Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Μετωπική σύγκρουση για τους μετανάστες


Η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ. στο προσχέδιο νόμου για την ιθαγένεια και τα πολιτικά δικαιώματα των μεταναστών, που παρουσίασε η κυβέρνηση, είναι αρνητική.
Στη Ρηγίλλης μελετούν εξονυχιστικά το σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και δείχνουν διατεθειμένοι να συγκρουστούν μετωπικά με την κυβέρνηση.
«Θα πάμε για σύγκρουση στη Βουλή», αναφέρει ο τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Ζώης, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη μετωπική μάχη για το συγκεκριμένο θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι μελετώντας κανείς προσεχτικά το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε η κυβέρνηση, διακρίνει έναν «έκδηλο λαϊκισμό» που το διακατέχει στη συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του.
Το 2004 η κυβέρνηση της ΝΔ νομοθέτησε ένα σύγχρονο κώδικα ιθαγένειας, με τον οποίο διευκόλυνε βέβαια την απονομή ιθαγένειας αλλά έθετε προϋποθέσεις με τις οποίες παίρνει την ιθαγένεια αυτός που πραγματικά ΝΙΩΘΕΙ ΗΔΗ και ΘΕΛΕΙ να γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ!.

Το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε για διαβούλευση η κυβέρνηση επιχειρεί λανθασμένα μέσω της «ελληνοποίησης» να λύσει το μεγάλο θέμα της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών.
Με το πνεύμα του προσχεδίου που κατέθεσε η κυβέρνηση, το πρόβλημα των λαθρομεταναστών θα ενταθεί σε σημείο που θα είναι πλέον εντελώς ανεξέλεγκτο, αφού η Ελλάδα θα γίνει πραγματικά ...«πόλος έλξης» για τους παράνομους μετανάστες και τους σύγχρονους δουλεμπόρους.

Η κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου θέλει να απονείμει με πολλή προχειρότητα την ελληνική ιθαγένεια και να αναγνωρίσει πολιτικά δικαιώματα σε ανθρώπους που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ, όταν πριν λίγους μήνες είχε απορρίψει, ως αντιπολίτευση, το σχέδιο νόμου που η κυβέρνηση Καραμανλή είχε φέρει προς ψήφιση, για την ψήφο των εκτός επικράτειας Ελλήνων επικαλούμενη ότι τέτοιοι νόμοι χρειάζονται πολύμηνες και «ενδότατες» μελέτες και διαβουλεύσεις.

Σήμερα λοιπόν φθάνουμε στο σημείο, με το προσχέδιο που κατέθεσε το ΠαΣοΚ, δικαίωμα ψήφου να έχουν οι ...μετανάστες και όχι οι Έλληνες του εξωτερικού! Παράνοια!
Αλλά μήπως παράνοια δεν είναι να δίδεται «ελαφρά τη καρδία» η ελληνική ιθαγένεια σε μετανάστες , όταν οι αρμόδιες κρατικές μας αρχές δεν μπορούν να αποφανθούν για τον ....ακριβή αριθμό των μεταναστών!!!

Πώς λοιπόν η κυβέρνηση θεωρεί ως υπεύθυνη την θέση της , για ενδεχόμενη επίλυση-αντιμετώπιση ενός προβλήματος, όταν δεν γνωρίζει τα ακριβή αριθμητικά δεδομένα, του συγκεκριμένου ζητήματος;

Και κάτι τελευταίο. 'Έχουμε ακούσει πάμπολλες φορές από τα χείλη του κ. Γ. Παπανδρέου ότι η Δανία είναι χώρα-μοντέλο, ότι στόχος είναι να γίνουμε Δανία, κτλ… Πράγματι η Δανία είναι ίσως η πιο προηγμένη Ευρωπαϊκή χώρα και της οποίας οι πολίτες απολαμβάνουν υψηλότατο επίπεδο ζωής.
Όμως...., δεν παραδειγματίζεται ο κ. Γ. Παπανδρέου από την Δανία στο συγκεκριμένο θέμα ! Η Δανία έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια ένα πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο σε σχέση με τους μετανάστες (από τρίτες χώρες).
Στη Δανία λοιπόν κανένας δεν γίνεται Δανός με τη γέννηση του αν δεν έχει γονέα Δανό. Όποιος γίνεται Δανός πρέπει να αποποιηθεί την προηγούμενη ιθαγένειά του. Πρέπει να είναι 18 χρονών για να ζητήσει την ιθαγένεια.

Στην Ελλάδα, εάν περάσει η ....«μεταρρύθμιση» κοπής και ραφής Πασοκικης μικροκομματικής θεώρησης των πραγμάτων, με σκοπό την ψηφοθηρία και την εμπράγματη αλλαγή της θέλησης του ελληνικού λαού ( πράγμα που το είχαν δοκιμάσει το 2000 και …έδωσε μια ακόμη τετραετία εξουσίας στο ΠαΣοΚ), τότε θα πολιτογραφούνται τέκνα μεταναστών με τη γέννησή τους, θα μπορούν να κρατάνε διπλή ιθαγένεια, και θα μπορούν να γίνονται Έλληνες με δήλωση των γονέων τους στο δημοτολόγιο πριν ενηλικιωθούν. Τα εντελώς αντίθετα δηλαδή από την Δανία που επικαλείται ο κ. Γ. Παπανδρέου!

Την μόρφωση δε των … «Νέων Ελλήνων», θα αναλάβει η κ.Δραγώνα όπου θα τους εμπεδώσει ότι ....«δεν υπάρχουν Έλληνες»!!!
Έτσι θα δικαιωθεί και ο μακαρίτης Τουργκούτ Οζάλ, όταν έλεγε ότι : «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από την εδώ μεριά για να τελειώνουμε με αυτούς».

31 σχόλια:

  1. Κατι τετοια βλεπει καποιος και διερωταται αν οντως αληθευουν οι θεωριες συνομωσιας η' η μ.... των ελληνων πολιτικων σπαει ολα τα ρεκορντ.

    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΔ ας λάβει αυτό υπόψιν.

    http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριάντα περίπου χρονια τώρα, οι γεννήσεις Ελληνογενών είναι πολύ κάτω από το όριο αναπλήρωσης των γενεών. Τα μεγάλα δημογραφικά κενά που έχουμε είναι φυσιολογικό να τα αναπληρώσουν άτομα ξένων εθνοτήτων. Βασική όμως προϋπόθεση είναι να ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ και να ΘΕΛΟΥΝ να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια. Οπωσδήποτε τέτοια κριτήρια θα πρέπει να βάλει το κράτος για να αποδίδει την ιθαγένεια.
    Η Ελλάδα δεν είναι Αυστραλία ή ΗΠΑ του 1800 - 1900 που επιθυμούσαν να γεμίσουν κόσμο, ( αφού εκκαθάρισαν τους λίγους ντόπιους) .
    Πρέπει να τεθεί το θέμα σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα πρέπει η κυβέρνηση της χώρας μας , να αντιμετωπίσει την Ελλάδα ως απλώς μια ακόμα χώρα της Ε.Ε. Η χώρα μας είναι πύλη εισόδου, δεν είναι τελικός προορισμός και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ' όψιν της αυτό για τα νομοθετικά της βήματα.

    Δηλαδή με "Ελαφρύ" μεταναστευτικό νόμο θα πλημμυρίσει η Ελλάδα από μετανάστες που θα αποφεύγουν τις υπόλοιπες πύλες εισόδου της ΕΕ στη Μεσόγειο.
    Τότε ,όπως πολύ σωστά λέει ο πολίτης στο άρθρο του, τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα.Μη σας φανεί περίεργο να υπάρχουν 10 εκατ. λαθρομετανάστες. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για το ανεπίλυτο ΧΑΟΣ!
    Η πενταετία λοιπόν θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη... αυτή τη στιγμή έχουμε δεκαετία. Ίσως θα έπρεπε να γίνει δεκαπενταετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά πιστεύω πως ο λόγος του παρόντος νόμου έχει σαν στόχο τις ψήφους παρά το ενδιαφέρον γι’αυτούς τους σίγουρα ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δούμε τι θα πει και η ΕΕ.... Χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία τις καίει πολύ αυτή η "διευκόλυνση" στους λαθρομετανάστες... Και ας μην ξεχνάμε η χαλάρωση νόμων και διαδικασιών οδηγεί, νομοτελειακά, σε ανενξέλεκτες καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανένας δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι η συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές δεν είναι ο προθάλαμος για την συμμετοχή τους στις βουλευτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμαστε τους Ρωσσους απο την Κυπρο;
    Ετσι κερδισε το ΠΑΣΟΚ τοτε τις εκλογες για 35.000 ψήφους. Ενα 5.000 δρχ. το κεφαλι έκανε η Ιθαγενεια.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασχετο με το θέμα, αλλά πολύ σημαντικό : Ο ΓΑΠ ανακοίνωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι θα επιβάλει ΦΠΑ στους δικηγόρους. Τα πράσινα νταβατζοΜΜΕ έθαψαν σήμερα κανονικά το θέμα. Καμμία δήλωση προέδρου δικηγορικού συλλόγου για το θέμα, καμμία απειλή για αποχή διαρκείας. Φαντάζεστε το μέτρο αυτό να το ανακοίνωνε ο Καραμανλής; Στρατιές πράσινων δικηγόρων στα ΜΜΕ, μαζί τους και κάποιοι δεξιοί (γιατί η ΝΔ ξέρει από μόνη της να βγάζει τα ματια της), αναθέματα κατά του Καραμανλή, ο Αυτιάς και ο Καμπουράκης να απειλούν ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου, κ.α. Ενώ σήμερα και ο Γενικός Γραμματέας του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, γνωστός Πασόκος, μετά τις δηλώσεις της προηγούμενης φοράς και τις συστάσεις απ' τους ανώτερούς του, μούγκα στη στρούγκα σήμερα.
    Το σχέδιο των εγχώριων νταβατζήδων μαζί με τους ξένους συναδέλφους τους, ήταν πολύ ωραίο. Ρίχνουμε τον Καρμαναλή,κ αι μετά και το σχέδιο Ανάν ξαναφέρνουμε, και απευθείας διαπραγματεύσεις με τα σκόπια ξεκινάμε (οπότε όποιο όνομα αναγκαστικά θα αφορά τις μεταξύ μας σχέσεις), και γεμίζουμε την Ελλάδα με εκαττομύρια μετανάστες, έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να εξαφανισθεί η χώρα μας απ' τον χάρτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντα υπάρχουν κόμματα και άτομα στην παγκόσμια ιστορία που κατέστρεψαν χώρες και τις οδήγησαν στον αφανισμό. Το ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ παίζει σήμερα αυτόν τον ρόλο. Το πολύ σε 10 χρόνια η Ελλάδα, με τη σημερινή της μορφή, θα είναι ανύπαρκτο κράτος, μπορεί να φθάνει έως τα Τέμπη και να αποτελείται από 40-50% κατοίκους, κάποιους που "λέγονται Έλληνες", και κατά τα λοιπά από αμιγείς μουσουλμανικούς πληθυσμούς.
    Πάντως αν ήμουν αμερικάνος, τούρκος, σκοπιανός, βούλγαρος, κτλ, αυτό θα ηταν το ιδανικό σενάριο... Και ποιος θα το περίμενε, ότι οι αμερικανοί προωθούν τα σχέδιά τους με την αμέριστη συμπαράσταση της αριστεράς (!!!!!!!!!!1), και μόνο με την αντίδραση της δεξιάς. Πως τα φέρνει η ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα 3.000.000 που ψήφισαν Γιωργάκη ακόμα δε συνειδητοποίησαν τι έκαναν. Θα το καταλάβουν τα παιδιά τους (και των υπολοίπων) στα επόμενα 15-20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Θα πάμε για σύγκρουση στη Βουλή»

    Άρα δεν σκέφτονται το δημοψήφισμα...άρα με 151 ψήφους το ΠΑΣΟΚ περνάει το νομοσχέδιο...άρα σικέ το παιχνίδι.

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να εξεταστεί είναι και ότι πολλοί από τους μετανάστες δεν έχουν καμία διάθεση ενσωμάτωσης στην Ελληνική πραγματικότητα,απεναντίας απαιτούν να αλλάξει η Ελληνική κοινωνία στα μέτρα τους.
    Έγω θα πρότεινα να έχουν δικαίωμα απόκτησης της Ελληνικής Ιθαγένειας όσοι μόνο ήρθαν νόμιμα στη χώρα μας και έχουν τις προϋποθέσεις και όχι να επιβραβευτούν αυτοί που έχουν μια παραβατική συμπεριφορά,θα σας θυμίσω το τετρημένο ότι οι Έλληνες που πήγαν στο εξωτερικό ως μετανάστες πήγαν όλοι νόμιμα και ήταν αυτοί που απέκτησαν και την υπηκοότητα των χωρών όπου διέμεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @4:56
    Αγαπητέ/ή, δεν βγαίνουν οι ψήφοι γιά δημοψήφισμα. Το άρθρο 44 του Συντάγματος, απαιτεί η πρόταση γιά δημοψήφισμα, γιά να γίνει αποδεκτή προς συζήτηση από την ολομέλεια της Βουλής, να υποστηρίζεται από τα 2/5 των βουλευτών (ήτοι 120 βουλευτές), ενώ γιά να γίνει δημοψήφισμα πρέπει η πρόταση να υπερψηφιστεί από 180 βουλευτές. ΝΔ+ΛΑΟΣ μαζί φτάνουν τους 106 βουλευτές. Συνεπώς, καλά τα ανέξοδα τα λόγια τα μεγάλα, αλλά ανέφικτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιστεύω ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να αποφασίσουν δύο-τρία άτομα και είναι δίκαιο αλλά και έντιμο να αποφασίσουν αυτοί οι οποίοι είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, αυτοί που θα ζήσουν με τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα του νόμου αυτού, γιατί σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν ούτε στο Πανόραμα ούτε στην Εκάλη.
    Πραγματικά πιστεύω ότι απάντηση θα έδινε ένα δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω ότι είναι λάθος να μιλάμε για ιθαγένεια. Υπηκοότητα είναι το σωστό. Ακόμη και στη μητρική γλώσσα του Τζέφρεϊ δύο διαφορετικές λέξεις υπάρχουν για τους δύο αυτούς όρους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ! Παραπέρα από κάθε αμφιβολία! Στην Ελβετία έγινε δημοψήφισμα αμα θέλουν οι κάτοικοι Τζαμί να χτιστεί. Είπαν ΟΧΙ, και τελικώς δεν θα χτιστεί. Όσον αφορά την Ελλάδα, έχει ΜΑΚΡΑΝ τους περισσότερους μετανάστες σ'ολη την Ευρώπη. Η Γερμανία, χώρα με πληθυσμό των 82.000.000 κατοίκων, και η πιο οικονομικά ανεπτυγμένη χώρα της Ευρώπης, έχει μόλις 9% ποσοστό μετανάστευσης. Και η Ελλάδα, χώρα των 11.000.000 κατοίκων, με μη G8 οικονομία, έχει παραπάνω από 20% ποσοστό μετανάστευσης! ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να απαιτήσουμε δυναμικά στο πεζοδρόμιο Δημοψηφισμα και όχι απο τον καναπέ, διαφορετικά δεν αλλάζουν οι Κύριοι τα σχέδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κριμα μας αφησε χρονους κ ο Χριστοδουλος
    Ελλας Ελληνων Χριστιανων
    ψηφοφορος του εαυτου μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο χθεσινός ζητιάνος αφού έπλυνε εκατομμύρια πιάτα, αφού τουαλέτες έκανε με διάταγμα του Παπαδόπουλου και σταμάτησε να κάνει την ανάγκη του στους αγρούς, ξέχασε σε λίγα χρόνια τα χάλια του και φοβάται μην αλλοιωθεί ο νεοελληνικός πολιτισμός του που αντί να παράγει Ξενάκηδες, Σβορώνους, Πουλατζάδες, Χατζηδάκηδες, Θεοδωράκηδες, Ελύτηδες, παράγει γαλαζοπράσινοπορτοκαλεί λαμόγια. Αφού ρημάξαμε οι ίδιοι τον πολιτισμό μας, τώρα μας φταίνε οι ταλαίπωροι πρόσφυγες, που είναι η χθεσινή μας εικόνα σε Ευρώπη και Αμερική! Πόση ανάγκη έχει ο γύφτος να ξεχωρίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οχι από Σαμαρά στο Δημοψήφισμα 30Dec'09

    http://www.youtube.com/watch?v=LIOVR4x-tH8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σήμερα λοιπόν φθάνουμε στο σημείο, με το προσχέδιο που κατέθεσε το ΠαΣοΚ, δικαίωμα ψήφου να έχουν οι ...μετανάστες και όχι οι Έλληνες του εξωτερικού! Παράνοια!
    Ο σημαντικότερος νόμος είναι ο προυπολογισμός.
    Γιατί θα πρέπει να τον ψηφίζει ο Ελληνας που ζεί στην Αμερική (και πιθανόν δεν έχει κανένα περουσιακό στοιχείο στην Ελλάδα) και όχι ο μετανάστης που πιθανόν να φορολογείται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΑΝΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΣΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ - ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ - ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ , ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΦΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. PREPH O KATHENAS POY KSERH TO PROVLIMA NA MILA GIA AFTO GYRO TOY PANDOY. TO PROBLHMA EINAI OI LATREOI PERIMENOYN 5.000.000 STHN TOYRKIA . KI DEN EXOYN SE TIPOTA NA STEILOYN PERISOTEROYS.EXOYN DROMOLOGISH TO SXEDIO KAIRO TORA PISO XRONIA POLLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ορισμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ, που τώρα ζητούν δημοψήφισμα, είναι τρομερα υποκριτές! Στην πραγματικότητα δεν κόπτονται για την εθνολογική αλλοίωση της χώρας και τον αφανισμό των Ελλήνων αλλά για το ενδεχομενο να εγατασταθεί μόνιμα το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία χάρη στην ψήφο των μεταναστών. Αν τους ελεγαν οτι τα ψηφαλάκια των αλβανοπακιστανων θα ειναι γαλάζια, δε θα τρεχε κάστανο! Αλλωστε λίγο ακόμα να παρέμενε στον πρωθυπουργικό θώκο ο Κωστάκης B' ο ταπεινός, τα ίδια θα έκανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 7:48, ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ (ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ), ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΤΡΑΧΑΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠ:-Ο γιος μου δίνει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες.
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝ:-Αν, παράλληλα, δεν απαγορευτεί στους Έλληνες να ψηφίζουν, η Ελλάδα θα εξαφανιστεί από τον χάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οριστε και καλα οι αντιδρασεισ και καλα οι πατριωτεσ για να ανβουν και λιγο οι μετοχεσ τησ νδ..ξυπνατε ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θυμίστε μου:

    * Στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, δεν υποσχέθηκε ότι θα κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου»?


    Αντιγράφω από το http://www.newstime.gr


    Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Δανού σκιτσογράφου Κουρτ Βέστεργκορντ, που με τα σκίτσα του στη δανέζικη εφημερίδα Ζίλανς Πόστεν για τον Μωάμεθ, το 2005, είχε προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων, και ενός αστυνομικού κατηγορείται 28χρονος Σομαλός που εισέβαλε στο σπίτι του σκιτσογράφου το βράδυ της Παρασκευής.


    Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο σπίτι του Κουρτ Βέστεργκορντ στο Όρχους της Δανίας, όταν ο νεαρός εισέβαλε με μια ΑΞΙΝΑ και ένα ΜΑΧΑΙΡΙ ζητώντας "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" και "ΑΙΜΑ". Ο 74χρονος σκιτσογράφος πρόλαβε να κλειδωθεί στο δωμάτιο ασφαλείας που διαθέτει και από εκεί ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν η αστυνομία έφτασε επί τόπου, ο ύποπτος επιχείρησε να επιτεθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά ενός αστυνομικού στο χέρι και το γόνατο.

    Ο δράστης, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο στο δικαστήριο του Όρχους προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση διάρκειας τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων και πρόκειται να περάσει στην απομόνωση τις πρώτες δύο εβδομάδες.

    Σύμφωνα, πάντως, με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Δανίας,ο δράστης πρόσκειται στους ισλαμιστές Αλ Σεμπάμπ της Σομαλίας και έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα της Ανατολικής Αφρικής.

    Την απόπειρα δολοφονίας χαιρέτισε σήμερα η σομαλική ισλαμική παράταξη Αλ Σεμπάμπ, προσπαθώντας στο μεταξύ να κρατήσει αποστάσεις από πληροφορίες που φέρουν τον νεαρό δράστη να συνδέεται μαζί τους.

    "Χαιρετίζουμε το επεισόδιο στο οποίο ένας νεαρός Σομαλός μουσουλμάνος επιτέθηκε στο διάβολο που προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ", δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο Μογκαντίσου Σεΐχ Αλί Μουχάμαντ Ράτζε και τόνισε: "το επεισόδιο αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί μόνο με τους Σεμπάμπ ή με κάποια άλλη οργάνωση. Είναι καθήκον ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων να ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ την ΠΙΣΤΗ τους και τον ΠΡΟΦΗΤΗ", πρόσθεσε. "ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ να ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ όπως αυτός ο διαβολικός Δανός ή άλλους όπως ο Σαλμάν Ρούσντι που προσέβαλαν τη θρησκεία μας και τον προφήτη", κατέληξε.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέστεργκορντ, ο οποίος έχει δεχθεί πολλές απειλές τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, ενώ τον Οκτώβριο το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει τη σύλληψη δύο υπόπτων με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν επίθεση κατά των γραφείων και των εργαζομένων της εφημερίδας Ζίλανς Πόστεν.












    **Το νομοσχέδιο αυτό, λοπόν, δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Εδώ καλά-καλά δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι μετανάστες. Στην τελευταία απογραφή είχανε βγει στις παραλίες και στα βουνά(!)για να μην τους βρουν.

    ***Εγώ μάλιστα προτείνω μια και θα μαζευτούμε,(γιατί το δημοψήφισμα ΘΑ ΓΙΝΕΙ!) να βάλουμε υπό την κρίση του Λαού και άλλα ζητήματα. Είναι μοναδική ευκαιρία, μια στα 35 χρόνια, να εκφραστεί άμεσα και ελεύθερα ολόκληρη η Βάση, μακριά από κόμματα και ιδεολογίες. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα -που λέει και η διαφήμιση!

    Ζητώ λοιπόν εκτός από το Δημοψήφισμα για την απόδοση Ιθαγενείας στους μετανάστες,

    παράλληλα να γίνει και

    -Δημοψήφισμα για σύνθετη ονομασία στα Σκόπια
    -Δημοψήφισμα για την κατάργηση του Ασύλου
    -Δημοψήφισμα για την κατάργηση Θρησκευτικών Συμβόλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μετεκλογικά ο Γιωργάκης αναγκάζεται να πληρώσει τα "γραμμάτια" που υπέγραψε προς τους υπερτλαντικούς σπόνσορες και - κατά το ήμισυ - συμπατριώτες του.
    Δεν φταίει πάντως αυτός για την προσπάθεια αλλοτρίωσης της εθνικής μας υπόστασης.
    Αυτός κάνει τη δουλειά του στα πλαίσια του "δούναι και λαβείν" της παραδοσιακά υποκριτικής σοσιαλιστικής κουλτούρας.
    Εμείς φταίμε που του δώσαμε αυτό το δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή