Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Επαληθεύται τώρα το ...«George owes us» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ !


Στο πρώτο μου άρθρο σε αυτό το blog ( 6 Ιανουαρίου 2008) , τρεις μόλις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές του 2007, όταν ΟΛΟΙ περί άλλων ετύρβαζαν, έδινα συγκεκριμένο στίγμα των μελλοντικών εξελίξεων στην χώρα μας.

Έγραφα ότι : Για όποιον βλέπει τις κινήσεις στην γεωπολιτική σκακιέρα και γνωρίζει να αποκωδικοποιεί, γίνεται αντιληπτό ότι τελικός και αποκλειστικός στόχος των ... πέραν του Ατλαντικού, θα είναι η ανατροπή των σημερινών δεδομένων και ο Πρωθυπουργός. Κ`αυτό γιατί έχει πάρει ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ το συγκεκριμένο θέμα των ενεργειακών αγωγών.

Θυμηθείτε με ,έγραφα τότε! Στο επόμενο διάστημα ο στόχος τους θα είναι αυτός και όχι η οποιαδήποτε πολιτική της ΝΔ.
Οι... γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες θα ανοίγουν τα συρτάρια τους και θα προωθούν «σκάνδαλα» και«σκανδαλάκια» , ροζ ιστορίες και τα συναφή , με παραλήπτες ...Έλληνες.

Ναι ! Δυστυχώς. Αυτά μας μάραναν.Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί .....ξεπουλιούνται. Σύγχρονοι Εφιάλτες. Ξεπουλιούνται στα ξένα συμφέροντα. Εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια.
Ξέρετε, οι γνωστοί νταβατζήδες του Μπαϊρακτάρη και οι σχετικά καινούργιοι εκδότες με τις υψηλές κυκλοφορίες. Γι`αυτό σας λέω...Άρχισαν τα όργανα...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !! Αυτά έγραφα τότε!

Στην εξέλιξη επαληθευτικά πλήρως και η αντίδραση των ...Ατλαντικών «φίλων» και «συμμάχων» προς τον Πρωθυπουργό έχει καταστεί βιωματική αντίληψη για την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών και πέραν κομματικών προτιμήσεων.

Τρεις μήνες μετά (1 Απριλίου 2008) συνεπικουρώ και εμπλουτίζω με περισσότερες πληροφορίες , παλαιότερο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας ( που ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκε), σύμφωνα με το οποίο, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλεξ Ρόντος, ο εξ απορρήτων του κ. Παπανδρέου,το 2004 πέρασε το κατώφλι του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ και είχε μακρά συνομιλία με τους κ. Φρίντ και Μπράιζα, που υπηρετούσαν τότε εκεί. Θέμα της συνάντησης το Σκοπιανό και οι ενεργειακοί αγωγοί.

Μάλιστα ο κ. Ντάνιελ Φρίντ εκνευρισμένος είχε πει τότε στον ...απεσταλμένο του κ. Γ. Παπανδρέου το γνωστό πλέον ...«George owes us»! ( Μας χρωστά ο Γιώργος).

Έρχεται λοιπόν τώρα το πλήρωμα του χρόνου όπου ΟΛΑ αποκαλύπτονται. Το ..«George owes us» παίρνει σάρκα και οστά με την γνωστή ομιλία του κ. Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη και την αναφορά του (για το θέμα των αγωγών)σε «διακρατική συμφωνία που κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μίας πλευράς»,ρίχνοντας σκιά στις διπλωματικές σχέσεις μας με τη Ρωσία.

«Κλείνει το μάτι» στις αμερικάνικες θέσεις επί του κρίσιμου στρατηγικού θέματος των ενεργειακών δρόμων στην περιοχή μας και ....υπόσχεται «διαδικασίες με γνώμονα και προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος και σε συμφωνία με τις τοπικές κοινωνίες!».
Οι γνωστές-άγνωστες ΜΚΟ των 300 ανθρώπων που ...εκπροσωπούν το ....σύνολο της κοινωνίας. Το έργο το έχουμε ξαναδεί!

Και δεν είναι μοναχά αυτό .Λίγες ημέρες πιο πριν ο αρμόδιος των εξωτερικών θεμάτων του ΠαΣοΚ, κ. Λοβέρδος, με δηλώσεις του (με τις οποίες ..πανηγύριζαν οι Σκοπιανοί) έδινε λευκό συγχωροχάρτι στην ηγεσία των Σκοπίων, στον εθνικιστή Γκρούεφσκι και παράλληλα προανήγγειλε μονομερείς κινήσεις για τη μεταβολή της κατάστασης, και μονομερή περιορισμό της διαφοράς στο θέμα της ονομασίας.

Ακριβώς ότι λέει και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Δεν υπάρχει θέμα λοιπόν ( κατά το .ΠαΣοΚ)«Μακεδονικής γλώσσας», ούτε αλυτρωτισμών, ούτε κόκκινων γραμμών.
Μόνο το θέμα της ονομασίας και αυτό προφανώς για τις διμερείς σχέσεις και όχι έναντι όλων σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα διαπραχθέντα από τις κυβερνήσεις του ΠαΣοΚ.

Ποιους ακούει και υπακούει η ηγεσία του ΠαΣοΚ; Τι σχεδιάζει; Με ποιους συνεννοείται; αναρωτιούνται οι πολίτες. Την απάντηση επ` αυτού την είχα γράψει πριν ενάμιση χρόνο.

Όλες αυτές οι υπαναχωρήσεις ,λίγες μόλις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές δείχνουν επικίνδυνη κρυφή ατζέντα. Την κρυφή ατζέντα του ...«George owes us»!!


23 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε πολίτη!
    Πέστα γιατί κάποιοι νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο.
    Όταν θα ξεσηκωθεί ο κόσμος τότε θα καταλάβουν τι εστί ελληνικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Πόλίτη,
    Είναι πλέον φανερό πως εκτός από τον "George who owes to them" όλο το σύστημα της ...ενημέρωσης(;) στην χώρα owes επίσης το them. Φαντάζομαι τι θα είχε γίνει εαν όλα όσα είπε ο Παπανδρεόυ για τον αγωγό τα είχε πει ο Καραμανλής. Κεραυνοί οργής θα εξαπολύονταν από τα πολυτελέστατα γραφεία των αφεντικών των ΜΜΕ.
    Απορώ ο Καρατζαφέρης, που κατηγορεί την κυβέρνηση για φιλοαμερικανική πολιτική τόσα χρόνια, που είναι τώρα; Α! Ξέχασα έπρεπε να λύσει τον "Ψινάκειο Δεσμό"
    Ευχαριστώ
    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να χρωστάει ο Γιώργος και οι ακόλουθοι του όχι όμως ο ελληνικός λαός.
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο που ο Ελληνικός Λαός τρώει καθημερινά το κουτόχορτο που βλέπει στη τηλεόραση και θα πάει σαν πρόβατο να ψηφίσει τους Ατλαντικούς Merchandisers όπως Γιωργάκη και ίσως αργότερα DORA.
    Καληνύχτα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τρομάζει η ιδέα ότι όλη αυτή η αναμπουμπούλα είναι κατευθυνόμενη και ότι υπάρχουν προδότες και Εφιάλτες στη πολιτική ζωή του σύγχρονου Ελληνικού κράτους. Καϋμένη πατρίδα, πόσο ακόμη θα υποφέρεις από τους απόγονους του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη οι οποίοι είδαν και έπαθαν να σε σηκώσουν στα πόδια σου. Τι να την κάνεις την ευημερία, τους μισθούς και τα σπίτια Νεο-Ελληνα όταν δεν θα έχεις πατρίδα και ο τελευταίος Σκοπιανός/λαθρομετανάστης κλπ θα σηκώνει κεφάλι και θα σε βάζει στη θέση σου? Βοήθα Παναγιά μου και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. politi

    Αφού ξέρεις τόσα πολλά για τα παρασκήνια της ανόδου και παραμονής στην εξουσία συγκεκριμένων προσώπων, πες μας λοιπόν το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε την επόχή της ανάληψης της εξουσίας από τον Καραμανλή με εντολή του παλατιού.
    Πες μας λοιπόν τότε τί δάκτυλος υπήρξε. Αμερικάνικος, Ρώσικος, Βρετανικός? Τί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας τολμήσει ο Γιωργάκης να διαπραγματευθεί σε βάρος της Ελλάδας για τη Μακεδονία μας και το Κυπριακό και τότε θα δεί πόσο πολλοί Έλληνες ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
    Τα επεισόδια έξω από το σπίτι του και το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα κάνουν τα περυσινά δεκεμβριανά να μοιάζουν παιδική χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα μεγάλο μπράβο κι από εμάς. Μακάρι τα σχέδιά τους να ανατραπούν με τον πιο θεαματικό τρόπο στις 4 του Οκτώβρη. Μακάρι ο Ελληνικός λαός να ξυπνήσει πράγματι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αγωγοί είναι ο μόνος τρόπος να μην γίνει Κόσοβο η Θράκη μας στο άμεσο μέλλον. Έστω και μιας μέρας καθυστέρηση θα ήταν έγκλημα, και όχι εξ αμελείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mήπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Καραμανλής θα έπρεπε να τα καταγγείλει όλα αυτά δημοσίως για να ξυπνήσει επιτέλους και ο τελευταίος "κοιμισμένος"???
    Όταν αυτοί απροκάλυπτα πλέον δημοσιοποιούν τις προθέσεις τους (αγωγούς, Σκόπια κ.α.)και ποιούς ακριβώς εξυπηρετούν.
    Μπορείς να μου πεις αγαπητέ Πολίτη τι ακριβώς περιμένει? Να χάσει τις εκλογές και να γίνει το "σώσε" στην Ελλάδα? (ένας Ανδρέας πάντως θα το είχε κάνει ήδη και θα είχει όλο τον κόσμο μαζί του).

    Μ.

    Υ.Γ. Άν θέλεις απάντησε μου σε παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλω να θέσω ένα ερώτημα προς το ΛΑΟΣ και τους ανθρώπους που το ψηφίζουν:
    Το ζήτημα του αγωγού στη Θράκη συνδέεται περισσότερο με το περιβάλλον ή με την ασφάλεια της χώρας, κατά τη γνώμη τους; Τι προβλέπει γι' αυτό το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ; Προς τι η υποδοχή των κάποιου κόμματος οικολόγων στο ΛΑΟΣ και πως συνδέεται αυτό με την άποψη του κ. Παπανδρέου πως θα επαναδιαπραγματευθεί τον αγωγό στη βάση και της προστασίας του περιβάλλοντος; Πως συνδέονται όοοοοολα αυτά με την ιδιαίτερη περιβαλλοντική "επιμονή" συγκεκριμένου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού για το θέμα της οικολογίας; Γιατί οι "αυθεντικοί" οικολόγοι "εξαφανίστηκαν" όταν διαπιστώθηκε ότι πέραν της "πράσινης" ατζέντας είχαν προ-εκφράσει και θέσεις για συγκεκριμένα εθνικά θέματα και όπως φαίνεται δεν τους "άντεξε" το εκλογικό σώμα; Μήπως κάποιοι τους "μάζεψαν" για να μην "καρφωθεί" το concept; Μήπως η "καραμέλα" της οικολογίας - η οποία όντως αποτελεί ζήτημα - μπορεί να χρησιμεύσει ως "χρυσόχαρτο" για να "καταπιούμε" και κάποιες "περίεργες" και εθνικά ζημιογόνες απόψεις; Τελικά ποια η σχέση της "πράσινης" ατζέντας με τη "μαύρη";
    politis πες μου αν κάνω λάθος αλλά εσύ δεν είχες γράψει περί Καρατζαφέρη και Χρυσοχοΐδη;
    Γιατί το ΛΑΟΣ δεν μιλάει πλέον για Ορθοδοξία -όπως επί Χριστόδουλου - αλλά έφτασε σε σημείο να συζητά μέχρι και για Ψινάκη; Μήπως συγκροτήθηκε με "όχημα" την Ορθοδοξία (όπως και τώρα με την οικολογία) ένας πυρήνας ψηφοφόρων, ώστε να διασπαστεί επιτυχώς η κυβερνώσα παράταξη και δια της πλαγίας να προωθηθεί ο κ. Παπανδρέου; Γιατί η Εκκλησία - η οποία στο παρελθόν μας είχε εντυπωσιάσει με τη δυναμικότητα των θέσεών της - δεν μιλάει όταν ακούει για φορολόγηση της περιουσίας της από το ΠΑΣΟΚ; Γιατί το ΛΑΟΣ (Ορθόδοξος Συναγερμός θυμίζω) δεν παίρνει θέση για τη φορολογία αυτή όταν διατυμπανίζεται; Και τέλος, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν ρωτά το ΠΑΣΟΚ τι θα κάνει αν πάρει πλειοψηφία με 2 βουλευτές μουσουλμάνους; Ούτε ακόμη κι αυτός ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ δεν αντιλαμβάνεται τους "κινδύνους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Μ 5.03
    Διάβασε σε παρακαλώ την επίσημη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου περί κρυφής ατζέντας.

    Πόσο ποιο ξεκάθαρα να το πει;

    Να επαναλάβω ακριβώς την δήλωση:
    «Γιατί λίγο πριν τις εκλογές αισθάνονται την ανάγκη να υποχωρήσουν και να υπαναχωρήσουν;

    Ποιους ακούει και υπακούει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ;

    Αυτή είναι η επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

    Τι σχεδιάζει;

    Τι μαγειρεύει;

    Με ποιους συνεννοείται;».

    Και κατέληξε λέγοντας ότι«αυτά συνιστούν άτακτη υποχώρηση στο Σκοπιανό, που σπάει την εθνική γραμμή και δείχνει επικίνδυνη κρυφή ατζέντα»

    Με τον τρόπο που εσύ εννοείς δεν μπορεί να γίνει. Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί!
    Το ίδιο είχε γίνει και με τις υποκλοπές από την Vodafone. Τους έδειξε με το δάκτυλο.

    Τώρα εάν αυτός ο λαός, όπως είναι σήμερα, δεν είδε τι τους έδειξε και βολεύτηκαν στο κουτόχορτο περί ....σκανδάλου ( που σκαρφίστηκε η πρεσβεία, σερβιρίστηκε μέσω των παπαγάλων των ΜΜΕ και όλως ...τυχαίως υιοθέτησε το ΠαΣοΚ), τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    Τα λέει λοιπόν! Στην θέλησή μας εναπόκειται να τα ..."καταλάβουμε"!

    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολιτη ,αυτα που γραφεις και λες ειναι η αληθεια,οπως και αλλα γεγονοτα για τα οποια ενδεχομενως δεν μπορεις να γραψεις.Σ αυτα που γραφεις θελω να συμπληρωσω και τα σχετικα με την αμερικανικη δικηγορικη εταιρεια που εψαχνε για την ζιμενς και επεσε επανω και στην Ελλαδα.Τα στοιχεια βεβαιως τα περασε στους καταλληλους φιλους και αυτοι στο ΠΑΣΟΚ και ετσι εγινε το σκανδαλο της ζιεμενς.
    Πως δικαιολογειτε το περασμα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ πρακτικα στον ΔΟΛ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς Η ΝΔ χωρις τυπο,ραδια και τηλεοραση?.Αυτα τα καταλαβαινουμε και θα ενεργησουμε καταλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είναι τυχαίο ότι το ταχυδρομικό ταμιευτήριο
    έδωσε δάνειο, για να τελειώσει η Εγνατία μέσα στο 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ανώνυμε 1:15 αφού δεν σε ενδιαφέρει για τα σημερινά και θες τόσο να μάθεις για το πως έγινε πρωθυπουργός από το Παλάτι ο Καραμανλής, γιατί δεν ρωτάς τότε και πως έγινε από το Παλάτι πρωθυπουργός ο Γέρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση.
    Τον άκουσα τον κ. Κουμουτσάκο, δεν λέω ξεκάθαρα τα είπε, αλλά, άλλο Κουμουτσάκος και άλλο Καραμανλής. Αντιλαμβάνομαι βέβαια και την "δυσκολία" να εκφραστεί όπως θα θέλαμε όλοι (πρωθυπουργός είναι σίγουρα πρέπει να είναι προσεκτικός) αλλά τον κόσμο μόνο ένας ηγέτης μπορεί να τον ξυπνήσει και να τον ξεσηκώσει.
    Εκτός και αν πρέπει να περιμένουμε... μέχρι τον Μάρτιο, γιατί.... έτσι πρέπει.
    Οι επόμενοι πάντως μήνες θα είναι τραγικοί έτσι και αλλιώς. Ίσως δούμε γεγονότα στην χώρα μας που δεν τα έχουμε ξαναδεί.
    Ο θεός βοηθός.

    Μ.

    Υ.Γ. Έχω βέβαια και την απορία, μόνο οι "υπερατλαντικοί" αλωνίζουν εδώ? Οι άλλοι, οι "βόρειοι" φίλοι τι κάνουν? Τίποτα? Ο δικός μας πήγε κόντρα σε όλους για κάνει τις συμφωνίες σε ενεργειακά και οπλικά, δεν βλέπω όμως καμμία στήριξη. Μήπως κάτι τρέχει αρνητικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Παπανδρέου θα έχει σύντομη πορεία στο εξής και θα μείνει στην ιστορία ως ο πολιτικός που κατέστρεψε το κόμμα του και την οικογενεία του.

    ΤΟ ΛΑΟΣ είναι γεμάτο από τυχοδιώκτες και πράκτορες.

    Επειδή οι Αμερικανοί είναι αλαζόνες και έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα, δεν έχουν αντιληφθεί ότι χάνουν ταχύτατα και επικίνδυνα έδαφος όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και αλλού.

    Μάλιστα ανάμεσα στα πλήθη "Αμερικανόφιλων" στην Ελλάδα και μάλιστα στα πιο "ακραιφνή" τμήματα υπάρχουν ουκ ολίγοι που θα τους "κρεμάσουν" με την πρώτη ευκαιρία.

    Οσονούπω τα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχην συγχαρητηρια για το ιστολογιο.

    Επειτα,δεν διαβαζω τιποτα για το μεγαλο θεμα της λαθρομεταναστευσης,για το οποιο και η ΝΔ εχει τεραστιες ευθυνες.

    Ο Γιωργακης θα δωσει υπηκοοτητα σε παρα πολλους,ενω στις προηγουμενες εκλογες ειχε κατεβασει πακιστανο υποψηφιο στη Β'Αθηνας!!!

    Δεν το πιστευετε;Δειτε εδω:

    http://www.youtube.com/watch?v=f9OYJSNIKw4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορεί οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είναι μετριότατης νοημοσύνης φανατικά ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξουν ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει γιατί δεν μας έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την παγκόσμια κρίση ο Γιωργάκης, γιατί απλά δεν υπάρχει.
    Έχει καταλάβει ότι εάν αρχίσουν πάλι τους μαρξιστικούς αυτοσχεδιασμούς τους, όχι μόνο δεν θα ξεχρεωθούμε ποτέ αλλά οι μισοί Έλληνες θα μείνουμε άνεργοι.
    Τέλος, έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Υπάρχει όμως και η αχίλλειος πτέρνα στο αμερικάνικο σενάριο, που είναι η ίδια η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλοι, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ , τον αγόρασε ο κύπριος επιχειρηματίας του Τύπου Κωστής Χατζηκωστής (με προεδρικές ανέκαθεν βλέψεις στην πατρίδα του), ο οποίος από όσο τα ξέρω τα πράγματα στην Κύπρο, η ε/φ του έχει άκρως πατριωτικές θέσεις και ήταν υπερ του ΟΧΙ στο ενταφιασθέν και μηδέποτε ξεχασθέν Σχέδιο Ανάν , στο οποίο ειρήσθω εν παρόδω , μόνον το Κομμουνιστικό κόμμα της κύπρου ΑΚΕΛ, που κυβερνά και ο Γιωργάκης Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ είχαν πεί ΝΑΙ! Μη ξεχνιόμαστε . Αν έγινε αυτό το deal, και δεν υπάρχει τίποτε άλλο από κάτω τότε πάνε καλά τα πράγματα για την ε/φ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..
    ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..
    Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΕΥΓΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O Θεός να βάλει το χέρι του κ να μας βοηθήσει.Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα είναι η ισοπέδωση μας κ ο εξευτελισμός του Έλληνα κ της υπερηφάνειας μας.Το σχέδιο του κίσιγκερ παίρνει σάρκα κ οστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαιρομαι "ειλικρινα " που εδω μεσα δεν υπαρχουν καθολου μα καθολου "ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή