Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος !


Συνεντεύξεις, παράνομες επιτροπές, διορισμοί , παρέες και ατομικό περιβάλλον. Αυτά φρόντισε να «φορτώσει» το επικοινωνιακό επιτελείο του ΠαΣοΚ-και ...όχι μόνο-, στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Αυτή όμως είναι η μια όψη του νομίσματος. Ας δούμε και την άλλη την οποία φροντίζει επιμελώς να αποκρύπτει τόσο η επικοινωνιακή ομάδα του ΠαΣοΚ , όσο η πλειονότητα των ΜΜΕ.

Ας δούμε λοιπόν σήμερα ένα από τα φρέσκα πρόσωπα στην πολιτική μας σκηνή, την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ.Τίνα Μπιρμπίλη και ένα από τα παλαιά τον κ. Γ. Παπανδρέου και το οικογενειακό και όχι μόνο περιβάλλον του.
Έχουν οποιαδήποτε σχέση με όλα όσα σήμερα κατηγορούν, δηλ. συνεντεύξεις, παράνομες επιτροπές, διορισμοί , παρέες και ατομικό και οικογενειακό περιβάλλον;

Όπως δημοσίευσε την Κυριακή το «ΘΕΜΑ» η επίσημη παρουσία της υπουργού Περιβάλλοντος στον πυρήνα των στενών συνεργατών του κ. Παπανδρέου χρονολογείται από τις 7/6/2002, όταν με δική του υπουργική απόφαση διορίστηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Πολιτικό του Γραφείο (Υπουργείο Εξωτερικών ).

Παράλληλα, η κυρία Τίνα Μπιρμπίλη ορίζεται... ΚΑΙ μέλος της επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος του ίδιου υπουργείου, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την υποβολή σχετικών προτάσεων στην Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003.

Στην ίδια επιτροπή, οι εργασίες της οποίας συνεχίστηκαν μέχρι τις αρχές του 2004 , συμμετείχαν τόσο ...ο αδερφός του πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου όσο και ...η σύμβουλος του σημερινού πρωθυπουργού , κυρία Γλυκερία Σιούτη.

Το επόμενο βήμα στην εντυπωσιακή εξέλιξη της κυρίας Μπιρμπίλη στο υπουργείο Εξωτερικών ήταν ο διορισμός της στις 26/9/2003 «σε θέση Ειδικού Συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου».

Η αναβάθμισή της αυτή φαίνεται ότι δεν θεωρήθηκε ΗΘΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ για να μην υποβάλει ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς διάστημα τα δικαιολογητικά της -η υποβολή των οποίων έληξε στις 30/9/2003 , τέσσερεις μέρες δηλαδή μετά την τοποθέτηση της- με σκοπό να προσληφθεί ως μόνιμη υπάλληλος του κλάδου εμπειρογνωμόνων στο υπουργείο.

Η Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων συγκροτήθηκε με ......υπουργική απόφαση του κ. Γ. Παπανδρέου στις 15/12/2003 και προχώρησε «σε έλεγχο των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων».
Παρότι η κυρία Μπιρμπίλη και οι συνυποψήφιοί της πέρασαν από ...συνέντευξη επί ΠΑΣΟΚ, δεν αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων καθώς η διαδικασία μπήκε στο στόχαστρο δικαστικής διερεύνησης για τυχόν ακυρότητά της.

Πράγματι το Συμβούλιο Επικρατείας με τρεις αποφάσεις του το 2008(2694-2695-2696/2008) αποφάνθηκε ότι διαπιστώθηκαν ....πλημμέλειες κατά τη διαδικασία επιλογής, γνωστοποίησε δε στον πρόεδρο της Επιτροπής Επιλογής ότι έπρεπε να επαναληφθεί η σχετική διαδικασία από το στάδιο των συνεντεύξεων των υποψηφίων»!

Το ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας έκρινε πως με ....υπουργική απόφαση του κ. Γ.Παπανδρέου καταργήθηκαν «όλες οι κανονιστικές ρυθμίσεις της αρχικής υπουργικής αποφάσεως με τις οποίες προσδιορίζονταν ο αριθμός και οι ιδιότητες των μελών της Επιτροπής Επιλογής και εξουσιοδοτήθηκε ο ....υπουργός Εξωτερικών ( δηλαδή ο ΙΔΙΟΣ) να προβαίνει, κάθε φορά, σε ατομική (ad hoc) συγκρότηση της εν λόγω Επιτροπής, με τον διορισμό των συγκεκριμένων τακτικών και αναπληρωματικών μελών της».

Γιάννης κερνά δηλαδή και ...Γιάννης πίνει ! Η αξιοκρατία απωλέσθη και αναζητείται! Και όμως ο κ. Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί και σήμερα .....να την επικαλείται. Συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε!

Με την πρόσληψή της στο Δημόσιο να είναι μετέωρη και τη διακυβέρνηση της χώρας να έχει περάσει στη Νέα Δημοκρατία, η στενή συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου δεν έμεινε σχεδόν καθόλου χωρίς απασχόληση.

Στις 19/4/2004 διορίστηκε, ύστερα από πρόταση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, σε υπάρχουσα αυτή τη φορά «κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Γραφείο του Προέδρου της δεύτερης κατά σειρά Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ».

Το επόμενο διάστημα η κυρία Μπιρμπίλη παίρνει μέρος με επιτυχία στη ...«γαλάζια» συνέντευξη (που βόλευε τα γαλάζια παιδιά... κατά το ΠαΣοΚ !!!) και την 11η Απριλίου 2005 στο τρίτο τεύχος με αριθμό 91 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το όνομά της φιγουράρει, με υπογραφή του κ. Μολυβιάτη, στη λίστα διορισμού για τη θέση εμπειρογνωμόνων Β’.

Στη συγκεκριμένη θέση και στη σχετική επετηρίδα του υπουργείου Εξωτερικών συναντούμε την υπουργό Περιβάλλοντος και στο ΦΕΚ Γ’1149-22/12/2008 που υπογράφει η τέως αρμόδια υπουργός κυρία Ντόρα Μπακογιάννη!

Συνεντεύξεις, παράνομες επιτροπές, διορισμοί ημετέρων , παρέες , ατομικό και οικογενειακό περιβάλλον του κ. Γ. Παπανδρέου. Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος !

27 σχόλια:

  1. Μπράβο ανέλιξη, μπράβο διαδρομή. Και με κατάληξη υπουργοποίηση. Γερές πλάτες η κυρία. Φάνηκε εξ άλλου και από την αναίδεια της casual εμφάνισης με ταγάρι την μέρα της ορκωμοσίας.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για συνέχεια φίλε πολίτη έρχεται ο κ. Γερουλάνος που πήρε Γ.Γ. στο υπουργείο του τον κουμπάρο του, ψάκτο και θα δείς, όπως και κάποια εταιρία ΙΔΙΩΤΙΚΗ που διαχειρίζεται τα περιβόητα βιογραφικά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως είναι άδικη η ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται η Μπιρπίλη μόλις είκοσι μέρες από την τοποθέτησή της στο υπουργείο. Μάλιστα επειδή η επίθεση ξεκίνησε από τον μεγαλονταβατζή Μπόμπολα ο οποίος θα προτιμούσε την τοποθέτηση μιας αποτυχημένης ορντίναντσας σαν τον Σουφλιά και επειδή αυτή η κυρία δεν προέρχεται από κανένα πολιτικό τζάκι χρηματοδοτούμενο από τη Ζημενς την κάνει ιδιαίτερα συμπαθή. Οι πολιτικοί παλαιάς κοπής και τα λοιπά τσιράκια της εξουσίας, οι γραφίδες τους, που τους λιβανίζουν με το αζημίωτο όλη μέρα δεν θα πρέπει να νιώθουν άνετα βλέποντας τη απήχηση που έχει στον απλό κόσμο και τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ SELECT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο συμπαθεια ο γιωρικας στην μπιρμπιλοματα............................

    ..............................
    Sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ Κ.Π
    Δεν είμαι απο κείνους που θα μιλήσω για περιπετειούλες και για τσιλιμπουρδίσματα οποιουδήποτε (ο αναμάρτητος τον λίθον πρώτος βαλέτω).
    Μπορώ όμως να μιλήσω για νομίσματα με δυο όψεις και αυτό όχι γιατί τα έχω μπόλικα αλλά γιατί έχω δει πολλά κάλπικα στην ζωή μου.
    Αμφότερα κάλπικα και γνήσια έχουν και άλλη όψη. Στην περίπτωση μας, στον τόπο μας στις πολιτικές μας παρατάξεις, γύρω μας, φοβάμαι πως υπερτερούν πλέον τα κάλπικα. Το χειρότερο δε είναι πως οι ηγεσίες μας (πολιτικές, πνευματικές, θρησκευτικές κλπ) έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό νοθευμένου νομίσματος.
    Υπάρχουν βέβαια και τα υπερτιμημένα νομίσματα όπως ο νυν Πρωθυπουργός ή ο κ. Υπουργός Προστασίας όλων μας. Όλες αυτές οι ψεύτικες αξίες αργά η γρήγορα καταπίπτουν. Είναι κάτι σαν φυσικός νόμος. Το κακό είναι ότι στην πτώση τους παρασέρνουν και γνήσιες αξίες.
    Βέβαια όσο πιο γρήγορα πέσουν τόσο καλύτερα. Πρέπει όμως να αντικατασταθούν άμεσα με γνήσια. Όμως που βρίσκονται αυτά;;;

    Αλλάζοντας θέμα ήθελα να ρωτήσω και παλι:
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;;;
    ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ;
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ;; ΤΡΑΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν τα πεις αυτά στην μάνα μου θα σε κοιτάει σαν εξωγήινο.
    Εάν όμως τα μισά από αυτά τα έλεγε ο Αυτιάς, ο Καμπουράκης και άλλα φρούτα της πρωινής ζώνης ή κάποιοι σοβαροφανείς στίλ Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη κλπ, τότε η μάνα μου θα είχε σηκώσει την μαγκούρα όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατσε να δουμε τι θα γινει,ισως (λεω ισως πηραν καποιο μαθημα απο τις μ... των προκατοχων τους) και δειξουν καλη διαγωγη.Κατι σαν τον κλεφτη που πιαστηκε μια φορα και κατοπιν αποφασισε να συμμορφωθει για να του φυγει η ρετσινια του ξεφτιλα.
    Γεια σου gNik,επεσε πολλη δουλεια φιλε,τρεξιμο αστα!! .Θοδωρε wellcome to our village,χρονια και ζαμανια ρε φιλε.

    G apo CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα "πρόσωπα" του δράματος δεν είναι τυχαία. Ποτέ δεν ήταν. Μόνο που φορούν τις μάσκες τους στο δημόσιο στίβο όπως οι κουκουλοφόροι τις κουκούλες. Εν όψει Πολυτεχνείου και επόμενης επετείου, του άγριου Δεκέμβρη εντέλονται να βγάλουν όλοι τις κουκούλες τους. Αλλοιώς επιβεβαιώνουν πως κάτι παίζεται για την αποσταθεροποίηση του τόπου μας. Η επανάληψη της Ιστορίας δεν λειτουργεί μόνο σαν φάρσα ή ανωμαλία, αλλά και ως συνωμοσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που πήγε το "οι άριστοι και όχι οι αρεστοί" άραγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σελίγο θα δούμε και αλλα πρόσωπα γνωριμα, όπως Τρεπεκλής...Θα δούμε και τα ΜΜΕ τότε πως θα αντιδράσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ανώνυμε 10:23, απήχηση η Τίνα μπορεί να έχει μόνο στον απλό λαό που την έχει..."γνωρίσει" από κοντά. Κατά τ'άλλα, ένα κοριτσάκι της παρέας του Τζέφρϊ είναι, η οποία ανελήχθηκε "σπρώχνοντας", όπως δείχνουν τα στοιχεία, κι όχι κάποιες αόριστες καταγγελίες. Άσε λοιπόν το παραμύθι για "άδικη και ενορχηστρωμένη επίθεση" που δέχεται η ζουζουνίτσα Τίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκτός από αυτά τα πολύ "σοβαρά" έχεις κάτι επουσιώδες για την Μπιρμπίλη γιατί όλα αυτά είναι επιπέδου μεσημεριανής ζώνης στην τηλεόραση και κουτσομπολιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παράνομες επιτροπές συνεντευξεων, πολλαπλοί διορισμοί, μέλος σε διάφορες επιτροπές μαζί με τον αδελφό του Πρωθυπουργού, το γκρέμισμα του παραμυθιού της γαλάζιας συνέντευξηςκ.α , είναι ...μεσημεριανά φίλε?
    Μάλλον έχει χαθεί η μπάλα!
    Μεσημεριανά θα ήταν να έγραφε τα... άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ Τ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μολις διαβασα στην ιστοσελιδα του εθνους οτι ο υπουργος Δ Τ θα καταργησει τισ σκοπιες στα αστυνομικα τμηματα!!!!!Ο ενας κλουζο μετα τον αλλον!!!Και πανω που αρχιζα να αισιοδοξω.Στην επομενη επιθεση οι αλητες θα μπουν μεσα στο τμημα και θα τα κανουν ολα γης μαδιαμ.

    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολίτη ξέχασες να αναφέρεις ότι η Τίνα Μπιρμπίλη είναι φυσικός με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική Οικονομία και Διαχείριση από το Imperial College του Λονδίνου.

    Για να μην απαξιώνουμε εντελώς νέους ανθρώπους με σημαντικές σπουδές που ενδεχομένως να μπορέσουν να προσφέρουν αρκετά από το πόστο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα οι άριστοι συμπτωματικά είναι και αρεστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλοί μου φίλοι τελικα...γιατί εχασε η ΝΔ με 10+ μονάδες διαφορά;
    (ρωτώ ολους εσας τους "αναλυτές" και "εχοντες γνώσιν επι παντός επιστητού")
    Απλό ερωτημα ...με απλή απάντηση,κύριες και κύριοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΙΤΗ Η ΤΙΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ .ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ σώπα ρε george, η Τίνα Μπιρμπίλη είναι φυσικός με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική Οικονομία και Διαχείριση από το Imperial College του Λονδίνου; Και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κανείς Έλληνας που να έχει παρόμοιες σπουδές, έτσι; Πρωτότυπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην πηγαίνετε πολύ μακριά. η αλήθεια βρίσκεται κοντά. Πόσοι απο εσάς ξέρετε την πραγματικότητα και τη σχέση της Μπιρμπίλη με τον Γιωργάκη?
    Το γνωρίζετε ότι όταν η Μιρμπίλη ήταν φοιτήτρια παράγγελνε πίτσες απο μία πιτσαρία της οποίας ιδιοκτήτης ήταν ο αδελφός ενός κουμπάρου του καφετζή της Τρικούπη και ανηψιού της γυναίκας ενός συμβούλου του Βγενόπουλου?
    Έτσι εξηγούνται όλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άλλο ένα σκάνδαλο που θα το κάνουν γαργάρα τα πράσινα ΜΜΕ, και που οι της ΝΔ (πού χάθηκαν αυτά τα παιδιά;) θα αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτο...

    "Πολίτη ξέχασες να αναφέρεις ότι η Τίνα Μπιρμπίλη είναι φυσικός με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική Οικονομία και Διαχείριση από το Imperial College του Λονδίνου.
    Για να μην απαξιώνουμε εντελώς νέους ανθρώπους με σημαντικές σπουδές που ενδεχομένως να μπορέσουν να προσφέρουν αρκετά από το πόστο τους..."

    Σοβαρά; Τι μου λες... Θες να σου πω εγώ όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ πόσους νέους ανθρώπους με σημαντικές σπουδές και περισσότερα πτυχία ή και πείρα από την κ.Μπιρμπίλη έστειλε στη μαρμάγκα λόγω "φρονημάτων"; Πόσους πλήγωσε και έφτυσε κατάμουτρα επειδή δεν ήταν γραμμένοι σε νεολαίες, δεν είχαν δόντι και μέσο πρασινοφρουρούς, πρασινοσημαιοφόρους ή μέλη κλαδικών; Θέλεις να σου πω ποιος εδραίωσε την αναξιοκρατία σε τούτη τη χώρα; Και τώρα ΞΑΦΝΙΚΑ άλλαξε ο Μανωλιός (τα ρούχα του σιγά που τα έβαλε αλλιώς...); Ε όχι, ακόμη δεν έκανα λοβοτομή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαχαχχαα
    Εδώ ο κόσμος χάνεται..
    Ξεκολλάτε από τα χρωματιστά γυαλιά σας μωρέ...
    όντως αν είχε γίνει κάτι ανάλογο επί γαλάζιας διακυβέρνησης θα είχε βουήξει η πλάση...αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Η συγκεκριμένη μπορεί να είναι δουλευταρού μπορεί και να έχει ταλέντο...
    Μα ξέρω καμμιά δεκαριά άτομα με καλύτερες σπουδές και οι οποίοι έχουν δουλέψει και στη ζωή τους...Η Υπουργός μας έχει;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. και όντως...ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΑΠ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΣΤΗ...ΣΥΝΑΓΩΓΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟ IMPERIAL COLLEGE, ΥΠΑΡΧΟΥΝ KAI ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή