Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

«11/9»- Αλήθειες και ψέματα.(3)


Μια αμερικανική εφημερίδα τους αποκάλεσε «καθηγητές της παράνοιας», άλλες απλώς ….δεν τους αναφέρουν.

Οι επιστήμονες όμως αυτοί δεν είναι συνομωσιολόγοι ή κάποιοι ευφάνταστοι, ούτε βέβαια και περιθωριακοί.

Είναι καθηγητές πανεπιστημίων και άλλοι επιστήμονες που βλέπουν τελείως διαφορετικά την τρομοκρατία.

Πρόκειται για την οργάνωση «Scholars for 9/11 truth»( Ακαδημαϊκοί για την αλήθεια της 11nς Σεπτεμβρίου) που ως στόχο τους έχουν την εύρεση της αλήθειας στα γεγονότα που άλλαξαν τον κόσμο ( προς το χειρότερο βέβαια).

Προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτά που διαβάσαμε και ακούσαμε για την 11η Σεπτεμβρίου, δεν ήταν παρά μια τέλεια σκηνοθετημένη απάτη σε βάρος όλης της ανθρωπότητας και ειδικά του αμερικανικού λαού.

Χρησιμοποιούν επιστημονική γλώσσα και, όπως λένε, πειραματικά δεδομένα, ενώ δεν παραλείπουν να κατηγορούν την κυβέρνηση Bush για μαζικά εγκλήματα κατά του ίδιου της του λαού.

Ο συνιδρυτής της οργάνωσης James Fetzer που είναι ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα έδωσε μια συνέντευξη στην «Ε» το 2006.

Ας δούμε μερικά αποσπάσματα της. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Δεν είναι δύσκολο να εκτελέσουν τέτοιο σχέδιο και να μην τους αντιληφθεί κανείς;» εννοώντας την κυβέρνηση Bush απαντά: «Υπήρξε ένα θέμα ασφαλείας στους δίδυμους πύργους δύο βδομάδες πριν από την 11/09. Τα κτίρια έκλεισαν, οι υπάλληλοι στάλθηκαν στα σπίτια τους, οι κάμερες ασφαλείας έσβησαν και ομάδες υποτιθέμενων μηχανικών μπήκαν μέσα.

Ήταν η ώρα που τοποθετήθηκαν τα εκρηκτικά. Ο Steven Earl Jones, καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο BYU, έχει υπολογίσει ότι χρειάζονταν μόνο δέκα επισκέψεις από δέκα άτομα για να "φυτευτούν" τα εκρηκτικά.

Η υπεύθυνη εταιρεία για την ασφάλεια του World Trade Center ήταν η Securecom. Ενας από τους διευθυντές της και μέλος του διοικητικού της συμβουλίου ήταν (μέχρι πριν λίγους μήνες από την 11/9) ο Marvin Bush….αδελφός του προέδρου G.Bush. όπως επίσης και ένας άλλος ξάδελφος του.

Όπως λένε και στα δικαστήρια, υπήρχαν το κίνητρο, τα μέσα και η ευκαιρία».

Στην ερώτηση «Αν ταξινομούσατε τις αποδείξει σας σε μια λίστα, ποια θα θεωρούσατε περισσότερο σημαντική;» απαντά: «Τα φυσικά ευρήματα είναι τα θεμέλια της δικής μας ανάλυσης. Η κυβερνητική άποψη καταρρίπτει τους νόμους της Φυσικής και της Μηχανικής και δεν είναι δυνατόν να είναι αληθινή.

Για παράδειγμα, Η μεγαλύτερη θερμοκρασία στην οποία μπορούν να φτάσουν φλεγόμενα τα καύσιμα των αεροπλάνων, στις ιδανικότερες συνθήκες και με άφθονο διαθέσιμο οξυγόνο, είναι 1.800 βαθμοί Φαρενάιτ.

Αυτές οι φωτιές έκαιγαν πολύ χαμηλότερα. Ο μαύρος καπνός που έβγαινε σηματοδοτεί ότι ήταν πολύ χαμηλότερα.

Σε εργαστηριακά πειράματα υπολογίστηκε ότι έκαιγαν περίπου στους 500 βαθμούς.

Το ατσάλι στο σκελετό του κτιρίου λιώνει στους 2.800 βαθμούς, δηλαδή σε 1.000 βαθμούς παραπάνω από την υψηλότερη θερμοκρασία που θα μπορούσε να προκληθεί από τα καύσιμα. Ακόμη, πάντα σύμφωνα με τα πειράματα, το ατσάλι θα μπορούσε να αντέξει σε θερμοκρασία 2.000 βαθμών για έξι συνεχείς ώρες, χωρίς να δείξει εμφανή κόπωση.

Το ένα κτίριο, ο νότιος πύργος, που έπεσε πρώτος - ενώ ήταν ο δεύτερος που χτυπήθηκε -, κατέρρευσε ή καλύτερα εξαφανίστηκε έπειτα από ....μία ώρα.

Ο βόρειος πύργος έπειτα από μιάμιση ώρα. Έτσι, οι φωτιές έκαιγαν σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία και για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, για να αποδυναμώσουν το ατσάλι.

Δεν θα μπορούσε να λιώσει, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, γιατί το ατσάλι δεν θα εξασθενούσε υπό αυτές τις συνθήκες.

Ακόμη, συζητήσεις με πολιτικούς μηχανικούς με έχουν πείσει πως η σχεδίαση του κτιρίου ήταν τέτοια που δεν θα έκανε κατακόρυφη κατάρρευση.

Υπάρχει ένα και μοναδικό πιθανό σενάριο για να γίνει μια κατακόρυφη κατάρρευση.

Έπρεπε όλες οι κολόνες υποστήριξης να κοπούν την ίδια στιγμή. Αυτό είναι εντελώς γελοίο! Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω της θερμότητας.

Μπορεί να γίνει μόνο μηχανικά ή με τη χρήση εκρηκτικών».

Ήταν τελικά μια ξαφνική χαοτική ημέρα ή μια καλά προσχεδιασμένη ημέρα;

10 σχόλια:

  1. Επικίνδυνες πράξεις από εξαιρετικά επικίνδυνες πολιτικές και ανθρώπους.
    Τι άλλο θα ζήσουμε στο μέλλον?
    Τρομοκρατία για παραδειγματισμό ποιών?
    Όλων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό οποιοσδήποτε μπορεί νά πεί τό οτιδήποτε. Όμως τό ατσάλι τού σκελετού "εξέβαψε" μέ τούς 1800 βαθμούς καί δέν ήταν πλέον δυνατόν νά κρατήσει τό βάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου θυμίζει τη ταινία V for Vendetta !

    Υ.Γ : Το τέλος των διακοπών είναι δυσβάσταχτο ! Καλό κουράγιο για το δύσκολο χειμώνα που ρχεται πολίτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και προβλέπεται πολύ δύσκολος χειμώνας.....

    Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι δούλεψαν εκρηκτικά, από τις αναλύσεις των video
    Όταν με το καλό αλλάξει η κυβέρνηση εκεί μπορεί να βγει και ένα μέρος της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Gnik & greekpoliticalreview
    Ασήκωτος προβλέπεται!
    Οι ειδότες αποφαίνονται τόσο για εντός , όσο και ...εκτός!!!
    Χμ !Οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω εάν ήταν στημένη η όλη υπόθεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ΗΠΑ τότε (2001) είχαν μπεί σε φάση ύφεσης λόγω της φούσκας των dot.com και για να την αποφύγουν (πολιτικό κόστος γαρ) δημιούργησαν άλλη, ακόμη χειρότερη, τη φούσκα των ακινήτων.

    Και τώρα που σκάνε όλες οι φούσκες μαζί, ξέρετε τι θα συμβεί... στα Αγγλικά λέγεται depression. Και θα είναι χειρότερη από την άλλη του 1929-1935.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου το ερευνας που το ερευνας το θεμα, δες και αυτα τα πολυ ενδιαφεροντα βιντεο:

    http://www.youtube.com/watch?v=Hjz-n037mMo

    http://www.youtube.com/watch?v=AWQQmDaEUQ0

    http://www.youtube.com/user/911REICHSTAG

    [Απο τα related videos μπορεις να περασεις δεκαδες ωρες βλεποντας και οπτικα επιχειρηματα για το τι εγινε τελικα στις 11/9]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγενής μου από την Αμερική με ενημέρωσε πως σε εκεί εφημερίδα είχε γραφεί πως μέσα στους ουρανοξύστες εκείνη την ημέρα δεν υπήρχαν Εβραίοι, οι οποίοι είχαν απουσιάσει με διάφορες δικαιολογίες (στον κατάλογο των θυμάτων δεν υπήρχε ούτε ένας Εβραίος). Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο αληθεύει, αλλά εκεί ακούγεται ότι η Εβραϊκή κοινότητα είχε ενημερωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ipirxan kai kapoia thisayrofilakia me para polla xrimata kai timalfi, alla vrethikan adeia

    perierga pragmata

    doulepse pantos kala o thermitis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. CS έχεις πρωτογενή στοιχεία γι' αυτό ή διάβασες κανένα Popular Mechanics;

    ΑπάντησηΔιαγραφή