Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Έθρεψαν φίδι στον κόρφο τους οι Σέρβοι !


Είναι γνωστό ότι ο Ράντοβαν Κάρατζιτς ζήτησε μεταξύ άλλων και την κλήση σαν μάρτυρα της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ .

Σε δήλωση του στις αρχές του μήνα ο Ράντοβαν Κάρατζιτς ανέφερε ότι φοβάται το «μακρύ χέρι» του Χόλμπρουκ και της Ολμπράιτ ακόμα και μέσα στη φυλακή. Και έχει απόλυτο ..δίκιο !

Η 71χρονη σήμερα Μαντλίν Ολμπράιτ εκτός από μια φοβερά σκληρή και ωμή γυναίκα είναι και το χαρακτηριστικό παράδειγμα της…. «αγνωμοσύνης».

Γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία. Κατά την αρχή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου η οικογένεια της βρέθηκε στο Βελιγράδι .

Η Μαντλίν Ολμπράιτ ,μικρό παιδάκι ,καθώς και η οικογένεια της σώθηκαν από τα στρατόπεδα συγκεντρώσεων (καθότι Εβραίοι) χάρη σε μια οικογένεια Σέρβων που τους έκρυψαν στο σπίτι τους , με κίνδυνο της ζωής τους.

Κρυμμένους στο σπίτι τους τάιζαν σε μια εποχή που το ψωμί ήταν δυσεύρετο και κατά την οποία πέθαναν χιλιάδες άνθρωποι από την πείνα.

Στο σπίτι η μικρή Μαντλίν έπαιζε με τα παιδιά της οικογένειας όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που πολύ αργότερα δημοσιεύτηκαν από την Σέρβικη οικογένεια .

Αργότερα με κίνδυνο της ζωή τους πάλι, τους βοήθησαν να φύγουν κρυφά για την Ελλάδα με τελικό προορισμό το Λονδίνο.

Πολλοί από τους Εβραίους συγγενείς της στην Τσεχοσλοβακία σκοτώθηκαν στο Ολοκαύτωμα, συμπεριλαμβανομένων των παππούδων της..

Πολλά χρόνια αργότερα η Μαντλίν Ολμπράιτ ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ,παρακάμπτει τον ΟΗΕ αλλά και τον πρόεδρο Κλίντον και δίνει εντολή στο ΝΑΤΟ να...... βομβαρδίσει ανηλεώς την Σερβία.

Τους ανθρώπους που την προστάτεψαν και χάρη αυτών απόφυγε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης , τα απάνθρωπα βασανιστήρια και τους θαλάμους αερίων του Άουσβιτς. Εκεί που συνολικά βρήκαν τον θάνατο περίπου 960.000 άνθρωποι.

Από την απόφαση της Ολμπράιτ για τον βομβαρδισμό της Σερβίας μικρά και μεγάλα παιδιά σκοτώθηκαν από τις βόμβες διασποράς, χιλιάδες ακρωτηριάστηκαν και χιλιάδες παιδιά θα γεννηθούν προβληματικά από την ραδιενέργεια των βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Δηλαδή στην ουσία έσφαξε , ακρωτηρίασε τα παιδιά και τα εγγόνια αυτών οι οποίοι της έσωσαν την ζωή , διακινδυνεύοντας την δική τους ζωή.

Η Μαντλίν Ολμπράιτ αποτελεί το ζωντανό και ιστορικό παράδειγμα της έννοιας «αγνωμοσύνη».

Μόνο λεπροί στην ψυχή θα μπορούσαν να συμπεριφερθούν κατά αυτόν τον τρόπο.

Έχει δίκιο ο Ράντοβαν Κάρατζιτς όταν φοβάται το «μακρύ χέρι» της Ολμπράιτ ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Όπως έχει δίκιο και ο σοφός λαός μας με το γνωμικό …..

«Φύλαγε το φίδι το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι».


ΥΓ Ο απάνθρωπος χαρακτήρας της Μαντλίν φανερώνεται και από την απάντηση της σε ερώτηση δημοσιογράφου του CBS το 1996, εάν άξιζε ο κόπος όσον αφορά τις επιπτώσεις των κυρώσεων εναντίον του Ιράκ, αφού εξαιτίας αυτών μισό εκατομμύριο παιδιά έχουν πεθάνει , δηλαδή περισσότερα από ότι στην Χιροσίμα.

Η απάντηση της στεγνή : «….. άξιζε τον κόπο» !!!!!!!

ΥΓ 2. Ο πατέρας της Μαντλίν , Josef Korbel έγινε καθηγητής και αργότερα πρύτανης του Graduate School of International Studies στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ.

Η πλέον αγαπημένη μαθήτρια του (όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία της η Μαντλίν Ολμπράιτ) υπήρξε η …..σημερινή υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Condoleezza Rice..

Και τις δύο (Μαντλίν και Κοντολίζα) τις δίδαξε …καλά ο ..σωσμένος από τους Σέρβους Josef Korbel !!!!!!

13 σχόλια:

  1. "Η απάντηση της στεγνή : «….. άξιζε τον κόπο» !!!!!!!"

    Καλά, τι πλάσμα είναι αυτό; Είναι άνθρωπος ή ανθρωπόμορφη σαύρα; Τόσο μεγάλο κτήνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατι δεν το γραφεις ολο το ονομα ρε φιλε, τον φοβασαι το δρακουμελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος" σοφον και διαχρονικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθικό δίδαγμα: ποτέ μη βοηθάς έναν Εβραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαοσ μηπως ξέρεις κατι παραπανω και δε μας το λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως κάποιος θυμάται το όνομα του Έλληνα πολιτικού που είχε το θηλυκό αυτό φίδι μέντορα και προστάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαύρες ψυχές και κτήνοι. Δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις αλλιώς.
    Υπάρχει όμως και θεός. Κάπως, κάπου, κάποτε (ελπίζω νωρίς...) θα πληρώσουν πολύ ακριβά για όλα αυτά τα εγκλήματα που έχουν κάνει και αυτά που σκέπτονται να κάνουν...
    Βρώμες...!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε να πείς ότι ο Χίτλερ είχε άδικο.
    Αν δεν την σώνανε οι Σέρβοι πόσα σερβόπουλα θα γλυτωναν απο τους βομβαρδισμούς της σκύλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι αλλά ο πατέρας της ήταν διπλωμάτης της Αυστροουγγαρίας που διαλύθηκε μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο που άρχισε με πόλεμο Αυστροουγγαρίας - Σερβίας μετά από δολοφονία του Διαδόχου του θρόνου της Αυστροουγγαρίας στο Σεραγεβο από τους Σέρβους.
    Το μίσος για τους Σέρβους είναι αυστροουγγρικής προελεύσεως.Ο Σόρος επίσης είναι Ούγγρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι σήμερα υπηρετεί ως σύμβουλος του γερουσιαστή Barack Obama στην ομάδα εργασίας για την εθνική ασφάλεια.
    Όσο για τον πατέρα της Josef Korbel, φέρεται να οικειοποιήθηκε έργα τέχνης τα οποία ανήκαν στον γερμανό βιομήχανο Karl Nebrich , όπως αναφέρθηκε στον διεθνή τύπο.
    Κάποια μάλιστα από αυτά βρέθηκαν στο σπίτι του αδελφού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τὸ σύμπτωμα ἐδῶ εἶναι κοινὸ καὶ γιὰ τὶς δύο γυναῖκες: Ἀμφότερες κουβαλοῦν στὴν πλάτη τους πολλαπλὰ συμπλέγματα (Ἑβραϊκῆς καταγωγῆς ἡ μία/Ἀφρικανικῆς ἡ ἄλλη, ἀνέραστες λόγω ἐκτρωματικῆς ἐξωτερικῆς ἐμφανίσεως, ὑπερφιλόδοξες νὰ "πετύχουν" σὲ ἕνα ἀντρικὸ κόσμο, κλπ), ὁπότε αὐτὸ έξηγεῖ πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή