Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Στοχοποιούνται όσοι γλύτωσαν το 2002


«Εσείς μιλάτε για πάγωμα. Για πάγωμα των μισθών. Για πάγωμα των συντάξεων. Εμείς μιλάμε για μία ουσιαστική στήριξη του εισοδήματος, με αύξηση πάνω από τον πληθωρισμό» έλεγε ο κ.Γ Παπανδρέου, στη διάρκεια της τηλεμαχίας του με τον κ. Κ. Καραμανλή, στις 22 Σεπτεμβρίου, «χαϊδεύοντας τα αυτιά» των πολιτών με σκοπό την παραπλάνησή τους.

Ενάμιση μήνα μετά, το ΠαΣοΚ πετάει στον Καιάδα τις μεγάλες υποσχέσεις του, αποκαλύπτοντας το παλαιό πρόσωπό του. Αποφασίζει....«πάγωμα» στις αυξήσεις μισθών άνω των 2.000 ευρώ( δηλ. 1600 καθαρά).

Μ’ άλλα λόγια, η κυβέρνηση ανακήρυξε πλούσιους ή «έχοντες και κατέχοντες», κατά την προσφιλή, λαϊκίστικη έκφρασή της, τους συνταξιούχους και μισθωτούς που παίρνουν επάνω από 1.600 ευρώ καθαρά το μήνα, προκειμένου να ροκανίσει το εισόδημά τους με κοινωνική ανοχή και να κάνει τους μικρούς..... φτωχότερους, στα όρια εξαθλίωσης που βρίσκονται πολλοί άλλοι.

Ταυτόχρονα τους φτωχούς, κάτω από τα όρια διαβίωσης, θα τους αφήσει φτωχότερους, αφού η αύξηση κάποιου που παίρνει 800 ευρώ θα είναι… οκτώ ευρώ και οι τιμές θα απογειώνονται έτσι που η αύξηση να μη φθάνει για 5 μπουκάλια νερό μηνιαίως!

Και όλα αυτά όταν το ίδιο ΠαΣοΚ, βάζοντας απροετοίμαστη την Ελλάδα στην ΟΝΕ, φρόντισε ώστε οι μισθοί και οι συντάξεις να καθηλωθούν σε λογιστική αναλογία με το ευρώ, αλλά οι τιμές να πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα.

Έτσι, αυτός που έπαιρνε 170.000 δραχμές πήρε… 500 ευρώ και το μπουκάλι το νερό από 50 δραχμές πήγε στο 1,5 ευρώ, δηλαδή 550 δραχμές, δηλαδή εξαπλασιάστηκε η τιμή του!

Έτσι το ΠαΣοΚ του υπουργού Γ. Παπανδρέου έκανε τους Έλληνες πολύ φτωχούς και το ΠαΣοΚ του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου κάνει φτωχούς και εκείνους που γλύτωσαν το 2002 και είχαν μια χαμηλά αξιοπρεπή αγοραστική δύναμη. Άξιοι του έργου τους. Περαστικά μας!

«apogevmatini»

31 σχόλια:

  1. Κάτι παρόμοιο έγραφε και ο Στάθης στην Ελευθεροτυπία χθες.
    Και μόνο για ...δεξιό δεν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε. Να tι έλεγε λοιπόν:"Πάντως, η κυβέρνηση, παρ' ότι αμήχανη, παρ' ότι ανέτοιμη να κυβερνήσει, παρ' ότι όλο και πιο ανακόλουθη (εν σχέσει με όσα δήλωνε προεκλογικώς), μόλις κάνει μια μ@λ@κία (εμένα το στόμα μου δεν θα αγιάσει ποτέ) την αντιλαμβάνεται αμέσως (ή έστω με αντανακλαστικά Ραν Ταν Πλαν) και προσπαθεί να την πάρει πίσω (ενίοτε για να την ξαναφέρει κουτοπόνηρα απ' το παράθυρο) -αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    Αυτό έγινε και με τη χοντράδα (χωρίς να παύει να 'ναι μ@λ@κία) περί το πάγωμα των μισθών όσων παίρνουν μεικτά 2.000 ευρώ (πες καθαρά 1.600), λες και αυτοί είναι οι «έχοντες και κατέχοντες» σε αυτήν τη χώρα!

    Μόλις κατάλαβαν το κόστος που προκύπτει από την κουταμάρα να μειώσουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα εκείνων που ήδη φορολογούνται περισσότερο, ανέκρουσαν πρύμναν κι άρχισαν τις σοφιστείες: εννοούσαμε όσους έχουν 2.000 ευρώ μισθό, όχι με τα επιδόματα, αλλά ονομαστικόν μισθό.

    Αποτέλεσμα: θα βάλουν στο δόκανο 40.000 όλους κι όλους (μάλιστα από τους έντιμους κατά τη φορολογική τους δήλωση) και θα εξοικονομήσουν ... 1.000.000 ευρώ. Συγκλονιστικό ποσόν!!!

    Αν το έκαναν αυτό οι δεξιοί θα τους λέγαμε γελοίους. Τώρα πρέπει να μην πούμε μ@λ@κες αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους που ταυτοχρόνως
    σπρώχνουν 0,87 ευρώ (!!!) την ημέρα αύξηση σε όσους παίρνουν κάτω από 2.000 ευρώ για να... ενισχύσουν την... αγοραστική δύναμη και να αναθερμάνουν την αγορά!

    Ή μαθητευόμενοι μάγοι είναι ή ανεπίδεκτοι πάσης λογικής νεοφιλελεύθεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Πολίτη... Βρε Πολίτη.
    Μου κάνει εντύπωση της εξής διαχρονικό γεγονός, που ισχύει και για τα δυο κόμματα εξουσίας: Προεκλογικά, όταν το ένα τάζει παροχές, το άλλο το κατηγορεί για λαϊκισμό, για παροχές που δεν τις αντέχει η οικονομία κλπ.
    Και μετεκλογικά, αντί να χαίρεται που ο νικητής δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις του αλλά το πρόγραμμα του αντιπάλου του, το κατηγορεί γιατί δεν δίνει τις παροχές που έταξε...
    Αθάνατη Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Η επανίδρυση του Κράτους.
    -Η εξοικονόμηση ΔΕΚΑ ΔΙΣ από τις σπατάλες
    -Πόλεμος στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    - ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΑΝΟΧΉ και πάταξη της διαφθοράς.

    Αυτές ήταν οι υποσχέσεις της ΝΔ το 2004.
    -Αντί για επανίδρυση είχαμε:
    62 νεκρούς από τις φωτιές στην Πελοπόννησο και καμμένη-λεηλατημένη την ΑΘΗΝΑ και τα καταστήματα όπου μπουκάρανε οι λαθρομετανάστες.[ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ]

    -Αντί για εξοικονόμηση ΔΕΚΑ ΔΙΣ από τίς σπατάλες , είχαμε την σύσταση 400 νέων φορέων με αμοιβόμενες θέσεις των Δ.Σ.

    -Οι νταβατζήδες και οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ έμειναν οι ίδιοι και ΘΕΡΙΕΨΑΝ.

    -Η μηδενική ανοχή στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ , μας κατέταξε προχθές στην τελευταία θέση της Ε.Ε. και χειρότερα απο το ΜΠΑΝΓΛΑ ΝΤΕΣ.

    ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ.. ΒΗΞ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νύχτα θα φύγουν!
    Θα φύγουν μαζί με τα κομματόσκυλά τους που αντί να φωνάζουν που τους εξαπάτησαν και αφαιρούν διαρκώς χρήματα από τις τσέπες του κοσμάκη (αντί από εκεί που πρέπει)αυτοί το βιολί τους.Μας λένε τι έκανε η παλαιά κυβέρνηση.
    Αυτή έφυγε κομματόσκυλα! Πάει! Δεν ξέρω εάν γνωρίζουν ότι κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι η ΝΔ.
    Αυτή παγώνει τους μισθούς τώρα ενώ τους έλεγε για αυξήσεις(και γι` αυτό την ψήφισε ο κόσμος).
    Αυτή βάζει έμμεσους φόρους τώρα ενώ τους έλεγε ότι δεν θα βάλει(και γι` αυτό την ψήφισε ο κόσμος).
    Όσο για τον Ανώνυμο 8.15 κάτι έχει μπερδέψει προφανώς. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε τα κόμματα .
    Μας ενδιαφέρει τι λέμε εμείς οι πολίτες.
    Στην αντίθετη περίπτωση να πάει να γράψει σχόλιο στα site των κομμάτων.
    Δηλαδή τι μας λέει ο Αθάνατος Ελληνας που προσπαθεί να κάνει πνεύμα: ότι πρέπει να χαιρόμαστε που πληρώνουμε. Ότι πρέπει να χαιρόμαστε που μας τα παίρνουν μέσα από την τσέπη μας με κοροϊδία και τσαμπουκά.
    Αθάνατε Έλληνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που λες ανώνυμε των 11:13 προσπάθησε και εν πολλοίς τα πέτυχε η ΝΔ. Αλλά οι φωνές και οι τσιρίδες των πράσινων ΜΜΕ τα κάλυπταν όλα.
    - Ύποπτες φωτιές, που ήταν λογικά αδύνατον να σβηστούν, απανωτές αναζωπυρώσεις, και είσασταν τυχεροί που η κυβέρνηση της ΝΔ δεν αποφάσισε να ερευνήσει σε βάθος ποιος έβαλε τις φωτιές, γιατί θα κετέληγαν πολλοί με το ριγέ κουστούμι.
    -Η εξοικονόμηση ξεκίνησε, αλλά ήταν δύσκολο να περιορισθεί αμέσως, με το δυσθεώρητο ύψος που την έχει φτάσει ο εκσυχρονισμός του ΠΑΣΟΚ.
    -Οι Εθνικοί εργολάβοι, μεγαλοεκδότες, κ.α., δεν πήραν ούτε ένα ευρώ νταβατζιλίκι χρήμα του ελληνικού λαού, γι' αυτό και επί 5,5 χρόνια πολεμούσαν με νύχια και με δόντια να ξανεφέρουν το ΠΑΣΟΚ στη εξουσία.
    -Η διαφθορά είχε φθάσει στο απώτατο σημείο το 2004, και από τότε άρχισαν να πάνε φυλάκη άτομα, πρόσωπα, διευθυντές... Ξέρεις φυλακή, αυτή που δεν γνωρισαν πολλά στελέχη του 1996-2004, για ανείπτωτες ιστορίες διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ στην παλιά γνωστή του συνταγή. Όπως ο 2000 έτσι και τώρα τα παίρνει απ' τους πολλούς Έλληνες, για να τα δώσει στους λίγους νταβατζοεκδότες, μεγαλοεργολάβους, κ.α.Μόνο δείτε τους ύμνους στο ΠΑΣΟΚ απ' τα γνωστά πράσινα ΜΜΕ. Το φαγοπότι εις βάρος του ελληνικού λαού ξεκίνησε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ (τουτέστιν μέχρι 2.900 ευρώ, που είναι ο μεγαλύτερος σήμερα μισθός στο στενό δημόσιο τομέα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.37
    Ασφαλώς θα αστειεύεσαι.
    Δηλαδή τι πέτυχε για τίς πυρκαγιές;
    Οταν ο αρμόδιος υπουργός δηλώνει:''αγγαρεία κάνω'', ''ποινήν εκτίω'',
    φταίει ο στρατηγός άνεμος και η ασύμμετρη απειλή;
    Αντε αυτά να τα πάρει το ποτάμι.Την επόμενη χρονιά που κάηκε ολάκερη η Αττική τί έγινε;
    ποιός έφταιγε;
    Δυστυχώς η φωτιά ξεκίνησε Παρασκευή βράδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 11.13 και 12.48
    Και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ οι φωτιές ήταν πριν από εκλογές!!!!!
    Μα δεν ντρέπεστε να μιλάτε?

    Αντί όταν ακούτε την λέξη πυρκαγιές να ψαχνόσαστε ποιος μηχανισμός από το βαθύ κόμμα σας έχει σχέση, εσείς το κάνετε προεκλογικό σποτ.

    Μα δεν ντρεπόμαστε? Τις συνέπειες των ανόητων ενεργειών σας θα τις πληρώνουν γενιές και γενιές.Ούτε τα παιδιά σας δεν σκέφτεστε.Τόσο πωρωμένοι είστε?

    Δεν σας προβληματίζει ή δεν σας ανησυχεί ότι η Ελλάδα καίγεται ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ από ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Τόση ΑΝΟΗΣΙΑ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παλαιό ΠΑΣΟΚ άλλαξε την προβιά του (Σημίτης-Παπανδρέου) , αλλά τα χούγια του δεν τα αλλάζει.
    Όπως ο λύκος!
    Τώρα τι να λέμε εμείς τα πρόβατα? Να τρέχουμε και να βελάζουμε.
    Γιατί πρόβατα είμαστε τα οποία πιστεύουν ότι είναι έλλογοι άνθρωποι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ 1.5% ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα δυο χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα και κρίσιμα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε προβλήματα της τελευταίας 25ετίας αλλά και της κακής νοοτροπίας μας. Ευθύνες σαφώς έχουν και οι δυο κυβερνήσεις αλλά και εμείς οι πολίτες.
    Είναι όμως τουλάχιστον φαιδρό να μιλάνε κάποιοι για ευθύνες της τελευταίας κυβέρνησης μόνο. Ας αναλογιστούν τα έργα και τις ημέρες τους. Επίσης, ας δουν από που ξεκίνησαν, με ποιους τρόπους προχώρησαν. Έτσι, για να μην ξεχνόμαστε. Πάει άσχημα να δουλευόμαστε ακόμη και μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαλά, τό ΠΑΣΟΚ είπαμε ότι άλλα λέει πρίν καί άλλα κάνει μετά.
    Ετσι υπέκλεψε τήν ψήφο τών, κατά τά άλλα ώριμων, νεοελλήνων.
    Τά ψέμματα τού ΠΑΣΟΚ όμως, άς στενοχωρούν αυτούς πού τά πίστεψαν καί τό ψήφισαν.
    Οπως στενοχωρούσαν εμάς οί δεσμεύσεις τής ΝΔ πού δέν έγιναν πράξη.
    Αφού ο νεοέλληνας θέλει ψέμματα γιά νά πεισθεί, τώρα άς κάτσει νά απολαύσει τήν σκληρή αλήθεια.
    Είναι κάτι σάν τά χάδια πρίν τό sex.
    Τό θέμα όμως είναι αυτό ή τό ότι η συρρικνούμενη καί σχεδόν χρεωκοπημένη ελληνική οικονομία δέν αντέχει αυξήσεις ούτε από ίδια έσοδα (πού 'ντα) ούτε από δανεικά?
    Αν έστω καί μέ προεκλογικά ψέμματα, ο Γιωργάκης (όχι τό ΠΑΣΟΚ) βάλει μιά τάξη σ' αυτό τό μπάχαλο θά είναι πρός τιμήν του.
    Προσωπικά αμφιβάλλω, γιατί θά πρέπει νά συγκρουστεί μέ συντεχνιακά "κεχτημένα", δλδ μέ τό ίδιο του τό κόμμα.
    Ελπίζω μόνο (μεταφυσικά), ότι ο Γιωργάκης (όχι τό ΠΑΣΟΚ), από τύψεις γιά τά αίσχη τού πατέρα του, θά θελήσει νά επανορθώσει.

    Ιδωμεν. Μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδερφέ των 2:45, όπως ξαναέχω γράψει ένα από τα χαρακτηριστικά των νεοελλήνων είναι η απύθμενη ΒΛΑΚΕΙΑ που έχει "κατακτήσει" την σκέψη τους αλλά και την κρίση τους. Έμαθαν να ζουν με τα δανεικά από τις κάρτες, τα καταναλωτικά δάνεια, την αρπαχτή, την κλεψιά που αν μείνει ατιμώρητη είναι μαγκιά! Τώρα πιάσαμε Πάτο. Το μεγαλύτερο μερίδιο φέρει ο πατέρας του ΓΑΠ και το καθεστώς Πασοκ που μέσα σε μια δεκαετία διακυβέρνησης πλούτισαν και είχαμε και την παραπομπή Π/Θ και υπουργών σε ειδικό δικαστήριο άλλοστε. Το εντεταλμένο όργανο που κάθε πρωί έφερνε "την φωνή της Ιπποκράτους" στο site είναι μέλος της γνωστού κινήματος που μεσουρανούσαν το τέλος της δεκαετίας του 90 και έκανε την επανεμφάνιση του τελευταία, των "κοψοχέριδων μετανιωμένων ψηφοφόρων του Πασοκ." Σκέφτεται πως επιτέλους "ο αγώνας δικαιώθηκε", είναι προνομοιούχος με 2000 ευρώ μηνιαίως, είναι πλούσιος. Ακούει τον μεγάλο αρχηγό του και καταλαβαίνει την ...... που έκανε.
    Ουδείς αλάνθαστος εκτός τον Ηλίθιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.000 ευρώ καθαρά χ 1,5% αύξηση=30 ευρώ/μήνα
    40.000 υπάλληλοι χ 30 =1.200.000 ευρώ/μήνα
    1.200.000 χ 14 = 14.000.000 ευρώ/χρόνο.
    Ο "αριστερός" Στάθης και οι "αντικειμενικοί" αναγνώστες διαστρεβλώνουν ακόμα και την απλή αριθμητική γιά να κάνουν προπαγάνδα.
    Την ευαισθησία προς τους υψηλόβαθμους δημοσίους υπαλλήλους την έδειξαν.
    Προς τους χαμηλόμισθους των 800ευρώ που ο "τίμιος" κ.Καραμανλής ήθελε να παγώσει το μισθό τους και τον εκθείαζαν τι έχουν να πούν;
    Γελάνε και οι πέτρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 1:16
    Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Φωτιές πρίν τις εκλογές του 2007. Μόνο που όταν μπήκαν ο μόνος που ήξερε ότι θα γίνουν εκλογές ήταν ο ίδιος ο κ.Καραμανλής. Δεν ξέχασες πιστεύω τον Ρουσσόπουλο να τις ανακοινώνει με φόντο τις φλόγες...
    Πως είπατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ανώνυμο 5.57μμ
    Σε μπακάλικο τα έμαθες αυτά τα Οικονομικά φίλε?
    Ρίχνεις την αύξηση στο ισοζύγιο μόνο στα έξοδα?
    Τους παλαιούς μπακάληδες μου θυμίζεις. Σώφρων είναι όταν δεν γνωρίζουμε από μια επιστήμη(και τα Οικονομικά είναι επιστήμη) να μην εκφέρουμε γνώμη γιατί εκτιθέμεθα(έστω και ως ανώνυμοι).
    Γελάνε και οι πέτρες !!!!!(Εσύ το γράφεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.15
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΓΑΛΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ;

    ΕΔΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΠΥ ΟΡΙΣΑΤΕ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ..ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΦΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΚΟΗ!!!
    ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ..ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Ο ΦΟΥΡΛΑΣ ΚΑΙ ...ΟΛΙΓΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ.[ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ]
    ΠΟΣΔΟ ΠΑΛΙΑ;
    ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΜΑΜΑΝΕΑΣ[ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 1989]. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕΣΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΝΙΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΗΤΑΝ]
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ..ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ..ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ..ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΟΚΑ.ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ
    'Η ΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εάν είχες λίγο μυαλό στο κεφάλι σου και δεν ήσουν τόσο φανατικός, θα καταλάβαινες ότι ο 1.15μμ εννοεί τον Στέλιο Στεφανίδη.
    Αυτό που όλοι κατάλαβαν εσύ δυστυχώς .....αδυνατείς.
    Βλέπεις τι κάνει ο φανατισμός. Θρέφει μωρούς!!!!
    (Και πάψε να γράφεις με κεφαλαία γράμματα. Είναι δείγμα αντικοινωνικότητας στον χώρο και απόρροια υπέρμετρου φανατισμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. α ρε πολίτη... μας βουλιάζει ο γαπ.... θα αρμέξουν και αυτοί τη μεσαία τάξη... είναι ένας καινούριος περόν... χωρίς όμως τις ιδέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι φωτιές του 2007 μπήκαν 3 ημέρες μετά την προκύρηξη των εκλογών. Αντε, δεν έχουμε τόσο μικρή πολιτική μνήμη. Ακόμα θυμάμαι αλλοδαπό να καταγγέλει σε γνωστό πασοκοκάναλο ότι τον πλησίασαν γνωστοί του τοπικής (κλαδικής δηλαδή) οργάνωσης και να του δίνουν λεφτά για οργανωμένες αναζυπυρώσεις το βράδυ, και έντρομος ο "δημοσιογράφος" κλείνει εκεί την επικοινωνία και αλλάζει θέμα. Κάψατε την Ελλάδα για να έρθετε στην εξουσία. Ο,τι καμμία 100.000 άτομο μπορεί να πεθάνουν από καρκίνο απ' αυτό, δεν σας νοιάζει. Η εξουσία και το χρήμα είναι το παν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητε 7.33 θυμήθηκες τον Φούρλα και τον χρεωσες στην Ν.Δ ? Περίεργο.Ολοι οι πυροσβέστες γνωρίζουν πόσο καταπράσινος ήταν.Ξέχασες ότι αν δεν αντιδρούσε άλλος υποψήφιος της Φθιώτιδας θα ήταν υποψήφιος βουλευτής σας?' Οσο για το ειδικό δικαστήριο θυμήθηκα οτι πρωτοκλασσάτα στελέχη σας δικάστηκαν για σοβαρά αδικήματα και οτι ο αρχηγός σας γλυτωσε με την ψήφο του κυρίου ΚΟΚΚΙΝΟΥ και αυτό μετα απο παρέμβαση του Μητσοτάκη.Αν θέλεις και άλλες λεπτομέρειες για να δεις πόσο μικρούλης είμαι να επανέλθω και για τον Μαμανέα αλλά και για άλλους .....μάρτυρες.Αλλά σε τι θα οφελήσει αυτή η συζήτηση.Σήμερα τι κάνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8.41
    δηλαδη το 1985 που κάηκαν 1 εκατομμύριο στρέμματα τις φωτιές τι έβαλαν
    οι κενταυροι και οι ρέιντζερς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8.41
    NΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΡΤΖΑΝΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΠΗΚΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ[ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ], ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    ΟΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΞΥΠΝΑ...
    ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 100.000 ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ , ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.ΤΟΣΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΕΒΕΖΟ[ΙΤΑΛΙΑ] ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΖΩΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ, ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρακαλώ τα σχόλια όχι με κεφαλαιογράμματη γραφή.

    Ευχαριστώ!

    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10:43, χάσατε τις εκλογές το 2007 γιατί δεν σας βγήκε τελικά το χαρτί των πυρκαγιών. Το χαρτί των πυρκαγιών παίχτηκε από κάποιους λίγους ως απέλπιδα προσπάθεια να τις κερδίσετε. Οτι κάηκαν άνθρωποι, περιουσίες, και ανυπολόγιστη φυσική καταστροφή ήταν λεπτομέρειες για τους εμπνευστές του σχεδίου.
    Το πόσοι θα αρρωστησουν (εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας) είναι άγνωστο, αλλά σίγουρα θα είναι πολλοί. Αντί λοιπόν να θυμάσαι τα περί στρατηγού ανέμου, καλύτερα να προσπαθούσατε να βρείτε τους εμπνευστές αυτού του σχεδίου και να τους παραδώσετε στη δικαιοσύνη. Αλλά και εσύ και τα πασοκοκάναλα ποτέ δεν έμπαιναν στην ερώτηση που κάνει τζιζ : ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΙΓΕ ΣΥΣΤΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ;;;
    Οι κλαδικές καταργηθηκαν τόσο όσο μπήκε το ιντερνετ στις επιλογές ΓΓ των φίλων και συνεργατών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 07:03μ.μ.
    Να τη ρίξω και στα έσοδα του Δημοσίου την αύξηση;
    Χαχαχα!!! Μ'έκανες και γέλασα βραδυάτικα.
    Με τέτοια "λογιστική" φαλίρησε η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς 22 Νοεμβρίου 12.16 πμ(δηλαδή προηγούμενε σχολιαστή)
    Αγαπητέ με το κύριο χαρακτηριστικό τα γέλια(κύριο γνώρισμα των ....ηλιθίων).
    Το κράτος δεν δίνει μόνο, αλλά και παίρνει.
    Κάθε αύξηση - καλά σου είπε πιο πάνω κάποιος φίλος- εξετάζεται όχι μόνο μέσα από το πρίσμα των εξόδων αλλά και αυτά των εσόδων ( κρατήσεις ασφαλιστικών ταμείων, εφορία και μια σειρά άλλων παραμέτρων). Ένα μέρος των χρημάτων που διαθέτει το κράτος ξαναγυρνά σ` αυτό.
    Εάν νομίζεις ότι η πραγματικά μπακαλίστικη θεωρεία σου είναι σωστή τότε να σε βάλουμε ....λογιστή σε κάποιο παραδοσιακό μπακάλικο ( σε κάποια χωριά υπάρχουν ακόμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11.52
    Επι τέλους σοβαρέψου.
    Κανένα πολιτικό κόμμα δεν βάζει φωτιές για να κερδίσει τίς εκλογές.
    Προβλήματα με τις φωτιές παρουσιάζονται σε ολα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και σε όλα τα κράτη.
    Στην Ελλάδα βρώμικο ρόλο είχαν οι οικοπεδοφάγοι
    και οι γκρίζοι λύκοι στα νησιά του Αιγαίου.
    Το μέγεθος και οι συνέπεις εξαρτώνται παντα απο
    την ΕΓΚΑΙΡΗ παρέμβαση του κράτους.Κατάλαβες φανατικέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το μέγα ερώτημα παραμένει.. Ποιος έκαιγε με τόσο φανατισμό και μίσος την άγονη ορεινή Πελοπόννησο και την αγονη νότια Εύβοια ταυτόχρονα, όπου ούτε δρόμοι υπάρχουν, ούτε οικοδομική δραστηριότητα ούτε ... Γκρίζοι λύκοι;; Ποιός με τόσο κίνδυνο και φανατισμό ,είχε εξυφάνει σχέδιο, με απόλυτο εναρμονισμό με τους δυνατούς ανέμους, να ξεσπούν ταυτόχρονα πάνω από 30 μέτωπα την ημέρα, και να γίνονται κάθε βράδυ πάνω από 200 ύποπτες αναζωπυρώσεις; Η Πυροσβεστική έκανε ότι μπορούσε. Με 50 φωτιές σ' όλη την Ελλάδα, με τα μέτωπα να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, με 10 μποφόρ, και με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τους μάρτυρες να "εξαφανίζονται" μετά τις πυρκαγιές. Όπως τοπικού κοινοτάρχη του ΠΑΣΟΚ, που ενώ συνελήφθη κατόπιν υποδείξεων κατοίκων ως εμπρηστής (με πολύ βάσιμα στοιχεία), μετά δεν θυμόταν κανένας τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή