Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Άγρια «κόντρα» Χρυσοχοΐδη - Νιώτη


Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠαΣοΚ. Η σύλληψη των δύο παιδιών του βουλευτή τού κόμματος και Α` Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γ.Νιώτη στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο», άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.

Επίσημα η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα και δια του κυβερνητικού εκπροσώπου δίνει κάλυψη στον κ. Νιώτη.

Aς δούμε τι συνέβη. Η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη και του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Νιώτη ξεκίνησε ευθύς με την σύλληψη των δύο παιδιών του τελευταίου.

Αυτό ...αιφνιδίασε και ενόχλησε τον κ. Νιώτη.(«Ήταν ένας…. απόλυτος αιφνιδιασμός αυτό που συνέβη». Δήλωση του κ.Νιώτη στο Real fm).
Η ΕΛ.ΑΣ με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε ότι στο «Ρεσάλτο» , εκτός από λοστούς, βαριοπούλες, μάσκες και μπουκάλια βρέθηκαν δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Σε αυτό το σημείο συνέβησαν κάποια πράγματα που αν δεν προκαλούν την νοημοσύνη των πολιτών , τουλάχιστον χρήζουν εξονυχιστικής διερεύνησης.
Ο κ. Νιώτης άρχισε να «περιδιαβαίνει» τα ερτζιανά αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο της αστυνομίας , αλλά πέφτοντας και σε πολλές αντιφάσεις.

Μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» άφησε αιχμές για την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ισχυριζόμενος ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να δοθούν εξηγήσεις, καθώς-όπως έλεγε - δεν επρόκειτο για ενεργή χειροβομβίδα κρότου λάμψης , αλλά για ....απλό κέλυφος χειροβομβίδας που είχε χρησιμοποιηθεί και τα παιδία την…. κράταγαν για ενθύμιο.

Εκτός αυτού ισχυρίστηκε ότι το «Ρεσάλτο» ήταν ένα ...πολιτιστικό κέντρο(sic!), τα μπουκάλια τα μάζευαν τα παιδιά για την ...ανακύκλωση (sic!) και τα δύο δοχεία με το πετρέλαιο και την κηροζίνη, τα χρησιμοποιούσαν για την ...σόμπα τους.(sic!)

Την επόμενη ημέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm» άφησε πάλι αιχμές για τον ρόλο της ΕΛ.ΑΣ , μόνο που αυτή την φορά κάτι... άλλαζε. Όπως ισχυρίστηκε , χειροβομβίδα …..δεν υπήρχε μεταξύ των ευρημάτων(?).

Είναι λίγο δύσκολο οποιοσδήποτε έλλογος πολίτης να πιστέψει ότι έμπειροι αστυνομικοί στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μια ενεργή χειροβομβίδα , από το .....κέλυφος μιας χρησιμοποιημένης , και πολύ περισσότερο ότι αυτοί οι εμπειρότατοι αστυνομικοί έπεφταν θύματα ….οφθαλμαπάτης καθώς -σύμφωνα με τον κ. Νιώτη (σε δεύτερη version)- κάτι τέτοιο δεν υπήρχε μεταξύ των ευρημάτων.

Και για να το λέει ο κ. Νιώτης σημαίνει ότι πολύ πιθανών στην αναφορά της αστυνομίας που αργότερα μεταβιβάστηκε στο αρμόδιο εισαγγελέα, απουσίαζε.... η χειροβομβίδα που αναφερόταν στην έκθεση των ευρημάτων ! ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου!

Ο κ. Χρυσοχοΐδης λοιπόν ....«ανέβηκε στα κεραμίδια» θεωρώντας ότι τα ...πεπραγμένα και τα λεχθέντα από τον Α` Αντιπρόεδρο της Βουλής τον θίγουν τόσο ως αρμόδιο υπουργό, όσο και ως πολιτικό.
Έτσι εμφανίστηκε στην τηλεόραση και άρχισε τους πυροβολισμούς. «Αξιοποιήσαμε πληροφορίες», είπε με νόημα και συμπλήρωσε ότι «το "Ρεσάλτο" δεν είναι σίγουρα ...πολιτιστικό κέντρο .Είπαν (σ.σ...μπαμ-μπουμ οι κουμπουριές) τα μπουκάλια ήταν για την ...ανακύκλωση. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο υποκριτές».


ΥΓ. Η τελευταία φράση δεν ήταν κουμπουριά, αλλά ... ενεργή και υπαρκτή, ....χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

29 σχόλια:

  1. αμάν πια λυσάξατε όλοι με το θέμα. δεν βλέπετε τηλεόραση? δεν ακούτε τους δικηγόρους υπεράσπισης?

    το "ευφλεκτο υλικό" ήταν για θέρμανση, για την σόμπα τους.

    τα μπουκάλια ήταν για α-να-κύ-κλω-ση!

    τα παιδιά ενδιαφέρονται για το περιβάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αναλάβει τις ευθύνες του ο Κύριος Νιότης αξιοπρεπώς χωρίς σχόλια και αθόρυβα να αποχωρήσει για λόγους ευθιξίας. Το ότι δήποτε άλλο τον θίγει σαν πατέρα και σαν πολιτικό. Ας μην θεωρεί ηλίθιο τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο....πως να κανει την δουλειά της η Αστυνομία όταν βγαινουν οι ίδιοι οι πολιτικοι και την απαξιώνουν επειδή θίγονται τα παιδιά τους;Η ευθιξία που επι Νέας Δημοκρατίας είχε γίνει σημαία του πασόκ τωρα που πήγε;Μας περνανε για χαζους προφανως, οτι το ρεσάλτο εινα χωρος εστίασης και προβληματισμού!!!!!ναι και εμεις εκει που συχνάζουμε όταν πινουμε μπύρες τις μαζέυουμε όλοι στο μαγαζι για ανακύκλωση..επίσης φέρνει ο καθένας απο ενα μπιτονάκι πετρέλαιο για να ζεσταινόμαστε..αα και φερνουμε και μερικά ενθύμια έτσι μωρε καμια χειροβομβίδα..δεν καταλαβα γιατι αντιδρανε όλοι με αυτό αφου αυτη ειναι η καθημερινότητα όλων μας απαπαπα τι ανθρωποι ειστε εσεις...δηλαδη ευτυχως,τυχεροι θα έλεγα που ηταν τα παιδιά του Νιωτη μεσα και τους άφησαν όλους ελευθερους, τα συμπερασματα δικά σας!!!!!ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου η απόλυτη ξεφτίλα!!!!βρωμάει και ζέχνει...δυσωδία , σαπίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα δεν είναι να αποχωρήσει ο Νιώτης, αλλά να το βουλώσει. Τα "παιδιά" του είναι 30 και 28 χρόνων. Είναι υποκριτικό και υποτιμητικό δε να τα χαρακτηρίζει "επιστήμονες" λες και οι "επιστήμονες" είναι υπεράνω όλων. Έλεος δηλαδή, δικηγόρος είναι η κόρη του, αυτό την καθιστά...επιστήμονα; Δηλαδή ο Κούγιας είναι επιστήμονας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη... όλοι δεν έχουμε σπίτι μας μια χειροβομβίδα;;; Είναι παράλογο να την έχουν κ τα "παιδιά";;; Crash Test δεν περνάει συλλογικά το ΠΑΣΟΚ πλέον αλλά ΟΛΟΙ τους 1 προς 1 ξεχωριστά. Έχει φτάσει ο καιρός που με οποιαδήποτε βλακεία θα τρώνε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ απο τον λαό. Όλοι οι πολιτικοί. Πλέον ο λαός είναι δογματικός. Χθές ψήφισαν όλοι ΠΑΣΟΚ και αύριο μπορεί να ταχθούν όλοι στου οικολόγους και πάει λέγοντας...Ο κ. Χρυσοχοϊδης καλέιται να αποφασίσει όχι αν θα αθωώσει τα παιδιά αλλά αν θα φάει ή όχι μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Νιώτης οφείλει να παραιτηθεί γιατί ο θεσμικός του ρόλος είναι σημαντικός και δν μπορεί να τον ευτελίζει με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η έφοδος στο χώρο, χωρίς λόγο και αιτία, χωρίς (νόμιμες) αφορμές έφερε στο φως της δημοσιότητας τα "αδιάσειστα" στοιχεία που συνθέτουν το κατηγορητήριο των 22 ατόμων:
    1. Γύρω στα 200 άδεια μπουκάλια μπύρας.Σε έναν χώρο που αποτελεί στέκι πολλών ατόμων που δραστηριοποιούνται στη γειτονιά, σε ένα χώρο όπου τον διαμορφώνεις εσύ και οι φίλοι/σύντροφοί σου είναι απολύτως λογικό να καταναλώνονται μπύρες, οι οποίες στη συνέχεια επιστρέφονται σε super market για να πάρουν πίσω λεφτά
    2. Δυο μπιτόνια εύφλεκτου υγρού. Ο συγκεκριμένος χώρος δε διαθέτει κεντρική θέρμανση, οπότε τα 2 μπιτόνια με κηροζίνη που βρέθηκαν υπήρχαν στο χώρο για τη λειτουργία της σόμπας.
    3. Μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης. Εδώ λοιπόν έχουμε το πιο περίεργο της όλης υπόθεσης. Η χειροβομβίδα κρότου-λάμψης αποτελεί αναμφίβολα το πιο σημαντικό εύρημα του οποίου η κατοχή αποτελεί ποινικό αδίκημα.Aπλά να τονίσουμε ότι πολύς κόσμος διατηρεί ενθύμια από τα άπειρα χημικά που ρίχνονται απ’ την αστυνομία τόσα χρόνια στους δρόμους αλλά και μέσα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και άλλους κλειστούς χώρους.
    4. 7 κοντάρια, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια, γάντια, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες. Σε έναν αυτοοργανωμένο-αυτοδιαχειριζόμενο χώρο δεν υπάρχουν ειδικοί και όλα τα άτομα που δρουν εκεί πέρα συμβάλλουν μαζί στη διαχείριση του συγκεκριμένου χώρου. Άλλωστε το δηλώνουν και από μόνες τους οι λέξεις. Άμα αποτελεί αδίκημα το να έχεις μια εργαλειοθήκη στο χώρο σου, ας προσπαθήσουν όλοι αυτοί που καταδίκασαν το στέκι αμέσως να κάνουν εργασίες-μερεμέτια χωρίς εργαλεία και με γυμνά χέρια…
    5. Άμα τα 3 κράνη αποτελούν ενοχοποιητικά στοιχεία, τότε σε λίγο θα θεωρείται και η ζώνη στο αυτοκίνητο. Πόσο απίθανο είναι απ’ τα 22 άτομα που ήταν στο χώρο τα 3 να έχουν μηχανάκι;

    Η μπυροποσία φίλων και συντρόφων γύρω από μια σόμπα σε ένα χώρο τον οποίο επισκεύαζαν μόνοι τους αποτελεί αφορμή για τη στοχοποίηση και την επίθεση του κράτους σε έναν αυτοοργανωμένο χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κρασά.
    Ο Νιωτης,βρεθηκε στη θεση που ειχε βρεθει και εκεινος ο βουλευτης του συριζα,τοτε με τη ληστεια Τραπεζης.
    Πιστευω οτι αν υπηρξε χειροβομβιδα σε κατασταση λειτουργιας,πραγμα που θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο απο μερους των θαμωνων,και δεν μπηκε ως στοιχειο για τον Εισαγγελεα,εδω υπαρχει προβλημα σοβαρο,σιγουρα,και πρεπει ο Χρυσοχοιδης,να μην κανει πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΜΑΣ ΚΟΡΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ?
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ?
    ΑΛΛΑ ΕΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ(ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΤΣΙ?).
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΝΙΑ ΒΕΝΤΖΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΜΠΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΟΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΣΟΜΠΑ ΚΑΙΕΙ ΒΕΝΤΖΙΝΗ???
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ.ΕΛΛΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ....
    ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς theοdore

    Με μια διαφορά όμως.Στην περίπτωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενοχοποιητικό στοιχείο.
    Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε αξιοπρεπέστατη στάση , δεν πήρε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα ΜΜΕ παραμάζωμα και το κυριότερο δεν προκάλεσε την νοημοσύνη μας.
    Αυτό το τελευταίο είναι που προκαλεί.
    Εάν ο κ. Νιώτης κράταγε την ίδια στάση με τον κ.Βούτση του ΣΥΡΙΖΑ τότε κανείς δεν θα μίλαγε και πιθανώς πολύ (ακόμα και πολιτικοί του αντίπαλοι) να του συμπαραστέκονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω που βρήκαν το ενοχοποιητικό στοιχείο στις αντιασφυξιογόνες μάσκες.
    Εμείς στο σπίτι μου τέτοιες φοράμε για να ...μην κολλήσουμε τον ιό της νέας γρίπης:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ' αρχας καλησπερα. Μια ερωτηση εχω να κανω: Η κηροζινη ειναι ποιο φθηνη απο το πετρελαιο? για να ξερω δηλ. τωρα που ειμαι διαχειριστης να παραγκελνω κηροζινη αντι για πετρελαιο στον καυστηρα.
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ Μ.....ΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα παιδιά,

    Εγώ με ξέρετε, μυθομανής είμαι. Σκεφτείτε όμως να είχαν και κλειδιά τα δύο "παιδιά". Σκεφτείτε την διαχείριση να είχε ένας που απασχολούσε "με ρίψη βομβών με ανθρωποκτόνο πρόθεση", γνωστός για τις εμπρηστικές παρέες του. Σκεφτείτε μετά από όλα αυτά να τύχαινε και καμμιά σκευωρία και να έβαζαν και τίποτε Ευρώ προσημειωμένα στο χώρο οι "κακοί μπάτσοι" από καμμιά ληστεία γνωστή, από καμμιά ψιλοαπαγωγή, τι θα γινότανε...
    Ευτυχώς τέτοια δεν(;) βρέθηκαν.
    Για φανταστείτε να τους υπεράσπιζε διαδικτυακά, και κανένας με πολύ ασύμβατη ιδιότητα. Τι θα γινότανε τότε αν μαθευόντουσαν αυτά ε;

    Παλιός φίλος του politis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τουμπεκί δε για το θέμα το διαπλεκόμενα πράσινα ΜΜε των νταβατζήδων μεγαλοεργολάβων (το μάθατε το άλλο, ότι ο Μαγκριώτης σταμάτησε το μετρό Θεσσαλονίκης, ώστε να μπει μέσα μετά και ο γνωστός πράσινος νταβατζής μεγαλοεργολάβος;;;;). Που είναι οι κραυγες των πράσινων δημοσιογράφων να παραιτηθεί ο Νιώτης; Που είναι οι κραυγές των πράσινων καναλιών να παραιτηθεί ο Χρυσοχοιδης για εξαφάνιση ενοχοποιητικών στοιχείων;; Που είναι κανένας πρασινοφουρός να μας πει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι μου θυμίζουν οι βαριοπούλες Ανώνυμε κύριε των 12.30, τι μου θυμίζουν...
    Και μην μου πεις ότι θέλω ποινές. Καμμία ποινή, εν τιμή, δεν επιζητώ. Μια απάντηση πολιτική από τους συνωστιζόμενους στον χώρο θέλω. Σαν τους παλιούς κομμουνιστές. Κάναμε, πιστεύαμε, αυτό και αυτό. Και ύστερα, μα τω Θεώ, ελεύθεροι όλοι και να πάμε και εμείς να τους υπερασπίσουμε για το θάρρος τους.'Οχι αυτό το "δεν είδα δεν ξέρω" που πρώτα προσβάλλει αυτούς και μετά όσους τους ακούνε και θεωρούν ότι "μαγκιά, κορόιδεψαν..."
    Έως τότε εγώ θα βόσκω τα redsheepskin μου,συγγνώμη τα προβατάκια μου, στο χωριό μου...

    παλιός φίλος του politis. gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν εξαφάνισε ο Χρυσοχοίδης φίλε των 4.53 ενοχοποιητικά στοιχεία.Το εννοώ.Και το υπογράφω.

    Κάτι άλλο γίνεται, ερήμην του...

    παλιός φίλος του politis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι λέτε ρε παιδιά γίνονται τέτοια πράματα; Βρε υποκριτές, βρε Φαρισαίοι από όλα όσα εγιναν εσείς το μόνο που εισράτετε είναι τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ; Τρομάρα σας που θέλετε να το παίζετε και σοβαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ πάντος σκεπτόμενος εμπορικά παρίγγειλα δύο σόμπες που καίνε κυροζίνη και ένα F-16 block +52 σε τιμή ευκαιρίας που καίει ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ! ! !
    Τώρα ψάχνω και ενα εγκαταλελλειμένο κτίριο να τα βάλω μέσα,όχι τίποτα άλλο,αλλά είμαι και κουλτουρίαρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 5.50
    Αν δεν κάνεις πλάκα,
    να μάθεις ορθογραφία, ποιός ξέρει τι κοπανατζής ήσουν , οταν πηγαινες σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κηροζίνη καίνε οι σόμπες χωρίς μπουριά και μπορείς να τη βρείς σε βενζινάδικο. Βρέθηκε τέτοια σόμπα στη γιάφκα? Δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο. Κηροζίνη χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα. Βρέθηκε αεροπλάνο? Κηροζίνη βάζεις σε μπομπίτσες τύπου μολότωφ αν θέλεις καλύτερο αποτέλεσμα. Βρέθηκαν μουκάλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ-ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ και οι 4 μαζί,
    έναν ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ δεν κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΩΝ 6:11

    ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΓΙΑΜ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑΜ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 6.45
    Εφεξής και για 20 χρόνια θα επαναλαμβάνεις μονότονα τίς ίδιες παροιμίες ..σε βουκολική διάλεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @politis.gr
    Ἐπίτρεψέ μου μία διόρθωσι: δὲν λέμε "ἄνοιξε τοὺς ἀσκοὺς τοῦ Αἰόλου", ἀλλὰ "ἄνοιξε τὸν ἀσκὸ τοῦ Αἰόλου". Ἕνας ἦταν ὁ ἀσκός - βλέπε Ὁμήρου Ὀδύσσεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Νιωτης ειχε παραγγειλει ενα αεροπλανο για να το δωρισει στο κεντρο..Τα παιδια θα τοποθετουσαν την χειροβομβιδα πανω σε αυτο σαν πειρομαχικο..πηραν και κηροζινη αλλα το αεροπλανο αργισε..Μεχρι να ερθει το αεροπλανο,ηπιαν και 200 μπυρες..Τωρα τις μασκες τις ειχαν σε περιπτωση που επαιρνε φωτια το κεντρο ετσι ωστε να μπορουν να αναπνεουν..Αυτη ειναι η αληθεια..Αδικα κατηγορουμε τα παιδια..ελεος..για αυτο και τα ΜΜΕ δεν εδωσαν σημασια στο θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φαντάζομαι ότι κάθε πατέρας που θα βρισκόταν σε παρόμοια θέση να απολογείται για τέτοιου είδους δράση των παιδιών του, θα αισθανόταν και - πιθανώς - θα προσπαθούσε να πράξει το ίδιο, να υπερασπιστεί και να προστατέψει δηλαδή, όσο μπορεί τα παιδιά του. Υπάρχει όμως μια ουσιώδης διαφορά: Ο κ. Νιώτης, καλώς ή κακώς, είναι πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα με σημαίνουσα θέση στο Κοινοβούλιο. Επιβάλλεται, ως πολιτικός ανήρ, να κρατήσει άλλη στάση. Είναι πρώτα πολιτικός και μετά πατέρας. Είναι δημόσιο πρόσωπο και οφείλει να χειριστεί την υπόθεση ως τέτοιο. Αν δεν μπορεί, ας παραιτηθεί κι ας υπερασπιστεί τα παιδιά του, όσο μπορεί καλύτερα. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισίες. Όσο για το Ρεσάλτο, όσοι μένουν στην περιοχή - άσχετα αν πολλοί δεν αποτόλμησαν να το καταθέσουν - γνωρίζουν τι είδους... πολιτιστικό κέντρο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κι αφού δεν παραιτείται μόνος του έπρεπε να τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός.
    Ποιος ξέρει τι θα είχαν ακούσει τα παιδιά, όταν ήταν μικρά, από τον πατέρα τους για τα σημεία και τέρατα που διαδραματίζονται στην πολιτική από πολιτικούς και αηδίασαν τόσο που τόριξαν στην "επανάσταση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το 1981 ο τότε υπουργός Εθνικής Οικονομίας Μανώλης Δρετάκης υπελόγιζε το δημόσιο χρέος στο 1 τρις δρχ:Σε σημερινή αναλογία 3 δις ευρώ.
    Αν δεχθούμε την ομολογία για πακτωλό χρημάτων απο την Ε.Ε., μέσω 5 προγραμμάτων οικονομικής στήριξης( ολοκληρωμένα μεσογειακά, 1ο,2ο,3ο,4ο πακέτο στήρηξης)καταλήγουμε στο τελικό αποτέλεσμα η δύστυχη ελληνική οικονομία να έχει σημερινό εξωτερικό χρέος πάνω απο 300 δις ευρώ (100πλάσιο).
    Πολιτικοί της συμφοράς που κυβερνήσατε τον δύστυχο τόπο και αμνηστεύσατε τους εαυτούς σας απο τις ποινικές ευθύνες της κατάχρησης,τολμάτε να ζητάτε το στέγνωμα του ελληνικού λαού χωρις αιδώ....
    Να γιατί τα δύο μεγάλα κόμματα κάναν την ΕΛΛΑΔΑ μας ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΜΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ...
    Σ΄ολη αυτή την ιστορία υπάρχουν και οι ατζέντηδες: οι δημοσιογράφοι της συμφοράς, προοδευτικοί και συντηριτικοί,προαγωγοί της παραπληροφόρησης και σύγχρονοι μαστρωποί του ψεύδους που παραμυθιάζουν τον ελληνικό λαό.
    Ας είναι καλά ο Βάρναλης που διαχρονικά
    μας θυμίζει: Αντε θύμα άντε ψώνιο άντε σύμβολο αιώνιο.....ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή