Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Που ήσουν ..Γιώργο;


Άρχισαν να παίζουν απροκάλυπτα τα όργανα στην Νέα Υόρκη. Νοιώθουν πολύ σίγουροι. Γιατί άραγε ; Αγνοούν ότι η παράσταση δεν τελειώνει πριν πέσουν οι …τίτλοι του τέλους ;

Από την μια ο Τ.Ερντογάν δήλωσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ , ότι η ΕΕ ….δεν θα πρέπει να αναμειχθεί στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού ..

Υπογράμμισε ότι «μία συνολική διευθέτηση πρέπει να επιτευχθεί τη βάση των καθιερωμένων παραμέτρων των…. Ηνωμένων Εθνών, που θα διασφαλίζει την ίδρυση ενός νέου συνεταιρισμού στην Κύπρο, η οποία θα απολαμβάνει την ανοιχτή υποστήριξη της Τουρκίας ως…. εγγυήτριας δύναμης». Ζήτησε δε επιδιαιτησία και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα στη διαπραγματευτική διαδικασία

Επέκρινε την ελληνοκυπριακή πλευρά, κατηγορώντας την για την ...«αδιαλλαξία» του 2004 (σχέδιο Ανάν) και τόνισε ότι θα ήταν εφικτή η εξεύρεση συνολικής διευθέτησης μέχρι το... τέλος του 2009.

Υπογράμμισε ότι πρέπει ο κοινός μας στόχος ( Τουρκίας και ΟΗΕ, προφανώς) να είναι η λύση που θα επιτευχθεί να τεθεί σε δημοψήφισμα , το αργότερο την άνοιξη του 2010. ( Γιατί …άραγε ; ) Τελειώνοντας τόνισε με νόημα ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν προσπάθειες ώστε ….το παράθυρο ευκαιρίας… να εκμεταλλευτεί δεόντως!

Από την άλλη πλευρά για το ίδιο …παράθυρο μίλησε και ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κ. Matthew Nimetz, μόνο που αυτός το ονόμασε … χρονική στιγμή ! Μη σαν ξεγελά η λεκτική διαφοροποίηση. Για το ίδιο πράγμα ομιλούν!

Συγκεκριμένα μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Gjorgje Ivanov, δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετές ιδέες στο τραπέζι για την ΠΓΔΜ και την Ελλάδα, για να αρχίσουν αυτές να σκέφτονται ....δημιουργικά για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του ονόματος.

Σύμφωνα με το «ΜΙΑ», ο κ.Nimitz αναμένει να εντατικοποιηθούν οι συνομιλίες μετά την εκλογή.... νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα.
"Πρόθεσή μου είναι μόλις σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα να συνεχίσουμε τις συνομιλίες, να εκμεταλλευτούμε.... τη χρονική στιγμή.... και να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση», δήλωσε ο κ. Nimetz.

Ο κ. Ivanov, όπως μεταδίδει το «ΜΙΑ», ανέφερε στον κ. Nimitz ότι η χώρα του παραμένει ενεργή στη διαπραγματευτική διαδικασία και αναμένει να εξευρεθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση η οποία «δεν θα θίξει την ταυτότητα, την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα των ....μακεδόνων πολιτών».

Είναι άραγε τυχαίο
ότι την ίδια ακριβώς ημέρα και στον ίδιο χώρο βρέθηκε στην Νέα Υόρκη και ο κ.Γ. Παπανδρέου;
Είναι τυχαίο το ταξίδι του στις ΗΠΑ, εν μέσω εθνικών εκλογών; Συναντήθηκε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Gjorgje Ivanov και τον Branko Crvenkovski; Και εάν NAI , ...Που;

Εξακολουθεί να υιοθετεί άραγε ο κ. Παπανδρέου τις κόκκινες γραμμές που έχει χαράξει η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή; Μήπως αρχίζει από τώρα να εξοφλεί ...γραμμάτια;

Ποιος κοροϊδεύει
τον ελληνικό λαό με το ζήτημα τόσο της Κύπρου όσο και της ονομασίας της ΠΓΔΜ; Μην βιαστείτε να απαντήσετε "κανείς" ,γιατί...θα εκπλαγείτε!!!

16 σχόλια:

  1. Κύπρου όσο και της ονομασίας της ΠΓΔΜ; Μην βιαστείτε να απαντήσετε κανείς ,γιατί...θα εκπλαγείτε!!!

    http://123localize.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνεις, φίλε πολίτη, τί παίζεται εδώ;
    Οι αμρικάνοι ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι εάνεκλεγεί ο επιτετραμένος τους στην Ελλάδα θα έχει εξαιρετικά βραχύβια διάρκεια.
    6 μήνες, 1 χρόνο, άντε δύο χρόνια το πολύ.
    Οι αμερικάνοι ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ο Γιωργάκης θα τα σκατώσει στην οικονομία και όταν δημιουργήσεις 200-300 χιλιάδες νέςους άνεργους είσαι επιρρεπής να εκπαραθυρωθείς ανά πάσα στιγμή.
    Οι αμερικάνοι λοιπόν θέλουν αυτό το ενδιάμεσο παράθυρο εξουσίας Γιωργάκη για να κτυπήσουν στο θέμα των σκοπίων, της Κύπρου, των ρώσικων αγωγών και των λιμανιών της Cosco.
    Δεν είναι τυχαίοπου βιάζονται τόσο.
    Ξέρουν πολύ καλά τι μπόρες έρχονται και θέλουν να ξεμπερδεύουν.
    Η οικονομική καταστροφή μας βέβαια δεν τους αφορά, αντίθετα τους βολεύει γιατί είναι σε βάρος της σταθερότητας του ευρώ.
    Η στρατηγική τους είναι ξεκάθαρη και μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια.
    Κρίνονται πολλά στις εκλογές που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καψαμπέλης άρχισε πάλι τις γνωστές σοσιαλιστικές απατεωνιές στο press-gr.
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΓΚΑΛΟΠ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    Τα δίνει όλα για τη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων, ακόμη και εάν παρανομεί.
    Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα ή φοβούνται όλοι το "δημοκρατικό" πασόκ;
    Πριν καλά-καλά γίνουν οι εκλογές έχουν αρχίσει πάλι το γνωστό κουτοπόνηρο φασισμό τους.
    Το πάν είναι οι εντυπώσεις.
    Το πάν είναι να τάξουμε ψεύτικους κόσμους.
    Το πάν είναι να σας κοροϊδέψουμε να μας ψηφίσετε!
    ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;
    Τι μας νοιάζουν οι συμφωνημένοι κανόνες:
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι.
    Ελληνικές λαέ, να τα θυμάσαι αυτά όταν θα πάς να ψηφίσεις σε δέκα μέρες.
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Κρίνεται εάν θα έχουμε δουλειά σε ένα εξάμηνο ή όχι.
    Κρίνονται τα εθνικά μας θέματα.
    Κρίνεται η σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια.
    Σκέψου προσεκτικά πριν ψηφίσεις.
    Αν μπορείς κλείσε και την τηλεόραση, είναι ωμός μηχανισμός προπαγάνδας.
    Σκέψου.
    Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην παραπονιέσαι ότι σε κορόϊδεψαν πάλι οι "δημοκράτες" του Γιωργάκη.
    Έχουμε και παιδιά.
    Yes we can ( να σας μαυρίσουμε, ψεύτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλητήρας ο Πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής!

    Στην Νέα Υόρκη βρίσκεται με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο κ. Γ. Παπνανδρέου "και θα παραλάβει το πόρισμα της Επιτροπής Στίγκλιτς για την παγκόσμια κρίση και θα το παραδώσει στον Χ. Λ. Θαπατέρο, ο οποίος θα το μεταφέρει στους G20".

    Αυτός άραγε είναι ο ρόλος του κ. Γ. Παπανδρέου ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς; Να παραλαμβάνει και να παραδίδει πορίσματα Επιτροπών ως κλητήρας; Αυτό μπορεί να κάνει μόνο ο Πρόεδρος των σοσιαλιστών του κόσμου;

    http://atithasos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε Atithasos τι συμβαίνει με εσένα? Δεν διαβάζεις καθόλου τα άρθρα?
    Απλά μπαίνεις και γράφεις προς "άγρα" αναγνωστών ?
    Δεν διάβασες το άρθρο? Ποιος κλητήρας? Για άλλα πράγματα πήγε ο Γιωργάκης στις ΗΠΑ.
    Διάβαζε πότε-πότε και τα άρθρα για να μην είσαι ..ανεπίκαιρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό είναι να συλλογιστούμε όλοι τι συμφέρει την Ελλάδα αυτή τη στιγμή σε όλα τα επίπεδα...

    Τι μας συμφέρει στην οικονομία, τι μας συμφέρει στην παιδεία αλλά πάνω από όλα τι μας συμφέρει στην εξωτερική πολιτική....

    Μήπως τελικά υλοποιείται αυτό που είπε ο Μέτερνιχ στους διαδρόμους των παλατιών κάπου στα 1800: αρχίστε να πετσοκ΄λοβεται του έλληνες σαν έθνος στα ιδεώδη τους...θρησκεία, παιδεία...

    Μήπως υλοποιείται αυτό που έλεγαν όλες οι ισχυρές δυνάμεις μετά το τέλος του 1ου Παγκοσμίου πολέμου: η ελλάδα είναι ε΄να φίδι που πρέπει να το κρατήσουμε μέσα σε μπουκάλι γιατί ανα το αφήσουμε ελεύθερο θα μας φάει όλους, όταν εμείς ήμασταν μπαμπουίνοι αυτοί έχτιζαν αυτοκρατορίες.

    Μήπως ο ΓΑΠ δεν είναι ο πρώτος Παπανδρέου που ήθελε μερικά στρέμματα γης λιγότερα;; Όταν βγήκαν στο φως τα αρχεία του State Department το 1995 και αφορούσαν το 1965 ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν υπέρ της παράδοσης της πλειονότητας των νησιών του ανατολικού Αιγέου με αντάλλαγμα την προσάρτηση της Κύπρου στην Ελλάδα στο οποίο αντέδρασε ο Μακάριος και πολλοί άλλοι....

    Μήπως η πραγματική διαφθορά και διάβρωση των ιδεωδών των Ελλήνων ξεκίνησε το 1981;;;

    Υπάρχουν πολλά ακόμα μήπως...και καλό είναι να ανατρέξουμε όλοι στην ιστορία, όπου θα βρούμε πολλές απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν όλους μας σήμερα, αλλά και πως κάποιοι λειτούργησαν πραγματικά υπέρ ή κατά των συμφερόντων του έθνους....

    Μήοως όμως τελικά κάποιοι δεν θέλουν να έχουμε ιστορική μνήμη για να μας κάνουν ότι θέλουν;;;;

    Μήπως τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι τι ρόλο έπαιξαν διαχρονικά οικογένειες Παπανδρέου και Καραμανλή αναφορικά με τα συνολικότερα συμφέροντα της Ελλάδας;;;;

    Μήπως πρέπει επιτέλους να δείξουμε σε κάποιους πως σαν λαός και ιστορική μνήμη έχουμε και κρίση έχουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιωργάκης γύρισε από την πατρίδα? Ουπς... εννοούσα New York, "σόρρυ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Σάκη....άλλο η ουσία και άλλο η ειρωνία...
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α! δεν πάμε καλά. Είναι δυνατόν?
    Αλήθεια πιστεύουνε ότι όλα αυτά, θα περάσουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα?
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έχει πέσει τόσο πολύ θύμα της μαύρης προπαγάνδας τους. Δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ.
    Είναι δυνατόν να υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν ότι έχουμε περιθώρια να κάνουμε πίσω έστω και ένα βήμα στα εθνικά μας θέματα? Τί θέλουν αυτοί που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τον ρόλο του Γιωργάκη? Να ξεκινήσει ένα γεωστρατηγικό ντόμινο που θα "ξηλώσει" όλο το νεοελληνικό χάρτη, ο οποίος φτιάχτηκε με απερίγραπτες θυσίες και αίμα των προγενέστερων από εμάς.
    Έχουμε τέτοιο δικαίωμα, να αφήσουμε κάποιους... που επιβάλουν τον συγκεκριμένο πολιτικό σαν πρωθυπουργό, να προβεί σε τέτοιου είδους παραχωρήσεις και υποχωρήσεις?

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πε έχουν το θράσος και μιλάνε στο πασοκ για τα σταζ...!!!Από το 1998 μέχρι το 2004 αλήθεια πόσα πράσινα παιδιά είχαν πάρει?????Γιατί δεν μας λένε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ανώνυμε 10.55
    Η ισοπέδωση διαστρεβλώνει την αλήθεια και τυφλώνει,για σκέψου που και τι θα ήσουν σήμερα,σε ποιόν σοσιαλιστικό παράδεισο θα ζούσες, αν δεν είχε υπάρξει,σου λέω μόνο ο παππούς Καραμανλής, γιατί για τον σημερινό θα γράψει θετικά ή αρνητικά όπως προσδοκάς πιθανόν αργότερα η Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 3.05...Εγώ με το που πρωτοβγήκαν τα Stage επί εποχής Σημίτη, με μεταπτυχιακό και 3 ξένες γλώσσες έκανα αίτηση στο stage και σε τομέα της ειδικότητάς μου...Εμμέσως πλην σαφώς (δεν ήταν και η μόνη φορά που μου ζητήθηκε με τον ίδιο πάντα τρόπο, λες και ζούσα σε θρίλερ) όταν ξαναπήγα η ίδια να ρωτήσω τι γίνεται, κάτι ψέλλισαν για ελλιπή έγγραφα και άλλες μπαρούφες και κάποιος μου "ψιθύρισε" αν είμαι γραμμένη στο ΠΑΣΟΚ ή κάτι παρεμφερές...Επειδή δεν ήμουν γραμμένη πουθενά ποτέ και ουδεπόποτε, ούτε σε νεολαίες σε τίποτα, εννοείται πως με έστειλαν από εκεί που ήρθα...

    Και για να τελειώνουμε ΄με τα stages : πριν μιλήσουν οι πράσινες βδέλλες, ας ρωτήσουν ΠΟΣΟΙ βουλευτές του κόμματός τους ζήτησαν από τον Βερναδάκη να βρει εργασία σε ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ψηφοφόρους, και πόσο αυτός ο άνθρωπος ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ παρωπίδες, βρήκε δουλειά εξίσου σε άτομα από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμό και δεν συμμαζεύεται... Διότι εξέταζε το ΠΟΙΟΙ είχαν ανάγκη, και όχι αν ήταν πράσινοι, μπλε και κόκκινοι ... Οι πράσινες βδέλλες θα το έκαναν αυτό ή θα ζητούσαν δελτίο ΠΡΑΣΙΝΩΝ φρονημάτων ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ και όπως είχαμε βιώσει στο πετσί μας αρκετοί στη δεκατία του 90; Αυτή η προπαγάνδα πρέπει πλέον να ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ και αγαπητέ Politis, αν θέλεις, γράψε κάτι και γι' αυτό το θέμα...Η κατάσταση πλέον έχει βγει ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολίτη
    Ο Παναγιώτης Ρήγας, βουλευτής Κυκλάδων,ξαναχτύπησε.
    Μετά την τρομοκρατία που άσκησε στους υπαλλήλους των νησιών (θα γνωρίσετε το σκληρό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ), τώρα απειλεί και τον Περιφερειάρχη Κυκλάδων κ. Κόκκινο.
    Ποιος ο δημοκράτης Ρήγας. Ας γελάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα παιδάκια με τις βομβούλες, τα ψευτοΕξαρχιωτόπουλα, εκείνα που τα παίζουν τιμητές των πάντων, που έκαψαν την Αθήνα τον Δεκέμβριο και θα το ξανακάνουν αν ο Γιωργάκης δεν βγει ή δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία τον άλλο μήνα, μαντέψτε: δεν είναι φτωχόπαιδα...δεν είναι απελπισμένοι άνεργοι...δεν είναι οι κοινωνικοί επαναστάτες του ΤΣΙΡΙΖΑ, αλλά πλουσιόπαιδα, νεοπλουσιόπαδα θα συμπλήρωνα εγώ, ΓΝΩΣΤΟΥ σχολείου/κολλεγίου των Βορείων Προαστείων...Με γνωστές διασυνδέσεις με υπερατλαντική δύναμη να ξανασυμπληρώσω εγώ... Ε νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποιος να είναι Αϊνστάιν για να καταλάβει τι παίζεται εδώ... Ποια είναι όλα αυτά τα προβληματικά φασιστοειδή (οι οικογένειές τους φαντάζομαι ότι είναι από τις καλύτερες για να βγάζουν τέτοια φυντάνια) που όχι μόνο δεν σέβονται ιστορία, συνανθρώπους, πατρίδα, ΤΙΠΟΤΑ, αλλά παίρνουν και τις εντολούλες τους από εκεί που τις παίρνουν για να προκαλέσουν το ΑΠΟΛΥΤΟ χάος στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το είχατε δει;
    http://www.youtube.com/watch?v=FerygNsXVXs

    Αν το είχατε δει ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ; ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή