Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Η επόμενη ημέρα είναι η αρχή του οδοιπορικού.


Όσοι βιάστηκαν να ράψουν καινούργια σκούρα κουστούμια ,συνεπαρμένοι από τον τηλεοπτικό νεοφασισμό, την δημοσκοπική δημοκρατία και τα πλάνα γραπτά των υποτακτικών των «νταβατζήδων», σε λίγες ώρες θα θυμίζουν αυτό που ο Ξενοφώντας περιγράφει χαρακτηριστικά:«Λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένα».

Ένθεν, κείθεν και ..εντεύθεν! Οι λόγοι πολλοί ! Ήρθε βλέπετε η ώρα να αποφασίσουμε υπεύθυνα. Να αποφασίσουμε για την πατρίδα μας. Να αποφασίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.

Τα εξωπραγματικά αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι σίγουρο ότι θα αποδειχτούν για ακόμη μια φορά ..."πλάνες".

Ας μην ξεχνάμε τον Φεβρουάριο του 2008, τη μέρα που έγινε εκείνη η σημαδιακή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών στη Βουλή με θέμα τις δημοσκοπήσεις.
Ας μην ξεχνάμε τι ακούστηκε τότε από τους βουλευτές. Ο κ.Γ. Σούρλας της Ν.Δ. είπε πως ένα σωρό συνάδελφοί του άδειασαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό για να αγοράσουν ζηλευτή θέση σε κάποια λίστα δημοφιλίας.
Ο Μ. Παπαϊωάννου του ΠαΣοΚ είπε ευθέως ότι δημοσκόποι του ζήτησαν 3 εκατομμύρια δραχμές για να τον "βγάλουν" στους πλέον δημοφιλείς πολιτικούς , ο δε κ.Φώτης Κουβέλης του Συνασπισμού μίλησε για πλάνους γκαλοπίστες που συμπληρώνουν μόνοι τους τα ερωτηματολόγια για να είναι ...σίγουροι για το αποτέλεσμα...

Όσοι πίστευαν ή διέδιδαν ότι ο Καραμανλής πήγε στη μάχη για να "πεθάνει", δεν τον ξέρουν καλά, όπως δεν ξέρουν, δεν έχουν μετρήσει καλά, και τις πιθανές εκδοχές στα αποτελέσματα αυτής της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Αυτό που μπορώ μόνο να πω είναι ότι σήμερα δεν είναι το τέλος του οδοιπορικού. Σήμερα είναι ...η αρχή του! Πολλά από τα σημερινά δεδομένα θα αναθεωρηθούν και πολλές από τις σημερινές προτεραιότητες, θα αλλάξουν.

Όσο για τους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής , να θυμίσω τα λόγια του κυνικού φιλόσοφου Αντισθένη :«Οι πόλεις χάνονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πια τους κακούς από τους καλούς».

YΓ. Timeo Danaos et dona ferrentes.


28 σχόλια:

  1. Ο τηλεοπτικός - δημοσκοπικός φασισμός που επικράτησε το τελευταίο διάστημα , νομίζω δεν έχει προηγούμενο.

    Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός ο λαός που γράφουν ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ ότι ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, τελικά να "κατέβει" στην πασαρέλα της κάλπης και να τους στείλει όλους... αδιάβαστους.
    Θα βρει το κουράγιο?
    Θα σκεφτεί για ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο Έλληνας με βάση το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και ΌΧΙ με το συμφέρον της τσέπης του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απόλυτο δίκιο ο Καραμανλης ειναι ολομόναχος οτι ποσοστο παρει θα ειναι απόλυτα δικό του που ειναι ολοι με τις μεγάλες θέσεις που τους ειχε δώσει ο Καραμανλης εχουν εξαφανιστεί τα ανθρωπάκια εγω ειμαι μια απλή πολίτης και μια απλή οπαδός και τρέχω να να πείσω απο το περιβάλλον μου και τον τελευταίο αναποφάσιστο και να τον μεταφέρω οταν χρειάζεται γιατι πιστεύω στον Καραμανλή χωρις να εχω και ουτε ειχα κανένα συμφέρον ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολη η Ελλάδα είναι μπλέ, είναι μπλέεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου το υστερόγραφο συνοψίζει τα πάντα.

    Ο εικονιζόμενος έχει όνομα...ή είναι τυχαίος

    Εύχομαι ότι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς δείχνει να είναι μόνος του ο Κ.Κ. και δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι.
    Μακάρι να την φάνε όλοι αυτοί οι βρομιάρηδες σήμερα. Θα δούμε σήμερα κατά πόσο η ωριμότητα ενός σεβαστού ποσοστού των Ελλήνων θα κλάσει όλους αυτούς τους δήθεν υπηρέτες της ενημέρωσης και τους νταβατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε Πολιτη.
    Ουδεποτε μεχρι τωρα ψηφισα ΝΔ.Στην αρχη ΚΚΕ και μετα εξωκοινοβουλευτικη αριστερα.
    Παρολα αυτα ΣΗΜΕΡΑ η επιλογη ειναι αχαρη μεν αλλα ευκολη.Θα ψηφισω Καραμανλη μονο για το προσωπο του.Αν και η ΝΔ εχει βαριδια την Ντορα τον Κυριακο τον Αβραμοπουλο πιστευω οτι αν ελθει το Πασοκ στην εξουσια τοτε θα σημανει το τελος της Ελλαδος, θα σημανει το ξεπουλημα της Κυπρου, του Αιγαιου και της Μακεδονιας μας.Εμπειρια εχουν ηδη απο τα ΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ gnik
    Καλημέρα φίλε μου
    Τυχαίος είναι ο ...τύπος.Στην αρχή σκέφτηκα να βάλω έναν δικό μου.

    Ο νους μου πήγε στον fatso, αλλά ο εικονιζόμενος τύπος αποτύπωνε αυτό που ήθελα να εκφράσω μέσω της φωτογραφίας.

    Έχω μια καλή μου φίλη στην περιοχή σου.Την Νατάσα!Κάθε ...βοήθεια δεκτή:)

    Καλή σου μέρα φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα!

    Ξερω οτι ο Κ.Κ παλευει μονος του....
    καταλαβαινω οτι εγιναν λαθη....
    ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ Κ.Κ...γιατι ειναι Πατριωτης,γιατι ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ...
    κι ειναι Ο ΜΟΝΟΣ που μπορει και προσπαθει για τον τοπο μου...
    κι αν καποτε αποκτησω παιδια ,δεν θα ντρεπωμαι να λεω ΠΟΙΟΝ ψηφιζω!!!

    Καλο απογευμα και ..
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!
    Αφροδιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα φίλοι μου,

    Χμ, χμ... Δύο παρατηρήσεις:

    1) Όταν επί τόσα χρόνια η αιχμή της κριτικής προς το ΠΑΣΟΚ εκ μέρος του "λαού" της ΝΔ αλλά και της πλειονότητας των (κατά τεκμήριο) εγγράματων που καταθέτουν την άποψή τους στην παρούσα ιστοσελίδα είναι ότι "ο Γιώργος είναι χαζός" (ως απόδειξη πολιτικού πολιτισμού, υποθέτω), αυτό καθιστά ακόμη πιο ταπεινωτική την αποψινή ήττα της ΝΔ.
    Ναι, σας κέρδισε ο χαζός, το παιντί, ο Γκιόργκο κλπ, κλπ...
    Πόσο χαζός είναι ο Καραμανλής που τον κέρδισε ο χαζός ???

    2) Από το 1981 και μετέπειτα, το μέγιστο διάστημα που κατάφερε να κυβερνήσει η ΝΔ είναι 5,5 χρόνια. Τις πταίει;
    Προφανώς όχι η ΝΔ.
    Προφανώς όχι ο Μητσοτάκης το 1990-93.
    Προφανώς όχι ο Καραμανλής το 2004-2009.
    Αλλά?
    Ο Λαός μήπως που είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος που υποκύτπει στη γοητεία του παιντιού?
    Ε, δεν θα τολμήσει αυτό να το πει η ΝΔ!
    Οπότε, φταίει η ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Βεβαίως, βεβαίως...
    "Κυριά, κυρία, δεν φταίω εγώ, ο διπλανός μου...".
    Πω ρεεεεε, στραβός που είναι ο γυαλός.
    Προσοχή-προσοχή: κάποτε η ΝΔ θα κληθεί ξανά να κυβερνήσει τη χώρα.
    Για να μην το κάνει και πάλι για τρίτη φορά ως παρένθεση, μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθεί τι λάθος έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήμερα κάθε Ελληνας που πιστεύει στην δημοκρατία πρεπει να με την ψήφο του να δωσει μια γροθιά στο στομάχι των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ και των ΜΜΕ που στηρίζουν το ΑΜΕΡΙΚΑΝΆΚΙ ΤΟΝ ΓΑΠ "πασει θεού".
    ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ολες οι αλλες επιλογές είναι "ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ".
    ΡΑΝΤΕΥΟΎ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί που αναπαράγουν με ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ότι τους "πετάν" οι δημοσκόποι μέχρι τώρα, ας σκεφτούν ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί που αρνούνται να συμμετέχουν στις... έρευνες των δημοσκόπων.
    Αραγε γιατί αρνείται ο κόσμος να συμμετέχει σε αυτό το στημένο παιχνίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως, μετά λύπης μου είδα (και πληροφορήθηκα) ότι πραγματικά ο Καραμανλής είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Οι υπόλοιποι τον έχουν εγκαταλείψει και τον ίδιο και το κόμμα... Και στο δικό μου εκλογικό τμήμα και σε άλλα για τα οποία με ενημέρωσαν εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ ΔΕΝ υπάρχει... Και όχι, δεν είχε πάει να πάρει καφέ, διότι 4 άτομα στην οικογένειά μου πήγαμε σε εντελώς διαφορετικές ώρες και οι μόνοι παρόντες είναι του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ....Το ίδιο και σε άλλα εκλογικά τμήματα της Αττικής ...Δεν τους ενδιαφέρει αν αρχίζουν να ακυρώνουν ψηφοδέλτια οι άλλοι; Μου κάνει εντύπωση...και λυπάμαι...

    Και όχι μόνον αυτό...Αρκετά στελέχη της ΝΔ, ονόματα παλιά και τρανταχτά, χωρίς αιδώ και ΤΣΙΠΑ, συνεγαλάζονταν με δημοσιογραφίσκους της διαπλοκής και "έθαβαν" χυδαιότατα συνυποψηφίους τους, κυρίως νέους...

    Ο Καραμανλής έμεινε μόνος διότι ήθελε πολιτικό πολιτισμό σε μία χώρα που δεν έχει ΙΔΕΑ τι είναι ΚΑΝ πολιτισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σκέφτηκα παρα πολύ πως έπρεπε να απαντήσω σ' σένα ανώνυμε των 1.32. Για αυτό άκου σε παρακαλώ τα κάτωθι όσο πιο κόσμια μπορώ :
    1. Πάντα θεωρούσα ότι αν κάποιος χαρακτηριζόταν ως χαζός σίγουρα δεν ήταν τίτλος τιμής.Αν δε μιλάμε για χαζούλη θα έλεγα πως είναι γλυκός για τα παιδάκια ως παιχνίδι. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τον χαρακτηρισμό του χαζού τον λέμε κόσμια για κάποιον που είναι απλά Μ........ς. Τώρα αν εσένα σε αντιπροσωπεύει ένας τέτοιος τύπος τι να σου πώ ? ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΕΙΟΝ. Αν τώρα αυτό το "αστέρι" ενηλικιωθεί και έρθει ο απογαλακτισμός του απο τα γνωστά συγκροτήματα των διαφόρων Θείων, να τον δούμε ως ηγέτη.
    2. Για το αν τώρα μένει το γαλάζιο κόμμα λίγο στην εξουσία σου θυμίζω μικρέ μου Γκαίπελς ότι στην Ελλάδα από το 1974 έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Αυτό σημαίνει ότι ο λαός αποφασίζει για τον κυβερνήτη του με τις εκλογές!!!
    Η έπαρση σου δεν σε αφήνει να δεις το αυτονόητο:
    Η σκέψη μας είναι πως ο αμερικανοτραφής κανακάρης της κυρίας Τσαντ είναι ανίκανος να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, κι γι' αυτό διαμαρτυρόμαστε!!! Η διαπλοκή έχει ως σημαία της το κόμμα σου και τον πάσι θεού!!!
    Αν βγει (που δεν το πιστεύω)ο θεός να μας βοηθάει (κι εσένα κι εμάς)!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Brain wash ginete stous mh exontas dikh tous gnwmh kaneis ma kaneis den mporei na sou parei thn eleu8eria skepshs ektos kai eisai arwstos h esy hthelhmena apo egwismo kai symferon to kaneis. Pisteuw oti h raxokokalia ths Elladas 8a sthriksei ton agwna ths Elladas. Panta oi ligoi kanoun th diafora. An ypograpsei Xristos opws eixe pei kai o 8.Kolokotrwnhs 8a exoume alles ekselikseis. SHKWSTE TA KEFALIA ELLHNARES. H NIKH EINAI PANTA ME TOYS DIKAIOYS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξυπνήστε Έλληνες, ενάντια στους βαρώνους των ΜΜΕ , ενάντια στους ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους της διαπλοκής με τα αποτυχημένα face lifting και τα ακριβά κοσμήματα Van Clef and Arpels, ενάντια στους βαμμένους υπηρέτες των social media, ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας στον Obama από τον Omama. Με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον της νέας γενιάς, για το αύριο της πατρίδας. Η λύση είναι μόνο μία και λέγεται Κώστας Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανωνυμε 3:52....

    για να δουμε ποιος ειναι Γκαίπελ-ισκος....ενας τοσος δα Γκαίπελ-ισκος...
    1)Ο τροπος που απευθυνεσαι σε γυναικα το αποδεικνιει αυτο...
    2)Αν εσυ,με αυτο το υβρεολογιο εισαι Δημοκρατης,τοτε ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ...
    3)Με εκανες να αισθανθω ΟΙΚΤΟ..για ολα τα παραπανω ,αλλα και για τον λογο οτιΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ...αλλωστε αν ειχες ανδρισμο και παιδία σαν ατομο ,δεν θα εγραφες garbage!!

    Ζητω συγγνωμη απο σενα φιλε Πολιτη ,αλλα κι απο ολους σας ,για τον τροπο της απαντησης μου!
    Αφροδιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Den exei kapios kati na pei? Vlepo ta pososta kai den pistevo me tipota afto pou lene. den iparxi periptosi na xasame me 10 monades diafora. Den to pistevo.
    Thelo na po dio logia ston kyrio karamanli: Tha se stiriksoume... min ta paratas, ean to kaneis afto dialithike to komma. O logos sas, i parousia sas kai to kyrios sas me ekanan, san ellinida tou eksoterikou, na endiafertho kai na asxolitho me tin elliniki politiki skini. Apla logia: Hgetis, opos ton theio sas. Emeis tha eimaste plaei sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποδειχθηκε σημερα με το εκλογικο αποτελεσμα οτι

    α)Το ποσοστο που πηρε η ΝΔ ειναι μονο και μονο του Καραμανλη.
    θεωρω οτι το κομμα της ΝΔ γερασε θελει νεα στελεχη για να παει μπροστα.Ο συμβιβασμος και η φθορα των στελεχων της ειναι μεγαλη. Συμβιβασμος οσον αφορα με τον αρχικο σχεδιασμο του 2004 και φθορα γιατι αρκετοι ενεπλακησαν σε σκανδαλα μικρα η μεγαλα. Συνεχισαν την ιδια τακτικη των κυβερνησεων Σιμητη. Η φιλελευθεροι ψαχνουν στεγη. Δεν μπορει να ειναι η ΝΔ με τα σημερινα τους στελεχη. Προταση προς τον κ. Καραμανλη ειναι η ιδρυση νεου πολιτικου σχηματισμου με σαφη ταυτοτητα και επθιλογη αυτων που θα συμετεχουν απο αυτην την σημερινη ΝΔ. Πιστευω οτι η ΝΔ με την σημερινη της μορφη τελειωσε σημερα 4-10-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν βλεπεις γιατι σας εχει παραπλανησει ο ανθρωπος που μετετρεψε τη ΝΔ σε ενα ιδιορρυθμο δεξιο ΚΚΕ.
    Δεν στεκεται παραταξη της ελευθερης οικονομιας με συνωμοσιολογιες αριστεριστικου τυπου και γελοιο αντιδυτικισμο.Τι εγινε το ανηκομεν εις την Δυσιν που ελεγε ο θειος;
    10 μοναδες διαφορα και ιστορικο χαμηλο για τη ΝΔ-ο Καραμανλης πρεπει να φυγει αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς, πολύ μεγάλη ήττα της Ν.Δ. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε τόση μεγάλη διαφορά. Ο Καραμανλής δέχτηκε τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχει δεχτεί ποτέ πολιτικός στην χώρα αυτή (και ο Γιωργάκης την μεγαλύτερη αβάντα που έχει δεχτεί ποτέ πολιτικός). Οι αφόρητες πιέσεις από τους "γνωστούς...άγνωστους...", η έλειψη έμπιστων ανθρώπων, ο εσωκοματικός πόλεμος, η κακή επικοινωνιακή πολιτική, η κακή εκτίμηση που είχε ο ίδιος ότι ο κόσμος έχει το επίπεδο να καταλαβαίνει... πράγματα και καταστάσεις που ξεπερνούν το μέσο επίπεδο νοημοσύνης, είναι βέβαιο ότι οδήγησαν σε αυτό το ολέθριο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που είναι σίγουρο ότι δεν το περίμενε με τίποτα (...τουλάχιστον όχι αυτή την διαφορά).
    Τώρα τί γίνεται? Θα δείξει τις επόμενες μέρες ποιές είναι οι προθέσεις του. Πραγματικά στεναχωρήθηκα και για τον ίδιο αλλά και γι΄αυτά που μας περιμένουν από εδώ και στο εξής. Εύχομαι ΦΩΤΙΣΗ για αυτούς που θα μας κυβερνήσουν από αύριο.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε αυτο το μπλογκ εχω γραψει αρκετα σχολια.
    Παντα επικεντρωνομουν σε ενα πολυ απλο γεγονος : οτι οι κυβερνησεις ειναι ΦΟΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Δε νοουνται κυβερνησεις που να δηλωνουν οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κυβερνησουν γιατι δεν τις αφηνουν αορατες δυναμεις,ποσο μαλλον οταν ειναι ορατοτατες οπως οι εμπρηστες των Αθηνων.
    Μας πολεμανε αυτοι,οι αλλοι,οι παραάλλοι -ε ωραια και ΕΣΕΙΣ τι κανετε γιαυτο;Το ξερετε οτι τα καναλια ακομη δεν εχουν αδειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Na fygei gia na mhn se kaiei 9:31. Vlepeis to dendro otan exei karpous to petrovoloun. Perimenw na dw poios 8a gelasei teleutaios. Auth einai h htta tou ellhnikou laou. Kai eseis thn me8odeusate poly kala. Pros to paron xareite tis dafnes. O kairos eggys estin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρ'ολο που πιστευω οτι σε μια Δημοκρατια οι κυβερνησεις πρεπει να εναλλασσονται, νιωθω απογοητευμενος για τον τροπο με τον οποιο οι Ελληνες ψηφιζουν. Παντα η ψηφος του Ελληνα ειναι αρνητικη, "να φυγει ο ενας, να ερθει ο αλλος", και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ο Ελληνας δεν ψηφιζει καποιον για τις πολιτικες του (ισως και γιατι ξερει οτι θα απογοητευθει...). Ετσι, πιστευω οτι αποψε εχασε η ΝΔ και ο Καραμανλης, δεν κερδισε το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρεου. Αυτο που ειναι λυπηρο ομως ειναι η διαφορα νικης, που επιτρεπει στο ΠΑΣΟΚ να εγκατασταθει και παλι ως αλαζονικο καθεστως στο σβερκο μας για αλλα 8-10 χρονια. Και με την υποστηριξη των καναλιων που θα καθοδηγουν την κοινη γνωμη και των συνδικαλιστων που ελεγχομενοι απο το ΠΑΣΟΚ θα ειναι ημερα αρνακια, αλλα και με μια αποδυναμωμενη ΝΔ, το σεναριο μοιαζει εφιαλτικο... το ΠΑΣΟΚ πηρε λευκη επιταγη δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. φίλε πολίτη τα κατάφεραν, τα μμε, όχι μόνο να χάσει αλλά κ να φύγει.....πραγματίκα δε το περίμενα...τέτοια δύναμη εχούν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θα γίνει χαμός πάντως στο συνέδριο. Ο κόσμος δεν πρόκειται να τον αφήσει να παραιτηθεί.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΕ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ.
    Αλήθεια που οφείλεται άραγε η τόσο μεγάλη διαφορά?
    Ποιοί άραγε δεν αγωνίστηκαν καθόλου ώστε να καταποντιστεί η Ν.Δ. και να έχουμε τις εξελίξεις που είχαμε?
    Ποιοί ορέγονται χρόνια τώρα την ηγεσία του κόμματος?

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η σημερινή νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι νίκη της Δημοκρατίας.
    Όχι γιατί νίκησε το ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί έχασε κάποιος που εξέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ως καραγκιοζιλίκι.
    Κάποιος που παρίστανε πως κάνει κάτι ενώ δεν έκανε απόλύτως τίποτα.
    Απλά ήταν μια καλή ομιλούσα κεφαλή. Ρήτορας, άνθρωπος με ευφράδεια, ικανός να αφηγηθεί με πιστευτό τρόπο το πιο απίστευτο παραμύθι.
    Ήταν λοιπόν ζήτημα δικαιοσύνης να χάσει.
    Προσωπικά, δεν πανηγυρίζω.
    Και θα ήθελα να έχω την επιλογή να ψηφίσω μια πραγματικά σύγχρονη ευρωπαϊκή υπεύθυνη δεξιά.
    Θα ήθελα να ψηφίσω μια Μέρκελ ή έναν Σαρκοζύ.
    Αλλά αυτό που ζήσαμε δεν ήταν ούτε σύγχρονο, ούτε ευρωπαϊκό, ούτε υπεύθυνο.
    Φαντάζομαι πως η Μέρκελ και ο Σαρκοζύ θα ντρέπονται για τον ομοϊδεάτη τους που είναι ο μόνος δεξιός που κατάφερε εν ώρα κρίσης να χάσει σε όλη την Ευρώπη. Με τον πιο ταεπινωτικό τρόπο...διότι δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες συνεχώς.
    Αν η ΝΔ δεν προβληματιστεί για το ποιο λόγο πραγματικά έχασε και το ρίξει πάλι στα ΜΜΕ, τα διαπλεκόμα, κοκ... δεν θα έχει καταλάβει πάλι τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κλαψτε παιδια,καλο κανει,αλλα προβληματα δε λυνει.
    Απο ο,τι βλεπω,δεν εχετε καταλαβει τιποτα,για τα αιτια της ηττας της ΝΔ, δυστυχως.
    Ο Καραμανλης,εντιμος ανθρωπος ειναι,εξυπνος και καλος.Αλλα για αλλη δουλεια,και οχι γι αυτη.
    Αυτη η δουλεια,δε θελει φιλαρακια και παρεες και σουβλακια.Δε θελει καν φιλους.
    Αυτο,επρεπε να το ξερει απο τη ζωη του μπαρμπα του,και ιδρυτη του κομματος.
    Και οσο για την ηττα,θα επρεπε να αποφασισει απο την αρχη,ποιο κομμα εχει και τι ακριβως θελει.
    Δεν μπορει να βαζει τη Φανη,να περιμενει σημα απο τον Περισσο,και την Κανελη,για να παρει καποιο μέτρο,ή να το ακυρωσει.
    Η να ακουσει το πρωι τον Αυτια,και το Μητροπουλο,για να παρει γραμμη.
    Ουτε τον Παακη,να βλεπει εντρομος τους καφρους,να καινε την Αθηνα,και αυτος να τρεμει απ το φοβο του,μη κινουμενος,διοτι τον κρατουσε το πιθανον πολιτικο κοστος,αν ανοιγε καμια μυτη.
    Δεν ηξεραν οι ανθρωποι,οτι με ...φορδές,δεν βαφονται αυγα.
    ΥΓ.Μια ερωτηση καλης πιστεως προς τον υπευθυνο του βλογ.
    Νομιζω οτι ειχα στειλει καποιο μηνυμα χτες.Προκειται να δημοσιευτει,ή ειχα γραψει καμια μπαρουφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή