Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ο βασιλιάς είναι γυμνός !


Μέρα με την μέρα αλλάζουν τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Η παρουσία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σηματοδότησε μια νέα αρχή .

Τώρα πλέον αμυνόμενο είναι ... το ΠαΣοΚ, όσο και εάν αυτό φαίνεται παράδοξο. Αναγκάζεται να καταθέσει προτάσεις αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και τρόπους εξόδου από αυτήν, τις οποίες όμως ...δεν διαθέτει.

Γιατί εύκολος ο δρόμος του ανέξοδου λαϊκισμού΄, του αριβισμού και της σκανδαλολογίας , αλλά όταν τα πράγματα οδηγούνται στην πραγματική πολιτική, τότε αποκαλύπτεται ότι ο ...βασιλιάς είναι γυμνός.
Αυτή η γύμνια προτάσεων και θέσεων οδηγεί σε αλλοπρόσαλλες ή και αντικρουόμενες πολλές φορές δηλώσεις από την πλευρά του ΠαΣοΚ, που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους οδηγήσουν στον εκλογικό Καιάδα !

Θέλετε δύο τρανταχτά παραδείγματα; Για τη φορολογική πολιτική η βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Λούκα Κατσέλη, υπεύθυνη του τομέα της οικονομίας στο ΠαΣοΚ, αλλά και ο Γραμματέας του κόμματος κ. Ραγκούσης , δήλωναν χθες ότι η μεγάλη αλλαγή στη φορολογία θα είναι «η θέσπιση ενιαίας φορολογικής κλίμακας».

Και οι δύο όμως δεν απάντησαν με σαφήνεια στο ερώτημα :«Τι σημαίνει αυτό;».Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια , αρχής γενομένης από το 2005 και ως απόρροια των προγραμματικών θέσεων της , η κυβέρνηση της ΝΔ προχώρησε σε μια σταδιακή ελάφρυνση των συντελεστών φορολογίας των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων και αύξηση των αντιστοίχων μεγάλων (75.000 και άνω).

Όταν λοιπόν δηλώνουν από το ΠαΣοΚ περί ..«ενιαίας φορολογικής κλίμακας» τι ακριβώς εννοούν; Οι φορολογικοί συντελεστές θα αυξηθούν;
Ποια εισοδήματα θα θεωρούνται μικρά, ποια μεσαία και ποια υψηλά ; Πως θα φορολογούνται οι μικρομεσαίες εταιρείες ; Μήπως με αυξημένο συντελεστή; Γιατί η έννοια της ...«ενιαίας φορολογικής κλίμακας» προς αυτήν την κατεύθυνση δείχνει.

Το δεύτερο παράδειγμα έρχεται να επιβεβαιώσει τόσο το πρώτο παράδειγμα , όσο και το τελικό συμπέρασμα ότι ο ..βασιλιάς είναι γυμνός.
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα ο κ. Γ. Παπανδρέου οργανώνει επειγόντως «ομάδα κρούσης» για την οικονομία από εξωκοινοβουλευτικούς και μη πολιτικούς παράγοντες. Τώρα ! Ένα μήνα πριν τις εκλογές. Πως να προλάβουν να καταθέσουν πρόγραμμα; Και πότε αυτό θα ανακοινωθεί; Μετά τις εκλογές;

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς καν επίγνωση των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στην Ελληνική οικονομία.
Καλεί λοιπόν τους εξής για να ...γεμίσουν τις άδειες δεξαμενές του από θέσεις , προτάσεις και πρόγραμμα για την ελληνική οικονομία.

Τον κ. Ν. Καραμούζη, αναπληρωτή διευθυντή της Εurobank. Θυμάστε τον μυστικό δείπνο στην Εκάλη ; Αυτός τον είχε οργανώσει.
Τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη ,πρώην σύμβουλος του κ. Κ. Σημίτη και στέλεχος της Εurobank . Τον κ. Απ. Ταμβακάκη , ανώτατο στέλεχος του ομίλου Λάτση. Κάποιον ρόλο παίζει και ο κ. Μιχ. Σάλλας, πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόοδος! Το πάλε ποτέ ΠαΣοΚ των τραπεζοϋπαλλήλων, μεταλλάσσετε σε ...ΠαΣοΚ των τραπεζιτών !!!

20 σχόλια:

  1. H kalliterh tou Giwrgakh erxete tha tou xreiastei mia kainourgia 8alassa gia ta mpania tou isws o atlantikos ekei polla ta kefalaia falaines skylopsara e na mhn katapioun ta mikra psarakia?
    Eidomen akoma den edw8ei o teleutaios pshfos allwste oloi mas exoume enan pshfo ksekinwntas apo ton gymno Basilia ews ton teleutaio perithwriako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο αυτά;
    Εδώ λένε ότι θα επανακρατικοποιήσουν τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή.
    Αυτός ο Χρυσοχοίδης, τελικά, μου φαίνεται ότι είναι ο ορισμός του υποκριτή πολιτικάντη. Χθές βράδυ στη ΝΕΤ έλεγε ότι εάν ήταν σήμερα ο ΟΤΕ στα χέρια του κράτους, το δημόσιο θα απολάμβανε το περυσινό κέρδος των 250 εκατομμυρίων ευρώ του ΟΤΕ.
    Καταλαβαίνετε για τί επίπεδο μιλάμε;
    Ούτε στη σκοτεινή δεκαετία του 80 δεν λέγονταν τέτοια πράγματα.
    Το να αγνοείς ότι άλλα οικονομικά αποτελέσματα φέρνει το μάνατζμεντ της τεχνογνωσίας των γερμανών της Ντόϊτσε και άλλο των καρεκλοκένταυρων δημοσίων υπαλλήλων δείχνει ότι άνθρωποι σαν το Χρυσοχοϊδη αγνοούν ακόμη και τα βασικά για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
    Με τέτοιου επιπέδου υπουργούς δεν είναι τυχαίο που κατέρρευσαν τα οικονομικά όλων των κρατικών επιχειρήσεων στα 20 σοσιαλιστικά χρόνια.
    Η μεγάλη ερώτηση, βέβαια, είναι:
    Δεν έβαλαν μυαλό ή απλά λαϊκίζουν για να υφαρπάξουν την ψήφο των συμπολιτών μας που δεν καταλαβαίνουν οικονομικά;
    Παλιά, πίστευα το δεύτερο αλλά τελευταία έχω αρχίσει να πιστεύω το πρώτο.
    Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζούν στον 21ο αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πολίτη εσύ τα δίνεις στον Κουμουτσάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ λένε ότι θα επανακρατικοποιήσουν την Ολυμπιακή.
    Τί να πεί κανείς;
    Τίποτε.
    Αναρωτιέμαι, ποιοί συμπολίτες μας ψηφίζουν να μπούν βουλευτές στην Ελληνική Βουλή τέτοιοι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι φωναζετε το ΠΑΣΟΚ με το προγραμμα του εχει ηδη δρομολογησει,την επαναγορα των ,ΟΛΠ,ΟΤΕ,ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ,ΕΒΟ ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ εχει πουλησει η ΝΔ,και μετα πηγαν και κοιμηθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε Πολιτη.
    Οταν εχεις μαζι σου τον ΔΟΛ την "Ε" και τον Μπομπολα οι οποιοι την καθε μακακια του Τζεφρυ την αναγορευουν σε απιστευτα οξυδερκη κινηση τοτε δεν χρειαζεται προγραμμα.Το προγραμμα που τρεχει απο πολυ καιρο και ειναι αυτο της αποβλακωσης του Ελληνικου λαου νομιζουν οτι ειναι υπεραρκετο.
    Βεβαια στο χερι του Ελληνικου λαου ειναι να δωσουν την καταλληλη απαντηση σε καθε ειδους Τζεφρυ και τους ντοπιους νταβατζηδες που καθονται στον σβερκο των Ελληνων και αισθανονται παντοδυναμοι λογω των υπερποντιων αφεντικων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το προβλημα δεν ειναι το τι λεει ο Γιωργακος και οι αλλοι Νταλτον αλλα το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που τα πιστευουν.

    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολίτη έχει ενδιαφέρον να κοιτάξεις την πορεία των μετοχών των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων(Τεγόπουλος, ΔΟΛ) τις τελευταίες συνεδριάσεις στο ΧΑΑ. Ζημιογόνες εταιρίες, με τεράστιες δανειακές υποχρεώσεις τεχνικά χρεοκωπημένες έκαναν ράλι 40% μεσα σε λίγες μέρες μετά την προκύρηξη εκλογών και την "διαφαινόμενη" νίκη του ΠΑΣΟΚ. Εγω νόμιζα οτι ο Γιώργος δεν έχει καμία σχέση με το καθεστωτικό διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ και δεν χρωστάει τίποτε στους νταβαντηδες και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το ΠΑΣΟΚ θα στριμωχτεί στα σκοινιά και θα πρέπει να απαντήσει με θέσεις και όχι κινδυνολογίες και αερολογίες.
    Τώρα θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι στην κρίση όλων μας!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχέδιο των νταβατζήδων έχει ως εξής

    1) Ήττα Καραμανλή στις εκλογές

    2) Νίκη ΠΑΣΟΚ είτε αυτοδύναμα είτε σε συνεργασία με άλλο κόμμα (βλ. Οικολόγοι, Συρ. ΛΑΟΣ)

    3) Ανατροπή του Καραμανλή και ανάδειξη Ντόρας
    στην ηγεσία της ΝΔ


    4) Μη επανεκλογή Παπούλια στην Προεδρεία και ανάδειξη Σουφλιά ή μάλλον Σημίτη


    5) Αποκεφαλισμός των ηγεσιών Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας και πληροφοριών που δεν συμφωνούν με τα "μελλούμενα"

    Το τελευταίο θα το επιδιώξουν το Μάρτιο του 2010 και για αυτό ο Καραμανλής έκανε τις αλλαγές που πολλοί τις χαρακτήσαν βιαστικές το καλοκαίρι.


    6) Από τον Απρίλιο και μετά αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο Ανάν 2. Θέλουν οι επικυρίαρχοι ένα απόλυτο ΝΑΙ!

    Ο Παπαδόπουλος της Κύπρου δεν υπάρχει πλέον...το ίδιο και ο Χριστόδουλος στην Αθήνα αλλά και ο Πέτρος Αλεξανδρείας (Κύπριος φίλος των άλλων δύο-πέθανε με το Σινούκ)


    7) Το θέμα το ονόματος θα επανεκκινηθεί μάλλον μετά τον Ιανουάριο του 2010 και θέλουν και εκεί "κλείσιμο"



    8) Η ένταξη άνευ προυποθέσεων της Τουρκίας όταν ξεπεράσουν τη Κύπρο, είναι στα σκαριά.


    9) Παράλληλα με τα παραπάνω επιθυμούν το πάγωμα όλων των διεμρών συμφωνιών που έχει υπογράψει η χώρα με Γαλλία-Ρωσία-Κίνα.

    Επειδή αυτές ήταν συμφωνίες διακρατικές και υπογεγραμένες από τη Βουλή, χρειάζονται διακομματική συμφωνία για να μη φανεί ότι υπεύθυνο για τέτοια ατιμία είναι ένα κόμμα ή μόνο η κυβέρνηση.

    Για αυτό λοιπόν όποια φωνή αντίστασης υπάρχει προσπαθούν να την εξοβελίσουν από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα



    10) Αφού ολοκληρωθούν τα παραπάνω που οι σχεδιαστές του τα υπολογίσουν μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή, θα αρχίσει το δεύτερο "κύμα" που περιλαμβάνει εθνολογική αλλοίωση της χώρας μέσω της παροχής ΙΘΑΓΕΝΕΙΩΝ και όχι υπηκοοτήτων, σε απροσδιόριστο αριθμό μεταναστών.


    11) Μετά από αυτό δεν είναι πλέον χρήσιμος ούτε ο Παπανδρέου ούτε η Μπακογιάννη.

    Επιτέλους οι νταβατζήδες και οι προστάτες τους από το εξωτερικό μπορούν να φτιάξουν τον περιβόητο "Τρίτο πόλο", χωρίς την ενοχλητική παρουσία των Ελλήνων.

    Και εάν κάποιος κουνηθεί, θα αρχίσουν οι προβοκάτσιες στη Θράκη και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπέρ της Τουρκίας, απλά έχουμε γίνει επαρχία...όχι της ΕΕ αλλά της Τουρκίας.


    Στους Έλληνες πολιτικούς λένε ότι θα αναβαθμιστεί η χώρα (και οι ίδιοι φυσικά), ως χώρα πρότυπο στα Βαλκάνια και λοιπές μπούρδες.

    Αυτά τα ολίγα. Να τα έχετε υπόψη απλώς, γιατί αυτός είναι ο βασικός σχεδιασμός.



    Α.

    Νομικός σύμβουλός ομοσπονδιακού οργανισμού - Οττάβα, Καναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Yes doctor! Σίγουρα όταν κληθεί το Γιωργάκη να βάλει την υπογραφή του στα Σκόπια, αναγνωρίζοντας τα ως Μακεδονία, τότε ο Μακεδών θα χαμογελάει αγαλλιασάμενος. Θα ξέρει ότι το handicap δεν θα θέλει ν΄ακούσει πια για Ελλάδα. Αλλά αυτό τί το νοιάζει. Σάμπως καταλαβαίνει και το τί γίνεται γύρω του. Αυτό θέλει να ξεμπερδεύει να πάει να κάνει κανό στο Σχοινιά χωρίς να χαθεί. ΄Εχει βάλει στοιχημα με τον εαυτό του. Τα άλλα θα τα κανονίσει ο ΄Ομιλος Λάτση, ο Μ.Σάλλας της Τράπεζας Πειραιώς (αλήθεια πώς έγινε αυτός τραπεζίτης;)and the american embassy....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε το ΑΕΡΑ.Α.Α.Α.Α.Α.Α. δεν το είπαν Έλληνες;
    Δεν μπορούν να το ξαναπούν;
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προφανώς κανείς σας δεν έχει λάβει εκκαθαριστικό φόρου τα τελευταία 1-2 χρόνια να το συγκρίνει με μερικά χρόνια πριν...

    1. μισθωτοί με 11-13,000 είχαν 15% και από το 2006 το 11,000 έγινε 12,000 με 30% φόρο...
    αυτό είναι μείωση για κάποιον με εισόδημα 14,000 το 2006 έως το 2009;

    2. η προκαταβολή φόρου πχ ελ. επαγγελματιών για το επόμενο έτος παρέμεινε ως είχε;
    με ίδιο τζίρο του 2005 το 2009 ο φόρος ειναι ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ...

    παιδιά, αυτά είναι απλά μαθηματικά και το συμπέρασμα δεν μπορεί να είναι άλλο από εκείνο που είναι να πληρωθεί
    δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτικές αρλούμπες, με νούμερα...

    όσο για τον Καραμούζη, ο CEO της άλλης εταιρείας του αφεντικού του κατάφερε να πάρει τα πετρέλαια (ποιος τα έδωσε;), αυτός να μην καταφέρει να μεγαλώσει λίγο τη τράπεζα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. “ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK ? …… Ή Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ”

    οι συμβουλοι …. συγνωμη αλλα ειναι λιγο μεγαλο γιαυτο θα βαλω το λινκ

    http://iwnasdragoumis.blogspot.com/2009/09/eurobank.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ανώνυμο 9.28
    Φίλε ή ψεύδεσαι ή δεν ξέρεις τι λές ή εκτελείς κομματική υπηρεσία ( τουλάχιστον σε πληρώνουν ή στο τσάμπα?).

    Για αποκατάσταση της αλήθειας θα πάρω ας πούμε το νούμερο που αναφέρεις για να σου πώ τι ακριβώς πλήρωνε φόρο κάποιος.

    Για 13.000 Ευρω ειδόδημα το 2002 πλήρωνε κάποιος 750 Ευρώ

    Για το ίδιο ποσό (13.000 Ευρώ) εισόδημα το 2005 πλήρωσε 300Ευρώ.

    Το 2006 πλήρωσε 300Ευρώ

    Το 2007 πλήρωσε 290 Ευρώ

    Το 2008 πλήρωσε 270 Ευρώ

    Και το 2009 πλήρωσε ...250 Ευρώ.

    Εάν αμφιβάλεις (γιατί θα τρελαθούμε εντελώς) μπορώ να σου παραθέσω και τους αντίστοιχους πίνακες.

    Όσo για την προκαταβολή δείχνεις και πάλι αυτό που ανέφερα στην αρχή(μην τα επαναλάβω).
    Προκαταβολή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φόρος. Καζάτζα έναντι του επόμενου φόρου είναι .

    Σε περίπτωση που πχ. σταματήσεις την επόμενη χρονιά αυτά σου επιστρέφονται πίσω.
    Και φυσικά μην ξεχνάς ποια κυβέρνηση καθιέρωσε την προκαταβολή. Αυτή του ΠΑΣΟΚ!

    Αυτά τα λίγα προς αποκατάσταση της αλήθειας , καθώς φαίνεται ότι εκτός της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ που λαικίζει , το φαινόμενο κυριαρχεί και στους ΟΠΑΔΟΥΣ του!

    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @9:52
    Γι' αυτό θα χάσει η ΝΔ. Γιατί κάτι τέτοια άρθρα με στοιχεία που δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, όπως και τα άρθρα του politis,και κάτι άλλα θα μείνουν σε κάτι γωνιές του διαδικτύου και δεν θα τα μάθει όλος αυτός ο κόσμος που τα ΜΜΕ αλλά και το ανύπαρκτο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ συζητάνε για άλλα ντ' άλλων και τον κρατάνε στο σκοτάδι. Οι ΝΔ και οι ψηφοφόροι της είναι άξιοι της μοίρας τους. Γιατί το κόμμα της ΝΔ δεν τα βγάζει αυτά έξω; Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Thn prwth fora egine prothypoyrgos me yposxeseis pou den tirise. th defterh fora eksapathse ton lao legontas pws erxonte kalyteres meres twra zhtaei thn psifo forontas to proswpio ths eilikrinias o san na mhn htan aftos pou kivernise th xora 6 xronia. Ta symperasmata dika sas. Oso gia th sthmenh synentefxh ths deth sthn opoia ws dia magias den rwthse kaneis tipote gia tis fwties den mporei na allaksei thn sisorevmenh aganakthsh toy laou edw kai 6 xronia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. politi τι ακούς για συνεργασίες την πρώτη Κυριακή. Παίζει συνεργασίας ΝΔ -ΛΑΟΣ?
    Ο Κωσταντάρας,η Ουρανία Παπανδρέου, ο Γαρουφαλιάς δεν είναι άκρα. Πρώην στελέχη της ΝΔ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 11.42
    Κάθε ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ.
    Συνεργασία με Ψινάκιδες κλπ δεν πρόκειται ποτέ να έχει η ΝΔ.
    Λυπάμαι πολύ που διάφορα στελέχη της ΝΔ , καιροσκοπικά και ανεύθυνα , κοιτάζοντας μοναχά το δικό τους συμφέρον , με την συμπεριφορά τους προσπαθούν να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
    Ας το καταλάβουμε όλοι.
    Κάθε ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ.. Τελεία και παύλα.
    Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του έναντι της πατρίδας μας, της κοινωνίας μας και έναντι των παιδιών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε ανώνυμε 9 Σεπτέμβριος 2009 9:28 μμ

    Στό παράδειγμα πού δίνεις: 14000e μισθωτός (χωρίς παιδιά).
    Οταν ανέλαβε η ΝΔ τό 2004, τό αφορολόγητο ήταν 10000e καί μέχρι τίς 14000e αναλογούσε φόρος 690e.
    Σήμερα τό αφορολόγητο είναι 12000e καί στό ίδιο ποσό (14000), αναλογεί φόρος 600e.

    Μέ 2 παιδιά τό 2004 φόρος 300e, τό 2009 φόρος 0.

    Καί ένα παράδειγμα πιό "αντιπροσωπευτικό":
    Μισθωτός μέ 2 παιδιά καί 18000e.
    Τό 2004 (χρήση 2003), φόρος 1290e.
    Τό 2009 (χρήση 2008), φόρος 1080e.

    Μπορεί οί μειώσεις φόρου νά είναι μικρές, αλλά τουλάχιστον δέν είναι αυξήσεις όπως ισχυρίζεσαι.

    Οσο γιά τήν προκαταβολή φόρου, άν εννοείς τόν παρακρατούμενο επί τών αμοιβών ελευθέρων επαγγελματιών, τό ποσοστό είναι 20% καί παραμένει από τό 1999 (μάντεψε ποιός) οπότε καί αυξήθηκε από 15%.

    Αν εννοείς τήν ετήσια προκαταβολή (επί τού κύριου φόρου) ήταν καί παραμένει 55%.
    Ο μόνος προκαταβλητέος φόρος πού αυξήθηκε (επί ΝΔ), ώς ποσοστό από 65% σέ 80% είναι τών Τραπεζών, άν δέ σέ χαλάει.

    Είμαι βέβαιος ότι τά στοιχεία πού παραθέτεις είναι ανακριβή από κακή πληροφόρηση δική σου, καί πρός Θεού, όχι από πρόθεση σου γιά παραπληροφόρηση τών αναγνωστών.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή