Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Βίντεο με την κόρη Μπάιντεν αναστατώνει τον Λευκό Οίκο


Oι ισχυρισμοί ότι η κόρη του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται σε βίντεο να σνιφάρει κοκαΐνη και να παραπονιέται ότι οι γραμμές «δεν είναι αρκετά μεγάλες» έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον Λευκό Οίκο.

Το βίντεο, που λέγεται ότι τραβήχτηκε πέρυσι σε κάποιο πάρτι στο Wilmington, δείχνει μια νεαρή γυναίκα που φέρεται ότι είναι η 27χρονη Ασλι Μπάιντεν, και ήλθε στη δημοσιότητα όταν ένας γνωστός της το διέθεσε ανώνυμα προς πώληση μέσω ενός δικηγόρου από την Ουάσιγκτον.

Η Άσλι είναι το νεώτερο από τα τρία αδέλφια. Είναι επίσης το μοναδικό παιδί του Τζο Μπάιντεν με τη δεύτερη γυναίκα του Τζιλ.
Είναι κοινωνική λειτουργός και απασχολείται στο «Delaware Department of Children, Youth and Families». Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού Delaware YWCA .


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άσλι απασχολεί τον τύπο και την αστυνομία.Το 1999 ,ενώ σπούδαζε στο κολέγιο στη Νέα Ορλεάνη , συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας. Οι κατηγορίες αυτές αργότερα ....απερρίφθησαν .
Το 2002, η εφημερίδα «Los Angeles Times» ανέφεραν ότι η Άσλι, τότε 21 ετών, συνελήφθη για πλημμελητικού χαρακτήρα αδίκημα. Συγκεκριμένα είχε παρεμποδίσει αστυνομικό στην εκτέλεση των καθηκόντων του έξω από ένα μπαρ του Σικάγου.

Στελέχη της εφημερίδας «Τhe Νew Υork Ρost» είπαν ότι είδαν 90 δευτερόλεπτα από το βίντεο, που έχει συνολική διάρκεια 43 λεπτών. Εκεί μια γυναίκα η οποία μοιάζει με την κόρη του κ. Μπάιντεν παίρνει ένα κόκκινο καλαμάκι από το στόμα της, το βάζει στο ρουθούνι της, σκύβει επάνω σε ένα γραφείο και σνιφάρει τρεις γραμμές μιας λευκής σκόνης.

Έπειτα, η γυναίκα σηκώνεται και αρχίζει να μιλάει με άλλους που βρίσκονται στο δωμάτιο, ενώ η κάμερα, που δεν είναι κρυφή, την ακολουθεί. Αν και οι διάλογοι δεν είναι ξεκάθαροι, εκπρόσωποι του πωλητή επιμένουν ότι η γυναίκα αναφέρεται επανειλημμένα στα ναρκωτικά.

Η «Νew Υork Ρost» δήλωσε ότι ο πωλητής είχε αρχικά ζητήσει για να δώσει το βίντεο στα μέσα επικοινωνίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ έπειτα μείωσε την τιμή στα 300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα κοινωνικής κριτικής radaronline. com, που επίσης είδε τμήμα του βίντεο, η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 188.000 ευρώ.
Ο Τόμας Ντάνλαπ, ο φερόμενος ως δικηγόρος και διαμεσολαβητής,.... αποσύρθηκε από την εκπροσώπηση του πωλητή.


Το βίντεο έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον κ. Μπάιντεν, ο οποίος απέχει από τα οινοπνευματώδη ποτά και έχει διακριθεί επανειλημμένα στη μάχη κατά των ναρκωτικών.


«tovima»«radaronline»«Los Angeles Times»

14 σχόλια:

  1. Δεν παίζω ποτέ φίλε με ονόματα και υπολήψεις.Ούτε προς χάριν της Πρωταπριλιάς.
    Η είδηση είναι πραγματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Παραδείγματα πολλά( και στην χώρα μας).
    Απλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν βγαίνουν όλα στο φως της δημοσιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες ΕΙΔΗΣΕΙΣ, έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Εισαγγελείς δεν υπάρχουν πια σε αυτή τη χώρα;

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.


    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).


    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιο μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.


    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πει τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ “σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα” και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ “ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα”. Προφανώς το “σύμφωνα με το ρεπορτάζ” το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.



    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.



    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.



    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.



    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .



    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).



    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Πλουσιόπαιδα ,που έχουν τα πάντα, να καταφεύγουν στα ναρκωτικά.
    Αγνοούν ότι θα ήταν πολύ ευτυχισμένοι εκατομμύρια άνθρωποι εάν είχαν το 1/100στο από αυτά που έχουν οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε αυτά που έχουν είναι μόνο υλικές απολαβές. Τους λείπουν πολλές άλλες απολαβές που έχουν οι υπόλοιποι. Οικογένεια, αγάπη , πραγματική φιλία, αυτοσεβασμός (γιατί κανένας δεν τους τον δίδαξε από μικρούς)κ.α.
    Αυτή την έλλειψη "πληρώνουν". Με ψυχικό κόστος πολύ μεγάλο.
    Ζουν ...ζωντανοί νεκροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τι φταιει ο πατερας,αμα η κορη,στην τρελλαμενη κοινωνια της Αμερικης,την ειδε ρουφα;
    Γιατι αυτο το κωλοπαιδο,που ηθελε να κονομησει απο την ταινια,τον πατερα ηθελε να χτυπησει,και οχι βεβαια,την κορη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους αλλους φιους τωρα.
    Οι ουσιες,ερχονται,οταν λειπει η εκπεφρασμενη αγαπη,και υπαρχει μοναξια αντ αυτης.
    Και αυτο,δεν ειναι προνοιο των πλουσιοπαιδων,οπως λεει ο φιλος,αλλα ολων,δυνητικα.
    Απλως,καθε ταξη,εχει και την πρεζα της.Αλλη εχει τη φτηνη,κρακ,πχ,και αλλη,την ακριβη.Κοκα δηλαδη.
    Τιποτ αλλο.Και μη μου αρχιζετε να μιλατε σε στυλ παλαιων Ελληνικων ταινιων,με το Νικο Ξανθοπουλο,το παιδι του λαου,οτι δηλαδη πτωχος,πλην τιμιος,γιατι αυτο ειναι μια χαζομαρα.
    Την πρεζα,την παιρνει και ο φτωχος και ο πλουσιος.Εκαστος,στο ειδος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον Θόδωρο. Δεν είναι θέμα πλούσιων και φτωχών αλλά θέμα παιδείας, αρχών, οικογενειακής φροντίδας,κοινωνικών συνθηκών και εσωτερικής δομής του κάθε ανθρώπου.
    Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα
    Προσωπικά πιστεύω ότι το video μάλλον είναι μάπα.
    Δεν αποκλείω όμως η ¨Εικοσιεπτάχρονη¨ να εφαρμόζει το ¨harvest experience¨ που λέγαμε και να προσπαθεί να αποκτήσει προσωπική άποψη από την χρήση ουσιών λόγω επαγγελματικής θέσεως και απασχόλησης,
    Είναι λίγο περίεργοι εκεί στα states.... ακόμα και οι δικηγόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πράγματα στο Αμέρικα είναι λίγο μυστήρια. Εδώ και ο Μπάρακ Ομπάμα έχει ομολογήσει στην αυτοβιογραφία του με τίτλο "Ονειρα από τον πατέρα μου" ότι στα νιάτα του είχε κάνει περιστασιακή χρήση μαριχουάνας και κοκαΐνης.
    Τώρα αν κάνει και τώρα, αυτό θα το μάθουμε στην επόμενη αυτοβιογραφία του με τίτλο ... "Τι τραβάμε και εμείς οι Πρόεδροι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ναρκωτικά παραμένουν το νο1 κίνδυνος για την άδοξη λήξη της καριέρας ενός πολιτικού.
    Είτε αυτό είναι αλήθεια , είτε είναι στημένο.
    Απ` ότι όμως καταλαβαίνω στην συγκεκριμένη περίπτωση η υπόθεση πάει για θάψιμο.
    Κάτι ο δικηγόρος του πωλητή που ξαφνικά αποσύρεται , κάτι τα ΜΜΕ που τα 188.000 δολάρια τους φαίνονται πολλά, κάτι η μη δημοσιοποίηση από μεγάλα ΜΜΕ, κάτι το ένα , κάτι το άλλο , φτυάρι και θάψιμο μου μυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και τι θα κερδιζαν,αν δεν κουκουλωνοταν;
    Δε βαριεσαι,τα ναρκωτικα,κανυν αρκετη ζημια απο μονα τους στο χρηστη.Τι νοημα ειναι,να τους κυνηγαμε κι εμεις;
    (Αν και η κοκαινη,δεν ειναι ναρκωτικο,σε στυλ ηρωινης δηλαδη.Καμια σχεση.Η πρωτη σε ριχνει στα ταρταρα,ενω η αλλη,σε ανεβαζει,σου φτιαχνει κεφι.
    Και αργοτερα βεβαια,σε στελνει απο ανακοπη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή