Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ανακολουθία και έλλειψη σαφούς σχεδίου


Προεκλογικά ο κ. Γ .Παπανδρέου με υπέρμετρη κομπορρημοσύνη δήλωνε : «Είμαστε έτοιμοι και έχουμε τις λύσεις» (συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ).

Πριν λίγες ημέρες όμως μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου έδωσε το πραγματικό στίγμα των προθέσεών του υποστηρίζοντας με έμφαση: «Έχω τη βούληση να συγκρουστώ με τα προβλήματα, αλλά δεν θα το κάνω, ούτε μπορώ, μόνος».

Προφανέστατα οι προεκλογικές αναφορές ότι τα 5,5 χρόνια στην αντιπολίτευση τους είχαν καταστήσει πολιτικά σοφότερους, τους είχαν δώσει τον απαραίτητο χρόνο να μελετήσουν σε βάθος τα προβλήματα του τόπου μας και να καταλήξουν στις αναγκαίες λύσεις τους, ήταν απλά προεκλογικές κορώνες άνευ αντικρίσματος. Κίβδηλες!

Προεκλογικά πάλι ( ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς της χώρας στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης), παρουσίαζε εκτενώς ένα άμεσο σχέδιο 100 πρώτων ημερών.
Δήλωνε ότι έχει έτοιμα τα 5 πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη νέα Βουλή προς ψήφιση.

Έχουν περάσει 64 ημέρες και το μόνο που έχουν καταθέσει στην βουλή είναι ένα νομοσχέδιο (για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης). Τα υπόλοιπα .... αγνοούνται ακόμα . Εάν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τότε για να κάνει πράξη τα πέντε νομοσχέδια των εκατό πρώτων ημερών χρειάζονται ...τριακόσιες ημέρες.

Σ` αυτές της 64 πρώτες ημέρες του ΠαΣοΚ αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν ότι στην πραγματικότητα ήσαν εντελώς ανέτοιμοι! Όχι μόνο δεν είχαν ολοκληρωμένες και έτοιμες λύσεις (5,5 χρόνια τι έκαναν;),αλλά στην ουσία δίνουν την εντύπωση ότι αντιμετωπίζουν με τον πλέον ανάρμοστο και χαλαρό τρόπο την πρωτόγνωρη διεθνή οικονομική κρίση ( υφυπουργοί άνευ αρμοδιοτήτων ακόμα, κρατικός μηχανισμός που υπολειτουργεί άνευ της απαραίτητης στελέχωσης γενικών και ειδικών γραμματέων κλπ.)

Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι σ` αυτές τις 64 πρώτες ημέρες πρωταγωνιστούν οι ανοιχτές διαφοροποιήσεις ή και αντιπαραθέσεις υπουργών. O καθένας λέει το «μακρύ του και το κοντό του!».
Άλλα ο κ. Πανάρετος για την παιδεία και άλλα η κα Διαμαντοπούλου! Άλλα ο κ. Ρέππας για τον Αχελώο και άλλα η κα Μπιρμπίλη!

Σίγουρα κανείς δεν περιμένει θαύματα από μια κυβέρνηση 64 ημερών. Αλλά αυτό που παρουσιάζεται σ` αυτό το διάστημα ... ανησυχεί ! Και ανησυχεί έντονα!
Τα διαγραφόμενα αδιέξοδα δεν οφείλονται κυρίως στις πολιτικές επιλογές(που δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής ), αλλά, το χειρότερο, στην έλλειψη σαφούς σχεδίου.

Το «αν», το «ίσως» και το «αλλά» δεν οδήγησαν ποτέ, κανέναν, πουθενά!

19 σχόλια:

  1. Καλά κάνεις και ανησυχείς εσύ και οι φανατικοί του είδους σας. Γιατί όπως φαίνεται θα κάνετε πολλά χρόνια να δείτε εξουσία εσύ και οι τυφλά φανατικοί θαμώνες σου. Γιατί το ΠΑΣΟΚ των 64 ημερών έχει κάνει πολύ περισσότερα από την ΝΔ των 5,5 χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος 6:20
    Δεν μπορώ να πω.... Έχεις επιχειρήματα:
    Τυφλός φανατισμός στον τυφλό φανατισμό και η εξουσία είναι πάλι δικιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6¨20,
    Όταν ένς άνθρωπος βλέπει αυτά που δεν μπορούν να δούν εκατομμύρια άλλοι, αυτό σημαίνει είτε ότι είναι εξαιρετικά ευφυής είτε ότι είναι εξαιρετικά αργόστροφος.
    Εγώ με όποιον πασόκο μιλάω τον τελευταίο καιρό μου λέει ακριβώς τα ίδια, ότι βλέπουν ξεκάθαρα ότι προεκλογικά ο ΓΑΠ τους δούλεψε χοντρά σε όλα.
    Ξεκινώντας από το ανύπαρκτο σχέδιο για την έξοδο από την οικονομική κρίση (που δεν θα έπληττε τον απλό λαό αλλά τω΄ρα μας ξεσκίζει στη φορολογία), προχωρώντας στην πάταξη της αδιαφάνειας και των πελατειακών σχέσεων (όσοι έχουν διοριστεί μέχρι τώρα είναι κολλητοί και φίλοι της οικογενείας του), συνεχίζοντας με την κατάργηση της απόσυρσης αυτοκινήτων, επιδομάτων θέρμανσης, κλπ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    Εάν φίλε μου αυτό εννοείς όταν λές ότι ο Γιωργάκης έκανε σε 2 μήνες όσα δεν έκανε η Ν.Δ. σε 5,5 χρόνια, έχει δίκιο.
    Πρώτος και παραγωγικότατος στα ψέμματα και στις κολοτούμπες προσπαθεί να ξεπεράσει τον ίδιο του τον πατέρα, τουλάχιστον σε αυτά.
    Με τι ρυθμό που πάει τον βλέπω τροπαιοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 6.20
    Δυστυχώς φίλε η αλήθεια δεν είναι με το μέρος σου.
    Το σχόλιο σου φανερώνει φανατισμό. Αντίθετα στο άρθρο του ο πολίτης γράφει συγκεκριμένα επιχειρήματα.

    Γράφεις ότι στις 64 ημέρες το ΠΑΣΟΚ έκανε πολύ περισσότερα απ` ότι η ΝΔ στα 5,5 χρόνια. Όπως?

    Μην ακολουθείς φίλε τα τσιτάτα του Γιώργου Παπανδρέου, γιατί , ως πολιτικός, εκφωνεί λόγο χωρίς αντίλογο.

    Όσο για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης εάν δεν ήσουν φανατικός θα έβλεπες ότι αυτά που γράφει ο πολίτης απηχούν την κοινή γνώμη και μεταξύ των στελεχών και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου εδω μεσα η λογοκρισια παει συννεφο γιατι
    δεν το βαφτιζεις δελτιο τυπου της Ρηγγιλης μεχρι
    να αναλαβει ο Παναγιωτοπουλος....
    ενας ιδιωτικος υπαλληλος που δεν χρωσταει σε κανεναν...
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @6:20, νωρίς νωρίς έπιασες δουλειά σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστηχώς το λάθος του Καραμανλή ηταν οτι είπε την αλήθεια πρίν τις εκλογές...ανω ο γιωργάκης (πονηρός-μαλλον άλλοι τον εβαλαν) δεν είπε τίποτα...ακόμα και μετα τις εκλογες που ξέρουν εχουν καταλάβει οι ιδιοι και όλος ο κόσμος οτι η μόνη διέξοδος απο την πρωτογνωρη παγκόσμια κρίση ειναι δυσκολα αλλα υπευθυνα μετρα(σχεδιο Καραμανλη) ακόμα τα μασανε...και ρίχνουν αποκλειστικά την ευθυνη στην Ν.Δ. για την κατασταση(εχει ενα μέρος αλλα οχι όλο)..ανετοιμη και αδιαβαστοι πιάστηκαν...αλλα τα ωραία έρχονται οσονουπω διότι όταν ανοιξει το ασφαλιστικο, τα ελευθ. επαγγ/τα, το εργασιακο το φορολογικό δεν θα υπαρχει η κακια δεκια θα έχουμ τον καλο σοσιαλισμό...αντε να δουμε τοτε τι θα κάνετε...Καλημέρα πασόκ..Καληνυχτα Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι στις εκλογές δεν ψηφίσαμε το πασοκ και στηρίξαμε την ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή ακούσαμε και καταλάβαμε πως η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και δεν ευθύνεται η γνωστή δομική και στρευλή διάρθρωση του ελληνικού κράτους. Όσοι όμως πίστεψαν το Πασοκ και το Γ. Παπανδρέου εθελοτυφλούσαν, πίστεψαν στα εύκολα και στα άκοπα...αυτό πληρώνουν τώρα και δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται πως εξαπατήθηκαν, άλλα τους είπαν και άλλα κάνουν...

    Αντίθετα εμείς έχουμε κάθε λόγο να διαμαρτυρόμαστε και πρώτα σε αυτούς που πίστεψαν στα ψέματα, διοτί δεν ήθελε και τεράστια νοημοσύνη για να καταλάβει κανείς πως οι κύριοι του πασοκ όυτε σεχέδιο είχαν, ούτε πρόγραμμα...με πόση σφαήνεια απαντούσνα στις ερωτήσεις που τους τίθεντο την προεκλογική περίοδο θυμόμαστε;;; σε καμία...

    Όσο για το φίλο των 6:20 καλά θα ήταν να δει γύρω του την κατάσταση που επικραττεί και τι λένε για την κυβέρνηση του Πασοκ οι πιο φανατικοί ψηφοφόροι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λογοκρισία σημαίνει ότι όταν δεν με συμφέρει εμένα που έχω συμφέρον να διαγράψω (Λογοκρίνω) την άποψη σου, το πράττω για να μην γίνει γνωστή η σκέψη σου! Πράσινα ανεγκάφαλα έμμισθα τροκτικά της Ιπποκράτους καλά κάνετε και μιλάτε, λοιδωρείται, όλες τις αντίθετες απόψεις από τις δικιές σας, έτσι σήμερα έχετε την πολυπόθητη εξουσία, κοροιδέψατε, είπατε ψέμματα με σκοπό την αρπαγή της "κουτάλας". Ο φιλόσοφος Λαός λέει: "Ο κλέφτης & ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" Οι πραγματικά καλή εποικοινωνιακή πολιτική δεν θα μπορεί να κρύβει για πάντα την ανεπάρκεια παραγωγής πολιτικού έργου και σκέψης από τους πράσινους σωτήρες! Το καθεστώς Καραμανλή που τόσο πολεμήθηκε λειτουργεί ακόμα ως βάση σκέψης, και θέσεις που διατύπωσε προεκλογικά γίνονται σημαία από τον αμερικανοτραφή μπούλη και καπηλεύονται ως σκέψη της κυβέρνησης του πειραματισμού και της φανφάρας! (Οικονομική κατάσταση, σκληρή στάση στα οικονομικά, Άσυλο, κλπ)
    Δεν περίμενα τόσο γρήγορα σε όλους τους μη πειραγμένους διανοητικά απο την Πράσινη Γρίππη...Ανάπτυξη ήθελα να πω να υπάρχει διάχυτη η απόψη πως ο Καραμανλής θα δικαιωθεί τόσο γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανείς, και πρώτα από όλους οι ίδιοι οι οπαδοί του πασόκ, δεν έχει ξεχάσει τα προεκλογικά ταξίματα (τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα), τα πολυποίκιλλα σχέδια (που τελικά είναι αόρατα), τίς ονειρεμένες κοινωνίες και τα άλλα οράματα και παραμύθια, που εξήγγελε προεκλογικά ο ΓΑΠ.
    Τώρα ήλθε η ώρα της αλήθειας, η ώρα να εξοφλήσει τις επιταγές που υπέγραψε ο γιωργάκης.
    Σε λίγες μέρες, τα Χριστούγεννα, τελειώνουν και αυτές οι 100 μέρες, ρε γαμώτη μου.
    Τώρα τί κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχάς για να μιλάμε για κυβέρνηση, εξουσία και πρωθυπουργό ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπάρχουν. Ο ΓΚΑΠ όλο ταξίδια κάνει. Θα του πούνε κάποια στιγμή κι αυτουνού τη λυπητερή. Οι νταβατζήδες ποιοι άλλοι... όλοι εμείς κοιμόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που είπε ο Παπανδρέου στην εκδήλωση του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, δηλ.¨"Έχω την βούληση να συγκρουστώ με τα προβλήματα...Αλλά δεν θα το κάνω, μόνος" είναι όλη η φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν ενδιαφέρονται για την πραγματική λύση των προβλημάτων , αλλά για το πολιτικό κόστος.
    Μόνο το κομματικό συμφέρον κοιτάνε και όχι τα προβλήματα της χώρας.
    Ακριβώς με αυτή την λογική που εφαρμόστηκε σε όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, φτάσαμε εδώ που φθάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα τα σχολιά σας αγαπητοί μου Νεοδημοκράτες χαρακτηρίζονται από φανατικό οπαδισμό.
    Αφού καλείτε, όποιον διαφωνεί, να παρουσιάσει επιχειρήματα αντιτείνοντας του τα επιχειρήματα του politis και όχι τα δικά σας, "ρίχνετε" και ένα οπαδικό σύνθημα-παραλλήρημα. Ας αφήσουμε λοιπόν τα επιχειρήματα ας αφήσουμε τον προδότη τον jefri ας αφήσουμε και το προδοτικό κομουνιστικό αναρχικό αντιπατριωτικό ΠΑΣΟΚ που τα ξεπουλάει όλα στους "ξένους".
    Μια ερώτηση μόνο.
    Ήταν κυβέρνηση αυτή τα τελευταία 5,5 χρόνια? Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που πιστεύει κάτι τέτοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 10.51
    Συγνώμη φίλε μου. Μιλάς και κρίνεις τα επιχειρήματα των άλλων και εσύ αντί για καταθέσεις τα δικά σου αντεπιχειρήματα στο άρθρο (και σε κάθε άρθρο ενός blog), το μόνο που έχεις να σχολιάσεις (ως επιχείρημα) είναι εάν κρίνουμε σωστή την προηγούμενη κυβέρνηση?......
    Τέτοια ένδεια επιχειρημάτων από την πλευρά των Πασόκων? Γιατί?
    Εγώ θα μπορούσα (χωρίς να είμαι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ ) να θέσω ένα απλό επιχείρημα του τύπου "Ο Παπανδρέου μίλησε για 100 ημέρες. Ας περιμένουμε και ας τον κρίνουμε τότε, εάν πραγματικά κατέθεσε τα 5 νομοσχέδια για τα οποία μίλαγε προεκλογικά".
    Δεν νομίζεις ότι με αυτό το επιχείρημα θα έδειχνες πολιτική ωριμότητα και όχι κομματικό φανατισμό.
    Δεν νομίζεις?
    Μην κρίνεις τους άλλους λοιπόν χωρίς να έχεις κρίνει πρώτα τον εαυτό σου.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι εξηνταπέντε ημέρες είναι αρκετός πολιτικός χρόνος, αλλά και λίγος για να γίνουν όσα πρέπει και να συντονιστεί ο βηματισμός της κυβέρνησης με τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.
    Ας περιμένουμε για να μην την αδικήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ηταν ανετιμο...τα βρηκαν μπαστουνια!!Το μονο που θελαν ηταν εξουσια και εταζαν τα παντα...τωρα που η χωρα θα ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ στα χερια τους....αυτη η μουτζουρα δεν θα φυγει ευκολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολα αυτά που συμβαίνουν σήμερα......Η εκδίκηση του Καραμανλή.

    Εκείνον τον πριονίζαν συστηματικά μέσα και έξω από το κόμμα του για 5,5 χρόνια και το ΕΡΓΟΤΟΥ δεν φάνηκε καθόλου. Εκείνος μέσα σε 100 μέρες εξάλειψε την ούτως καλούμενη διοικητική ετοιμότητα του ΠΑΣΟΚ.

    Φίλε 6:51, ποιός έφτιαξε τον δρόμο στον Μαλιακό που τόσοι και τόσοι χάθηκαν; Μήπως η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ από το 1993 μέχρι το 2004; (Σου φέρνω ένα απλό παράδειγμα για το ΕΡΓΟ του Καραμανλή)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάλλον ο Γιωργάκης δεν κατάλαβε καλά τη φράση του Αντώνη Σαμαρά “θα είμαστε μαζί με την κυβέρνηση αλλά και απέναντι όταν πρέπει”, την περασμένη εβδομάδα.
    Κάποιος έπρεπε να του κάνει την ακριβή μετάφραση από τα Ελληνικά, γιατί μαλλον έχει την εντύπωση ότι θα έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία επ’ αόριστο.
    Όταν πχ. σε περίοδο μεγάλης υστέρησης των φορολογικών εσόδων (λόγω των εκλογών και της οικονομικής δυσπραγίας των επιχειρήσεων) του παίρνει του Γιωργάκη δύο μήνες για να διορίσει Γραμματέα στη Φορολογία του ΥΠΕΘΟ ΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣAΜΑΡΑ;
    Είναι κακοπροαίρετος ο Σαμαράς ή έιναι άχρηστος ο Γιωργάκης;
    Μην μας τρελλαίνεις άλλο, ρε φίλε, φάγαμε προεκλογικά τόσα ψέματα και τόση υποκρισία που δεν την έχουμε χωνέψει ακόμη, μην μας φορτώνεις και με καινούργια.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά τελειώνουν και οι 100 μέρες σύντομα.
    Με απογοήτευσαν με την κατάργηση της απόσυρσης αλλά πάει στον κόρακα.
    Τουλάχιστον θα μου χαρίσουν τα δάνεια οι τράπεζες, όπως έταζαν προεκλογικά ο Γιωργάκης, ο παπακωνσταντίνου και ο Ραγκούσης.
    Κάτι είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Θα εξαφανίσουμε το χρέος, θα... θα... θα..."

    "Οι εγκληματικές πολιτικές της ΝΔ μας έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανή δύσκολη θέση. H ΝΔ εξέθεσε την Ελλάδα και την παρέδωσε με μειωμένη εθνική κυριαρχία. Tα ίδια έγιναν και το 1993, αν και λιγότερο δραματικά τότε"...
    "Το δημοσιονομικό πρόβλημα απειλεί για πρώτη φορά από το 1974 την εθνική κυριαρχία".
    "Αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί με μόνο γνώμονα ο λαός να αποφασίζει κυριαρχικά για το μέλλον του"...
    Σχετικά με το δημόσιο χρέος, επανέλαβε την φράση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1993, ότι "ή η χώρα θα αφανίσει το δημόσιο χρέος, ή το χρέος θα αφανίσει την χώρα" και πρόσθεσε ότι θα παρουσιάσει πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του ζητήματος, αλλά και θα εντείνει τις διεθνείς επαφές και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αντιμετώπισης του προβλήματος. Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τα ΜΜΕ να συμβάλλουν στην θετική εικόνα της πατρίδας μας, ενώ τόνισε ότι η νέα γενιά ποτέ δεν ταυτίσθηκε με την βία
    "Αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί με μόνο γνώμονα ο λαός να αποφασίζει κυριαρχικά για το μέλλον του"
    Συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την καταπολέμηση της διαφθοράς ζήτησε, κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον κ. Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. "Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη δύσκολη στενωπό από την οποία περνάει η Ελλάδα, καθώς επίσης και για να τον ενημερώσω για τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρω, με πρώτη, μία μεγάλη ουσιαστική διαβούλευση και προώθηση τομών στην κοινωνία, με τους κοινωνικούς φορείς, ώστε με μία μεγάλη συμμαχία κοινωνικών δυνάμεων να προχωρήσουμε στις μεγάλες τομές που θέλει η χώρα μας σε χρονίζοντα προβλήματα, ειδικά στη λειτουργία του κράτους"

    Σχόλιο:
    Σκόρπιες δηλώσεις, μεγάλα λόγια, έλλειψη λόγου με προοπτική, στόχο και στίγμα.
    Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δηλώσεων του Κου Πρωθυπουργού.
    Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι το άνοιγμα του "Χρονοντούλαπου" και η επαναφορά των "μηνυμάτων και συνθημάτων" του παλιού ΠΑΣΟΚ.
    Ούτε οι Μενταλιστ του Uri Geller δεν ταξιδεύουν τόσο εύκολα στο χρόνο.
    Ο Λαός στην εξουσία, ο λαός είναι εδώ, ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει...
    Θα αφανίσουμε το χρέος ...
    Αυτό μου θυμίζει τον Μαυρογυαλόυρο, με το περίφημο "Θα σας εξαφανίσουμε"...
    (http://www.youtube.com/watch?v=XAddKFW5Cuc )

    Θα παρουσιάσει πρόγραμμα ο Πρωθυπουργός,αλλά μας το κρατάει μυστικό , θα μας το πεί σιγά σιγά μη μας έρθει "κόλπος"

    Συνήθως ο λαός "ψηφίζει" κυβερνήσεις για να κυβερνήσουν αυτές και όχι οι ίδιοι

    Θυμηθήκαμε το 1974 και το 1993 "ξεθάβοντας" δηλώσεις και κάνοντας περίεργους συνειρμούς.
    Τα κανάλια να συμβάλλουν στη θετική εικόνα της χώρας μας.
    Πως δηλαδή με το να μην "δείχνουν τα επεισόδια", με το να βάλουν τον Μποτρίνι να μιλάει Ιταλικά στις εκπομπές του;
    Άλλα αντί άλλων, τα πάντα όλα και όλα η τίποτα

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/12/blog-post_3734.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή