Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Κοίτα Μιχάλη μας το χάλι μας !


Κατ` αρχάς καταδικάζω απερίφραστα την χθεσινοβραδινή , πρωτόγνωρη σε έκταση και βιαιότητα, τρομοκρατική επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.
Λυπάμαι γι` αυτά τα νέα παιδιά που έχουν τραυματιστεί και εύχομαι να μην θρηνήσουμε απώλεια ζωής.

Για το τρομοκρατικό κτύπημα υπάρχουν οι φυσικοί αυτουργοί- οι άνανδροι «κουκουλοφόροι»-, υπάρχουν όμως και οι «ηθικοί» αυτουργοί. Υπάρχουν πολλοί που φέρουν ευθύνες!

Ο ευαίσθητος τομέας της ασφάλειας έγινε πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης και επικοινωνιακού εντυπωσιασμού προ ολίγων ημερών από τον αρμόδιο υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη.
Η αστυνομία παραμένει τόσες ημέρες ακέφαλη μετά την παραίτηση του Αρχηγού της όπως είχε ζητήσει ο υπουργός .

Κινήσεις εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης που αποβαίνουν σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών και των ίδιων των αστυνομικών. Εκτός των άλλων πρόσφατη είναι η απειλή προς τα αστυνομικά όργανα στο επεισόδιο των Εξαρχείων, ότι θα τους στείλει στο σπίτι τους ,γιατί έκαναν το λάθος να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους κουκουλοφόρους που τους πετροβολούσαν!!

Λίγες ημέρες πιο πριν είχαν αφήσει ελεύθερους( μετά από εντολή ποιου;) από το Α.Τ της Νίκαιας τα καλόπαιδα με τις κουκούλες που είχαν πάρει μέρος σε άλλα επεισόδια.

Όμως ο ίδιος άνθρωπος , ο κ. Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη του στο ΕΘΝΟΣ στις 18 Ιουνίου 2009 δήλωνε στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Γιατί είναι τόσο εύκολος στόχος οι αστυνομικοί;»
«Διότι η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε τα τελευταία χρόνια να δυσφημήσει και να απαξιώσει την Ελληνική Αστυνομία όσο λίγοι έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Κατάφερε δυστυχώς να μετατρέψει ένα σώμα με διαρκώς αυξανόμενη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, σε ένα φοβισμένο στρατό ατάκτων που παλινδρομεί μεταξύ του αναίτιου αυταρχισμού και της συνειδητής αυτοκατάργησης.»
Δικά σου λόγια Μιχάλη μου
που προφητικά όμως επαληθεύουν την δική σου στάση απέναντι στους αστυνομικούς, προ ολίγων ημερών, τους οποίους μετατρέπεις σε ένα φοβισμένο στρατό ατάκτων.

Παιχνίδια μηνών παίζοντας με την φωτιά!
Μιλώντας στον «Φλας» και στον «Άλφα 9,89» στις 19 Φεβρουαρίου 2009 ο κ. Χρυσοχοΐδης :«Το φαινόμενο της μαζικής τρομοκρατίας πια που υπάρχει στην Ελλάδα και της λογικής του αντάρτικου πόλεων συμβαίνει στην Ελλάδα, την Κολομβία, τη Βαγδάτη και ενδεχομένως την Καμπούλ. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού.» Καμπούλ πράγματι γίναμε Μιχάλη μου αλλά τώρα υπόλογος είσαι ΕΣΥ και όχι άλλοι!

«Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι το αίσθημα ασφάλειας καταρρέει και αντικαθίσταται από τον φόβο, με ότι αυτό συνεπάγεται για μια δημοκρατική και μέχρι χθες απόλυτα ασφαλή χώρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».Δικά σου λόγια Μιχάλη μου!(20 Φεβρουαρίου 2009)

«Οι εμπειρίες που βιώνουμε στην Αθήνα δεν αρμόζουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Καλώ την κυβέρνηση να επιδείξει σοβαρότητα. Ο ελληνικός λαός διαθέτει μνήμη και κρίση και θυμάται ποιος …εξάρθρωσε την τρομοκρατία στη χώρα». Δικά σου λόγια Μιχάλη μου! (21 Φεβρουαρίου 2009)

«Εγώ προσωπικά πράττω με ευθύνη και μετράω πάρα πολύ τα λόγια μου. Επαναλαμβάνω, λοιπόν, να φροντίσουν, αυτοί(?) να διασφαλίσουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Χάνεται το κύρος της χώρας και η καλή της εικόνα ,πράγμα που συνεπάγεται τεράστια προβλήματα σε σχέση με την οικονομία της χώρας».Δικά σου λόγια Μιχάλη μου! (26 Φεβρουαρίου 2009)

Λυπάμαι λοιπόν γιατί ο ευαίσθητος τομέας της ασφάλειας έγινε πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης προ μηνών από αυτούς που σήμερα… θλίβονται!
Κοίτα λοιπόν Μιχάλη μας το …χάλι μας και αναρωτήσου εάν σ` αυτό έχεις συμβάλει ΚΑΙ εσύ !

37 σχόλια:

  1. Σε μια χωρα που δεν παραγει ουτε ποδηλατο,σε μια χωρα που κομενη απο τις ριζες της βολοδερνει μεταξυ γκλαμουριας και τσαμπα μαγκιας θα συνεχιζουμε να ειμαστε μαρτυρες τετοιων γεγονοτων.Και φταις προσωπικα εσυ κατεργαρακο υπαλληλε της εφοριας που κανεις τα στραβα ματια και δεχεσαι κλεισιματα υποθεσεων αρκει να μπει κατι τι στην δικη σου τσεπη.Και φταις εσυ γραφειοκρατη που για να δημιουργησει ενας μια καινουργια βιοτεχνια χρειαζεται υπογραφες των υπογραφων.Και φταις εσυ παππα της ενοριας που συμμετεχεις σε μια εμποροπανηγυρι καθωσπρεπισμου ανεχομενος λυκους να ειναι κρυμενοι στην ιεραρχια και στην ιερα συνοδο.Και φταις εσυ ελληνα πολιτη που τα ανεχεσαι ολα αυτα και τα επικροτεις γιατι προ πολλου εχει φυγει η αρετη απο μεσα σου και εχει εγκατασταθει η πονηρια,επιδιωκων να συμμετεχεις και εσυ στην γκλαμουρια οσο και οπως μπορεις.
    Ω ξειν αγγελειν τοις Λακεδαιμονιοις οτι ενθαδε κειμεθα ρεμαλια χορτασμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω φίλε που γράφεις για ποιόν πάει το "ντροπή σου" αλλά θα έλεγα ότι και λίγα και κόσμια λέει ο Πολίτης στο άρθρο του!!!!
    Κάθε κυβέρνηση έχει χαρακτηρισθεί από τα έργα της αλλά η σημερινή θα έπαιρνε τον τίτλο της Βασσίλισας της επικοινωνίας, και μόνο!!!!!
    Όλες αυτές οι δηλώσεις περί πολέμου, αντάρτικου των πόλεων, και τις αερολογίες της φανφάρας και του εντυπωσιασμού των μαζών ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ?
    Το φαινόμενο της τρομοκρατίας είναι διαχρονικό και παθογένεια του συστήματος. Ποιός αστυνομικός των 700 Ευρώ θα κυνηγήσει τους αλήτες που παίρνουν τον μανδύα του τρομοκράτη? Ποιός αστυνομικός απο τα έξι αυτά τα παιδιά που έχουν υπηρεσία στην δουλειά τους μερικούς μήνες θα μείνουν και θα δουλέψουν μέχρι τα 55 που είναι το όριο ηλικίας στην δουλεία τους, και με τι κουράγιο? Γιατί κανένας πολιτικός ταγός που ψηφίζουμε δεν λέει την αλήθεια πως η πολιτική απαξίωσης του θεσμού της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ & της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, με την στάση της κοινωνίας μετά την μεταπολίτευση στην αρπαχτή και την εγκατάλειψη των αρχών και των ιδεών που χαρακτήριζαν τον Έλληνα, έχει αυτά τα αποτελέσματα?
    Κανένας Υπουργός ανεξάρτητα κόμματος δεν μπορεί να πολεμάει την λογική της αριστερής θολοκουλτούρας που βασιλεύει στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια που κάθετι νόμιμο, εθνικό, νομότυπο είναι φασιστικό, δεξιό, αντιδημοκρατικό, χουντικό! Είμαστε στην μεγάλη κατηφόρα του έθνους και της χώρας και το ρητό "Όταν σπείρεις ανέμους θερίζεις.... Θύελλες" είναι αυτό μας χαρακτηρίζει σαν αντίληψη, σαν σκέψη, με φοβικά σύνδρομα σε κάθετι που έχει και ένα ψεγάδι ΝΟΜΟΥ. Βοήθεια μας και περαστικά στην χώρα μας!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες πολίτη. Μια χαρά τα πηγαίναμε χωρίς τον Χρυσοχοίδη χωρίς έγκλημα, χωρίς τρομοκρατία και ήρθε αυτός και μέσα σε 20 μέρες κατάφερε να αναβιώσει και το έγκλημα και την τρομοκρατία.
    Αλλά για όλα φταίει ο λαός. Αχ αυτός ο λαός που δεν σε άκουσε για να ξαναψηφίσει τον Καραμανλή και τη ΝΔ και να έχουμε την ησυχία μας.
    Αχ αυτός ο λαός!!!! Δεν ακούει!!! Πήγε και έδωσε την πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ με 10,5% διαφορά από τη ΝΔ. Πάρε τώρα έγκλημα πάρε τρομοκρατία για να έχεις. Άλλη φορά να ξέρεις λαέ μόνο η ΝΔ είναι εγγύηση για την ασφάλειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε θαμωνες καφενειων.Παπαρολογια και χαζομαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Χρυσοχοΐδης όπως ήταν και αναμενόμενο απέτυχε διό και μη ικανός πολιτικός. βλέπε (συλλαμβάνουμε συγγραφείς), (δέρνουμε εργάτες)κλπ.

    Από την άλλη, είναι αλήτες αυτοί που πυροβολούν 20χρονα κοριτσόπουλα και όχι επαναστάτες.

    πότε θα παραιτηθεί ο άξιος αντικαταστάτης του Μαρκογιαννάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά Πατρίδα μου....

    Συγγνώμη που σε πληγωσα/με..συγγνώμη που σε καταντησα/με ..Χώρα κομμάτων και τζακιών. Χώρα τριτοκοσμική, απατεώνων, ληστών και διεφθαρμένων, ένα «κράτος» που δεν είναι κράτος, παρά ένα κύκλωμα εμπλεκόμενων αετονύχηδων, καρεκλοκένταυρων και απολίτιστων - ανθρώπινων κατά τ’ άλλα μιασμάτων- που ξέρουν να κ α ί ν ε, να υ π ο χ ω ρ ο ύ ν, να ξ ε π ο υ λ ο ύ ν, να διευρύνουν τη διάβρωση της Ελληνικής κοινωνίας όλο προς το χειρότερο και να σε παραδίδουν/με στην ολική διαφθορά και στους διεφθαρμένους, να σε ξεγυμνώνουν/με από ήθη, αξίες και να φιλτράρουν τον πολιτισμό σου (μ ο ν α δ ι κ ό όπλο για την καταπολέμηση των εκτρωμάτων και σωτηρία της δημοκρατίας, αν βέβαια μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία) και, μέσω των καναλαρχών και κομματικών τζακιών, να σε μετατρέπουν/με σε Χώρα του σκοταδισμού και της ντροπής..Δέν σου αξίζουμε Χώρα μου υπερήφανη..
    Νοιώθω ντροπή ,όπως θα πρέπει να νιώθει ο κάθε Έλληνας , εκείνος που αναμιγνύεται στα εκτρώματα κάθε μορφής από οποιαδήποτε θέση και αν κατέχει..
    Ζώ/ούμε στο Μηδέν του κοινωνικού συμπλέγματος, του οποίου καλλιεργητές της διαφθοράς εντέχνως σπείρανε για να θερίσουν κάποια στιγμή αυτό που σπείρανε.

    Καλέ μου φίλε Πολίτη, φίλες και φίλοι !

    Πόσο επίκαιρος είναι ο στίχος του Σεφέρη… «όπου κι αν ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει»! Με πληγώνει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αποκτήσει αξιοπρέπεια η χώρα μου, όπως πληγώνει κι εσένα και τον κάθε έναν απο μάς...ακόμη , το μόνο "όπλο"που έχω στη Χώρα της δημοκρατίας,κι αυτό ακόμη το διαστρεύλωσαν
    τα συμφέρωντα,καταπατώντας με/μας ,καταρρακώνωντας με/μας!

    Παρ'ολα αυτά ΕΛΠΙΖΩ..σε Σένα..
    και γι'αυτό εύχωμαι..

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    Αφροδίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρ ολο που συνηθως διαφωνω μαζι σου,εδω θα συμφωνησω οτι ο Χρυσοχοιδης,το επαιξε και πολυ μαγκας και Ιαβερης,αλλα ταυτοχρονα,γλειφτης προς τον Τσιπρα και την Κανελη,που ως γνωστον,καθοριζουν την πολιτικη στην Ελλαδα.
    Και για να ξερεις οτι εγω,δεν γκριναζω μονο εδω,σαν τους περισσοτερους,για να μην πω ολους,που νομιζουν οτι γραφοντας μια προταση,θα γινει κατι.
    Εγω,του εγραψα του Χρυσοχοιδη,ηδη,οχι για την αποπειρα,γιατι δεν προλαβα ακομα να "φορτωσω",αλλα για το προηγουμενο συμβαν στα Εξαρχεια,που θεωρω οτι πολυ κακως βγηκε και ειπε αυτα που ειπε.
    Αν το κανατε κι εσεις αυτο,σε καθε υπουργο,που νομιζετε οτι κατι εκανε κακως,νομιζω οτι θα γινοταν καποια αλλαγη.
    Μην ξεχνατε οτι ανθρωποι ειναι και αυτοι,και επηρρεαζονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε συ Καπσουλη,τωρα σε ειδα εσενα.
    Ωραιος και πολυ ωραιος μαλιστα.
    Ευχομαι να συνεχισεις να γραφεις.
    Θα κανουμε καλο διδυμο εμεις,γιατι κι εγω,καπως ετσι γραφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμπούλ γίναμε κ. Χρυσοχοίδη. Καμπούλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εικονα αρχιζει και θολωνει,ξεθωριαζει και ξεφτιζει το επικοινωνιακο σκηνικο.Η πραγματικοτητα παιρνει τη σκληρη εκδικηση της,παρα τις προσπαθειες των στρατευμενων μιντιακων αστερων και των αφεντικων τους.Σε καμποσο καιρο, αυτοι που γραφουν και αυτοικανοποιουνται για το 10,5% θα ψαχνουν να βρουν τι εγινε...Ελπιζω να συνεχισουν να ειναι εδω,να τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και γιατι τα λες φιλε αυτα;
    Οι τρελλοι,και βαρεμενοι,που παριστανουν τους Ρομπεν των δασων,και ο,τι αλλο αρρωστο εχουν στην κεφαλα τους,τι σχεση εχουν με το 10%;
    Ακομα να το χωνεψεις φαινεται αυτο το οσοστο.Σε στοιχειωνει καθε μερα.
    Ισα ισα,με το πασοκ οι τρελλοι,εχουν περισσοτερο μενος,γιατι τους παιρνει καποια συνθηματα.
    Και κατι για τον Τσιπρα.
    Γαζα κ. Τσιπρα μας,εγινε χτες στο ΑΤ, και οχι στα Εξαρχεια,οπως ηλιθια ελεγες προχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΤΕ Κ ΤΗΝ ΜΑΧΗ Κ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΙΧΑΛΗ??????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ??????ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ???????ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απο το 74 και δοθε αυτα γινονται και αν συνεχιστει η παρουσα κατασταση θα γινονται στον αιωνα των αιωνων.Η αστυνομια ειναι ενα εξαρτημα της χαλασμενης κρατικης μηχανης,δεν διορθωνεται ουτε με αλλαγες προσωπων ουτε με αλλαγες στην ρητορικη της εκαστοτε κυβερνησης.
    Αλλα χρειαζονται να αλλαξουν και οχι οι παπαρολογιες που εκτοξευει ο καθε ανοητος που γινεται υπουργος δημοσιας ταξης.
    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγγαρεία κάνω.
    Ποινήν εκτίω.
    Ο στρατηγός άνεμος.
    Η αύμμετρη απειλή.

    Τάδε έφη, ....υπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2.29
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΝΑΜΕ.....ΤΖΕΛΕΛΑΜΠΑΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και γιατι να ζητησει συγνωμη ρε σαινι;Τι κακο εκανε;Επειδη πεσανε ξαφνικα καποιοι βλαμενοι πανω στους χωροφυλκες,φταιει ο υπουργος γι αυτο;
    Δεν ηταν μια συνεχης και χρονικα μεγαλη κατασταση,οπως τα περυσινα δεκεμβριανα,τοτε που ο πακης,ειπε στην αστυνομια,να κατσει στ αυγα της,γιατι φοβοταν μηπως σκοτωθει καποιο απ αυτα τα καλοπαιδια,και καηκε η Αθηνα.
    Εδω ηταν μια κι οξω.
    Γι αυτο προσπαθησε να σκεφτεις και λιγο,γιατι το οτι γραφεις κατι στον υπολογιστη,δε σημαινει οτι μπορεις και να σκεφτεσαι κιολας.
    Εκτος και αν γραφεις κατα παραγγελιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Νεα Δημοκρατια τι εκανε;Ο μεγας Παυλοπουλος με την αμυντικη σταση του;Οι γλυφτες της αριστερας καραμανλικοι καρπαζοεισπρακτορες της προοδευτικης διανοησης;
    Τι να κανουν και αυτοι θα μου πεις.Τους ειχε πει ο Λουλης οτι αν τολμησουν και ψιθυρισουν κατι κατα της αριστερας θα χαθει ο μεσαιος χωρος.Εμ,χαθηκε ομως.Ολοι οι μαγαζατορες της Α΄Αθηνων μαυρισαν το κομμα τους και για πρωτη φορα βγηκε πρωτο το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθηνων με τους μεγαλοφυεις σχεδιασμους Παυλοπουλου που καηκε το κεντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλοί μου φίλοι,τελικά...γιατί εχασε με 10+ μονάδες διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Theodore
    Μάλλον εσύ γράφεις κατά παραγγελίαν φίλε, αν κρίνω και από τα 4 σχόλια σου μέχρι τώρα στο topic.

    Αρχίζεις στις 12.53μμ μετά 12.56μμ, μετά 3.25μμ και τέλος 7.24μμ.
    Έκλεισες οκτάωρο. Τουλάχιστον πληρώνεσαι ή στο τσάμπα και για την σημαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η αντιμετώπιση του προβλήματος της τρομοκρατίας χρειάζεται ομοψυχία λαού και αστυνομίας. Ο κ. Υπουργός με τις δηλώσεις του και τις πράξεις του,διασπά και κοματιάζει τον Ελληνικό λαό και τήν Αστυνομία. Κάθε φορά μιλά με υπεροψία και αλαζονία. Τόσο δύσκολο του είναι να πολιτευτεί ως Υπουργός όλων των Ελλήνων. Δεν χρειάζετε σε κάθε δήλωσή του να κατακεραυνώνει εκ του ασφαλούς τους πολιτικούς του αντιπάλους και κατά συνέπεια και τους πολίτες που τους ψήφισαν. Ούτε βέβαια με πρόσχημα τα γεγονότα στα Εξάρχεια "να παίρνει σύριζα το κεφάλι" του Αρχηγού της Αστυνομίας. Αύριο πως θα δικαιολογήσει το κεφάλι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με το που εγινε υπουργος απειλησε τους αστυνομικους μην τυχον και πειραξουν καποιον πολιτη.ΛΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΗΜΑ ΤΗς ΧΩΡΑς και οχι οι χιλιαδες κλεφτες ,δολοφονοι,πρακτορες,και οι δηθεν αγωνιστες.Τον θεωρω ηθικο αυτουργο της χθεσινης επιθεσης εναντιον αστυνομικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν κ.Μιχάλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητε Καπσουλη τοσα κι' αλλα τοσα για τους μικροαστους καταναλωτες νεο-Ελληνες.Δυστυχως ειναι σοβαρο κομματι, αλλα δεν αποτελουν το ολον.
    Να μην προτασουμε την καθυστερημενη τελικα αυτη μαζα και πνιγομαστε στην απογοητευση και τη μοναξια. Δεν πρεπει η φτηνια και η ασχημια να βαλουν τη σφραγιδα τους στην Εθνικη εξελιξη. Αληθεια ειναι οτι περνουμε φρικτη δοκιμασια, αλλα η
    μειοψηφια των σκεπτομενων και ηθικων θα μπει μπροστα και θα φωτισει το δρομο της Εθνικης αναγεννησης. Αυτο ειναι νομοτελεια. Αν σβησει το Ελληνικο εθνος η ανθρωποτητα θα εχει κανει οριστικο βημα προς τον κρημνο....και αυτο το ξερουν και αλλοι!
    Οσο πιο εγκαιρα κινηθουν οι διαδικασιες για να βγουν μπροστα οι πηγαιες δυναμεις του Εθνους, τοσο πιο γρηγορα θα τελειωσει και το μαρτυριο οσων δεν αντεχουμε να βλεπουμε την Ελλαδα, λικνο της ομορφιας, του πολιτισμου και του ελευθερου πνευματος να εχει φθασει σε αυτη τη φρικωδη και αναξιοπρεπη κατασταση οπου πρακτορες ξενων συμφεροντων ακολουθουμενοι απο 'χρησιμους ηλιθιους' τουφεκιζουν την ενοια του Ελληνικου Κρατους για το οποιο τοσο αλικο αιμα χυθηκε....
    Κουραγιο, ορθιοι και ας αρχισουμε απο τα μικρα.
    Ενας πολιτης-οπλιτης
    Υ.Γ. Αφροδιτη διαβασα και δακρυσα....Παρακαλω γραψε τη γνωμη σου για τα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφροδιτη και Καψούλης

    Είστε κλασσικοί νεοέλληνες αμπελοφιλόσοφοι
    Μόνο διαπιστώσεις κάνετε με ολίγον αμπελοφιλοσοφία και ολίγα αρχαία και ποίηση για να αποπνέει κουλτούρα (και καλά) το κείμενο.
    ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕΕΕ !
    ΤΊ ΦΤΑΙΕΙ και πώς θα ΑΛΛΑΞΕΙ ?
    Τα υπόλοιπα τα γράφει και ένα πεντάχρονο...

    Πολίτη είναι δυνατό να ζητάμε ευθύνες από ένα υπουργό ολίγων ημερών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.kourdistoportocali.com.asp1-4.dfw1-1.websitetestlink.com/default.aspx?pageid=321

    Δείτε και αυτό. Πολίτη εδώ σε θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πες τα φίλε.....και ας λένε ότι θέλουν
    ---------
    Μπράβο μικρή μου φίλη καλά τα είπες
    --------
    Και όλα τα καλά παιδιά G από τα νότια και η παλιοκαραβάνα ο Θόδωρος
    Άντε να μαζεύονται και οι υπόλοιποι:))
    --------
    @10:21
    Φίλε μην κατακρίνεις τους άλλους σχολιαστές
    Πες τις δικές προτάσεις αφού δεν λένε οι άλλοι
    Αναρωτήσου για την δική σου άποψη που χαρακτηρίζει τον υπουργό ¨ολίγων ημερών¨
    Πρώτη φορά ακούς το όνομα του σε κυβέρνηση ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ gnik
    H Πρότασή μου είναι να κάνουμε προτάσεις και να μη γράφουμε ανευ ουσίας απλα για να γραφουμε...
    Το λινκ απο πανω σου ειναι απο μενα και ουσιαστικα ειναι η θεση μου επι του θεματος.
    Η πρότασή μου είναι σύγκρουση με το βαθύ κράτος.
    Οποιος υπουργος την κανει(αν την κανει) μαζι του .Όποιος δεν την κανει σπιτι του.
    Ο συγκεκριμενος δεν ηταν για πεντε χρονια στο ποστο αυτο , αρα δεν μπορουμε να ζηταμε ευθυνες απο τωρα . Που ξερουμε τι βρηκε? Είναι νωρις ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΖΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΚΗΝΕΣ ΓΑΖΑΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΔΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΧΕΣΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραίο σενάριο φίλε
    Η Κοζα Νόστρα δηλαδή στέλνει μήνυμα στους αναφερόμενους.
    Και γιατί να το κάνει??
    Την στριμώξανε ??
    Της χάλασαν τις δουλειές ??
    Λέει ο συγγραφεύς
    «Οι εγχώριοι νταβατζήδες οι οποίοι απέκτησαν την οικονομική τους ισχύ εξαιτίας της διαπλοκής τους με το διεφθαρμένο κράτος και τους λειτουργούς του»
    Δεν κατάλαβα
    Χτυπάς το χέρι που σε ταΐζει ?? Περίεργο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δε μου λέτε συνωμοσιολόγοι μου, τώρα που οι Αμερικανοί πέτυχαν και ανέτρεψαν τον ενοχλητικό Κωστάκη και εγκατέστησαν τον πράκτορα Γιωργάκη γιατί συνεχίζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις; Τι θα λέγατε τώρα αν ήταν ο καταλληλότερος πρωθυπουργός; Μήπως λέγατε σαχλαμάρες τόσο καιρό; Σιγά μην αναρωτηθείτε ποτέ σας και σιγά μην το αφήσεις να περάσει πωλητάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς τον από πάνω ανώνυμο 3.04 μμ

    Αδελφέ μάλλον εσύ κοιμάσαι όρθιος. Μήπως περίμενες ότι θα έστελναν και ανακοίνωση τύπου? Ήμαρτον Κύριε!

    Εάν με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία , ξαφνικά κόβονταν όλα μαχαίρι τότε θα απευθύνονταν μόνο σε μια ...μειονότητα όπως εσύ!
    Οι υπόλοιποι όλοι θα τους είχαν πάρει χαμπάρι!
    Κατά τα άλλα ....Καλό ύπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σχεδόν 6 χρόνια κυβέρνησε η ΝΔ και μετέτρεψε τη χώρα σε Ψ Ω Ρ Ο Κ Ω Σ Τ Α Ι Ν Α...(νομίζω δεν χρειάζονται παραδείγματα για τη διαπίστωση... ναι;)
    Τώρα με την επίθεση των εγκληματιών στην Αγία Παρασκευή ζητάτε τα ρέστα από το ΠΑΣΟΚ και τον Χρυσοχοϊδη;
    Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν με μιά τέτοια κριτική:είτε είσαστε ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ είτε ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ...(αν παρ' ευχή συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα,τότε ακόμη χειρότερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγω ειμαι συν/χος φιλε μου,και ετσι εχω αφθονο χρονο(εννοω στον υπολογιστη,οχι συνολικα,φευ,γιατι ταχω φαει τα πιο πολλα ψωμια μου),αρα μη σου μπαινουν ιδεες.
    Και στις εκλογρ=ες αυτες και τον Ιουνιο,δεν ψηφισα.Εκατσα σπιτι.
    Και ναι παλια,πασοκ ψηφιζα,αλλα παλια.
    Τωρα καθομαι απο μακρυα,και βλεπω.
    Και για να μη λες πραγματα που δεν ξερεις,εγω,τουγραψα του Χρυσοχοιδη καταμουτρα με το ονομα μου,και τον στολισα γι αυτα που ειπε και γι αυτα που δεν ειπε.Οπως εγραψα και σε αλλους υπουργους,καποιοι εκ των οποιων μου απηντησαν.
    Δε φοβαμαι κανεναν εγω.
    Εσυ ομως,δε βλεπω να εχεις κανει κατι τετοιο.
    Και για τους αλλους,θα σας ελεγα,να γραφετε στους υπουργους,αν εχετε κατι σοβαρο να τους πειτε.Ετσι θα καταλαβουν κι αυτοι,οτι κατι εχει αλλαξει και θα αλλαξουν και αυτοι.
    Εβαλα ανωνυμος,γιατι δεν μπορουσα να στειλω το σχολιο με το ονομα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αλλα δε σας βλεπω να λετε τιποτα και για τον Τριανταφυλλοπουλο,που παιζει εν ου παικτοις με το θεμα της τρομοκρατιας.
    Μια στο καρφι και μια στο πεταλο,τοσο αυτος,οσο και ο ετερος Καππαδοκης,ο Λαζοπουλος,που πηγαινουν αβαντα σε ολη αυτη τη μαφια που παει να μας γυρισει 100 χρονια πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ektos apo tin tromokratia paranomia einai kai ta narkotika, kai gia na thimithome me pia kibernisi anthisane ta zoniana, kai me pia lithike auto to thema. apo tote pou katargithike h agroflaki, kai den leo gia tora posa xasisiodentra ehoun mpei stin eparxia, elege o kirios xrisoxoiidis oti tha gini h athina lorida tis gazas, giati den leei oti eixe katantisi tin elada kolombia. ara mporome na ton krinome gia ta palia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή