Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Η Λερναία Ύδρα της μίζας.


Φωτιές στην πολιτική σκηνή της χώρας προβλέπεται τους επόμενους μήνες. Η ανάκριση για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens έχει ανοίξει καινούργιους δρόμους , άγνωστους μέχρι σήμερα.

Εκτός από την σκανδαλώδη σύμβαση «8002» για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ , εκτός του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, του φίλου και «τέως συνεργάτη» του κ. Γ.Παπανδρέου, εκτός από τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια μάρκα για τα ηλεκτρονικά τμήματα του πυραυλικού συστήματος Patriot που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ το 1999, εκτός λοιπόν όλων αυτών έρχονται στο φως και ακόμα μια σειρά αμαρτωλών συμβάσεων με τις αντίστοιχες μίζες.

Μια απ΄ αυτές είναι και η προγραμματική συμφωνία του 1997 μεταξύ Siemens και ΟΣΕ, για την παράδοση ντιζελομηχανών και άλλου τροχαίου υλικού. Πρόκειται για απευθείας ανάθεση, ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την περίπτωση αυτή πρώην στέλεχος της Siemens στην Γερμανία έχει καταθέσει ότι «τις μίζες προς τον ΟΣΕ έπρεπε κανονικά να πληρώσει το εργοστάσιο της εταιρίας μας στο Ερλαγκεν, αλλά ο κ. Χριστοφοράκος τηλεφώνησε σε εμάς στα κεντρικά και μας είπε «δώστε τα εσείς τώρα και πάρτε τα μετά, από τους ανθρώπους σας στο Ερλαγκεν». Μέρος από τις μίζες πληρώθηκε το 2001.

Ο ανακριτής «έπεσε» επίσης επάνω και σε μια ακόμη σύμβαση του ΟΤΕ της περιόδου 1998-2001.Πρόκειται για τη συμφωνία εξαγοράς από τον ΟΤΕ του 35% και του μάνατζμεντ του ρουμανικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Romtelekom, ύψους 675 εκατ. ευρώ.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 1998. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο κ. Ζαγοριανός, η διείσδυση του ΟΤΕ στη ρουμανική αγορά τηλεπικοινωνιών συνδέεται με την εκροή εκατομμυρίων ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, τα οποία διοχετεύτηκαν μέσω τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών ΑΣΜΠΥ και ΧΑΡΚΟΥΡΤ στο Μονακό.


Δικαστικές πηγές βεβαιώνουν ότι, εκτός από τις «μεγάλες» δουλειές, η εταιρία υπέγραφε κάθε χρόνο δεκάδες μικρότερες αλλά καθόλου ευκαταφρόνητες συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.
Ο γερμανικός κολοσσός, σε διάστημα τουλάχιστον 7 ετών (1997-2003), προχώρησε σε 45 συμβάσεις αξίας εκατ. ευρώ για την προμήθεια αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, μηχανημάτων αναισθησίας, ακτινολογικών κ.ά. σε δημόσια νοσοκομεία και ιατρεία του ΙΚΑ.


Στο κάδρο λοιπόν και Υπουργοί Υγείας μετά των γνωστών Υπουργών Μεταφορών και Υπουργών Αμύνης.Βέβαια ....«κάποιοι» στέλνουν τα μηνύματα τους...ότι δεν θα δεχθούν να γίνουν «νέες Ιφιγένειες» και ισχυρίζονται ότι ειδικά για τους Patriot υπεύθυνο είναι ....όλο το ΚΥΣΕΑ.


Στον κυκεώνα της μίζας που είχε στηθεί, μπλέκονται έως και εταιρίες… χρυσού στην Ελβετία και τις ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν ως σταθμοί στη δαιδαλώδη πορεία του μαύρου χρήματος που διοχέτευσε η Siemens στην Αθήνα.

Μπορεί λοιπόν στο ΠαΣοΚ υπό τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν ανεπανόρθωτα ανάμεσα στις «συμπληγάδες SIEMENS», να υιοθετούν ως μέτρο απεμπλοκής τις θυσίες «Ιφιγενειών» και το «κόψιμο κεφαλιών», αλλά όπως αποδεικνύεται... «κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα». Σαν την Λερναία Ύδρα.
«etipos»«enet»

27 σχόλια:

  1. Και θα έρθουν και άλλαααα!
    Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ μίζες. Βέβαια κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να μας πει πόσο συνολικά ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ το πανηγύρι της Siemens.
    Δεν είναι μόνο τα 150-200 εκατ ευρώ από τις μίζες , αλλά οι υπερτιμολογήσεις.Γιατί οι μίζες δίνονταν για να κάνουν τα στραβά μάτια στις υπερτιμολογήσεις.
    Μη σου φαίνεται περίεργο ότι το συνολικό κουστούμι που ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ (κερατιάτικο) ξεπερνά το δις ευρώ.
    Με τις υγείες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την Intracom τι έγινε;
    Είναι αθώα;
    Ας γυρίσουμε ποιό πίσω να δούμε το 1993 πως έπεσε η τότε Κυβέρνηση!
    Μία σημαντική και πολύ σοβαρή μαρτυρία είναι αυτή του Στέφανου Μάνου, τότε Υπουργού Εθν.Οικονομίας.
    "Οταν ανακοινωσε στον Κόκκαλη ότι θα γίνει νέος διαγωνισμός για το 1.000.000 ψηφιακές παροχές του Ο.Τ.Ε.", αυτός του απήντησε ότι η κυβέρνηση σας θα πέσει!
    Σε δύο ημέρες κατέθεσε την ανεξαρτητοποίηση του στον Πρόεδρο της Βουλής ο κ...Συμπιλίδης!
    Μετά ανέλαβε εργολαβικά να ολοκληρώσει το έργο του το ΠαΣοΚ...και το ολοκλήρωσε ...θαυμάσια..με χόρό ...εκατομμυρίων ευρώ, στο "βαθύ κράτος" του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «etipos»«enet»

    τα βάζετε που τα βάζετε
    κάντε ένα "κόπο" (έτσι δύσκολο που είναι με το νετ να υπάρχουν υποστηρικτικές παραπομπές) να βάζετε και το λινκ να μπαίνουν όσοι θέλουν να βλέπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κάποιους το blogging φίλε 1,16 είναι η δημοσιογραφία των πολιτών και όχι των κολλητών, των εκδοτών...
    Για τους περισσότερους!

    Πολύ θα ήθελα και οι εφημερίδες να αναφέρουν τις πηγές τους.Το κάνουν?
    Μάλλον ΟΧΙ.

    Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να απαξιώσουν τα blogs γιατί χάνουν τα payroll και τους μισθούς τους.
    Πρέπει να καταλάβουν πως η κοροιδία τελείωσε.(φυσικά δεν αναφέρομαι σε ολόκληρο το δημοσιογραφικό...επιτελείο της χώρας, μιας και κάποιοι προσπαθούν να παραμείνουν μερικώς ανεξάρτητοι...sic όπως λέει και ο πολίτης)

    Για να λέμε και τα του οίκου των blogger ...πολλά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έχουν μαζευτεί.

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. a)Του etipos ή του enet είσαι @1.16μμ;

    b)Πολίτη αντί να βάζεις link τις εφημερίδες , βάλε σε link άρθρα που αξίζει να διαβάσουμε και να κατανοήσουμε από που έρχεται το χρήμα και πως "ξεπλένεται" δημοσιογραφικά.
    Εκεί να δω τι θα πουν οι papagaloi.

    c)Πολίτη πολλές οι μίζες...δεν χόρτασαν;
    Δεν θα μπει κανείς φυλακή να φοβηθούν και οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα». Σαν την Λερναία Ύδρα"

    Ta eipes ola ! ! ! BK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμε κύριε πολίτη.
    Αυτές οι μίζες που αναφέρεις ..δεν πιάνονται. Είναι σοσιαλισμίζες ! Εάν θέλεις να ρωτήσεις στην Ιπποκράτους θα σου πουν ότι αυτές είναι εκτός παιχνιδιού και δεν μπορείς να τις χρησιμοποιείς.
    Ζαβολιάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to thema einai oti mexri tora oi mizes gernoun epikinoniaka stin germanikon simferonton siemens,

    alla oso kai na prospathoun na to perasoun sto background malaka, tha akoumpisoun to amerikanino katestimeno pou einai piso apo to c4i kai tous patriot..anarotiemai an tha epixirisoun(i idi epixiroun) tote kapoioi simpsifismo kai me ti antalagmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι τα ίδια?
    Μετράτε τις μίζες του ΠΑΣΟΚ και αν είναι περισσότερες από της ΝΔ?
    Αυτός είναι ο στόχος σας?
    Ωραία. Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ας πούμε ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε μίζες 100 με 200 εκ. ευρώ και η ΝΔ 50 με 100 εκ. ευρώ.
    Συμπέρασμα? Πρέπει να κυβερνάει η ΝΔ.
    Μπράβο! Πολύ χρήσιμη η συμβολή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 4:03 μμ
    Δεν μου το κάνεις πιο λιανά φίλε μου!
    Τα "50 με 100 εκ. ευρώ" που γράφεις για την ΝΔ από που προκύπτουν?
    Αποδεδειγμένα όμως, όχι περιρρέουσες ατμόσφαιρες και φούμαρα.
    Για προσπάθησε σε παρακαλώ να με πείσεις!

    Για τα ..."100 με 200 εκ. ευρώ" του Πασοκ που γράφεις , είτε τα έχουν ομολογήσει οι ίδιοι, είτε τα έχουν ξεράσει οι υπεύθυνοι της SIEMENS,(που παρεμπιπτόντως ως σκάνδαλο μας ακούμπησε εξ ..καραμπόλας).

    Η λογική που χρησιμοποιείς μου θυμίζει αυτό που έγραφε κάποτε το βιβλίο της Λογικής (της Β ή Γ Λυκείου. Δεν γνωρίζω εάν διδάσκεται σήμερα αυτό το μάθημα . Αν κρίνω από την σημερινή νεολαία μάλλον δεν ...διδάσκεται πλέον).

    Έγραφε λοιπόν το βιβλίο , για να δείξει ΤΙ ΔΕΝ είναι λογική.
    Ο αστυνόμος είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο. Άρα ο Αστυνόμος είναι μπουζούκι.
    Αυτό δεν είναι λογική !!!!!

    Για προσπάθησε λοιπόν να με πείσεις με αποδεδειγμένα νούμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σ.Σ (από σήμερα ...παππούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά κάνει και δεν διδάσκεται το μάθημα της λογικής στα σχολεία σήμερα γιατί είναι πολύ advanced για να το κατανοήσουν οι μαθητές.
    Αν κρίνω και από εσένα, μάλλον ούτε τότε το κατανοούσαν...
    Θα σου πω όμως ότι τότε διδάσκονταν και προπαγανδιστικά μαθήματα κατά του κομμουνισμού παρουσιάζοντας τον σαν "δράκο". Τα θυμάσαι αυτά ή μήπως είσαι νεότερος? Έτσι φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουν κάποιοι το κόμμα που ψηφίζουν με τους ίδιους(....ως σκάνδαλο ΜΑΣ ακούμπησε εξ ..καραμπόλας). Η "σημερινή νεολαία" - σας έμα8αν να ειρωνεύεστε και να μισείτε την φρέσκια ιδέα βλέπω- λοιπόν δεν σκέφτεται έτσι και καλά κάνει. Για μας υπεράνω όλων είναι η πατρίδα μας και όχι τα κόμματά σας. Τί κρίμα που ΣΑΣ ακούμπησε....
    Όσο για τα ποσά, εγώ δεν είμαι ούτε ανακριτής ούτε εισαγγελέας ούτε ενοματάρχης να τα γνωρίζω και ούτε μ'απασχολούν. Αν κλέψει η εξουσία 1 ευρώ ή 1 εκ. ευρώ για εμένα είναι το ίδιο.
    Τί να σε πείσω εσένα βρε "γαλανομάτη"?

    ΥΓ. ...και που σαι..
    έχε και λίγο το νου σου μήπως γίνει καμια καραμπόλα και σ'ακουμπησει κατά λάθος...
    Παίδαρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ανώνυμο 6.03
    Φαίνεται φίλε μου ότι η "φρέσκια ιδέα" σας είναι μεταλλαγμένη. Τροποποιημένη "γενετικά" και μαθησιακά.

    Αφού λοιπόν παραδέχεσαι ότι δεν γνωρίζεις (γράφεις:"Όσο για τα ποσά, εγώ δεν είμαι ούτε ανακριτής ούτε εισαγγελέας ούτε ενοματάρχης να τα γνωρίζω και ούτε μ'απασχολούν"), γιατί λοιπόν γράφεις νούμερα περί .... εκατ. ευρώ ?

    Αυτή είναι ..."φρέσκια ιδέα"? Κάνεις λάθος. Αυτή η "ιδέα" είναι πολύ παλαιά.

    Για να καταλάβεις την χρησιμοποιούσε και ο «υπουργός Προπαγάνδας και Διαφωτίσεως του Λαού» του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (= NAZIonalSozialistik Partei),- δηλαδή του σχηματισμού του Αδόλφου Χίτλερ που οδήγησε τη Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο-, Γιόσεφ Γκέμπελς πριν ακόμα γεννηθείς.

    Ονομάζεται "Γκεμπελισμός" και είναι μηχανισμός λάσπης και συκοφαντίας. Ισοπεδωτική προπαγανδιστική ιδεολογία, αδίστακτη, καιροσκοπική,χωρίς σοβαρό ιδεολογικό υπόβαθρο, γεμάτη εμμονές, ιδεοληψίες , αλλά και φοβίες!

    Όταν λοιπόν έχεις χρόνο και όρεξη στέλνε μου κανένα μήνυμα μέσω των σχολίων για να ..σου πω και άλλα, που πρέπει να μάθεις και κανένας δεν σας τα λέει .

    Καλό απόγευμα (και όχι ...Χάϊλ)

    Σ.Σ

    Υγ. Το "ΜΑΣ" αφορούσε τη ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Βλέπεις η αποκάλυψη του σκανδάλου της SIEMENS ξεκίνησε από άλλα κράτη και για τους δικούς τους(μεταξύ τους) ιδιαίτερους σκοπούς. Απλά με τις αποκαλύψεις πήρε η μπάλα και εμάς και την ...Νιγηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Akis kalei George. Over!
    Katse kala. Over!
    Exw polla gia thn gouna sou. Over!
    Kai mazi kai xwria , den ginetai.Over!
    Arpaxe ena purotexnhma tis epomenes hmeres gia na baleis mualo. Over!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. Πράγματι με τις μίζες ποτέ δεν ξέρεις. Όπως αποδεικνύεται... «κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» του ΠΑΣΟΚ και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα» κεφάλια στη ΝΔ. Σαν την Λερναία Ύδρα.

    2. Πραγματικά πολίτη έχεις απόλυτο δίκαιο. Στο ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιες Ιφιγένειες σε αντίθεση με τους αθεόφοβους της ΝΔ που δεν Διαθέτουν ούτε την ελάχιστη τσίπα τουλάχιστον να θυσιάσουν μια Ιφιγένεια για να απεμπλακούν από τα ατελείωτα και καθημερινά σκάνδαλα στα οποία έχουν χαθεί δισεκατομύρια δημοσίου χρήματος. Ποιός τα έφαγε; Που πήγαν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @F5PILOT

    Γράφεις : "Διαθέτουν ούτε την ελάχιστη τσίπα τουλάχιστον να θυσιάσουν μια Ιφιγένεια για να απεμπλακούν από τα ατελείωτα και καθημερινά σκάνδαλα στα οποία έχουν χαθεί δισεκατομύρια δημοσίου χρήματος.."

    Φίλε για ποια υπόθεση μιλάς.
    Εγώ ξέρω , μιας και δικηγόρος ότι δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.
    Αυτό που ξέρω είναι το ότι ο εισαγγελέας κάλεσε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τον Τσουκάτο.

    Πρόσεξε τι γράφεις.
    Μην παραπλανούμε τον κόσμο.
    Ν.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ @F5PILOT
    "Ποιός τα έφαγε; Που πήγαν τα λεφτά;"
    Καλά ότι σας λέει η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ γράφετε;
    Ούτε τις λέξεις δεν αλλάζετε.
    Μήπως εσάς πληρώνουμε όλα αυτά τα χρόνια;
    Με αυτόν τον πολιτικό λόγο θέλετε να ξανακυβερνήσετε;
    Λυπάμαι πολύ! Όχι εσάς, αλλά όλους εμάς τους υπόλοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ παππούς 6:52
    Ας τα πάρουμε ένα ένα μιας και αυτά που γράφεις δεν έχουν συνοχή.

    1. Δεν γνωρίζω τα ποσά ναι. Υπόθεση εργασίας έκανα. Παράδειγμα έφερα. Πως αλλιώς να στο πω?
    Ένα και ένα κάνουν δύο. Εντάξει μέχρι εδώ?

    2. Αυτές τις μπαρούφες με τις μεταλλαγμένες και γενετικά τπροποποιημένες ιδέες απο ποιο σημείο του εγκεφάλου σου τις κατεβάζεις? Είσαι ένας "κολλημένος", που λέμε και εμείς οι νέοι, με τα βιώματα του παρελθόντος σου. Δεν είσαι η μόνη αλήθεια όπως πιστεύεις. Οι κοινωνίες προχωρούν, αλλάζουν, δημιουργούν και δεν θα μας κάνεις εσύ μάθημα τι ιδέες θα έχουμε. Πάντως οι δικές σου "ιδέες" είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

    3. Το ξέρω ότι είσαι ημιμαθής-άρα αμαθής-παρ'όλη τη φιλότιμη προσπάθεια να μας κάνεις επίδειξη γνώσεων και πολιτικής ανάλυσης της περιόδου του Ναζισμού. Γιατί λοιπόν όταν δεν έχεις κάτι να πεις αναφέρεσαι πάντα σ'αυτή την περίοδο? Που είδες εσύ στοιχεία "Γκεμπελισμού" σ'αυτά που σου γράφω? Η αντίθετη άποψη είναι αντίθετη άποψη, δημοκρατικό δικαίωμα και σεβαστό. Δεν είναι "Γκεμπελισμός". Μάθε να ακούς πρώτα τους νέους και μετά τις φωνές του παρελθόντος σου! Έτσι εξελίχθηκαν οι σύγχρονες κοινωνίες. Ποτέ δεν είναι αργά...

    4. Επειδή εκτός των άλλων είσαι και μεγάλος "κωλοτούμπας", ο καθένας που διάβασε το κείμενό σου κατάλαβε τη σημασία του ΜΑΣ. Μόνο εσύ δεν το κατάλαβες γιατί με την εμπάθεια που σε διακατέχει σου ξέφυγε...
    Πάμε λοιπόν για μια απλή ανάλυση-συρραφή των προτάσεων σου
    *Τα "50 με 100 εκ. ευρώ" που γράφεις για την ΝΔ από που προκύπτουν?Για τα ..."100 με 200 εκ. ευρώ" του Πασοκ που γράφεις , είτε τα έχουν ομολογήσει οι ίδιοι, είτε τα έχουν ξεράσει οι υπεύθυνοι της SIEMENS,(που παρεμπιπτόντως ως σκάνδαλο μας ακούμπησε εξ ..καραμπόλας)*
    Άσε τα περί πατρίδας. Εσύ σε προηγούμενες αναφορές σου είχες χωρίσει τους Έλληνες πολιτικούς (άρα και τους πολίτες που τους ψηφίζουν) σε πατριώτες και μη. Κατάλαβες "γαλανομάτη"?

    5. Εδώ δεν παριστάνουμε τους δημοσιογράφους. Ούτε τους εισαγγελείς. Ούτε τους δικηγόρους. Δεν αναλύουμε με λεπτομέρεια τα γεγονότα που μας "σερβίρουν". Δεν θεωρούμε εκ προοιμίου αληθινές τις πληροφορίες που μας μεταδίδουν οι ιδιοκτήτες των "ΜΜΕ". Εδώ συμβάλλουμε με τις απόψεις μας στο πως θα κάνουμε τα πράγματα καλύτερα στο μέλλον.
    Αλλά με εσένα ασχολούμαστε ακόμα με τα βασικά!
    Έλα μην τρελένεσαι. Πάρε το ψηφοδέλτιό σου πάλι, ρίξτο στον ίδιο μπλέ κουβά και φεύγοντας να σκέφτεσαι:" Έπραξα το σωστό. Ψήφισα αυτούς που δεν τα πήραν και δεν θα τα πάρουν ποτέ " και μετά κοιμήσου ήσυχα για το καλό που έκανες στην πατρίδα σου...

    Good night and good luck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θ . Τσουκάτος :«Ασφαλώς είναι γεγονός πως η πολιτική μου παράταξη με εξίσωσε ισοπεδωτικά με περιπτώσεις άλλων προσώπων, με τις οποίες όμως δεν υπάρχει καμία αναλογία, επιχειρώντας να αποστασιοποιηθεί για λόγους ευνόητους».
    Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προχθές η κυρία Κωνσταντουδάκη που συνήθως έχει πολύ καλό δικαστικό ρεπορτάζ, έγραφε ότι οι δικαστικές πηγές βεβαιώνουν ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα κληθούν να απολογηθούν περιλαμβάνονται και κάποιοι που είχαν εξεταστεί ως μάρτυρες στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας και ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Δηλαδή ο Τρεπεκλής θα κληθεί ως κατηγορούμενος. Βλέπω το επόμενο διάστημα ο κ. Παπανδρέου να βρίσκεται μονίμως στο εξωτερικό για θέματα της Διεθνής Σοσιαλιστικής:-)

    Μη τσακώνεστε λοιπόν. Νομίζω ότι εάν τους αφήσουμε στην ησυχία τους για να κάνουν την δουλειά τους οι δικαστικοί , θα φανούν πολλά.

    Όποιος ενδιαφέρεται ειλικρινά γι` αυτόν τον τόπο προς αυτή την πλευρά θα πρέπει να στραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πες τα ρε 12:21 να τα ακουσουν οι μπλε πρασινοι κοκκινοι και πολυχρωμοι μαυροι γρι ...μηπως κατι αλλαξει... λες?...αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @30 Απρίλιος 2009 10:00 μμ
    Κατοικείς στο Ελλαδιστάν της ΝΔ ή είσαι αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @30 Απρίλιος 2009 11:50 μμ
    Να λυπάσαι τον εαυτό σου για την επανίδρυση του κράτους, για τους νταβατζίδες, για το σεμνά και ταπεινά, για τον βασικό μέτοχο, για την απογραφή, για την δημαγωγική αντιπολίτευση της κατσαρίδας κλπ κλπ. Αντί να ζητάς συγνώμη που μας φορτώσατε έναν ανίκανο πρωθυπουργό και μιά σπείρα κλεφτών και ηλιθίων που καταβαραθρώσαν τον τόπο, ζητάς και τα ρέστα. Και βέβαια να λυπάσαι όλους τους έλληνες έδώ που τους φτάσανε οι δικές σου επιλογές. Και μη ψάχνεις δικαιολογίες του τύπου (εσάς πληρώναμε)για τις μ@λ@κίες που έκαναν οι δικές σου επιλογές. Λίγη τσίπα και αυτοκριτική δεν βλάπτει. Δεν σου φταίνε κάποιοι άλλοι. Εσύ φταις που τους έδωσες την εξουσία για να πράτουν όσα πράτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς F5PILOT
    Συγνώμη ρε φίλε. Για την SIEMENS έχεις να πεις τίποτα ή δεν την ξέρεις την κυρία.
    Πολλά νεύρα τώρα τελευταία. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "1 Μάϊος 2009 12:13 πμ"

    1. fantastikoi silogismoi...ipotheseis ergasias gia na katigorisoume kapoion kai malista anagogika me ayta pou exoun kanei oi dikoi mas...anti na poume oloi oi kleftes na plirosoun...ena kai ena kanoun dio, ara mia ipothesi ergasias + mia alli = i sillogistiki tou pasok gia tin politiki...(i opos tha legane oi arxaioteroi imon, i arxi mias sikofantias)...

    2. p.x. souidiko mondelo...klasiki "metalagmeni" idea tou proedrou tou pasok, pou opos edeixe ena proigoumeno arthro edo, den dexete na tou tin xehilonei kaneis, akoma kai apo to idio tou to komma tou...exei alloste to diko tou sxedio gia na proxorisei kai na allaxei tin elliniki koinonia...aplos den to leei se emas giati den tha to katalavoume(ereyna nitro p.x. gia to poso akatalavistika einai ayta pou leei o arxigos tou pasok)...

    3. laliotis..den xreiazete na poume kati parapano gia tis methodous pou megalourgisan mesa sto pasok, xoris na iparxei o stoixeiodis esoterikos antilogos gia to pou paei to komma..(aytoskopos i exousia kai i diatirisi tis..)

    4. diladi to "kalitera ligoteri gi gia na koimomaste isixoi" enos proin ipourgou exoterikon, pou eidame se paliotero arthro kai den diepsefse pote kanenas sto pasok, einai patriotiki stasi...oso gia tous "patriotes", iparxoun se ola ta kommata, to provlima eggite otan den milane gia na min xasoun tin nomi tis exousias...

    5. mallon grafeis mporsta se kathrepti... an ipostirizeis me toso menos kapoion pou paradexese oti ta exei parei, kai meta katigoreis ton allo gia ton idio logo, mallon exeis mperdespei tis proteraiotites stou...den iparxei mayro aspro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Τιραμόλα
    Έτσι σε συμφγέρει; Ή δεν έχεις διαβάσει τα σχόλιά μου ή τα έχεις διαβάσει και κάτι από αυτά δεν σου αρέσει. Αλλά αφού το θές ρωτώ. Ποιοί αθεόφοβοι παίρναν μίζες από τη Σιμενς μέχρι το 2008; Θα το μάθουμε ποτέ από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα εκατομμύρια απο το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, που πήγαν ρε ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή