Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Τα 'μαθες τα νέα πατέρα;


Θα 'μαθες, πατέρα, ότι πετάχτηκα μέχρι την Πάτμο. Εκεί που έχει πάρει η οικογένεια μια βίλα. Δεν πήγα, βέβαια, τυχαία... Ήταν ο Νεγκρεπόντε, ο αδελφός του άλλοτε αρχηγού της CIA. Ασχολείται, όπως θα ξέρεις, με την πληροφορική.
Του έκανα λοιπόν μια πρόταση, όταν με το καλό γίνω πρωθυπουργός να αναλάβει υπουργός Καινοτομίας -και μη γελάς- αλλά δεν βλέπω να δέχεται.
Εγώ πάντως θα επιμείνω. Θα φέρω τα πάνω κάτω... Πού να 'ξεραν, και ιδιαίτερα ο Βενιζέλος, τι τους ετοιμάζω...

- Γιώργο, έχετε χάσει την μπάλα; Δεν έχετε επαφή με την αγορά; Είναι δυνατόν να λέτε «όχι» σε ενισχύσεις με τη μορφή δανείων από τις τράπεζες δύο ΔΙΣ ευρώ σε επιχειρήσεις, γιατί, λέει, δεν έχουν… επιχειρηματικό σχέδιο;
Αντί να πείτε είναι λίγα, δώστε περισσότερα για να κρατηθούν ανοικτές και να μην έχουμε λουκέτα και απολύσεις; Δηλαδή ποια είναι η γραμμή; Να στεγνώσει η αγορά;

- Δεν φαντάζομαι, Γιώργο μου, να ξέχασες να στείλεις λουλούδια στον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» Αθαν. Έλις, για το υμνητικό άρθρο που έγραψε για σένα. Ούτε η... «Εξόρμηση» (την θυμάται κανείς;) δεν θα έγραφε τέτοιους επαίνους.
Όπως ότι «είσαι ένας πολιτικός που κινείσαι με άνεση στο εξωτερικό, διατηρείς προσβάσεις και είσαι αποδεκτός ως αξιόπιστος συνομιλητής, στοιχεία χρήσιμα για τη χώρα, ιδιαίτερα στην περίπτωση που εκλεγείς πρωθυπουργός».
Όλοι ψάχνονται, τι να σήμαινε το... «“ΟΚ” προχώρα». Αποκλείεται να μην το 'ξερε..... ο Αλαφούζος!

- Τι μου 'λεγαν οι φίλοι μου οι Παλαιστίνιοι και δεν μπορώ να το πιστέψω. Πήγες στο συνέδριο της Φατάχ και δεν είπες λέξη κατά του Ισραήλ και των βομβαρδισμών της Γάζας, που σκότωσαν παιδιά και σώριασαν ερείπια; Να είναι αλήθεια Γιώργο; Καλά, με ποιους είμαστε;

- Χωρίς τον Άλεξ τον Ρόντο δεν κάνεις Γιώργο. Τον είχες, όπως έμαθα, πάλι -έστω και... κρυμμένο- στη Σκιάθο, εκεί στο Συνέδριο των Σοσιαλιστών. Ε, Σοσιαλιστής και το αμερικανάκι ο Άλεξ, δεν πάει πολύ ρε παιδί μου;
Δεν φαντάζομαι να ετοιμάζει και εδώ καμιά ....α λα Γεωργία κίνηση και σε πάρει στον λαιμό του, όπως πήρε και τον Σαακασβίλι και την πλήρωσαν ....οι Γεωργιανοί...
Κάνει εντύπωση πάντως που το ΠΑΣΟΚ, παιδί μου, ως οργανωτής δεν ανακοίνωσε ότι παραβρέθηκε και το ....μάτι των Αμερικανών στο συνέδριο. Ποιος ο λόγος;

- Τι είναι αυτά που μαθαίνω Γιώργο μου; Ότι «υπάρχει μουρμούρα από αρκετά στελέχη που νιώθουν ότι δεν τους επιτρέπεται να εκφραστούν ελεύθερα και θέτουν ζήτημα ....εσωκομματικής δημοκρατίας»;
Και μάλιστα ότι αυτό το είπε δημόσια η Διαμαντοπούλου; Και για να φθάσουν στο σημείο να το βγάλουν έξω, τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. Τράβηξε κανένα αυτί στους αυλικούς σου, πριν πάθεις καμιά ζημιά παιδί μου... γιατί όλο και κάποιοι θα πουν, ......αυτήν την ελευθερία υπόσχεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;


ΥΓ. (Από το.... υπερπέραν) - Έχεις κανέναν σύμβουλο γύρω σου παιδί μου, που ασχολείται με την ανακύκλωση και έχει και εταιρεία που ανακατεύεται στα… σκουπίδια και φιλοδοξεί, όταν γίνει το ΠαΣοΚ κυβέρνηση, να αναλάβει τον τομέα αυτόν; Για ψάξε, γιατί ....πολλά κυκλοφορούν…
«toparon»

30 σχόλια:

  1. Πρίν αναρτήσετε τις κατά φαντασίαν στοιχομυθίες των Παπανδρέου,
    καλό θα ήταν να μας εξηγήσετε, τι σημαίνει΄΄ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ΄΄, που είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Μανώλης.
    Αφήστε τα φανταστικά και ασχοληθείτε με τα πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για προσέξτε αυτό με το ...Ράντος και στην στιχομυθία, όπου ...Γεωργιανοί βάλτε Έλληνες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάζω αυτές τις στιχομυθίες φίλε μου γιατί εάν βάλω τις άλλες ...., ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ,(ξέρεις αυτές μεταξύ μαμάς και υιού, ) θα με τρέχουν στα δικαστήρια όπως την Λιάνα Κανέλλη!

    Όχι γιατί δεν είναι πραγματικές, αλλά ....για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων!

    Και αυτές, οι πραγματικές, λένε όλη ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αλλά από μυαλό εμείς οι Έλληνες, ...νάδα!!!!!
    Φιλικά και καλό μπάνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά πολίτη έχεις μεγάλη πλάκα. Και που τις ξέρεις τις στιχομυθίες; Είσουν εκεί ή από υποκλοπές; Αλλά καλό θα ήταν να αφήσεις τις δικαιολογίες και να μας πεις την άποψή σου για τον νόμο του Δένδια για τα ελεύθερα blogs γιατί είσαι ο μόνος μέσα στη blogosfera που το αποφεύγει επισταμένως. Αλλά και πάλι αν δεν έχεις τα κότσια πές μας κάτι για το μεγάλο θέμα της επικαιρότητας που είναι η Συνέντευξη Μανώλη στο Θέμα. Μούγκα στη στρούγκα; Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου για αυτό που λες για το μυαλό των Ελλήνων αφού δυό φορές ψηφίσαμε για κυβέρνηση μια συμμορία ληστών που έχει καταφάει τον τόπο και έναν ανίκανο ανεύθυνο για πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ο Παπανδρέου είναι ικανός και υπεύθυνος;
    Και οι δυο άχρηστοι είναι.

    Χάθηκε να γίνουν αρχηγοί κομμάτων σοβαροί άνθρωποι, όπως ο Παυλόπουλος και ο Α. Παπαδόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άχρηστος δεν είναι κανένας.
    Πολιτικά υπεύθυνος είναι τελικά ο ΓΑΠ?
    Σχέδιο για τον τόπο έχει?
    Εγώ τον βλέπω όλο διακοπές να κάνει, σε πολλά μέρη της χώρας, ΕΝ ΜΕΣΩ οικονομικής κρίσης.
    Αυτό είναι παράδειγμα υπεύθυνου πολιτικού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε παράγραφος και μαχαιριά στον Παπανδρέου.
    Δεν διαβάζει τα blogs; Δε μας λέει πως είναι gatzetάκιας; Και εάν τα διαβάζει δεν βλέπει τα λάθη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.56
    Το είπε ο γεννάρχης ,αλλά δεν το καταλάβατε.
    ''των οικειών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδωμεν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΛΟΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ , ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΠΠΑ).
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ (ΞΑΝΑ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι σημαίνει δεξιά?????
    Για να κατανοήσει κανείς «τι σημαίνει δεξιά» που μας εξουσίασε παλαιότερα και νεοδεξιά που μας εξουσιάζει τώρα, θα πρέπει να έχει υπόψη του μερικά «ψήγματα ιστορίας» ιδιαίτερα για την 21η Απριλίου 1967.
    Έχοντας υπόψη αυτά, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς την σκοπιμότητα του υποβολιμαίου άρθρου: Τα 'μαθες τα νέα πατέρα;
    Να μη ξεχνάτε λοιπόν ότι:
    1. Ένας – ένας οι επίορκοι χουντικοί αξιωματικοί πριν την 21/4/67, ήτανε στρατολογημένα «πρακτοράκια» της CIA και διαπνέονταν από φιλοβασιλικά και φιλοκαραμανλικά αισθήματα
    2. Μετά την κήρυξη της δικτατορίας, οι επίορκοι και υποτελείς στον ξένο παράγοντα αξιωματικοί, επικράτησαν εύκολα γιατί όλος ο κρατικός και στρατιωτικο – αστυνομικός μηχανισμός, ήτανε διαβρωμένος από το βαθύ κράτος και παρακράτος της εμφιλιοπολεμικής δεξιάς και των Αμερικανών πρακτόρων της C.I.A
    3. Εκείνη την περίοδο ο (θείος) Καραμανλής (ποιών την νήσσα) από το Παρίσι που βρισκόταν δεν έκανε ούτε μία δήλωση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ενάντια στην στρατιωτική χούντα!!!
    4. Ο Κωνσταντίνος Γλίσμπουργκ έκανε εκείνο το βλακώδες αντιπραξικόπημα στις 13 Δεκεμβρίου 1967 και εξευτελίστηκε κατά την χούντα «από χωρίο εις χωρίο κρυπτόμενος». Το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου 1967 κατέληξε σένα φτηνό ξενοδοχείο στη Ρώμη οικογενειακώς (ώσπου να τύχει μετέπειτα των μεγάλων περιποιήσεων από γαλαζοαίματους αδελφούς του στο Λονδίνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΏΣΑΝ ΔΙΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέμε λέμε για τον βλάκα τον Γιωργάκη αλλά το Σύστημα ΠΑΣΟΚ από ότι φαίνεται έχει φτάσει μέχρι την εισαγγελεία του Μονάχου και έχει επηρεάσει την εισαγγελέα που έχει αναλάβει τη Σιμενς. Μόνο έτσι εξηγείται η αναφορά της για δωροδοκίες πολιτικών στην Ελλάδα και μετά το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολίτη,
    το ύφος στο σημερινό άρθρο από το Παρόν και η απάντηση σου στις 8:56 επιβεβαιώνουν ότι εκπρόσωποι του αυριανισμού υπάρχουν και το 2009, μόνο που φαινομενικά έχουν αλλάξει στρατόπεδο.
    Τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σχολής: φανταστικά σενάρια, ψίθηροι, λασπολογία. Προσπάθεια μείωσης του αντιπάλου επί προσωπικού.

    Επιλέγεις λοιπόν να σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι απομονωμένοι διάλογοι της Μαργαρίτας με τον Γιώργο (σύμφωνα με την παλιά καλή φίλη της Μιμάρας, Λιάνα) από ότι ο εξευτελισμός του συνταγματικου Θεσμού της Βουλής από την κυβέρνηση κατά Μανώλη.
    Από έναν ευαγγελιστή του πολιτικού πολιτισμού θα περίμενα πως η ανάδειξη των προσωπικών δεδομένων των πολιτικών σε μείζωνα δεν τον βρίσκει σύμφωνο... Γιατί αν ναι τότε και οι σεξουαλικές προτιμήσεις των πολιτικών αρχηγών αποτελούν θέμα συζήτησης. Ειδικά αν επηρεάζουν την επιλογή προσώπων στο περιβάλλον τους. Καλό όμως είναι αυτά τα θέματα να μην πολιτικοποιούνται αν δεν αποδεικνύεται η σχέση του προσωπικού με την πολιτική.
    Όχι γιατί τα θέματα δεν είναι πραγματικά, αλλά ....για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων! Δε συμφωνείς;

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό που διαπιστώνω μετά λύπης μου είναι ότι η ανευθυνότητα και η πολιτική μικροκομματική θολούρα , έχει πάρει μορφή πανδημίας στην χώρα μας.

    Στο ανωτέρω άρθρο κάθε παράγραφος ενός φανταστικού διαλόγου, εμπεριέχει και μια ξεχωριστή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    1.Νεγρεπόντε!!!!!( Για όσους και όσες γνωρίζουν και δεν κοιμούνται).
    2."Όχι σε όλα", ακόμα και στα πολύ θετικά για τον λαό!
    3."ΟΚ! Προχώρα" -Αθ.Έλις (όλοι και όλες ξέρουμε ότι είναι ...η συνέχεια του Αλέξη Παπαχελά,για την φωνή από την Ουάσιγκτον ), -Αλαφούζος!
    4.Μούγκα για το Ισραήλ ! Εύγλωττο το " Με ποιους είμαστε?"
    5.Από τις πιο σημαντικές παραγράφους. Ράντος- Δεν φαντάζομαι να σχεδιάζει καμιά ...κίνηση αλά Σαακασβίλι, που τελικά την πλήρωσαν οι ...ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ...( Όποιος και όποια έχει μυαλό ας σκεφτεί ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Γιατί μετά θα είναι πολύ αργά και...οδυνηρά).
    6.Η εσωκομματική δημοκρατία και η τυχών ύπαρξη ή όχι εσωκομματικής πολυφωνίας, αποδεικνύει την ΣΤΑΘΜΗ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Σε όσο πιο χαμηλό επίπεδο αναγκάζει κάποιος να βρίσκεται αυτή η εσωκομματική δημοκρατική στάθμη, τόσο περισσότερο ΔΕΝ πιστεύει στην Δημοκρατία.
    Αυτή την στάθμη Δημοκρατίας των Πολιτών θα επιτρέψει και εάν γίνει Πρωθυπουργός? Δηλαδή την "δημοκρατία της μούγκας"!

    Βλέπουμε λοιπόν με πόσα (συγχρόνως) πολύ σοβαρά θέματα ασχολείται το άρθρο.
    Θέματα που θα μπορούσαν να συζητηθούν σοβαρά , με υπευθυνότητα, γιατί αφορούν ΕΜΑΣ και όχι ...τους Γεωργιανούς!
    Ας ελπίσουμε όλοι και όλες να μην έχουμε την τύχη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκέτη απελπισία. Αν έχουμε φτάσει σε κατάσταση να αναδημοσιεύουμε άρθρα του Μάκη τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για το κόμα και τη κυβέρνηση. Όσο για τη εσωκοματική στάθμη δημοκρατίας και τη πίστη στη δημοκρατία πιστεύω ότι ερμηνεύει τον Μανώλη που δηλώνει ότι τους υποχρέωσαν να ψηφίσουν. Αν αυτό δεν είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά και "Δημοκρατία της ΜΟΥΓΚΑΣ" τότε αναρωτιέμαι τι είναι. Για το λόγο λοιπόν αυτό θα παρακαλούσα να μην μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα τα δελτία λένε οτι ο κύριος πρωθυπουργός ο μέγιστος ηγέτης Κώστας Καραμανλής περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τις πρώτες δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου για να αποφασίσει άν θα πάει σε προωρες εκλογές ή όχι.
    Ρέ δημοσκόποι βγάλτε την Νέα Δημοκρατία 5 μονάδες μπροστά μπάς και γίνουν εκλογές να γλυτώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ καλά όσα γράφετε στο άρθρο σας. Να συμφωνήσω μαζί σας. Εκείνο που κοιτάζει όμως πρώτα ο καθένας σήμερα είναι η τσέπη του.
    Εγώ που είμαι ΔΥ βλέπω κάθε χρόνο τα εισοδήματά μου να μειώνονται αντίθετα με τη φορολογία που αυξάνεται. Είναι λογικό να ξαναψηφίσω αυτούς που υποβιβάζουν το επίπεδο της ζωής μου ή να ψάξω μια άλλη λύση; Εδώ παίζεται το παιχνίδι της πλειοψηφίας στις εκλογές. Ποιος θα δώσει λύσεις στην καθημερινότητα.
    Για μένα όπως και για τους περισσότερους τα άρθρα αυτά είναι καλά να τα διαβάζεις με το φραπέ στο χέρι και το κλιματιστικό ανοικτό το καλοκαίρι. Στην αγορά τα ξεχνάς. Λογαριάζεις και σκέπτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ Ο F5 PILOT ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΡΩΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΤΕ? ΜΕΤΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @8:59
    Θα ρωτήσω αν ρωτήσεις και εσύ στη Ρηγίλλης που συχνάζεις αν είναι αλήθεια αυτά που έχει καταθέσει ο Χριστοφοράκος για μετά το 2004 και γιατί η δικαστική έρευνα στην Ελλάδα σταματά το 2003; Επίσης αν ρωτήσεις για το Βατοπέδι και για τις καταγγελίες του Μανώλη ότι εκβιάστηκαν και πιέστηκαν οι βυλευτές της ΝΔ να αθωώσουν ένοχους βουλευτές; Εγώ θα ρωτήσω εσύ θα ρωτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάθαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι η εισαγγελέας του Μονάχου που χειρίζεται την υπόθεση για τα μαύρα ταμεία της Siemens, αποφάσισε να ζητήσει την έκδοση εντάλματος επιβολής ποινής στον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο για δωροδοκία ελληνικών κομμάτων την περίοδο 2004-2007.

    Αναρωτιόμαστε ποια είναι τα κίνητρα της συγκεκριμένης Εισαγγελέως...Ποιους, ποια διεθνή πλεκτάνη εναντίον της λαοπρόβλητης κυβέρνησης Καραμανλή, εξυπηρετεί; Πόσο ...ΠΑΣΟΚ είναι; Δεν γνωρίζει την κατηγορηματική δήλωση του κ. Καραμανλή ότι «η υπόθεση SIEMENS δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ.»; Πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι πολιτικά κόμματα δωροδοκήθηκαν και μετά το 2004;

    Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Το πιο θλιβερό είναι ότι η γερμανική δικαιοσύνη ήδη μελετά την πορεία των μαύρων ταμείων της SIEMENS στην Ελλάδα και μετά το 2004. Η ελληνική δικαιοσύνη, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Χριστοφοράκος δεν έχει τίποτα για τη ΝΔ.
    Θα τα είχε πει ήδη.
    ΞΥΠΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παίζει τα ρέστα του το σύστημα Μαξίμου και έχει αποφασίσει νε χτυπήσει με κάθε μέσο τον Γιώργο Παπανδρέου. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος τους έχει πάρει φαλάγγι και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.
    Είναι ο ίδιος Γιώργος που ειρωνευόντουσαν διαρκώς εφημερίδες όπως το "ΒΗΜΑ", το οποίο πλήρωσε ακριβά τις επιλογές του, αλλά και διάφορα άλλα παρακρατικά έντυπα που "κοσμούν" την Ελληνική δημοσιογραφία.
    Τελευταία το σύστημα Μαξίμου, ανακάλυψε και τη λάσπη μέσω διαδικτύου και φροντίζει να την διοχετεύει πλουσιοπάροχα. Φυσικά για μια ακόμη φορά βγαίνουν εκτεθειμένα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια-ακόμη και τα καμουφλαρισμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γιώργος αναιρείται από μόνος του.Δεν μπορεί.Μην κρυβόμαστε.Και στο Πασοκ τα ίδια λένε.
    Το Μαξίμου θα μιλήσει.Αναμένατε στο ακουστικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το σίγουρο είναι πως οι δεξιοί σέβονται και τιμούν την ιστορία τους....

    Πλέον είναι και επίσημο!Η ελληνική οικονομία εισέρχεται σε φάση ύφεσης.Ήδη βαδίζουμε με αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης.Οι Έλληνες μπορουν επιτέλους να δουν ξανά το ΑΕΠ της χώρας τους να συρικνώνεται ξανά.
    Η Κομισιόν προβλέπει συρίκνωση της οικονομίας κατα 0,9%, ο ΟΟΣΑ κατά 1,25% και το ΔΝΤ 1,7%! Άντε και εις ανώτερα!Μ'αυτή την κυβέρνηση μπορούμε!
    Και για να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν,μήπως ξέρει κανείς πότε η ελληνική οικονομία παρουσίασε ύφεση για τελευταία φορα?Ναι!Σωστά θυμάστε!Ήταν το σωτήριον έτος 1993!Μήπως τώρα θυμάστε και ποιος κυβερνούσε τότε?Σωστά και πάλι! Η σημερινή κυβέρνηση!
    Σύμπτωση? Μάλλον όχι.
    Το συμπέρασμα: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ μήπως προλάβουμε τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενας φιλος μου ειχε πει:

    Δηλαδη για να φυγουν το ΠΑΣΟΚ απο την εξουσία πρεπει να χυθεί αίμα!!!

    Τώρα που υπαρχει μια λεπτη πιθανοτητα να ανεβουν οι πολιτικόι απατεωνες δηθεν Σοσιαλιστές τι πρεπει να γίνει. Εμφύλιος.

    Και όσο για την δεξια αυτη που δεν εχουν διαβασει καλα την ιστορία η δεν θέλουν να την διαβαζουν σωστα ας μην αφήνουν σχόλια.

    Αλλαξαν οι καιροι παιδιά και οταν ανεβετε με το καλο αν ανεβετε δηλαδη θα δειξετε ποιοι ειστε.

    θα κλεισετε όλα τα μπλογκς και θα αρπαξετετ και τα αλλα λεφτα απο τα ταμεια. Μαζευει η νεα δημοκρατία για να φάτε ψευτοαριστεροι.

    ΤΟ ποθεν εσχες κυριοι θελω να δω και κυριως το Ποθεν μηπως απο τα κρατικά ταμεία. Για τα ομολογα βοηζε ο τόπος και ΤΕΛΙΚΑ τα ΛΕΦΤΑ γυρίσανε Οι αλητεια ομως των δημοσιογραφων το κουκουλωσε.
    Βρηκατε τον ζαχοπουλο μετα και αλαλάζατε θαρεις και οι Πασοκο υπουροί σας πηδουσαν απο καμαρα σε καμαρα ουτε ειχαν γκόμενες.

    Μετα ήρθε το Βατοπέδι και η συμμορία σας αρχισε την καντάδα. Ενα χρονο μετα αλητες η Μονη Βατοπεδίου δικαιώθηκε και ΟΛΗ η ΙΣΤΟΡΙΑ εγινε για ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Εκκλησίας. μηπως ειναι ψέματα.

    Μιλατε για ανεχεια και οικονομικη κρισ που προκαλει η ΝΔ και δεν τρεπεστε να μιλατε και για δανεια εσεις που με τον "δοκτωρ ζιβαγκο δωρακια στον ευατο μου κάνω" ειχατε ξεχυλώσει την πιστολιπτική ικανοττητα της χώρας για κλέψετε και να δίνετε συνταξεις στους κωλόγερους. Η νεολαια δεν ξερει και επείδη η αλητεία των δημοσιογράφων σας καλύπτει.

    Αλλα χαλαλι σας ανεβειτε στη εξουσια και καταστρεψτε την χώρα τοτε θα σας τιμωρησει ο ιδιος ο λαος και η τιμωρια θα ειναι σαν την εκδικηση - γλυκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσύ και ο φίλος σου, dexter καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε. Κακό στην πατρίδα σας κάνετε όταν θεωρείτε αναγκαίο να χυθεί αίμα και ετοιμάζεστε για εμφύλιο. Λυπάμαι γιατί σε κανένα άλλο χρωματισμένο "πασοκικό" ή "νεοδημοκρατικό" μπλογκ δεν έχει τύχει να διαβάσω σχόλιο που να υπαινίσσεται βία με αφορμή την πολιτική.
    Άλλο οι αντεγκλήσεις των προηγουμένων με τα όποια επιχειρήματα εκατέρωθεν και άλλο το αίμα και η βία.

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @dexter
    Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα. Πρακτικές και λογικές σαν τις δικές σου έχουν οδηγήσει εδώ και έξι χρόνια την Ελλάδα και τον λαό της στην εξαθλίωση. Αλλά ευτυχώς έχετε φτάσει στο τέλος, σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες και αν δεν το έχεις καταλάβει φεύγετε έτσι για να ανασάνει λίγο ο τόπος που τον έχετε ρημάξει και καταφάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @dexter λές
    Μετα ήρθε το Βατοπέδι και η συμμορία σας αρχισε την καντάδα. Ενα χρονο μετα αλητες η Μονη Βατοπεδίου δικαιώθηκε και ΟΛΗ η ΙΣΤΟΡΙΑ εγινε για ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Εκκλησίας. μηπως ειναι ψέματα.

    Είσαι ένας κοινός συκοφάντης αυτό που δικαιώθηκε ήταν η κυριότητα της λίμνης απο την μονή Βατοπεδίου, δηλαδή το συγκεκριμένο δικαστήριο επιβεβαίωσε οτι η λίμνη ήταν περιουσία της μονής. Δέν δικαιώθηκε κανένας πολιτικός, κανένας Ρουσσόπουλος, Βουλγαράκης, Δούκας, Μπασιάκος, Κοντός που αντάλλαξαν τις τεράστιες περιουσίες των Ολυμπιακών ακινήτων με το νεράκι της λίμνης σάν να ανταλλάσουμε δηλαδή μιά δραχμή με ένα πεντοχίλιαρο. Απόδειξη σε αυτό είναι οτι όλοι αυτοί οι πολιτικοί σιωπήσανε κανένας δέν τόλμησε να μιλήσει για δικαίωση τους αυτό το γράφεις εσύ για πρώτη φορά τώρα.
    Στα υπόλοιπα τερατουργήματα που γράφεις δέν έχω να προσθέσω τίποτα το ύφος σου και μόνο εκδηλώνει την απόγνωση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Νίκος
    Διαγράφεται η μεγαλύτερη μεταπολιτευτική συγκάλυψη:
    "Μας φεύγει¨" ο Χριστοφοράκος στη Γερμανία όπου καταδικάζεται "μόνο" γιά την περίοδο 2004-2007 ούτως ώστε να μην μπορεί να δικαστεί στην Ελλάδα γιά αυτή την περίοδο!!!
    Τα λεφτά (και πριν το 2004) ήταν δικά σας και δικά μας. Απαιτείστε δικαιοσύνη γιά όλους μας.
    Να αλλάξουν τα κόμματα τώρα. Χρησιμοποιούν το φανατισμό μας γιά πάρτη τους και εμείς χαιρόμαστε όταν μας δίνουν ένα μεροκάματο.

    ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η σύνδεση των ταμιακών μηχανών με το υπουργείο οικονομικών είναι ένα ακόμα ημίμετρο. όντος, ο μόνος τρόπος για να μειώσει και να εξαλείψει την φοροδιαφυγή το κράτος είναι η τεχνολογία. τεχνολογικά η Ελλάδα είναι 100 χρόνια πίσω.
    Ολες οι επιχρίσεις από την ποιο μικρή ως την μεγαλύτερη να προμηθευτούν ένα μηχάνημα που θα είναι συνδεδεμένων με το υπουργείο οικονομικών. όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν μια κάρτα που θα είναι συνδεδεμένη με το υπουργείο οικονομικών και με ένα λογαριασμό κατάθεσής του κατόχου. αυτόματα το υπουργείο ελέγχει έμπορο και πελάτη το σύστημα αυτό το έχει η Ολλανδία και έχει μηδέν φοροδιαφυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή