Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Η ντόπα έχει πολλές μορφές !


Η ευγένεια ανοίγει βράχους και η αγένεια κλείνει πόρτες. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ο κ. Ισίδωρος Κούβελος .

Σύμφωνα με το έγγραφο-καταπέλτη που έστειλε η FINA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης) στην ΕΟΕ, με κοινοποίηση στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ο κ. Κούβελος δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πεκίνου, με «θύμα» την υπεύθυνη πρωτοκόλλου της FINA για τις διαπιστευμένες κερκίδες, Μαρσέλα Σάξλουντ.

Το περιστατικό συνέβη όταν απαγορεύτηκε η είσοδος του Έλληνα αρχηγού στην εξέδρα των επισήμων, το απόγευμα της 12ης Αυγούστου.

Ο κ. Κούβελος όχι μόνο την πρόσεβαλε και τη διέβαλε με τον ισχυρισμό ότι εκείνη δεν είχε δικαίωμα να του απαγορεύσει την είσοδο στις κρατημένες για μέλη της FINA εξέδρες, αλλά και φώναξε μπροστά σε άλλα μέλη του εκτελεστικού γραφείου της FINA και σε μέλη της ΔΟΕ ότι ο ίδιος, ως αρχηγός αποστολής της Ελλάδας, είναι σημαντικότερος από τη FINA. «Τι είναι η FINA», «η FINA δεν είναι τίποτα» φώναξε και πρόσθεσε ότι «η FINA είναι εκείνη που δεν δικαιούται παρουσία στις εξέδρες».

Οι πράξεις αυτές έκαναν την υπεύθυνη Μαρσέλα Σάξλουντ να ξεσπάσει σε δάκρυα και σχεδόν της προκάλεσαν νευρική κρίση, σύμφωνα με το έγγραφο.

Όπως καταλαβαίνεται στην Κίνα είχαν την …τύχη να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς το γνωστό νεοελληνικό «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» και τις παραλλαγές του ,στην αναίσχυντη συμπεριφορά και το πρόσωπο του αρχηγού της ελληνικής ομάδας.

Είχαν την …τύχη να γνωρίσουν εκτός της αθλητικής ντόπας και αυτήν της κοινωνικοπολιτικής ντόπας. Την ντόπα της αλαζονείας!

Ο κ. Κούβελος θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά ότι στο Πεκίνο δεν ιδιωτεύει ,αλλά ως αρχηγός της αποστολής εκπροσωπεί πρωτίστως την χώρα μας.

Εκπροσωπεί την αλλοτινή κοιτίδα της δημοκρατίας και της φιλοσοφίας, του αθλητισμού και των Ολυμπιακών ιδεωδών.

Με τέτοιες συμπεριφορές η χώρα μας κινδυνεύει να χάσει το φως και την λάμψη που της προσδίδουν τα ανωτέρω και να μετατραπεί σε μια «γκρίζα» χώρα, κατοικημένη από ανθρώπους που εκπέμπουν ....«αλαζόνια»(σωματίδια αλαζονείας )

Η ευγένεια της ψυχής, αγαπητέ κ.Ισίδωρε , η ευγένεια στους τρόπους, η ευγένεια στο χαρακτήρα είναι εκδήλωση πολιτισμού και στοιχείο εκλεπτυσμένου ανθρώπου .

Η ευγένεια θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι κάνει στην ανθρώπινη φύση ότι η ζέστη στο κερί.

Αντίθετα η αγένεια ,η επίδειξη δύναμης και η επιβολή εξουσίας είναι πράγματα που δυναμιτίζουν τις ομαλές ανθρώπινες σχέσεις.

Οι ανεξέλεγκτες «κυτταρικές ρίζες» αλαζονείας επιβαρύνουν την ικανότητα της κοινωνίας μας να διατηρείται πνευματικά υγιής, κλέβοντας υγιή στοιχεία από κάθε μέρος του «κοινωνικού κυττάρου» που συναντάνε.

Τέτοιες «κυτταρικές ρίζες» αλαζονείας δεν έχουν καμία θέση στην εκπροσώπηση της χώρας μας .

Η μεταμοντέρνα θεωρεία ότι η αγένεια υποδηλώνει κύρος ενώ η αβρότητα αδυναμία, έχει θέση μόνο στο σημερινό … κρατίδιο του Κολωνακίου, που ως φωταγωγημένη βιτρίνα εκ του μακρόθεν εντυπωσιάζει, εκ του σύνεγγυς όμως παρατηρείς ότι έχει αραχνιάσει και βρίθει τρωκτικών.

Ευγενής και ευπρεπής , αγαπητέ …. αρχηγέ της αποστολής, ήταν η κ. Σάξλουντ που στο κλασικό «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» δεν σου απάντησε:

Βεβαίως και ξέρω .Είστε ο ….σύζυγος… της Κυρίας!


ΥΓ. Ο κ. Κούβελος κάθισε αρκετές φορές στις εξέδρες των επισήμων όσο ήταν στο Πεκίνο η σύζυγός του, υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά μετά το συμβάν της 12ης Αυγούστου εμφανίζεται στην κερκίδα των αθλητών.

24 σχόλια:

  1. O αρχηγός της αποστολής κ. Κούβελος δεν διαμένει στο Ολυμπιακό χωριό,αλλά σε ξενοδοχείο.Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά.Ο αρχηγός της αποστολής απουσιάζοντας από τον χώρο διαμονής των αθλητών ,πως μπορεί να επιλύει τα διάφορα μικροπροβλήματα που πάντα στα ολυμπιακά χωριά δημιουργούνται;
    Τα δωμάτια του Ολυμπιακού χωριού δεν ....ανταποκρίνονται στο κύρος του κ. Κούβελου;
    Καδρόνι που έχουν καβαλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καδρόνι που του χρειάζεται !!!!
    Αλλά και σε εμάς που ανεχόμαστε να μας εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολίτη κάποιες φορές διαφωνώ από τον τρόπο προσέγγισης σου στα πολιτικά η κοινωνικά δρώμενα, αυτή την φορά όμως σε συγχαίρω για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισες το συγκεκριμένο θέμα.
    Κτυπάς εκεί που πονάνε οι διάφοροι αλαζόνες. Στην παιδεία τους!Μπορούν να έχουν πλούτη, γνωριμίες ,επιρροή και πολιτική δύναμη αλλά το ακατέργαστο της προσωπικότητας τους ακολουθεί σε όλη τη ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλαζονεία του ευρύτερου Μητσοτακέικου δεν είναι άγνωστη.Ο κ.Κούβελος καλό θα ήταν να συνετιστεί και να μάθει ότι η ευγένεια και η ευθύνη δεν είναι μόνο για στιγμές οικογενειακής Κυριακάτικης Μητσοτακικής σύναξης με ..ντολμαδάκια γιαλατζί!
    Ως Αρχηγός όφειλε να το ξέρει και πρέπει να το τηρεί γιατί από Αρχηγούς η Ελλαδάρα μας άλλο τίποτα.
    Ουδείς αναντικατάστατος κ. Κούβελε όπως λέει και ο "Μπαμπάκας" στην Κορούλα.
    Ευχαριστώ πολίτη για το βήμα να βγάλω το άχτι μου και να φωνάξω καμία αλήθεια μπας και ιδρώσει κανένα αυτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όρμα στους Νεοδημοκράτες της σύγχρονης εποχής , τα σύγχρονα λαμόγια γιατί σου πάει περισσότερο.Αυτά πρέπει να διαβάζει ο Καρχιμάκης και να σκίζει τα πτυχία του ένα ένα και να τα πετάει από τον τρίτο όροφο της Χ.Τρικούπη.(χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο δοκιμαστικό της Αθήνας 2004 για το σπορ της ιππασίας στην εκγατάσταση του Μαρκόπουλου το 2003με διαβάθμιση κανονικού Αγώνα δηλ. λειτουργία εγκατάστασης ακριβώς σαν να γίνονταν οι Ολυμπιακοί και για όλες τις υπηρεσίες βάσει διαδικασιών ο κ. Κούβελος αρνήθηκε βάσει του ξέρεις ποιός είμαι εγώ να σεβαστεί την διαδικασία της δαπίστευσης και έφερε τον γιόκα τυ από τον προηγούμενο γάμο χωρίς να είναι διαπιστευμένος στην κερκίδα των VIP βάζοντας τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της εγκατάστασης σε δύσκολη θέση αφύ έπρεπε να παραβλέψουν την διαδικασία. Η μαντάμ δε Κούβελου έστειλε εναν από τους φουσκοτούς της να πάρει την διαίστευση της δηλ. την κάρτα εισόδου της ενώ έπρεπε η ίδια με την ταυτοτητά της να εμφανιστεί να φωτογραφηθεί και να της δοθεί η κάρτα της. Φυσικά πάλι μέγα θέμα κ αθέτηση της διαδικασίας για την Ντορίτσα. Μέχρι που εμφανίστηκε και Κοκος που θα έπρεπε να έχει διαπίστευθει από την ΔΟΕ και φυσικα δεν είχε ένα χρόνο πριν, και απαίτησε να μπει στην εγκατάσταση να παρακολουθ΄σει τους αγώνες. Εκεί η ιστορία τελείωσε το τεστάρισμ της εγκατάστασης το υποβαθμίσανε απο επίπεδο ΟΛυμπιακών Αγώνων σε απλό με κατάργηση όλωντων διαδικασιών για να αποφευχθεί το όλο μπάχαλο.
    Αυτά αγαπητοί μου φίλοι, μς είχε φύγει ο ποπος καλοκαιριάτικα να πάρουμε τα ευγε από ΔΟΕ και να σταματήσουν να μας βρίζουν τα ξένα ΜΜΕ και έρχονται αυτά τα καλόπαιδα και τα διαλύουν όλα με τα τερτίπια τους. Εδώ σαν α΄πλός αντρούλης της Ντορίτσας κ προεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ιππασίας έκανε τα τερτίπια του και δεν θα τα κάνει σαν αρχηγός της ΅Ελληνικής αποστολής κ σύζυγος της εξωτερικών??????? Δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς που δεν ξέρει το ξερό μας τι ψηφίζει κάθε φορά.

    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβάμαι @φίλε μου ότι η πατρίδα μας έχει προ πολλού χάσει το φως και τη λάμψη της και δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού με κάτι Κούβελους και τους όμοιούς του!! Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος τραμπούκος και αλαζόνας!! Πήξαμε πια από δαύτους!! Και καλά λέει και ο gnik γιατί δεν κάνουμε κάτι πια και γιατί τους ανεχόμαστε;;
    Καλό σου βράδυ!!
    Και μπράβο σου που το επισήμανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελω να βρισω ρε παιδια αλλα ξερετε ποιους; Τους ΜΑΛΑΚΕΣ τους Ελληνες που ψηφιζουν ολα αυτα τα ζωα!!!
    (Τωρα θα μου πεις τι μου φταιξανε τα καημενα τα ζωα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Κος Μπακογιάννης-Κούβελος νόμιζε ότι ήταν στο club της Εκάλης....ΟΥΣΤ ΒΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάντε και άλλα τέτοια και θα γυρίσετε από εκεί που ήρθατε ... στην αντιπολίτευση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καθώς τα λες φίλε μου εγώ θυμάμαι σ΄αντιδιαστολή μέ τον κύριο αυτό κάποιον άλλο ΚΥΡΙΟ , μ΄ολη τη σημασία της λέξης...
    ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    O tempora o mores!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ να τους στείλουμε σπίτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑΖΟΝΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ,ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!!!!ΕΖΗΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ,ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΥΦΑΚΙ,ΠΕΣ ΜΟΥ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ,ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ,ΣΤΗ ΚΙΝΑ!ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΜΕ(ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΔΕ ΛΕΩ),ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ανώνυμο 7:11
    Πολύ ωραία τα λες…
    Άχ εσείς οι Έλληνες του εξωτερικού...άλλος όροφος...

    Αλλά εκτός από το να τον ξεμπροστιάσουμε και να του τα σούρουμε τι άλλο νομίζεις ότι πρέπει να του κάνουμε για να μην του ¨δίνουμε το δικαίωμα τέτοιας συμπεριφοράς¨ όπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eytixos pou i kifines tou topou vgainoun sto eksoteriko kai ginontai robes apo tous ksenous pou oute tin anagi tous exoun oute kai xabariazoun me tous imedapous mikrofasistakous tis kathimerinotitas.kai etsi gela kai to xeilaki tou katapiesmenou imedapou doulou ton kifinon.psixokathartiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ 10.01! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΛΥΣΗ?ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Τ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΕΞΩ.ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ 'ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ'! ΑΛΟΙΜΟΝΟ!ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΒΡΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ!ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ!ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Ή ΣΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣ,ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ΄'ΕΓΩ'! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ,'Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 'Η ΣΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ,ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΣΕ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ!ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 8 (ΝΑΙ ΟΚΤΩ)ΕΝΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ 'ΕΛΕ ΜΩΡΕ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ'ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ!ΞΕΡΕΙΣ,ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΕΥΑΤΟΝ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!ΤΙ ΕΝΝΟΩ?ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ,ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ ,ΒΟΥΝΙΣΧΟΙ,ΝΗΣΙΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ,ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ,ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!ΕΛΕΟΣ!ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣ.ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ,ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ 'ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ΄'ΠΟΙΑΝΟΥ?¨ΚΑΙ Ο ΕΒΕΡΤ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΠΑΠΑ-ΝΔΡΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.48 δεν διαβαζουμε ΓΡΕΚΟΑΓΓΛΙΚΑ!ΞΕΚΩΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10.01 ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεγάλε 1.20
    Αδικείς τον εαυτό σου μένοντας στην στην Ελλάδα των αρματολών και κλεφτών , των Βουνίσιων και των Νησιωτών.
    Καλά λες φίλε. Μόνο στο εξωτερικό θα αναγνωριστείς και θα αναγνωρίσεις.Εδώ στην ψωροκώσταινα βλέπεις δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να κατηγορούμε όλους και όλα.
    Στο καλό φίλε. Μια Αμερική ή μια Βρετανία θα ήταν καλύτερα νομίζω.
    Για την τελευταία μάλιστα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ, αφού έχω ενθουσιαστεί από το υψηλό επίπεδο της νεολαίας της στα Μάλια, στην Κω, στην Κέρκυρα και στην Αγία Νάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και που είσαι φίλε 1.20, μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα.
    Προκαλούν νευρικό κλονισμό στο διαδίκτυο.
    Ο 2.11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλό βράδυ @φίλε 1:20 και μην απογοητεύεσαι.
    Οι περισσότεροι λίγο – πολύ τα ίδια σκεπτόμαστε ....
    Και ελπίζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ελευθερία, Δημοκρατία, Νόμοι, Τάξη, Σεβασμός.
    Άγνωστες ένοιες για ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
    VIVA GREKO MASKARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τίνος σύζυγος είναι;
    Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
    Όπως και το Μητσοτακέικο το έχουν δει -ΚΑΠΕΤΑΝ - και κάνουν ότι θέλουνε τα ίδια και αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή