Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Θερναδιέροι δεν θα μας οδηγήσουν σε ...Αυτοκτονικό ιδεασμό!


Θα κάνω ορισμένες πολιτικές παρατηρήσεις σε σχέση με όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στον πολιτικό βίο.
Δεν ξέρω εάν έχει καταλάβει κανείς ότι υπάρχει Σύνταγμα της Ελλάδας. Από την μια τα ΜΜΕ έχουν παρεκτραπεί του ρόλου τους και ξεδιάντροπα παρεμβαίνουν στην βούληση των Ελλήνων πολιτών, των Δημοκρατικών θεσμών και ορέγονται στην ουσία την κατάλυση του Συντάγματος.

Με τον ένα ή άλλο τρόπο προσπαθούν να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές, που στην ουσία θα πρόκειται για μια μεγάλη περίοδο ακυβερνησίας. Εκεί ακριβώς αποσκοπούν. Στην αναμπουμπούλα βλέπετε χαίρεται ο ..λύκος!

Από την άλλη η ηγετική ομάδα του ΠαΣοΚ που με την σειρά της έχει μια συνεχή και έντονη βουλιμία για εξουσία, αγνοεί ηθελημένα την δεινή δομική οικονομική κατάσταση της χώρας μας , που εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης την καθιστά τον αδύναμο κρίκο της χώρας μας.
Αυτή η συνεχής και μακρά προεκλογική περίοδος μοιάζει με αυτοκτονικό ιδεασμό που θα οδηγήσει την χώρα μας στο ναδίρ των προσδοκιών των πολιτών.

Ακούγονται και λέγονται πολλά.Θεωρώ ότι η πιο σωστή και μετρημένη γνώμη ακούστηκε από το στόμα του κ. Αντώνη Σαμαρά όταν διερωτήθη «αν υπάρχει έστω και μισό επιχείρημα που να δείχνει ότι οι εκλογές κάνουν καλό είτε στη χώρα είτε στην παράταξη είτε στον ίδιο τον Κ. Καραμανλή» και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει, να το συζητήσουμε».

Πρώτη φορά ακούω στην πολιτική ιστορία, τουλάχιστον των πολιτισμένων κρατών και των δημοκρατικών πολιτευμάτων, ανοικτό ....δημοκρατικό διάλογο ανάμεσα σε στελέχη της Κυβέρνησης,της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ ( όλοι αυτοί που παραβλέπουν την θέληση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ κριτή που ακούει στο όνομα «πολίτες αυτής της χώρας»), όσον αφορά την δυνατότητα του εκλεγμένου δημοκρατικά Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης του να κυβερνήσουν τη χώρα. Δεν έχει ξανασυμβεί πουθενά αυτό!

Η Νέα Δημοκρατία, όπως όλες οι κυβερνήσεις στο δημοκρατικό πολίτευμα, έχει εντολή πλήρη για να ολοκληρώσει μία δεύτερη τετραετή κυβερνητική θητεία μέχρι το φθινόπωρο του 2011.
Αυτή την εντολή την έδωσε ο ελληνικός λαός και οποιαδήποτε κατάλυσή της στρέφεται στην ουσία εναντίον της βούλησής του και εναντίον των Συνταγματικών αρχών.

Στο χέρι του Πρωθυπουργού ( του μοναδικού που έχει πλήρη εικόνα των διεργασιών εντός , εκτός και επί τα αυτά της χώρας μας) είναι να αποφασίσει , με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον αυτού του τόπου.
Και είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας Καραμανλής - ένας πολιτικός με αποδεδειγμένα βαθύ υπόβαθρο εθνικού αισθήματος- θα πράξει αυτό που πρέπει και αυτό που απαιτούν οι περιστάσεις.

Για όσους μετέρχονται το «κερδοφόρο σπορ» του εκβιασμού ( πολιτικοί ή ΜΜΕ) θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι σε ηθική δυστυχία και πολιτική παράσταση ανάλογη του θλιβερού εκβιαστή των Αθλίων, όπου ο Ουγκώ με την δεινότητα του χρωστήρα του καταγράφει την ποιότητα και την υφή του Θερναδιέρου.

Ουγκιανοί Θερναδιέροι λοιπόν , ας γνωρίζετε ότι η Ελλάδα έρχεται από πολύ μακριά με αξίες, οράματα, σύμβολα και δημοκρατικές ευαισθησίες. Δεν θα σας επιτρέψουν οι πολίτες αυτής της χώρας να θεωρείτε ότι εκφράζετε την θέλησή τους.

Εάν ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός αυτής της χώρας θεωρήσει ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να προβή σε ανοικτό και μετωπικό πόλεμο εναντίων της ....αθλιότητας σας , να είστε σίγουροι ότι θα βρει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών στο πλευρό του!
Ουγκιανοί Θερναδιέροι, στην θέση σας θα ...ανησυχούσα πολύ!

40 σχόλια:

  1. To ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές του 2004 άρχισε να ζητάει εκλογές. Το ίδιο κόμμα μετά τις εκλογές του 2007 άρχισε να ζητάεις εκλογές. Τί πράγματα είναι αυτά; Αν εφαρμόσει και ο Καραμανλής την ίδια τακτική, σε περίπτωση που βγεί (¨οπως βγεί το ΠΑΣΟΚ) θα πρέπει να ζητάει εκλογές από τον μήνα της θητείας της νέας κυβέρνησης. ΄Η ακόμα καλύτερα να πράξει αυτό που έπραξε ο Σημίτης το 2000:Νοθεία.....
    Κι έπειτα λέμε γιατί δεν πάει η Ελλάδα μπροστά.Πώς να πάει όταν εμείς οι πολίτες είμαστε έρμαια του κάθε πολιτικάντη, χωρίς υπόβαθρο ηθικό, ιδεολογικό , κοινωνικό. Καλά να πάθουμε. Μας γαργαλάει βλέπετε, να χάσουμε κι άλλα λεφτά στο Χρηματιστήριο, το όποιο Χρηματιστήριο. Γιατί σίγουρα το ΠΑΣΟΚ, επειδή πλέον δεν μπορεί να φάει όπως έτρωγε παλιά (ευρωπαϊκή ένωση γαρ), κάτι θα κατασκευάσει πάλι προς αυτή την κατεύθυνση.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Από το 2004 όλες οι αποφάσεις ήταν του Καραμανλή; Αυτός βαριέται και να αποφασίσει. Εμείς τον ψηφίσαμε για πρωθυπουργό και χρέει πρωθυπουργού κάναν ο Ρουσόπουλος, ο Λούλης και ο Αγγέλου. Το τελευταίο διάστημα ο Ρουσσόπουλος έφυγε και στη θέση του ήρθε ο Σουφλιάς. Αλλά σήμερα δεν αποτελεί υποκρισία να ανρωτιέται κανείς "ποιό ψηφίσαμε τον Καραμανλή ή τον Λούλη" όταν είναι σε όλους γνωστό ότι οι μέχρι τώρα αποφάσεις του κινούνται στο επικοινωνιακό και μόνο επίπεδο; Και γιατί τώρα αυτές οι αντιδράσεις; Γιατί απλούστατα αυτή η απόφαση θα στοιχήσει σε κάποιους οικονομικά. Κάποιοι πρόκειται να χάσουν χρήματα από την απόφαση του Καραμανλή για εκλογές τα οποία τα έχουν προυπολογίσει στον ατομικό τους προυπολογισμό και δεν ενδιαφέρονται καθόλου μα καθόλου για την αδυναμία του Παπαθανασίου για την σύνταξη του εθνικού προυπολογισμού. Για τον λόγο αυτό ο Σουφλιάς μίλησε για εθνικό συμφέρον. Για μικροατομικά οικονομικά συμφέροντα κάποιοι δεν συμφωνούν με τις εκλογές. Εκείνοι που θα χαρούν πιο πολύ θα είναι στην Ιπποκράτους αν δεν πάμε σε εκλογές. Διότι θα αποφύγουν μια ντουζίνα καυτά θέματα που θα σκάσουν στα χέρια του Καραμανλή και θα δώσουν τροφή στην αντιπολίτευση. Κατά την άποψή μου οποιαδήποτε καθυστέρηση στις εκλογές μετράει ανάποδα στη συνοχή της ΝΔ και στην πιθανότητα μη αυτοδύναμου ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από''την συνεχή και έντονη βουλιμία του ΠΑΣΟΚ'', υπάρχει και η εντονότατη βουλιμία του ελληνικού λαού, να απαλλάξει από τα καθήκοντά της αυτήν την κυβέρνηση.
    Οταν ο κ. Σουφλιάς λέγει ότι'' για λόγους ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ''

    σημαίνει ότι,
    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Καραμανλή.
    Εθνικά πλέον η παράταξη που κυβερνά είναι ΑΣΥΜΦΟΡΗ.΄Η όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα φίλε politis-gr. Συνήθως δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά σχόλια, αλλά αυτήν τη φορά θα ήθελα να διευκρινίσεις την έννοια «κατάλυση της εντολής του ελληνικού λαού (περί τετραετούς κυβερνητικής θητείας)». Εννοείς την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ή κάτι άλλο; Επίσης, από πού προκύπτει ότι η κατάλυση της εντολής αντίκειται στις Συνταγματικές αρχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολίτη, ξέχασες και την πλευρά που είναι μέσα στη Ν. Δημοκρατία...
    Σουφλιάς και Ντόρα κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνουν τώρα εκλογές. Μήπως πρέπει και αυτοί να πάνε σπίτι τους κάποια στιγμή?
    Πραγματικά θα παραδεχόμουν τον Καραμανλή αν αποφάσιζε να τους πετάξει έξω από την κυβέρνηση, γιατί μας έχουν ζαλίσει να δηλώνουν ότι "ενδιαφέρονται για τον τόπο", ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα γρανάζι στον μηχανισμό που αναφέρεις στο κείμενό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @politis
    "Και είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας Καραμανλής - ένας πολιτικός με αποδεδειγμένα βαθύ υπόβαθρο εθνικού αισθήματος- θα πράξει αυτό που πρέπει και αυτό που απαιτούν οι περιστάσεις."

    Και γιατί δεν το έχει πράξει εως τώρα; Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το 2004. Τι περιμένει; Να περάσουν άλλα πέντε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τους βλέπεις αγαπητέ Πολίτη? Διπλό τρομοκρατικό... χτύπημα στα χρηματιστήρια Αθηνών και Θεσαλλονίκης για να εκβιάσουνε ακόμα περισσοτέρο. Όπως στις 16-8-2007 ανακοίνωνε ξαφνικά εκλογές χωρίς να το περιμένει κανείς και "όλως τυχαίως" ξέσπασε μεγάλη φωτιά στον Κοκκιναρά στην Πεντέλη σχεδόν μέσα στα σπίτια.
    Πιστεύω για να μην πω ότι είμαι 100% σίγουρη ότι θα στείλει αυτούς που πρέπει στα σπίτια τους και θα συνεχίσει ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ!!!! (σε λίγο καιρό θα τρίβουνε πολλοί τα μάτια τους με τις κινήσεις που θα κάνει)

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλιστα.Και γιατι η αστυνομια δε συλλαμβανει τους τρομοκρατες;
    Δεν ελεγχεται απο τον Καραμανλη;
    Τι νοημα εχουν οι συνταγματικες κραυγες;Με μια δηλωση "εχω εκλεγει μεχρι το 2011" θα μπορουσε να κοψει ολη αυτη τη φασαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς ψηφίσαμε κυβέρνηση μέχρι το 2011.
    Χρειάζεται ένα συλαλλητήριο για αυτούς που παραβιάζουν το σύνταγμα.
    1.000.000 κόσμος μπροστά στη βουλή. Κοστίζει λιγότερο από τα έξοδα να πάμε να ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποτε τά πραξικοπήματα τά έκαναν οί συνταγματάρχες.

    Σήμερα τά κάνουν οί λεγόμενοι δημοσιογράφοι.
    Από απλοί καταγραφείς τής κοινής γνώμης, μεταλλάχθηκαν σέ διαμορφωτές καί αυτόκλητους "εκφραστές" της.

    Πολεμώντας μέ κάθε αθέμιτο τρόπο καί μέσο αυτούς πού δέν τούς "κάθονται" καί εξωραϊζοντας μέ τό ζόρι τούς ευνοούμενούς τους, καταλύουν κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας καί επιβάλλουν αδίστακτα τή θέληση τών αφεντικών τους, αλλά καί τών αφεντικών τών αφεντικών τους.

    Η μόνη διαφορά μέ τούς συνταγματάρχες, είναι ότι οί δημοσιογράφοι περιβάλλονται μέ τό μανδύα τού ....θεσμού τής δημοκρατίας.

    Τό αποτέλεσμα όμως, επί τής δημοκρατίας, είναι τό ίδιο.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ πολίτη,όλοι αυτοί που τα τελευταία δύο χρόνια ( αμέσως μετά τις εκλογές του 2007)επενδύουν στην ανασφάλεια των πολιτών και εκπέμπουν μιζέρια δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον τόπο.
    Θα συμφωνήσω ότι κάτι χρειάζεται αυτή την στιγμή. Ίσως ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε πλευρά.
    Εύχομαι καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Simfono mazi sou politi... tha mas vroun (emas tous aplous polites) apenandi tous. Opios pezei me tin fotia (to syntagma k tin thelisi tou laou)... tha kaei kapoia stigmi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σουφλιάς πρέπει να εκδιωχθεί αμέσως.
    Είναι ένα μεγάλο βαρίδι για τη ΝΔ και το μόνο που θέλει είναι να τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πασόκ.
    Παίζει διπλό παιγνίδι εδώ και καιρό ο Καραμανλής εδειξε εξαιρετική πολιτική ανωριμότητα ανεχόμενος το σαρακατσάνο, το μόνο νεοδημοκράτη που δεν κτυπούν αλύπητα οι νταβατζήδες.
    Έπρεπε να το είχε πάρει χαμπάρι πιο πρίν.
    Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κανεις δεν κανει πραξικοπημα στο συνταγμα.Οι εφημεριδες και τα καναλια εχουν δικαιωμα να τασσονται υπερ ή κατα των προωρων εκλογων.Δεν αποφασιζουν αυτες.Αν ο αποφασιζων ειναι ανθρωπακι και δεν τολμα να κανει τιποτα εναντια στα καναλια δεν ευθυνονται αυτα.
    Η κυβερνηση δεν μπορει να χαλιναγωγησει τη διαπλοκη.ολα τα εργα τα παιρνει ο Μπομπολας και βριζει πατοκορφα αυτον που του τα δινει.
    Η κυβερνηση δεν μπορει να αντιμετωπισει τους αναρχικους.Σπανε,καινε ,ρημαζουν και φοβαται τον ισκιο της μην την πουν "αυταρχικη".
    Η κυβερνηση δεν πειραξε καμμια απο τις πασοκικες δομες που επανερχονται επειδη ετρεμε.
    Καθε τοσο μας ψιθυριζουν οτι περιεργες και αορατες δυναμεις τους πολεμουν σα να μην ειναι στην εξουσια.Φοβισμενα ανθρωπακια που δεν τολμουν να παρουν ουτε ενα μετρο.Ειναι τραγικη η κατασταση των υποστηρικτων τους που ζουν στον κοσμο τους.
    Λοιπον ακουστε τι θα γινει : ο μεγαλος αρχηγος σας θα σκυψει το κεφαλι και θα κανει εκλογες για να δωσει την εξουσια στο ΠΑΣΟΚ γιατι ετσι του ειπαν τα αφεντικα του που τον ξεφτελιζουν καθε μερα και τους πληρωνει απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Σουφλιάς δήλωσε ότι "Οι πράξεις μου, οι σκέψεις μου και οι ιδέες και οι εισηγήσεις μου καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου σταδιοδρομίας γίνονταν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον".

    Πώς υπηρετείται το εθνικό συμφέρον, όταν τυχόν εκλογές σε αυτήν τη χρονική συγκυρία θα οδηγήσουν σε ακυβερνησία .

    Όσοι κάνουν τέτοιες εισηγήσεις έχουν πάρα πολύ μεγάλες ευθύνες.

    Όσοι τάσσονται υπέρ των εκλογών δεν έχουν ακούσει σωστά τη φωνή της κοινωνίας ή εκκινούνται από προσωπικές στρατηγικές.

    Χάρης -Florida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς φοβάμαι ότι ο φίλος 1:28 έχει δίκιο.
    Αυτό που έχει χαρακτηρίσει την κυβέρνηση μέχρι στιγμής σε κρίσιμα ζητήματα είναι η ατολμία (για να μην το πω και πιο χοντρά και με κόψει ο πολίτης:-)
    Λίγες φορές ήταν αποφασιστική (βλέπε βετο) και τις περισσότερες έκανε την κίνηση που έπρεπε μόνο αφού έμοιαζε πλέον αυτή αναπόφευκτη και είχε υποστεί μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η διαρκής εκλογολογία δημιουργεί και επικοινωνιακή πίεση στην κυβέρνηση.
    Αν ο κόσμος πεισθεί ότι θα γίνουν εκλογές και δεν γίνουν, τότε οι πολίτες θα πιστέψουν ότι η κυβέρνηση φοβήθηκε.
    Οπότε και αυτό συντελεί στο να αποφασιστούν... πρόωρες εκλογές.
    Ετσι, στο τέλος η εκλογολογία αποδεικνύεται μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν κάνει εκλογές ο Καραμανλής πάει να πεί ότι φοβάται τον Γιωργάκη και τον Καρατζαφύρερ και τους νταβατζήδες-εκδότες και τους δημοσιογράφους (βλέπει Θέμο που δεν του πείραξε τρίχα κανείς)Αν δεν κάνει εκλογές θα πουνε ότι φοβάται τρέμει μήπως τις χάσει κι έτσι προχωράει σε ανασχηματισμό.

    Η Λύση είναι μία: ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πραγμα εφτασε στα ακρα,πιο περα δεν παει και γι αυτον τον λογο θα πρεπει να ληφθουν μετρα ισχυρα.ο ΚΚ χανει τις εκλογες και κερδιζει τον πολεμο,διοτι τα προβληματα ειναι τετοια που θα πρεπει το ΠΑΣΟΚ να συγκρουσθει με τον εαυτο του,οπτε εχασε.Εν τω μεταξυ και ενω το ΠΑΣΟΚ σφαζεται πχ .βαραια και ανθυγεινα επαγγελματα για να πουμε μονο ενα ο ΚΚ εχει παρει την χατζαρα και κοβει,κουφους,ψιλους,ζιμενοφιλους,βατοπεδινους-οσοι φταινε-τον κυριο με το δακτυλα ,κατι υγυπουργους τησ πλακας ,και προχωρει στην νεα εκλογικη αναμετρηση.Καθαριζει οσους απο τους μιντιαρχες χτωστανε,και τους καθοζει στο σκαμνι.
    εφ οσον εχουν κανει κατι το παρανομο,και ζητα απο το ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πώς να κυβερνήσει ενα κόμα με 151 βουλευτές;
    Το αδίστακτο ΠΑΣΟΚ της διαπλοκής φροντισε με τον εκλογικό νόμο να εξασφαλίσει συνθήκες ακυβερνησίας για την ΝΔ.Το εκαναν το 1993 το εκαναν και τωρα αποδεικνύοντας οτι είναι αμετανόητοι και τυχοδιώκτες.
    Πώς να κυβερνήσει ενα κόμα οταν το πολεμούν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ΜΜΕ της διαπλοκής;
    Το αδίστακτο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ φροντισε να παραδώσει τον ελεγχο της χώρας στα παρασιτικά επιχειρηματικά συμφεροντα τα οποία στην συνέχεια λειτουργούν σαν αληθινοί προστάτες του.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ας κάνει οτι τον φωτίσει ο θεός.Εμείς τον πιστέψαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αγνό υπευθυνο αξιοπρεπή πολιτικό ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Αν η διαπλοκή νικήσει σε ακόμη μία μάχη δεν θα παρει ποτέ τον πολεμο που εχει ξεκινήσει εναντίων της η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_02/09/2009_327705

    Η New Age αντίληψη της ευθύνης

    Tου Στεφανου Κασιματη

    Με διάθεση εμφανώς πειρακτική, ένας φίλος συνηθίζει να μου λέει, κάθε φορά που κουβεντιάζουμε τα χάλια της Νέας Διακυβέρνησης: «Αντε λοιπόν να φεύγουν αυτοί, να έρθει ο Γιώργος». Λίγο για να ανταποδώσω το πείραγμα στον φίλο, περισσότερο όμως για να έχουμε όλοι μια ιδέα του τι μας περιμένει αν οι επόμενες εκλογές φέρουν στην εξουσία τον Γιώργο, να θυμίσω ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ...

    Περί τα μέσα του περασμένου Μαΐου, η λέσχη Bilderberg συνεδρίασε στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης. Μεταξύ των προσωπικοτήτων που είχαν κληθεί να μιλήσουν ήταν και ο Γιώργος Παπανδρέου. Το μεσημέρι της ημέρας που επρόκειτο να απευθύνει την προγραμματισμένη για το βράδυ ομιλία του, ειδοποίησε ότι η ομιλία ματαιώνεται, καθώς έπρεπε να αναχωρήσει για την Κίνα, όπου θα πραγματοποιούσε επίσκεψη με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Η δικαιολογία έγινε πλήρως κατανοητή από τα μέλη και του προσκεκλημένους της λέσχης -πρόβλημα ουδέν.

    Εχοντας το βράδυ ελεύθερο, μια παρέα Ελλήνων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων ήταν ο Γιάννης Παπαθανασίου, η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος αποφάσισαν να καλέσουν και ορισμένους από τους διακεκριμένους ξένους προσκεκλημένους της λέσχης και, όλοι μαζί, να πάνε για φαγητό. Επέλεξαν το «Nobu», το θεωρούμενο ως το καλύτερο γιαπωνέζικο εστιατόριο του κόσμου (και κατά πάσα πιθανότητα το ακριβότερο στην Ελλάδα), το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του «Αστέρα». Βολεύτηκαν ωραία και καλά στο τραπέζι τους και έπειτα έριξαν μια ματιά στους γύρω τους. Ποιον νομίζετε ότι είδαν να δειπνεί με τη σύζυγό του στο βάθος; Σωστά μαντέψατε. Τον Γιώργο Παπανδρέου...

    Καταλαβαίνω ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μπορεί να είχε πολύ σοβαρούς λόγους για να ματαιώσει την προγραμματισμένη ομιλία του. Να μην ήθελε, λχ., να ερεθίσει με την παρουσία του στη Bilderberg το νεαντερτάλειο ΠΑΣΟΚ των εθνικοπατριωτικών παροξυσμών, των τριτοκοσμικών προτύπων και της συνωμοσιολογίας ή, ακόμη, να μην είχε τη διάθεση ο άνθρωπος -πολύ απλά, να βαριόταν. Ανθρώπινα είναι αυτά και, εν τέλει, συγχωρητέα. Ομως, από όλα τα εστιατόρια Αθηνών και περιχώρων στο γιαπωνέζικο του «Αστέρα», όπου συνεδρίαζε η Bilderberg, διάλεξε να πάει; Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό είναι ενδεικτικό της ιδιόρρυθμης, της κάπως χαλαρής αντίληψης του Γιώργου για την έννοια της ευθύνης -και τούτη είναι η επιεικέστερη ερμηνεία. Αλλά στο θέμα των δυνατοτήτων του Γιώργου Παπανδρέου να κυβερνήσει αποτελεσματικά τον τόπο θα επανέλθω αύριο...
    αυτος ο ανευθυνος βλακοψευτης θα μας κυβερνησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:46 μ.μ.

    ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΚΑΙ ΕΞΑΓΝΙΣΘΗΚΑΝ? ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΡΡΕΑΝ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.ΞΥΠΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΔΙΩΞΕ ΤΟΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!

    Οργή λαού θα ξεσπάσει εάν συνεχίσουν τα παιχνιδάκια τους και τις "τρομοκρατικές ενέργειες".

    Έτσουξε η αλλαγή Ζαγοριανού ε??

    Έτσουξε που η κυβέρνηση δεν υποχωρεί σε εκβιασμούς, ε??


    Λαοθάλασσα προβλέπω σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και αγχόνες να υψώνονται για συγκεκριμένους και καθόλα άτιμους δημόσιους παράγοντες.

    Εάν βγει ο κσόμος στους δρόμους δεν σας σώζει τίποτα, ούτε η αστυνομία ούτε οι μπράβοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κριμα περιμενα ο Κωστας Καραμανλής να εχει εστω και λιγο απο τον τσαμπουκα του Κωνσταντινου Καραμανλη, τελικα τιποτα δεν πειρε απο τον θειο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Ανώνυμο 5.01
    Περίμενε λίγο αγαπητέ μου! Περίμενε και θα δεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τον Μάρτιο του 2004 ο ελληνικός λαός έδωσε 165 βουλευτές στον Καραμανλή για να κυβερνήσει;
    Μία ευρεία πλειοψηφία για τομές και αλλαγές.

    Τον Σεπτέμβριο του 2007 ο ίδιος ο Καραμανλής προσέφυγε σε πρόωρες εκλογές ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ κλπ,κλπ
    αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους του, προφανώς για να έχει μία νέα τετραετία[Μαγκιές]

    Τώρα που φαίνεται, ότι βάσει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ[οπως ο ίδιος το επικαλέσθηκε το 2007], θα τον σύρουν οι άλλοι τον Μάρτιο σε πρόωρες, τωρα δεν ειναι καλά.
    Τώρα φταίνε άλλοι, η βουλιμία τους η ανευθυνότητά τους και πολλά άλλα ευτράπελα.

    Όσο για την έλλειψη σεβασμού πρός τον Παπούλια εκ μέρους ΓΑΠ ,μήπως θυμάστε οι παλαιότεροι[γιατί εδω μέσα πολλοί μείρακες σερφάρουν]τι του έσουρνε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ των Ρίζου και Κύρτσου , ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΑΠΑΟΥΛΙΑ-ΓΚΙΛΜΑΖ;
    Προδότη τον ανέβαζαν,προδότη τον κατέβαζαν.
    ΦΕΛΙΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΑΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    , ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΑΣ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν συμφωνεί μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Εφιάλτης της κεντροδεξιάς, ο Καρατζαφύρερ είπε πριν λίγο ότι "ευτυχώς για τη χώρα υπάρχουν εφεδρείες". Εννοούσε λέτε τον τ.πασόκο Κ.Βελόπουλο, τον λιποτάκτη Αϊβαλιώτη ή την αφεντιά του με τα 24 ακίνητα; Θυμηθείτε: το ΠαΣΟΚ δεν μπορεί να βγεί μόνο του, παρά μόνον με την βοήθεια του ....ορθόδοξου Καρατζαφέρη, ο οποίος μπορεί να συμμαχήσει και με τον εξωαποδώ προκειμένου να ρυθμίζει τα πάντα στην πολιτική ζωή της χώρας...Ο δε υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θερναδιέρος ο Καραμανλής; Πολύ προχωρημένη άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι έγινε politis; Αυτό ήταν που δε θα πήγαινε ο Καραμανλής σε εκλογές; Που είναι το εξαιρετικά σοβαρό γεγονός; Η οικονομική κρίση; Στις Ευρωεκλογές δεν υπήρχε; Ο ΓΑΠ δεν είχε εγκαίρως δηλώσει για τις προθέσεις του; Γιατί δεν πήγε σε διπλές τότε και θα μας σύρει τώρα σε μια ατέρμονη εκλογική διαδικασία στην κορύφωση της κρίσης; Δεν σε βλέπω να ανατρέχεις στις "προβλέψεις" σου, όπως προθύμως κάνεις σε άλλες περιπτώσεις. Πίστεψες κι εσύ όπως και τόσοι άλλοι τη φράση "δεν σκεπτομαι εκλογές...". Κούνια που μας κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σιγά ρε παιδιά.
    Θα μας πιάσουν τα κλάματα.
    Εκλογές έχουμε.
    Πρώτη φορά συμβαίνει και κάνετε έτσι?
    Αν χάσει δηλαδή ο Καραμανλής και φύγει τι έγινε?
    Χάσαμε το κελεπούρι?
    Αν χάσει ο Παπανδρέου τί εγινε?
    Δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι πιο ικάνοι στην κοινωνία από τους τωρινούς αρχηγούς των κομμάτων?
    Μην είστε τόσο προσκολημένοι στο παρόν και φοβισμένοι για το μέλλον της Ελλάδας
    Υπάρχουν νέες γενιές πολύ καλύτερες απο εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εκτός απροόπτου, η χώρα που είναι χρόνια τώρα υποχείριο των Αμερικανών, θα αποκτήσει και πάλι πρωθυπουργό με αμερικανική υπηκοότητα. Τουλάχιστον την 4η Ιουλίου θα την κάνουν αργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΩΝΥΜΟ 9.06
    Σκέψου το λίγο πιο ψύχραιμα!
    Ποιο θα ήταν το κέρδος από μια 6μηνη προεκλογική περίοδο?
    Και να είσαι σίγουρος ότι Καραμανλής-Μπακογιάννη-Σουφλιάς θα συνεχίσουν μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Η New Age αντίληψη της ευθύνης", το σημερινό άρθρο του Σ. Κασιμάτη στην "Καθημερινή" μας προϊδεάζει γι' αυτά που έρχονται...
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_02/09/2009_327705

    Εάν η παρούσα κυβέρνηση κρίνεται δικαιολογημένα, δε θα έλεγα κακή, αλλά τουλάχιστον κατώτερη προσδοκιών, μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δε μπορεί παρά να είναι χειρότερη.
    Ολοταχώς προς τον πάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΑΜΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ '08 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ?ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΝΤΟΤΙΚΟ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Τ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΩΡΑ?ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΣ...ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ, ΚΥΠΡΟ,ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΝΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?ΘΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΘΑ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ?ΓΙΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ) ΜΗΝ ΔΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΙ ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΗΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (SIMENS-MAN-ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ=ΟΤΕ KAI ΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ)ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.ΟΠΩΣ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΕΝΕΕΣ 14.ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ.ΜΟΝΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΒΑΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ...ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή