Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

«Το πακέτο για το Αιγαίο»


Παρακολουθώντας τη χθεσινή τηλεμαχία μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και τα τηλεοπτικά πάνελ που ακολούθησαν ή τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων, καταλαβαίνουμε τη μεγάλη πολιτική -και όχι μόνο-απάτη που προσπαθούν να πλασάρουν τα (κατ` όνομα) ΜΜΕ.

Οι διαπλεκόμενοι ,κάθε κοπής και ραφής, έχουν επιδοθεί σε ένα διαρκή αγώνα δημιουργίας πολιτικής αυταπάτης, με τελικό σκοπό να μας πλασάρουν ως ιδανικό (...) μελλοντικό πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο χωρίς συγκροτημένη σκέψη, χωρίς πολιτικές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα μας .
Έναν άνθρωπο με απόψεις για τα εθνικά και κοινωνικά θέματα που αγγίζουν τα όρια του επικίνδυνου!

Μέχρι πότε θα υποτιμάται από την πλειονότητα των ΜΜΕ η νοημοσύνη του ελληνικού λαού;
Τι
κρύβεται πίσω από την απροκάλυπτη σύμπραξη «νταβατζήδων»-Γ. Παπανδρέου;
Ποιο το τίμημα που θα κληθούμε να πληρώσουμε; Είναι άραγε μόνο χρηματοοικονομικής υφής τοπικού χαρακτήρα (έργα, κοινοτικά προγράμματα, τραπεζικά δορίκτητα ) ή στο βάθος το διακύβευμα αυτής της εξωθεσμικής σύμπραξης μυρίζει ...πετρέλαιο και συμφέροντα για τους πέραν του Ατλαντικού ;

Μια πρώτη ένδειξη είναι η αναφορά του κ.Γ.Παπανδρέου στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ήταν στην κυβέρνηση του πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου , όταν το 1995 τον παρακολουθούσε να αφήνει άφωνους όλους όσους παρευρίσκονταν στην ΔΕΘ.

Γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου γνώριζε πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις σύμμαχο-συνέταιρο τον Ρώσο, γνωρίζοντας από τότε ότι έρχεται ....«το πακέτο για το Αιγαίο».

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι αρχικές υπογραφές είχαν μπει από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου στην ουσία δεν θέλει ( και το δείχνει παντοιοτρόπως, για όσους ξέρουν να αποκωδικοποιούν) την επανεκλογή του κ. Κάρολου Παπούλια , καθώς θεωρεί ότι θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του(ς).

Ακόμα και εχθές ,που ο κ. Κώστας Καραμανλής τον στρίμωξε για το θέμα του αγωγού στην μεταξύ τους τηλεμαχία, απαντώντας χρησιμοποίησε ... «δελφικό χρησμό» παρατάσσοντας την λέξη ... «ελπίζω»!

Φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι ότι τις ίδιες ακριβώς ενστάσεις, περί ... «προστασίας του περιβάλλοντος», κατά ....σύμπτωση έθεσε και ο νέος (πριν ακόμα σχεδόν εκλεγεί), ακροδεξιός πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, που είναι γνωστό ότι αλληθωρίζει πέραν του Ατλαντικού. Όπως ακριβώς, όχι αλληθωρίζει αλλά κοιτά ευθέως, και ο κ.Γ. Παπανδρέου!

Αλλά προσέξτε! Δεν είναι μοναχά αυτό. Το μυστικό κρύβεται λίγες γραμμές πιο πάνω. Αυτό, που για τους «ιντελεκτουαλισμικά» παρακολουθούντες τα πεπραγμένα στην χώρα μας, περιγράφεται λακωνικά ως....«το πακέτο για το Αιγαίο»!!!

32 σχόλια:

  1. To μεγαλυτερο διακυβευμα των εκλογων ειναι τα εθνικα θεματα. ΟΧΙ ΝΕΑ ΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστέυω μετά την χθεσινή τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών οι αναποφάσιστοι να αποφάσισαν ποιός πρέπει να ηγηθεί αυτής της χώρας.
    Περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. Είναι πασιφανές πλέον ότι εάν κερδίσει τις εκλογές ο Παπανδρέου πάμε για τα παρακάτω:
    1. Συγκυβέρνηση με την Τουρκία στην Κύπρο
    2. Συγκυριαρχία στο Αιγαίο
    3. Εγκατάλειψη Μακεδονίας και Θράκης στα πολυπολιτισμικά σχέδια για την περιοχή.

    Στόχος για την επίτευξη όλων αυτών είναι η αποδυνάμωση του εθνικού φρονήματος του λαού, προκειμένου να τα αποδεχθεί χωρίς μεγάλες αντιδράσεις. Συγχρόνως θα μας επιβάλουν διά
    νόμου την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της κοινωνίας με την μαζική ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών.
    Σε εποχές τέτοιας μαζικής παραπληροφόρησης, εξαπάτησης και προπαγάνδας από τα ΜΜΕ η στοιχειώδη εθνική αντίσταση επιβάλλει να λές μόνο την αλήθεια.

    Αγαπητοί αναποφάσιστοι,

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγαλύτερο διακύβευμα των εκλογών είναι η ίδια η Ελλάδα. Οχι στα σχέδια του υπο αντίληψιν Γιωργάκη Παπανδρέου για μικρότερη Ελλάδα, για απαξιωμένη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που δεν θα είναι αντάξια της Ιστορίας της. Οχι στα σχέδια Καρατζαφέρη για υποβοήθηση αυτής της νοσηρής καταστάσεως. Πρέπει να ψηφίσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χτες Ο Καραμανλής έμοιαζε σαν τον χαμένο χαρτοπαίκτη που παρακαλάει τους υπόλοιπους για ένα γύρο ακόμη για να ρεφάρει αφού έχει ήδη βγει ο ήλιος και έχει ξημερώσει και έχει τελειώσει το παιγνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:35 πμ

    ο,τι μαλακια ακους απο τον κωλοτουμπα τον Τραγκα ερχεσαι να μας την πεις εδω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ενώ ο ΓΑΠ που ζητούσε εκλογές από τον Μάρτιο του 2004 ήταν ο ... κερδισμένος χαρτοπαίκτης.

    Ρε ούστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά, τι συζητάμε τώρα; Έχουμε ένα puppet το οποίο έχει τέτοια εγωπάθεια, που στο 1ο ντιμπέιτ αναφερόταν στον εαυτό του συνέχεια. Στην ερώτηση για την περίφημη δήλωση "μερικά στρέμματα γης μικρότερα" είπε με στόμφο "όχι μόνο δεν έχω παραδώσει ελληνικό έδαφος, αλλά ΕΓΩ έκανα την μεγαλύτερη εθνική επιτυχία, την είσοδο της Κύπρου στην Ε.Ε.". Δηλαδή οι Κύπριοι είναι...μακάκες, δεν δουλεύουν, δεν έχουν μια χώρα και μια οικονομία πρότυπο, και περίμεναν από τον Τζέφρεϊ να τους βάλει στην Ε. Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μου συγχωρησετε την γλωσσα,αλλα αυτο το χαλι με την τηλεοραση πρεπει να μπει σε πρωτη προτεραιοτητα αμεσως μετα τις εκλογες προς διορθωσην..,δεν μπορει ο καθενας να βγαινει και να μολυνει τα αυτια μας-μου με τις απαραδεκτες βλακειες του....τα ΜΜΕ οπως ολα τα μπουρδελα πολυτελειας στην ευρωπη, πρεπει α)να νομιμοποιηθουν κ β)να ελεγχονται αυστηρα,γιατι αλλιως κυνδινευουμε απο πασης φυσεως "αρρωστιες" .Θελουμε ειδησεογραφια και οχι σχολια του καθε τρυπιου και πουλημενου σχολιαστη.τι σοι δημοσιογραφια ειναι αυτη,που μετα απο ενα debate που αναμφιβολα κερδιθηκε απο τον Κ.Κ το μονο που βρηκε να πει ηταν οτι πηρε το ασανσερ γιατι ηταν κουρασμενος...
    Μ.Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε χαρτοπαίχτη που ξέρεις απο ιδία πείρα πως να παρακαλάς για το ρεφάρισμα ασχολήσου με τον πανμέγιστο φωτεινό παντογνώστη Jefrey που τα ελληνικά του θυμίζουν νηπιαγωγείο, χωρίς έκφραση ειρμό και συνέχεια.Η μόνη λύση είναι η καθιέρωση της αγγλικής γλώσσας ως βασική γλώσσα της Ελλάδας για να μπορεί να μιλάει ο ανίκανος αμερικανοτραφής κανακάρης της Μάργκαρετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1) οι δημοσκοπησεις δειχνουν οτι μεγαλο μερος του λαου και σιγουρα η μεγαλη πλειοψηφια των πασοκων αδιαφορει γιαυτο που ονομαζετε εσεις εθνικα θεματα.
    2) η οψιμη ρωσοφιλια της ΝΔ θα καει μολις η Ρωσια αναγνωρισει το τουρκοκυπριακο κρατος.Υπαρχουν δημοσιευματα οτι σε ανταλλαγμα της αναγνωρισης απο Τουρκια της Αμπχαζιας ετοιμαζεται κατι παρομοιο.
    Υπενθυμιζω οτι η Ρωσια επισης αναγνωρισε τα Σκοπια ως Μακεδονια ΑΜΕΣΩΣ το 1991 ενω για να τα αναγνωρισουν οι Αμερικανοι φθασαμε στο 2004.
    Εαν δεν πιστευετε οτι οποιος πονταρει στους Ρωσους χανει γιατι τον πουλανε οι ιδιοι οι Ρωσοι ρωτηστε τους κομμουνιστες φιλους σας.Κατι παραπανω ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ Κ.Π
    Αγαπητέ Πολίτη,
    Ο μαθητής Γεώργιος Παπανδρέου, του οποίου οι κηδεμόνες διαβιούν στις ΗΠΑ, διάβασε χθές την έκθεσή του για την ανόρθωση της οικονομίας μιας κάποιας χώρας. 'Ηταν μια καλή έκθεση. Να του βάλουμε καλό βαθμό.
    Εμείς όμως δεν περιμέναμε τον μαθητή αλλά τον διεκδικητή. Αυτός όμως πήρε απουσία.
    Τώρα αν μερικοί σε συνενοχή με τους κηδεμόνες του μαθητή Γ. Παπανδρέου, θέλουν τον μαθητή να υποκαθιστά τον διεκδικητή και να τον κάνουν Πρωθυπουργό και εμείς το δεχτούμε κακό του κεφαλιού μας αν δεν το έχουμε κιόλας χάσει.
    Ευχαριστώ.
    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσείς θα πάρετε 5%, οι άλλοι 5% για να κοιμάστε ήσυχοι και το υπόλοιπο εμείς γιατί μας χρωστάτε και γιατί δεν είστε άξιοι να το διαχειριστείτε (πετρέλαιο).
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολίτη, θα ήθελα από εσένα και μια απάντηση ή σχόλιο στα πολύ σοβαρά που έγραφε προχθές ο (πάντα έυστοχος) Γιώργος Δελαστίκ στο Έθνος αναφερόμενος μεν στους αγωγούς αλλά με μεγάλες προεκτάσεις.

    Γιατί αν ισχύει ότι η ομάδα της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο ήδη ψηφίζει αγνοώντας τον αρχηγό, τότε φοβάμαι ότι θα δυσκολευτεί πολύ ο Καραμανλής να διατηρήσει τον έλεγχο του κόμματος μετά τις εκλογές, με ό,τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; πιο σόι έρχεται να πάρει τα ηνία;).

    Ακολουθεί το απόσπασμα στο οποίο αναφέρομαι.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=6234873
    […]
    Η στάση τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ τις τελευταίες εβδομάδες δεν προοιωνίζεται τίποτα καλό για το μέλλον της Ελλάδας ως «ενεργειακού κόμβου», που είχαν οραματιστεί ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και μια μικρή ομάδα κορυφαίων υπουργών και στενών συνεργατών του.
    […]
    Την Πέμπτη οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν στο Στρασβούργο υπέρ ενός ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου που τασσόταν υπέρ της κατασκευής μόνο του αγωγού φυσικού αερίου «Ναμπούκο», ο οποίος θα μεταφέρει στην Ευρώπη φυσικό αέριο αμερικανικών συμφερόντων από την Κασπία και τον οποίο υποστηρίζει και προωθεί με πιεστικότητα αφόρητη η Ουάσιγκτον. Μάλιστα, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν την απόφαση αυτή, παρόλο που απορρίφθηκε τροπολογία της σοσιαλιστικής ευρωομάδας να συμπεριληφθεί στο ψήφισμα αναφορά και στον «Σάουθ Στριμ»!
    Είναι εξόφθαλμα πολιτικά ύποπτη η στάση της ΝΔ. Πώς γίνεται η κυβέρνηση της ΝΔ να δίνει μάχη, υποτίθεται, υπέρ της κατασκευής του αγωγού «Σάουθ Στριμ» και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ να ψηφίζουν στην Ευρωβουλή υπέρ του ανταγωνιστικού και μόνο αγωγού «Ναμπούκο» που προωθούν οι Αμερικανοί, αρνούμενοι να πιέσουν να γίνει έστω αναφορά και στον «Σάουθ Στριμ»;
    Από ποιον ακριβώς καθοδηγούνται οι ευρωβουλευτές της ΝΔ σε τέτοια στρατηγικής σημασίας θέματα; Αδιαφορούν για τις θέσεις του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, τώρα που είδαν ότι χάνει και πιθανότατα φεύγει, ή ο ίδιος ο απερχόμενος πρωθυπουργός άλλαξε ανομολόγητα θέση;
    […]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω ότι ο Καραμανλής θέλει δεύτερο γύρω για να ρεφάρει το χθεσινό. Όποιος παρακολούθησε και έχει στοιχειώδη νοημοσύνη κατάλαβε ότι ο Καραμανλή κέρδισε καθαρά και τις εντυπώσεις και στην ουσία.
    Η απέλπιδα προσπάθεια των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης να μας πείσουν για το αντίθετο υποτιμά με το χειρότερο τρόπο τη νοημοσύνη μας. Δεν είναι δυνατόν να μας λένε ότι ο Γιώργος ήταν συγκεκριμένος όταν δεν απάντησε σε καμιά από τις ερωτήσεις του Καραμανλή. Σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό που δεν άφησε τίποτα αναπάντητο.

    Φυσικά δεν περίμενα να ακούσω κάτι καλύτερο ούτε από τον Γιώργο ούτε από τους πληρωμένους από το ΠΑΣΟΚ μεγαλοδημοσιογράφους όπου η αμηχανία τους τα πρώτα λεπτά ήταν εμφανείς.

    Το θέμα είναι κατά πόσο εμείς σαν λαός θα δεχτούμε να μας υποτιμούν, να μας θεωρούς ηλίθιους και κατά πόσο θα επιτρέψουμε να μας κυβερνήσει ένας φυτευτός εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. Έχουμε την ωριμότητα να διακρίνουμε τι διακυβεύετε? Έχουμε την ωριμότητα να αντιληφτούμε ποίος μέχρι τώρα έχει ενεργήσει με γνώμονα το Εθνικό συμφέρων και μόνο? Έχουμε την ωριμότητα να εκτιμήσουμε την αλήθεια και την υπευθυνότητα?

    Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι Ναι, τότε η ψήφος στον Καραμανλή θεωρώ ότι είναι μονόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ψηφίστε Παπανδρέου, το πολύ πολύ να γίνει η Θεσσαλονίκη επιτέλους πρωτεύουσα... των Σκοπίων!
    Σας εγγυόμαι ότι εμείς στην Αθήνα θα περνάμε ζωή και κότα.Μόνο "πίπες" δεν θα μας παίρνει η "υπερδύναμη" USA ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ερώτημα παραμένει τι θέλουμε εμείς οι έλληνες για την Ελλάδα;;;;

    Καθαρές θέσεις ή θα, θα, θα.....

    Δημοκρατικές διαδικασίες ή κατ' επίφαση δημοκρατία...

    Αξιοκρατία στο δημόσιο ή απλά βόλεμα...(πράσινων - ροζ κλπ)

    Τσοβόλα δώστα όλα, ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ή επιλογές για το καλό του τόπου με βάση τις διεθνείς καταστάσεις και συνθήκες...

    Και τα χρέη του δημοσίου...μεγάλη κουβέντα

    Και βαρέθηκα πια να ακούω αυτή η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα...έκανε και πολλά απλά δεν θέλουν κάποιοι να τα αναδείξουν....(ΜΜΕ)

    Τελικά θέλουμε για πρωθυπουργό κάποιον που αποδεδειγμένα δεν έχει ελληνική παιδεία (πάση Θεού, τα οποίο,) αλλά με ρωτάς άλλα απαντώ ακατανόητα...)έχου σχέδιο αλλά δεν έχω και σχέδιο ή κάποιον που καταρχήν έχει ελληνική παιδεία, είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής;;;;

    Θέλουμε τα ΜΜΕ να καθορίζουν τις επιλογές μας ή έχουμε κριτική και ελεύθερη σκέψη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολίτη να τον χαίρεσαι τον καταλληλότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Dimitris

    Αγαπητέ φίλε. Σκέφτηκα να σου απαντήσω σχετικά με αυτά που γράφει ο κ. Δελαστίκ.
    Αλλά επειδή η απάντηση (καθώς το θέμα είναι πολύπλοκο) θα καταντήσει σεντόνι που θα "θαφτεί" μέσα στα σχόλια ,να μου επιτρέψεις να αναφερθώ επί του θέματος στο αυριανό μου άρθρο.
    Απλά επιγραμματικά να σου πω ότι ο κ. Δελαστίκ ( για τους λόγους που θα αναφέρω αύριο) γράφει ....μέρος της αλήθειας.
    Και όταν χρησιμοποιούμε ένα μόνο μέρος της αλήθειας κατασκευάζουμε ένα όμορφο προπαγανδιστικό ψέμα.
    Θα καταλάβεις αύριο!
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Dimitris
    φιλε μπορεις να μπεις στο σαιτ
    http://www.votewatch.eu/cx_vote_details.php?order_by=euro_tara_nume_en&order=DESC&last_order_by=euro_tara_nume_en&id_act=49&vers=2

    και να διαπιστωσεις τι ψηφιστηκε και απο ποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε γενικές γραμμές ο Παπανδρέου δεν ήταν κακός, άσχετο αν δεν απάντησε σε τίποτα από αυτά που του καταλόγισε ο Καραμανλής, ειδικά για τον αποχαρακτηρισμό των δασικών εκτάσεων, αυτό ΠΟΝΕΣΕ.

    Είναι όμως απαράδεκτο για τη δική μου λογική, να λες, "αν θέλετε να συνεχίσει η χώρα να ζει σ αυτό το τέλμα ψηφίστε τον κ Καραμανλή". Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται, είναι απαράδεκτο για πολιτικό να μιλάει έτσι.

    Τέλος στην εξωτερική πολιτική ο Καραμανλής νομίζω αντικειμενικά τον διέλυσε τον Παπανδρέου. Εκεί πραγματικά υστέρησε ο Γιωργάκης. Κρίμα ήταν και τόσα χρόνια υπουργός εξωτερικών.

    Στα υπόλοιπα ήταν καλός, στο μέτρο που επιτρέπουν οι αοριστίες βέβαια, αλλά στο κάτω κάτω πουλάει ελπίδα κι αυτό είναι πιασάρικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα ΜΜΕ σκοπίμως θέλουν να μας παραπλανήσουν οδηγώντας μεγάλο μέρος των ελλήνων να πιστεύει πως:
    α. Ο ΓΑΠ έχει αέρα νίκης και σίγουρη αυτοδυναμία
    β. Ο Καραμανλής είναι κουρασμένος
    και γ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι η πιο διαφθαρμένη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα...

    Επειδή όμως λαός χωρίς ιστορική μνήμη είναι λαός χωρίς μέλλον ας θυμηθούμε όλοι κάποια γεγονότα σταθμούς στην σύγχρονη ιστορία και ίσως τότε καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε στις 4 Οκρωβρίου....

    Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα σαρδάμ του ΓΑΠ, ούτε η αγάπη που του δείχνουν όλα τα ΜΜΕ. Δεν είναι καν η μη τήρηση ίσων αποστάσεων απέναντι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Το πρόβλημα είναι να μην ξεκαθαρίζεις όχι τι θες να κάνεις αλλά πως θα το κάνεις με συγκεκριμένο τρόπο.

    Το πρόβλημα είναι πως μάλλον όλοι έχουμε πεισθεί για μία άσχημη πραγματικότητα (η οποία σίγουρα δεν υπάρχει) και η λέξη ελπίδα ακούγεται πολύ όμορφα στα αυτιά μας.

    Ελπίδα όμως σε τι;;;
    Σε ένα διορισμό στο δημόσιο;
    Σε λιγότερη παραγωγική δουλειά και περισσότερη τεμπελιά;
    Σε εκπαιδευτικούς σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης που στην πλειονότητα τους δε σέβονται το ρόλο τους και τα παιδιά μαθένοντας τα το δρόμο της ευκολίας, με χωρίς κόπο;
    Στο YES MEN;
    Στην απόλυτη ελευθερία που οδήγησε στην ασυδοσία;
    Στην απαξίωση των θεσμών και στην υποκατάσταση τους από τα ΜΜΕ;

    Ζητείται ελπίς λοιπόν Έλληνες και θα την βρείτε στις κάλπες στις 4/10. Μην ξεχάσετε όμως πως μετά την απομάκρινση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάτω τα χέρια από το δάσος της Ανθούσας παλιοπασόκοι!!!ΧαΧα.Μπραβο Κωστακη.Τα καταφερες παλι να ξεφτυλιστεις...Οσον αφορα για τον Τραγκα γιατι τον κραζετε?Δικος σας ειναι...Αλλα βεβαια.Δεν μας αρεσει η σκληρη κριτικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά ας μην καταφέρει να πάρει αυτοδυναμία τώρα ο ΓΑΠ (που από ότι φαίνεται δεν θα την πάρει) και στον επόμενο γύρο ο Καραμανλής έχει κερδίσει για πλάκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tο debate πάντως ανέδειξε πρωθυπουργό και νέο αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα είναι γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα 6.27
    Tο debate ανέδειξε πρωθυπουργό. Τον Κώστα Καραμανλή και νέο αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης την Άννα Διαμαντοπούλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά τι σοι συμβουλους εχετε εκει στην ιπποκρατους?ποιος του εδωσε να πει αυτη την πατατα για το υπουργειο και τους μισθους που υπογραφηκε στις 10/9????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν αυτή η έκθεση ιδεών του κύριου Παπανδρέου είναι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, τότε έχουμε δρόμο για τον πάτο του βαρελιού, αν εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @23 Σεπτέμβριος 2009 10:41 πμ

    Αγαπητέ φίλε ανώνυμε επειδή όπως λέει και ο Καραμνλής στις εκλογές θα εκλέξουμε πρωθυπουργό νομίζω ότι ο Ελληνικός λαός θέλει έναν πρωθυπουργό να ΚΑΝΕΙ την δουλειά και όχι να την ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ "ΕΚΠΟΜΠΟΥΛΕΣ'' ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ''ΒΓΑΛΑΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ.ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ?ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ.ΧΑΒΟΥΖΑ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Ανώνυμο 10.01 μμ
    Έτσι μπράβο φίλε. Συμφωνώ μαζί σου.
    Να κάνει την δουλειά και όχι να την λέει.

    Αυτός είναι ο Καραμανλής που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την ανάδειξη του έργου του , αλλά με την υλοποίηση του έργου του.

    Ο άλλος όλο λόγια αεριτζίδικα, χωρίς τεκμηρίωση ή δεσμέυσεις. Έκθεση ιδεών. Πρωθυπουργός γίνομαι και εγώ έτσι!

    Μαζί σου λοιπόν. Πρωθυπουργό των έργων και όχι των λόγων. Τον Κώστα Καραμανλή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ GAP!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θυμαμαι και το 2004 και 2007 τα ιδια ακριβως γραφανε τα διαπλεκομενα μετα τα ντιμπειτ,τοσο αναξιοπιστοι και προπαγανδιστες ειναι. Τις εκλογες δεν ξερω αν θα τις κερδισει, παντως στο ντιμπειτ φανηκε καθαρα ποιος εχει πολιτικη και ξεκαθαρες θεσεις και ποιος εκφωνει εκθεσεις ιδεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή