Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Τις ΗΠΑ «βλέπει» πίσω από τις επιθέσεις το ΚΚΕ


Η αύξηση του ΚΚΕ έχει προέλθει από έναν κόσμο που κυρίως προέρχεται από το ΠαΣοΚ και αυτό η ηγετική ομάδα της Ιπποκράτους , θέλει να το αναχαιτίσει ή θέλει να βοηθήσει στην επιστροφή τους.

Προς τούτο ο κ.Πάγκαλος πήρε προσωπική εντολή από τον κ. Παπανδρέου να κάνει αυτό που επί σειρά ετών πράττει στον πολιτικό βίο. Να λασπολογεί ! Με απλές κουβέντες ...Λαλιώτης με παραπανίσια κιλά...

Ο κ.Πάγκαλος κατέθεσε τα ρέστα του αλλά κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά πια μετά τα όσα έχει σούρει στον Αντρέα, το Γιώργο Παπανδρέου, το ΠαΣοΚ, που κάποτε το λειτούργησε σαν γραφείο ταξιδίων με προορισμό την ειδυλλιακή εξορία του νησιού Ιμραλί, εκεί που ο Οτσαλάν κάνει «αμερικανοσοσιαλιστικές»... διακοπές, όπως λέει και η πάντα αγαπητή μου κα Λιάνα Κανέλλη!

Είναι απορίας άξιο πως ο κ. Παπανδρέου, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων -όπως θέλει να παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη- ανέθεσε στον κ. Πάγκαλο την αποστολή του ανεμιστήρα της λάσπης.

Είναι απορίας άξιο πως ο κ. Παπανδρέου που ευαγγελίζεται το ...νέο ΠαΣοΚ, προχωρά σε μεθόδους που παραπέμπουν στο παλαιό και αναχρονιστικό ΠαΣοΚ.


Τέλος είναι απορίας άξιο πως στην βιβλιοθήκη του κ. Παπανδρέου και της ηγετικής του ομάδας, συνυπάρχουν εγχειρίδια της «κόκκινης» Ρόζας Λούξεμπουργκ,του «κόκκινου» διανοητή Κορνήλιου Καστοριάδη και του ...«μαύρου» Γιόζεφ Γκέμπελς.


Θα μου πείτε και ο πατέρας της πολιτικοκοινωνικής συκοφαντίας Γιόζεφ Γκέμπελς, αυτός για τον οποίο ο αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ είχε πει κάποτε : «Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα μικρόφωνο ή έναν καλό στυλογράφο και θα κάνει τους Εβραίους να αυτοκτονήσουν από ενοχές», ποίου κόμματος ήταν «υπουργός Προπαγάνδας και Διαφωτίσεως του Λαού»; Του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (= NAZIonalSozialistik Partei).

Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα ή υπάρχει και υπόγειο παρασκήνιο στην υπόθεση;
Η ίδια η κα.Παπαρήγα επικαλέστηκε έγγραφο του State Department, στο οποίο αναφέρεται ότι «δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να υπάρχει ένα ΚΚΕ που να ανεβάζει τα ποσοστά του και να ευθύνεται για το αντιαμερικάνικο πνεύμα στην Ελλάδα».


Άρα δεν είναι μόνο το ΠαΣοΚ που –μέσω της επίθεσης Πάγκαλου– θέλει πάση θυσία με τα πιο άνομα και ανήθικα μέσα να εμποδίσει την άνοδο του ΚΚΕ.
Είναι και παράγοντες εκτός Ελλάδας που φοβούνται τη δύναμή του επειδή αυτό δυναμώνει, παρεμβαίνει και έχει επιρροή στο κίνημα, τονίζει ο Περισσός.


Ερωτώ τώρα ,εγώ ο απλός blogger: Έχει κάποια συνάφεια η πρόσφατη επανεμφάνιση στα ...«μέσα και στα έξω» του κ. Άλεξ Ρόντος;

Είναι τυχαίο ότι ο άνθρωπός που έπαιξε τον μεγαλύτερο ύπουλο ρόλο στην εθνοκάθαρση κατά των Σέρβων (εδώ
...με το προσωπείο του ...συμβούλου του υπουργού Εξωτερικών κ. Παπανδρέου και για τον οποίο οι Σέρβοι μιλάνε με κάθε άλλο παρά κολακευτικά λόγια), μετά την εκπλήρωση της αποστολής του στην Γεωργία ως σύμβουλος του Σαακασβίλι (με τα γνωστά αποτελέσματα στην Οσετία), όχι μόνο έχει αναλάβει ξανά δράση δίπλα στον κ. Παπανδρέου, αλλά πέρασαν μαζί και την εορτή του Πάσχα στον Πόρο;

Είναι τυχαίο το έγγραφο του State Department, που επικαλείται η κ. Παπαρήγα, με την -χρονικά ταυτισμένη- επανεμφάνιση του ...Άλεξ;


Συμπτώσεις θα μου πείτε. Πολλές ...συμπτώσεις!

ΥΓ. Τι ειπώθηκε στην- μυστική αφού δεν ανακοινώθηκε- συνάντηση που είχε προ ημερών,το... ενεργό πολιτικό ρήγμα της Κοζάνης με τον κ. Σπέρκαρντ ; Είμαι πολύ ...περίεργος να μάθω!

27 σχόλια:

  1. Οι Αμερικανοί με τη στάση τους ή μάλλον με τη τακτική τους παθαίνουν μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα, εάν και λόγω αλαζονείας και μετριότητας σε επίπεδο "εντολοδόχων", δεν το αντιλαμβάνονται.

    Έχοντας χάσεις οριστικώς και αμετακλήτως το μεγαλύτερο μέρος της Αριστεράς, τώρα χάνουν και το μεγαλύτερο μέρος της Κεντροδεξιάς και Δεξιάς ενώ το ίδιο συμβαίνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό στην Ακροδεξιά και Ακροαριστερά.

    Απομένει λοιπόν για αυτούς τα πάρε-δώσε με Παπακωνσταντίνου και Νίκο Παπανδρέου και λοιπούς.

    Με αυτό το τρόπο κινδυνεύουν να χάσουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που είχαν ως υπερδύναμη στην Ελλάδα, δηλαδή την ηθική νομιμοποίηση στις ευρείες κοινωνικές συμμαχίες, παρατάξεις και κόμματα.

    Με αδρούς υπολογισμούς, το ποσοστό των "Αμερικανόφιλων" είτε λόγω συμφέροντος είτε λόγω "ιδεολογίάς", είναι ζήτημα εάν ξεπερνά το 15-20%.

    Αυτή τη στιγμή οι μεγαλύτεροι επενδυτές και εμπορικοί εταίροι της χώρας είναι ο σκληρός πυρήνας της ΕΕ, οι σχέσεις με τους Ρώσσους, Άραβες , Κινέζους και Ινδούς βαίνουν αμείωτες ανοδικά χωρίς να μπορεί τίποτα να τις σταματήσεις, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο η επιρροή των ΗΠΑ πέφτει σε δραματικό επίπεδο και το ομολογούν και οι ίδιοι αρμοδίως, προετοιμάζοντας έτσι την παγκόσμια αλλά και δική τους κοινή γνώμη για μελλοντικές αναδιπλώσεις και υποχωρήσεις.


    Σε αυτό λοιπόν το σκηνικό που προετοιμάζεται η Ουάσινγκτον "αυτοκτονεί" στην Ελλάδα εμπιστευόμενεοι μια χούφτα Ελληνό-Αμερικανών συμβούλων που ζουν σε επίπεδο σκέψης στη δεκαετία του '60 και ονειρεύονται πραξικοπήματα, ανατροπές νομίμων κυβερνήσεων και επιβολή νέων Πιούριφοοι και Καραμεσήνιδων.

    Εν κατακλείδι, μια μόνο "Αμερικάνικη" φράση έχω να διατυπώσω προς όλους αυτούς
    "Goodnight & good luck"

    Θα την χρειαστείτε



    Από
    ΥΠΕΞ Insider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω μια παρέμβαση? Και το ΛΑΟΣ επιτίθεται στο ΚΚΕ. Άρα.......
    Μήπως αυτά που λέγονται πίσω από τα ανοικτά μικρόφωνα και πάντα of the record είναι αλήθεια?

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ο "δεν γ@μ@@σ@@ πρωινιάτικα" Πάγκαλος δεν θέλει να χαρακτηρίζεται και να εξισώνεται με τον δικτάτορα παππού του , ας παραιτηθεί της βουλευτικής ασυλίας και τότε να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι πολύ για την ποιότητα του πολιτικού μας συστήματος.
    Εάν κάποια στιγμή θέλουμε να δούμε την χώρα μας να πηγαίνει μπροστά , πρέπει να πάψουμε να στέλνουμε τέτοιους ανθρώπους στην Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E!!!!! Το μόνο πράγμα που δεν περίμενα εδώ να δω είναι φιλοκουμουνιστικό άρθρο. Ακόμη και ο Μακιαβέλι αν ζούσε θα κοκκίνιζε. Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά το ότι η ΝΔ να προσπαθεί να στηριχθεί στο ΚΚΕ ε αυτό ξεπερνάει τα όρια ακόμη και του Μακιαβέλλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάσατε Δούκα; Για ποιόν τα λέει αυτά; Μήπως και αυτός συγκαταλέγεται στα γνωστά παπαγαλάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε; Θα τους ξεβρακώσουμε όλους για τη Siemens ή μετά την αναχώρηση του Χριστοφοράκου πήραμε γραμμή για γαργάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμο 1.20 , 1.26, 1.29
    "E!!!!! Το μόνο πράγμα που δεν περίμενα εδώ να δω είναι φιλοκουμουνιστικό άρθρο."
    Είναι επειδή είσαι νέο (συμβασιούχο για το διάστημα των εκλογών) παπαγαλάκι.
    Εάν ήσουν από τα άλλα παπαγαλάκια , τα μόνιμα , θα είχες διαβάσει και άλλα ...φιλοκουμουνιστικά άρθρα.
    Είναι γνωστό τις πάσι ότι ο πολίτης έχει μια προσωπική "αγάπη" μόνο στον Παπανδρέου.
    Τους λόγους τους έχει εξηγήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτό είναι το επίσημο blog της νέας δημοκρατίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είπε και άλλα η κυρία Παπαρήγα και τα στελέχη του ΚΚΕ πολίτη, γιατί δεν τα αναφέρεις;
    Υπαινικτικά ανέφεραν ότι το ΚΚΕ δεν φτιάχνει «εταιρείες-μαϊμού» που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για διάφορες δουλειές, εννοώντας τις δεκάδες εταιρείες που δραστηριοποιούνται με το αζημίωτο στην εκπόνηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
    Έχουμε κι εμείς «πολυβόλα», είπε χαρακτηριστικά η Α. Παπαρήγα, αλλά θέλουμε μέχρι την κάλπη ο κόσμος να συζητάει άλλα πράγματα και όχι να ασχολείται μ' αυτά.
    Επισημαίνουν πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ, που πρωτοστατεί στην επίθεση κατά του ΚΚΕ για τα οικονομικά του, είναι το κόμμα που εξέδωσε πιστωτική κάρτα για τα μέλη του, δίνοντας έτσι έτοιμη και μεγάλη πελατεία στις τράπεζες και εξασφαλίζοντας προμήθεια της τάξης των 20 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ πολίτη , έχεις δίκιο. Πράγματι υφίσταται ένα οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης του ΚΚΕ από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.
    Η προβοκάτσια έχει σηκώσει παντιέρες και αυτό είναι πολύ λυπηρό.
    Δυστυχώς μέσα σ` αυτή την ανώμαλη για τη δημοκρατία κατάσταση παίρνουν μέρος και άνθρωποι τους οποίους εκτιμούσα και νόμιζα ότι πραγματικά πρέσβευαν το κάτι διαφορετικό από τους υπολοίπους.
    Ομιλώ για τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη. Στις ειδήσεις του ΜEGA την Παρασκευή,επιτέθηκε στο ΚΚΕ με τον ψευδέστατο ισχυρισμό ότι ψηφίζει(το ΚΚΕ) στο Ευρωκοινοβούλιο κατά 85% ό,τι και το ΛΑ.Ο.Σ.!
    Όποιος όμως παρακολουθεί από κοντά τα πολιτικά δρώμενα γνωρίζει ότι το ΛΑ.Ο.Σ. έχει ταχθεί υπέρ του Μάαστριχτ, της ΟΝΕ, του Ευρωστρατού, της κοινής εξωτερικής πολιτικής, ότι ψηφίζει τους γενικούς προϋπολογισμούς της ΕΕ, ότι τάχθηκε υπέρ του Δικαστηρίου της Χάγης και υπέρ άλλων σημαντικών ων ουκ έστιν αριθμός, τους οποίους για ιδεολογικούς λόγους το ΚΚΕ δεν ψηφίζει.Πως είναι λοιπόν δυνατόν το 85% που ανέφερε ο κ. Λαμπρινίδης;
    Μάλιστα διαβάζω σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ , ότι:Μόνο το τελευταίο διάστημα (Σεπτέμβρης 2008 - Μάρτης 2009), σε 70 σημαντικές ψηφοφορίες, το ΛΑ.Ο.Σ. υπερψήφισε τις 56 μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (ορισμένες από αυτές και ο ΣΥΡΙΖΑ), ενώ το ΚΚΕ τις καταψήφισε όλες. Στις υπόλοιπες 14 το ΛΑ.Ο.Σ. είτε δε συμμετείχε είτε ψήφιζε λευκό, σε καμία πάντως δε συνέπεσε με το ΚΚΕ.
    Σε αυτά για τα οποία έχουν συμπέσει στην ψηφοφορία ΚΚΕ και ΛΑΟΣ (όπως και με την ΝΔ ή εν μέρει το ΠΑΣΟΚ) είναι αυτά που αφορούν τα εθνικά μας θέματα.
    Πιθανώς αυτό είναι που πειράζει κάποιους!
    Εύχομαι καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Ριζοσπάστης», 25 Οκτώβρη 2000, σελίδα 26. Τίτλος του ρεπορτάζ: «Προς συνολικό ξεπούλημα ο ΟΤΕ;».
    Στο άρθρο καταγγέλλεται ότι «στο πεδίο της ασύρματης τηλεφωνίας – που θα αποτελέσει άμεσα τον ανταγωνιστή του ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία – εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον.
    Μέχρι χτες είχαν προμηθευτεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων το τεύχος προκήρυξης της δημοπρασίας για τις επτά άδειες οι εταιρείες: …ΓΕΡΜΑΝΟΣ …».

    Πώς άραγε γίνεται το ΚΚΕ να έχει – σύμφωνα με τους λασπολόγους – «σχέση» με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά την ίδια ώρα να την καταγγέλλει ότι παίζει παιχνίδι στο πλαίσιο του «συνολικού ξεπουλήματος του ΟΤΕ»; «Ριζοσπάστης», 28 Γενάρη 2004, σελίδα 29. Τίτλος του άρθρου «Ιδιωτικοποιήσεις – Αποκρατικοποιήσεις».
    Στο άρθρο διαβάζουμε: «Επιχειρώντας (σ.σ.: η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) να “χρυσώσει” το χάπι των ιδιωτικοποιήσεων – που αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, καθώς εκποιήθηκε η περιουσία του ελληνικού λαού – η κυβέρνηση ισχυρίζεται… (κλπ.)».
    Στη συνέχεια ως στοιχείο της σκανδαλώδους αυτής πολιτικής το άρθρο αναφέρει: «Την πώληση του 40% των μετοχών της εταιρείας Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών στην κοινοπραξία ΓΕΡΜΑΝΟΣ - FOLIE FOLIE».

    Πώς, άραγε, γίνεται το ΚΚΕ να έχει – σύμφωνα με τους λασπολόγους – «σχέσεις» με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά την ίδια ώρα να την καταγγέλλει για «εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού»;Πάγκαλε πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις?

    Ν.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O ΓΑΠ έχει επιλέξει την παραπολιτική , την σκανδαλολογία και την λασπολογία.
    Με αυτόν τον τρόπο έχει βάλει στο περιθώριο την πραγματική πολιτική.
    Δεν αντιλαμβάνεται ότι ο λαϊκισμός επιδεινώνει τα προβλήματα του τόπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε δεν αλλάζετε τροπάρι. Τυφλοί είστε. Έτσι που το πάτε να αναστήσετε το σαβανομένο πτώμα του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευγενέστατο το παπαγαλάκι. Ρε ;;;
    Από παιδεία σχίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά τη μεταπολίτευση ΝΔ και ΚΚΕ εμπίπτουν στους κανόνες της φυσικής και μάλιστα αυτων των συγκοινωνούντων δοχείων. Με λίγα λόγια παίζουν το δεκανίκι του άλλου Ξεχνιέται το 89. Ξεχνιέται. Όσο και να θέλουν εκεί στη Περισσό κάποιοι να το ξεχάσουμε. Το 89 όμως μένει στη μνήμη του έλληνα βαμένο με ιστορικό μαύρο. Αλληλοδεκανίκι λοιπόν. Γαργάρα το 89 δεν μπορεί να γίνει. Ίδιο νόμισμα με διαφορετικές όψεις. η Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όμως σας έχουν πάρει χοντρό χαμπάρι, έχετε πλέον ξεγυμνωθεί στα μάτια του κόσμου και θα το εισπράξετε πολύ γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρίχτε μια ματιά για να αντιληφθήτε τι εστί παπαγαλάκια. http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_1544.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλα ντε ! Ξεχνιέται το 89 ? Πέστα φίλε!

    Ξεχνιέται ο Κοσκωτάς? Ξεχνιούνται τα πάμπερς? Πέστα όλα φίλε!

    Ξεχνιέται η ροζ βίλα με τα ...δανεικά του εμπόρου όπλων? Αυτό ντε το ..κωλόσπιτο σύμφωνα με τον "ντενεκέ ξεγάνωτε" (συχωρεμένο) Γιαννόπουλο?
    Πέστα φίλε! Πέστα!


    Ξεχνιέται ότι όταν ανέλαβε υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον Ζολώτα για να πάει την χώρα σε εκλογές, δεν είχαν να πληρώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους?
    Πέστα όλα , μη κολλάς φίλε. Μη σου πάρουν τον αέρα!


    Ξεχνιέται ότι για ΜΙΑ ψήφο( συμβολικά για να μη πάμε σε εμφύλιο καθώς στις κλαδικές είχαν αρχίσει και μάζευαν ...πολεμοφόδια) δεν καταδικάστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου ?
    Πέστα φίλε! Πέστα!


    Φίλε? Φιλάρα? Που είσαι ρε φίλε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο προηγούμενο σχόλιο εκ παραδρομής δεν ανέφερα ποιον φίλο ..ενθάρυνα να τα πει όλα.
    Φυσικά τον ..Ανώνυμο 4.33 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δώστε λίγο προσοχή στα χρονικά δεδομένα.
    Όσο το ΠΑΣΟΚ σκανδαλολογούσε, ήθελε σύμμαχο το ΚΚΕ στην Βουλή και ο Πάγκαλος το πολύ-πολύ να τα έβαζε με κανένα δημοσιογράφο, για άσχετα θέματα.

    Όταν έκλεισε η Βουλή , οπότε τέρμα η σκανδαλολογία, τότε το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ανάγκη τις ψήφους του ΚΚΕ στην Βουλή και άρχισε να κοιτά πως θα πάρει ψηφοφόρους από τις δεξαμενές του.
    Εδώ αναλαμβάνει δράση ο Πάγκαλος και cia......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Τι με λες τώρα
    πες τα όλα πες τα όλα ξεσκέπασέ τους έτσι για να δικαιωθεί ο ήρωας Μαμανέας όπως λέμε Κορκονέας σε οποιοδήποτε κελί φυλακης κι αν βρίσκεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Πράσινο Παπαγαλάκι 7.02
    Αν τα γράψει κάποιος (εννοώ με τον Μαμανέα) θα σας ...τσούξει πολύ. Μη τσιγκλάτε !!
    Δεν έχουμε ξεχάσει!!!!!
    Το ..παπαγαλίζειν στα παιδάκια που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ και σας πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ οχι παπαγάλο 7;24
    Εσύ που δεν είσαι παπαγάλος πες τα όλα που τα θυμάσε. Ξαναθύμησε μας σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασφαλώς και ξεχνιέται το '89. Κυρίως όμως ξεχνάνε οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ότι οι περισσότεροι υπουργοί-κατηγορούμενοι, κάθισαν στο σκαμνί και με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσά τους και ο Μένιος. Μόνο ο Αντρέας παραπέμφθηκε με τις ψήφους ΝΔ-Συνασπισμού. Οι άλλοι (Πέτσοι,κλπ) παραπέμφθηκαν με άνω των 230 ψήφων. Οπότε, ασφαλώς και ξεχνιέται το '89. Εδώ ολόκληρο Μπακογιάννη φάγανε τότε, να μην τους συμφέρει να το ξεχάσουν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Μάρκος
    Μπράβο έτσι για να έχουμε σημείο σύγκρισης με κάποιους που τρέπονται σε φυγή από τη βουλή ή την κλείνουν. Μπράβο Μάρκο ξεμπρόστιασέ τους ξεβράκωσέ τους όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αλήθεια όλοι αυτοί οι φάκελοί που ισχυρίζονταν στο ΠΑΣΟΚ και στα ΜΜΕ , ότι ήταν έτοιμοι να σταλούν στην Βουλή για σκάνδαλα, τι έγιναν?
    Ακόμα να πάνε?
    Αυτό θα πει "αξιοπιστία"?
    Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται ? Δηλαδή τι θα πουν αν τους ρωτήσει κάποιος?
    Μπράβο βρε παιδιά, οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Αυτήν την Ελλάδα θέλουμε? Της διχόνοιας, του γκεμπελισμού , και της αποχαύνωσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή