Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Κωδικός Ελένη . Η αλήθεια για την υπόθεση Ζαχόπουλου.

www.Ελένη Όνειρα.gr Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου του κ. Μυλωνά, στενού φίλου του Χρήστου Ζαχόπουλου.

Το είχε γράψει πριν 2 χρόνια και εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2007 από τις εκδόσεις Σιδέρη.

Όλα όσα εξιστορεί ο συγγραφέας αντιστοιχούν πλήρως σε πρόσωπα και γεγονότα της σημερινής υπόθεσης Ζαχόπουλου.

Συμβολικά το βιβλίο ξεκινάει με το άνοιγμα ενός παραθύρου και τελειώνει με το τραγούδι “ Τι ζητάς Αθανασία στο μπαλκόνι μου μπροστά”.

Το βιβλίο δεν είναι προφητικό, αλλά μοιάζει με αναφορά των πραγματικών γεγονότων και ως μήνυμα προς κάποιους.

Και αυτό γιατί ,οι πρωταγωνιστές της ιστορίας του βιβλίου είναι τόσο φανερά ίδιοι με τους αντίστοιχους τις υπόθεσης που ζούμε σήμερα.

Το βιβλίο αυτό έχει ως συγγραφέα τον βασικό πρωταγωνιστή της υπόθεσης.

Μέσα αναφέρεται ο κρίσιμος ρόλος του φίλου του σκηνοθέτη κ. Μυλωνά , ο οποίος έχει επαφές πριν ένα χρόνο με την αστυνομία και την ΕΥΠ.

Αναφέρει ανοιχτά για την ομάδα Ζαχόπουλου , με ελαφρά παραλλαγμένα τα ονόματα π.χ ο Χρίστος Ζαχόπουλος εμφανίζεται ως Χριστίδης , ο γιατρός του Ντυνάν αντί για Βασιλογιαννόπουλος ονομάζεται Βασιλογιάννης και η Εύη Τσέκου ως Ελένη Δαγκλή .

Εμφανίζεται λοιπόν η τελευταία ως το ερωτικό δόλωμα που πρακτορεύει και παγιδεύει τον Ζαχόπουλο . Σε κάποιο δε σημείο την πιέζει για να του αναφέρει ποιοι την έχουν βάλει να συνάψει ερωτική σχέση μαζί του καθώς και ποιοι και πως διακινούν το ερωτικό βίντεο , καταλήγοντας με την φράση «Τελικά θα σε χώσουν μέσα και θα την πληρώσεις εσύ».

Γράφει για τον ύποπτό ρόλο του δημοσιογράφου Ανανιάδη και για ένα μεγάλο κανάλι του οποίου άνθρωποι είχαν κατασκευάσει το ερωτικό βίντεο και μετείχαν στον εκβιασμό.

Αφήνει να φανεί ότι δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χρόνος που εξελίσσεται η υπόθεση , αφού εμπλέκει και το ζήτημα με την ονομασία των Σκοπίων , γράφοντας με κωδικό τρόπο “ΜΑΚΕΔΝΟ”.

Αναφέρεται σε υπουργό της κυβέρνησης που λειτουργεί ως μοχλός πίεσης για τον εκβιασμό με στόχο τον Πρωθυπουργό.

Περιγράφει ότι πήγε και τον συνάντησε για την υπόθεση ,το συνδέει δε με κάποιον Πύργο και με ύποπτους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν.

Τα βασικά ραντεβού των πρωταγωνιστών διαδραματίζονται στο Hilton και μάλιστα στο “Βυζαντινό’’ .

Το βιβλίο ομιλεί για μυστικές υπηρεσίες που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση και υπαινίσσεται καθαρά εμπλοκή και ξένων υπηρεσιών.

Εντυπωσιακός είναι και ο τρόπος που αναφέρεται στον κ. Τατούλη τον οποίο ονομάζει ως υπουργό Μπαξεβάνη από την Αρκαδία που θέλει να τον διώξει από την θέση του .

Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ομιλεί για μερική εμπλοκή από μεμονωμένα άτομα.

Το βιβλίο εκδίδεται για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2007. Απ` ότι ξέρουμε τότε αρχίζει και η υπόθεση με τα 5 εκ.ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη. Σύμπτωση ;

Η στοχοποίηση στον Πρωθυπουργό είχε αρχίσει όπως σας έχω αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο μου πολύ πριν από τις εκλογές του 2007. Και ότι κάποια πράγματα ηθελημένα διέρρευσαν.

Θυμηθείτε την υπόθεση με το περιοδικό Πολιτικά Θέματα του Γ. Ντάσκα που σας έχω αναφέρει και στις κωδικές αναφορές του όλο το καλοκαίρι για DVD.

Το βιβλίο λοιπόν όπως προείπα γράφτηκε ως μήνυμα αλλά συνέβη κάτι απρόοπτο.

Αναρωτηθήκατε πόσες φορές ακούσατε την φράση ότι “ Η απόπειρα αυτοκτονίας στράβωσε την υπόθεση”

Θυμηθείτε και την φράση του Πρωθυπουργού ότι “Η κυβέρνηση και εγώ δεν εκβιαζόμαστε και δεν εκβιάζουμε”

Συσχετίστε και τον χρόνο που εκδηλώνονται.

Όπως και με τις υποκλοπές έτσι και με την υπόθεση Ζαχόπουλου επίσημα ποτέ δεν θα ανακοινωθεί τίποτα .

Κάποιοι όμως αντιλαμβάνονται ότι τους ……γνωρίζουμε.


10 σχόλια:

  1. και γιατί αφού γνώριζε ο κολλητός του Ζαχόπουλου ότι η Τσέκου ήταν "βαλτή" δεν προειδοποίησε τον φίλο του ώστε να σταματήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OdysseasO Γράφει ο politis-gr
    "Το βιβλίο αυτό έχει ως συγγραφέα τον βασικό πρωταγωνιστή της υπόθεσης."
    Διάβασε και σκέψου !
    Τόσο καιρό ο άνθρωπος μας παρακεινεί να σκεφτούμε και μας παραθέτει κάποια στοιχεία.
    Θα είναι εντελώς χαζός κάποιος εάν νομίζει ότι θα μπορούσε να γράψει όλη την ιστορία της υπόθεσης.
    Κάποιοι θα τον .....φάνε.!!!
    Απλώς ΚΑΠΟΙΑ στοιχεία τα αφήνει για να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.
    Πιθανώς και για μήνυμα προς κάποιους όπως συχνά αναφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας μας είναι διαβρωμένες από τους "συμμάχους" σε βαθμό που τις καθιστά ανύπαρκτες, ή έστω ανίκανες να προστατέψουν την κυβέρνηση, η οποία δεν έχει πολιτική βούληση να αλάξει αυτή την κατάσταση, παρότι τους κάνεις "νάζια" σαν τα ανοιγματάκια της προς ρωσία φερ'ειπείν.
    Αν κάνουμε πως καθαρίζουμε την (Γ)ΕΛΑΣ (και κλαίς...) και την ΕΥΠ από τους ξένους πράκτορες, άντε κάνουμε το ίδιο και στις ευαίσθητες υπηρεσίες του στρατού, τι θα γίνει, τι θα κάνουν, πραξικόπημα, "επανάσταση" του Τσίριζα με τους "αναρχικούς", πυρπόληση των δασών που απέμειναν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρχισαν τα όργανα Γιώργο , σήκω από την θέση σου .

    politis-gr που το βρήκες αυτό το θέμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η είδηση έχει δημοσιευτεί σε κάποιες εφημερίδες.
    Η είδηση ξεκίνησε από την Ξάνθη όπως είναι πολύ φυσικό (δεν θυμάμαι το όνομα του δημοσιογράφου, ελπίζω να με συγχωρήσει ο καλός φίλος) και στην συνέχεια αναδημοσιεύτηκε σε εφημερίδες πχ. Ελευθεροτυπία , Πρώτο Θέμα κλπ .
    Ας με συχωράτε για την απάντηση στον φίλο καθότι είναι εκτός θέματος του post.
    Φίλε εάν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι άλλο ευχαρίστως αλλά στο συγκεκριμένο post.
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χμμμ είναι τόσο περίεργο αυτό που λέω ε.. Εάν ήξερες ότι η υπόληψη του κολλητού σου κινδυνεύει σοβαρά και ότι του την είχαν στημένη δεν θα τον προειδοποιούσες; Εγώ δεν λέω να μιλήσει δημόσια αλλά στον φίλο του! Και όσο για το πρόσωπο του Μυλωνά τα έργα του μιλάνε από μόνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο, φίλε, θα λεγόμαστε "πολίτης" και θα φοβόμαστε να πούμε αυτούς που "τους γνωρίζουμε", τόσο κι αυτοί θα κάθονται στον σβέρκο μας. Στην διαφορά τού "γνωρίζω" από το "νομίζω", φίλε, politis-gr, πρέπει να εστιάσουμε. Πρέπει να πάψουμε να υποψιαζόμαστε, να ...ψυχανεμιζόμαστε, να υποθέτουμε και να τριγυρνάμε στα σκοτάδια της αμφιβολίας, όπου ευδοκιμούν πάσης φύσεως σκατόφατσες, θρασύδειλοι συνωμοσιολόγοι και cia.

    ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ = ΔΙΑΥΓΕΙΑ

    Ευχαριστώ για την Φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κυρίαρχο ζήτημα, πάντως, είναι το μένος που τους έχει πιάσει με τα blog. Τόσα χρόνια που τάιζαν κουτόχορτο τον κοσμάκη και τους έστελναν σαν τα πρόβατα στην κάλπη να ψηφίζουν τους γνωστούς ντενεκέδες ήταν μαθημένοι στον έλεγχο των πραγμάτων.

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα μημως ηταν σικε η αυτοκτονια του ζαχο?επεσε στο πισω μπαλκονι!ο μυλωνας ηταν εκει,ποτε προλαβε και πηγε τοσο γρηγορα?εμ το αλλο πεφτει απο 4ο λυγιζουν καγκελα στη πτωση υποτιθεται κι αυτος ζωντανος?η νοσηλεια δεν μου βγαινει αλλα...θα μπορουσαν να ηταν κι αυτοι στο κολπο εννοω γιατρους κλπ οσο για τα αιματα το ευκολοτερο ,ασε που μπορει να τον σκηνοθετησε κι ο μυλωνας.κι η τσεκου μεσα πιτσ φυτιλι για το ξεκαρφωμα.αυτη ειναι η αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απ ό,τι καταλαβαίνετε η μόνη λύση είναι να παραμένουμε ενεργοί πολίτες. Οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να είναι συμπτώσεις αλλά αλοίμονο αν μπούμε στη λογική της συμπτωσιολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή