Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στις ...μίζες της SIEMENS;


Θυμάστε για μια ομολογία-σοκ που έγραφα στις 7 Μαΐου και αφορούσε απόρρητο έγγραφο με τίτλο «Σημειώσεις συζήτησης»;(εδώ)

Σε αυτό το έγγραφο το οποίο είχε δημοσιευτεί στο ΕΤ,ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» και πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Ελλάδος Πρόδρομος Μαυρίδης ήταν αποκαλυπτικός.

Ενώπιον των εσωτερικών ελεγκτών της μητρικής Siemens κ. Burgard, Hafner και Huppert μιλάει και καίει «κόσμο» για την περίοδο 1997-2004, καθώς παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ότι:

α) Οι ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ του ΟΤΕ δεν έκαναν χρήση των ευνοϊκών όρων που προβλέπονταν στις συμβάσεις με τη Siemens και ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΑΝ τα συμβατικά δικαιώματα που προβλέπονταν, ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ τον ΟΤΕ και κατ’ επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ προς όφελος της γερμανικής εταιρίας.

β) Για να γίνει αυτό η Siemens «αιμοδοτούσε» με εκατομμύρια μάρκα στελέχη του Οργανισμού, που έτσι ...«ξεχνούσαν» να ενεργοποιήσουν τις ρήτρες, οι οποίες ήταν συμφέρουσες για τον ΟΤΕ κι έκαιγαν τη Siemens.

Προσέξτε τι ακριβώς λέει ο κ. Μαυρίδης στο έγγραφο:«Οι πολυάριθμες ....πριμοδοτήσεις (sic !) ήταν απαραίτητες, ιδίως επειδή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε αντικατασταθεί πλήρως, συνολικά τέσσερις φορές και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να διασφαλιστεί ότι ΔΕΝ θα μεταβαλλόταν τίποτα, ως προς τη συμφέρουσα για τη Siemens ακολουθούμενη πρακτική«.


Όπου «πριμοδοτήσεις» τα λαδώματα, τα οποία είχαν καταστεί θεσμός στον ΟΤΕ, καθώς οι διοικήσεις του άλλαζαν τακτικά, οπότε για να μην ενεργοποιηθούν οι ρήτρες έπρεπε να υπάρξει η σχετική... πρόνοια.

Αλλά όταν λέμε ...διοίκηση του ΟΤΕ, ποιους άραγε εννοούμε; Σύμφωνα με τον νόμο λοιπόν (και όπως όλοι ξέρουμε) διοίκηση ασκεί ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απόφαση του οργανισμού την παίρνει και την υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο.


Ας δούμε λοιπόν ένα διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ κατά το κρίσιμο διάστημα που ο Μαυρίδης ,δια της μεθόδου της ...πριμοδότησης (κοινώς ΜΙΖΑ), έπρεπε «να διασφαλιστεί ότι ΔΕΝ θα μεταβαλλόταν τίποτα, ως προς τη συμφέρουσα για τη Siemens ακολουθούμενη πρακτική και ότι οι ...του ΟΤΕ θα «ξεχνούσαν» να ενεργοποιήσουν τις ρήτρες».


Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2815/18 Απριλίου 2002 (φωτό) την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου καλύπτει ο κ. Ε.Αντωνακόπουλος, την θέση του εντεταλμένου Αντιπροέδρου το στέλεχος του ΠαΣοΚ και σημερινός υπόδικος κ. Σκαρπέλης και το... ενδιαφέρον συνεχίζεται και πιο κάτω.


Μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ( που όπως είπαμε έπαιρνε και υπέγραφε τις αποφάσεις αυτής της βρόμικης περιόδου στον ΟΤΕ, και τους οποίους είχε ΠΡΟΤΕΙΝΕ ο τότε υπουργός Οικονομίας) ήταν οι κύριοι :
Λ. Αγγέλου, υπάλληλος του ΟΤΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
Γ. Αργυρόπουλος, γενικός διευθυντής του ΟΤΕ και στέλεχος του ΠαΣοΚ
Ν. Μανασής, πρόεδρος της Cosmote και με παρασκηνιακό ρόλο στην πώληση της Γερμανός.
Χρ. Πολυζωγόπουλος, πρόεδρος της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
και ο ..... Γ. Παπακωνσταντίνου, ειδικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας,και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ και ... επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ.

Δημιουργείται λοιπόν μείζον πολιτικό ζήτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει προσωπικά ο κ. Παπανδρέου ,αφού ήταν γνώστης ότι ο ...συνεργάτης του μετείχε στα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ , όταν η μίζα .....έκανε πάρτι.

Καλείται να απαντήσει περί του ενεργού πολιτικού ρήγματος της Κοζάνης.


58 σχόλια:

  1. ΣΕΙΣΜΟΣ στην ΚΟΖΑΝΗ. Ενεργοποίηση του ρήγματος.
    Σοβαρές οι ζημιές σε κτήριο της οδού Ιπποκράτους στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟ το χειρότερο λαμόγιο όλων γιατί δεν τον πέρασες με κόκκινα γράμματα;
    Ξεκίνησαν με ψωμί κ’ελιά, στην ΓΕΣΕΕ έμαθαν την κουτάλα και στο ΠΑΣΟΚ τη γαβάθα.
    Έρημε εργαζόμενε, από αυτούς περίμενες το “δίκιο του εργάτη”.
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ο κ. Παπανδρέου που διακηρύττει ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει και την παραμικρή ανάμιξη στην υπόθεση SIEMENS,θα απομακρύνεται (τουλάχιστον μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης)?
    Θα απομακρύνει τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του?

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν και οι μικροί στο νου αλλά μεγάλοι στο στόμα νεοπροσληφθέντες στο ΠΑΣΟΚ όπως ο Ραγκούσης.
    Τον ρώτησε κανείς για τα έργα και ημέρες στο Βελέντζειο Ίδρυμα και στο Λιμενικό Ταμείο Πάρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα αυτά στο άρθρο σου είναι λάσπη. Είσαι ένας αισχρός λασπολόγος.
    Ερωτώ:Η εν λόγω λάσπη είναι απαραίτητη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ πολίτη καλημέρα. Εχθές ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι κατά τα δύο χρόνια της θητείας του στο ΔΣ του ΟΤΕ, ουδέν το μεμπτόν παρατήρησε.
    Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι η δεύτερη φορά που δηλώνει άσχετος κι ανήξερος.
    Θυμάσαι το περίφημο DVD για την υπόθεση Βατοπαιδίου που του είχαν δώσει , αλλά δεν το ...είδε.
    Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε είναι πλήρως ανίκανος για τις θέσεις που κατέχει, είτε μας θεωρεί ιθαγενείς και μας κοροϊδεύει , κατά τρόπο ανεπίτρεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα κάνω την έξης αφελή ερώτηση:
    Τι θα γινόταν αν στη θέση του Παπακωνσταντίνου ήταν η Γιαννάκου?

    Και κάτι ακόμα οι μίζες τις siemens είναι σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ένα ξέρω. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.
    Και αυτό ακριβώς έπαθες κι εσύ πολίτη.

    Ακόμα και αν υιοθετήσουμε τον προπαγανδιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό σου ότι "κάτι γίνεται με τον Παπακωνσταντίνου", στην προσπάθειά σου να συμψηφίσεις τα 20.000.000 μαύρα που πήρε η Ν.Δ. το 90-93...
    ξεχνάς ότι οι αποφάσεις των Δ.Σ. στις οποίες ήταν μέλος ο Παπακωνσταντίνου έχουν ελεγχεί εξονυχιστικά από την Δικαιοσύνη εδώ και χρόνια και μάλιστα επί Ν.Δ..
    Είτε δηλαδή είσαι κοινός συκοφάντης, είτε ο Καραμανλής δεν έκανε αυτό που υποσχέθηκε πριν βγει πρωθυπουργός...
    Τι ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν οι αποδράσαντες εις την αλλοδαπήν είχαν στοιχεία περί των μιζών του ΠΑΣΟΚ & στελεχών ...τότε θα είναι τρελοί οι ΝεοΔημοκράτες Υπουργοί και οι δικαστικοί που λόγω "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΡΥΘΜΙΩΝ", τους άφησαν να φύγουν!
    Και σε αντιπερισπασμό συλλαμβάνουν τις κόρες των υπαιτίων σε ταξί και οσονούπω γυναίκες, θείες, γιαγιάδες ή παππούδες...!

    "Mayo, Mayo" είσαι εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το όνομα Παπακωνσταντίνου γενικά δεν είναι γουρλίδικο.
    Ο ένας με τα ομόλογα και ο άλλος με την SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας άπτεται ψυχιατρικής εξέτασης.
    Τους δίνεις την ομολογία Τσουκάτου ( για τα χρήματα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ), τους δίνεις την ομολογία Μαυρίδη ( για τις Μίζες που έπαιρναν ΔΣ του ΟΤΕ),τους δίνεις ονόματα και αυτοί ...δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
    Στην κοσμάρα τους!
    Προτείνω το επόμενο συνέδριο της Ψυχιατρικής Παγκόσμιας Εταιρείας να πραγματοποιηθεί στην χώρα μας και με κύριο θέμα " Οι Έλληνες. Αυτοί οι μεγάλοι ασθενείς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλοι του ΠΑΣΟΚ,
    Το ποιός είναι πνιγμένος και από ποιανού μαλλιά προσπαθεί να πιαστεί θα το δείτε το βράδυ των εκλογών.

    Τώρα για τη Mayo και τις υποτιθέμενες μίζες.
    Είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση που ξεθάβετε αυτές τις Λαλιώτικες πρακτικές. Θυμάστε τι έγινε όταν ο κατ΄ επάγγελμα λασπολόγος Λαλιώτης είπε ότι η Mayo ανήκει στη ΝΔ? Μήπως καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση?
    Ξεφύτρωσε από το πουθενά ένα υποτιθέμενο έγγραφο το οποίο φυσικά δεν υπάρχει γιατί αν υπήρχε θα το είχατε είδη μοιράσει σε όλη την Ελλάδα και προσπαθείτε να κατηγορήσετε τη ΝΔ που από πουθενά δεν προκύπτει ότι πήρε λεφτά από τη Siemens. Μου θυμίζει την υπόθεση με τους ψευδομάρτυρες που έστησε το ΠΑΣΟΚ στην εξεταστική για το Βατοπέδι.

    Μην κάνετε τους τιμητές σε μια υπόθεση που δεν έχετε πει ακόμα που πήγαν το 1.000.000 μάρκα για τα οποία μίλησε ο Τσουκάτος.

    Προσπαθεί να κατασκευάσει το ΠΑΣΟΚ ενόχους εκεί που δεν υπάρχουν. Αν θέλει να μάθει τι έγινε στην υπόθεση Siemens ας ρωτήσει πρώτα μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τα σοσιαλιστικά στελέχη που είχαν διοικητικές θέσεις στον ΟΤΕ και μετά ας ενημερώσει και τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κυρ εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εσένα δεν σου έδωσε τίποτα όπως σε άλλα γνωστά μπλόκ.
    Μούγκα τα μπλόκ. ΜΟΥΓΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προφανώς ο Παπακωνσταντίνου σκέφτηκε το γνωστό άσμα (στους παλαιότερους).
    ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ, ΤΙ ΛΟΖΑΝΗ . Πότε στην μια και πότε στην άλλη.
    Το ...άσμα ακολούθησε ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κος Παπακωνσταντίνου, ως μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ, είχε με την ψήφο του ζημιώσει τον οργανισμό; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Δεν είδε ή οσμίστηκε τίποτε το μεμπτό; Γιατί δεν καταψήφισε αυτές τις πρακτικές; Ποιοι μας κάνουν μαθήματα πολιτικού ήθους; Που είναι ο Τσουκάτος και τα άλλα παιδιά; Γιατί δεν εμφανίζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειναι πλέον φανερό πως η τηλεόραση κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα.
    Η Δικαιοσύνη επίσης σπεύδει κάπως βραδέως φοβούμενη ...δεν ξέρω τι ερυνίες.
    Η έκπληξη όμως έρχεται από τα blogs. Αυτήν την ...αδέσμευτη μορφή ενημέρωσης ή εάν θέλετε αυτή την αδέσμευτη φωνή των πολιτών.
    Επιβεβαιώνονται οι διάφορες φωνές που ισχυρίζονται ότι αυτός ο χώρος είναι πλέον εξαρτημένος, φιμωμένος και πλήρως κατευθυνόμενος.
    Ας ελπίσουμε πως ο μηχανισμός του κουκουλώματος θα παρασυρθεί κάτω από τη χιονοστιβάδα των στοιχείων που έρχονται στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το εχω ξαναγραψει,περιμενω με φραπεδακι στο χερι αυτο το καλοκαιρι την τηλεοπτικη διαλυση του "κινηματος"ειμαι σιγουρος οτι θα εχει απειρο γελιο.κατα τα αλλα καλα τα λεει ενα παλληκαρι πιο πανω...δεν αγγιζουμε...ειμαστε ηδη στην σφαιρα του παθολογικου....πολιτη ευχριστουμε,συνεχισε ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε παιδία και μια απορία που μου δημιουργήθηκε εντελώς αυθόρμητα: Που είναι ο Βενιζέλος οεο???

    Κάτι μου λέει ότι έχει κλείσει το Ζάππειο για το βράδυ των εκλογών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δύο χρόνια με τον Σκαρπέλη στο ίδιο ΔΣ του ΟΤΕ,δεν μπορεί βρε σύντροφε Παπακωνσταντίνου, αν μη τι άλλο, ....κάτι θα άκουσες σε κάποιο διάδρομο !

    Δύο χρόνια στο ΔΣ του ΟΤΕ δεν γνώρισες ποτέ τον Μαυρίδη που αλώνιζε στους διαδρομους και τα γραφεία?

    Πάλι ( μετά το DVD) δεν είδες, δεν άκουσες, δεν ξέρεις τίποτα?
    Δεν μας τα λες καλά σύντροφε!

    Τουλάχιστον θα μας απαντήσεις σ` αυτό που ρώτησε ο politis-gr πριν λίγες ημέρες?
    Τι είπατε με τον πρέσβη των ΗΠΑ?

    Δεν είναι μόνο ο politis-gr περίεργος να μάθει.Είμαστε και εμείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Παπακωνσταντινου έχει φάτσα που δεν μπορεις να τον εμπιστευτεις.
    Έχει φάτσα λαμόγιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά ο Παπακωνσταντινου αποδεικνύεται στον αδύναμο κρίκο της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
    Ο Παπανδρέου δεν έλαβε τα μηνύματα περί αδύναμου κρίκου όταν ο εκπρόσωπος τύπου είχε εμπλακεί στο Βατοπέδι με την υπόθεση του Dvd και με τις σχέσεις του με τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. o k.papakonstantinou pampoles fores katigorise to kivernon komma gia agnoia,adinamia elegxou,anikanotita akoma kai gia prothesi se themata analoga me ayto pou simera erxetai - esto kai apo poli mikro meros ton mme - kai afora tin thiteia tou ston ote..

    anarotiemai an to prosopo pros diereynisi itan i k. giannakou ti tha elege o k.papakonstantinou san ekprosopos tou kommatos tou gia aytin..tha tin katakeraynone os toulaxiston anikani na prostatepsei tin dimosia periousia,afinontas exmes gia pithano oikonomiko ofelos tis poy prokiptei apo tis mizes pou edose i siemens ston ote..

    kai kanenas den tha elege oti oi katigories tou einai avasimes..

    akoma dio paratiriseis..

    1. vlepo enan psilopaniko apo bloggers pou ipostirizoun aviasta to komma tou pasok..opos edeixa me tin ipothetiki anagogi pio pano, kalos ginete elegxos gia ton k.papakonstantinou afou iparxoun isxires endixeis toulaxiston plimelous stirixis tou dimosiou simferontos- esto kai apo ena blog giati ta alla mme kofevoun epidiktika - se kapoion pou thelei tin dimosia apodoxi meso tis psifou

    2. akoma perimeno kapoios na asxolithei me ton ellina epixirimatia pou itan piso apo tin siemens tin krisimi periodo kai eixe to ennomo simferon klinei douleies i siemens kai i etairia tou(opos kai ginotan, san paketo) kai eixe pronomiaki sxesi me atoma sto kinima..kai eidika simera pou i ipopsifios tou laos tigxanei na einai ayto pou lene stin piatsa anthropos tou kai o k.papakontstantinou ferete na ton eynoei meso mi praxeon tou, otan itan ston ote kai dimiourgei sinirmous os pros tis prosvaseis tou en logo epixirimatia sto atomo tou..
    giati an ginetai ayto pou ipopsiazomai(esto kai me dosi ipervolis), o en logo epixirimatias thelei na perasei san ellinikes theseis kapoia pragmata prosopikou tou simferontos tou sto mellon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό που με προβληματίζει είναι η υποδοχή της είδησης από την ελληνική κοινωνία!
    Όλοι το αντιμετωπίζουν ως κάτι πολύ φυσιολογικό και αναμενόμενο.
    "Εντάξει, δεν ξέραμε ότι τα παίρνουν;"
    Ξέρουμε ότι μας έκλεβαν αλλά δεν αντιδρούμε. Και αυτοί αποθρασύνονται.
    Όσο περισσότερο είναι μπλεγμένος ένας πολιτικός του ΠΑΣΟΚ σε σκάνδαλα, τόσο πιο ψηλά στις εκλόγιμες λίστες τον τοποθετούν.
    Ξέρουμε λοιπόν ότι μας κλέβουν αλλά τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά.. τους ίδιους, τους κλέφτες!
    Από την άλλη φοβάμαι πολύ όλον αυτόν τον ολισμό. Τους παίρνει όλους η μπάλα και μαζί μ αυτούς και τη Δημοκρατία!
    Απαξιώνεται το πολιτικό σύστημα αλλά μαζί μ αυτό και το πολίτευμα.
    Ποιον να πρωτοελέγξουμε, από που να φυλαχτούμε?
    Απελπιζόμαστε και καθόμαστε να γκρινιάζουμε απλά από τον καναπέ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν αυτό, είναι το μείζον πολιτικό ζήτημα τότε ο διεθνής διασυρμός της χώρας που γίνεται με το παιδομάζωμα από την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη που είναι πλέον ολοφάνερο ότι χειραγωγήται από του Μαξίμου τι είναι; Απλή οδοντόκρεμα; Εγώ λέω να βγάλεις τις κοματικές διόπτρες και να δείξεις ότι έχεις λίγη τσίπα και ότι δεν είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άκου που θέλει να λέγεται ότι εκπροσωπεί και τον μεσαίο χώρο. Με επιχειρήματα του κώλου που αναμασάει από τη φυλλάδα που γρέμισε τον καραμαλισμό και που κάποτε τη χαρακτήριζε λαϊκίστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί ντρέπεστε να αναφέρετε τις πηγές σας; Γιατί ντρέπεστε να αναφέρετε που τα διαβάσατε αυτά; Πείτε το καθαρά. Τα διαβάσαμε στην εφημερίδα που γρέμισε τον Καραμανλισμό. Την ΑΥΡΙΑΝΗ. Ε!!! Λοιπόν είστε όλοι Αυριανιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πλέον όλοι διακρίνουν ότι πίσω από το δήθεν σύγχρονο προσωπείο, βρίσκεται το παλιό γνωστό
    ΠΑΣΟΚ.
    Το ΠΑΣΟΚ της αλαζονείας, του κομματικού κράτους, της καθεστωτικής
    νοοτροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Ανώνυμο παπαγαλάκι 4.53,4.56,5.01
    Αποδεικνύεται ότι είσαι ...περιορισμένης αντίληψης.
    Τι δουλειά έχει βρε παιδί ειδικών αναγκών αυτό το άρθρο με το σημερινό άρθρο της Αυριανής;
    Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις;

    Ροδομπουρδοροκόκκινος Παπαγάλος

    Υγ. Δεν καταλαβαίνεις ότι προσβάλλεις την νοημοσύνη των αναγνωστών και εκτίθεσαι όταν γράφεις πολλαπλά σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @2 Ιούνιος 2009 5:15 μμ
    Εσύ δεν καταλαβαίνει ότι προσβάλεις τη νοημοσύνη των αναγνωστών σου με τις αναμασημένες από τη φυλλάδα του κώλου δήθεν αποκαλύψεις; Βέβαια κάποιοι με περιορισμένη αντίληψη και ειδικών αναγκών δεν προσβάλλονται. Δυστυχώς για σένα Μπουρδογαλάζιε Παπαγάλε και αργόμισθε της ΕΡΤ υπάρχουν και άλλοι αναγνώστες με κρίση. Κατα την κρίση μου λοιπόν χαρακτηρίζεσαι με τους όρους που εσείς χαρακτηρίζατε κάποτε τους αναγνώστες της συγκεκριμένης φυλλάδας Αυριανιστής και Λαϊκιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ πολίτη, ακούμε συχνά τις τελευταίες ημέρες τον κ. Παπανδρέου να επαναλαμβάνει ότι δεν χρωστάει σε κανέναν και σκέφτομαι ότι ή μας κοροϊδεύει ή μας περνά για αμνήμονες. Χρωστάει, πρώτα απ` όλα σε όλους τους Έλληνες, να πει την αλήθεια για το πού πήγε το ένα εκατομμύριο του κ. Τσουκάτου καθώς και για όλα αυτά που έγιναν επί των ημερών του στην κυβέρνηση Σημίτη, την εποχή των μεγάλων προμηθειών, των μεγάλων ολυμπιακών έργων. Πού ήταν τότε ο κος Παπανδρέου; Στη Χονολουλού; Δεν κατάλαβε τίποτε; Δεν είδε τίποτε; Γιατί δεν τα κατήγγειλε; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΟΥΤΟΥΧΟΡΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο αυριανισμός ποτέ δεν πεθαίνει.
    1) Ξαναζεσταμένη σούπα για ταλαίπωρους που βλέπουν το φάσμα της ήττας να πλανάται πάνω από το κεφάλι τους! Εχω ακούσει με τα αυτιά μου τον Ζαγορίτη να λέει πως ο Παπακωνσταντίνου ήταν στο ΔΣ του ΟΤΕ στην εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ πριν 2 μήνες! Τώρα το έκανε πρωτοσέλιδο η ΑΥΡΙΑΝΗ. Τσούζει η ήττα!
    2) Στο κράτος δικαίου της δεξιάς, ο Παπακων/νου δεν κληθηκε καν να καταθέσει ως μάρτυρας. Ως ύποπτος, δεν το συζητάμε. Καλά, τόσο καιρό που τον ψάχνετε, δεν του βρήκατε τίποτα?
    3) Στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ και στη Βουλή λέει καθαρά πως ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ. Τι ακριβώς έκρυψε οεο ??
    4) Προσοχή, γιατί στο εν λόγω ΔΣ κυκλοφορουσαν κάμποσοι δεξιούληδες... Γιατί κρύψατε τα ονοματά τους και γράψατε μόνο αυτά των Πασόκων?
    5) Από πότε η συμμετοχή σε ένα ΔΣ σημαίνει συνενοχή ή λάδωμα? Θα μου πείτε, αυτό σε πείραξε? Εδώ η δεξιά επανέφερε τη φασιστική θεωρία της οικογενειακής ευθύνης και συλλαμβάνει θυγατέρες. Αναμένω την πρωτη εκτέλεση, μπας και παραδοθεί αυτός που άφησαν να φύγει γιατί ήξερε πολλά

    Καλά μυαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελικά και στο σκάνδαλο Κοσκωτά ...Παπακωνσταντίνου ήταν αναμεμειγμένος ( ο μετ` έπειτα σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου)και στο σκάνδαλό Βατοπαιδίου ...Παπακωνσταντίνου ήταν αναμεμειγμένος ( ο εκπροσπος τύπου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) και στο σκάνδαλό SIEMENS ....Παπακωνσταντίνου ήταν αναμεμειγμένος.
    Θα ακούει... Παπακωνσταντίνου ο Γιώργος και θα τρέχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καί νά σκεφτεί κανείς ότι η παλιά φρουρά τών "φθαρμένων" έχει παροπλιστεί μετά τό 2004 καί τή θέση της πήρε η νέα γενιά τών ....άφθαρτων.

    Τελικά αυτό τό ΠΑΣΟΚ απ' όπου καί νά τό πιάσεις λερώνεσαι.

    Θυμάμαι πού τό 2004 λέγαν μεταξύ τους (γιά παρηγοριά), τά περί "δεξιάς παρένθεσης" λίγων μηνών.

    Μόνο πού η δεξιά αγκύλη (εννοώ αυτή πού κλείνει τίς παρενθέσεις) μάλλον θά αργήσει νά φανεί στόν ορίζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 5.52
    "Καλά, τόσο καιρό που τον ψάχνετε, δεν του βρήκατε τίποτα?"
    Περίμενε λίγο φίλε μου. Μη βιάζεσαι. Ακόμα Τρίτη έχουμε. Ακολουθεί η Τετάρτη, η Πέμπτη, η Παρασκευή, το Σαββάτο.
    Το αποτέλεσμα την ...Κυριακή!!!

    @ Πολίτη
    Δεν σε άκουγαν από την Ιπποκράτους, όταν τους έλεγες επανειλημμένα τον τελευταίο μήνα ότι το ρήγμα της Κοζάνης είναι ενεργό και η υποβάθμιση του ρόλου του στις πολιτικές καταστροφές θα οδηγήσει σε λανθασμένο ....«πολιτικό αντισεισμικό σχεδιασμό».
    Ας πρόσεχαν!!!
    Τίποτα άλλο έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πρωτοφανής Μούγκα για το θέμα από τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απάντηση στον Ανώνυμο:

    1) Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και τότε θα δούμε ποιος βουλιάζει και ποιος αλλάζει.
    2) Η υπόθεση Siemens μόλις άνοιξε, γι΄αυτό μην αποκλείεις τίποτε.
    3) Δεν έκρυψε τίποτα για ήταν ήδη γνωστό
    4) Κανείς δεν έκρυψε τα ονόματα δεξιούληδων αλλά και κανείς τους όμως δεν τέθηκε επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο
    5) Η συμμετοχή σε ένα ΔΣ σημαίνει συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για την συγκεκριμένη περίοδο με την τότε κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι πολίτες παρακολουθούν μια ιλαροτραγωδία, με πρωταγωνιστή ένα ιστορικό κόμμα καθημερινά να βουλιάζει στην ανυποληψία.
    Ένα κόμμα που από πατριωτικό μετετράπη σε άξονα των Αμερικανόδουλων.
    Ένα κόμμα που ξεκίνησε σεμνά με ζιβάγκο και δυάρια διαμερίσματα και κατάντησε ξεδιάντρωπα σε σμόκιν και βίλες πολυτελείας.
    Ένα κόμμα , το ...κόμμα μας, που μετετράπη στο ...κόμμα τους.
    Εάν συνεχίσει με αυτό τον τρόπο και με τα ίδια πρόσωπα (τύπου Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κλπ), θα διαλυθεί.
    Ίσως έτσι είναι καλύτερα για να φτιάξουμε ένα νέο ανεξάρτητο, καθαρό , πατριωτικό, φιλολαϊκό ΝΕΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ ( ΝΕΣΤΩΡ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σωστός ο Νέστωρας.
    Έχει και το ΠΑΣΟΚ αξιόλογους
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ΝΕΣΤΟΡ
    Στη διάλυση έχουν άλλοι τα πρωτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. To σχέδιο απέτυχε. Βδομάδες τώρα το Μαξίμου διαπραγματευόταν με εφημερίδες για να της αναθέσει αποστολή και τελικά βρήκε. Έτσι Ανντώναρος, Αυριανή και Πολιτης αναλάβαν την εκτέλεση. Αλλά ακόμη και φύλλα προσκείμενα στη κυβέρνηση είπαν όχι στην προβοκάτσια και τη λάσπη και τελικά έμεινε ο Αντώναρος, ο Πολίτης και ο Κουρής (παλιά μου τέχνη κόσκινο) να γίνουν εκφραστές ενός σύγχρονου λαϊκισμού και Αυριανισμού εξαπολύοντας λάσπη, λάσπη, λάσπη. Μπροστά στο φάσμα της συντριβής ο ανεύθυνος ανίκανος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα ως σωσίβιο. Τα όργανα όμως έχουν αρχίσει. Ήδη υπουργοί έχουν πάψει να τον ενημερώνουν και αντί αυτού ενημερώνουν τον Σουφλιά και τη Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μου αρεσει που τολμανε και απαντανε οι Πασοκοι! Το νεο ΠΑΣΟΚ με ηγετη του ευρωψηφοδελτιου τον ΠΑπακωνσταντινου που αφενος μεν οπως διαφαινεται ηταν βαθια μπλεγμενος στο σκανδαλο siemens και να μην ξεχναμε και την επλοκη του στο Βατοπεδι . Να χαιρεστε το νεο ΠΑΣΟΚ και το συρφετο του.
    Ετσι εξηγειται και το αστηρικτο δημοσιευμα του θεματος , επιτιθεμαι για να μην αποκαλυφθω!!! Απατεωνες ! κοντος ψαλμος αλληλουια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δύο μου έκαναν την τιμή να μου απαντήσουν.

    @ Ευριδίκη: Εσύ που το ξέρεις καλή μου πως θα βγουν κι άλλα έως την Κυριακή? Δεν τολμώ να φανταστώ πως η ΝΔ έχει πρόσβαση στα στοιχεία της δικογραφίας και παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης, πα-πα-πα, τέτοιο πράγμα... Ούτε μπορώ να φανταστώ πως το κόμμα του αρχι-υπεύθυνου πρωθυπουργού έχει κομματικά κίνητρα σε υποθέσεις διαφάνειας και ενώ το θέμα σέρνεται 2 χρόνια, κρατάει στοιχεία για τις παραμονές των εκλογών. Μη μου χαλάτε το προφιλ της Πρωθυπουργάρας μας...

    @ 6:14
    1) Δεν απάντησες γιατί ενώ η συμμετοχή στο ΔΣ είναι γνωστό θέμα εδώ και χρόνια (όπως και συ λες στο 3) το θέμα ξαφνικά "σηκώθηκε" ??? Τι το καινούργιο προέκυψε? Απολύτως τίποτα! Μόνο λίγη λάσπη... Προφανώς απευθύνονται σε χαχόλους με οπαδικά σύνδρομα. Ξαναρίχνουν το θέμα στην αρένα για να ζεσταθούν λίγο τα μουδιασμένα κομματικά πλήθη. Με σύμμαχο εσάς!
    2) Για τη Siemens δεν αποκλείω τίποτα γιατί δεν έχω παρωπίδες. Ούτε να τα έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ, ούτε να τα έχει πάρει η ΝΔ, ούτε το 90% των χρημάτων να τα έφαγαν οι της Siemens που άρμεγαν τους Γερμανούς με το επιχείρημα ότι εδώ είναι μπανανία. Προς το παρόν βρήκαμε πως 10 χρόνια μετά ο Καραβελας είχε 20 εκ. ευρώ στα χέρια του... Πότε επιτέλους θα διαλευκάνει η ΝΔ την υπόθεση? Απάντηση: Οταν θα έχουν δραπετέυσει όλοι οι ενοχλητικοί μάρτυρες!
    3) Χαίρομαι που συμφωνείς πως ο Παπακωνσταντίνου δεν το έκρυψε (πως άλλωστε...), γιατί άλλα έλεγε το αστέρι ο Αντώναρος.
    4) Δεν απαντάς γιατί, αφού ξέρεις ότι είχε και δεξιούληδες στο ΔΣ, όλα τα γαλάζια blogs αναφέρουν μονο του Πασόκους... Πενταμελές είναι το ΔΣ του ΟΤΕ???
    5) Σωστά λες "μπορεί να σημαίνει και πολλά". Μπορεί να μη σημαίνει όμως και τίποτα. Ούτε εγώ, ούτε εσύ είμαστε εισαγγελείς. Ας κάνει η γ... δικαιοσύνη της δουλεια της και ας σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας. Αλλιώς, οδεύουμε προς τον ολοκληρωτισμό. Γιατί όμως εμένα μου δημιουργείται η εντύπωση πως το θέμα σέρνεται σκοπίμως προκειμένου να μπορεί η ΝΔ να ρίχνει κατά το δοκούν λάσπη και να μη μάθούμε ποτέ τους πραγματικούς ενόχους.

    Τελευταίο: μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις γιατί ρίξαν 6 μήνες στη φυλακή την κα Τσέκου ενώ οι Siemensικοί κυκλοφορουσαν ελεύθεροι και τελικά δραπέτευσαν (με σύμμαχο τη ΝΔ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Ανώνυμο που δεν έχει κουραστεί να γράφει συνεχόμενα και άσχετα (τις περισσότερες φορές) τρολλαρίσματα .
    Προέκυψε η δημοσιοποίηση του εγγράφου που ομολογεί ο Μαυρίδης ότι τα έχωνε σε ΟΛΑ τα ΔΣ για να μην ενεργοποιήσουν τις ρήτρες της σύμβασης.

    Μέσα σ` αυτά βλέπεις ήταν και ο ..." Δεν ξέρω τίποτα , δεν είδα τίποτα και δεν άκουσα τίποτα" κ. Παπακωνσταντίνου. Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ.
    Και εάν δεν ζεις στο παρόν , να σε πληροφορήσω ότι έχουμε ευρωεκλογές.

    Εάν εσύ τώρα αυτά που βγαίνουν στη φόρα τα βλέπεις ότι είναι για ..χαχόλους, τι να σου πω?
    Ότι πεις...!

    Δεν έλεγε άλλα ο Αντώναρος, αλλά εσύ δεν ξέρεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
    Ο Αντώναρος είπε γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου αποκρύβει από το βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα την ...συμμετοχή του στο ΔΣ του ΟΤΕ.

    Εάν κάνεις τον κόπο και κλικάρεις στην φωτογραφία του άρθρου, θα δεις ΟΛΟ το ΔΣ του ΟΤΕ.
    Αρα αυτά περί δεξιούληδων και περί δημοσίευσης μόνο των 5 στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως καταλαβαίνεις σε εκθέτουν.

    Θα έπρεπε να ήξερες ότι οι υπόλοιποι του ΔΣ (εκτός των 5-6 που είχε δικαίωμα να τοποθετεί ο υπουργός Οικονομίας, λόγω της συμμετοχής του Ελλ. κράτους στον ΟΤΕ) βγαίνουν από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων . Βλέπεις ο ΟΤΕ είναι στο χρηματιστήριο.

    Εάν δεις λοιπόν τα υπόλοιπα ονόματα του ΔΣ θα καταλάβεις ότι αυτοί δεν έχουν σχέση με την πολιτική, αλλά είναι εκπρόσωποι μεγαλομετόχων ιδιωτών.
    Φυσικά όχι ότι αυτούς δεν θα τους πλησίασε ο Μαυρίδης, αλλά ως εκπρόσωποι των ιδιωτών μετόχων δεν μας ενδιαφέρουν πολιτικά.

    Όσο για την διαλεύκανση της υπόθεσης , αυτό που γνωρίζουμε όλοι είναι ότι μέχρι στιγμής το ΠΑΣΟΚ είναι που έχει το πρόβλημα και όχι τα υπόλοιπα κόμματα.

    Του ΠΑΣΟΚ στέλεχος έχει ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ότι τα χρήματα πήγαν στα κομματικά του ταμεία .
    Τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν το ξέρει. Αλλά είπαμε ,.... μέχρι στιγμής το ΠΑΣΟΚ τα τσέπωσε.
    Εάν αποδειχθεί ή ομολογηθεί ότι υπάρχει και άλλο κόμμα με μακρύ χέρι, τότε να το συζητήσουμε.

    Για το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Ρωτάς γιατί καταδικάζεται ένας εκβιασμός και μια εξευτέλιση της προσωπικής σου ζωής μέσω των ...σεξουαλικών Dvds?
    Μια περίεργη αντίληψη έχεις περί του ευνοούμενου κράτους!

    Τέλος πάντων αυτό είναι το νομοθετικό μας πλαίσιο. Εάν κρίνεις ότι , όταν μας συμφέρει το επικαλούμαστε και όταν δεν μας συμφέρει το..... αφορίζουμε , πάλι θα σου απαντήσω ως εξής: Ότι πεις....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητέ Νέστωρα.....τα είπες όλα σε λίγες γραμμές:
    « Ένα κόμμα που ξεκίνησε σεμνά με ζιβάγκο και δυάρια διαμερίσματα και κατάντησε ξεδιάντροπα σε σμόκιν και βίλες πολυτελείας.
    Ένα κόμμα , το ...κόμμα μας, που μετετράπη στο ...κόμμα τους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιατί λίγο πριν τις εκλογές έχουμε στη θέση της επανίδρυσης του κράτους την επανίδρυση του Αυριανισμού στη πιο λαϊκίστικη έκδοσή του; Υπάρχει μεγαλύτερη δημοσκόπηση από αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητέ φίλε 12:14

    Όχι, δεν κουράστηκα, παίρνω θάροος από το δικό σου κόπο. Δεν κουράστηκα γιατί με διασκεδάζει και γιατί έγραψα μόνο 2 σχόλια. Ίσως με μπερδεύεις με άλλον.
    Δεν ξέρω με ποια ιδιότητα μου απαντάς, αλλά φαίνεται πως το έχεις ψάξει το θέμα. Εγω πάλι ομολογώ πως όχι. Οντως, ούτε καν είχα μπει στον κόπο να κάνω κλικ στην εικόνα, γιατί αντιθέτως με σένα δεν "καίγομαι" να αποδείξω κάτι. Γράφω με βάση αυτά που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου και με λογικούς συνειρμούς. Αυτά ως προς το ποιος εκτίθεται.
    Φαίνεται πως εσύ έχεις ψάξει ποιους από τους 15 είχε διορίσει ο υπουργός. Πολύ αγωνία βρε παιδάκι μου. Εκανα κλικ στην εικόνα και είδα πως στο ΔΣ είναι 15! Καλά βρε παιδί μου, ο βασικός μέτοχος του ΟΤΕ διορίζει μόνο τους 5 πασόκους που αναφέρονται ονομαστικά στην ανάρτηση και τους άλλους 10 οι ιδιώτες μέτοχοι? Πολύ ηλίθιοι αυτοί οι Πασόκοι τελικά... Με βάση τα τότε ποσοστά του κράτους στον ΟΤΕ θα μπορουσαν να έχουν διορίσει τουλάχιστον 10-12 πρασινοφρουρους.

    Ως ηλίθιος και εγώ, συνεχίζω επίσης να μην καταλαβαίνω ποια είναι η είδηση που προέκυψε 4 μέρες πριν τις εκλογές.
    - Το ότι ο Παπακων/νου ήταν για 2 χρόνια στο ΔΣ του ΟΤΕ το ξέρουμε εδώ και χρόνια.
    - Η "αποκάλυψη" Μαυρίδη είναι της 7ης Μαίου. Αποκάλυψη μέσω επιλεκτικής διαρροής ως συνήθως. Για να συνεχίζεται το γαϊτανάκι αυτό σέεεεεεερνεται το θέμα όσο γίνεται. "Αποκάλυψη" που μένει να επιβεβαιωθεί, όπως μένει επίσης να διευκρινισθεί αν ο κ. Μαυρίδης λάδωνε και τα 15 εκάστοτε μέλη του ΔΣ. Και τον κ. Βενιάμη ας πούμε? Ή την κα Μανδύλα ?? χαχα...
    Αλλά, όπως λες, Ευρωεκλογές έχουμε, ας ρίξουμε λίγη λάσπη.
    Εγώ, θεωρώ ντροπή σε ένα κράτος δικαίου να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπερασμα με τέτοιες "διαρροές". Εγώ βλέπω πράξεις. Και οι πράξεις λένε:
    1) Πως το θέμα σέρνεται επί μήνες και χρόνια
    2) Πως ξαφνικά, παραμονές εκλογών, όλα επιταχύνονται. Τι σύμπτωσις βρε παιδί μου.
    3) Πως τα πουλάκια την έκαναν.
    4) Πως η διάλυση της Βουλής οδήγησε σε παραγραφή των όποιων αδικημάτων πολιτικών μετά το 2004 (τα άλλα είχαν ήδη παραγραφεί).
    5) Πως η ΝΔ αρνήθηκε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που ζήτησαν όλα τα άλλα κόμματα. Τουλάχιστον, η δικογραφία θα ήταν τώρα δημόσια και θα ξέραμε -αν μη τι άλλο- τι λένε πραγματικά οι διάφοροι εμπλεκόμενοι.
    Αυτό θα πει "μηδενική ανοχή στη διαφθορά". Χαχα... Φαντάσου δλδ, να μην ήταν μηδενική!

    Και αυτός ο Παπακων/νου, πολύ ηλίθιος κι αυτός: δεν έγραψε ότι ήταν στο ΔΣ του ΟΤΕ στην προσωπική του ιστοσελίδα, αλλά ο βλάκας ξέχασε να το αποσιωπήσει από το βιογραφικό του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ και στην ιστοσελίδα της Βουλής. Τσσκ-τσκκ φοβερό λαγονικό ο Αντώναρος. Χαίρομαι πους ως φορολογούμενος καταβάλλω το μισθό του πανάξιου αυτού ανθρώπου με τις πανχρήσιμες αποκαλύψεις του είδους αυτού, άξιο τέκνο του Ρουσσοπουλισμού.

    Τέλος, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί η κα Τσέκου του Ζαχό κρίθηκε πιο επικίνδυνη από τα πρωτοπαλλήκαρα της Siemens και πέρασε 7 μήνες στη φυλακή, ενώ οι άλλοι όχι απλώς κυκλοφορουσαν ελεύθεροι αλλά ταξίδευαν ανά τον κόσμο με αποτέλεσμα να μας πουν "γεια".
    Αμέλεια υποθέτω... Χαχαχα, πολύ πλάκα έχετε...
    Ξέρω ένα καλό κολύριο για τις τσίμπλες στα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οι ΠΑΣΟΚοι τα βρίσκουν όλα παράλογα σε μια υπόθεση που αφορά το κόμμα τους και όλα λογικά όταν πρόκειται να κατηγορήσουν τη ΝΔ.

    Φίλοι του ΠΑΣΟΚ εσείς κοντέψατε να λιθοβολήσετε τον Ρουσόπουλο στην πλατεία Συντάγματος λόγο της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και τώρα σας κακοφαίνετε που ρωτάμε γιατί ο Παπακωνσταντίνου, ο τιμητής των πάντων, υπέγραφε για απευθείας αναθέσεις στη Siemens?

    Και ξανακάνω της αφελή ερώτηση που έκανα και πιο πάνω: Αν στη θέση του Παπακωνσταντίνου ήταν η Γιαννάκου τι θα γινόταν? Θα λέγατε ας περάσουν οι Ευρωεκλογές και τα συζητάμε μετά?

    Έχετε το θράσος να κατηγορείτε τη ΝΔ για την υπόθεση της Siemens? Το 1.000.000 μάρκα που είναι? Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν απαντάει? Ο Παπανδρέου δεν ξέρει? Δεν είδε τίποτα? Δεν άκουσε κάτι? Σε τελική ανάλυση αν δεν κάνω λάθος τον έχετε ακόμα αρχηγό του κόμματός σας, αν δεν ξέρει ας τον ενημερώσει κάποιος. Μην τον αφήνετε στο σκοτάδι.

    Το ΠΑΣΟΚ ως συνήθως έπεσε στο λάκκο που έσκαβε για τη ΝΔ. Η λασπολογία, η κατασυκοφάντηση των πάντων κάποια στιγμή γυρίζει πίσω ειδικά σε ένα κόμμα που δεν έχει το ηθικό έρεισμα να παριστάνει το άμεμπτο και το ηθικό λες και δημιουργήθηκε το 2004.

    Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε προεκλογικά να στηριχθεί στην σκανδαλολογία. Που είναι το πρόγραμμα? Που είναι οι θέσεις για την έξοδο από την κρίση? Δεν έχει τίποτα επί της ουσίας.

    Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε την Κυριακή το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ Ανώνυμο 9.02
    Πραγματικά έχεις τσίμπλες στα μάτια αγαπητέ μου. Το πλέον στενάχωρο είναι ότι δεν σκέφτεσαι καθαρά κιόλας.

    Το Ελληνικό κράτος ως βασικός μέτοχος είχε την πλειοψηφία στο ΔΣ .
    Πρότεινε λοιπόν τους εξής :Λ.Αντωνακόπουλο,Γ.Σκαρπέλη, Χρ. Πολυζωγόπουλο,Γ. Αργυρόπουλο,Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Μανασή,Λ Αγγέλου και Σ. Πανά
    Σύνολο ... 8 μέλη στο 15μελές ΔΣ.

    Στο άρθρο αναφέρονται 7 ονόματα και όχι ..5 που λες. Πιθανόν ο politis-gr δεν είχε στοιχεία που να εμπλέκουν τον 8ο (Σ.Πανά) με τον στενό κομματικό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ.

    Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα. Απλά δεν το γνωρίζει ο politis-gr .

    Δεν νομίζω να θέλεις να πιστεύεις ότι και ο 8ος που είχε τοποθετήσει το ΠΑΣΟΚ στην μπόχα ΟΤΕ δεν θα ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενος από το ...σύστημα.

    Οι υπόλοιποι 7 προέρχονται από τους θεσμικούς επενδυτές και μετόχους. Είναι δε οι :
    - Απ. Ταμβακάκης, υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας.
    - Λ. Μανδηλά, στέλεχος της εταιρίας Karenta.
    - Φ. Ταμβακάκης, διευθύνων σύμβουλος της Alpha Trust.
    - Μιχ. Γεωργαντόπουλος, στέλεχος της ΕΚΟ.
    - Χρήστος Σπανός, πρόεδρος της Ενωσης Θεσμικών Επενδυτών.
    - Θ. Βενιάμης, εφοπλιστής.
    - Ιάκωβος Γεωργάνας, αντιπρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

    Δεν νομίζω να θέλεις να πιστεύεις ότι οι υπόλοιποι μεγαλομέτοχοι του ΟΤΕ δεν θα έπρεπε να εκπροσωπούνται στο ΔΣ.

    Τώρα εάν αυτοί , με τον ένα ή άλλο τρόπο πήραν και λίγο από το ..λάδι , αυτό μόνο στις τσέπες τους θα έκανε κακό.

    Προσωπικά δεν το νομίζω , χωρίς να βάζω και το χέρι μου στο ευαγγέλιο.

    Άλλωστε ήταν μειοψηφία και μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις θα μπορούσαν να χρειαστούν και την δική τους ψήφο στις αποφάσεις του ΔΣ.
    Αυτά.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έτσι... τσακωθείτε κομματόσκυλα. Ρίχτε τα ο ένας στον άλλον... Κουκουλωθείτε με τις σημαίες και τα πανό σας. Σκάστε από περηφάνια για τα συνθήματα και τα διαφημιστικά σποτ των κομμάτων σας...

    Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς, αλλιώς πώς θα μπορούσαν να "φάνε" όσοι φάγανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε παιδια δεν το καταλαβατε ακόμα , ο Τσουκάτος τα λεφτά τα έδωσε στον Μπαϊρακτάρη (εξέχον σουβλατζίδικο) , για να πληρώσει τον λογαριασμό .
    Ο Καραμανλής δεν είχε να πληρώσει και άφησε εκεί την σημαία του πολέμου της διαφθοράς , τώρα στον τέλος της θητείας του θα πληρώσει τον λογαριασμό και παρει πίσω την σημαία να την κουνήσει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Από τη Δευτέρα το βράδυ ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα σας χαιρετάει από την ευρωβουλή, νικητής μ΄ ένα μεγάλο ποσοστό διαφορά κι εσείς - οι αγωνιούντες δεξιόστροφοι - θα ψάχνετε τα κομμάτια του κόμματός σας !... Γεια και χαρά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προφανώς, το άρθρο είναι σοφιστία, στα όρια του "λογικού κενού" και αυτοαναιρείται...
    Όπως λέει η SIEMENS έπρεπε να διασφαλίζει ότι δεν θα κινδυνέυσει ...Επίσης οι αλλαγές των Δ.Σ. ήταν πολλές και άρα ο κίνδυνος διαρκείς.
    Πως λοιπόν ξεπερνάς αυτό τον κίνδυνο? Απλά λαδώνεις το μόνιμο ανώτατο διοικητικό προσωπικό...
    Του Διευθυντές που εισηγούνται και που πρέπει να θυμούνται τι συμβάσεις υπογράφει ο ΟΤΕ...μια και κάθε νέα διοίκηση δεν μπορεί να ξέρει αν δεν ενημερωθεί.

    Επίσης όπως όλοι ξέρουμε την εφαρμογή μιας σύμβασης παρακολουθούν τμήματα προμηθειών, επιτροπές παραλαβής, αξιολόγησης, κλπ. Αυτοί εισηγουνται κυρώσεις.

    Ζήτητημα θα υπήρχε αν όλοι αυτοί εισηγούνταν ότι κάτι δεν πάει καλά και το ΔΣ "έκανε την πάπια". Κάτι σαν τις υποθέσεις που χειρίζεται ο κ. Σανιδάς. Οι εισαγγελείς λένε "ευθύνες γαλάζιων υπουργών" και αυτός τα θάβει και μιλάει για "παραπλανημένους".
    Αυτόν θα τον τσεκάρει κανείς?

    Ομοίως και η Κυβέρνηση... Ο Ζορμπάς μιλάει για μαύρο πολιτικό χρήμα από το ομόλογα και ζητά έρευνα και καταλογισμό ευθυνών και η Κυβέρνηση καταργεί την αρχή που θα έπρεπε να προχωρήσει σε αυτό.

    Αυτά είναι καραμπινάτες μίζες, κουκουλώματα και σκάνδαλα και όχι η "φαντασία" του Αντώναρου. Στο Βατοπέδι συντονίστηκε το σύμπαν και εδώ μιλάμε για επιλεκτικές "διαρροές" με κλειστή Βουλή, χωρίς να μπορεί να γίνει εξεταστική.

    Άρα καθαρή δεξιά σκευωρία, αλλά '89. Τελικά δεν περίμενε κανείς ότι ο "καταλληλότερος" θα γίνει "Μητσοτάκης"...αλλά αυτή είναι η δεξιά. Σκευωρίες και γάντζωμα από την εξουσία για την υπηρεσεία "τζακιών" και υμετέρων (κουμπάρων, κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εεεεε! δεν έχετε τον θεό σας! Προσέξτε τι ακριβώς λέει ο κ. Μαυρίδης στο έγγραφο:«Οι πολυάριθμες ....πριμοδοτήσεις (sic !) ήταν απαραίτητες, ιδίως επειδή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε αντικατασταθεί πλήρως, συνολικά τέσσερις φορές και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να διασφαλιστεί ότι ΔΕΝ θα μεταβαλλόταν τίποτα, ως προς τη συμφέρουσα για τη Siemens ακολουθούμενη πρακτική».
    ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ!!!!!!!

    Στην προσπάθειά σας να προστατέψετε τον Παπακωνσταντίνου , ξεπερνάτε και τον αλήστου μνήμης Πρασινοφρουρό.

    Αλλά επειδή όπως είπε κάπου πιο πάνω κάποιος σχολιαστής, ασχολείται με το θέμα και ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ , καλό θα ήταν να παραγγείλετε στον Παπακωνσταντίνου , ότι η Ευρωβουλή δεν θα τον σώσει!!!!

    Επίσης να του παραγγείλετε να φυλάει να ρούχα του από τους ..συντρόφους του.

    Αυτός ξέρει αφού ήδη έχει δεχτεί τις πρώτες συντροφικές "μαχαιριές". Από που βγαίνουν τα στοιχεία νομίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Mε μεγαλη μου λυπη λεω οτι ο λαος αυτα δεν τα ξερει!!!!και γιατι δεν τα ξερει????? διοτι το κομμα μου η ΝΔ ειναι ανικανη να τα βγαλει στον αερα !!!! και προτιμα την σιωπη για τα αχιλαμογια επισης δε απο πιο καναλι να τα μαθει ο πολιτης????? MEGA-ANT1-ALFA-ALTER ??????? απο που????? γιαυτο λοιπον φοβαμαι για την κυριακη και δεν φοβαμαι ουδολως για τις εθνικες εκλογες γιατι εστω και τον μαρτιο ο κοσμος θα εχει δει και θα εχει μαθει ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ .... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καποιος εγραψε για "φασιτικη οικογενειακη ευθυνη".
    Που το ειδε αυτο?

    Οταν στο ονομα της κορη και την γυναικας, καποιο αποδεδειγμενα εμπλεκομενου σε τετοιου μεγεθους σκανδαλο, υπαρχουν λογαριασμοι εκατομοιριων ευρω απο εταιριες φαντασματα του εξωτερικου... τοτε τι πρεπει να γινει? Να αφεθουν να δουνε την πλουσιοπαροχη ζωουλα τους? Δεν φερουν ευθυνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. τετοιοι που ειμαστε τετοιους εχουμε να μας κυβερνανε!! κατα μανα κατα κυρη!! Α ρε γραικυλοι νεοελληνες, ραγιαδες και λαμογια, μετα σας φταινε οι μεταναστες για τα χαλια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εγω αυτό που δεν κταλαβαίνω με όλη αυτή την παρακμή και τη λαμογιά που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς (πρώην, νυν ή μελλοντικούς) αναρωτιέμαι για τα κόμματα...
    Βγηκε ο κ. Τσουκάτος και είπε ότι πήρε 420.000€ και τα έδωσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν τα πήρε.
    Η μόνη ατίδραση του επίσημου ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι η απομάκρυνση του?
    Αν έμενα με κατηγορούσαν για κάτι τοσο σοβαρό (ότι αποδέχθηκε μαύρο χρήμα), αν φυσικά το θεωρούν σοβαρό, δε θα κινούμουν δικαστικά για να αποδείξω ότι είμαι καθαρός??? ...ότι ψεύδεται αυτός που με κατηγορεί???

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ"!!

    Ως πολίτης εγώ τι θα πρέπει να υποθέσω? (και όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, τον Τσουκάτο, τον Παπακωνσταντίνου και κάθε άλλο ΠΡΑΣΙΝΟ, ΓΑΛΑΖΙΟ, ΚΟΚΚΙΚΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΡΟΖΟΥΛΙ, κλπ. που διατείνεται ότι κόπτεται για την ευημερία και την ευδοκίμηση μου)
    Δε θα πρέπει να υποθέσω ότι :
    (α) καλύπτονταιμεταξύ τους?
    (β) ότι το δάχτυλο τους στο μέλι το έχουν χώσει βαθιά όλοι αυτοί που δεν κάνουν κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, κάτι πέραν του να φωνάζουν μεταξύ τους στις τηελοράσεις και στα μπαλκόνια?

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και επίσης θα ήθελα να ποσθέσω (φυσικά) ότι ως πολίτης δεν αναγνωρίζω σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ την δημοφιλέστατη τελευταίως ατάκα (και από Πράσινους και από Γαλάζιους) "ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑ!!" ή "ΕΓΩ ΑΠΛΆ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ή ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ"

    Εάν η υπογραφή τους (κάτω από μία σύμβαση ή κάτω από μία απόφαση) δεν έχει κανένα βάρος ή καμιά σημασία, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ???

    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!! ΑΡΑ...?

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή