Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Αυτό είναι το δείγμα γραφής τους;


Το Ζάππειο Μέγαρο είναι το πρώτο κτήριο που ανεγέρθη παγκοσμίως για την εξυπηρέτηση Ολυμπιακών αναγκών.Τώρα πως κατάντησε σήμερα να εξυπηρετεί πολιτικούς θιάσους, είναι άλλο θέμα.

Έφθασε μάλιστα στο έσχατο σημείο ελευθεριότητας να φιλοξενεί και «περιοδεύοντες θεατρικούς θιάσους του ... παραλόγου» . Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί άλλωστε το γεγονός της χθεσινής ...παράστασης;
Μη σας ξεγελά η διατύπωση... «διακαναλική συνέντευξη τύπου», με πρώτο ερωτώντα-όπως πάντα- τον κ. Παπαχρήστο ,του οποίου η πένα αφήνει παρασάγγας και τον πιο ένθερμο -πάλαι ποτέ-πρασινοφρουρό.

Την ώρα λοιπόν που στο Ζάππειο είχαμε την διακήρυξη των... αρχών, μιας νέας μελλοντικής (....) αλαζονικής κυβέρνησης που προκαταλαμβάνει ή ...αδιαφορεί για την βούληση του ελληνικού λαού, την ίδια ώρα αποκαλύπτονταν και τα ..δείγματα γραφής της.

Το μέλος του προεδρείου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ ,νομάρχης του Πειραιά κ. Μίχας και στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, που έχει διοριστεί μάλιστα ως συντονιστής ....ανασυγκρότησης του Κινήματος, αποκαλυπτόταν ότι επί σειρά ετών αμείβεται -παρά τα όσα προβλέπει ο Νόμος περί του αξιώματος των Νομαρχών, όπως τον κατηγορεί με ανακοίνωσή της η ΝΔ- ως αργόμισθος, από την Ανώνυμη Εταιρεία «Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.», τα γνωστά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Υπάρχει τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα για το ΠαΣοΚ και την ηγεσία του. Το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εταιρεία από την οποία φέρεται ότι αμείβεται ο κ. Μίχας, πέραν της αμοιβής του Νομάρχη, υπάγεται στην έστω και τυπική εποπτεία της Νομαρχίας Πειραιώς της οποίας ο ίδιος προΐσταται.Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει, όπως λέει με σοφία και ο λαός μας!

Ο κ. Μίχας κάτι ψέλλισε περί εξόδων παράστασης ( το θέατρο του παραλόγου που λέγαμε!). Ο νομάρχης Πειραιά, πέραν της κακής του ηθοποιίας που την διαπιστώσαμε με τα δακρυγόνα στο λιμάνι του Πειραιά πριν λίγους μήνες , αποδεικνύεται και αμνήμων , αφού ισχυρίζεται ότι αυτό είναι νόμιμο, ξεχνώντας ΤΙ ισχυριζόταν ο ίδιος περί νομίμου και ηθικού κατηγορώντας την ΝΔ.

Η ουσία λοιπόν είναι ότι ο κ. Μίχας (επαναλαμβάνω, συντονιστής ....ανασυγκρότησης του κινήματος και στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου), επί επτά τουλάχιστον έτη εισέπραττε αργομισθία (αλήθεια τί ύψους;) από την εταιρεία «Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.
Δηλαδή, από εταιρεία που ανήκει πλέον αμιγώς στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα και βρίσκεται σε μακρόχρονη αντιδικία με το Ελληνικό Δημόσιο!

Υπενθυμίζω τον ρόλο που είχε διαδραματίσει ο κ. Μίχας ως στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, μέλος της διοίκησης του σωματείου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, στην «λύση» του 51% - 49%, η οποία ήταν στην ουσία η «στάχτη» στα μάτια των εργαζομένων και το θνησιγενές σχήμα που οδήγησε στο ξεπούλημα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και στην ανεργία των εργαζομένων..

Υπενθυμίζω ότι με τη δημιουργία του «σχήματος», φόρτωσαν στο ναυπηγείο και την αγγλική πολυεθνική «Brown & Root», για να αναλάβει το «μάνατζμεντ» και να φέρει δήθεν δουλειές. Σαν αποτέλεσμα, η αγγλική πολυεθνική επιδόθηκε σε πλιάτσικο σε βάρος του ναυπηγείου, το οποίο κλήθηκε να πληρώσει και αυτό ο ελληνικός λαός έναντι του ποσού των 15 δισ. δραχμών! Χώρια την πληρωμή του μισθού της, που ανερχόταν σε 600 εκατ. δρχ. ετησίως!

Υπενθυμίζω
ότι τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ήταν καθετοποιημένη βιομηχανία. Από χάλυβα, «έβγαζε» πλοίο έτοιμο να αποπλεύσει. Μέχρι το 1995 απασχολούσε 3.100 εργαζόμενους.

Υπενθυμίζω
ότι μαζί με τον κ. Μίχα στην σύλληψη της ...«ιδέας» γι' αυτό το «σχήμα» που οδήγησε στην ουσία στο ξεπούλημα των Ναυπηγείων ,συνέβαλε και ο τότε πρόεδρος του σωματείου «ΤΡΙΑΙΝΑ» κ.Γ. Κοντάκης, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, και ... «εκλεκτός» στη συνέχεια της γερμανικής πολυεθνικής στην οποία παραδόθηκε το ναυπηγείο!

Αυτά είναι τα δείγματα γραφής που επικαλέστηκε ο κ. Παπανδρέου στο χθεσινό ...θέατρο του παραλόγου στο ιστορικό Ζάππειο;

17 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω, ότι η πολύ μετριοπάθεια αυτές τις ώρες δεν ωφελεί. Παρακολουθούσα χθές στην εκπομπή του Ευαγγελάτου, τον Χατζηδάκη (καθ΄όλα άξιος και συμπαθής αλλά...)να εισπράτει επιθέσεις - ειρωνίες από τον Πάγκαλο και να τις δέχεται
    α-δια-μα-ρτύ-ρη-τα.
    Από ποιόν??? Από τον Πάγκαλο. Ο άνθρωπος που θα έπρεπε να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία με την υπόθεση Οτσαλάν. Ο άνθρωπος που είπε στον Λυμπέρη για την ελληνική σημαία, "πές ότι την πήρε ο αέρας..." και έχει τα μούτρα να βγαίνει και στα κανάλια με ύφος 100 καρδιναλίων, Έλεος!!! Αυτά δεν μπορούσε να του τα πεί χθές? Να γίνει εκεί το έλα να δείς!!! (αυτός χάνει και την ψυχραιμία του και μετά δεν ξέρει τί λέει) και να θυμίσει αυτές τις τελευταίες ώρες πρίν τις εκλογές, τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που έχει διαπράξει το ΠΑΣΟΚ???
    Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.
    Μετά λέμε, γιατί ο Καραμανλής το παλεύει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ Κ.Π
    Φίλε Πολίτη,
    Στο ερώτημα σου στο τέλους του εξαίσιου όπως πάντα άρθρου, δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση. Καθώς τα τρωκτικά μόνο να γρυλλίζουν μέσα στους υπονόμους ξέρουν, τα φίδια μόνο να έρπουν και να εκτοξεύουν δηλητήριο ξέρουν. Δε λέω ότι όσοι αναφέρονται στο άρθρο σου είναι τρωκτικά ή φίδια. Μιμούνται πάντως άριστα την συμπεριφορά τους.
    Πολίτη, αναρωτιέμαι γιατί όλα όσα αποκαλύπτεις για το σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν επισημανθεί νωρίτερα και αφηνόταν να βγάινει ο κύριος αυτός τιμητής των πάντων;
    Κάποτε θα πρέπει τα ανακλαστικά της παράταξης να οξυνθούν. Κάποτε θα πρέπει να γίνουν μάθημα όσα εγίναν πάθημα. Κάποτε θα πρέπει κάποιοι να εκεί μέσα να λένε ότι λένε όταν πρέπει και όχι όποτε τους καπνίσει. Κάποτε θα πρέπει κάποιος να το επιβάλει αυτό με κάθε κόστος.
    Τώρα βέβαια είναι ώρα μάχης. Ας αγωνιστούν τουλάχιστον ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ χωρίς υστεροβουλίες και κοριτσίστικα καμώματα. Ο κόσμος έχει όρια ανοχής και αντοχής και θέλει την νίκη όχι για την τσέπη του αλλά για το μέλλον του τόπου.
    Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, τους εύχομαι Καλή Μεγάλη Νύχτα.
    Ευχαριστώ
    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ Κ.Π @10:41
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ δεν αναφέρθηκε και στον έτερο αργόμισθο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τον αντινομάρχη .

    Ο οποίος μάλιστα, υπογράφει και τις σχετικές συλλογικές συμβάσεις των εργατών μετάλλου από την πλευρά των εργαζομένων.

    Δεν ξέρω εάν όλα αυτά είναι νόμιμα . Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν είναι ηθικά.

    Και εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα. Αυτοί που έκαναν σημαία τους το "Εάν το νόμιμο είναι και ηθικό", αποδεικνύεται ότι τα "παντελονιάζανε" χωρίς ηθικούς φραγμούς.

    Το ρητορικό ερώτημα που έγινε σλόγκαν , καθώς φαίνεται, ήταν για τα πρόβατα τους πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 3 ημέρες που ακολουθούν πρέπει να πέσουν οι μάσκες των υποκριτών το ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Δ/΄ΝΤΗ ΤΗΣ ΝΔ., ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ[Ο ΑΝΙΔΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ], ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΙΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ανώνυμο 12.08
    Δεν ξέρω φίλε μου πόσους μισθούς είχε ο κ. Σημαιοφορίδης.
    Μπορεί κανέναν , μπορεί 100!

    Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι η ΝΔ τον έστειλε στις δικαστικές αρχές.
    Τέτοιες ...παραπομπές προς τους εισαγγελείς δεν έχουμε από το ΠΑΣΟΚ.

    Τουναντίον σε κάθε περίπτωση γινόταν(και γίνεται) προσπάθεια ή συγκάλυψης ή προσπάθεια επηρεασμού των δικαστικών αρχών.

    Ατυχές το σχόλιό σου μάλλον! Για τον κ. Μίχα όμως βλέπω ...τσιμουδιά! Έχει πέσει το σήμα από ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Μίχας εκτός από συντονιστής ανασυγκρότησης του κινήματος , όπως σωστά αναφέρεις , ήταν και συντονιστής προεκλογικής προετοιμασίας του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές πριν λίγους μήνες.
    Άρα δεν μιλάμε για κάποιο τυχαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
    Μιλάμε για ένα από τα σημερινά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ίσως εκτός θέματος, αλλά οφείλω να το πω...Ο Καραμανλής ζωγραφίζει αυτές τις μέρες στις ομιλίες του με το κοινό... Σήμερα (δεν τις έχω παρακολουθήσει όλες , για να πω την αλήθεια) είπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (και δυστυχώς διότι έπρεπε ΗΔΗ να τα έχει πει) για τον ρυθμό ανάπτυξης της χώρας που ήταν ο ψηλότερος στην Ευρωζώνη, για την ανεργία που είχε μειωθεί σε πρωτόγνωρο ποσοστό, για το πολύ σημαντικό έργο (και το αναφέρει συχνά) που ΔΕΝ έχει προβληθεί για ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ λόγους (ο νοών νοείτω αλλά το ψιλοπέρασε στο ντούκου), για τα τεράστια εμπόδια που του έβαζαν οι συνδικαλιστές όταν προχωρούσε σε ριζοσπαστικές αλλαγές, για τον δημόσιο τομέα, για ...για...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΆ θέματα κρίσιμα που έπρεπε , όμως, να έχει θίξει πριν πάει σε εκλογές... Που έπρεπε να έχει συζητήσει ΉΔΗ με τον κόσμο... Όχι να αφήνει τον Γιωργάκη και τους τρομοκράτες να αλωνίζουν, και τους δικούς του να τον εμφανίζουν ως αδύναμο και κουρασμένο και να σκάβουν τον λάκκο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε αφήστε τους να βγούν. Αφήστε τους να βάλουν λίγο το δάχτυλό τους στο μέλι του κρατικού κορβανά και ναρθει ο Αλμούνια να τους το κόψει. Αφήστε τους να έρθουν οι "ξένες προσωπικότητες" που είπε ο χαζογιώργος για την οικονομία -λες κι εμείς δεν έχουμε ικανούς οικονομολόγους. Και η Κατσέλη του;Οι χάκερς της τί θα γίνουν; Αφήστε τους και μετά θα βλαστημούν την ώρα και τη στιγμή που θα βγάλουν έναν αλλοδαπό επικεφαλής της χώρας. Αλλά βέβαια, το περισσότερο ξύλο και κρέμασμα θα το θέλει ο Καρατζαφέρης. Αυτός ο Δούρειος Ιππος της φιλελεύθερης παράταξης που δούλευε χρόνια γιαυτή τη θέση (πού αλήθεια βρήκε τόσο χρήμα για διαφημίσεις , ιδιωτικά αεροπλάνα, ακίνητα, κόμμα κλπ;)και που οι εύπιστοι πλην τίμιοι δεξιοί θα πάνε να τον ψηφίσουν (;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ στο internet ξεσάλωσαν αλλά δεν ξέρουν καν πρόσθεση!!!

    Το γνωστό blog της Ιποκράτους έδωσε σημερα ποσοστά για τις εκλογές με βάση την σημερινή κυλιόμενη έρευνα όπως γράφει. Δίνει λοιπόν διαφορά 6% με το ΠΑΣΟΚ στο 42,5% και με μόλις 2% αναποφάσιστους!!!

    Εκτός του ότι προφανώς στις 3 το μεσημέρι δεν τελειώνουν ποτέ κυλιόμενες έρευνες (τι μετράνε άραγε; μόνο τις νοικοκυρές και τους συνταξιούχους;;;) το απίστευτο είναι ότι το άθροισμα των ποσοστών όλων μαζί με τους αναποφάσιστους είναι 103,5%!!!!!!!!!

    Ούτε πρόσθεση δεν ξέρουν να κάνουν από τον πανικό τους να παπαγαλίσουν!!!! Και για να φαίνονται έγκυροι μας λένε και τις πηγές τους:

    "Σύμφωνα με πληροφορίες του *****tro, έξι μονάδες τελική διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ δίνει ως εκτίμηση και η Αμερικανική πρεσβεία"!!!!!

    Δημοσιεύθηκε στο atithasos.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακομα και οταν ειναι στην αντιπολιτευση,ειναι γερα μεσα στη μασα.Οπροεδρος της ΓΣΕΕ στοΔΣ της εθνικης οΠρωτοπαπας σε θυγατρικη της εθνικης και τωρα ο Μιχας και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.εΙΔΕς ΠΩς ΤΟΥς ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥς ΠΑΣΟΚΟΥς η κακια δεξια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την κυρα-Φώφη γιατί την ξεχνάτε; Για βρείτε όλα τα αργόμισθα παιδιά του πράσινου κομματικού σωλήνα. Ακούω τις μπούρδες του Γιώργου για ανάρτηση στο διαδίκτυο και τρελαίνομαι. Αλήθεια θα βγουν στο διαδίκτυο ΟΛΑ τα ονόματα των πράσινων διπλοθεσιτών; ΟΛΑ ΟΜΩΣ. Αδελφών, εξαδέλφων και λοιπών συγγενών. Η πράσινη επίθεση στην κρατική πίτα αρχίζει και πάλι. Κρίμα για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνω μεχρι κεραιας με το σχολιο που εγραψε ο mandeson πιο πανω.
    οσο για τον Μιχα, το εθαψαν παλι το θεμα τα "αμεροληπτα" ΜΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΜΙΧΑΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ, ΓΑΠ,ΛΑΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΟΣ)Η' ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ.
    ΣΤΟΥΣ (ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ)ΑΓΡΟΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΛΠ

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (ΟΧΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΛΑ ΠΑΣΟΚΟΙ..)
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2004

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ

    ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

    ΕΠΡΕΠΕ Η ΝΔ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΤΠΤ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΠΟΥΘΗΣΗ), ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΕΛΑΠΑ


    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτά είναι τα δείγματα γραφής που επικαλέστηκε ο κ. Παπανδρέου στο χθεσινό ...θέατρο του παραλόγου στο ιστορικό Ζάππειο;

    αυτά καί άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νιώθω τρόμο βλέποντας τις διαθέσεις των Πασόκων, σε περίπτωση που γίνουν κυβέρνηση. Όχι μόνο για τους Νεοδημοκράτες, αλλά και για όσους δεν ανήκουν στην παράταξη τους. Ρεβανσισμός και ασυδοσία. Αυτό μας περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή