν περνανε ΑΣΕΠ,για να διοριστουν.Και ουτε αποκλειεται να μπουν πασοκοι στις θεσεις.
    Αλλα πασοκος απο πασοκο,εχει διαφορα.
    Ο ενας ειναι ενα απλο κομματοσκυλο,με πλατες σε καποιο μεγαλο,ενω ο αλλος,πασοκος ων,εχει και 10 γραμμες βιογραφικο.Και τετοιοι ειναι αυτοι που μπηκαν.
    Γι αυτο το εβαλε ο Γ.Π,για να βραχυκλωσει τους μεγαλοπασοκους στο κομμα του.
    Αυτο δεν αποτελει προοδο,σε σχεση με τους αλλους,της ΝΔ ντε;
    Γιατι λοιπον,μας βασανιζετε με διυλιση του κωνωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και για τον αλλο νομιμοφανη.
    Το οτι ηταν πασοκοι,οπως και παραπανω εγραψα,τους απαγορευει να ειναι και εξαιρετικοι επιστημονες;
    Η μηπως η επιστημη,ειναι συνωνυμη της ΝΔ;
    Που απο ο,τι ξερω,ειναι το ακριβως αναποδο.
    Εχεις εσυ κανα γιο,που ηταν νεος Αινσταιν πχ,και δν τον πηραν,σε οφελος ενος κομματικου;
    Και κατι τελευταιο.
    Απο δυο ισοδυναμους,πιστευω να καταλαβαινετε,οτι ο υπουργος,θα ηθελε το δικο του,και οχι εναν αγνωστο,γιατι οι ανθρωποι,δεν ειναι μονον βιογραφικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηλίας Πλασκοβίτης: Αρεστός ή άριστος?
    Διομήδης Σπινέλλης: Αρεστός ή άριστος?
    Μαργαρίτα Καραβασίλη : Αρεστή ή άριστη?
    Στέφανος Κομνηνός: Αρεστός ή άριστος?
    Δημήτρης Σπυράκος: Αρεστός ή άριστος?
    Ανδρέας Ανδρεαδάκης: Αρεστός ή άριστος?
    Κώστας Μαθιουδάκης : Αρεστός ή άριστος?

    politi
    1. τους γνωρίζεις αυτούς τους ανθρώπους?
    έχεις άσχημη γνώμη γι'αυτούς?
    2. θεωρείς ότι δεν είναι άριστοι επειδή συνεργάστηκαν σε επιτροπές του ΠΑΣΟΚ?
    3. ξέρεις τις πολιτικές τους καταβολές?
    4. οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) είχαν πιο άξιους γενικούς και εδικούς γραμματείς?
    5. όλοι μας όλο και κάποιον ξέρουμε και συνεργαζόμαστε. Είναι επιλήψιμο αυτό? Τί σχόλια είναι αυτά?
    6. Σε πληροφορώ ότι γνωρίζω πολλά αξιόλογα-άξια άτομα που ανήκουν στη ΝΔ αλλά ουδέποτε κατείχαν τέτοιες θέσεις γιατί απλώς αυτές είχαν "καπαρωθεί" από κουμπάρους στυλ Πανάγου. Αν και δεν ανήκω στο χώρο της ΝΔ με πλήγωνε σαν δημοκράτη που έβλεπα "ΝΔ-γλύφτες" να καταλαμβάνουν πόστα και "ΝΔ-άξιους" φίλους και γνωστούς μου να είναι "απ'την απ'έξω". Ελπίζω να μήν ξανασυμβεί στο μέλλον όταν η ΝΔ θα γίνει ξανά κυβέρνηση.
    Καλά λοιπόν θα κάνουμε να αλλάξουμε μυαλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην αντιπολιτευση τα πας πολύ καλα πολιτη. Εκει να είσαι όμως έτσι, γιατί όσο ήσουνα κυβέρνηση καταβαραθρωθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Όπως δενε καταλαβαίνω ποιός ευφιής συμβούλψε την Μπακογιάννη να ασκήσει κρκτική στις 30 πρώτες μέρες της κυβέρνησης."

    diladi se mia kivernisi pou eipe oti se 100 meres tha exei sosei tin ellada kai sto 1/3 tis prothesmias pou exei i idia valei, aytoanerei kathe mera oti proeklogika eixe pei oti tha ekane,
    prepei na min milaei kaneis ?(kai oi alloi sindeikdikites kanan kritiki, gia kapoio logo stoxeveis omos tin mpakogianni)

    alloste to pasok to elege me kathe tropo proeklogika :
    "Exoume etoimo programma apo tin proti mera"

    oso gia to kirios thema, dixnei poso pseytikes itan oi diloseis peri diafanias..oxi giati oloi aytoi einai anikanoi i axristoi, alla giati to 8/9 pasok kai o enatos "prasinos", deixnei dio pragmata..
    i oti stin ellada mono osoi einai pasok exoun psilo IQ kai oi alloi einai ilithioi, i oi proslipseis akoma kai me tin epifasi tis diafanias, sinexizoun na ginontai me politika kritiria..kai an thimame to pasok eipe oti ayta teleiosan

    ara mas koroidevoun mesa sta matia mas(gia ta mme den sizitao, ti eixes gianni ti eixa panta einai)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ρητό εδώ και πολλά χρόνια λέει πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει απλά να είναι τίμια πρέπει να φαίνεται και τίμια....

    Τώρα πως από 30.000 βιογραφικά που εστάλησαν για τις θέσεις Γ.Γ. επιλέχθησαν, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, άτομα που είχαν θέση στο κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ αυτό προκαλεί πολλές απορροίες...

    Γιατί είμαι της άποψης πως ο Γ.Γ. είναι πολιτική θέση και πρέπει να επιλέγεται από τον πολιτικό του προϊστάμενο και όχι από τέτοιου τύπου και καλά "ανοικτές" και "αξιοκρατικές" διαδικασίες....

    Γιατί στο τέλος κουράζεται ο κόσμος και η κυβέρνηση φαίνεται τουλάχιστον ασυνεπής...

    Αλλά μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε σε μία κυβέρνηση που το μόνο που θα κάνει είναι ωραίες επιδείξεις για κατανάλωση από τα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @2:36 μμ

    Έλα που τα παίρνεις όλα τις μετριτοίς και κάνεις και ερωτήσεις. Μα τι είστε εσείς; Ένα βιβλίο με συνταγές μαγειρικής είπε να γράψει ο άνθρωπος και σεις αμέσως να του κάνετε δύσκολες ερωτήσεις.
    Πας πολύ καλά συνέχισε έτσι και σε λίγο θα τον τελειώσεις τον τσελεμεντέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κανείς δεν κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου που «όλος τυχαίως» σχεδόν όλοι οι μέχρι στιγμής γενικοί γραμματείς που επιλέχτηκαν ανήκαν στο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ (και χαίρομε τουλάχιστον που το παραδέχονται οι φίλοι του κινήματος) καθώς και εγώ είμαι της άποψης πως σε αυτές τις θέσεις πρέπει να μπαίνουν πολιτικά πρόσωπα (άξια πάντα, για τα οποία δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι το έκανε και η ΝΔ) έτσι ώστε να εφαρμόσουν συγκεκριμένες πολιτικές που να συνάδουν με αυτές των πολιτικών τους προϊσταμένων. Εάν κατηγορείτε για κάτι ο κ. Παπανδρέου είναι το ότι πούλησε ψεύτικες ελπίδες σε πάνω από ογδόντα χιλιάδες νέους και νέες (τόσες περίπου ήταν οι αιτήσεις εάν δεν κάνω λάθος) που πίστεψαν ότι όντως μπορεί να είχαν μία ευκαιρία να αξιολογηθεί η γνώση τους και η εμπειρία τους πάνω σε κάποια αντικείμενα. Δεν θα τον κατηγορούσε κανένας εάν έβαζε απλά άτομα τα οποία θα δήλωνε ότι τα θεωρούσε κατάλληλα για αυτές τις θέσεις. Αλλά όχι, αυτός ήθελε να παίξει επικοινωνιακά με εις βάρος τόσων χιλιάδων νέων. Είδη όμως αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ πολιτικά. Όσο για τους νέους γραμματείς, εύχομαι για το καλό της χώρας τουλάχιστον να αποδειχτούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτών που τους επέλεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι και άριστος και αρεστός και λέγομαι Αρίστος αλλά δεν πήρα καμμιά θέση. Πότε μπορώ να ξανακάνω την αίτηση μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε πρασινοπούλια, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε την ουσία; Η ουσία είναι ότι ο Τζέφρεϊ μίλησε για αξιοκρατία, έστειλε ένα σωρό κόσμο να υποβάλει βιογραφικά, και στο τέλος επέλεξε τους δικούς του. Δεν είπαμε αν είναι άξιοι αυτοί που επέλεξε ή όχι. Την διαδικασία όμως, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε το λιγότερο γελοία και υποτιμητική, και ασφαλώς δεν έχει σχέση με καμιά αξιοκρατία. Έπρεπε να παίξει δηλαδή τέτοιο θέατρο; Ας τους έβαζε από την αρχή, θα του έλεγε κανείς τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Μάρκος Συμφωνώ. Ούτως ή άλλως τις πολιτικές του θα εφαρμόσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά νομίζω οτι η ανοιχτη διαδικασία με τους γενικούς γραμματείς, αποσκοπεί στο να διορίσει το Μαξίμου τους Γενικούς Γραμματείς, έτσι ώστε ο κάθε υπουργός να μην έχει την αυλή του διορισμένη στο Υπουργείο του και να μην κάνει ότι θέλει σε αυτό. Έξυπνη ιδέα. Απ΄ ότι βλέπω ο Γιωργάκης θέλουμε, δε θέλουμε να το παραδεχτούμε τους Υπουργούς του τους έχει σούζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε πολίτη στέκομαι στόν Ν.Παπανδρέου καί τό project, τό συνδυάζω μέ τήν τοποθέτηση Ανωμερίτη στό λιμάνι, καί θυμάμαι τό δίδυμο αύτό καί τό ρόλο πού έπαιξε στό διαβόητο σκάνδαλο τής Κτηματικής, πού φάγανε τά λεφτά τών όμογενών σέ τής Αμερικής καί τού Καναδά. Μιλάμε γιά ποσά πού ξεπερνούν κατά πολύ τό σκάνδαλο τού χρηματηστηρίου. Αύτός είναι κι ό λόγος πού το πασοκ άρνήθηκε τήν ψήφο τών όμογενών, γιατί θά τό μαυρίζανε. Πιάσανε λοιπόν πάλι δουλειά τά γνωστά κυκλώματα για λογαριασμό όπως καί τότε τού Γιωργάκη. Γιατί έχουν θάψει αύτό τό τεράστιο σκάνδαλο τά βρώμικα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως στήν Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Που ειναι το κακο, να επιλεγουν οι αρεστοι εκ των αριστων;
    Μπορει να γινει κατι διαφορετικο;
    Να τους βαλουμε σε διαδικτυακη ψηφοφορια;
    Ειναι κανενας απο τους νεους ΓΓ αναξιος;
    Μεγαλη εμπαθεια βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε ασχετούλη ανώνυμε 8:44, σε διαδικτυακή ψηφοφορία τους έβαλε ο Τζέφρεϊ, όταν κάλεσε τον κόσμο να υποβάλει βιογραφικά. Αυτό δεν το καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αλήθεια, δεν έπεσε στην αντίληψή μου, για τη θέση του ΟΛΠ που παίρνει ο κος Ανωμερίτης έγινε κάποια διαδικασία επιλογής (διαδικτυακή)? Ή επελέγη "αυθαίρετα" όπως στο παρελθόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kala mas koroideuetai twra tha valei gramateis tou pasok atoma apo allo politiko xwro...ti les twra...eleos...uposxethike tha valei kosmo apo opoiondipote xwro se mi politikes theseis....dld i kivernisi pasok thes na valei na koumantaroun neodimokrates....xalarwste ligo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή