Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

«11/9»- Αλήθειες και ψέματα.


Συμπληρώνουμε σχεδόν επτά χρόνια από τότε που μας επιβλήθηκε το παγκόσμιο χαλινάρι του φόβου της τρομοκρατίας με αφορμή τις επιθέσεις της «11/9».

Από τη στιγμή που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι, ως χείμαρρος επήλθαν παγκόσμιες σημαντικές και πολυεπίπεδες αλλαγές σε σημείο που «τίποτα δεν είναι πια το ίδιο».

Όμως τι ακριβώς έγινε στις «11/9/2001» που σηματοδότησε την απαρχή (τουλάχιστον φανερά) της Νέας τάξης πραγμάτων;

Μέσα από μια σειρά post θα προσπαθήσω να σας αναδείξω την αλήθεια σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη ,βάση ποιου σχεδίου και ποια η σκοπιμότητα του.

Καταρχάς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η κυβέρνηση Bush ήταν συνένοχη στις επιθέσεις της «11/9».

Ας ξεκινήσουμε σήμερα να εξετάζουμε μερικές από αυτές τις αποδείξεις ( θα ακολουθήσει μια σειρά από post ) που θεωρούνται ως πειστικές και οι οποίες θα οδηγήσουν στην πλήρη …κατάρρευση του μύθου «11/9».

Ξέρουμε ότι μέσα σε λίγα λεπτά από τη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην αμερικανική ιστορία, ακόμη και πριν από την κατάρρευση του WTC-2 στις 9:59 π.μ., οι Αμερικανοί αξιωματούχοι γνώριζαν τα ονόματα αρκετών από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές. Περίεργo;

Το CBS ανέφερε ότι μια συνοδός πτήσης από την «American Airlines Πτήση 11», η Madeline Amy Sweeney, χρησιμοποίησε ένα airfone και κάλεσε το κέντρο πτήσεων ,δίνοντας πληροφορίες που μέσα από τους αριθμούς των καθισμάτων που περιέγραψε ως … «μεσαία easterners», ανακαλύφθηκαν και τα ονόματα των αεροπειρατών.

Ο διευθυντή του FBI Robert Mueller αργότερα είπε, ότι αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι από τα …. αδιάσειστα στοιχεία..

Το ίδιο υποστηρίζει και στα απομνημονεύματά του ο διευθυντή της CIA George Tenet.

Όμως ...τα δηλωτικά των επιβατών τα οποία κυκλοφορήσαν αργότερα από τις αεροπορικές εταιρείες δεν περιλάμβαναν όλα τα ονόματα των υποτιθέμενων αεροπειρατών .

Ακόμη και εάν δεχτούμε ότι το γεγονός με την συνοδό είναι πραγματικό , πως οι αμερικανικές αρχές ήξεραν όλα τα ονόματα των …υποτιθέμενων αεροπειρατών; Αυτή η αναντιστοιχία δεν έχει απαντηθεί ποτέ .!!!!!

Σύμφωνα με το MSNBC, το σχέδιο εισβολής στο Αφγανιστάν και την εξόντωση της Αλ Κάιντα από το πρόσωπο της γης ήταν ήδη ολοκληρωμένο στο γραφείο του Bushs, το πρωί της «11 / 9» περιμένοντας την υπογραφή του.

Το σχέδιο, υπό τη μορφή μιας προεδρικής οδηγίας, είχε κατασκευαστεί από τη CIA και -σύμφωνα με τον Richard Clarke- ζητούσε την συνδρομή του ΝΑΤΟ... ώστε να προχωρήσουν στην επίθεση κατά των Ταλιμπάν και –πιέζομενοι απο τη CIA- να πάνε στην μετά ... Μπιν Λάντεν και την Αλ Κάιντα ηγεσία .

Ένας Πακιστανός πρώην διπλωμάτης, ο Niaz Naik, διηγείται ουσιαστικά την ίδια ιστορία.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του BBC, τρεις ημέρες μετά την «11/9», ισχυρίστηκε ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι του γνωστοποίησαν , στα μέσα Ιουλίου 2001, ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν κατά των Ταλιμπάν πριν ξεκινήσουν τα χιόνια στο Αφγανιστάν, στα μέσα Οκτωβρίου το αργότερο.

Ο Niak είπε ότι έλαβε αυτές τις πληροφορίες στο Βερολίνο σε μια υποστηριζόμενη από τον ΟΗΕ, διεθνή ομάδα επαφής για το Αφγανιστάν.

Επίσης, προέβλεπαν, ορθώς, ότι η αμερικανική επίθεση θα αρχίσει να εφαρμόζεται από βάσεις στο Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν.

Αλλά πώς θα μπορούσαν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι να γνωρίζουν, στα μέσα Ιουλίου ότι οι αμερικανικές δυνάμεις θα εισβάλουν στο Αφγανιστάν …τον Οκτώβριο ;

Το απόγευμα της «11/9» o Richard Myers, ενεργώντας ως πρόεδρος της Μεικτής Αρχηγών (CJCS) ανακοίνωσε μετά την πρώτη συνεδρίαση του Bush και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, -που πραγματοποιήθηκε σε βίντεο-διάσκεψη - ότι υπάρχουν σαράντα δύο μεγάλοι στόχοι των Ταλιμπάν για βομβαρδισμό .

Πώς όμως, ο Myers είχε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους στρατιωτικούς στόχους στο Αφγανιστάν, λίγες μόλις ώρες μετά την επίθεση στο Πεντάγωνο και στους Δίδυμους Πύργους ;

Αυτή η σημαντική λεπτομέρεια διαψεύδει το συχνά επαναλαμβανόμενο ισχυρισμό ότι οι στρατιωτικές αρχές των ΗΠΑ δεν ήταν διατεθειμένες να επιτεθούν στο Αφγανιστάν, και αυτό έγινε μετά τα γεγονότα της «11/9».

Ήταν τελικά μια ξαφνική χαοτική ημέρα ή μια καλά προσχεδιασμένη ημέρα;

6 σχόλια:

  1. Τίποτα δεν ήταν μη προσχεδιασμένο.
    Μέχρι και η επίσκεψη του Μπούς στο σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι θεωρίες συνωμοσίας που ανθούν στις ΗΠΑ από την εποχή των εξωγήινων του Ρόσγουελ.
    Σε συνάρτηση με αυτή τη θεωρία βρίσκεται και εκείνη που υποστηρίζει ότι ο Ελβις Πρίσλεϊ δεν πέθανε. Ο «βασιλιάς» ζει και είτε έχει απαχθεί από εξωγήινους είτε έχει βαρεθεί τη φήμη του και κυκλοφορεί, μεταμφιεσμένος ανάμεσά μας. Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας για την οποία γράφτηκαν και βιβλία είναι αυτή που υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος ουδέποτε πάτησε στο φεγγάρι και ότι οι διαστημικές αποστολές ήταν μια απάτη για να αποσπάσει η αμερικανική κυβέρνηση το θαυμασμό του κόσμου. Κάτι αντίστοιχο είναι και τα περί συνωμοσίας για την τρομοκρατική επίθεση στις Ηπα το Σεμπτ. 2001.

    ST87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eμείς οι νομικοί όταν θέλουμε να βρούμε τον αυτουργό ή τον ηθικό αυτουργό ενός εγκλήματος, ξεκινάμε από το κίνητρο και το όφελος που αποκομίζεται από το συγκεκριμένο έγκλημα. Αν δούμε ποιός ωφελείται λοιπόν από αυτό, προς τα εκεί στρέφουμε την έρευνα για την ανακάλυψη του δράστη.
    Από την πρώτη στιγμή που συνέβη η τραγωδία της 11 Σεπτεμβρίου, η σκέψη μου πήγε στο ποιός ή ποιοί ήταν αυτοί που είχαν να προσδοκούν όφελος από το γεγονός. Όταν στη συνέχεια άρχισαν να ψηφίζονται νόμοι και να λαμβάνονται μέτρα στο δυτικό κόσμο, για απόκρουση δήθεν της διεθνούς τρομοκρατίας, στην ουσία όμως για μεγαλύτερη χαλιναγώγηση των λαών, τότε είπα κοντά στο νου κι η γνώση.
    Ο Μπους με βάση την 11/9 υλοποίησε τα προ πολλού εκπονηθέντα σχέδιά του για κάθε είδους επεμβάσεις σε αυτόνομες πολιτείες, με σκοπό βέβαια πάντα το κέρδος των 7 αδελφών.
    Σήμερα με το ποστ σου αυτό απλά επιβεβαιώνεις με γεγονότα συγκεκριμένα και ολοφάνερες ενδείξεις ότι η τραγωδία αυτή ήταν έργο του Μπους και των εντολοδόχων του!!
    Καλό σου μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @marianaonice
    Αυτά τα στοιχεία που παραθέτω σήμερα είναι μια μικρή ..παρωνυχίδα από αυτά που έχω μαζέψει.
    Θα ακολουθήσουν και άλλα post με τον ίδιο τίτλο , έτσι ώστε να μην μείνει η παραμικρή αμφιβολία σε κανένα (καθότι τα ,ανά τον κόσμο, παπαγαλάκια τους δουλεύουν πυρετωδώς).
    Κάποια στιγμή θα πρέπει αυτοί που ηγούντο του σχεδιασμού να ...πληρώσουν για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
    Δύσκολο αλλά...."Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολίτη, μπαίνεις -εσφαλμένα νομίζω- στη λογική του πολύ γνωστού ντοκυμανταίρ (μου διαφεύγει το όνομά του) μου μιλάει καθαρά ότι ότι η 11/9 ήταν "inside job".

    Φυσικά και υπάρχουν σκοτεινά σημεία σε μια τόσο πολύπλοκη ιστορία. Φυσικά και υπάρχουν λάθη/παραλείψεις που έγιναν από πολλές πλευρές. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    Φυσικά και η 11/9 αποτέλεσε μια ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να προωθήσουν κάποιοι στις ΗΠΑ τα σχέδιά τους που τα είχαν εκπονήσει προ καιρού. ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    Μπορεί π.χ. όντως οι Αμερικάνοι να είχαν σχέδια να επιτεθούν στο Αφγανιστά τον Οκτώβριο. Μπορεί και να έψαχναν μια καλή αφορμή για την επίθεση αυτή και να τη βρήκαν μετά από την 11/9. Πάλι αυτό δε σημαίνει ότι βρίσκονταν πίσω από την 11/9.

    Είναι πολύ υπερβολικές -και βολικές για κάποιους- σκέψεις να λέμε ότι οι ίδιες οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από την 11/9 (δίχως να έχω διάθεση να τους υπερασπιστώ. Φονιάδες είναι κι αυτοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ george
    Φίλε μου κάποια επιχειρήματα πάντα έχουν και κάποια αντεπιχειρήματα.
    Αυτά που δεν έχουν τα τονίζω, ότι δεν έχουν απαντηθεί (δια των αντεπιχειρημάτων της λογικής) ΠΟΤΕ .
    Ένα τέτοιο αναφέρω και σήμερα σχετικά με τις λίστες επιβατών και τα ονόματα(...των αεροπειρατών) που δεν περιλαμβάνονται σ` αυτές.
    Θα ακολουθήσουν βέβαια πολλά ακόμα post με τον ίδιο τίτλο και τη ίδια τελική ερώτηση "Ήταν τελικά μια ξαφνική χαοτική ημέρα ή μια καλά προσχεδιασμένη ημέρα;"
    Στην αρχή είμαστε μόνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή