Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Ζούμε εποχές ...μοναδικές !


Ζούμε εποχές ...μοναδικές. Αυτό είναι πέραν κάθε αμφιβολίας. Εποχές απόλυτου αριβισμού, με πολιτικά κακέκτυπα απομεινάρια μιας άλλης εποχής, όπου πέραν της κατά συναυτουργία τελέσεως του καθ` εξακολούθηση και κατ` επάγγελμα εγκλήματος της απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και του Έλληνα φορολογούμενου, οι ΙΔΙΟΙ ακριβώς πολιτικοί προσπαθούν να μας καταστήσουν ΚΑΙ ...περίγελο της Ευρώπης.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Γερμανού συνηγόρου του κ. Χριστοφοράκου όταν δημοσιογράφοι τον πληροφόρησαν για την επιστολή του ΠαΣοΚ, με την οποία του ζητούσαν να τους καταθέσει τα όποια στοιχεία έχει για το κόμμα τους.

«Μου έρχεται να γελάσω» απάντησε ο κ.Στέφαν Κουρσάβε, για να συμπληρώσει ότι :«εάν έκανα κάτι τέτοιο θα γινόμουν γελοίος».
Και έχει απόλυτο δίκιο! Φυσικά και δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο αφού στην ουσία δεν απαντά για να μην ενοχοποιηθεί περισσότερο ο πελάτης του. Ότι θα έκανε οποιοσδήποτε δικηγόρος.

Τι κατάλαβε το ΠαΣοΚ από τον διεθνή χλευασμό και εξευτελισμό; Ότι ....δεν έχει στοιχεία να τους παρουσιάσει και ότι αυτό είναι ...«δικαίωση του ΠαΣοΚ». Χοντροκομμένη προπαγάνδα από φτωχά μυαλά ή ανίατος εκμαυλισμός πολιτικών εγκεφάλων;

Συγχρόνως ο κ. Παπανδρέου που με κομπορρημοσύνη ξεστομίζει πολιτικές κορώνες του τύπου ...«Όλα στο φως», αρνείται πεισματικά να απαντήσει στο γνωστό ερωτηματικό άσμα της εποχής....«που πήγαν τα λεφτά, του Τσουκάτου ρε παιδιά !».

Δεν καταδέχεται να απαντήσει στα ερωτήματα των Ελλήνων πολιτών, εάν τόσα χρόνια που ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος και υπουργός του ΠαΣοΚ , καταλάβαινε τι γινόταν με τις μίζες και τη λεηλασία του Ελληνικού λαού , από τους ... «γύρω του» και ομοτράπεζους του.

Εάν δεν καταλάβαινε τότε είναι ακατάλληλος για να διεκδικεί τη πρωθυπουργία. Εάν πάλι καταλάβαινε και ...σιωπούσε, τότε εκτός του ότι είναι συνένοχος, δεν δικαιούται σήμερα να παριστάνει τον κατήγορο και τον ...τιμητή της διαφάνειας.

Φυσικά μέσα στο θέατρο αυτό του παραλόγου που ζούμε, δεν έχει απαντήσει ακόμα ΠΟΙΟΣ διευκόλυνε μέσα από το ΠαΣοκ τον κ.Χριστοφοράκο να έχει δύο διαφορετικές αστυνομικές ταυτότητες, από το 1981 η μία ( ΜΙ5786/1981) και από το 2001 η άλλη ( Φ147016/2001) και να τις χρησιμοποιεί...κατά το δοκούν ;

Δεν έχει απαντήσει ακόμα ο κ. Παπανδρέου ΠΟΙΟ στέλεχος του ΠαΣοΚ φρόντισε να πάρει ο κ. Χριστοφοράκος την Γερμανική υπηκοότητα στην Καρλσρούη το 1994, και να ξεπεραστούν τα ....προβλήματα που παρουσιάστηκαν;

Ίσως η δήλωση του Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Ραγκούση να είναι η απάντηση στα ερωτήματα. H δήλωσή του; ....«Η αντίδραση του κ. Χριστοφοράκου είναι τουλάχιστον ...αναπάντεχη και ....απρόσμενη». Απαντά σ` όλα , ο ...ποιητής !!!

YΓ. Ο δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου διέψευσε χθες και την αντίστοιχη δέσμευση που επικαλέστηκε ο κ. Ραγκούσης ότι είχε δώσει έναντι της Ν.Δ.(εάν επιθυμεί τα στοιχεία να μας στείλει αίτημα για να της τα δώσουμε), χαρακτηρίζοντας «παρεξήγηση» τον τρόπο που δημοσιεύθηκαν οι δηλώσεις του στη χώρα μας.
Ποια εφημερίδα προέβη στην...«παρεξήγηση» και μετά την αναπαρήγαγαν και όλες οι άλλες; Το ΒΗΜΑ!!!!! Το πρώην αξιόπιστο και νυν βαθιά αναξιόπιστο ΒΗΜΑ!!!
Ένα συγκρότημα (ΔΟΛ) που το τελευταίο διάστημα έχει αναγάγει την ...«παρεξήγηση» σε ...«είδηση». Ολόκληρη ...επιστήμη και μάλιστα...πρωτοσέλιδη ! Θέλει η ...Πανδώρα... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει !!!

ΥΓ 2. Ας περιμένουμε τώρα κυρίες και κύριοι -λίαν συντόμως - επικοινωνιακό τσουνάμι με ...δήθεν μέτρα για τη διαφάνεια από το ...ΠαΣοΚ (?) ... Ζούμε εποχές ...μοναδικές !

39 σχόλια:

  1. Μπράβο politi. Συνέχισε έτσι. Αν και μονοθεματικός έπιασες κορυφή:

    http://www.twingly.com/top100?lang=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύλογο το ερώτημα:
    ....«που πήγαν τα λεφτά, του Τσουκάτου ρε παιδιά !».
    Ποιος ξέρει?
    Αφού δεν υπάρχουν αποδεικτικά παραστατικά, μπορεί και στον...Τσουκάτο...μπορεί και στους ταμίες...μπορεί και στο ΠΑΣΟΚ….. μπορεί και στον….Φούφουτο.........μπορεί και στον οιονδήποτε……περαστικό έξω από την Χ.Τρικούπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Χριστοφοράκος πήρε την Γερμανική υπηκοότητα στην Καλσρούη το 1994, τότε θα έχασε την Ελληνική.
    Η Γερμανία επιτρέπει τη διπλή υπηκοότητα μετά το 2000. Αυτός εμφανίζεται με διπλή υπηκοότητα από τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα επίσης σημαντικότατο ερώτημα είναι γιατί η ελληνική δικαιοσύνη δεν απαγόρευσε την έξοδο από την χώρα σε όλους τους εμπλεκομένους στο σκάνδαλο Siemens. Και επίσης γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς ως τώρα γι' αυτήν την πλημμελή άσκηση καθήκοντος.
    Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά του, έτσι ώστε να υπάρχει ένα μίνιμουμ αξιοπιστίας.

    Διαβάζω τακτικότατα την ιστοσελίδα και διαπιστώνω, με λύπη, ότι γίνεται ολοένα και πιο μονόπλευρη.

    Αυτά, και για να προλάβω τις επικρίσεις ότι είμαι ΠΑΣΟΚος, στις τελευταίες 3 εκλογικές αναμετρήσεις ψήφισα ΝΔ λόγω ΓΑΠ και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εάν δεν καταλάβαινε τότε είναι ακατάλληλος για να διεκδικεί τη πρωθυπουργία. Εάν πάλι καταλάβαινε και ...σιωπούσε, τότε εκτός του ότι είναι συνένοχος"
    Το ίδιο ισχύει και για τον Καραμανλή για Βατοπαιδι και λοιπά σκάνδαλα. Θα συμφωνήσω με το τελευταιο σχόλιο του ανώνυμου 8.50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπο την αρχική ανάρτηση του Πολίτη

    @«Μου έρχεται να γελάσω» απάντησε ο κ.Στέφαν Κουρσάβε, για να συμπληρώσει ότι :«εάν έκανα κάτι τέτοιο θα γινόμουν γελοίος».
    Και έχει απόλυτο δίκιο! Φυσικά και δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο αφού στην ουσία δεν απαντά για να μην ενοχοποιηθεί περισσότερο ο πελάτης του. Ότι θα έκανε οποιοσδήποτε δικηγόρος.


    Κι όμως στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας του Βαρθολομαίου συγκεκριμένα που ζήτησε ο ίδιος ο πελάτης να του κάνουν αίτηση να τους δώσει όλα τα στοιχεία κάτι που η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε εκεί δέν φοβόταν την ενοχοποίηση του ο πελάτης? Τί στον κόρακα συνεννόηση είχε γίνει μεταξύ τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @politis
    "...Εάν δεν καταλάβαινε τότε είναι ακατάλληλος για να διεκδικεί τη πρωθυπουργία. Εάν πάλι καταλάβαινε και ...σιωπούσε, τότε εκτός του ότι είναι συνένοχος, δεν δικαιούται σήμερα να παριστάνει τον κατήγορο και τον ...τιμητή της διαφάνειας."

    Ο "καταλληλότερος" δεν καταλάβαινε τίποτα όταν επί μήνες ήταν πρωτοσέλιδο το Βατοπαίδι, που ανταλλάσανε τη μισή Ελλάδα και ήταν μπλεγμένα όλα τα δεξιά του χέρια (έχει και πολλά) και εσύ μας μιλάς γιά υπουργό εξωτερικών που δεν ήξερε τι γινόταν στον ΟΤΕ. Είσαι πορωμένος ή σε υπηρεσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aνώνυμε 10:34 επίσης να ρωτήσουμε τον Πολίτη και πόσες φορές ο καταλληλότερος μεταρρυθμιστής δήλωσε οτι φταίει και ο ίδιος αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Πόσες φορές το είπε και στην συνέχεια θεώρησε οτι έληξε το θέμα των ευθυνών του αυτοααθωώνοντας ο ίδιος τον εαυτό του με την συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα το κατάλαβες; Εδώ και έξι χρόνια ζούμε εποχές μοναδικές με ένανα πρωθυπουργό που δεν γνωρίζει τίποτα, που τον ενημερώνουν αργά, που νίπτει τας χείρας του, που ενω κυβερνά υποτίθεται αποχωρεί από τη βουλή, που κλείνει τη βουλή όποτε του καπνίσει. Και βέβαια ζούμε εποχές μοναδικές και ιστορικά ανεπανάληπτες. Η απάντηση σ' ολα αυτά θα έρθει γρήγορα από τον ελληνικό λαό γιατί έχει μνήμη και μέλλον και δεν τα ξεχνά με τα μονοθεματικά υπαγορευμένα από τη ρηγίλλη άρθρα του πολίτη ενταγμένα σε μια προεκλογική τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @07:41
    Καλά αυτό πάλι να δίνουμε συγχαρητήρια στον εαυτό μας με μούφα σελίδες. Ε!! Αυτό με ξεπερνάει. Το άκρον άωτον της παραπληροφόρησης. Είσαι τόσο σίγουρος ότι κανένας δεν θα κτυπήσει τη σελίδα που δίνεις ή ότι αυτοί που θα την κτυπήσουν δεν ξέρουν αγγλικά; Έλεος πια. Στο Διαδύκτιο βρίσκεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..ξέρεις, ή προσφορά σου στην Μνήμη, είναι μοναδική και σπουδαία.Δεν έχει σημασία προς τα πού, ή ΑΝ "γέρνεις" κάπου. Σημασία έχει πως καταγράφεις Αλήθειες και αυτό πιστεύω πως εκτιμάται τα μάλλα. Μακάρι να μην βαρεθείς, και να συνεχίσεις. Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:20
    Μπες από εδώ:

    http://greece-salonika.blogspot.com/

    Κάτω δεξιά υπάρχει μιά σημαδούρα που πάνω γράφει
    twingly. Εκεί είναι τα πρώτα 100 Ελληνικά blogs.

    troktiko
    press.gr
    preza.tv
    greekalert
    politis-gr.blog

    Τα 5 πρώτα. Ο πολίτης μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στη θάση 20. Αλλά με τα θέματα που ανεβάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντιγράφω:
    Από"Μεταρρυθμιστής":
    "Πόσες φορές ο "καταλληλότερος" μεταρρυθμιστής δήλωσε οτι φταίει και ο ίδιος αναλαμβάνει τις ευθύνες του?
    Πόσες φορές το είπε και στην συνέχεια θεώρησε οτι έληξε το θέμα των ευθυνών του αυτοααθωώνοντας ο ίδιος τον εαυτό του με την συγνώμη.
    ................................................
    Προσωπικά συμπληρώνω:
    Λές και πέρδεται ο "καταλληλότερος" και ζητάει συγνώμη από τους παρακείμενους του (μπροστινούς, διπλανούς και πίσω του)!!
    Αυτό το "συγνώμη αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη" σε άλλες χώρες για παράδειγμα, ισοδυναμεί με παραίτηση και στην Ιαπωνία, συμπληρώνεται και με χαρακίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμπλήρωση στο προηγούμενο μου 12:01
    "....και στην Ιαπωνία ίσως μερικές φορές παλαιότερα, συμπληρώνονταν και με χαρακίρι...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολίτη καλημέρα.
    Αυτά τα ερωτήματα είναι που κυριαρχούν και στον εσωτερικό πυρήνα των μελών του κόμματος.
    Βλέπουμε , ακούμε και καταλαβαίνουμε.
    Όπως βλέπουμε και τι έχει γίνει με τον Παπακωνσταντίνου.
    Την αποχή μας δεν την κατάλαβαν. Όσο πάει στο κόμμα, προσπαθούν( μια μικρή ομάδα υπό τον κ. Παπανδρέου) να το μετατρέψουν σε κίνημα προσωποκεντρικό, παραμερίζοντας τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος.
    Δεν θα τους περάσει και θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα.
    Το ΠΑΣΟΚ ακόμα και επί εποχής του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία , χωρίς στεγανά.
    Σήμερα πολύ φοβάμαι ότι ο νεότερος Παπανδρέου το καθιστά κλειστό κλάμπ.
    Ας προχωρήσει η υπόθεση με την SIEMENS και πολύ φοβάμαι ότι (όπως με τον Παπακωνσταντίνου) θα αποκαλυφθούν μέλη αυτού του κλειστού κλάμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλήθεια, κατανοούν ο Πρόεδρος και η ηγετική του ομάδα ότι με την τακτική τους αυτή εκτίθενται; Μάλλον όχι, απ` ότι δείχνουν τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο "σωστός" κύριος Κουρσάβε σύμφωνα με τον διαχειριστή δηλώνει πριν μερικές μέρες ότι αν η ΝΔ ζητήσει στοιχεία ο πελάτης του θα τους τα δώσει αμέσως.
    Η ΝΔ δεν ζητάει τα στοιχεία για να μην γίνει ρεζίλι η χώρα διεθνώς...
    Το ΠΑΣΟΚ ζητάει τα στοιχεία που το αφορούν καιτο αίτημα προκαλεί γέλια στον δικηγόρο και ...σωστά
    σύμφωνα με το ποστ...
    Μπράβο κύριε διαχειριστά , το σημαντικό είναι να μην γίνουμε ρεζίλι διεθνώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά εσείς περιμένατε τόσο καιρό για να ανακαλύψετε ότι έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι; Και αφού μιλάμε για μνήμη. Θυμάστε τον βασικό μέτοχο; Θυμάστε την αναθεώρηση του ΑΕΠ με την πρόσθεση του πλούτου των οίκων ανοχής; Κύριοι αφήστε αυτά περι διεθνούς ρεζιλέματος. Εδώ η ανίκανη κυβέρνησή σας κατάφερε να κάνει τη χώρα μας το διεθνή περίγελο. Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριοι δεν μιλάνε για σχοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλλαξε τους πολίτη τα φώτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα ! Τελευταίες ημέρες διακοπών και μετά τα κεφάλια μέσα.
    Εδώ που είμαι δεν έχω καλή σύνδεση και γρήγορα-γρήγορα( πριν με στείλει ξανά αδιάβαστο ο ΟΤΕ), θα ήθελα να επισημάνω κάτι, σχετικά με την υπόθεση του κ. Χριστοφοράκου.

    Υπάρχει μια ανησυχία που προέρχεται από το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές αποφάσεις των Ανώτατων Γερμανικών Αρχών, που έχουν απαγορέψει την έκδοση Γερμανών Υπηκόων σε άλλα κράτη.

    Μάλιστα υπάρχει και μια από το ίδιο το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας(που προσέφυγε ο κ. Χριστοφοράκος), που έχει αρνηθεί την έκδοση στην Πολωνία Γερμανού υπηκόου.

    Πρόκειται για απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 2007, με την οποία δόθηκε αρνητική απάντηση στο αίτημα των πολωνικών αρχών για έκδοση ενός Πολωνού, που είχε και γερμανική υπηκοότητα και είχε κατηγορηθεί για δωροδοκία από το 1997 ώς το 2004.

    Η υπόθεσή του, όπως καταλαβαίνετε έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη του κ. Χριστοφοράκου.

    Τα λέμε ξανά ,με το καλό, από μεθαύριο.
    Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειναι καταπληκτικο οτι δυο σχολιαστες επαναλαμβανουν οτι δηθεν ο δικηγορος του Χριστοφορακου ειπε να ζητησει η ΝΔ να μαθει ποια στοιχεια εχει, τη στιγμη που ο ιδιος ο δικηγορος αρνειται οτι ειπε κατι παρομοιο και αυτο κατασκευασθηκε απο τον ΔΟΛ για να εξυπηρετησει τους σκοπους του.
    Τοσο πολυ εχει εμπεδωθει το ψεμα του Λαμπρακη.
    Μην πιστευετε απολυτως τιποτα απ οσα γραφουν οι ελληνικες εφημεριδες ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    Η δηλωση Κουρσαβε οτι δεν μπορει να δωσει τα στοιχεια που ζητα το ΠΑΣΟΚ επαιξε σε ολα τα καναλια και οποιος ξερει γερμανικα μπορει να καταλαβει τι ελεγε βλεποντας τον να μιλα.Αντιθετα η δηθεν προ ημερων δηλωση του ιδιου οτι ειναι προθυμος να δωσει οτι στοιχεια ζητησει η ΝΔ δεν επαιξε σε καναλι αλλα απλως γραφθηκε στις ελληνικες εφημεριδες οποτε ειναι τοσο αληθης οσο και η συναντηση Καραμανλη - Ερντογαν στα εγκαινια του νεου Μουσειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γ. Παπανδρέου και με τη συμμετοχή των τομεαρχών Οικονομίας και Ανάπτυξης Λούκας Κατσέλη και Μ. Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως γράφει η Ελευθεροτυπία, ο πρόεδρος του Κινήματος απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι «κάθε φθινόπωρο με ευθύνη της Ν.Δ. η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί».
    Στα οποία έχει εμπλακεί ??????? Ποιος βρε πρόεδρε?
    Πρόεδρε δεν γνωρίζω εάν ξέρεις ή εάν σε πληροφόρησαν εκεί που ήσουν , αλλά εδώ έχει πάρει φωτιά το σπίτι μας. Εάν δεν ξεκαθαρίσουμε με ειλικρίνεια τον χώρο μας, μια ζωή θα είμαστε στιγματισμένοι και μια ζωή θα είμαστε υπό το κράτος διαφόρων λαμογίων.
    Ας του τα πει βρε παιδιά κάποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @1.16
    Ρώτα τον πολίτη που είναι και του επαγγέλματος να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα Κουρσάβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα τα γραφει στο σχολιο.Διαβασε το υστερογραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσείς που υποστηρίζετε την Νέα Δημοκρατία πιστεύετε πραγματικά οτι ο Καραμανλής είναι το μοναδικό ισχυρότατο χαρτί του κόμματος σας? Είσαστε τόσο προσωποπαγές αρχηγικό κόμμα, Καραμανλής ή χάος, άν πάθει τίποτα πάει διαλυθήκατε? Άν Ναί τότε γιατί σε όλα τα στραβά της κυβέρνησης σας όλοι τα βάζουν με τους υπουργούς του κανένας δέν λέει τίποτα για τον ίδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 1:28
    Ναί, ας αγωνιστούμε να φύγει επιτέλους αυτή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που τόσα δεινά συσσώρευσε στη χώρα εδώ και 5,5 χρόνια. Με νέες ιδέες, επανίδρυση του κράτους και κυρίως με νέα πρόσωπα όπως οι κ.κ. Ρουσσόπουλος, Βουλγαράκης, Πολύδωρας, Αλογοσκούφης, Μπασιάκος, Ζαχόπουλος θα φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.
    Εμπρός!!!
    Υ.Γ.: Από την Ηλεία θα ξεκινήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @1:50, η Ηλεία έδωσε την απάντησή της στις εκλογές ένα μήνα μετά τις πυρκαγιές. Και μη μου πεις ότι "εξαγοράστηκαν" οι ψήφοι...γιατί όπου κάποιος το παίζει "νταβατζής" και πληρώνει για να πετύχει τον σκοπό του, υπάρχουν και οι αντίστοιχες "πουτάνες" που κάνουν "κρα" για να τα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. H αλλοίωση των δηλώσεων του δικηγόρου του Χριστοφοράκου από το Βήμα, έγινε ως προπαγανδιστικό μέσον.
    Όλο το παιχνίδι της προπαγάνδας μεταξύ Λαμπράκη και ΠΑΣΟΚ , στήθηκε για επικοινωνιακούς λόγους( για να μην πω για λόγους πλήρους αποχαύνωσης των πολιτών αυτής της "έρμης χώρας").

    Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε ( για όσους σκέφτονται λογικά ) όταν ο Ραγκούσης άρχισε αμέσως μετά να γυρίζει από κανάλι σε κανάλι και να λέει ότι εμείς στείλαμε επιστολή στην οποία αναφέρουμε "κατόπιν της δηλώσεώς σας αυτής ( στην ...αλλοιωμένη από το Βήμα αναφέρεται) και παρότι αναφέρεστε αποκλειστικά στη Ν.Δ., η οποία απέφυγε να αποδεχτεί την ανωτέρω δημόσια πρόσκλησή σας, το ΠΑΣΟΚ σας καλεί δημοσίως να ανταποκριθείτε στη δέσμευσή σας, παρέχοντας το σύνολο των στοιχείων - αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο πελάτης σας και αφορούν το ΠΑΣΟΚ..."
    Για να εισπράξει όμως το .." μου έρχεται να γελάσω" από τον δικηγόρο του Χριστοφοράκου που έπαιξε σε όλα τα Γερμανικά κανάλια.

    Καταλάβατε πλέον σε ποιο σημείο " αναίσχυντου προπαγανδιστικού βίου" ζούμε ?
    Κατά τα άλλα βγαίνει ο Παπανδρέου και λέει( απευθυνόμενος προφανώς σε κουτόφραγκους) ότι δεν χρωστάει σε κανένα και ότι η "εξουσία του Τύπου" θα πρέπει να είναι σε απόσταση από τα πολιτικά κόμματα.

    Μάλιστα! Μόνο που σε λίγο οι συνεδριάσεις του ΠΑΣΟΚ θα γίνονται στα γραφεία των νταβατζήδων!
    Το λαός στην εξουσία έγινε , οι νταβατζήδες στην εξουσία!!!!!!!!!!!!!!!
    Και συ λαέ τυραννισμένε μην ξεχνάς ποιο πολιτικό κόμμα πολέμησε τον βασικό μέτοχο και συμμάχησε με τους νταβατζήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και το 2007 Μάρκο παρ' όλη την εξαγορά η Ηλεία κατα πλεοψηφία ψήφισε ΠΑΣΟΚ. Μην λέμε και ότι θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kala ta les megale 2:13 kai ta ypografo kai egw ayta alla to gamwto einai oti aytous pou psifisame gia na ta baloun se mia taxi ola ayta dystixos mexri simera den valane kanena apo ta lamogia tou PASOK stin steni, elpizo na ksipnisoun twra meta tis eyroekloges kai na kanoun kala tin doulia pou tous ana8esame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η απάντηση του Δικηγόρου του Μ. Χριστοφοράκου στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ δείχνει το πως ακριβώς αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη πλευρά το ΠΑΣΟΚ . Όπως το Nikname μου!
    Χθες μάλιστα αποκλειστικός ιθαγενής συνεργάτης, έστειλε αυτή την φωτογραφία που είναι κλεμμένη από την Δικογραφία της Εισαγγελείας του Μονάχου.(κλίκ στο nikname μου για να την δείτε)
    Η φωτογραφία έχει κατατεθεί από την πλευρά Χριστοφοράκου ως αποδεικτικό στοιχειό των διασυνδέσεων του με το ΠΑΣΟΚ , το οποίο ζητά μετά επιτάσεως την φωτογραφία πίσω.
    Διακρίνεται καθαρά ...η Φύλαρχος των νταβατζήδων, λίγο πιο πίσω ο Φύλαρχος του κόμματος , ο Γραμματέας της Φυλής και άλλα “στελέχη πρώτης γραμμής”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Mετά τις νεφελώδεις αυτές απαντήσεις του Γερμανού δικηγόρου, είναι έντονος ο προβληματισμό μου για το αν εν τέλει ήταν πολιτικά επιτυχής η επιλογή του κόμματος να μπει σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο με τον υπόλογο κατηγορούμενο
    Το είχα εκφράσει και σε διάφορους φίλου μου κατά πόσο είναι σωστό να νομιμοποιούμε τον κ. Χριστοφοράκο ως ισότιμο συνομιλητή μας, χωρίς εκ των πραγμάτων να μπορούμε να διαψεύσουμε στοιχεία που εκείνος ισχυρίζεται ότι διαθέτει, αν ο ίδιος δεν αποφασίσει να μας τα αποστείλει.
    Και να που πολλές φορές αυτοί οι προβληματισμοί που συζητάμε κατ` ιδίαν ως πολίτες ή κομματικοί φίλοι, αποδεικνύονται αληθινοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ!
    Το άτομο δεν παίζεται.
    Δεν παίζεται, σας λέω.
    Είναι από άλλο πλανήτη.
    Μετά την επιστολή στο Χριστοφοράκο έπεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
    ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
    Και περίμενε απάντηση!
    Και μετά του κακοφάνηκε που έβαλε τα γέλια ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου.
    Φαντάσου τι έλεγε από μέσα του ο άνθρωπος.
    Ο Γιωργάκης θα γραφτεί στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.
    Κανονικός Ράν Ταν Πλάν.
    Το άτομο δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΕΑ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΣΟΥ.
    (Ο Γιωργάκης βέβαια θα νομίζει ότι είναι από περηφάνεια αλλά τι να του πεί και ο έρμος πατέρας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @2:53, τα χωριά που επλήγησαν ψήφησαν ΝΔ. Δεν πέρασε τότε η ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα.Μπες στο site του Υπουργείου Εσωτερικών να δεις τα αποτελέσματα κατά Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Ρουσόπουλος Μάρκο, ο Ρουσόπουλος με τις υποσχέσεις του πήγε στους καμμένους και τους υποσχέθηκε τον ουρανό με τ'άστρα. Ο Ρουσόπουλος ήταν άριστος στο επικοινωνιακό παιχνίδι έλα όμως που τώρα δέν μπορεί να κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Μεταρρυθμιστή, επαναλαμβάνω: όπου κάποιος το παίζει "νταβατζής", το κάνει διότι υπάρχουν οι "πόρνες" που είναι έτοιμες να ανοίξουν τα...πόδια και τις τσέπες. Άσε λοιπόν το παραμύθι με τους καμμένους ή τους καημένους τους πυρόπληκτους. Είναι δυνατόν να πάω να ψηφίσω εγώ ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ επειδή μου υποσχέθηκε κάποιος κάτι; Και δηλαδή, πως θα το ελέγξει αυτό ο άλλος; Πάντα μας φταίνε αυτοί που "τα δίνουν", όχι αυτοί που "τα πέρνουν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "20 Αύγουστος 2009 1:16 μμ "
    min perimeneis apo troll kai prasinofrourous na apantisoun se logika erotimata..

    den vlepeis oti kanoun damage control sta themata tou politi,anoigontas sinthimatika polla kai diaforetika themata, gia na apoprosanatolisoun apo tin ousia tou ekastote topic tou politi ?
    enoxlei oti akougete kai mia apopsi pou den einai simvati me ta thelo orismenon kiklon..ton idion kiklon pou theloun gia vitrina exousias enan prothipourgo pou eite einai periorismenis efiias opos lene merikoi eite exipna "adiaforei" gia ola perimenontas aplos na ginei prothipourgos san na tou ofeilei kati i istoria, mias kai prepei na peisei oti einai akindinos ara marioneta(mia fora lektika sikose kefali logo venizelou,alla meta orismena geymata ola meli gala)..

    alloste gia tous piso apo tin kourtina, i simerini vitrina den einai "isixi"(kirios sta exoterika themata) kai polles fores tous ekane tin zoi diskoli(px vasikos metoxos pou anagkase orismenous na dosoun poli xrima se kapoious meso lobbing) kai xalase tin soupa kai se aytous pou eixan mathei na trone ta polla kai se aytous pou ton ipostirizan gia na fane stin thesi ton allon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Mάρκο οι ίδιοι το λένε οτι φταίνε απο μόνοι τους γιατί ψήφισαν Νέα Δημοκρατία το 2007 επειδή δέν γνώριζαν οτι θα τους κοροιδέψει και θα τους ζητήσει πίσω τα τριχίλιαρα.
    Τους έχω ακούσει κάμποσες φορές να το λένε απο τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητε politis.gr...διαβασα το :Αρθρο-παρεμβαση του Γ. Παπανδρέου...πολλα με εξωργισαν,αλλα με προβληματισαν γεννωντας μου αποριες,ακομη μερικα με εκαναν να αισθανωμαι U.F.O το λιγοτερο...
    Παρακαλω εαν και εφοσον γινετε να ριξετε λιγο "φως" στα γραφομενα-εξαγγελιες του..¨{ολοκληρο σεντονι ειναι}..καπου αναρωτιεμαι ,δεν ξερω να διαβαζω Ελληνικα εγω; η εκεινος;

    Καλο βραδυ σε ολους σας!
    Αφροδιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή