Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Οι Ανοησίες περι λάθους..


Το σχέδιο ήταν έτοιμο, αλλά ο Κ. Καραμανλής το χάλασε. Γι’ αυτό και η αντιπολίτευση «σκούζει».

Το ΠαΣοΚ «λογάριαζε», μετά ...βεβαιότητος (...!), ότι μετά την κατάθεση του βουλευτή Γιάννη Μανώλη ο Λευκαδίτης ανακριτής Ζαβιτσάνος θα έστελνε τη δικογραφία της υπόθεσης «Γερμανός» στη Βουλή. Απευθείας.(...!)
Παρακάμπτοντας τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.Αυτά ισχυρίζεται ο Μανόλης Κοττάκης στον ΕΤ , που θεωρείται (και είναι) από τους πλέον έγκυρους και πλήρως ενημερωμένους δημοσιογράφους.


Με το που θα διαβιβαζόταν ο φάκελος στην ανοικτή Βουλή, η αξιωματική αντιπολίτευση θα κατέθετε πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Γιώργου Αλογοσκούφη.
Ευσεβής πόθος της αντιπολίτευσης ήταν να πάμε σε ευρωεκλογές με κατηγορούμενο τον πρωθυπουργό της χώρας.

Οι άνθρωποι σχεδίαζαν να πιέσουν τον Αλογοσκούφη να επιβεβαιώσει ότι όχι μόνο γνώριζε τις λεπτομέρειες του, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, επαχθούς deal «"Γερμανού"-COSMOTE», αλλά πως κρατούσε ενήμερο και τον πρωθυπουργό.


Έτσι πίστευαν ότι θα εξόντωναν τον «εφιάλτη» του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος, παρά τη φθορά της κυβέρνησής του, παραμένει ισχυρός στην κοινωνία και θεωρείται μακράν ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.

Ο εγκλωβισμός του Καραμανλή σ’ ένα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ σκάνδαλο με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο και συμμέτοχο τον Γ. Αλογοσκούφη ήταν γι’ αυτούς η τέλεια παγίδα.
Οι «σκληροί» που περιστοιχίζουν τον Γιώργο (ο τέως αρχηγός, ο τέως Ακικός και οι άλλοι) πίστεψαν ότι αυτή τη φορά το σχέδιο εξόντωσης του ισχυρού χαρτιού του αντιπάλου θα έπιανε.

Διότι την προηγούμενη, όταν το αποπειράθηκαν και πάλι με τον ...«πεντακαθαρίδη» ψευδομάρτυρα Κουκουβίνο, ένα βίντεο τους έκαψε ( και με τον Παπακωνσταντίνου να κάνει το ...παγώνι).

Ούτε και αυτή τη φορά τα κατάφεραν όμως. Ο Γ. Μανώλης δεν κατέθεσε τελικώς την προηγούμενη Τετάρτη (όπως ήλπιζαν) και όταν κατέθεσε δεν είπε αυτά που ....ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ (με βάση τις αγορεύσεις του).

Ο δε Καραμανλής ενημερώθηκε εγκαίρως και «νομίμως» - «συνταγματικώς» χάλασε την εις βάρος του σκευωρία.
Αυτά για την ιστορία και για να μην τσιμπάνε ορισμένοι στις ανοησίες περί «λάθους».


Υ.Γ.: Ο Δ. Ρέππας αμέσως μετά την παραίτηση Βερελή πρότεινε στον ΓΑΠ να πάει σε αναπληρωματικές εκλογές στην Αιτωλοακαρνανία. Εκείνος αρνήθηκε. Φοβήθηκε ή περίμενε τον «Γερμανό» να τον σώσει;

34 σχόλια:

  1. Τελικά πολίτη στο κάδρο είναι η ΝΔ ή όχι; Νομίζω ότι μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις κάποιοι θα πρέπει να εξηγήσουν στους αναγνώστες τους τι εννοούν οι δικηγόροι του δημοσίου όταν αναφέρονται στα κόματα έξουσίας. Εννοούν δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και ποιό άλλο κόμα; Μήπως το ΚΚΕ γιατί το 89 ήταν κυβέρνηση; Όχι βέβαια γιατί κάποιοι το 2008 συνέχιζαν να παίρνουν μίζες. Αλλά το περίεργο στην υπόθεση όμως είναι ότι το έγγραφο κάπου χάθηκε λένε για 27 μέρες μεταξύ φωτοτυπικού και γραφείο εισαγγελέως.
    Αυτό σημαίνει βέβαια ότι όχι μόνο τα πολιτικά πρόσωπα λόγω τερματισμού της συνόδου αλλά και τα μη πολιτικά πρόσωπα θα βγουν λευκές περιστερές. Άρα ότι μάθαμε για τη Σίμενς μάθαμε. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της συγκάληψης και της παραγραφής να είναι καλά.
    Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες και επιχειρήματα του κ΄λου για ανθρώπους που γουστάρουν να τους κοροιδεύουν και χαμηλού ΙQ θηλαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιλαμβάνεται ο Γιώργος πόσα Ειδικά Δικαστήρια θα έπρεπε να στηθούν επί των ημερών της διακυβέρνησης του κόμματός του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκρως διαφωτιστικός!! Όπως πάντα.
    Ήθελα να΄ξερα, τι άλλο θα μηχανευτούν για να τον ρίξουν?

    Υ.Γ
    (πάντως θα ήθελα να αναφέρω ότι το διάστημα μεταξύ 10 Ιουλίου και 10 Σεπτεμβρίου, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο... εκεί να΄δείς ανατροπές, τα πάνω κάτω θα έρθουν, τότε θα καταλάβουν πολλοί τι εστί Καραμανλής..)

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι κάποιοι στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι λίγο πιο φειδωλοί όταν σπεύδουν να επιβάλουν καθείρξεις.
    Όπως έχει αφήσει υπονοούμενα ο πολίτης ...Την επόμενη φορά ο γαλατάς μπορεί να χτυπήσει τη δική τους πόρτα…Πάντως εγώ στην θέση τους θα ...πρόσεχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "....Μανόλης Κοττάκης στον ΕΤ , που θεωρείται (και είναι) από τους πλέον έγκυρους και πλήρως ενημερωμένους δημοσιογράφους."
    Την είπες πάλι!
    Ρε συ @politis θα ήθελα πολλά να σου πω και άλλο τόσο να σε συναντήσω.... Επειδή όμως δεν έχω πολύ χρόνο θα παραφράσω λίγο τον @F5PILOT. Προσπαθείς με επιχειρήματα του κ΄λου, για ανθρώπους που γουστάρουν να τους κοροιδεύουν και χαμηλού ΙQ θηλαστικά, να υπερασπιστείς το κόμμα που ψηφίζεις.
    Μην το παίζεις υπερκομματικός, ουδέτερος και τα τοιαύτα. Σε δημοκρατία ζούμε. Μη φοβάσαι. Πες ποιον στηρίζεις. Να ας πουμε εγώ ψηφίζω ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ POLITIS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την εμπλοκή Τσουκάτου η Δικαιοσύνη χωρίς να το γνωρίζει ακούμπησε αυτό που ο Θόδωρος Ρουσόπουλος προσδιόριζε κάποτε ως «σύστημα ΠΑΣΟΚ».

    Η παρέα που είχε διαχρονικά τον έλεγχο της Χαριλάου Τρικούπη και εγγυήθηκε τη μετάβαση από τη μία εποχή (Ανδρέας) στην άλλη (Σημίτης), υπό τον όρο ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι της εξουσίας, είχε δώσει όρκο: Κανένα μέλος της δεν θα «καρφώσει» ποτέ το άλλο για τα έργα και τις ημέρες του σε κυβερνητικούς θώκους.

    Αυτή η ομερτά της συμμαχίας έχει πλέον σπάσει. Το λάθος του Παπανδρέου ακούει στο όνομα ...Ακης.
    Θα το πληρώσει. Ο Άκης ξέρει πολλά, είναι κομμάτι του ΠΑΣΟΚ από την σύστασή του ,και έχει ένα ελάττωμα που δεν το έλαβε αρκούντως υπ` όψη του η τωρινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι εκδικητικός!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 3.24
    Δεν χρειάζεται να μας το δηλώσεις φίλε (εννοώ τι ψηφίζεις). Φαίνεται!
    Τέτοιου είδους σκέψη , μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ διαθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tο ΠΑΣΟΚ κινείται με το ίδιο φθαρμένο στελεχιακό δυναμικό.
    Και τα «λαμόγια» που μυρίστηκαν και πάλι εξουσία, ξαναμαζεύτηκαν κοντά σε βουλευτές κι άρχισαν να στήνουν τον χορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @3.24
    Χαμηλο IQ?
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΟΚ & ΝΑΤΟ
    ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ
    ΜΗ ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ
    θες κι'αλλα? Αυτο το IQ πως σου φαινεται?
    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο politis έγραψε:
    Το ΠαΣοΚ «λογάριαζε», μετά ...βεβαιότητος (...!), ότι μετά την κατάθεση του βουλευτή Γιάννη Μανώλη ο Λευκαδίτης ανακριτής Ζαβιτσάνος θα έστελνε τη δικογραφία της υπόθεσης «Γερμανός» στη Βουλή. Απευθείας.(...!)

    Επίσης ο politis έγραψε:
    Ο εγκλωβισμός του Καραμανλή σ’ ένα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ σκάνδαλο με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο και συμμέτοχο τον Γ. Αλογοσκούφη ήταν γι’ αυτούς η τέλεια παγίδα.

    Συγνώμη αλλά από τις δύο παραπάνω προτάσεις προκύπτουν τα παρκάτω:

    1. Ο Μανώλης είναι ο κύριος μάρτυς κατηγορίας για τον Αλογοσκούφη και κατά συνέπεια κατά του Πρωθυπουργού.
    2. Κατά δήλωσή του αλλά και από τις πράξεις του ο Μανώλης έχει αποδείξει ότι είναι Καραραμαλικός.
    3. Ο ανακριτής θα διαβίβαζε την δικογραφία στη βουλή χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή κατάγεται από την Λευκάδα.
    4. Ο Μανώλης δεν κατέθεσε αυτά που περίμεναν κάποιοι να καταθέσει.
    5. Ο Καραμανλής ενημερώθηκε πιο μπροστά για αυτά που θα κατέθετε ο Μανώλης τα οποία δεν τα κατέθεσε τελικά και έκελεισε το μαγαζάκι του και χάλασε την εις βάρος του σκευωρία.

    Από τα παραπάνω προκύπτουν κάποια ερωτήματα:

    1. Ποιός σχεδίαζε την σκευωρία ενεντίον του Καραμανλή σε συνεργασία με τον Μανώλη;

    2. Γιατί τελικά ο Μανώλης δεν εφήρμωσε το σχέδιο που είχε εκπονηθεί και συμφωνηθεί με τον σχεδιαστή της σκευωρείς;

    3. Γιατί ο ανακριτής θα έστελνε την δικογραφία στη βουλή; Επειδή είναι από την Λευκάδα ή επειδή ακούμπησε σε πολιτικά πρόσωπα κατά την διάρκεια της ανάκρισης; (Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ο ανακριτής κάτι βρήκε που θα δικαιολογούσε την αποστολή της δικογραφίας στη βουλή)

    4. Από ποιόν ενημερώθηκε πιο μπροστά ο Καραμανλής; Από κάποιον που δεν είναι από την Λευκάδα; Από κάποιον της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όχι υποταγμένο στην εκτελεστική εξουσία;

    5. Αφού ο Μανώλης δεν είπε αυτά που ....ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ (με βάση τις αγορεύσεις του) γιατί έπρεπε να ενημερωθεί εγκαίρως ο Πρωθυπουργός;

    6. Αν η ενημέρωση του Καραμανλή έγινε με αυτά που είπε ο Μανώλης και όχι αυτά που ....ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ γιατί πανικόβλητος «νομίμως» - «συνταγματικώς» χάλασε την εις βάρος του σκευωρία κλείνοντας τη βουλή;

    Από τα παραπάνω αν έγιναν έτσι συνεπάγεται ότι μπορεί να έχουν συμβεί δύο περιπτώσεις:

    1. Ή ο Μανώλης έδωσε τον Αλογοσκούφη και ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για τα επερχόμενα ή

    2. Έγινε μ@λ@κία. Δηλαδή ο Μανώλης δεν έδωσε τον Αλογοσκούφη αλλά κάποιος ενημέρωσε λάθος τον πρωθυπουργό ο οποίος πανικόβλητος «νομίμως» - «συνταγματικώς» χάλασε την εις βάρος του σκευωρία σφραγίζοντας τη βουλή και τη διαφάνεια.

    Προσωπικά πιστεύω στη δεύτερη περίπτωση. Αν και ανικανότερος τον έχω ικανό για τη μεγαλύτερη μ@λ@κία όταν βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Και έχει κάνει ουκ ολίγες μέσα σε πέντε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @5.09
    Καλά εσένα τι να σου πώ?
    Απέφυγα να σχολιάσω αυτά που γράφεις κατα καιρούς αλλά νομίζω οτι δεν κρατιέμαι άλλο.

    1. Εσύ δεν είσαι αγαπητέ που εύχεσαι να γυρίσουμε στη "δραχμούλα"?
    Τότε ποια ΕΟΚ?

    2. Εσύ δεν είσαι αγαπητέ που θέλεις να ανήκουμε στο ΝΑΤΟ? Σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου είναι ενταγμένες στο ΝΑΤΟ. Και τώρα? Απο τι μας προστατεύει η συμμετοχή μας εκεί? Από ενδεχόμενο πόλεμο με τους εξωγήινους?

    3. Μήπως θέλεις στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα? Αν ναι πες το μας.

    4. Θέλεις πόλεμο? Με αφορμή τα Ίμια? Τις παραβιάσεις στο Φαρμακονήσι? Τι? Δεν μασάς εσύ? Σώπα ρε τεράστιε...και για να μην γράψεις καμία από τις γνωστές σου μαλακίες έχω υπηρετήσει με την καρδιά μου στον Έβρο 1 χρόνο.

    5. ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ! Ποια είναι η ενστασή σου εδώ? Δεν πιάνω. Τουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι Καβάλα. Τι να έλεγε? Καλώς τα παιδια?

    Για αυτό το IQ μιλάω

    @3.41
    "Τέτοιου είδους σκέψη , μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ διαθέτουν."
    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι κανεις δεν σχολιασε την σινε του Παγκαλου και τα οσα ακρως σοβαρα ειπε για το ΚΚΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βοήθεια!!!Βοήθεια!!!! Ας μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται γιατί θα τρελαθώ. Σήμερα το Ίδρυμα Μπότση που υπάγεται στην Απογευματινή βράβευσε τον Δήμο Βερύκιο και τον Γιώργο Βλάχο για τα ρεπορτάζ τους που αφορούσαν τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Έλεος ρε παιδιά έλεος πια. Ακόμα το καράβι πλέει και σεις το εγκαταλείπετε. Εκεί στην Απογευματινή ακούτεεεεε; Δεν υπάρχει σκάνδαλο στο Βατοπέδι και με τη βούλα της εξεταστικής της βουλής. Επίτέλους τόσο ανημέρωτοι είναι εκεί στην Απογευματινή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 5.41 και 5.50
    Εγώ πάντως δεν έβγαλα νόημα από αυτά που γράφεις.
    Κάτι οπωσδήποτε θέλεις να πεις , αλλά δεν σε βοηθά η κατάστασή σου.
    Το να γράφεις σχόλια σίγουρα είναι μια ... εργασιοθεραπεία. Συνέχισε!
    Εκτός από σένα φυσικά βοηθά και εμάς τους υπόλοιπους να καταλάβουμε πολλά. Άλλωστε η περίπτωσή σου είναι ενδεικτική του μέσου οπαδού του ΠΑΣΟΚ.
    Καλό λοιπόν είναι να τα βλέπουν αυτά οι νεότεροι, που δεν έχουν βιώματα από το "σύστημα ΠΑΣΟΚ",και τους αγράμματους (κυριολεκτικά)που μας κυβέρνησαν μια 20ετια φθάνοντας τον τόπο μας στο ναδίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ποιός μου λέει εμένα ότι μεταξύ πρωτοκόλου, φωτοτυπικού και γραφείου του ανακριτού δεν έχουν χαθεί και άλλα έγγραφα που να αναφέρουν ονόματα υπουργών για τα σκάνδαλα; Λέτε να τα έχει ξεχάσει κανείς στο συρτάρι του; Τς τς τς!!! Τι να κάνω με σας; Αμάν πια βαρέθηκα την καχυποψία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @14 Μάϊος 2009 6:12 μμ
    Προσωπικά προτιμώ τους αγράμματους από τα λαμόγια και τος απατεώνες γιατί ανήκω στους αγράμματους. Δεν ξέρω γιατί εσύ προτιμάς τους άλλους. Μάλλον ανήκεις στην ίδια κατηγορία με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @14 Μάϊος 2009 6:12 μμ
    Όσον αφορά το @ 5.41 υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
    1. Ή εμπίπτεις στη κατηγορία του πρώτου σχολίου περί IQ ή
    2. Δεν θέλεις να καταλάβεις.

    Προσωπικά πιστεύω ότι συμβαίνει η πρώτη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. vlepo oti i propaganda kai i prospatheia na diastrevlothoun ta noimata ton arthron tou blog exoun tin timitiki tous ton teleytaio kairo...
    na prospathiso gia tous "bloggers" kai mi, pou anti gia diafana forane kommatika gialia, na apokriptografiso merika apo ayta pou diavaso(isos na eimai ego o stravos an kano lathos)

    1. Το ΠαΣοΚ «λογάριαζε», μετά ...βεβαιότητος (...!)........ο Λευκαδίτης ανακριτής Ζαβιτσάνος........Απευθείας.(...!)
    Παρακάμπτοντας τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

    o k.kottakis fenete apolitos vevaios oti iparxei apeythias sinenoisi metaxi eisaggelea kai pasok..isos to leykaditis na exei sxesi me ton "sindesmo" tou eisaggelea sto pasok..
    entiposiako oti o eisaggeleas ferete apo ton k.kottaki prothimos na paixei politika paixnidia(plisiazoun kai oi kriseis)..

    2. oti prospathei to pasok na emplexei epikinoniaka ton prothipourgo me ta skandala(iparkta i aniparkta) einai pasifanes...
    malista gia ton "ψευδομάρτυρα Κουκουβίνο" den akousa apo kanenan sto pasok na to kaytiriazei oso prepei..isos fovountai min milisei o anthropos kai pei polla..tote vevaia tha thimithoun oti einai pseytis..den tous pianeis pouthena..

    3. Ο Γ. Μανώλης δεν κατέθεσε τελικώς την προηγούμενη Τετάρτη (όπως ήλπιζαν) και όταν κατέθεσε δεν είπε αυτά που ....ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ (με βάση τις αγορεύσεις του).

    pasignosti i kontra tou manoli me ton alogoskoufi...tou exei sirei kamposa akoma kai mesa stin vouli kai panta adiaforontas an kanei kako stin parataxi kai min stixeiothetontas tis katigories tou...
    logiko einai to pasok na elpize oti tha tous edine kai tora to patima...alla opos kai prin, o manolis den parethese stoixeia pou na deixnoun emploki kai ayto akirose - opos leei o kotakis - ta en exelixi sxedia...

    einai fanero oti ipirxe kai sinexeia, mias kai o eisaggeleas tha epsaxne na vrei patima gia na kanei to "ergo" toy...panta simfona me ton kottaki, o monos tropos na xalasei i skevoria pou itan se exelixi, itan to nomimo kai sintagmatiko dikaioma tou prothipourgou na kleisei tin vouli(pragma pou exei xanaginei pollakis)..

    na thimiso akoma oti eno to pasok katigorei ton k.sanida gia emploki iper tis neas dimokratias, fenete na kineite para poli kala se epipedo eisaggeleon..(p,x, oi asteia ipothesi me tis paraitiseis dio eisaggeleon prin apo mines..oi diafores anafores gia etoimous na paraitithoun eisaggeleis..o k.mpagias pou exei analavei ergolavika tin ipostirixi ton theseon tou pasok gia tin dikaiosini,k.a.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @14 Μάϊος 2009 6:36 μμ
    Καλή η προσπάθεια για να δικαιολογηθείς αλλά μάλλον οι εξηγήσεις σου έκαναν ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα. Απλά παραδέξου ότι έγινε μ@λ@κία. Είναι πιό ανθρώπινο, πιο υπεύθυνο, πιο παλληκαρίσιο τελως πάντων. Η έλλειψη αυτοκριτικής είναι πολύ σοβαρό ελλάτωμα που στη πολιτική και τη δημοσιογραφία γίνεται ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 5.59
    Το όνομα ..Πάνος Καραγιάννης σου λέει τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @5.50
    Γιατι το βυθισατε το Χορα?Τις διωξατε τις βασεις?φυγατε απο το Νατο?
    Απο το μπλογκ μαλλον περαστικος θα'σαι γιατι αυτα που μου προσαπτεις δεν τα εγραψα ποτε!!!!!Μαλλον γυρολογος υβριστης θα'σαι που ξεχνας ποιος ειναι ποιος.Εισαι και αυθαδης!πιθανοτατα θα νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν κι αυτο που βλεπεις στον καθρεπτη.Αντε και πολυ σου ειναι που ασχοληθηκα μαζι σου.

    Υ.Γ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΟΥ.

    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οποίος ξεπεσμός! Το 2008 απο το Ίδρυμα Μπότση είχαν βραβευτεί δημοσιογράφοι όπως ο Δανέζης, Ο Μ. Ιγνατίου, Ο Μανώλης Γκλέζος.
    Και σήμερα ο Βερύκιος και ο Βλάχος! Αν δεν είναι ξεπεσμός αυτός , τότε ποιος είναι.
    Μπράβο ρε Καραγγιάννη. Είσαι ωραίος. Θα νεκραναστηθεί ο Μπότσης ή ο Μομφεράτος και σε σε πάρουν στο κυνήγι.
    Ξεπεσμός και για την κοινωνία μας. Που μας πάνε ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hμουν Ελλαδα οταν ο Βερυκιος οριοταν για το ουρανιο( που δεν υπηρχε) των πυρομαχικων του Apache που επεσε και εσπερνε τον πανικο στους κατοικους της περιοχης.
    Οταν τα γεγονοτα τον εβγαλαν ψευτη λουφαρε!!!ουτε συγγνωμη ουτε τιποτα.Ποιοτητα!!Αξιες!!!Γιατι να ην βραβευτει?
    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Rikste mia matia edw :
    http://www.ajc.org/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=ijITI2PHKoG&b=849241&ct=859351

    Entypwsiako ????? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 14 Μάϊος 2009 6:45 μμ
    "Καλή η προσπάθεια για να δικαιολογηθείς"

    na dikaiologitho gia pion ? gia ton kottaki kai pos ton erminevo mesa apo to keimeno tou ?
    mallon viazese na "akiroseis" gia tous dikous sou logous opoion den simfonei mazi sou kai den diavazeis ti grafei...

    ta ipoloipa epithetika sxolia sou ta theoro atixa, apokiima tis adinamias sou na antiparatheseis me logiki kai sinepeia praxeon(dikon tous) ta erga ayton pou tin propaganda tous iotheteis aviasta kai ipostirizeis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Κοτάκης ο πιο ενημερωμένος;
    Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις πολίτη;
    Παίξε αλλού δεν μασάμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ασυνειδησία των ολίγων και η αμάθεια των πολλών,είναι η αιτία των δεινών μας.

    Η δημαγωγία, που δίνει και παίρνει και επί των ημερών μας, υπήρξε το βασικό χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας των Αρχαίων Αθηνών.

    Για το συγκεκριμένο λόγο η «δημοκρατία» αυτή απορρίπτεται και δικαίως χαρακτηρίζεται από τον Πλάτωνα ως... «πόλεως νόσημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι απουσιάζει περισσότερο αυτές τις μέρες της ατέρμονης σκανδαλολογίας από τον πολιτικό λόγο;
    Η ίδια η πολιτική.
    Και τι απουσιάζει από τους πολίτες; Η λογική,το όραμα, ο στόχος.
    Λυπάμαι πολύ για τους συμπατριώτες μας πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @14 Μάϊος 2009 11:14 μμ
    Από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Ο παππούς
    Συμφωνώ απολύτως.

    Ο Αρχιερέας της Διαπλοκής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @exarxos
    Συμφωνώ απολύτως

    Ένας πολίτης του 2003

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 14 Μάϊος 2009 10:57 μμ
    Μεγάλε μου φαίνεται διάβασες μόνο την επικεφαλίδα. Καλά σε ποιούς απευθύνεσαι; Νομίζεις ότι όλοι εδώ μέσα είναι ΄"της επικεφαλίδας" σαν και σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @15 Μάϊος 2009 7:13 πμ

    “There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou.”

    Ayto nomizw ta leei ola ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή