Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ψηφοθηρική πολιτική στα αποκαΐδια (5) !


Θυμάστε την πέτσινη επιταγή που είχε δώσει ο κ. Γ. Παπανδρέου ,όπως είχε υποσχεθεί μετά τις πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Για όσους δεν θυμούνται ας ρίξουν μια ματιά στα άρθρα μου εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο.
Ψηφοθηρική πολιτική στα αποκαΐδια ! όπου εκείνο το ...«Για τη διαχείριση των χρημάτων θα συναποφασίσουν το ΠΑΣΟΚ και τοπικοί παράγοντες» με είχε κάνει να αναρωτηθώ εάν το ΠαΣοΚ ετοιμαζόταν να παίξει ψηφοθηρική πολιτική πάνω από τα φέρετρα και την καμένη γη.

Λίγες ημέρες μετά με το Ψηφοθηρική πολιτική στα αποκαΐδια ! (2) αναφερόμουν στις δηλώσεις που κ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με το θέμα και στην απόφαση την -πέτσινη όπως αποδείχθηκε- επιταγή να την διαχειριστεί ένα τετραμερές σχήμα, με τη συμμετοχή του νομάρχη Hλείας(…ΠαΣοΚ), του δημάρχου Πύργου(…ΠαΣοΚ), της TEΔK(…ΠαΣοΚ), καθώς και του… ΠAΣOK .Ζητούσα τότε καταλήγοντας «Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του για την σημερινή ηγεσία του ΠαΣοΚ !»

Ένα μήνα μετά , τον Σεπτέμβρη του 2008 έγραφα στο Ψηφοθηρική πολιτική στα αποκαΐδια! (3) , ότι η παράδοση της επιταγής ήταν αποτέλεσμα…πολιτικής τηλεσκηνοθεσίας στην προσπάθεια τους…..να εξαγοράσουν ψήφους και…συνειδήσεις;

Η πολιτική απάτη με την πέτσινη επιταγή εξακολουθούσε να βρίσκεται στην φαρέτρα του ΠαΣοΚ ,και να την χρησιμοποιεί , πράγμα που με ανάγκασε να γράψω τον Απρίλη του 2009 το Ψηφοθηρική πολιτική στα αποκαΐδια ! (4) , όπου καταλήγοντας έθετα μια σειρά ερωτημάτων.

Συγκεκριμένα ρωτούσα ευθέως τον κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο α) Σε ποιόν αριθμό λογαριασμού είναι κατατεθειμένα τα χρήματα της εξαργυρωμένης ...επιταγής, σε ποιο όνομα, αφού όπως λέτε ήδη από αυτή έχουν δοθεί... κάποια χρήματα; Οι επιταγές δεν εξαργυρώνονται ...κομματάκι- κομματάκι. Στην ημερομηνία τους εξαργυρώνεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό.
β) Πότε εξαργυρώθηκε η επιταγή , αφού ο Νομάρχης είπε πολύ πρόσφατα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ότι ..την κρατά στα χέρια του (την επιταγή) ο ίδιος; Άρα δεν είχε εξαργυρωθεί.
γ) Τι σχέση έχει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου και η μελέτη για την Ηλεία; Μήπως το Ίδρυμα είναι ο φορέας υλοποίησης και όχι η Νομαρχία; Ναι ή Όχι ;
Η απάντηση ( και στις τηλεφωνικές μου οχλήσεις ), ήταν ...Ένοχη σιωπή ...!!! Δημοκρατία το μεγαλείο σου......

Διαβάζω λοιπόν προχθές στο «Παρόν» σχετικό αρθράκι που ο υπογράφει «Ο καμένος», ότι : «Μια χαμένη επιταγή για μια καμένη υπόθεση. Όλοι στην Ηλεία ψάχνουν να βρουν πού πήγε η περιβόητη πράσινη επιταγή που θα πρασίνιζε την Ηλεία.
Το βέβαιο είναι ότι δόθηκε και το επίσης βέβαιο είναι ότι δεν εισπράχθηκε. Τώρα, αν τοκίζεται και εισπράττονται τόκοι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αλήθεια, όσο δεν εισπράττονται πού πάνε οι τόκοι;
Δεν ξέρω τι λέει το ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω τι λέει η κυβέρνηση. Η κοροϊδία πάντως πάει σύννεφο πάνω από τις καμένες περιοχές, σαν το σύννεφο καπνού που τις κάλυπτε όταν καίγονταν.
Κάποιοι λοιπόν σήμερα πρέπει να απαντήσουν. Πρώτα ο νομάρχης: Πού είναι αυτή η επιταγή; Ποια η τύχη της; Πότε θα εξαργυρωθεί και ποιοι θα εισπράξουν;
Μετά να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ: Να ρωτήσει τον νομάρχη του γιατί δεν εισέπραξε την επιταγή;
Γιατί
καθυστερεί; Τι πρόβλημα έχει προκύψει και γιατί δεν το έχει αναφέρει; Γιατί αλλιώς και οι δύο θα είναι έκθετοι. Και το χειρότερο που ακούγεται, χωρίς να υιοθετείται, είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Ποιο;
Αν το γνωρίζουν ας απαντήσουν. Αλλιώς να εισπραχθεί αύριο. Άλλωστε γιατί εδόθη;»

Αγαπητέ φίλε Καμένε ! Όσο πήρα εγώ συγκεκριμένη απάντηση για τα ερωτήματά μου , όσο πήρε ο κ.Π. Αχιλεόπουλος που είχε κατήγγειλε αυτή την πρωτοφανή ενέργεια με επιστολή του στον κ. Γ. Παπανδρέου, άλλο τόσο θα πάρεις και εσύ φίλε μου!
Απλά γιατί η επιταγή ....ήταν πέτσινη ! Και να`ταν μόνο αυτή ......

YΓ. Ημέρα 3η .Περιμένω την επίσημη διάψευση από το ΠαΣοΚ σχετικά με τα μπάνια του κ. Παπανδρέου στην Πούντα , τις ημέρες που καιγόταν η Αν. Αττική !

24 σχόλια:

  1. Είναι κοντά στο λαό τις δύσκολες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κοντά στον μπεζαχτά τις δύσκολες στιγμές.
    Είναι κοντά στη θάλασσα τις δύσκολες στιγμές.
    Είναι κοντά στη μαμά του τις δύσκολες στιγμές.
    Είναι κοντά στους νταβατζήδες δημοσίων έργων και ΜΜΕ τις δύσκολες στιγμές.
    Είναι κοντά στο τζάκι και λέει παραμύθια στον ελληνικό λαό.

    Εγώ δεν θέλω να είναι κοντά μου στις δύσκολες στιγμές. Θέλω να μου δώσει πίσω τα λεφτά μου που τάφαγαν οι πασόκοι στο Χρηματιστηρίο. Εγώ θέλω τα λεφτά του Κτηματολογίου που τάφαγε ο Λαλιώτης και γι΄αυτό γίνονται οι πυρκαγιές. Εγώ θέλω τα λεφτά που ο φιλαράκος του ο Τρεπεκλής έφαγε στο C4i, εγώ θέλω να επιστρέψει γενικά το κόμμα του τα κλεμένα από το 1982 και εντεύθεν, να μου κάνει ένορκη δήλωση ότι δεν θα ξαναφάει όπως τότε και μετά θα σκεφτώ να του δώσω την ψήφο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο YouTube.com/watch?v=CWjH1C δες τον έτερο Καπαδόκη. Αυτόν που θα φέρει στην εξουσία τον Γιωργάκη. Αυτόν που ο βουλευτάκος του είπε ότι θα "στηρίξει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, για να έχει ο τόπος κυβέρνηση(σε ενδεχόμενο μη αυτοδυναμίας)", αυτόν με το χέρι στην τσέπη ντε και ύφος 100 καρδιναλίων, που αλωνίζει τον ΑΝΤ1 σε μια έξυπνη πολιτική του Κυριακού να κόψει ψήφους από τη ΝΔ, βλέποντας ότι το ΠΑΣΟΚ παραπάνω από 28-29% δεν παίρνει με τίποτα: Τον Καρατζαφύρερ ντε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέτσινοι πολιτικοί, που κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που κάηκαν οι περιουσίες τους!
    Πολιτική αλητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή ζω στον Πύργο και ξέρω αρκετά καλά ορισμένα γεγονότα, να θυμίσω ότι:
    1. Ο Νομάρχης Ηλείας διοργάνωσε μια φιέστα για τη βράβευση του Γ. Παπανδρέου, η οποία στοίχισε στον ελληνικό λαό 120.000 ευρώ. Δηλαδή για προσωπική του προβολή και κομματικούς λόγους μας χρέωσε το παραπάνω ποσό.
    2. Τώρα που ανακοινώθηκε η ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτ. Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο, "θυμήθηκε" να δημιουργήσει ένα ενιαίο Θεσμικό Μέτωπο για να διεκδικήσουμε και εμείς ΑΕΙ. Εδώ και δυο χρόνια δεν έχει καταφέρει να αγοράσει ένα οικόπεδο για να στεγαστεί το νέο 1ο Λύκειο ( με λεφτά που του έχει δώσει ο ΟΣΚ) και θέλει λέει να διεκδικήσει ΑΕΙ, κατόπιν εορτής. Στη συνεδρίαση αυτού του Ενιαίου "Πασοκικού" Θεσμικού Μετώπου συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι δήμαρχοι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ. Γενικά, κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αποδείξει στον Αρχηγό του την κομματική του προσήλωση. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρωϊνές αηδίες, ανώνυμε 8:45. Για την ατολμία του πρωθυπουργού και την...μακακία των υπουργών φταίει ο Καρατζαφέρης; Αυτός σας βγάζει τα μάτια; Αντί να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στους πραγματικούς αντιπάλους αυτής της χώρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε τι πλάκα έχετε εκεί στη Ρηγίλης, όσοι δηλαδή απομείνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε πολίτη!
    Μάλλον, μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου, για να πιστεύεις ότι το ΠΑΣΟΚ θα απαντήσει σε έναν τύπο σαν εσένα.
    Γιατί δεν ζητάς από τον Αντώναρο να κάνει αυτός την ερώτηση για να την διαψεύσει το ΠΑΣΟΚ..;
    Μας τα έχεις πρήξει με το "περιμένω ακόμη διάψευση"...
    Άσε που έχεις ξεμείνει από θέματα και ανακυκλώνεις τις ίδιες και τις ίδιες παπαριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ανώνυμο 10,39

    Περιμένουμε όλοι μια διάψευση.Που ήταν;Για μπάνιο;Που; Politis επέμενε μέχρι να ξεφτιλιστούν από μόνοι τους.

    Όσο για το σημερινό θέμα μόνο μπαγιάτικο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
    Μπαγιάτικες είναι οι εξαγγελίες του Γιώργου και οι αοριστολογίες του.Φτάνει πια η ανικανότητα και ο εμπαιγμός.Παίζουν με τα καμένα αλλά όχι δέντρα αλλά μυαλά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει πολύ γούστο... Οι ΠΑΣΟΚτζήδες έχουν τρομάξει τόσο πολύ που τους μιλάς με στοιχεία και σε βρίζουν όπως ο ανώνυμος στις 10:15πμ και στις 10:39. Μιλάμε για κεφάλια... στα επιχειρήματα!!! αχαχαχαχα!!!

    Δε μου λες ρε φίλε ανώνυμε...Σε μένα θα απαντήσει αν το ρωτήσω; Η και εγώ είμαι... τέτοιος τύπος; ΟΥΣΤ από δω καλαμοκαβαλημένοι... σοσιαληστές...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο λυπάμαι για μια Ελλάδα που άφησα το 70 και μια Ελλάδα που βλέπω.Υποκριτές και ανεύθυνοι.Τίποτα άλλο.

    Γιάννης Κ. από Βαλτιμόρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tι αξιολύπητα που είσαστε "γαλάζια αρχοντόπουλα"!!!
    Μοιάζετε με τα νεοεκκολαφθέντα χελωνάκια "καρέτα-καρέτα" που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και αντί να πηγαίνουν προς την θάλασσα, στρέφονται προς την ενδοχώρα για να γίνουν έτσι, εύκολη λεία και βορά των αρπακτικών (λέγεμε Γιώργο Καρατζ...)
    Ο Οκτώβρης έρχεται και το Βατερλό σας κοντεύει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Καλιφορνια οι φωτιες καινε ακόμη τα δαση τους.
    Ντροπή!Να παραιτηθούν ολοι.Είναι ανίκανοι.
    Κι ο Ομπάμα.
    Να φωναξουν τον Γιωργάκη να τους διοικήσει και τον Χρυσοχοίδη να οργανώσει την πυροσβεστική τους.Να ανοίξει και ο Μπόμπολας ενα παραρτημα του ΜΕΓΚΑ να λιβανίζει νύχτα μερα τα συντρόφια που θα τους στείλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χάθηκε η μνήμη, χάθηκε και η τσίπα. Η παράταξή σου έκανε ψηφοθηρία με τους νεκρούς μαθητές στα Τέμπη. Κανονική τυμβωρυχία δηλαδή, και μιλάς έσύ για ψηφοθηρία στα καμμένα. Καϋμένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά 4 Οκτωβρίου τελικά οι εκλογές, έκλεισε;
    Είμαστε εξωτερικό για να κανονίσουμε κάθοδο να σώσουμε τον Καραμανλή και την χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

    ΕΚΛΟΓΕΣ: Πολιτικό έγκλημα ή… βλακεία;


    ΜΕΧΡΙ πρόσφατα αρνούμασταν να πιστέψουμε ότι υπάρχουν στελέχη στην κυβερνητική Παράταξη που να επιθυμούν άμεσες εκλογές, τώρα! Σε μια χρονική περίοδο όπου το κλίμα εις βάρος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι βαρύτατο!
    ΝΑ όμως που το είδαμε κι αυτό: Υπουργοί να επιμένουν για πρόωρες εκλογές, γνωρίζοντας τη σίγουρη ήττα της Ν.Δ.!!!
    ***
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ άλλοτε είχαμε τόσο κραυγαλέα επιβεβαίωση του δόγματος «όπου σταματά η λογική, αρχίζει η πολιτική»!..
    ...Διότι στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται απλώς περί πολιτικής… βλακείας…
    …Πρόκειται και περί πολιτικού εγκλήματος…
    Οργισμένη η Βάση, αδυνατεί να βρει μια λογική εξήγηση σ’ αυτόν τον παραλογισμό.
    Ποια κυβέρνηση και ποιος πολιτικός αποφασίζουν να… ηττηθούν;
    ***
    ΜΕΡΙΚΟΙ προβάλλουν δειλά το κωμικό «επιχείρημα»:
    «Εκλογές τώρα για να χάσουμε με διαφορά 6 μονάδων. Διότι αργότερα μπορεί να χάσουμε με διαφορά 14 μονάδων!.. ».
    ΜΟΝΟ… Λούλειοι εγκέφαλοι μπορούν να σκέφτονται έτσι…
    …Διότι το καταφανώς λογικό και αυτονόητο θα είναι:
    Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν τον χρόνο μπροστά τους να ελαφρύνουν έστω το βαρύ κλίμα με μια σειρά μέτρων και να φθάσουν στις εκλογές με το κεφάλι ψηλά.
    Ποια μπορεί να είναι αυτά τα μέτρα; Συνοπτικά οι αλλαγές στον φθαρμένο Δημόσιο Τομέα… Ο περιορισμός της κρατικής σπατάλης (50.000 πολυτελείς λιμουζίνες, εκατοντάδες τα «γκόλντεν μπόις», οι μισοί από τους συνταξιούχους είναι… «ανάπηροι μαϊμούδες», εκατοντάδες επίσης τα λεγόμενα «βαρέα και ανθυγιεινά» κ.λπ. κ.λπ.).
    ΑΝΤΙ, λοιπόν, να πέσουν με τα μούτρα αλλάζοντας το διεφθαρμένο κράτος, αποφασίζουν για πρόωρες εκλογές!..
    …Και για… πρόωρη ήττα! Για όνομα του Θεού, κύριοι, την ταλαιπωρημένη επί εικοσαετία και πλέον από την εξουσία του ΠΑΣΟΚ Βάση σας δεν την υπολογίζετε; Την οργή των πολιτών της μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης δεν τη βλέπετε;
    Αυτή την οργή αγωνιζόμαστε από αυτή τη μικρή έπαλξη του «Αδέσμευτου» να σας μεταφέρουμε…
    …Αλλά εσείς επιμένετε στις… Λούλειες καταστροφικές «συμβουλές»!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3.30
    Έχεις βαθειά μεσάνυχτα και είσαι εμπαθής.

    Ο Φούρλας με τον Χρυσοχοίδη , είχαν κάνει σοβαρή δουλειά.
    Δυστυχώς ο μέν πήγε στην αντιπολίτευση,
    ο δε,[ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ] ,επειδή διεφώνησε με τον Κόη τα κομματόσκυλλα τον ...έστειλαν και για να κάτσει φρόνιμα τον έβγαλαν και..αρχαιοκάπηλο.
    Σ.Σ. Χειρότερη μοίρα είχε ο ΜΑΜΑΝΕΑΣ[αυτός που κουβαλούσε το πιτσικαρισμένο ΠΑΜΠΕΡ και είδε τα...τούβλα].
    Του εχωσαν κάτω από το στρώμα ένα κιλό ΚΟΚΑ και μετά τον...συνελαβαν.
    Ξύπνα , μεσάνυχτα, ξύπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο που ξέρω είναι οτι πολιτική τοποθετηση δεν καθιστα αυτόματα καποιον ικανό και καποιον αλλον ανίκανο.
    Ικανοί υπάρχουν σε ολα τα κόματα οπως και ανίκανοι.
    Η αποψη οτι η πυροσβεστική επι ΠΑΣΟΚ εσβηνε φωτιές και επι ΝΔ οχι ειναι οχι απλά για βαθειά νυχτωμένους αλλα για κοματικά μαστουρωμένους.
    Οσο για τον Χρυσοχοίδη καμαρώνει σαν γυφτικο σκεπάρνι γιατι οι αμερικανοι του δωσαν την 17Ν στο πιάτο.
    Κάθε φορά που τον βλεπω στα καναλια μιλάει σαν λυσσασμένο κοματόσκυλο.
    Κατι τετοιοι καλύτερα να βαζουν ροδακινα γιατί στην πολιτική είναι επικίνδυνοι.
    Ασε που απο τον Οκτωβριο εχει προβλέψει 10 φορές οτι οπου να'ναι η Ελλάδα θα κυρηξει πτωχευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σιγά ρε φίλε, σου έθιξαν το αμερικανάκι τον Μιχαλάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μάλλον ούτε για να κόβει τα ροδάκινα στη Βέροια δεν είναι ικανος...χαχα!Να δω τι θα λένε αύριο που δεν θα ανακοινώσει εκλογές!!!
    Εδώ βγήκε ο Σβαντζενέγκερ και είπε ότι η φωτιά είναι εκτός ελέγχου και κανείς δεν λέει τίποτα ούτε στις ΗΠΑ ούτε πουθενά αλλού!!! Μόνο εδώ βρίζαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό!!!Αν αυτό δεν είναι γκεμπελισμός τι άλλο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αξιζουν θερμα συγχαρητηρια και χιλιαδες επαινοι και βραβεια σε αυτο το τρομερο και σκοτεινο μυαλο τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που θα καταφερει το ακατορθωτο και το αδυνατο.....να κανει τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ πρωθυπουργο......ειλικρινα τον συγχαιρω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάρκος, επειδή είσαι σοβαρός άνθρωπος σου λέω και πίστεψέ το. Ο Καρατζαφύρερ πράγματι έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίττα στην Ξάνθη και για λόγους αποκλειστικά κομματικούς μετά το κομμάτι του Χριστού έκοψε το κομμάτι του Αλλάχ! Ποιός ο ορθόδοξος Καρατζαφύρερ. Αν θέλετε να ψηφίσετε Ορθοοξία ψηφίστε ΚΟΙΝΩΝΙΑ του Βολουδάκη, αλλά όχι τον μεταλλαγμένο Καρατζαφύρερ. Εξάλλου, χθες τί δουλειά είχε κι έτρωγε με την Ολγα Τρέμη και είχε συνάντηση με τον Γιωργάκη; Είναι ή δεν είναι ο Δούρειος Ιππος της Κεντροδεξιάς; Απάντησε σε παρακαλώ. Επισημαίνω και συνέντευξη του Αδωνι Γεωργιάδη στο Ηellas.Orthodoxy.blogspot.com , ο οποίος είπε ότι θα στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας του για να έχει η χώρα σταθερή κυβέρνηση. Ποιά κυβέρνηση ; Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που βαρύνεται με χιλιάδες σκανδάλων και διαφθοράς τα οποία μέχρι σήμερα ταλανίζουν τον τόπο (ΖΗΜΕΝΣ). Δηλ. ο Καρατζαφύρερ θα στηρίξει τον Παπανδρέου που μόλις χθες ο Τσουκάτος παραδέχθηκε ότι έφαγε για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ το εκατομμύριο ευρώ από τον Χριστοφοράκο. Αν εγώ δεν είμαι καλά και είναι ο Γ.Κ. πέστο μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ανώνυμε 7:14, δηλαδή εσύ θα ψήφιζες Καρατζαφέρη επειδή είναι χριστιανός και αντιπαθεί τους Μουσουλμάνους; Καταρχήν το να είσαι Ορθόδοξος αυτό πάει να πει ότι είσαι κατά των άλλων θρησκειών; Ή γι'αυτό θα ψήφιζα-αν ψήφιζα-Καρατζαφέρη; Ή θα τον ψήφιζα για να είναι δεκανίκη της ΝΔ; Για τίποτα απ'όλα αυτά! Δεν συμφωνώ σε πολλά με τον ΛΑ.Ο.Σ. αλλά το να απαιτείς να είναι ουσιαστικά "εφεδρική ΝΔ" είναι νομίζω υποτιμητικό για τους ψηφοφόρους του. Άλλωστε, μην νοιάζεσαι και ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Κι αν κρίνει ότι ο Καρατζαφέρης θα στηρίξει ΠΑΣΟΚ, δεν θα τον ψηφίσει. Κι εγώ δεν συμφώνησα με την επιλογή Τζαβέλλα και ψήφησα ΚΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή