Τρίτη 5 Μαΐου 2009

KALLISTI FERRIES: Απαντά στον Γ.Παπανδρέου για τις άγονες


Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπανδρέου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στου Φούρνους που αφορούσαν τις άγονες γραμμές η εταιρεία Kallisti Ferries, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση διότι θεωρεί ότι θίγεται.

Η διοίκηση της εταιρείας υπογραμμίζει ότι «η Ικαρία, οι Φούρνοι και η Σάμος είναι γόνιμοι και αναβαθμισμένοι προορισμοί»

Ειδικότερα αναφέρονται τα εξής:"Κατά την επίσκεψη του στους Φούρνους, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, την Πρωτομαγιά, κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση (παρόλο που δεν μας αφορά εδώ κάτι τέτοιο) έστειλε «μήνυμα από την άγονη γραμμή και εγγυήθηκε στον πολίτη την πρόσβαση σε σωστές υπηρεσίες Συγκοινωνιών κ.α. και εγγυήθηκε ότι θα αποδείξει πως η Ελλάδα δεν είναι άγονη γραμμή».

Ως άμεσα θιγόμενοι, αναγκαζόμαστε να διαφωτίσουμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι:

Η Σάμος, η Ικαρία και κυρίως οι Φούρνοι, εδώ και δύο χρόνια, τυπικά και ουσιαστικά, δεν αποτελούν Άγονη Γραμμή, καθώς η Εταιρεία μας εξυπηρετεί τη σύνδεση τους με τον Πειραιά, χωρίς επιδότηση, με ελεύθερα δρομολόγια, με ταχύπλοο και συμβατικό πλοίο.

Συγκεκριμένα το ταχύπλοο Corsica express Three από το 2007 και το συμβατικό Sardinia Vera από το 2008, προσεγγίζουν τους Φούρνους ανελλιπώς, ακόμη και το Χειμώνα, υπερκαλύπτοντας και τις παλαιότερες ελάχιστες απαιτήσεις των επιδοτούμενων προκηρύξεων.

Τα αποτελέσματα, της δραστηριότητας μας αυτής στο Ανατολικό Αιγαίο, είναι η κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών, η αναβάθμιση των υπηρεσιών μεταφοράς και διαμονής των επισκεπτών, η υπερκάλυψη και η επιμήκυνση της τοπικής τουριστικής περιόδου, λόγω των περισσότερων, φθηνότερων και ανετότερων ακτοπλοϊκών προσεγγίσεων.

Στα πλαίσια δε, του ελεύθερου ανταγωνισμού, η παραπάνω πρακτική μας, ανάγκασε και τους ανταγωνιστές μας είτε να αποσύρουν παλαιότερα και υποδεέστρα πλοία είτε να αναβαθμίσουν τις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες τους.

Η παρούσα ελάχιστη αναφορά μας καταδεικνύει ότι η Ικαρία, οι Φούρνοι και η Σάμος είναι γόνιμοι και αναβαθμισμένοι προορισμοί και ότι η απαξιωτικές αναφορές από πολιτικούς αρχηγούς και τοπικούς παράγοντες στα νησιά αυτά, δηλώνουν στην ουσία τη συνειδητή ή ασυνείδητη άγνοια και όχι το ενδιαφέρον τους, υποβαθμίζουν τις τοπικές κοινωνίες, βλάπτοντας τες και εισοδηματικά, ενώ θα έπρεπε να κάνουν το αντίθετο στη δύσκολη εποχή που διανύουμε".
«axiaplus»

25 σχόλια:

  1. Επιτρέπεται Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αυτά να μη τα γνωρίζει;
    Δηλαδή πάμε σε οποιοδήποτε νησί και αρχίζουμε τα "εδώ που ήρθαμε , στην άγονη γραμμή ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ ..".
    Μόνο για γέλια είναι πλέον η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Παπανδρέου πήρε την απάντησή του από μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία.
    Άντε να δούμε τώρα πως θα μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
    Καλά , στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καθόλου μυαλό?
    Από την μια γκέλα στην άλλη πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήμουν Παπανδρέου θα είχα ξηλώσει πάραυτα τα δυο - τρία ηγετικά στελέχη που με έριξαν στην "λούμπα".
    Αυτό πάντως το βλέπω να γίνεται ανέκδοτο. Όπως λέμε .."Άγονη Αντιπολίτευση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι τα ίδια?
    norma
    1."Επιτρέπεται Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αυτά να μη τα γνωρίζει;"
    Νίκος
    2."Ο κ.Παπανδρέου πήρε την απάντησή του από μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία."
    Η τρίχα τριχιά.
    Γιατί δεν γράφετε ότι ο Γιωργάκης έκανε κοτσάνα και αντί να φτερνιστεί στην Ικαρία φτερνίστηκε καταλάθος στη Σάμο?
    Μήπως θέλετε αγαπητοί μου να σας θυμίσω τί λέει κατά καιρούς ο "μυαλομένος" μπουρδολόγος Πρωθυπουργός? Το πιο πετυχημένο διαφημιστικό κατασκεύασμα της τελευταίας δεκαετίας? Ο πιο άχρηστος όχι Πρωθυπουργός αλλά βουλευτής? Ο άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ κοινοβουλευτική ερώτηση πριν γίνει Πρωθυπουργός? Ο θυμωμένος "ψευτοτσαμπουκάς" που θυμώνει με ποιον? Με εμάς? Λες και εμείς του φταίμε που τα "σκάτωσε".Αυτόν στηρίζετε?
    Αυτός σας αρέσει? Αλήθεια θέλετε να συνεχίσει να κυβερνάει και να γελάνε όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί του γιατί αυτούς τους βολεύει? Το έχετε σκεφτεί ποτέ σοβαρά?

    ΥΓ1. Ρε συ πολίτη αυτά που λέει ο Γιωργάκης για
    Διαφάνεια, Παιδεία, Πράσινη Ανάπτυξη, Ναρκωτικά, Αστική Ανάπτυξη, Φορολογικό σύστημα, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Μετανάστευση, Οικολογία κτλ τα άκουσες ποτέ από το στόμα του Καραμανλή? Ε που να τα ακούσεις? Απο το κούφιο μύδι?

    ΥΓ2. Έλα παππού γράψε και εσύ την "μπούρδα" σου.
    Ξέρεις εσύ. Περί γκεμπελισμού και τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρατηρήσατε από πότε ο Giorgos πέφτει από τη μια γκάφα στην άλλη;
    Από πότε είναι ασυγκράτητος και ερειστικός;
    Από πότε λέει-λέει για να λέει;
    Από την εποχή που τράβηξε από την αφάνεια τον παριανό και τον έβαλε εκ δεξιών του και μυστικοσύμβουλο, παραμερίζοντας τους συνετούς.
    Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η Ελλάδα δεν είναι ένα μικρό νησί με φοβισμένους ψηφοφόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ ανώνυμε 1.58 " πάλι τα ίδια".
    Διάλεξε ένα ονοματάκι για να υπογράφεις τα σχόλιά σου. Αφού βλέπω ότι είσαι συχνός πελάτης του μαγαζιού.
    Προς διευκόλυνση του διαλόγου.

    Τώρα γι` αυτά που ρωτάς σου απαντώ ευθέως Οχι. Παρόμοια δεν έχω ακούσει από τον Καραμανλή.

    Δηλαδή αυτά περί ελεύθερης καλλιέργειας χασίς στα μπαλκόνια μας, που λέει ο Παπανδρέου, Οχι δεν τα έχω ακούσει απο τον Καραμανλή.

    Αυτά περί διαφάνειας , χωρίς κανείς (και ποτέ) να έχει παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, Οχι δεν τα έχω δει από τον Καραμανλή.
    Από αυτόν βλέπω όλες οι υποθέσεις που αφορούν σκάνδαλα να παραπέμπονται στην Δικαιοσύνη.

    Αυτά τα πισωγυρίσματα περί παιδείας ( άρθρο 16, ιδιωτικα κλπ) που πράττει ο Παπανδρέου , Οχι δεν τα βλέπω από τον Καραμανλή.
    Αυτό που βλέπω είναι ότι τα παιδιά του πάνε σε δημόσιο νηπιαγωγείο στην Ραφήνα , μαζί με τα παιδιά των εκεί μεταναστών, σε αντίθεση με την κόρη του κ. Παπανδρέου, την Μαργαρίτα, που ΔΕΝ πήγε ποτέ σε δημόσιο σχολείο, αλλά ΟΥΤΕ και σε δημόσιο Πανεπιστήμιο, αφού τελειώνοντας το Αμερικανικό Κολλέγιο πήγε (πρόσφατα)απευθείας για Πανεπιστημιακές σπουδές στην Αγγλία.

    Πολλά θα μπορούσαμε να συζητάγαμε , και για ώρες για το τι (εξωφρενικά) έχω ακούσει από τον Παπανδρέου και Οχι από τον Καραμανλή.Ειδικά στα εθνικά θέματα.

    Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. signwmi kiolas...perimenate na to xerei?????????
    afou emathe pou einai oi fournoi pali kala na leme!!!!!!
    sygharitiria stis aktoploikes grammes,pou synehizoun kai dinoun zwi sta nisia tou aigaiou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποια στιγμή θα ήθελα εντελώς ξαφνικά να κάνουν κάποιες ερωτήσεις στους πολιτικούς μας. π.χ που είναι η Θύμαινα , η Ψέριμος , οι Οινούσσες, η Ερεικούσσα,η Δοκός ,τα Γιούρα,η Δονούσα,η Σχοινούσσα,η Αστυπάλαια,η Αμμουλιανή?
    Σ` αυτές τις δέκα ερωτήσεις νήσων , πόσες νομίζετε ότι θα ήταν οι σωστές απαντήσεις των πολιτικών μας?
    Από αυτές, σε πόσες νομίζετε ότι ειδικά ο κ. Παπανδρέου θα απαντούσε σωστά?
    Μία - δύο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά είσαι γαλανομάτης!
    Αλλά δεν ρώτησα εσένα για αυτά. Τον politi ρώτησα.
    Τις δικές σου τις απόψεις τις ξέρω. Εσύ είσαι ο καλύτερος πελάτης του κατασκευασμένου προιόντος που λέγεται Καραμανλής. Σε εσένα απευ8ύνονται. Σου δίνουν σανό και εσύ μασάς με ευχαρίστηση. Από εσένα κερδίζουν αυτοί και όλοι εμείς χάνουμε.
    Θέλεις έναν Πρω8υπουργό που να μην πράττει τίποτα. Απλά να κάνει τον "πολλά βαρύ"τον "ψευτοτσαμπουκά" και να ακολου8εί πιστά τις συμβουλές των σκηνοθετών του ωσάν να είναι μαριονέτα σε ένα κακοστημένο θεατράκι.
    Στείλε τα παιδιά σου σε δημόσιο νηπιαγωγείο, βάλε την Νατάσα, βγάλε την Νατάσα, χτύπα το χέρι, πάρε ύφος δυσαρεστημένου, γέλα τώρα, πες για την πατρίδα, φώναξε τώρα, κάνε πως σκέφτεσαι, δώσε λύση σαν απο μηχανής θεός κτλ. Πάμε τώρα
    1. Πές μου ένα έργο που σχεδίασε και υλοποίησε ο "μεγάλος" (Προεκλογικά έλεγε για όλα τα έργα ότι ήταν πατέντες-ας έκανε και αυτός μία πατέντα τουλάχιστον)
    2. Πες μου τι έκανε για τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά (Προεκλογικά επισκεπτόταν συχνά με τη Νατάσα τα κέντρα απεξάρτησης)
    3. Τί έγινε με τη διαφθορά. Τώρα τα στέλνει στη δικαιοσύνη και τα τακτοποιεί όπως χθές. (Προεκλογικά χαρακτήριζε το Σημίτη-κατ'εντολήν των "σκηνοθετών" του-αρχιερέα της διαπλοκής)
    4. Τί άλλαξε στο θέμα της μετανάστευσης (Προεκλογικά έλεγε κάτι για οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική)
    5. Τί έκανε, και όχι τι λέει, στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής (Προεκλογικά είπε ότι το σχέδιο Ανάν έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά-μήπως ήταν παραπλανημένος πρωθυπουργός? Από εκεί να καταλάβεις οτι ούτε καν πρέπει να το διάβασε)
    6. Και για να μην ξημερώσουμε γραφειοκρατία,υγεία,παιδεία,οικονομία,οικολογία, Φορολογικό σύστημα, απασχόληση, μεταφορές, ΑΠΕ, γεωργία και άλλα πολλά. Τίποτα! Άντε να μην είμαι τόσο άδικος. Μπαλώματα. 5,5 χρόνια. Πόσα να του δώσουμε? Όσα και να του δώσουμε δεν του φτάνουν γιατί όταν δουλεύεις από τις 9:30 έως τις 15:00 δουλειά δεν γίνεται....
    Σκέψου και λίγο. Μην τα βλέπεις όλα τόσο αθώα. Προπαντός μην σκέφτεσαι με γαλάζια γρανάζια!
    Τρεις Πρωθυπουργοί πρόσφεραν τα μέγιστα. Καραμανλης, Παπανδρέου, Σημίτης. Ετούτος κατά γενική ομολογία τίποτα. Μηδέν το πηλίκο.
    Το θέμα μου λοιπόν δεν είναι ποιος είναι ο καλύτερος κομματάρχης. Το θέμα μου είναι οι Πρω8υπουργοί να έρχονται -απ'όλα τα κόμματα αν γίνεται- και να αφήνουν έργο.

    ΥΓ. Γιατί ρε παππού δεν είναι ωραία να υπογράφω σαν ανώνυμος να εξάπτεται και η φαντασία σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 5.28
    Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα και όλα πρέπει να το παραδεχτούμε η kallisti ferries λαδώνει μόνο στελέχη της ΝΔ...
    ο Παπανδρέου έκανε το λάθος και δεν λαδώθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Παπανδρέου έκανε το λάθος και είπε Άγονες γραμμές όταν αυτές δεν είναι.
    Ο επερχόμενος (κατά τα γκάλοπ) πρωθυπουργός δεν γνωρίζει ούτε τα Ελληνικά νησιά.
    Τα υπόλοιπα για τα ...Αμερικανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια Μαζεράτι έβγαινε χθες το βράδυ από τη Βουλή. Λέω κάποιος βουλευτής θα είναι. Αμ’ δε! Η όμορφη κοπελιά που την οδηγούσε είναι συνεργάτης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
    Είδες η γενιά των 700 ευρώ, κύριε Παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να πω την αλήθεια κύριοι, αυτό με τον Γιώργο επάνω στο σκάφος , τα καΐκια από δίπλα του να τον χαιρετάνε , όπως και οι άνθρωποι από την προβλήτα, πολύ μου άρεσε.
    Μου θύμισε την ... Μανταλένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά Πολίτη για αλλού το ξεκίνησες το blog και οι χαχόλοι φανατίλες του χώρου σου αλλού το οδηγούν...κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά αφού δεν είναι άγονες γραμμές ( με ότι αυτό συνεπάγεται) γιατί δεν βρέθηκε ένας χριστιανός από τους τοπικούς παράγοντες να του το πει;
    Αυτοί τι είναι; Διακοσμητικά στοιχεία; Ως πότε θα σκύβουμε το κεφάλι και θα πίνουμε το Αλάλητο νερό;
    Ως πότε θα επιτρέπουμε στον κάθε λαϊκίζοντα πολιτικό να μας θεωρεί υποτακτικούς;
    Εάν δεν αντιδρούμε ,τουλάχιστον σ` αυτά τα μικρά φαινόμενα λαϊκισμού, πως θα περιμένουμε την άνοιξη της συμμετοχικής δημοκρατίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pros anonymo 5 Μάϊος 2009 1:58 μμ
    to bgalame to merokamato kai shmera?megiste maestro ths dialektikhs kai filosofe ths fanatikhs mpourdas.....mono tou oti blepeis ton simhth ws megalo ellhna pro8ypourgo ta leii ola.....
    as prosexes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο 5,28 (και λοιπες αναρτήσεις του ιδίου).
    Μιλάς για "γαλάζια" μάτια του παππού και του πολιτη - ενώ εσύ μόνο αντικειμενικά δε μιλάς.
    Ανάφερες τον Σημίτη σαν παράδειγμα προς μίμηση - κοιτάζοντας την ωμή πραγματικότητα ο Σημίτης είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα (ξεπέρασε και τον Αντρέα που εξαφάνισε κάθε κοινωνική αξία από τους Έλληνες - είχε τουλάχιστον Εθνική συνείδηση και δεν ήταν ψέυτης). Το κάθε πολιτικό πρόσωπο, και ιδιαίτερα ο κάθε πρωθυπουργός, πρέπει να κρίνετε όχι μόνο από ότι έκανε αλλά τι μπορούσε να κάνει και τι τελικά έκανε! Ο Σημίτης κυβέρνησε ίσως στην καλύτερη εποχή για την Ελλάδα και δεν κατάφερε τίποτα - ΤΙΠΟΤΑ - (εκτός αν θεωρείς το ότι έκανε τον Λαλιώτη εκατομυριούχο είναι κατόρθωμα) - είχε τη δυνατότητα να ανοικοδομήσει και να εκσυχρονίσει την Ελλάδα και δεν άφησε ένα έργο (μένω στη Μακεδονία, και ένα καλό παράδειγμα είναι η Εγνατία - επί σημίτη 17 εγκαίνια σε σύνολο 2 χλμ που παραδόθηκαν)και επιπλέον δε μείωσε το εθνικό έλλειμα (που είχε εκτινάξει ο Αντρέας).
    Μπορεί να μη σου αρέσει ο Καραμανλής, αλλά σκέψου μόνο τι μπορεί να προσφέρει ο Γιώργος......-αν πραγματικά αγαπάς την Ελλάδα και όχι τον εαυτούλη σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου φίλε
    Έχω μέρες να σε χαιρετίσω....αλλά δεν χάνω λέξη
    Προχώρα και άσε τους να λένε
    Η αλήθεια δεν έχει ανάγκη ούτε τους ¨μεν¨ ούτε τους ¨δε¨ ούτε τους ¨πάρα πέρα¨
    Τυχεροί όσοι καταφέρνουν και την διακρίνουν.... χωρίς να την χρωματίζουν

    Υ.Γ. Ο ¨Τελευταίος Πιστολέρο¨ ....Έξοχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ gnik
    Γεια σου φίλε !
    Έχω την πεποίθηση ότι μέσα από τα σχόλια -όσο χρωματισμένα και αν είναι κάποιες φορές- κάτι καλό θα βγει στο τέλος.
    Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το βιντεάκι που έχω ανεβάσει και ο τίτλος που του έχω δώσει "Η Αλήθεια είναι Άχρωμη".
    Τα διάφορα βιντεάκια της αριστερής στήλης φυσικό είναι να αλλάζουν. Αυτό θα παραμένει μόνιμα.
    Όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ,... με τον καιρό θα το καταλάβει.
    Αγκαλιά στον JD!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εδώ δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά του κεριού από την λαμπάδα-όσοι είδαν το βιντεάκι από τον Επιτάφειο ξέρουν τι λέω-και θα ήξερε τι γίνεται στα νησιά. Το έχω ξαναγράψει, το "μετανάστης μες την ίδια μου πατρίδα" είναι το τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στο παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα ήθελα να ξέρω μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργός ο Παπανδρέου θα τα έχει κάνει σκατά σαν το Καραμανλή η θα τα έχει κάνει χειρότερα από σκατά; Ο χρόνος θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΔΏ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΙΚΕ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. - ο πατριώτης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Ανώνυμο 5:28

    ... Ενώ ο Γιωργάκης είναι γνήσιος ,ε? Χωρίς επικοινωνιολόγους συμβούλους ?
    Πάντως το μόνιμα "κολλημένο" χαζοχαρούμενο χαμόγελό του πρέπει να του πήρε καιρό να το στήσει, γιατί είναι τόσο ψεύτικο !
    Για τα υπόλοιπα θέματα που θίγεις όσον αφορά τον Καραμανλή δεν έχω άποψη, αλλά για τα έργα, αν έκανες μια βόλτα ανά την Ελλάδα θα καταλάβαινες ότι έχεις άδικο. Μόνο τους δρόμους αν δεις, κάτι προχωράει επιτέλους.
    Τέλος, πραγματικά πιστεύεις ότι αυτοί είναι οι τρεις πρωθυπουργοί που πρόσφεραν στον τόπο περισσότερα ??? Σου συνιστώ να εξετάσεις και παλαιότερους (πχ Βενιζέλος κπα) ενώ όσον αφορά τον Α.Παπανδρέου, θυμίζω ότι το δημόσιο χρέος τη δεκαετία του '80 εκτοξέυτηκε από ~20δις σε 90δις ... ο κόσμος έφαγε καλά, αλλά ο τόπος δεν είδε προκοπή... Έτσι φτιάχνω και εγώ γερή εκλογική βάση και φανατικούς οπαδούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ehw tin entypwsi oit prepei na to ehei kanei copy apo ti gianna aggelopoulou daskalaki....
    de thelw na stenohwrisw merikous alla o giwrgakis kubernisi de tha dei.....
    to poly na synehizei na tin vlepei kai na min katalavainei ws synithws apo ta edrana tis antipoliteusis..!!!!!
    den einai o anthrwpos gia tetoia...toulahiston as to katalavei nwris,bas kai vrei eleuthro hrono gia perissoteri podilasia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή