Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Δεν πήγε φαντάρος και έχει το θράσος να μιλάει !

Έλαβα της τελευταίες ημέρες πολλά email φίλων που διαμαρτύρονται για την περίπτωση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ Αιβαλιώτη και τις δηλώσεις του.

Σχεδόν μέσα σε όλα τα email υπήρχε η φράση του τίτλου του άρθρου .

Θέλοντας να ικανοποιήσω την αγανάκτηση τους θα δημοσιεύσω απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου βολευτή , χωρίς πολλά σχόλια .

Δήλωσε λοιπόν ο κ Αιβαλιώτης :
«Με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια και ηρεμία παρακολουθώ επί μήνες τον κατευθυνόμενο και τροφοδοτούμενο οχετό ψεμάτων και υβριστικών χαρακτηρισμών εναντίον μου για κάτι που οι πάντες ήξεραν εκ των προτέρων ότι είναι σαφές και αυταπόδεικτο: είμαι νομίμως εκτός στρατεύματος κάνοντας χρήση των νόμων του κράτους, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μου που παρείχαν πολύτιμες για την Ελλάδα υπηρεσίες σε διεθνείς οργανισμούς , και όπως ήδη έχουν κάνει και υψηλόβαθμα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης ».

Και επειδή το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν τον σχολιάζω με δύο μόνο φράσεις .

Εφόσον δεν αναφέρετε ονόματα συγκεκριμένων υψηλόβαθμων στελεχών κ. Αιβαλιώτη αυτό ονομάζεται λασπολογία και συκοφαντία .

Όσο για τα υπόλοιπα να συμπληρώσω ότι :
Όχι μόνο δεν πήγε φαντάρος και έχει το θράσος να μιλάει , αλλά ….θα έχει το θράσος να έρθει να σας ξαναζητήσει την ψήφο σας .

Για τα όλα τα παιδιά που υπηρετούν αυτή την στιγμή την θητεία τους .

24 σχόλια:

  1. Κ. Αϊβαλιώτη, εγώ σε λίγες ημέρες απολύομαι.

    9 άχρηστοι μήνες με σχεδόν καθόλου εκπαιδευση. Εξαίρεση οι 3 πρώτοι μήνες.

    Εγώ ήμουν τυχερός γιατί η 2007 Α' ΕΣΣΟ ήταν μεγάλη σειρά και δεν μας πήγαινε εμπλοκή.

    Δυστυχώς όμως τα παιδιά που βρίσκονται στον Έβρο περνάνε τις χειρότερες ημέρες.

    Σου εύχομαι να πάς εκεί. Τέρμα Θεού, αρχή Αλλάχ. Δορίσκο και Ορεστιάδα. 25 μέσα καμία έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημ: 12μηνο έκανα, απλά οι 3 πρώτοι μήνες είχαν ένα κάποιο νόημα, οι υπόλοιποι 9 αγγαρείες, σκοπέτα, θαλαμοφυλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο φίλε politis-gr.
    Επιτέλους εμείς που υπηρετούμε την πατρίδα είμαστε τα κοροίδα ;;;;;;
    Τάκης και Μιχάλης από Αλεξανδρούπολη
    Μάνα σε 10 ΕΡΧΟΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νοιείται εκπρόσωπος του Λαού να μην έχει υπηρετήσει την Πατρίδα.Αιβαλιώτη και Λάκη στον Έβρο για να βάλετε μυαλό κοπρίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και Τριανταφυλλόπουλος και Λαζόπουλος και Τσοχατζόπουλος και άλλα πόσα λαμόγια που δεν πήγαν στρατό και τώρα μας το παίζουν μάγκες. Ρε ουστ κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά το ΛΑΟΣ δεν ειναι που χρησιμοποιεί συνέχεια τους όρους πατρίδα και θρησκεία . Προχθές καταλάβαμε με τα ... μασαζοκαλτσόν τα πιστεύω τους για την θρησκεία , σήμερα βλέπουμε και τα πιστεύω τους για την πατρίδα . Με τι μούτρα θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν : ΨΗΨΟΣ ΓΙΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες του Αιβαλιώτη ότι εγώ πάω σε 3 ώρες για σκοπιά . Αυτος ξέρει τι ειναι αυτό , με -1c έξω .
    Μπραβο Καρατζαφερη τέτοιους να μας φέρνείς και αμα δείς ψήφο απο τον λαό να μου τρυπήσεις τα αυτία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΡΟΠΗ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;
    Στα σύνορα σε φυλάκιο για να δεί τα παιδάκια του κόσμου που υπηρετούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε Αιβαλιώτη με αυτά που μας λέτε και κάνετε .
    Σε ποιόν δάσκαλο καθήσατε δίπλα και τα μάθατε αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά έλεος πιά .που πάμε ; Στο προηγούμενο αρθρο ο politis-gr είχε αλλό λαυράκι ...νεολαίο , τώρα και αυτός νέος .
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ πως την καταντήσατε μέσα στα κόμματα την νεολαία μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aιβαλιώτη μπες μέσα και θα καλοπεράσεις .
    Σε περιμένουμε με ανοιχτές .....αγκάλες .
    Και φροντισε να μην δίνεις αφορμές με δηλώσεις γιατι δεν σε βλέπω να την καβατζάρεις σε κανένα γραφείο , γιατί οι δημοσιογράφοι θα το κυνηγάνε το θέμα . Και στο φινάλε αν δεν το κάνουν αυτοί θα το κάνουμε εμείς μέσα απο τα blogs.
    Όπου και να σε στείλουν θα το μαθαίνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι ο Αιβαλιώτης το πρόβλημα, αλλά όλοι οι βλάκες που συνεχίζουν να τον ψηφίζουν μαζί με τους υπόλοιπους 299 σκύλους της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου πριν λίγες "ο κ. Αϊβαλιώτης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα του κόμματος τα οποία πληροφορήθηκαν τη στρατολογική του κατάσταση μετά τις εκλογές"

    Σύμφωνα με συζήτηση στο forum της Νεολαίας του ΛΑΟΣ 4 μέρες μετά τις εκλογές για το θέμα

    "Το θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει πολλές φορές και πριν τις εκλογές. Καλό θα ήταν να μην αναπαράγουμε την λάσπη (δεν ξέρω από πού ακριβώς προέρχεται) γιατί δεν ξέρουμε αν αυτά αληθεύουν αλλά ακόμα και αν αληθεύουν δεν ξέρουμε γιατί δεν πήγε στρατό. Είναι σίγουρο ότι το κόμμα θα το είχε αντιληφθεί αν υπήρχε κάτι "γκρίζο" πίσω από αυτή την ιστορία και δεν θα τον έβαζε καν υποψήφιο!"


    Τρίτη 7 Αυγούστου 2007 πάλι στο ίδιο forum

    "Νομίζω ότι το "μάλλον" σου Ελλάνιε για τον Αϊβαλιώτη αναφέρεται στο πρόβλημα που έχει με το στρατό. Απ' όσα άκουσα η απάντηση είναι οριστικά όχι, καθώς στο κόμμα υπάρχει μεγάλη αντίδραση γιατί ο συγκεκριμένος συνεργάτης του Προέδρου δεν έχει πάει στρατό. Άρα τα σωστά αντανακλαστικά της ηγεσίας μας προφυλάσσουν από ένα τεράστιο φιάσκο που θα μπορούσε να σκάσει σε βάρος του κόμματος μας και του Προέδρου. Άλλο που δεν θα ήθελαν οι αντίπαλοι μας να εκθέσουν το κόμμα με τέτοιες λαμογιές.
    Καλό είναι επομένως να γνωρίζουμε νωρίτερα και όχι αργότερα το προφίλ όλων των υποψηφίων για να μπορέσει να γίνει και το απαραίτητο φιλτράρισμα.
    Καθώς η Ν.Δ. τραβάει μεγάλο ζόρι και ψάχνει να κρατηθεί στην εξουσία από αδυναμίες άλλων, εμείς δεν πρέπει να δώσουμε καμία αφορμή στους εγκάθετους της. Μόνο όσοι πιστεύουν στο ΛΑΟΣ και έχουν τα προσόντα θα πρέπει να πολιτευτούν."
    http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=2307

    Οσο για ένα ολόκληρο thread για το θέμα του Αιβαλιώτη που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις εκλογές και είχε posts μέχρι και τον Οκτώβριο, πριν λίγες μέρες κατέβηκε ολόκληρο (μπορείτε να το δείτε απο το cache του google όμως). Οπως φαίνεται το thread κατέβηκε στα μέσα Ιανουαρίου όταν ηρθε και παλι στο φως το θέμα

    Το cache

    http://64.233.183.104/search?q=cache:Yi5XsVupxzgJ:neos-forum.com/viewtopic.php%3Ft%3D2505+site:neos-forum.com+2505&hl=en&ct=clnk&cd=4

    Δε με απασχολεί αν ο κύριος Αιβαλιώτης τις εκπλήρωσε η όχι και με ποιόν τρόπο. Απλά θα προτιμούσα ενα "ναι ξέρετε μπορει να μην υπηρέτησε αλλα είναι άξιος" παρά "ενημερωθήκαμε μετά τις εκλογές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. entajei gia to legameno alla gia to triantagyllopoylo giati den lete tipota ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ πρωθυπουργοί, βουλευτές, υπουργοί εθνικής άμυνας και μια στρατιά δημοσιογράφοι & γκλαμουροαστέρες των media δεν έχουν πάει φαντάροι, ο Αϊβαλιώτης σας ενόχλησε ; Για να μην μιλήσουμε για τους λοιπούς "εθνοπατέρες" που υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στις Βρυξέλλες κάνοντας ταυτόχρονα και το μεταπτυχιακό τους όπως για παράδειγμα ο κκ ΥΠΟΥΡΓΟΣ που έχει το θράσος να το αναφέρει στο βιογραφικό του όπως αυτό εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου του www.mohaw.gr/gr/theministry/leadership/minister/

    . Ξυπνάτε και αν θέλετε να θίγετε τα στραβά & ανάποδα , να ξεκινάτε από τα μεγάλα κεφάλια γιατί από εκεί ΒΡΩΜΑΕΙ η υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε .....ανώνυμε.
    Αναφέρεις τον κ Αβραμόπουλο ο οποίος Υπηρέτησε στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (1978-1980), στην Αθήνα και στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ δεν την έκανε γυριστή .
    Είσαι Λασπολόγος όπως και τα αφεντικά σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτοι ειναι οι εθνοσωτήρες μας .
    Τροχάδιν στον Εβρο.
    Και ας κοιτάξουν και τις ποινικές ευθήνες , όχι τώρα που έχει ασυλία , αλλά όταν το εκλογοδικείο
    του αφερέσει την έδρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ήταν ο μπουλούκος νομίμως απηλλαγμένος. Γιαυτό θα χάσει την έδρα του. Είναι και ψευτάκος δηλώνοντας πως ήταν υπάλληλος της Ε.Ε. τότε, αλλά η Ε.Ε. απάντησε με έγραφφο πως διορίστηκε πολύ αργότερα. Πατριώτες έρχεται η Αθήνη και η Έφη Σαρρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εθνική μας χαστουκίστρια κα Αθήνη , .......να του εξηγηθεί δεόντως παρακαλώ όταν θα τα μαζεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΛΑΟΣ ΣΕ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι κακιασμενοι που ειστε.τι σας ενοχλει που δεν πηγε?επειδη πηγατε εσεις?ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΚΙ ΟΠΟΙΟς ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ.καλα εκανε επισης κι ο λακης κι ο μακης κι οσοι τα καταφεραν να μην πανε.ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα με υποχρεωτικη θητεια,οι γονεις πληρωνουν τα προς το ζην του στρατιωτη.οι του στρατου τρωνε απο μιζες στις πλατες τους.απολυεσαι η ανεργια στα υψη κανα μεταπτυχιακο μπας και γινει τιποτα καλα 35 να φτιαξεις τη ζωη σου.τωρα βεβαια καλα του τηνλετε του αφρατουλη απο μια αποψη γιατι το κομμα του το παιζει πολυ με τον πατριωτισμο.μονο γι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι λές ρε ανωνυμε!

    Χώρες με υποχρεωτική στράτευση:

    Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Κύπρος.

    Άντε πήγαινε άνοιξε τα μάτια σου και έλα μετά να μας μιλήσεις για τη θητεία.

    Άλλοι έκαναν 24 και 36 μήνες και σε εποχές που ο Στρατός ήταν κυριολεκτικά Στρατός και όχι Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή