Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Όταν η Ανευθυνότητα «παντρεύεται» με την Προκλητικότητα


Είναι πραγματικά εξοργιστικό εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης στην μεταπολεμική περίοδο, να επικρατεί ο άκρατος «ωχαδερφισμός» και ο πολιτικός αριβισμός.
Όταν εκατομμύρια πολίτες αυτής της χώρας υπομένουν κάτω από τον ζυγό της οικονομικής κρίσης, όταν ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί παραμένουν στις θέσεις τους στερώντας από τους εαυτούς τους το δικαίωμα των διακοπών, είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να συμπεριφέρεται με τέτοια ανευθυνότητα και αβδηριτισμό.

Ο κ.Γ. Παπανδρέου με την στάση του αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ένα πολιτικό κατασκεύασμα των ΜΜΕ, που καμιά σχέση δεν έχει με τους όρους και τις έννοιες που οφείλει να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει (?) να κυβερνήσει την Ελλάδα. Δηλαδή τις έννοιες Ευφυΐα, Αντίληψη, Υπευθυνότητα,Εργατικότητα.

Μέχρις στιγμής , πέραν των συνεχών αρνήσεων άσκησης σοβαρής πολιτικής( το γνωστό «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ»), ο κ. Παπανδρέου μας απασχολεί:α) με το ατύχημά του με το ποδήλατο, όταν εν κινήσει θέλησε να...βάλει το χέρι του στην αλυσίδα ( ευφυΐα..),
β) με το ...ατύχημα με το κανό του, όταν υπερεκτίμησε τις σωματικές και αντιληπτικές ικανότητες του και ...παρασύρθηκε στα ανοικτά ( αντίληψη...),
γ) όταν προφασιζόμενος τον ασθενή δεν παρουσιάζεται σε επίσημες πολιτικές διεργασίες προκειμένου την ίδια ώρα να ...ασκηθεί στο γυμναστήριο (υπευθυνότητα...) και δ) όταν μέσα στην πρωτόγνωρη, δραματική και βαθιά οικονομική κρίση προτιμά τις διακοπές , τα μπάνια του και το μαύρισμα του (εργατικότητα.....).

Εάν με τέτοιες συμπεριφορές νοιώθει ότι είναι ικανός να κυβερνήσει την χώρα μας, σίγουρα πρόκειται περί εγκληματικής ψευδαίσθησης.
Ο ελληνικός λαός σε μια περίοδο καθοριστικής σημασίας, όπου οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν τίποτα άλλο πέραν από σταθερότητα, αλλά και δύναμη φυγής προς τα εμπρός, ΑΠΑΙΤΕΙ σύνεση,εργατικότητα, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. ΑΠΑΙΤΕΙ πολιτικές και πολιτικούς ευθύνης, που να επιβεβαιώνονται στην πράξη.

Ένας πολιτικός ευθύνης δεν έχει διλήμματα ανάμεσα...στην υπευθυνότητα και την ανευθυνότητα,... τις δύσκολες αποφάσεις και τον εύκολο λαϊκισμό,...την εργατικότητα και την φυγοπονία.

Ένας πολιτικός ευθύνης αυτό το δύσκολο καλοκαίρι για όλους μας, όπου το διακύβευμα ακροβατεί μεταξύ του περιορισμού των συνεπειών της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και των λύσεων μεγάλων εθνικών ζητημάτων, αν μη τι άλλο παρευρίσκεται στις πολιτικές επάλξεις και όχι στις.... ξαπλώστρες στα διάφορα τουριστικά θέρετρα.

67 σχόλια:

  1. Ξέχασες τον σκύλο στη Ρόδο!!!! Έλεος Φαρισαίοι Υποκριτές Λαικιστές Δημαγωγοί. Και η παραπληροφόρηση έχει και αυτή τα όριά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που είναι η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης politi. Ποιό κανάλι έχει δείξει τα 2.500 μικρά και μεγάλα έργα που γίνονατι σε όλη την Ελλάδα , ποιό κανάλι έχει αναδείξει το πρόγραμμα Θησέας,το ΕΣΠΑ,τα έργα που γίνονατι στην επαρχία, στη νησιωτική Ελλάδα, το φράγμα στη Νάξο,το δρόμο Σαγιάδας αγίων Σαράντα , τα έργα που ενώνουν την Ήπειρο με την Βόρειο Ήπειρο ,το δρόμο Ιωαννίνων-Καστοριάς μέσω Πίνδου.
    Τους αρχαιολογικούς χώρους που λέγαμε προχθές.
    Το 60% της Εγνατίας Οδού που έφτιαξε η ΝΔ?
    Το έργο που έγινε αυτά τα 5 χρόνια. Αυτό που δεν έγινε το βλέπουμε καθημερινά.
    Ποιά κανάλια είναι αυτά που θα στηρίξουν τη ΝΔ αν θα γίνει αντιπολίτευση. Ποιά θα είναι η ναυαρχίδα των εφημερίδων? Η καθημερινή του Παπαχελά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ F5pilot το θυμήθηκες βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @9:32
    Αυτή την αλητεία του εσχίστου είδους θα πρέπει να την θυμόμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολίτη το γνωρίζουμε οτι ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί παραμένουν στις θέσεις τους στερώντας από τους εαυτούς τους το δικαίωμα των διακοπών. Πού θα βρούν καλύτερη ευκαιρία τώρα που όλοι οι υπόλοιποι είναι σε διακοπές ακόμα και οι δημοσιογράφοι να διαλύσουν τον κόσμο στους φόρους χωρίς να συναντήσουν αντίσταση απο κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @politis
    ...όταν ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί παραμένουν στις θέσεις τους...

    Και πως παραμένουν στις θέσεις τους...Αν μπορούσαν να κάνουν και κάτι κιόλας καλά θα ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Piloto kai anwnymo 5,55

    Τόσα ξέρετε τόσα λέτε.

    Εν μέσω οικονομικής κρίσης ο ΓΑΠ βρίσκεται από θέρετρο σε θέρετρο.ΠΑΡΑΠΑΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω,πω καζούρα στην Ιπποκράτους που έχει να πέσει και σήμερα.Ο τύπος(Παπανδρέου) δεν κάνει, δεν το καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απάντησή του στον Καναδά το '99 , που ήταν Υπ. Εξωτερικών ξεχνιέται;
    Να την θυμήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. “ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας. “

    Μερικά ….στρέμματα γης…. λιγότερα , για να κοιμάται ήσυχος…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Εν μέσω οικονομικής κρίσης ο ΓΑΠ βρίσκεται από θέρετρο σε θέρετρο.ΠΑΡΑΠΑΕΙ!!!

    Kαι ο Καραμανλής τί κάνει απο νησί σε νησί γυρίζει με την Νατάσσα και τα δίδυμα, ετοιμάζεται να πάει στην Τήνο για το γνωστό ετήσιο τάμα του. Τέτοιοι σάν και αυτόν είναι οι φανατικοί χριστιανοί πλεονέκτες άρπαγες και αλαζόνες? Γι'αυτό οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εεεε...πώς ρε politi, πήγε προχθές στη Χαμάς..λίγο το έχεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στηρίζουν και οι Εβραίοι τη Χαμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να θυμίσω τα λόγια του Βαγγέλη του Βενιζέλου "Η πολιτική ευθύνη δεν είναι κάτι αόριστο, μια υπεκφυγή σε σχέση με άλλες μορφές –νομική- ευθύνης, η πολιτική ευθύνη είναι κάτι πολύ πιο απτό και συγκροτημένο, τόσο ως διαδικασία καταλογισμού όσο και ως σύστημα συνεπειών" (Β. Βενιζέλος Τα ΝΕΑ 2004).

    Η πολιτική ευθύνη είναι συνεπώς η ίδια η ουσία της δημοκρατίας.
    Όμως έχουμε καταλάβει ότι και εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών?
    Η συνείδηση ευθύνης για οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα είναι θεμελιώδεις προϋπόθεση της δημοκρατίας!

    Καλό θα είναι αυτό να το θυμόμαστε και όταν ψηφίζουμε και να μην ερχόμαστε κατόπιν να κλαιγόμαστε ως ...."Αι μωραί παρθέναι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν σταματάς την κουραστική προπαγάνδα κατα του Καρατζαφέρη και στρέφεσαι κατα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ αντιπάλου,καλά τα γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δέ μάθαμε όμως,γιατί διώξανε νύχτα τον Διοικητή της Υ.Π.Α ????? ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας δέν είναι ο Καρατζαφέρης, αλλά ούτε και ο ΓΑΠ είναι ο ίδιος ο Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.47 ,έχεις δίκιο.

    Αντίστοιχα,ο πραγματικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ είναι ο ΓΑΠ...και γι'αυτό θα μείνουμε ακυβέρνητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αγαπητε πολιτη ...κανε κ λιγο κριτικη στον καραμανλη...μην τα βλεπεις ολα ασπρα....αυτος κυβερναει.... χωστα και στο πασοκ δεν λεω...αλλα φτανεις στα ορια της εμπαθειας με τον γιωργακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. bre, afiste ton gapoulini na xalarosei... zhliarides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο πανικός σας είναι τέτοιος, που σας οδηγεί σε πολύ γελοία επιχειρήματα. Εχετε πολυ πλάκα τελικά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο γιωργάκης προέρχεται από την "αρχαία σκουριά της ξενόδουλης κάστας των πολιτικών, φαμίλια Παπάντριου. Κάνει τη διαφορά σε σχέση με τους άλλους επίλεκτους της Πρεσβείας και των "νταβάδων" στο ότι είναι περισσότερο αμερικάνος παρά ρωμιός στην έκφραση, στη συμπεριφορά και στον ψυχισμό του. Απέναντί του όσοι τα κατανοούν αυτά, δηλαδή όλη η ελλάδα που 'χει λίγο μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. neotera
    Ξέρεις τι αίσχος είναι να την...φας απο έναν τέτοιον , όπως τον περιγράφεις;
    Απλά σημαίνει , ότι ο χαμένος είναι χειρότερος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @1:08 γι'αυτό έγραψα παραπάνω οτι ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας δέν είναι ο Καρατζαφέρης, αλλά ούτε και ο ΓΑΠ είναι ο ίδιος ο Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8.24
    Είπαμε να αναρτουμε με την τσίμπλα στο μάτι , αλλα όχι και να γραφουμε οτι ναναι!!
    Γράφεις :''το 60% της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που έκανε η ΝΔ.''

    Η εξέλιξη των κατασκευών στην Εγνατία έχει ως εξής:
    Μέχρι το 1997 είχαν γίνει 94 χιλιόμετρα.
    Το 2001 '' 162 ''
    Το 2002 '' '' 107 ''
    Το 2003 '' '' 79 ''
    Το 2004 107
    ---------------------------------------------
    549-67 επι Ν.Δ.[2004]
    =482.
    Δεδομένου ότι ολη η διαδρομή είναι 637 χιλιόμετρα , ΠΩΣ Η ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 60% ;

    Ενας της Εγνατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχουν πάθει αμοκ τα πράσινα ανθρωπάκια σήμερα!!!
    χαχαχαχα
    Σ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1:37
    Αν ήσουν της Εγνατίας θα γνώριζες
    1.ότι η Εγνατία
    είναι συνολικά 947 χιλιόμετρα.
    2. Ότι τα δύσκολα κομμάτια τα έφτιαξε η ΝΔ (γέφυρες, σήραγγες). Η σήραγγα Μετσόβου ήταν έτοιμη το 1979!!!!
    3.Η απόψήσ σου ταιριάζει με αυτή του ΠΑΣΟΚ. Μην πω είναι ακριβώς η ίδια.

    http://ne.pasok.gr/xalkidiki/?p=253

    Το ΥΠΕΧΩΔΕ άλλα λέει:

    το ΥΠΕΧΩΔΕ επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «το ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί ότι η Εγνατία θα τελείωνε αρχικά το 2000, μετά το 2002 και μετά το 2004. Μάλιστα, όλοι θυμούνται την υπόσχεση που είχε δώσει ο κ. Σημίτης στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997, όταν είπε ότι 'η Εγνατία Οδός μέρα με τη μέρα γίνεται πραγματικότητα και με ορίζοντα το 2000 θα έχει ολοκληρωθεί'».

    «Τελικά, στις εκλογές του 2004 παρέδωσαν κατασκευασμένα 389 χλμ. από τα 947 χλμ. της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αξόνων, που αντιστοιχεί στο 41% του έργου. Δηλαδή, επί τόσα χρόνια 'πάλευαν' και υπόσχονταν αυτό το έργο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τελικά δεν παρέδωσαν ούτε το μισό» σημειώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ.

    «Ένα μικρό μέρος του έργου το παρέδωσαν υπό κατασκευή, αλλά ένα μεγάλο μέρος του έργου το άφησαν χωρίς μελέτες. Αυτό το μεγάλο μέρος του έργου το μελετήσαμε, το δημοπρατήσαμε και το κατασκευάζουμε σήμερα» τονίζει. «Τα τελευταία 3,5 χρόνια το ΥΠΕΧΩΔΕ καταβάλει μία τιτάνια προσπάθεια στην Εγνατία, αναπτύσσοντας το μεγαλύτερο μέτωπο έργων που αναπτύχθηκε ποτέ στην Ελλάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το έργο αυτό ούτε κρύβεται ούτε μηδενίζεται ούτε μπορεί να το οικειοποιηθεί κανείς».
    947 χλμ. της Εγνατίας.



    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=812332

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 2:02
    Τα 300 επιπλέον χιλιόμετρα που λές τα είχε φτιάξει η χούντα καμιά σχέση η χούντα με την Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή απο το 2004.
    Είναι γνωστό οτι η χούντα έφτιαξε το μεγαλύτερο μέρος του οδικού συστήματος που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μόνο μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο Κωστάκης κάνει τα αντίθετα. Και στα τέσσερα που αναφέρεις ο Κωστάκης είναι πολύ χειρότερος...

    Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @202
    Ρε ανώνυμε μπας και είσαι ο Αντώναρος; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ένα είναι σίγουρο ο ελληνικός λαός γνωρίζει "ποιός έφτιαξε τι" στη χώρα πολύ καλά για αυτό και στις επερχόμενες εκλογές το φθινόπωρο θα αποδώσει τα δίκαια. Οίδωμεν τε και είδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΤΡΩΚΤΙΚΟ"??

    ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ PRESS-GR ?

    Α ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕΣ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ'ΑΠ ΤΟΝ Γ.Α.Π!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο υπεύθυνος πρωθυπουργός μας το πολύ σε ένα εξάμηνο θα συνεχίσει (επίσημα πλέον) αυτό που κάνει από την στιγμή που ενηλικιώθηκε, ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
    Ποιός ο λόγος να μην παριστάνει τον δουλευταρά για κανένα μήνα, έστω για τους πιστούς αδιάφθορους οπαδούς του. Μόνο να προσέξει από τον πολύ ίστρο μην φορέσει πάλι μπουφάν κατακαλόκαιρο όπως το 2007 για να ενισχύσει το εθναρχικό του προφίλ.
    Απ' την άλλη ο ΓΑΠ, ο πιο ηλίθιος ίσως μετανάστης στην Ελλάδα, τολμάει να κάνει διεθνή συμπόσια στη Σκιάθο, διακοπές στη Ρόδο και συναντήσεις με Παλαιστινίους Αυγουστιάτικα. Που πας ρε Γιωργάκη κάτσε εκεί Ραφήνα να παριστάνεις τον Αρχηγό στον politi.

    Αλήθεια αμερικανοφάγοι και τουρκοφάγοι εθναρχόπληκτοι, τα μάθατε τα νέα για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης;;

    ΥΓ: Χαιρετισμούς στους νέους αναγνώστες του blog απο ταϋλάνδη & ινδονησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. “ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs.”


    http://www.radiokalymnos.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.radiokalymnos.com/Ethosotires.A.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλά αυτή την φράση δέν την είπε και η Μπενάκη στην ορκομωσία του Παπούλια που την άκουγε ο προεδράρας μας απαθέστατος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όπως ομολόγησε πρόσφατα εφοπλιστής παρουσιάζοντας νεαρούς ξενικής εκπαίδευσης, με εντυπωσιακή ομοιομορφία στην ενδυμασία και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά: "Αυτοί είναι οι κλώνοι μας! Αυτοί είναι που θα πάρουν τις θέσεις μας". Καθίστε εσείς και τσακωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 2.02
    Φαίνεται΄. ότι παρά το περασμένο της ώρας, συνεχίζεις να έχεις την τσίμπλα στο μάτι, αλλά αυτή τη φορά είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.
    Η Εγνατία είναι 637 χιλιόμετρα. Ο τραχανοπλαγιάς που κάνει τον ΥΠΕΧΩΔΕ άλαξε χάραξη στην μεσογαία Ν. Καβάλας και μεγάλωσε κατα 20-25 χιλιόμετρα.

    Ο ίδιος ο κουτοπόνηρος σκατίβλαχος έκανε και άλλα κόλπα για να πείσει τους χαχόλους , ότι έκανε έργο.
    Το πιό δαπανηρό[ολο τούνελ και κοιλαδογέφυρες] καί δύσκολο κομάτι ήταν το Πολύμυλος-Βέροια.
    Τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του έργου τον τελείωσε τον Μάρτιο του 2004[δεξιός εργολάβος]
    και απέμεινε μόνο η διαγράμμιση.
    Ο εν λόγω σκατίβλαχος λοιπόν , για να φανεί ότι κάτι έκανε και αυτός το παρέδωσε ματά από 6 μήνες πάλι με φιέστα πάνω στο δρόμο, όπως έκανε και λίγο πρίν τις ευρωεκλογές[όπου αράδιασε τα ψέμματα της ζωής του].
    Μήπως τον θυμάστε όταν πήγε να εγκαινιάσει την γέφυρα[μακέτα του Λαλιώτη] ΡΙΟ- ΑΝΤΙΡΙΟ;
    Έκανε και ...χιούμορ.Είπε, οτι οι άλλοι την έκαναν,αλλά εμείς την..βάψαμε.
    Επειδή το έργο δεν το γνωρίζεις-όπως και πολλοί άλλοι- μπορείς ΤΩΡΑ να πληκτρολογήσεις www.egnatia.gr και θα δείς οτι τα 947 χιλιόμετρα της Εγνατίας που ονειρεύεσαι δεν είναι τόσα, αλλά 670.
    Στην ιστοσελίδα της Εγνατίας θα βρείς και άλλα ψέμματα του Γούλα και της παρέας του. Αυτοί τουλάχιστον είναι διορισμένοι και έτσι βγάζουν το ψωμί τους. Εσύ τι είσαι; Χαχόλος του ζήτωωω, και αραδιάζεις ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 6:40
    Στην Εγνατία ανήκουν και οι κάθετοι άξονες
    300 χιλ. 'Οπως είναι γνωστό το ΠΑΣΟΚ δεν τους είχε κάνει.
    http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=30
    Οπότε άσε τα πράσινα άλογα.
    Και ο δεξιός εργολάβος κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ο Μπόμπολας!!!
    Και οι εργαζόμενοι πιθανότατα γαλάζια παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 7.09
    Ο εργολάβος ο οποίος μου αποκάλυψε την πουστιά του Σουφλια, είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΤΙΜΠΑΝΗΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ τέως πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ βλάκα!!

    Τις κάθετες της Εγνατίας τις ...ανακάλυψαν οι δεξιοί για να φάνε φράγκα.
    Η κάθετος Σκύδρα -Βέροια εδώ και 6 χρόνια χάσκει εκεί.
    Οι... αποζημιώσεις[πάρτυ εκατομμυρίων για χωράφια της πλάκας], έχουν ξεπεράσει τον προύπολογισμό του έργου και το έργο ΄δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ.
    Ψάξε ρε χαχόλε να μάθεις τα ονόματα των αποζημιωθέντων και πότε...αγόρασαν τα χωράφια για να αποζημιωθούν αυτοί και οχι οι παλιοί ιδιοκτητες.Νομάρχες τους είχατε...
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λίγο υπερβολική η σημερινή σου ανάρτηση φίλε Πολίτη. Καλές οι ιστοριούλες με ποδήλατα,κανό ,γυμναστικές και.... σκύλους αλλά μόνο για καλοκαιρινή πλακίτσα .Δεν θα κρίνουμε τον Παπανδρέου από το αν σκοτώθηκε με το ποδήλατο του (μπορεί να συμβεί στον καθένα) Εχει κάνει κι έχει πει τόσα ο Παπανδρέου που δίνουν λαβή για πολύ πιο ουσιαστική κριτική.
    Οσο γι αυτή την ιστορία με τα «λιγότερα στρέμματα» επειδή
    1 Ενώ η δήλωση υποτίθεται έγινε το 1999 και κυκλοφόρησε πρόσφατα και
    2 Επειδή πάει «πακέτο» με
    υποτιθέμενη δήλωση Μπενάκη ενώπιον Παπούλια ότι «πρόκειται να συμβούν αλλαγές της συνοριακής γραμμής εις βάρος της Ελλάδος» (και η Μπενάκη δεν είναι ΓΑΠ)
    υποτιθέμενη δημόσια δήλωση Παπούλια ότι «θα επιτελεσθούν σημαντικές αλλαγές στο συνοριακό χάρτη σε βάρος της Ελλάδος (ούτε ο Παπούλιας είναι ΓΑΠ)
    εικάζω ότι 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν
    α) είτε πρόκειται συνολικά για μια ανοησία που διακινείται από τους γνωστούς κύκλους που θεωρούν τους εαυτούς τους πατριώτες και τους υπόλοιπους πουλητάρια και συμβιβασμένους
    β) είτε η (μη εγκαίρως επισημανθείσα) ρήση έγινε από τον ΓΑΠ (δυστυχώς από αυτόν όλα τα περιμένω και επιτέλους μια προτίμηση εξέφρασε) και εκ των υστέρων διανθίστηκε με τις υποτιθέμενες δηλώσεις Μπενάκη- Παπούλια προκειμένου να «αποδειχθεί» «η ευθύνη και η σήψη του πολιτικού κατεστημένου» συνολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ένα όνομα έχω μονάχα να σας πώ σχετικά με τους εργολαβονταβατζήδες
    ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΡΟΥΤΣΗΣ
    Ναί Κλέαρχος Ρούτσης ο γνωστός κολλητός του αδελφού Παυλίδη, ώς το 2004 το έπαιζε φανατικός ΠΑΣΟΚ και έχει κατασκευάσει τα περισσότερα Ολυμπιακά έργα.
    Μετά το 2004 Καραμανλής και ξερό ψωμί, κάτι ξέρω που σας το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλησπέρα

    ¨παιδιά..της Ελλάδος..παιδιά¨
    Που την καταβρήκατε με την Εγνατία για εξηγήστε μου
    Όταν λέτε την έκανε ο αποδώ ή ό αποκεί τι εννοείτε
    Την έκαναν από την τσέπη τους ????
    Δεν μας ενδιαφέρει ποιος την έκανε
    Μόνο ότι έγινε
    Μακάρι και εμείς οι ¨αλλοδαποί¨ στην δυτική Ελλάδα να είχαμε δρόμους και να μην σκουντουφλάμε κάθε μέρα ο ένας πάνω στον άλλον αφήνοντας καθημερινώς και μερικούς νεκρούς.
    Και ας τους έφτιαχνε και ο Απόστολος Παύλος δεν έχουμε πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @Aρης Θ
    Ξαναδιάβασε το άρθρο πιο προσεκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σιγή ασυρμάτου;
    Εγνατιολασπατζήδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην».
    Μπορεί η θλίψη σας γιά την επερχόμενη ήττα να είναι μεγάλη, αλλά γιά την παραφροσύνη να πάτε σε γιατρό.
    Ο Ελληνικός λαός είναι πολύ χαρούμενος στη σκέψη ότι σε 2 μήνες θα έχει ξεφορτωθεί τους ανεύθυνους, ανίκανους, λεηλάτες κυβερνώντες.
    Μπορεί να έκλεψαν την περιουσία της Ελλάδας και των Ελλήνων, αλλά δεν μπόρεσαν να συλήσουν την αξιοπρέπειά μας. Δεν μας αξίζουν.
    Και με τέτοιου είδους "Αυριανικές" επιθέσεις όπως του άρθρου γράφουν τον επίλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλά το ότι είναι ένα σκουπίδι ο Γιωργάκης το γνωρίζουν και τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του.Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν κάνει για τίποτα γι' αυτό τον κρύβουν επιμελώς, διαφορετικά χάνει το ΠΑΣΟΚ πολύ έδαφος. Τις λίγες φορές που πρέπει να εμφανιστεί αναγκαστικά κάνουν όλοι το σταυρό τους διότι ο άνθρωπος δεν είναι επικοινωνιακός, είναι γενικόλογος και στημένος. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ με τα όλα του!
    Τώρα όσον αφορά την Εγνατία, ρωτάω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Διασχίζει πάνω κάτω 8 νομούς; ρωτάω! αν πούμε ότι ο κάθε νομός από τη μια άκρη στην άλλη είναι 120χμ * 8 =960χμ απλά μαθηματικά ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να αντιδικούμε είναι σαφή τα πράγματα. Μην το κουράζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 7:29
    Δεν γνωρίζεις ότι οι κάθετοι δρόμοι, ενώνουν τη χώρα μας με τις διπλανές. Δε γίνονται για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Από την ανακοίνωση του troktikoQ
    "Οι συνεχείς μας αναφορές στα σκάνδαλα και την χλιδή υπουργών όπως και στην συγκάλυψη του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου και τα εικονικά τιμολόγια στην υπόθεση Κουρή, οι επιθέσεις με στοιχεία στον Μάκη Τ, το ξεγύμνωμα του υποστηριχτή της Σαηεντολογίας Κ.Γαβρά αλλά και οι θέσεις μας για την ΜΗΔΕΝΙΚΗ εξωτερική πολιτική στο Τουρκικό είναι οι λόγοι που το troktiko δεν είναι αρεστό. Χθες το πρωί μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ μας ενηνέρωσαν να μην ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα γιατί επηρεάζουμε τον κόσμο. Να αφήνουμε δηλαδή να κάνουν τσάρκα τα f-16 των Τούρκων και να μην μιλάμε."

    Συνεχίστε να τρώτε το κουτόχορτο νομίζοντας ότι προσφέρετε υπηρεσία στην πατρίδα σας.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Από το site της "Εγνατίας"

    Tαυτότητα του έργου
    ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ: Από την Ηγουμενίτσα του Νομού Θεσπρωτίας έως τους Κήπους του Νομού 'Εβρου
    ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟΥ: Μήκος 670 χλμ.

    Η βλακεία είναι ανίκητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. πρόσθεσε και τους κάθετους άξονες και είσαι ακριβώς.

    http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οσο γιά του κάθετους άξονες, πάντα σύμφωνα με το www.egnatia.gr: ΟΥΔΕΙΣ έχει ολοκληρωθεί.

    Τον μόνο κάθετο άξονα που έχει κατασκευάσει αυτή η κυβέρνηση είναι αυτός που ξεκινάει με τα δύο χέρια ενωμένα στο μέτωπο και καταλήγει χαμηλά, εκεί που μας έχει γραμμένους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://nonews-news.blogspot.com/2009/08/blog-post_8022.html

    Μπούκαραν τις απογευματινές ώρες στο σπίτι του Σβυριάδη (ιδιοκτήτη του Lindian) , για να φωτογραφίσουν το σκύλο, που υποτίθεται ότι δάγκωσε τον Παπανδρέου. Έξαλλη η σύζυγός του Μαρκέλλα, τους πέταξε έξω με τις κλωτσιές. "Δεν...

    ντρέπεστε γαϊδούρια (σωστή. Ζώα θα πήγαιναν να φωτογραφίσουν το ζωάκι) " , τους είπε.
    Δε φτάνει που η είδηση ήταν μουσαντένια και κουτσή, ήταν κουτσό και το σκυλάκι. Και άρρωστο.
    Φοβερό επίπεδο δημοσιογραφίας. Σκέτη αλητεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. "...με τους όρους και τις έννοιες που οφείλει να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει (?) να κυβερνήσει την Ελλάδα. Δηλαδή τις έννοιες Ευφυΐα, Αντίληψη, Υπευθυνότητα,Εργατικότητα."

    ιδιότητες που φαντάζομαι έχει ο Καραμανλής και η Μπακογιάννη, ο ινδός Μαγγίνας, ο οφ σορ Βουλγαράκης, ο κυριος Ρουσόπουλος, οι Βατοπεδινοί, οι Γκολφατοι στις Νιες, οι κύριοι διοικητές που πήρανε τα λεφτά απο τα ασφαλιστικά,τα ομολογα, ο χατζηγακης και οι διορισμενοι χωριανοί του κτλ. Ε, ναι έχεις δικιο τελικά. Ο Παπανδρέου δεν είναι αυτής της στόφας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. megaliellada
    120*8=960 χιλιόμετρα.Απλά μαθηματικά.

    Τι λές βρε μεγάλε!!!
    Ετσι ε;
    Ετσι βγαίνει το μήκος της Εγνατίας.Εύγε.
    Κάνγκουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν υπάρχει ουτε ενας ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ που να μην το παραδεχεται κατ'ιδιαν συζητήσεις οτι το ΠΑΙΔΙ ΕΙ ΝΑΙΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΩΝ.
    Αν δεν ηταν γιος του ΑΝΔΡΕΑ (Ο μεγαλύτερος τυχοδιώκτης δημαγωγός της συγχρονης Ελλάδας) το πολύ πολύ να ηταν υπευθυνος για την διάσωση της ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ.
    Αν δεν ηταν τα λυσσασμένα ΜΜΕ της διαπλοκής να πολεμουν την κυβερνηση θα τον ειχαν παρει με τις λεμονοκουπες στο ΠΑΣΟΚ.
    Η αποψη μου ειναι οτι οι Ελληνες δεν θα βγαλουν ποτε εναν τοσο ΒΛΑΚΑ πρωθυπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ψυχραιμία κύριοι, πρέπει να παραδεκτούμε ότι και το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει έργο και μάλιστα σημαντικό για αυτό. Τι να θυμηθώ δεν ξέρω...το χρηματιστήριο, τα ιμια, τον οτσαλαν, σημαντικά έργα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. MΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΜΕ 1000 !
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ, Κ.Λ.Π.;
    ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΙΛΕ Politi !
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @12,55
    Ξύδι!Ξύδι!
    Ψεύδεσαι γιατί έχεις ξαναμπεί...Είσαι από τους τακτικούς κουκουλοφόρους, αλλά είσαι και ερασιτέχνης ρε φίλε.
    Στο καλό λοιπόν και να μας γράφεις!
    ΨΑΞΕ επ ευκαιρίας πως λέγεται η λέξη που έχει ως ερμηνεία α)τη διανοητική καθυστέρηση μέσου βαθμού, β)την αδυναμία κάποιου να αντιλαμβάνεται σωστά τα πράγματα και γ)την επιπολαιότητα στα λεγόμενα κάποιου...?
    Όταν την βρεις(μεγάλο παιδί είσαι , δεν θα σου πάρει χρόνο) πήγαινε στον καθρέπτη , θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

    Εκ των σχολιαστών...Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλα τα ειπες αλλα μισα!
    Στην προδοσια Οτσαλαν ηταν στην Γερμανια, στην προδοσια των Ιμιων ηταν στην Αμερικη!
    Οσο για την Εγνατια... πρασινη, κοκκινη, μπλε μικρη σημασια θα εχει την στιγμη που θα περνανε τα Νατοΐκα στρατευματα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συμφωνώ με τον φίλο 1:11...

    Ξυδάκι πολίτη, και αν δεν σου αρέσουν τα ξινά γιατί τα ομώνυμα απωθούνται, μπορείς να προμηθευτείς μεντούλα.

    Θέλω να σε βλέπω τι θα γράφεις άν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ, για την μούντζα της κοινωνίας στο δεξιό θύασο των απατεώνων με πρωταγωνιστή τον ανεπάγγελτο και ράθιμο Κώστα Κραμανλή.

    Το πρωθυπουργό που κατάφερε να ξεπεράσει τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ρε παιδια είπαμε, αμαν πια με την πρασινοφρουρικη προπαγάνδα.Και ο κουλούρης της παλιάς εποχής δεν θα έγραφε τέτοιο κείμενο.Ευτυχώς που την ψιλιαζόμαστε τη δουλειά (συσπείρωση το λένε τα αφεντικά σας) εμείς οι νεοδημοκράτες και δεν τσιμπάμε, δεν είναι κι δύσκολο βέβαια. Ηθελα νάξερα τι ανταλλάγματα παίρνετε από τους πασόκους να γράφετε τέτοια κείμενα.Μου αρέσει που το παίζετε και αντιπασόκοι κατά τα άλλα.Κρίμα και σας διάβαζα παλιά αλλά σας καταλάβαμε ρεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ρε βλάκα 10.18 διαβαζε καλυτερα ρε κακόμοιρε και μετα γράφε υπάλληες τελμπελχανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παίζει τα ρέστα του το σύστημα Μαξίμου και έχει αποφασίσει νε χτυπήσει με κάθε μέσο τον Γιώργο Παπανδρέου. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος τους έχει πάρει φαλάγγι και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.
    Είναι ο ίδιος Γιώργος που ειρωνευόντουσαν διαρκώς εφημερίδες όπως το "ΒΗΜΑ", το οποίο πλήρωσε ακριβά τις επιλογές του, αλλά και διάφορα άλλα παρακρατικά έντυπα που "κοσμούν" την Ελληνική δημοσιογραφία.
    Τελευταία το σύστημα Μαξίμου, ανακάλυψε και τη λάσπη μέσω διαδικτύου και φροντίζει να την διοχετεύει πλουσιοπάροχα. Φυσικά για μια ακόμη φορά βγαίνουν εκτεθειμένα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια-ακόμη και τα καμουφλαρισμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το σίγουρο είναι πως οι δεξιοί σέβονται και τιμούν την ιστορία τους....

    Πλέον είναι και επίσημο!Η ελληνική οικονομία εισέρχεται σε φάση ύφεσης.Ήδη βαδίζουμε με αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης.Οι Έλληνες μπορουν επιτέλους να δουν ξανά το ΑΕΠ της χώρας τους να συρικνώνεται ξανά.
    Η Κομισιόν προβλέπει συρίκνωση της οικονομίας κατα 0,9%, ο ΟΟΣΑ κατά 1,25% και το ΔΝΤ 1,7%! Άντε και εις ανώτερα!Μ'αυτή την κυβέρνηση μπορούμε!
    Και για να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν,μήπως ξέρει κανείς πότε η ελληνική οικονομία παρουσίασε ύφεση για τελευταία φορα?Ναι!Σωστά θυμάστε!Ήταν το σωτήριον έτος 1993!Μήπως τώρα θυμάστε και ποιος κυβερνούσε τότε?Σωστά και πάλι! Η σημερινή κυβέρνηση!
    Σύμπτωση? Μάλλον όχι.
    Το συμπέρασμα: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ μήπως προλάβουμε τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή