Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Πράσινο Γιουρούσι!


ΠΡΙΝ ακόμα γίνουν κυβέρνηση –οψέποτε κι αν γίνουν– οι άμωμοι και άσπιλοι ΠαΣοΚοι (σ.σ το βαθύ και σκοτεινό ΠαΣοΚ και ουχί φυσικά οι απλοί ψηφοφόροι) άρχισαν τις διανομές του κρατικού χρήματος και της δημόσιας περιουσίας έγραφε ο Δημήτρης Ρίζος.

Σας περιγράφω το γεγονός και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι της αρχιτεκτόνισσας και 18ης στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Καλτσά στο Παλαιό Ψυχικό συγκεντρώθηκε ολόκληρη η ΔΙΑΠΛΟΚΗ του τόπου! (Αυτούς που ο Κώστας Καραμανλής αποκάλεσε «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» κ.ά.)...

Η πρωτοβουλία της πρόσκλησης ανήκε στον Νίκο Παπανδρέου, αδελφό του Γιώργου και ήταν παρών και ο προαλειφόμενος ΥΠΕΧΩΔΕ σε κυβέρνηση ΠαΣοΚ Σπ. Κουβέλης!..

Είπατε τίποτα; Συγχρονισμός σε όλα τα επίπεδα ! Από επάνω (Νταβατζήδες) έως κάτω (...επανεμφανισθέντες πρασινοφρουροί).Δείγματα γραφής …πολιτικού πολιτισμού!

Όπως μάλιστα "καταγγέλλει" ο Γ. Κατσιγιαννης στην Κόρινθο σε ομιλία της η κ. Διαμαντοπούλου ( των... Μπιλντεμπεργκς !),υπεύθυνη του (ευαίσθητου) τομέα παιδείας του ΠαΣοΚ, ενώπιον λιγοστού αλαλάζοντος κομματικού ακροατηρίου κάλεσε την ΝΔ , να «ξεκουμπιστεί».....

Θα περίμενε κανείς ότι στις δημόσιες παρεμβάσεις δεν θα χρησιμοποιούντο παρόμοιες εκφράσεις. Η κ. Διαμαντοπούλου όμως, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν εκ παρθενογένεσης οι ...αγοραίες εκφράσεις .Γεννούνται και γίνονται στοιχείο ….πολιτικού λόγου από τους ....αντίστοιχους ανθρώπους.

Στην Κέρκυρα δε, κομματικό στέλεχος του ΠαΣοΚ μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Θιναλίων, προέτρεψε τους «συντρόφους του» να ...καταλάβουν (....) το βράδυ της Κυριακής την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που εδρεύει στο νησί των Φαιάκων!!

Προφανώς αυτή την επανάσταση εννοεί στο κράτος και την διακυβέρνηση ο κ.Γ Παπανδρέου. Τώρα εάν εγώ όλα αυτά τα ονόμαζα... «Πράσινο Γιουρούσι», θα είχα άδικο;

15 σχόλια:

  1. Για ποιους νταβατζηδες γραφει; Δεν τους εξαφανισε ολους ο "μαχητης" Καραμανλης με την θαραλλεα σταση του απεναντι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ Κ.Π
    Πολίτη, φίλε μου
    Όταν ένας υποψήφιος Πρωθυπουργό έχει γύρω του τους μεγαλοκαρχαρίες να του χαμογελούν με τα κοφτερά κι αστράφτερά τους δόντια , όταν κουνούν με χάρη τα πτερύγια τους και τον χειροκροτούν όταν λέγει με στεντόρεια φωνή, "Μηδέν εις το πηλίκιον", όταν τρώνε μαζί του αντί να τον τρώνε, όταν τον γλύφουν με τις χοντρές τους γλώσσες χαϊδεύοντάς τον, όταν απειλούν τους αντιπάλους του με εξαφάνιση, και αυτός ο υποψήφιος Πρωθυπουργός δεν καταλαβαίνει γιατί τα σαρκοφάγα αυτά τέρατα τον κανακεύουν, τότε ή ονειρεύεται αυτός ή ο Ελλήνικός λαός βλέπει εφιάλτη.
    Ας τους στείλουμε αύριο στα Τάρταρα όλους μαζί!
    Ευχαριστώ
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ, ΑΙΣΧΟΣ > http://www.youtube.com/watch?v=f9OYJSNIKw4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egreekalert%2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ''οψεποτε και αν γίνουν'' ΞΕΧΝΑΤΟ.
    Θα γίνουν και θα παραγίνουν

    ΓΙΑΤΙ:
    -ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ.
    -ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙΣΗΣ
    -ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
    -ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ[Ι ΙΔΙΟΙ] ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ.
    -ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΔΕΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ.
    -Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ.
    -ΚΑΙ ..ΕΙΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολίτη ωραία όλα αυτά που λες και συμφωνούμε...

    Όμως, θα ήθελα να σε ρωτήσω...

    Πώς κρίνεις την υπόσχεση του ΓΑΠ να αποσύρει το Νέο Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό του Σουφλιά; Είναι κι αυτή απλώς μία από τις ψευδείς προεκλογικές του υποσχέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιος διαβάζει τον Δ.ΡΙΖΟ μορφώνεται καταλλήλως.Μα υπήρχε περίπτωση να γράψει ποτέ αυτός ο άνθρωπος σχόλια υπέρ του ΠΑΣΟΚ; Αυτός είναι γαλαζοκένταυρος εκ γεννετοίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα με τρομάζει το γεγονός φίλε Πολίτη, ότι -ΊΣΩΣ- έρχονται κάποιοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΠΕΙΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΕΟΤ, ΚΥΡΙΑ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ (ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΙΣ)ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ (;)ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕ (δηλ. με απολυτήριο Λυκείου)ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ!! Αυτή είναι η αξιοκρατία Κύριε Παπανδρέου; Και να πάρτε την εξουσία, επειδή αλλάξαν οι καιροί δεν πρόκειται να την ευχαριστηθείτε για πολύ......Ο Ανδρέας πατέρας σας με το ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ του που κάναν κουμάντο σε όλο το ΔΗΜΟΣΙΟ αλλά και ΙΔΙΩΤΙΚΟ (όπου μπορούσαν)ΤΟΜΕΑ απέθανε και ο Θεός να τον συγχωρέσει γι΄αυτά . Τώρα με το πολυπολιτισμικό μοντέλο που ευαγγελίζεσθε δεν θα μπορούν πια οι καθαρίστριες να γίνονται διευθύντριες και οι άνθρωποι που μόχθησαν να μορφωθούν να γίνονται σφουγγοκολλάριοί τους. Αυτά με απέχθεια για την αξιοκρατία Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμο 1.39
    Καλά βρε φίλε,εσένα σε ενδιαφέρει ποιος τα γράφει ή ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ?
    Εδώ δίνονται ονόματα και διευθύνσεις και εσένα σε πείραξε που το έγραψε ο Ρίζος?

    Ας πούμε ότι την ίδια ακριβώς πληροφορία , με τα ονόματα κλπ, τα έγραφε ο ...φούφουτος. Θα είχε διαφορά?

    Όταν σε μια πληροφορία δίνονται(επίσημα και με την δαμόκλειο σπάθη της αγωγής από επάνω τους) ονόματα και διευθύνσεις , δεν μας ενδιαφέρει ως πολίτες ΠΟΙΟΣ τα γράφει.
    Αυτό ισχύει μόνο σε άρθρα άποψης. Εκεί ο καθένας έχει την αξιοπιστία του η οποία κρίνεται συνεχώς από τους πολίτες!!!!!
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε Πολιτη πρεπει να παραδεχθεις οτι το ΠΑΣΟΚ επιλεγει τους καταλληλους ανθρωπους στις καταλληλες θεσεις.
    Αννα Διαμαντοπουλου στο Παιδειας (καιρος δεν ειναι να παρατησουμε τα οποια Ελληνικα και να καθιερωσουμε τα Αγγλικα σε επισημη γλωσσα? Ετσι δεν θα αισθανεται μειονεκτικα και ο γυιος του Αντρεα).
    Παγκαλος στο Εξωτερικων για να δωσουμε στους γειτονες οτι γουσταρουν για να μη μας πολυσκοτιζουν.
    Μιλενα Αποστολακη στο Πολιτισμου,για να εκπολιτιστουμε ολοι μας.
    Χρυσοχοιδης στο δημοσιας ταξης ωστε οπωτε του πουν τα αφεντικα του να συλλαβει ως 17Ν ολους τους πραχτορες που ειναι αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o rizos einai galaziokentauros, oiypoloipoi ti einai pou exoun exeidikeutei stis kolotoumpes opote tous sumferei???kai mhn moupeite oti einai antikeimenikoi giati 8a gelasei kai to pardalo katsiki....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Χθες Παρασκευή 2 Οκτωβρίου συνέβησαν τα εξής:
    Στις 5.30 μ.μ. ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εκπρόσωπος της ΠΑΣΚ ΓΓΑ Γιάννης Δέτσης, οδηγήθηκε από άνδρες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όταν συνελήφθη επ' αυτόφωρο, να εξέρχεται από το χώρο που βρίσκεται ο κεντρικός SERVER Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Υπηρεσίας.
    Κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρούνταν αναίτιες διακοπές λειτουργίας των συστημάτων, που είχαν ως μοναδικό στόχο να μην εκδοθούν και αποσταλούν οι τακτικές επιχορηγήσεις στους αποδέκτες.
    Ο κ. Δέτσης ήταν ο μοναδικός από το προσωπικό της ΓΓΑ, που είχε πρόσβαση στο συγκεκριμένο κεντρικό SERVER.
    Διευκρινίζεται ακόμα, ότι δεν υπήρξε στο παραπάνω ζήτημα καμία εμπλοκή συμβασιούχων υπαλλήλων της ΓΓΑ, τους οποίους σκόπιμα κάποιοι ενέπλεξαν στο συμβάν αυτό».

    Καταλάβατε λοιπόν; Άρχισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.31
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΠΕ Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.

    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
    ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ 2004 Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ..ΑΛΛΑ

    ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @politis
    "...οι άμωμοι και άσπιλοι ΠαΣοΚοι..."

    Δε νομίζω ότι χρειάζεται τέτοια εμπάθεια -ακόμα κι αν αναφέρεσαι στο "βαθύ" κόμμα όπως το αποκαλείς- ειδικά παραμονή των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κώστας Καραμανλής δίνει μια άνιση μάχη! Μόνος του! Ολομόναχος! Τρέχει μόνος και είναι ο μόνος που πιστεύει αυτό που κάνει! Είναι ο μόνος που δίνει αυτή την μάχη με πίστη. Πιστεύει αυτά που λέει! Ακόμα και οι υπάληλοι στο Μαξίμου, την ριγήλης, και τα άλλα μεγάλα στελέχη προ-ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα...Ουδείς πιστεύει στην νίκη μόνον ο Καραμανλής! Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει επικοινωνιακή πολιτική. Όλα γίνονται μηχανικά. Για τα προσχήματα. Όλοι μιλάνε για το ισχυρό χαρτί που λέγεται Κώστας Καραμανλής αλλά όλοι τον έχουν αφήσει μόνο... Πλην ελαχίστων... Απλών ανθρώπων που τον πίστεψαν... τα μεγάλα στελέχη εξαφανίστηκαν. Ο σώζων εαυτόν σωθείτω. Όλοι τρέχουν για την πάρτη τους! Για να εκλεγούν και να διασφαλίσουν την επόμενη βουλετική θητεία. Κάντε μια βόλτα στο Κωλονάκι μετά τις μία το μεσημέρι. Καθείστε κάπου άγνωστος μεταξύ γνωστών πολιτικών και δημοσιογράφων. Στείστε αυτί και αφουγκραστείτε διαλόγους πολιτικών και δημοσιογράφων όλων των τάσεων και των αποχρώσεων. Εκεί θα διαπιστώσετε τις μεγάλες αλήθειες... Αλήθειες που πικραίνουν και απογοητεύουν... Αλήθειες που που χωρίς να το θέλεις φέρνουν δάκρυα στα μάτια... Γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι και πολύχρωμοι δίνουν το παρόν... δίνουν παραπολιτικά στους δημοσιογράφους... και μιλάνε για την επόμενη μέρα... Πηγαίνετε και ακούστε κυβερνητικά στελέχη και κομματικά στελέχη της ΝΔ και θα καταλάβετε πάρα πολλά... Εκεί θα διαπιστώσετε πόσο μόνος στα αλήθεια είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ο μεγάλος νικητής αυτών των εκλογών ακόμα και να χάσει με διαφορά που ούτε ο ίδιος περιμένει είναι ο Κώστας Καραμανλής. Είναι ο άνθρωπος που ενώ έχει ένα ολόκληρο κατεστημένο σύστημα απέναντι του να τον πολεμά λυσαλέα θα καταφέρει να σταθεί όχι απλά όρθιος και αξιοπρεπής αλλά αληθινός νικητής! Είναι ο μόνος που ενώ και από μέσα οι δικοί του τον έχουν αφήσει μόνο θα έχει καταφέρει το ακατώρθωτο! Θα έχει νικήσει όχι σε αυτές τις εκλογές αλλά και στην συνήδειση του απλού έλληνα πολίτη που είναι μακρυά από συμφέροντα και που γνωρίζει ότι όλοι ίδιοι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και μόνο λίγα λες αγαπητέ πολίτη. Σκέψου που κάνανε γαργάρα τόσες.... εξυπνάδες του τωρινού Πασοκ και του γιωργάκη, που η ασυναρτησία, τα νεφελώματα, και η ασάφεια ήταν τα κύρια σημάδια του λόγου του.
    Αν ο Κ. Τίποτα μας κυβερνήσει(που δεν το πιστεύω τελικά) θέλω να θέσω σ' όλους σας την εξής απλή ερώτηση:
    Ρε πόσο ηλίθιος θα είναι αυτός ο πολιτικάντζης ή ο δημοσιογραφίσκος που θα ΄κανει την ερώτηση γιατί οι έλληνες απεχθάνονται την πολιτική και τα ΜΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή