Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Και δεύτερο «πουλάκι» στο κλουβί.


Προφυλακίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο Εμμανουήλ Σταυριανού, κατηγορούμενος για την υπόθεση Siemens και πρώην διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Εμμανουήλ Σταυριανού ταυτίζεται με την κωδική ονομασία "Νίκος".
Στον λογαριασμό του, το 1998 μεταφέρθηκε ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου μάρκων.


Εν τω μεταξύ το μεγάλο deal με τις γερμανικές Αρχές επιδιώκει ο φυγόδικος πλέον Μιχάλης Χριστοφοράκος.
Με το πλεονέκτημα της γερμανικής υπηκοότητας, που διαθέτει, φαίνεται πως επιδιώκει να «συνεργαστεί» με την Εισαγγελία του Μονάχου, προκειμένου να τύχει επιεικέστερης μεταχείρισης.

Αυτό είναι και το τελευταίο ισχυρό χαρτί που διαθέτει.
Όπως έγραψε -πρώτο από όλους- το antinews.gr το κόλπο της μεγάλης φυγής μπήκε σε εφαρμογή την περασμένη Παρασκευή,στις 18 Μαΐου (δυο ημέρες πριν από την ημέρα απολογίας του). Τότε, το πολύ καλό και έγκυρο site ανέφερε ότι εθεάθη στην περιοχή του Στάχους.

Χθες, η πρώην γυναίκα του, γόνος γνωστής τουρκικής οικογένειας, με την οποία είναι χωρισμένος περίπου 10 χρόνια, ήλθε εσπευσμένα από την Κωνσταντινούπολη, όπου ζει μόνιμα, για να φροντίσει τα παιδιά τους, που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Βλέπετε στην τελευταία αίτηση που κατέθεσε για να πάρει παράταση από τον ανακριτή ο λόγος ήταν ότι δεν θα μπορούσε να ...συμπαρασταθεί στα παιδιά του. Όταν όμως έφτανε η επιστολή, ο ίδιος ....είχε φύγει…!

Οι επιλογές του, όμως, είναι συγκεκριμένες: Α) Ή θα γυρίσει σύντομα στην Ελλάδα για να απολογηθεί, με τον κίνδυνο της προφυλάκισης και στη συνέχεια της καταδίκης του σε ισόβια κάθειρξη, αφού αυτή την ποινή προβλέπουν οι επιβαρυντικές περιστάσεις του ν. 1608/50, περί καταχραστών του Δημοσίου.

Β) Ή θα ζητήσει από σήμερα κιόλας -καθώς χθες ήταν αργία για τις γερμανικές Αρχές- να ενταχθεί σε πρόγραμμα αμνηστίας και να συνεργαστεί με τη γερμανική Δικαιοσύνη και να δικαστεί εκεί.

Στη Γερμανία είναι ανοικτή η έρευνα για τα μαύρα ταμεία της Siemens, στην οποία ο κ. Χριστοφοράκος είναι ύποπτος για το αδίκημα της «απιστίας».
Σε σύγκριση με τα εδώ ισχύοντα, «εκεί είναι Παράδεισος για τον Χριστοφοράκο», λένε νομικοί κύκλοι.

Εάν διαλέξει την δεύτερη οδό προβλέπονται ομηρικές δικηγορικές μάχες.Ο λέκτορας της Νομικής Αθηνών, κ. Ηλ. Αναγνωστόπουλος, εξηγεί στον ΕΤ ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έχει γνωμοδοτήσει πως Γερμανός πολίτης δικαιούται να κρίνεται στη Γερμανία, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει συνάφεια με την υπόθεση που εκκρεμεί στην αλλοδαπή.

Άλλοι νομικοί κύκλοι όμως ισχυρίζονται ότι στη Γερμανία δεν υπάρχει σε βάρος του ανοιχτή ποινική υπόθεση, αλλά μια αστική αξίωση της Siemens Α.G.(απιστία) η οποία δεν έχει ακόμα εξελιχθεί.

Εάν λοιπόν θελήσει να συνεργαστεί με τις Γερμανικές αρχές , αυτό δεν τον απεμπλέκει από το ποινικό σκέλος στην Αθήνα, καθώς εδώ κατηγορείται για ενεργητική δωροδοκία και για ξέπλυμα χρήματος.


Εδώ θα αρχίσουν οι νομικές μάχες αφού μπορεί μεν οι γερμανικές αρχές να μην εκδίδουν ποτέ Γερμανούς πολίτες-βάση του Συνταγματικού τους Δικαστηρίου- αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό δίκαιο, που επιτρέπει τα τελευταία χρόνια τέτοια έκδοση. Και όπως γνωρίζουμε το ευρωπαϊκό δίκαιο υπερισχύει του εθνικού δικαίου.


Προς το παρόν όμως οι Γερμανοί δεν δείχνουν διάθεση να ευθυγραμμισθούν με αυτό.

ΥΓ. Από το ρήγμα της Κοζάνης προβλέπεται ισχυρός πολιτικός σεισμός.Εγώ εδώ και καιρό έχω ...προειδοποιήσει ότι το εν λόγω ρήγμα είναι ..ενεργό και ο
«πολιτικός αντισεισμικός σχεδιασμός» είναι λανθασμένος. Πας μη νοήμων ...«barbare»
«etipos»«antinews»«enet»

25 σχόλια:

  1. θα ήθελα σε παρακαλώ να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και 8α ήθελα πολύ να μου απαντήσεις

    1. Είναι καινούργιο το ότι τα κόμματα τα χρηματοδοτούν διάφοροι επιχειρηματίες? Πολλές φορές ο ίδιος επιχειρηματίας χρηματοδοτεί και ένα και δύο και τρία κόμματα ταυτόχρονα. Άρα με αυτή τη λογική όλοι τα παίρνουν. Διαφωνείς?

    2. Το θέμα μας εμάς σαν πολίτες είναι να κάνουμε τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς του καναπέ ή να προσπαθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του να πιέσουμε την εξουσία να αλλάξει συμπεριφορά? Τί προσφέρουμε στο βίο μας αν ο ένας κατηγορεί τον άλλον ως "αρπαχτικό"?

    3. Είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτουργούν τα κόμματα και αν όχι τι προτάσεις έχεις επ'αυτου?

    4. Αν κάποιος εικάζεται ότι τα παίρνει "δικαιούται" να μαζεύει πλήθος κόσμου στις ομιλίες του όπως σε αυτή του Βουλγαράκη αλλά και στο περελθόν σε κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ? Δεν είμαστε λοιπόν συνυπεύθυνοι για ότι μας συμβαίνει?

    5. Και κάτι πιο "σκληρό". Είσαι ευχαριστημένος με το συνολικό έργο της κυβέρνησης αυτής? Όχι όσον αφορά στα σκάνδαλα κτλ. Πχ. Επανιδρύθηκε το κράτος? Καταπολεμή8ηκε η διαφθορά? Περιορίστηκε η διαπλοκή? Έγιναν μεγάλα έργα υποδομής? Περιορίστηκε η σπατάλη?

    Δεν θέτω άλλο ερώτημα για λόγους χώρου και χρόνου

    Αναμένω με ιδιαίτερη χαρά την απάντησή σου

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολίτη προβλέπω να κτίζεται καινούργια πτέρυγα στις φυλακές με την ευγενική χορηγία της SIEMENS.
    Μάλιστα λέγεται ότι στα εγκαίνεια θα παρευρεθεί και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσεις, όπου θα εκφωνήσει λόγο , με τίτλο " Η πράσινη αειφόρος ανάπτυξη και ο εγκλεισμός της από την δεξιά".
    Όταν έχω περισσότερα νέα θα στα πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολίτη πότε προβλέπεις ο Λιάπης να διαβεί τη πόρτα του Κορυδαλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ανώνυμο 1.20
    Φίλε μάλλον καινούργιος θα είσαι. Θεωρείς ότι οι ερωτήσεις σου αφορούν το post;
    Τέλος πάντων, θα κάνω μια εξαίρεση και θα σου απαντήσω επιγραμματικά καθώς για όλα όσα με ρωτάς έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς άρθρα μου.
    Μια λεπτομερής ανάγνωση του αρχείου θα σε διαφώτιζε.
    Επιγραμματικά λοιπόν θα σου απαντήσω. 1)Διαφωνώ με την λογική "το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι ...μπουζούκι".Απλά γιατί δεν είναι λογική . Εμπεριέχεται στην σφαίρα του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

    2)Και τα δύο! Ο όρος ενεργός πολίτης δεν περιλαμβάνει μόνο το ... ενεργός , το ενημερωμένος , αλλά και το ....υποψιασμένος. Θεωρώ καθήκον του κάθε πολίτη την ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή του στα κοινά και όχι την παθητική αμπελοφιλοσοφία .

    3)Εγώ αυτό που επικαλούμαι και θεωρώ υγιές και σωστό είναι οι πολιτικές παρατάξεις. Τα κόμματα ,όπως τα εννοείς, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε καν να υφίστανται .

    4)Η λέξη "εικάζεται" είναι μια από τις πλέον Δημοκρατικές λέξεις και έννοιες. Λυπάμαι πολύ όμως, όταν ο υποθετική της έννοια μετατρέπεται σε συμπερασματική.
    Σίγουρα αυτό δεν συνάδει με την έννοια και τις αρχές της Δημοκρατίας. Αδυνατώ λοιπόν να εμπλακώ σε ερώτηση που δεν έχει σαφή δημοκρατικό περιορισμό.

    5)Μόνο οι τυφλοί και οι άλογοι δεν μπορούν να διακρίνουν. Δεν ανήκω ούτε στους μεν , ούτε στους δε. Είναι θέμα γνώσεων, ενημέρωσης, κρίσης και ικανότητας συμπερασματικής ανάλυσης.
    Πόσοι από τους σημερινούς συμπολίτες μας θεωρείς ότι είναι κάτοχοι των ανωτέρω;
    Είσαι σίγουρος ότι αυτό που σου προσφέρεται ,ως τροφή "Fast food" , από τα ΜΜΕ , δεν είναι αλλοιωμένο ;
    Φιλικά
    politis-gr

    ΥΓ.Ζητώ συγνώμη (απ` όλους)για την εκτός θέματος του post απάντηση, αλλά μιας και ήταν καινούργιος ο φίλος είπα να μην τον προσβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν συνεργαστεί με τις γερμανικές Αρχές, τότε ίσως να μη μείνει ούτε για ένα βράδυ στη φυλακή, όπως συνέβη με τον πρωτεργάτη του σκανδάλου, Ρ. Σίκατσεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τα ακριβά εστιατόρια της Τήνου και της Μυκόνου και τη βίλα του στην Εκάλη και τα κοσμικά αθηναϊκά μέρη, του έπεφτε βλέπεις λίγο βαρύς ο Κορυδαλλός.
    Από όταν έγινε γνωστό, θυμήθηκα παλαιότερο άρθρο σου που επέμενες στην λύση των Γερμανών. "Μπρος Μαρς" με την μια και χωρίς πολλά πολλά μέχρι την δίκη, στη φυλακή, μαζί με ένα πρεζόνι και έναν κατα συρροή δολοφόνο.
    Εάν καθόταν έστω και ένα βράδυ χωρίς να ζητά από μόνος του να τα "κελαηδήσει" όλα , να μου τρύπαγαν την μύτη.

    Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά αφού ήταν στο φαιναλ φορ του Βερολίνου πριν λίγο καιρό, γιατί ξαναγύρισε και ξαναέφυγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και που το ξέρεις ότι ξαναγύρισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από το να εκλιπαρείς την επιείκεια των δικαστών, είναι μάλλον αποδοτικότερο να μπορείς να παζαρέψεις μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολίτη η συνεργασία με την δικαιοσύνη οφείλει να είναι και πλήρης και εξαρχής.
    Δεν έχει δηλαδή την ίδια βαρύτητα όταν προκύψει στην πορεία της διαδικασίας, όταν «τα βρεις σκούρα», με το να έχει συμφωνηθεί από την αρχή.
    Δεν νομίζω λοιπόν να καταφέρει και πολλά ο Χριστοφοράκος.
    Εκτός εάν στην υπόθεση υπεισέλθουν άλλοι παράγοντες που ...πετάνε , κολυμπάνε κλπ. Καταλαβαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσέξτε την διαφορά. Εάν όλο αυτό το σκάνδαλο αφορούσε την ΝΔ, σήμερα μέσα στα σχόλια θα είχαμε πνιγεί από τα πράσινα παπαγαλάκια.
    Σε αντίθεση τώρα που αφορά το ΠΑΣΟΚ είναι εξαφανισμένα. Εκτός αυτού αποδεικνύεται ότι η ΝΔ δεν διαθέτει αυτού του είδους τα πτηνά.
    Αυτό νομίζω ότι καταδεικνύει πολλά για την ποιότητα της πολιτικής, του πολιτικού λόγου, και εν γένει της πολιτικής κουλτούρας αμφοτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατα αρχάς να καταλάβουμε τι ήταν ο Χριστοφοράκος .Πολλοί λένε και εδώ και σε άλλα blogs και φόρουμ ότι ήταν το μεγάλο κεφάλι της SIEMENS. Κάνουν λάθος. Ο "βαθμός" του στην ιεριαρχία, δεν ξεπερνά αυτή του... λοχαγού.
    Το μεγάλο κεφάλι ( ο στρατηγός) ήταν ο Volker Jung .Αυτός είναι που γνωρίζει πολλά για την διεθνή πολιτική της Siemens.
    Ο κ. Γιούνγκ μετά την αποχώρησή του από τη Siemens Hellas έγινε μέλος του ΔΣ της Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη.
    Δημοσίευμα στο Der Spiegel επίσης, τον έφερε να είναι ο υπεύθυνος της Siemens Γερμανίας με την BND (μυστική υπηρεσία Γερμανίας) και για τις υποκλοπές που έκαναν υπάλληλοι της Siemens για λογαριασμό της Υπηρεσίας.

    Εκτός αυτού, πέτυχε και σε μια άλλη πάρα πολύ σημαντική αποστολή: Κατέστησε τη Siemens "εθνικό προμηθευτή" της Ρωσίας (συγκρίνετε τα οικονομικά μεγέθη με την Ελλάδα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας).
    Άλλος λοιπόν, είναι ο "στρατηγός" στην ιεραρχία, και άλλος ο λοχαγός ή έστω ταγματάρχης.

    Βάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί να ήταν λοχαγός σε σχέση με τον Γιούνγκ , αλλά σίγουρα κρατά πολλους πολιτικούς στο χέρι , αφού γνωρίζει που ακριβώς και σε ποιούς πήγαν τα μαυρα χρήματα μέσω των υπεράκτιων PlacidBlue , Fairways και τόσες άλλες.
    Για τον δικό μας πολιτικό μικρόκοσμο είναι πολύ σημαντικός.

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγωγή κατέθεσε σε δικαστήριο του Μονάχου, ο όμιλος Siemens, σε βάρος των πρώην στελεχών της Siemens Ελλάδος Μιχ. Χριστοφοράκου και Παν. Μαυρίδη, ζητώντας αποζημίωση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για τις ζημιές που υπέστη ο όμιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολίτη, όμορφo τo quiz σου στο ΥΓ όπως και η δημοφιλία σου στους φιλοκυβερνητικούς bloggers που είναι και οι μόνοι που σε αναπαράγουν.
    Φαίνεται μόνο αυτοί μπορούν να αναγνωρίσουν το βάθος της σκέψης σου!
    Η ειλικρίνεια ξέρεις και το θάρρος της υποκειμενικής άποψης δεν είναι ελλάτωμα όπως μάλλον πιστεύεις...

    Για τη Ζήμενς αυτά που γράφουν Βάκης και ο Δόκτορ τα βρίσκω πολύ εύστοχα. Και αναρωτιέμαι:
    -Όλοι εσείς που δε μασάτε τα fast food των ΜΜΕ, πιστεύετε ότι η Siemens, ο Γιούγκ και ο Χριστοφοράκος ήταν τόσο αφελείς να συναλάσονται μόνο με το ΠΑΣΟΚ που είχε κερδίσει τις εκλογές του 2000 στο παρά τρίχα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτός τουλάχιστον γράφει φανερά και ελεύθερα. Αυτά πιστεύει , αυτά γράφει. Ο καθένας κρίνεται .
    Είναι προκλητικό όμως να κάνεις κριτική εσύ, όταν αυτά που πρεσβευεις και πιστεύεις τα έχεις στο στυλ ..Μπίλντερμπεγκ. Για λίγους ...πεφωτισμένους.
    Στυλ ..κλαμπ επιμόρφωσης!

    Πολίτη για πες μας περισσότερα σχετικά με το υγ .
    Το περί Κοζάνης το έχεις ξαναγράψει. Φαίνεται ότι κάτι ξέρουν τα πράσινα παπαγαλάκια και κάτι φοβούνται.
    Μπορεί στην ουσία να μην φοβούνται τα πράσινα παπαγαλάκια , αλλά κάποιος άλλος.
    Για πες μας περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ψηφοφόροι του "Δημοκρατικού" ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν σε κάλπες. Οι βάρβαροι θα ψηφίσουν σε σπηλιές;
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ El Greco
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όμως-αφού σου αρέσει η λογική και την επικαλείσαι - μπορείς να μου πεις πως είναι δυνατόν όλοι οι εμπλεκόμενοι που δίδουν καταθέσεις στον ανακριτή , με συνεχείς αναβολές που ζητάνε (και ορισμένοι το λένε και ευθέως μέσω των δικηγόρων τους) να ζητούν την απολογία τους για μετά τις εκλογές;

    Μπορείς να μου πεις ποιόν εξυπηρετούν; Την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ;

    Μπορείς επίσης να μου πεις ποιου κόμματος είναι στελέχη ο Σκαρπέλης, ο Μανασής , ο Λάζ. Αγγέλου, ο Αργυρόπουλος και τόσοι άλλοι ;

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @8:37: Δεν αμφιβάλω ότι ο Πολίτης γράφει φανερά και ελεύθερα, απλά επειδή ισχυρίζεται στο σχόλιο πιο πάνω ότι δεν ανήκει ούτε στους μεν ούτε στους δε, παρατήρησα το οξύμωρο της αναπαραγωγής του μονόπλευρα. Ίσως οι τυφλοί και άλογοι να έχουν μαζευτεί όλοι στη μία άκρη...
    Πάντως νομίζω ότι αυτόκλητους υπερασπιστές δε χρειάζεται.

    @doctor:
    Δε γίνεται να συμφωνούμε και σε όλα... :)
    Για αυτά που με ρωτάς όμως:
    1) Οι κατηγορούμενοι το τομάρι τους θέλουν να σώσουν. Η δικαιοσύνη καθυστερώντας τραγικά (ελπίζω όχι ηθελημένα) τους κάλεσε ακριβώς πριν τις ευρωεκλογές. Επόμενο είναι στην αρχική κλήση να ζητήσουν αναβολή.
    2) Στελέχη του κόμματος που υπονοείς. Μόνο που οι της Siemens θα ήταν αφελείς να λάδωναν μόνο στελέχη του ενός κόμματος και μόνο μέχρι το 2004. Η PlacidBlue , Fairways κλπ συνέχισαν τη λειτουργία τους τουλάχιστον μέχρι το '06 που οι αμερικάνοι έβαλαν φρένο στη Siemens. Η PlacidBlue μάλιστα συγκεκριμένα έστειλε χρήματα στην Ελλάδα 12 Μαρτίου του 2004. 5 μόλις μέρες μετά τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές και προ των επικειμένων Ευρωεκλογών. Σύμπτωση μάλλον. Βέβαια ποιος ξέρει μπορεί να στέλναν δωράκι παρηγοριάς στους ηττημένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ El Greco
    Υπάρχει έγγραφο ομολογία του Μαυρίδη , ο οποίος παραδέχεται στον εσωτερικό έλεγχο ότι χρησιμοποιούσε λογαριασμούς μέχρι το 2005 για να πληρώσει ληξιπρόθεσμες οφειλές. Δηλαδή χρήματα του παρελθόντος.
    Κοίτα στο άρθρο αυτού του blog Πέμπτη 7 Μαϊού με τίτλο "Ομολογία Σοκ".

    Βλέπω ότι έχεις μια αντικειμενική δυσκολία να γράψεις το όνομα του ΠΑΣΟΚ. Γράφεις "στελέχη του κόμματος που υπονοείς". :)))

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάτω τα χέρια από τον Κοσκωτά. Ε ρε γλέντια. Το Μπούμερακ το γνωρίζετε αν όχι μάλλον έχει έλθει η ώρα να το γνωρίσετε. Και τότε να ακούσω τις φτηνές δικαιολογίες σαν αυτές του αφεντικού σας. Δεν ήξερα, με ενημέρωναν λάθο κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφού το βλέπετε ότι δεν περπατάει το πράγμα. Τα πράσινα παπαγαλάκια έχουν φύγει 7% μπροστά και εσείς συνεχίζετε το ίδιο παραμύθι. Συνεχίστε συνεχίστε στο τέλος να δούμε ποιός θα την πληρώσει τη νύφη όταν η διαφορά χτυπήσει διψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η εγγύηση του αστείου!!!! ποσού των 700.000 ευρώ απο τον βουλευτή Κοζάνης, για την υπόθεση δεν συζητήθηκε καθόλου γιατί ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    Ιωάννα Μεταξάκη
    Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολίτη δεν έχεις σημερινό άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή