Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ;

Όλοι μας έχουμε στρέψει αυτές της ημέρες το ενδιαφέρον και το βλέμμα μας στο εκλογοδικείο , λόγω της υπόθεσης του κ. Αιβαλιώτη και της κας. Αθήνη . Γι αυτή την υπόθεση θα αποφανθούν πρώτα οι αρμόδιες στρατολογικές αρχές και κατόπιν θα απασχολήσει το Εκλογοδικείο .

Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει της προσοχής και μια άλλη υπόθεση που εξελίσσεται τώρα και αφορά τον βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ . Κατρίνη .
Πιθανών και σύμφωνα με τον ενάγοντα να βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση πλαστογραφίας δημοσίων εγγράφων από τον κ. Κατρίνη .

Να πως έχει λοιπόν η υπόθεση .
Ο σύμβουλος Επικρατείας Ι. Μαντζουράνης εισηγήθηκε να εκδοθεί προδικαστικό ερώτημα για το θέμα της έγκυρου ή μη παραιτήσεως του βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Μιχ. Κατρίνη από γιατρός του ΙΚΑ. Δύο ημέρες πριν δικαστεί αρχικά η υπόθεσή του (5.12.2007), η οποία τελικά αναβλήθηκε , το Πρωτοδικείο απέστειλε έγγραφο στο Εκλογοδικείο που αναφέρει, ότι υπέβαλε δήλωση παραίτησης, την οποία ο ίδιος απέσυρε την επόμενη (28.8.2007).
Σε υπόμνημα του (22.1.2008) προς το Εκλογοδικείο ο κ. Κατρίνης κατέθεσε αντίγραφα της παραίτησής του και της έκθεσης επίδοσης στον πρόεδρο του Πρωτοδικείου Ηλείας.
Από την άλλη πλευρά η εκλογέας που έχει καταθέσει την ένσταση κατέθεσε στο Εκλογοδικείο στοιχεία που αφορούν την γνησιότητα κρίσιμων εγγράφων της υπόθεσης και αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς που έχει κατατεθεί για πλαστογραφία της έκθεσης επίδοσης.

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι πολύ σοβαρό . Δεν γνωρίζω μέχρι στιγμής αν συζητήθηκε η υπόθεση και πια η ετυμηγορία . Αν αποδειχθεί όμως ότι πράγματι , ο κ. Κατρίνης πλαστογράφησε δημόσια έγγραφα , προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει την βουλευτική του έδρα , τότε είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα .
Είχαμε βάλει τον απατεώνα να προσπαθεί με τις πολιτικές κορώνες του να κατηγορεί άλλους για ……απατεώνες .
Είχαμε βάλει τον κλέφτη μέσα στο ίδιο μας το σπίτι .

Δεν έγιναν σε κάποιους παράδειγμα προς αποφυγή οι γνωστές προ ετών πλαστογραφίες υπογραφών μέσα στη βουλή με την υπόθεση Πόρτο Καρράς και συνεχίζουν την ίδια μεθοδολογία και τακτική .

Είμαι πολύ περίεργος να δω την επίσημη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, για το θέμα του βουλευτή , στην περίπτωση που αποδειχθεί πλαστογράφος .
Γιατί για το θέμα του κ. Κουκοδήμου υπήρξε καταιγιστικό και καταγγελτικό , στην προσπάθεια του για ……διαφάνεια .
Για να σας δω τώρα ! Θα είσαστε το ίδιο καταγγελτικοί και προς τον βουλευτή σας αλλά και ως προς τις ευθύνες σας που φέρατε τον …λύκο στην βουλή !

Ώρα να μετρήσουμε οι πολίτες , ποιος μιλάει την γλώσσα της εντιμότητας .
Ώρα να δούμε ποιος προασπίζεται την απόλυτη διαφάνεια και την πάταξη της διαφθοράς .

Τώρα θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος !

16 σχόλια:

  1. Φίλε καλά τα λές . Το κυριώτερο βέβαια είναι ότι ο Κατρίνης ειναι νέο παιδί και νέος βουλευτής . Αυτο νομίζω πως πρέπει να μας προβληματήσει. Ποιοί τον μάθανε να ενεργεί με αυτόν τον τόπο ; ποιού της πλάτες είχε και εξελέγει βουλεύτης ; Μέσα απο την οργανομένη νεολαία προέρχεται απ`ότι ξέρω . Φθάνει μέχρι εκεί η σήψη; Αν ναι τότε δεν έχουμε γυρισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι το σωστό θα ήταν να διαχωρίσει την θέση του και να μην μετέχει στην κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκ , μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το θέμα του . Ετσι θα προστατεύε και τον χώρο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κατρίνης ανήκει στο χώρο του Παπανδρέου ο οποίος και τον προώθησε . Καλά κόλπα του έμαθε .
    Κρίμα και είναι νέο παιδί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω να φταίει το πασοκ για το τι κανεί προσωπικά ο κάθε βουλευτής.
    Αν βρεθεί ένοχος να απομακρυνθει απο το κόμμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανήκει στο περιβάλον της μουσίτσας της Αποστολάκη.
    Και κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην πλαστογράφηση.Μόλις τώρα το ανέφερε το αποκαλυπτικό δελτίο του Εxtra .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε μεγάλε που το ανακάλυψες πριν απο τα κανάλια και της εφημερίδες ; Εχεις μήπως εσωτερική πληροφόρηση ; Τώρα το βράδυ το είπε το εχτρα που σε αυτά είναι μανούλα και συ το ανέβασες απο το μεσημέρη . Ρε μπας και εισαι δημοσιογράφος του εχτρα ή έχεις κανένα κολητό εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τη ντάλια

    Μ' αυτή τη λογική δεν φταίει και η Ν.Δ. για τις βλακείες του Κουτοδήμου.
    Δεν λέμε αν φταίει το κόμα, αλλά αν τον στηρίζει το κόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To μεγα θεμα ειναι οτι ειναι νεο παιδι και προερχετε απο την νεολαια πασοκ . Εαν η σηψη φτάνει μεχρι και την νεολαια , τη να πω.
    ενας βενιζέλος μας χρειαζεται στο πασοκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ καλά τα λές politis-gr.
    Αλλά δεν λές οτι αυτά τα κόλπα τα μαθαίνουν οι νέοι πολιτικοί απο τα ίδια τους τα κόματα .
    Ανθρωποι του πασοκ κατηγορούν για νοθεία τον Παπανδρέου στην εκλογή του . Πως να mh μάθουν έτσι και οι νέοι που μαζεύονται γύρω του . Μου λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ .
    ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πασοκ τελικά την έχει αναγάγει σα τέχνη την πλαστογραφία . Απο τους παλαιούς στους νέους διδάσκεται. Οπως λέει και ο σοφός λαός κατα μάνα κατα κύρη πάνε αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επαγγελματιες ειναι ρε παιδια το μεροκαματο τους βγαζουν εμεις ειμασαι οι μαλακες που ψηφιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι λογικό αυτό που ρωτά ο μπάμπης...
    Που το έμαθες εσύ και το postares από το μεσημέρι;;;;;
    Μήπως κάποιος στο "έδωσε" γιατί δεν έχει χωνέψει ακόμη ότι έχασε και κάνει τα αδύνατα-δυνατά να σπιλώσει ένα νέο παιδί στην πολιτική;

    ps: Μηνύστε με, μηνύστε με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Paidia o mpampis exei apolito dikio; Pos egine gnosti eidisi prin kikloforisei apo to athinaiko praktoreio eidiseon; Mipos ipirxe trofodotisi apo ayton pou exei simferon apo tin apoleia tis edras tou Katrini kai den provaletai oli i alitheia;
    Mou fainetai ligo apithano o psifoforos pou katethese tin enstasi kai tin minisi na min exei ipokinithei apo ton proto epilaxon vouleyti tou PASOK stin Ileia. Ti logo exei na kanei tosa eksoda, plironontas enan apo tous kaliterous dikigorous kai na talaiporetai xanontas toso xrono.

    Kai kati akoma pou den stekei stin oli ipothesi: O psifoforos arxika ekane enstasi oti o Katrinis den eixe paraitithei. Afou o Katrinis proskomise tin paraitisi, kanei minisi gia plastografia.. Kati den mou stekei stin oli ipothesi.

    Ta simperasmata dika sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τοσα σκανδαλα εχει η νδ και σεις ασχολειστε με ενα πασοκακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πλαστογραφία ειναι ..πλαστογραφία .Πως να το κάνουμε.Ασχετα ποιός έκανε την αγωγή στο εκλογοδικείο (σίγουρα το υποκείνησε ο χαμένος ) η πλαστογραφία που ακολούθησε πάντα κατα τον εννάγωντα ειναι ποινικό αδίκημα πολύ σοβαρό.
    Και φυσικά τεράστιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ αδίκημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή