Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

FSB vs CIA.


Να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και καλή αποφάσισαν οι Μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας (FSB) .

Κύριο μέλημα της FSB ήταν η άμεση απενεργοποίηση των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών, που κατευθυνόμενες από την CIA προσπαθούσαν να δράσουν ακόμη και στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Τις πρώτες ώρες των εχθροπραξιών συνελήφθη κορυφαίο μέλος των Γεωργιανών μυστικών υπηρεσιών (λέγε με….CIA) με σκοπό την απενεργοποίηση του μηχανισμού συλλογής πληροφοριών.

Ο συλληφθής που ονομάζεται Kherksladze, είναι ο αναπληρωτής επικεφαλής των Γεωργιανών Μυστικών υπηρεσιών (Georgia`s Foreign Intelligence Service).

Κύρια καθήκοντα του ήταν η λειτουργία ενός δικτύου πρακτόρων στο έδαφος της Ρωσίας για την συλλογή πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών και των στρατηγικών εγκαταστάσεων στο Β. Καύκασο και στη Νότια Οσετία.

Συνολικά τις επόμενες ώρες της σύλληψης του Kherksladze η FSB συνέλαβε και απενεργοποίησε δέκα πράκτορες των ....Γεωργιανών μυστικών υπηρεσιών .

Παράλληλα συνελήφθη και ένας Ρώσος υπήκοος, ο Ramzan Turkoshvili, που όπως ομολόγησε είχε προσληφθεί από μυστικές υπηρεσίες (λέγε με….CIA), με κύρια καθήκοντα την «μαχητική αντίσταση στη διοργάνωση ομοσπονδιακών αρχών» στην Ινγκουσετία και σε άλλες περιοχές της Νότιας ομοσπονδιακής περιφέρειας της Ρωσίας .

Η Ρωσική Δημοκρατία της Ινγκουσετίας συνορεύει με την Τσετσενία και έχει μια αύξηση επιθέσεων κατά της αστυνομίας και των ομοσπονδιακών δυνάμεων .

Εχθές οι Ρωσικές δυνάμεις ,με την συμβολή της FSB ,ανακάλυψαν δύο αυτοκίνητα τα οποία μέσω του «καναλιού» της ….Ανθρωπιστικής βοήθειας …κουβαλούσαν όπλα ( 19 εκτοξευτές χειροβομβίδων και ένα κιβώτιο με φυσίγγια και χειροβομβίδες) στην αποσχισθείσα Δημοκρατία της Νότιας Οσετίας.

Συγχρόνως σε στρατιωτική βάση της Γεωργίας (στο Senaki) την οποία είχαν καταλάβει τα Ρωσικά στρατεύματα ,η FSB βρήκε Διπλωματικές Ουκρανικές πινακίδες αυτοκινήτων.

Ο Anatoly Nogovitsyn, αναπληρωτής διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, ανέφερε ότι οι Ρώσοι αξιωματικοί στην Αμπχαζία είχαν παραξενευτεί από τον μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων με διπλωματικές πινακίδες της Ουκρανίας.

Ως γνωστό τέτοια αυτοκίνητα με διπλωματικές πινακίδες μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα σε ολόκληρη τη Γεωργία και τις αποσχισμένες δημοκρατίες της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας, δεν υπάγονται σε οποιοδήποτε έλεγχο και μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε φορτίο, συμπεριλαμβανομένων …και των όπλων .

Όπως καταλαβαίνεται η FSB θέλησε ,μέσα σε λίγες ημέρες, να περάσει μήνυμα -αντίστοιχο με το στρατιωτικό- στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ότι στον υπόγειο και σκοτεινό πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών στον Καύκασο

…..αυτή είναι που έχει το επάνω χέρι !

4 σχόλια:

  1. Να΄σαι καλά!!! που ενημερώνεις τον κόσμο. Πως αλλιώς θα τα γνωρίζαμε όλα αυτά?
    (Καλά ότι εκεί θα γίνονται μάχες μυστικών υπηρεσιών δεν χωρά αμφιβολία, αλλά μήπως και εδώ πάμε πίσω? ...ε! τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι!)

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παραπληροφόρηση από τα Αμερικανόφιλα Τηλεοπτικά κανάλια και του τόπου μας(π.χ ALFA) προσπαθούν να κάνουν μαζική πλύση εγκεφάλου.
    Το τι λένε και το τι "κατασκευασμένα " βίντεο δείχνουν από την Τιφλίδα, αποδεικνύουν ότι προσπαθούν να μας κοιμίσουν.
    Το ότι η ΑΡΚΟΥΔΑ του βορρά ξύπνησε όμως δεν μπορούν να το κρύψουν, γιατί όλος ο κόσμος το καταλαβαίνει, το νοιώθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις, καλα που το θυμισατε. Τι ξεφτιλα με αυτα τα καναλια του κωλου, το Αλφα δηλαδη και τον Αντενα;
    Σκετη προπαγανδα μωρ αδερφακι μου.
    Μονο το Μεγα, ηταν ισορροπημενο.
    Γραψτε τους κατ ευθειαν και χεστε τους.
    Εγω, αυτο θα κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Πολιτη ευχαριστουμε για τις ειδησεις που μας δινεις.Τα "Ελληνικα" ΜΜΕξαθλιωσης τα εχουν κανει αβαβα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή