Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ….ΘΕΜΟ

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον Θέμο.
Τα 5.000.000 ευρώ που κατατέθηκαν πέρυσι τον Ιούλιο στον λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη, απειλούν να γίνουν ``βρόχος`` τόσο για τον ίδιο όσο και για κάποιους άλλους σχετικούς αλλά και άσχετους με το θέμα του .
Προσπαθεί βέβαια να βρει στηρίγματα Ρίχνει διάφορες αντιδεξιές κορώνες μήπως ψαρέψει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ , αλλά αυτοί έχουν καεί με τον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι πλέον . Πέραν ότι εδώ καίγεται το σπίτι τους με τα εσωκομματικά τους προβλήματα, τον Θέμο να κοιτάνε τώρα
Προσπαθεί να βρει και επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν όμως ότι δεν πείθει κανέναν και περισσότερο τις διωκτικές αρχές.
Προκαλεί εντύπωση σε όλους μας ,ότι αυτό το τόσο μεγάλο ποσό που κατατέθηκε στο υποκατάστημα της BNP Paribas στο κολωνάκι πέρυσι τον Ιούλιο , ήταν σε μετρητά και όπως έχει διαρρεύσει στον τύπο , η αριθμό-σειρά των χαρτονομισμάτων ήταν συνεχόμενη .
Που τα είχατε αυτά κ Θέμο ;; Τα κρατάγατε κάτω από το κρεβάτι σας ή στο μπαούλο της γιαγιάς σας ;
Αστεία πράγματα που κανείς πλέον δεν πιστεύει.
Όπως ανέφερε δε και ο δημοσιογράφος κ . Άρης Σπίνος στο αποκαλυπτικό δελτίο του ΕXTRA-3 , κατά πληροφορίες του το ΣΔΟΕ έχει σχεδόν στοιχειοθετήσει την υπόθεση. Τα εισοδήματα του Θέμου σύμφωνα με τις φορολογικές του δηλώσεις δεν δικαιολογούν αυτό το ποσό , και ούτε καν το πλησιάζουν .
Αν επιβεβαιωθεί ότι το ποσό αυτό αποτελεί ``μαύρο χρήμα `` , εκτός από τις δημεύσεις περιουσίας κλπ , το πόρισμα θα σταλεί στον εισαγγελέα της ΥΠΠΕ , τον κ . Ιωαννίδη για τις ποινικές ευθύνες .
Δεδομένου δε ότι το αδίκημα είναι κακούργημα , επισύρει 10ετη κάθειρξη και μάλιστα μη εξαγοράσιμη .

Γι` αυτό σου λέω Θέμο ….ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται .

23 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια φορά που οι διωχτικές υπηρεσίες του οικονομικού εγκλήματος κάνουν αυτό που πρέπει.
    Αν συνεχίσουν και για άλλους μια καλύτερη μέρα θα ξημερώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να έστειλε ο Θέμος τόσο άνετα τα λεφτά στο συγκεκριμένο κατάστημα στης paribas κάτι θα ήξερε.
    Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν ήξερε ότι σε διακίνηση χρημάτων πάνω από 20.000 ευρώ οι τράπεζες οφείλουν να ειδοποιούν την ΥΠΠΕ. Αυτό το ξέρει και ένα μικρό παιδί.
    ΑΡΑ μήπως εκεί αναφέρεσαι στην αρχή που λες ότι και …..άσχετοι με τον Θέμο μπορεί να καούν .
    Μήπως ΛΕΩ ΤΩΡΑ το υποκατάστημα ήταν ...Πύλη μαύρου χρήματοςκαι απλώς ο Θέμος έπεσε στην περίπτωση που έλειπε ο διευθυντής και ο απλός υπάλληλος τα ....έκανε μούσκεμα .
    Λέω μήπως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρθε ο καιρός όλα τα λαμόγια να πάρουν τον δρόμο προς ..Κορυδαλό μεριά .
    Εαν αυτό το επιτύχει ο Καραμανλής και τους μαζέψει όλους εκεί που τους πρέπει ο τόπος θα γυρίσει σελίδα.
    Θα το καταφέρει όμως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποπτο το υποκατάστημα. Χμ , δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του φουκαρά του υπαλλήλου που εξυπηρέτησε τον φουσκωτό που πήγε με τα λεφτά του Θέμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να έχουμε καλό ερώτημα. Η foto με το ρόζ συννεφάκι ,που προσπαθεί κατεργάρης τύπος να ξεφύγει , κρατώντας και μια τσάντα , έχει συνάφεια με το ...θέμα ή μου φαίνεται.
    Που πας και τα βρίσκεις. Την foto θα την πάρω Οk;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ok Μαρίνα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.
    Να ξέρεις ότι οι φωτογραφίες που χρησιμοποιώ στο blog μου, είναι επεξεργασμένες απο εμένα .
    Για τους ..φίλους επιτρέπω να τις κάνουν copy, αλλά εάν είναι να χρησιμοποιηθουν κάπου με κερδοσκοπικό χαρακτήρα τότε θα πρέπει να περάσουν απο το ταμείο... δηλ. κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στο Χαμόγελο του Παιδιού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέμος και Μάκης πρέπει να πάνε στον ανακριτή να πουν την αλήθεια...δεν πιστεύω κανένα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν κατάλαβε ο τύπος πως τέτοιο ποσό είναι από μόνο του στόχος?
    σωστή η παρατήρηση για υην τράπεζα.
    περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαλτε τον στην στενη το θεμακο να εχει τριτη,πεμπτη μακαρονια να αρχισουμε σιγα σιγα να ξεβρωμιζουμε απο κατι τετοια λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επί βδομάδες τώρα όλη η χώρα παρακολουθεί μια απίστευτη ιστορία σήψης και διαφθοράς, με πρωταγωνιστές από τη μια το γνωστό σαρκοβόρο δίδυμο, που πλασάρει, αποκρύπτει, διαπραγματεύεται ανάλογα με το τι συμφέρει την τσέπη του -όπως αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα από τη δημόσια αλληλοδιαπόμπευσή του- σκάνδαλα, πραγματικά ή ανύπαρκτα, προσωπικές ή άλλες παρασπονδίες, κανιβαλίζοντας δεοντολογίες και ανθρώπινα δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ομολογώ ότι η αντιδικία των συν-εκδοτών του «Πρώτου Θέματος» με έχει αφήσει άφωνο. Πολλά από όσα καταγγέλλονται τα ξέραμε, άλλα τα υποψιαζόμασταν, ορισμένα ούτε που τα είχαμε διανοηθεί. Ποτέ όμως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όλα αυτά εξελίσσονταν γύρω μας υπό το πρόσχημα μιας αδέσμευτης και μαχητικής δημοσιογραφίας που παρέδιδε μαθήματα ήθους και ευσυνειδησίας σε όσους είχαν την ατυχία να υποψιάζονται τις πρακτικές της ή να μη συμμερίζονται τις μεθόδους της. Oμολογώ δηλαδή ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα κι απ΄ όσο φανταζόμουν. Ενδεχομένως δεν θα άξιζε καν να μας απασχολούν αν δεν υπήρχε ένα θεμελιώδες γεγονός, το οποίο ουδείς δικαιούται να παρακάμψει: αυτή η δημοσιογραφία παρήγαγε ένα εκδοτικό προϊόν το οποίο έτυχε της ευρείας αποδοχής του κοινού. Και ότι ακόμη και τώρα το κοινό παρακολουθεί στις τηλεοράσεις το ιδιότυπο γουέστερν με ανάμεικτα συναισθήματα (να το δεχθώ) αλλά και με έντονο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν γνώριζε ο Θέμος ότι η κατάθεση ενός τόσο μεγάλου ποσού σε «ζεστό χρήμα», υποχρεωτικά πρέπει να αναφερθεί τόσο σε όλες τις υπηρεσίες δίωξης οικονομικού εγκλήματος της χώρας, όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και σε άλλους τραπεζικούς φορείς; Μήπως βάδιζε προς το ταμείο της τράπεζας, σίγουρος ότι δεν θα εδημιουργείτο θέμα; Πύλη μαύρου χρήματος το υποκατάστημα στο κολωνάκι; Γι`αυτό τονίζεις και το άσχετους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί ορισμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι που έχουν αναφερθεί ως υποστηρικτές της εκδοτικής προσπάθειας του Θέμου ανησυχούν τώρα πάρα πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΩΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΑΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΑΠΙΖΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ωραία τοποθέτηση politis-gr.
    Όντως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...
    στείλτε το παιχνίδι στον...κορυδαλλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΘΕΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙς OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΘΕΜΟΣ??
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΟ το μιλιόνι;;; Το εξαφάνισες με τρόπο μαγικό οπως ο Κόπερφιλντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το κράτος πρέπει να κάνει τη δουλειά του.εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε.πως?όπως προτείνει ο politis-gr σε προηγούμενο άρθρο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    http://www.youtube.com/watch?v=f-F5Dpw5g4c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδιά, όλοι μίζες πήρανε. Οι τραπεζίτες λες να μην ξέρανε ότι είναι παράνομο να κατατεθούν τόσα χρήματα σε μετρητά;
    Μίζες, αλητεία και ρουφιανιά.
    Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι, κι όποιος δεν το έχει καταλάβει είναι άξιος της τύχης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή