Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Υποκρισία ή πρόβα...διακυβέρνησης;


Οι πολιτικοί που τους ενοχλεί η κριτική είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει η ηγετική ομάδα του ΠαΣοΚ.

Με την δημοσίευση της ανάρτησης μου σχετικά με το δημοσίευμα της «Σημερινής» , άρχισε μια θύελλα ποικιλόμορφων πιέσεων προερχόμενη από ...υπόγειους μηχανισμούς, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν η ολιγοήμερη αποχή μου από αναρτήσεις.
Επανέρχομαι λοιπόν σήμερα σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης.

Το δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας της Πάτρας «Σημερινή» ήταν στο φύλλο της Τρίτης 25 Αυγούστου.
Την Τετάρτη το αποκάλυψα και συγχρόνως όλως περιέργως εξαφανίστηκε από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.Τέτοια πρεμούρα; Δυστυχώς όμως για κάποιους η έντυπη μορφή της εφημερίδας ήταν ήδη στα χέρια μου.

Τις επόμενες ώρες άναψαν τα τηλέφωνα. Αξιόπιστες πηγές, μου ανέφεραν κατά λέξη το εξής: «Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε» .Όπου ...θεός στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Νίκος Αθανασάκης του οποίου οι φωνές από το τηλέφωνο «ακούστηκαν» σε όλη την Μαιζώνος.

Το περίεργο είναι ότι , όπως μου μετέφεραν, ακούστηκαν και οι φωνές δημοσιογράφου της ...ΕΡΤ,ο οποίος και αυτός άσκησε ιδιαίτερα έντονη κριτική για το δημοσίευμα.Αυτός γιατί ...κόπτεται; Παρά το ...Θεό είναι, ή κάτι άλλο διαδραματίζεται;

Οι πρώτες σκέψεις που επικράτησαν στο ΠαΣοΚ ήταν να βγάλουν διάψευση για το δημοσίευμα και να ισχυρίζονται ότι ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το Διακοπτό μόνο την Παρασκευή. Αυτά την Πέμπτη το πρωί.

Όμως αίφνης το ματαίωσαν βλέποντας κάπου εκεί στο μεσημέρι να δημοσιεύεται σε κάποια ιστοσελίδα ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν όχι μόνο την Κυριακή το μεσημέρι στο Διακοπτό και στην παραλία της Πούντας (όπως έλεγε το δημοσίευμα της προσκείμενης στο ΠαΣοΚ εφημερίδας), αλλά ευρίσκετο εκεί όλο το Σαββατοκύριακο.

Δηλαδή ο κ. Γ. Παπανδρέου είχε ως «αφετηρία του» το Διακοπτό και απλά μετέβη στους τόπους των πυρκαγιών για ολιγόλεπτες επισκέψεις και το απαραίτητο τηλεοπτικό πλάνο, τόσο το Σαββάτο το πρωί , όσο και την Κυριακή το πρωί και κατόπιν επέστρεφε ...στα μπάνια του.

Επικράτησε πανικός. Στο τραπέζι έπεσαν πολλές προτάσεις. Τελικά επικράτησε η άποψη ότι μια διάψευση από την ίδια την εφημερίδα για το ρεπορτάζ της και οι επαφές του κ. Παπακωνσταντίνου με όλους τους Διευθυντές των ΜΜΕ και οι παραινέσεις του να το ...θάψουν, θα ήταν η ενδεικνυόμενη λύση.

Προσέξτε ! Δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση διάψευσης το ΠαΣοΚ ! Αυτό για όσους καταλαβαίνουν !

Καλείται λοιπόν να απαντήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ το ΠαΣοΚ. Πότε ήταν ο κ. Παπανδρέου στο Διακοπτό; Ήταν το Σαββατοκύριακο των μεγάλων καταστροφικών πυρκαγιών στην Αν. Αττική... Ναι ή Όχι;
Απολάμβανε τα μπάνια του
στην παραλία της Πούντας ... Ναι ή Όχι;

Οφείλει να απαντήσει! Ας απαντήσει!

33 σχόλια:

  1. Φίλε politis-gr, χαίρομαι πολύ που όπως φαίνεται επανήλθες στην κανονική ροή αναρτήσεων. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!

    Βασίλης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ-ΤΩΡΑ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ
    ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας περιμένουν λίγο μην βιάζονται.... ο Καραμανλής θα κάνει μέχρι τον Δεκέμβριο κίνηση.... που θα χάσουν τον ύπνο τους (και φυσικά δεν πρόκειται να κάνει εκλογές τώρα).

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάσου να βγουν κυβέρνηση τι έχει να γίνει.
    Θα μας ψάχνουν μέχρι ip διεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια δεν έκανε και ο πατέρας του Γιωργάκη όταν είχε γίνει ο σεισμός στην Καλαμάτα, τα ξέχασες;
    Ο κόσμος δεν είχε που να κοιμηθεί, άλλοι έθαβαν τους νεκρούς συγγενείς και ο Παπαντρέας έκανε κρουαζιέρα στο Αιγαίο επί δέκα μέρες.
    Μερικά πράγματα, όπως η υποκρισία και το θράσος, είναι διαχρονικά και κληρονομικά φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. politis.gr Μας κοψοχόλιασες.
    Δεν πειράζει όμως να είσαι καλά, γερός και δυνατός. Μόνο πρόσεχε μπρος στην εξουσία δεν υπολογίζουν τίποτα.
    Σε ευχαριστούμαι για τον αγώνα που κάνεις. Είμαστε κοντά σου.
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αυγή του πράσινου ολοκληρωτισμού και παραπληροφόρησης απειλεί ξανά την Ελλάδα.
    Αυτοί οι ανθρωποι είναι αδιστακτοι κρυπτοφασίστες.
    Εχουν γαλουχηθεί πολιτικά στα κατηχητικά της σταλινικής αριστεράς.
    "Το κόμα και οι συντροφοι πανω απο ολα".
    Η απάντησή μας πρεπει να είναι:
    "Πίσσα και πούπουλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν κουμάντο τα κομματόσκυλα και αυτά σκύλιασαν εναντίον του politi? Γιατί αν έτσι συμβαίνει, τότε ή ο πρόεδρος είναι αποκομένος από αυτά που γίνονται ή είναι εντελώς ανίκανος να παράγει οποιαδήποτε πολιτική. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά πως η ομάδα στήριξης είναι επικίνδυνη τόσο για τον Παπανδρέου όσο και για την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χα! Έτσι μπράβο. Γιατί και αυτό το θέμα το πήγαιναν για θάψιμο επικοινωνιακά.

    Ψάλοντες ιθαγενείς με την "διάψευση" της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ εφημερίδας, είχαν βγει στους ιντερνικούς δρόμους και εν υπνώσει προσπαθούσαν να μας πουν ότι ο ήλιος είναι ...πράσινος (όχι του ΠΑΣΟΚ καλέ , ό άλλος ο κανονικός).

    Άλλοι σε κατάσταση αμόκ (εκτός από το να βρίζουν όποιον έβλεπαν) είχαν βγει αλλαλάζοντες:.....Διάψευση! Διάψευση !
    Όπως λέμε ...ιδού το φως το αληθινόν!

    Καλή συνέχεια πολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτελους...πρωτ'απ'ολα αρκει που ειστε καλα...
    δευτερον το ειχα/με φανταστει οτι κατι τετοιο συνεβαινε..μη σας πω πως το περιμενα ...ευκολο για καποιους που γνωριζουμε τις μεθοδους τους βεβαια ..ειδικα οταν εχει κανεις "ιδιαν πειρα"απο υπογειους μηχανισμους,τοσο που αφησαν τον πατερα μου καποτε στον τοπο 11 η ωρα βραδυ...πεταμενο..συγνωμη δεν μπορω να συνεχισω....
    να προσεχετε politis.gr

    Αφροδιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα.
    Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα να απευθύνω μία παραίνεση σε όλους τους σκεπτόμενους Ελληνες, αυτούς που πραγματικά αγαπούν τη χώρα και την οραματίζονται Εθνικά υπερήφανη και αξιοβίωτη για τα παιδιά και τους ίδιους να δώσουν μία ΗΧΗΡΗ απάντηση στς πρόσφατες "Δημοσκοπήσεις". Η αλλαζονεία περίσσεψε το βράδυ του Σαββάτου στα κανάλια. Με πραξικοματικό τρόπο απευθύνθηκαν στην νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση με τον αέρα του "πληθωρικού" - δημοσκοπικού 33% ζητώντας αλλαγή τώρα. Χρειάζεται Εθνική συσπείρωση απέναντι στο υφέρπων μισθοφορικό και αμερικανοκρατούμενο ερπετό που μεταμφιεσμένο σε εθνοσωτήρα επιχειρεί να αλώσει την εξουσία και να "ρεφάρει" για όσο καιρό έμεινε εκτός. Η χώρα έχει κυβέρνηση. Ο λαός αποφάσισε και δεν χρειάζεται την επανάληψη μιας 20 ετούς κακόγουστης και φθαρμένης - διεφθαρμένης από πρόσωπα και πρακτικές ταινίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οφειλεις και εσυ ομως κατι : να δωσεις λεπτομερειες για ποιες ακριβως ειναι οι "υπογειες" πιεσεις και πως μπορουν να καταργουν την ελευθεροτυπια και να σου απαγορευουν τις δημοσιευσεις για μερικες μερες.
    Υπαρχει κυβερνηση,ναι ή οχι;Εγγυαται την εφαρμογη του νομου και την παταξη των παρανομων,ναι ή οχι;
    Δεν ψηφισαμε ΝΔ για να μπορουν καποιοι να ασκουν "υπογειες πιεσεις" και να σταματουν δημοσιευσεις.
    Η ψοφοδεης σταση της ΝΔ χρεωνεται πλεον προσωπικα στον Καραμανλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ,ΕΚΑΝΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΥ "ΛΕΦΤΑ". ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ. ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει καλά δομημένο παρακρατικό μηχανισμό εδώ και χρόνια ο οποίος είναι αδίστακτος.

    Εδώ στο Σουφλί υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που τοπικά θέματα "θάφτηκαν" εν ριπή οφθαλμού από αυτό το μηχανισμό, όταν θίκτηκαν ισχυρά συμφέροντα.

    Βέβαια, εάν φανταδτούμε ότι οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ έχουν τη δυνατότητα να επιβάλλουν λογοκρισία σε ΜΜΕ και ενώ είναι στην αντιπολίτευση, τότε μπορούμε να φανταστούμε για το τι είναι ικανοί να πράξουν εάν και εφόσον λάβουν εξουσία κυβερνητική.

    Είναι σίγουρο ότι θα εξαπολύσουν πογκρόμ όχι μ΄νο εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων αλλά και έναντι αυτών που θα τολμήσουν να εκφέρουν "ανεξάρτητη" μη ελεγχόμενη γνώμη.

    Μάυρες μέρες βλέπω να έρχονται και ιδιαίτερα στην επαρχία που είναι πιο κλειστά τα πράγματα.

    Θα επαναλάβω, εδω στα σύνορα έχουν γί΄νει πράγματα απίστευτα από αυτούς τους μηχανισμούς και έχουν θαφτεί. Τουλάχιστον στην Αθήνα υπάρχει και μια πιο ανοικτή ατμόσφαιρά.


    Θρακιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου φίλε "12:03" δεν είναι βαρκούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολίτη πάμε για μπάνιο κολλητέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. " Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν.
    30 Αύγουστος 2009 12:03 μμ "

    tha simfoniso me to trollarisma..
    o kosmos kaigetai(kiriolektika) kai oi prothipourgisimoi petaloudizoun(se paralies)..


    oso gia tis pieseis, kanontas ligaki ton klouzo, na fantasto oti gia na iparxoun kai malista poikoilomorfa, paei na pei oti oi enoxlimenoi gnorizoun prosopika stoixeia tou blogger politis-gr..alla an to xeroun xoris na iparxei paremvasi tis google(o nomimos dromos) pragma pou fenete eykola mias kai den iparxei paysi i proeidopoiisi sto blog, tote i gnosi ayti apoktithike "exothesmika"(apo kamia presveia i kamia ipiresia tou kratous pou epoptevei to internet, na tolmiso na po ?)...kai ayto to enisxiei oti ta papagalotrol den lene dimosia onomata gia na min aytoenoxopoiithoun..

    pantos sigxaritiria ston politi, afou tous anagkase me to arthro tou, apo ton paniko tous, na strafoun psilotera,stin alithines diadromes kai diasindeseis tous,kai etsi na deixoun se kapoious mi kommatika poromenous poios "prostatevei" ta paidia apo ta provlimata tous stis diskoles ores..eite aytoi einai ipiresies eite mme(akoma kai "dexia") pou thapsane to thema..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν,προτείνω την άμεση προβολή του έργου της κυβέρνησης. Πώς θα γίνει αυτό, ξυπνάτε και διαβάστε :
    1. Ο εκπρόσωπος τύπου να προβάλλει το έργο της κυβέρνησης ηλεκτρονικά -με ήχο και εικόνα-, πως για παράδειγμα ήταν το οδικό δύκτιο της χώρας πριν μια 5ετια και πως είναι τώρα, τι έργα έγιναν κλπ κλπ, ούτως ώστε να καταστεί σαφές ότι έγινε έργο, ότι υπάρχει εξέλιξη και ενδιαφέρον για τους πολίτες, ότι υλοποιηθήκαν προεκλογικές εξαγγελίες, να φανεί η διαφορά της προηγούμενης απο τη σημερινή κατάσταση, η υλοποίηση δεσμεύσεων σε συνδυασμό με το προεκλογικό πρόγραμμα της κυβέρνησης και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Πιστεύω ότι έγιναν πολλά και σημαντικά έργα, ίσως πιο πολλά απο εκείνα που έγιναν 20 χρόνια επί ΠΑΣΟΚ, αλλά ποιος θα πεί την αλήθεια, όταν οι πιο "δυνατοί" δημοσιογράφοι έχουν γίνει επιχειρηματίες έχοντας υψηλή θέση στα κανάλια και από μια εφημερίδα στα χέρια; Επίσης πιστεύω ότι υπάρχει μέτρο και έλεγχος σε όλα τα θέματα, λείπει η ασυδοσία και η άμετρη παροχή, ο διορισμός κλπ κλπ, παρά τα λίγα παρατράγουδα βλέπε βατοπεδίο. Πότε είχε ακουσεί κανείς επί πασοκ για επιθεωρητές δημόσιες διοίκησης; Γινοταν έλεγχος;
    2. Να ενημερώνεται ο κόσμος, μέσω εκπροσώπου τύπου ή των κρατικών μμε, -γιατί δυστυχώς ποιο ιδιωτικό κανάλι κατάφερε η ΝΔ να προσεγγίσει;- για τις νέες ρυθμίσεις σε θέματα κυρίως οικονομικού, ασφαλιστικού και διοικητικού χαρακτήρα που υλοποίησε η κυβέρνηση σ΄αυτά τα 5 χρόνια με γνώμονα την ενίσχυση των πολιτών, των επιχειρήσεων, της αγορας κλπ κλπ
    3. Να ενημερωθεί ο κόσμος για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στις περιοχές της Ηλείας, το κόστος των έργων, με συνεντέυξεις απο τους κατοίκους των περιοχών, την εξέλιξη των αναδασώσεων κλπ
    4. Να δίνονται απαντήσεις σε όλες τις προτάσεις και σχόλια της αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις τους -με ήχο και εικόνα- για να θυμάται ο κόσμος, που δυστυχώς τόσο εύκολα ξεχνάει. Παράδειγματα πολλά, βλέπε τι έλεγαν για τα ιδιωτικα πανεπιστήμια, την αναθεώρηση του συντάγματος, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, πρόσφατα την γκάφα ολκής με την πρόταση στην ΕΕ για συγκρότηση ευρωπαϊκής ομάδας επέμβασης σε θέματα πυρκαγιών, η οποία ήδη υφίσταται αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί κλπ κλπ
    Αυτά τα λίγα για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε μου καλέ
    Άντε.....έκανες τρείς μέρες διακοπές και εσύ
    Άλλες τόσες έκανα και εγώ για φέτος την προηγούμενη εβδομάδα
    Σιγά που θα σου χαλάγανε την γραφίδα:))
    Παιδάκι που βρήκανε !!!
    Τελικά σε μια από τις σπάνιες πλέον βόλτες μου στην μπλοκόσφαιρα δεν βρήκα να σου συμπαραστέκεται σοβαρά ούτε φίλος ούτε εχθρός.
    Συμπέρασμα ότι η ιστορία της στην Ελλάδα δεν έχει τελικά την μορφή ελεύθερης έκφρασης και αντίστασης όπως θέλουν να λένε οι bloggers.
    Μια δύο αναφορές που βρήκα περισσότερο κακεντρέχεια έδειχναν παρά συμπαράσταση.
    Επίσης πιστεύω ότι εκτός από την Πούντα ¨έτσουξε ¨ και το Πεντάρι για την ¨μνήμη του λαού¨

    Τέλος πάντων η συνέχεια είναι εδώ και εμείς μαζί σου

    Αγκαλιές στα θηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατατρομάξαμε αλλά τέλος καλό ... όλα καλά
    Να σαι καλά και γερός.

    Θερμά συγχαρητήρια για την αποκάλυψη αυτή. Ας ξεσκουριάσουν εκεί στην Ρηγίλλης και ας κουνηθούν λίγο. Μην περιμένουν να τα κάνουν όλα οι πολίτες-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εάν έβγαζε το πασόκ επίσημη διάψευση ρισκ΄ρανε να τους πιάσουν να λένε ψέμματα, στην περίπτωση που κάποιος είχε πάρει φωτογραφία ή βίντεο.
    Βάζοντας μπροστά την πασοκοφυλλάδα κάνουν την πάπια οι μαφιόζοι του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολίτη περαστικά σου...
    Έχω όμως την εντύπωση ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο F5 PILOT ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΠΩΣ ΤΕΚΜΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ,ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΤΕ? ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΟΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΕ ΣΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ....ΠΡΑΣΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΛΙΤΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαλαρώστε λίγο...δεν ήξερε να σας ρωτήσει κιόλας τι θα κάνει.Να σας ενδιαφέρει τι είδους πολιτική και τι είδους αντιπολίτευση κάνει και πάνω εκεί να ασκείτε κριτική και όχι στις ιδιωτικές του στιγμές.Αυτά είναι μικροαστικές μικροπρέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ....
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.ΜΕΡΙΚΌΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ.
    ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΑΠ΄ΕΞΩ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ανώνυμε 09:54, κάνεις τον χαζό; Μα σε αυτό αναφερόμαστε, στο είδος της αντιπολίτευση που κάνει: ότι ενώ καιγόταν η Αττική, εκείνος έψαξε και βρήκε παραλία μακριά από τα καμμένα, μην πέφτει και η στάχτη, για να κάνει τα μπάνια του ανέμελος. Εμείς δηλαδή που δεν πήγαμε για μπάνιο γιατί μαύριζε η ψυχή μας, είμαστε μακάκες.

    Όσο για τα ΜΜΕ, εδώ ρε παιδιά το έθαψαν οι "νεοδημοκρατικές" εφημερίδες. Μόνο η Απογευματινή το είχε ένα μονόστηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανεξάρτητα από τους μηχανισμούς οι πολίτες σκέπτονται. Και δεν κρίνουν αν οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν και μπάνιο ή και βόλτα με ελικόπτερο. Έτσι ή αλλιώς κανείς τους δεν θα πήγαινε κοντά σε πεύκο που λαμπαδιάζει ντάλα μεσημέρι και δεν ξέρεις που είχε κρυφτεί όλη αυτή η θερμότητα ή και το αεροπλάνο που σου επιτίθεται με όγκους νερού.

    Ίσως το θέμα είναι ότι στη δεκαετία ξοδεύσαμε περίπου 100 δισ. ευρώ για την άμυνα και περίπου 0,3 δισ. ευρώ για την πυράμυνα. Η μεν άμυνα αδυνατεί να σταματήσει τις παραβιάσεις στο Αιγαίο ή δε φωτιά μπορεί να σαρώσει ότι επιθυμεί.

    Σύμφωνα με το σκεπτικό των σχολίων θα πρέπει να ψηφίσουμε για πρωθυπουργό τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, αφού ήταν σχεδόν όλες τις ώρες του τριήμερου στα μέτωπα της φωτιάς ή στο αρχηγείο.

    Ωστόσο, σωστό το δημοσίευμα, αν αληθές, για να ξέρουν οι πολιτικοί ότι η προσωπική τους ζωή δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με του απλού πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!


    ΑΜΑΛΙΑ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άλλη δουλειά δεν έχετε από το να ασχολείστε με τον Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολίτη, πολύ χαίρομαι για την επάνοδό σου... Τους σταλινισμούς του ΠΑΣΟΚ τους γνωρίζουμε ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ τώρα, όποιος ΔΕΝ έχει βραχεία μνήμη (όπως οι περισσότεροι Έλληνες δυστυχώς)βεβαίως...

    Και μια που αναφέρατε τον τρισμέγιστο Έλλην εραστή Παπαντρίκο (έχει τραβήξει κι αυτή η έρμη η Μάργκαρετ τα μύρια όσα...): αυτός παρατούσε υπουργικά συμβούλια για να την κάνει με τα εκάστοτε αμόρε του...Ένα τηλεφωνηματάκι και τσουκ...Από κει παν κι οι άλλοι... Σύξυλοι οι υπουργαίοι και οι παρατρεχάμενοι...Γνωστό τοις πάσι...ΤΟΣΗ σημασία έδινε στην Ελλάδα και στον λαό που τον ψήφισε...

    Α, ξέχασα...άδειασε τα ταμεία για να φάει παντεσπάνι ο λαός ως άλλη Μαρία Αντουανέτα...Και φαλήρισε την Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1 Σεπτέμβριος 2009 12:15 πμ

    Kai meta epeses se vathy ypno kai akoma koimasai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή